ΝΙΩΘΕΤΕ ΜΟΝΟΙ.....? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 116
    Senior Member
    κουκλα μου θυμασαι που σου χα πει οτι θα παω ταξιδι σε λιγο καιρο???εννοειται οτι αν θελεις ερχεσαι!χιχιχιχι

Senior Member
    constanse

σε νιωθω

απλα επειδη εκανα μια αλλαγη στον τροπο σκεψης μου

ειπα να τη μοιραστω μπας και σου φανει χρησιμη

σκεφτομαι πανω σε αυτα που γραφεις

1 η ζωη ειναι ετσι κι αλλιως μοναχικη ....μην χρεωνεις σε κανεναν αλλον την μοναξια σου

2 οι φιλοι εχουν κι αυτοι τα στραβα τους οπως και ολοι μας. Εγω εχω παψει πλεον να μετραω τι στραβο εχει ο καθενας

ας κοροιδευουνε . τους πιανει μια μικροπρεπεια καμια φορα. οπως και ολους. ετσι κι αλλιως δεν ειμαστε αγιοι ουτε σε ολες τις φασεις ιδιοι.

3 εδω δεν κουραζεις καθολου αναφεροντας ολα οσα σε στενοχωρουν

φαινεται οτι εχεις ευαισθησια που καλο ειναι να μην τη διοχετευεις στ θυμο και την απογοητευση αλλα στην αγαπη

ευαισθητη constance

ειμαι και εγω εικοσιοχτω

προσπαθω να συγκινουμαι με τα απλα

εστω και με ενα χαμογελο

μη βαζεις τοσο ψηλα τον πηχη

δεν εχω κανει το ενα δεν εχω κανει το αλλο

μη συγκρινεσαι

μην αυτομαστιγωνεσαι

δεν κανουμε αυτο που θελουμε παντα αλλα και αυτο που μπορουμε καθε φορα

πωωωω ειπα τοσα πολλα

συγγνωμη για το θαρρος

αλλα ετσι ηθελα να εκφραστω ισως γιατι παρομοια μπορει και εγω να σκεφτομαι

φιλικα

Senior Member
    Originally posted by maroulaki
    constanse

σε νιωθω

απλα επειδη εκανα μια αλλαγη στον τροπο σκεψης μου

ειπα να τη μοιραστω μπας και σου φανει χρησιμη

σκεφτομαι πανω σε αυτα που γραφεις

1 η ζωη ειναι ετσι κι αλλιως μοναχικη ....μην χρεωνεις σε κανεναν αλλον την μοναξια σου

2 οι φιλοι εχουν κι αυτοι τα στραβα τους οπως και ολοι μας. Εγω εχω παψει πλεον να μετραω τι στραβο εχει ο καθενας

ας κοροιδευουνε . τους πιανει μια μικροπρεπεια καμια φορα. οπως και ολους. ετσι κι αλλιως δεν ειμαστε αγιοι ουτε σε ολες τις φασεις ιδιοι.

3 εδω δεν κουραζεις καθολου αναφεροντας ολα οσα σε στενοχωρουν

φαινεται οτι εχεις ευαισθησια που καλο ειναι να μην τη διοχετευεις στ θυμο και την απογοητευση αλλα στην αγαπη

ευαισθητη constance

ειμαι και εγω εικοσιοχτω

προσπαθω να συγκινουμαι με τα απλα

εστω και με ενα χαμογελο

μη βαζεις τοσο ψηλα τον πηχη

δεν εχω κανει το ενα δεν εχω κανει το αλλο

μη συγκρινεσαι

μην αυτομαστιγωνεσαι

δεν κανουμε αυτο που θελουμε παντα αλλα και αυτο που μπορουμε καθε φορα

πωωωω ειπα τοσα πολλα

συγγνωμη για το θαρρος

αλλα ετσι ηθελα να εκφραστω ισως γιατι παρομοια μπορει και εγω να σκεφτομαι

φιλικα
    Μη ζητας συγνωμη γιατι οντως καταλαβες.Συμφωνω μαζι σου σε ολα, ευχαριστω για την κατανοηση.

Senior Member
    Originally posted by XENIA!
    δυσκολα τα πραγματα και για σενα οντως...
    αμαν αυτες οι πεθερες!!!!!!!!
    μιλα με τον αρραβωνιαστικο σου και αν αυτος ο ανθρωπος ειναι αυτο που θες πραγματικα ,να μην δινεις καθολου σημασια στην πεθερα..αν την αφηνεις να σε στεναχωρ ει τοτε αυξανεις την επιρ ροη της πανω σας,γιατι κατ επεκταση επηρεαζει και την σχεση με τον αρραβωνιαστικο..
    οσο για την δουλεια...εγω προσπαθω να μην δινω σημασια..οταν σχολαω δεν σκεφτομαι ποτε σχεδον την δουλεια...
    για τη μαμα σου εχεις δικιο να ανησυχεις..ειναι και αυτο μεσα στα αρνητικα...οταν μεγαλωνουμε εμεις ,μεγαλωνουν και γερνανε οι δικοι μας...δεν ειