Results 76 to 90 of 116
Thread: ΝΙΩΘΕΤΕ ΜΟΝΟΙ.....?
-
04-06-2010, 14:53 #76
Costance αυτό τελικά προσπαθώ να καταλαβω αν φταίω εγώ η οι άλλοι αλλά δεν γίνεται πάντα να φταίνε οι άλλοι. δεν θάβω τη κολλητή μου θάβω τον μπαμπά της γιατί μουχει σπάσει τα νεύρα κ αν δεν τα πω κάπου(σε σας) θα γίνω αγενής μαζί του και δεν θέλω να το κάνω αυτό στη φίλη μου. και νομιζω οτι δεν πρέπει ναμαστε απόλυτοι με το περιβάλλον απλά να τηρούμε αποστάσεις όποτε επιβάλλετε.(γιατί μπορεί να κάνουμε κ εμείς λάθη) .πάντως ξέσπασα που σας ταπα κ ανεπτερώθηκε το ηθικό μου. Αva εντελως με κατάλαβες,φέρομαι δαν ψάρι κ αυτός το εκμεταλλεύεται ο άτιμος.
- 04-06-2010, 14:56 #77
Originally posted by bouliana
Costance αυτό τελικά προσπαθώ να καταλαβω αν φταίω εγώ η οι άλλοι αλλά δεν γίνεται πάντα να φταίνε οι άλλοι. δεν θάβω τη κολλητή μου θάβω τον μπαμπά της γιατί μουχει σπάσει τα νεύρα κ αν δεν τα πω κάπου(σε σας) θα γίνω αγενής μαζί του και δεν θέλω να το κάνω αυτό στη φίλη μου. και νομιζω οτι δεν πρέπει ναμαστε απόλυτοι με το περιβάλλον απλά να τηρούμε αποστάσεις όποτε επιβάλλετε.(γιατί μπορεί να κάνουμε κ εμείς λάθη) .πάντως ξέσπασα που σας ταπα κ ανεπτερώθηκε το ηθικό μου. Αva εντελως με κατάλαβες,φέρομαι δαν ψάρι κ αυτός το εκμεταλλεύεται ο άτιμος.
Αυτο που λες στην αρχη το εχω αναρωτηθει πολλες φορες.Αλλα οταν εσυ η ιδια δεχεσαι τον αλλον με τα ελαττωματα του, πληγωνεσαι οταν βλεπεις οτι ο αλλος δεν κανει το ιδιο.Ειναι πολυ μεγαλη συζητηση γενικα αυτη.Παντως ελπιζω να ηρεμήσεις και να μη σε επηρεαζει αλλο αυτος.
04-06-2010, 15:10 #78
ε καλά κοίτα τον μπαμπά της τον καταέθαψα, αλλά καμιά φορά και το θάψιμο είναι ωραίο πράμα άμα δεν έχει αποδέκτη άτομα που συναναστρέφονται μαζί του(γιατί είναι αγένεια όχι για άλλο λόγο) ή ξέρω οτι θα μου περάσει που τα λέω και από τέρας που τον βλεπω τώρα θα ξεφουσκώσει κ θα γίνει ένας άνθρωπος που απλά δεν ταιριάζει μαζί μου.κατάλαβα οτι εσύ δεν το λες για μένα αλλά η αλήθεια είναι οτι γενικά όοοοολοι θάβουμε.άλλοι με περισή κακία άλλοι για να τα πουν να ξεθυμάνουν και άλλοι για να περάση η ώρα. και άτομα που ξέρω που όντως δεν θάβουνε(όπως ο δικός μου,που δεν του βγάζω κακή κουβέντα με τίποτα για αλλους και καμιά φορά εκνευρίζομαι η κουτσομπόλα) κάποια στιγμή που θα τα μαζέψουν όλα θα βγει οχετος.
04-06-2010, 15:21 #79
Originally posted by bouliana
ε καλά κοίτα τον μπαμπά της τον καταέθαψα, αλλά καμιά φορά και το θάψιμο είναι ωραίο πράμα άμα δεν έχει αποδέκτη άτομα που συναναστρέφονται μαζί του(γιατί είναι αγένεια όχι για άλλο λόγο) ή ξέρω οτι θα μου περάσει που τα λέω και από τέρας που τον βλεπω τώρα θα ξεφουσκώσει κ θα γίνει ένας άνθρωπος που απλά δεν ταιριάζει μαζί μου.κατάλαβα οτι εσύ δεν το λες για μένα αλλά η αλήθεια είναι οτι γενικά όοοοολοι θάβουμε.άλλοι με περισή κακία άλλοι για να τα πουν να ξεθυμάνουν και άλλοι για να περάση η ώρα. και άτομα που ξέρω που όντως δεν θάβουνε(όπως ο δικός μου,που δεν του βγάζω κακή κουβέντα με τίποτα για αλλους και καμιά φορά εκνευρίζομαι η κουτσομπόλα) κάποια στιγμή που θα τα μαζέψουν όλα θα βγει οχετος.
04-06-2010, 15:44 #80
O μπαμπας της δεν ειναι φιλος σου.;).[/quote] χαχα να σαι καλά εχω λιγότερες ενοχές τώρα. ρε συ εγώ πάντως το σχόλιο πάντα τοχω στο στόμα δίπλα είναι το χιούμορ μου τέτοιο ναμαι ειλικρινής είμαι πειραχτήρι και με κουράζουν κιόλας αυτοί που τα ωραιοποιούν κ όλα. απλά τους φίλους μου τους θάβω μπροστά τους τους άλλους κ απο πίσω κ από που ναναι i dont care.
όπως τις προάλλες που βγήκαμε με ένα ζευγάρι κ λέω μετά στον δικό μου οτι είναι τελείως ξενέρωτοι κ αυτός μου λέει"χαχα ναι είναι πολύ διαφορετικοί από εμάς" κ του λέω οτί "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ τώρα είσαι και εσύ ξενέρωτος κύριε ΄οσιε Ονούφριε'"κ πάλι γελούσε. δεν ήταν φίλοι μας το ζευγάρι ε το υπογραμμίζω.
νομιζω οτι τελικά πρέπει να γίνω καλύτερος άνθρωπος κ να σταματήσω να σχολιάζω τις παραξενιές των άλλων
04-06-2010, 15:54 #81
χαχα να σαι καλά εχω λιγότερες ενοχές τώρα. ρε συ εγώ πάντως το σχόλιο πάντα τοχω στο στόμα δίπλα είναι το χιούμορ μου τέτοιο ναμαι ειλικρινής είμαι πειραχτήρι και με κουράζουν κιόλας αυτοί που τα ωραιοποιούν κ όλα. απλά τους φίλους μου τους θάβω μπροστά τους τους άλλους κ απο πίσω κ από που ναναι i dont care.
όπως τις προάλλες που βγήκαμε με ένα ζευγάρι κ λέω μετά στον δικό μου οτι είναι τελείως ξενέρωτοι κ αυτός μου λέει"χαχα ναι είναι πολύ διαφορετικοί από εμάς" κ του λέω οτί "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ τώρα είσαι και εσύ ξενέρωτος κύριε ΄οσιε Ονούφριε'"κ πάλι γελούσε. δεν ήταν φίλοι μας το ζευγάρι ε το υπογραμμίζω.
νομιζω οτι τελικά πρέπει να γίνω καλύτερος άνθρωπος κ να σταματήσω να σχολιάζω τις παραξενιές των άλλων
04-06-2010, 16:13 #82
αααχ έχεις δίκιο νομίζω οτι κ πολύ ασχολήθηκα μαζί του αφού δεν με πάει αυτός μία δεν τον πάω εγώ δέκα.κ στην τελική είμαι σίγουρη οτι άμα του απαντούσα κ αυτουνού οταν μου την μπαίνει όπως απαντώ όταν είμαι ο εαυτός μου και δεν χεζόμουν πάνω μου ,μπορεί κ να με παραδεχόταν περισσότερο. τεσπα θα είμαι αδιάφορη ο εαυτός μου και αν θέλει ας μη μαφήνει να κάνω παρέα μαζί του. θα πάρω κ τον όσιο μαζί μου για μάρτυρα (ο οσιομάρτυρας)
12-06-2010, 22:51 #83
Originally posted by Constance
Νιωθω μονη, το λεω, ολοι καταλαβαινουν, αλλα δε γινεται και κατι.Δε φτανει καποιες φορες να λες το προβλημα σου...
13-06-2010, 01:47 #84
Originally posted by granita
ειναι φορες που θελουν να με πλησιασουν κ δεν αφηνω κανεναν.τωρα ειμαι καπως ετσι,δλδ προτιμω να κατσω μονη μου παρα να πρσπαθησω να ανοιχτω σε καποιον.
Τα τελειως αντιθετα συμβαινουν με μενα παλι.
13-06-2010, 08:51 #85
και εγω νιω8ω πολυ μονη μου....το αγορι μο υ σπουδαζει στη πατρα..και ειχε ενα φιλο ο οποιος δεν ηταν και πολυ κοινωνικοςκαι αυτα και το αγορι μου ηαν αρκετα συχνα στο σπιτι και ολα οκ..τεελευταια αλλαξε παρεα και βγαινει συνεχεια και εμενα με ξεχναει τελειως.. σαν να καταλαβε οτι δεν με εχει και τοση αναγκη..
και αντι να τρελαιεται να με δει που ειμαστε χωρια οσο περνανε οι μερε απομακρυνεται...και απο φιλες? τιποτα συγκεκριμενο.. οποτε βραστα...
13-06-2010, 12:15 #86
Originally posted by mtsek85
απελπιστηκα μονη...
η μοναξια μου επεστρεψε και αυτη τη φορα σε αθλιο βαθμο...
με τον αρραβωνιαστικο μου, νιωθω πως εχουμε φτασει στα ορια του χωρισμου...
επικοινωνια δεν υπαρχει πλεον....
οταν ειμαι σπιτι εκεινος θα κοιμαται ή θα βλεπει τηλεοραση, αν θα ανταλλαξουμε κουβεντα, θα ειναι κ βαρυα και τιποτα παραπανω... μονιμος τσακωμενοι, μονιμος ενταση... μονιμος θληψη...
νιωθω πραγματικα κενη.. 2 βδομαδες τωρα νιωθω απλα απαισια....
μιλαω με το συντροφο μου για τα προβληματα στη σχεση μας κα το μονο που κανει ειναι να κρατα μια ειρωνια και τιποτα αλλο... πραγματικα εχω φρικαρει..........
οι 3 καλες μου φιλες ειναι διπλα μου, αλλα ποσο πια να τις φορτωσω? και τι να μου κανουν κ στην τελικη? μολις σταματησει η επαφη μαζι τους γυριζω σε μια αθλια καθημερινοτητα.....
περιμενα πως κ πως το Σαββατο να παω για ενα μπανακι... τελικα κλειστηκα μεσα, ο δικος μου κοιμοταν απλα ολη τη μερα και οταν ξυπναγε το μονο που ελεγε ηταν δεν εχω ορεξη να μιλησουμε, τσακωνομασταν και παλι υπνος..........
απλα εχω φρικαρει.... βλεπω το τελος να φτανει... και με πονα ακομα πιο πολυ...
13-06-2010, 15:20 #87
που ειναι αυτος ο ηλιος ρε παιδια??τοσο καιρο περιμενω κ δε βλέπω φως.κ να σου πω την αληθεια ας πηγαιναν καλα τα πραγματα στην οικογενεια μου κ ας ημουν εγω κομματια σε ολα..αλλα τελικα το μονο που γινεται ειναι να πηγαινουν χαλια ολα.κ στο σπιτι κ στα προσωπικα μου.ευτυχως που οι φιλοι μου δεν μου χουν κλεισει ακομα την πορτα μετα απο το γραψιμο που τους εχω ριξει επειδη εχω κλειστει στον εαυτο μου.
α ρε μτσεκ μου..τι να σου πω..αν ειχα τον τροπο θ στον ελεγα αλλα κ εγω αυτο ψάχνω!
13-06-2010, 15:22 #88
Originally posted by granita
ευτυχως που οι φιλοι μου δεν μου χουν κλεισει ακομα την πορτα μετα απο το γραψιμο που τους εχω ριξει επειδη εχω κλειστει στον εαυτο μου.
13-06-2010, 15:23 #89
ποσο να αντεξει ενας ανθρωπος να παλευει μονος του.ποσο.
14-06-2010, 10:19 #90
καλημερα σας κ παλι...
να πως πως περασα καλα το Σ/Κ ψεμματα θα πω...
η Παρασκευη ηταν μερα που δεν παλευοταν, απλα ολη τη μερα τσακονωμασταν και αυτο ηταν ολο.... Σαββατο ηταν ετσι κ ετσι τα πραγματα, αλλα παλι με τσακωμους...
Κυριακη περασαμε σουπερ, πηγαμε παραλια, καναμε μπανακι και ολα καλα... οπως και σημερα ολα καλα....
βασικα το προβλημα το εχουμε και οι δυο... εκεινος εμεινε χωρις δουλεια εδω και καμποσο καιρο και ειναι μεσα στο αγχος και τα νευρα.. εγω εχω πιεστει παρα πολυ και εχω εντονα ξεσπασματα... και καπως ετσι γινομαστε μπαχαλο...
οπως λεει και ο θειος μου, δε χαλαει ετσι απλα μια σχεση.. το παλευω.. αλλα πρεπει να κανω ελεγχο των συναισθηματων μου... κατι που οταν πιεζομαι δε μπορω...
ειμαι απο τις τυχερες, ξερω πως με αγαπα και πως ειναι διπλα μου... αλλα τελικα οι καιροι ειναι παρα πολυ δυσκολοι και σε ισοπεδονουν... αυτα...
ξεσπασμα ηταν περασε...
Originally posted by natallia
Originally posted by mtsek85
απελπιστηκα μονη...
η μοναξια μου επεστρεψε και αυτη τη φορα σε αθλιο βαθμο...
με τον αρραβωνιαστικο μου, νιωθω πως εχουμε φτασει στα ορια του χωρισμου...
επικοινωνια δεν υπαρχει πλεον....
οταν ειμαι σπιτι εκεινος θα κοιμαται ή θα βλεπει τηλεοραση, αν θα ανταλλαξουμε κουβεντα, θα ειναι κ βαρυα και τιποτα παραπανω... μονιμος τσακωμενοι, μονιμος ενταση... μονιμος θληψη...
νιωθω πραγματικα κενη.. 2 βδομαδες τωρα νιωθω απλα απαισια....
μιλαω με το συντροφο μου για τα προβληματα στη σχεση μας κα το μονο που κανει ειναι να κρατα μια ειρωνια και τιποτα αλλο... πραγματικα εχω φρικαρει..........
οι 3 καλες μου φιλες ειναι διπλα μου, αλλα ποσο πια να τις φορτωσω? και τι να μου κανουν κ στην τελικη? μολις σταματησει η επαφη μαζι τους γυριζω σε μια αθλια καθημερινοτητα.....
περιμενα πως κ πως το Σαββατο να παω για ενα μπανακι... τελικα κλειστηκα μεσα, ο δικος μου κοιμοταν απλα ολη τη μερα και οταν ξυπναγε το μονο που ελεγε ηταν δεν εχω ορεξη να μιλησουμε, τσακωνομασταν και παλι υπνος..........
απλα εχω φρικαρει.... βλεπω το τελος να φτανει... και με πονα ακομα πιο πολυ...
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....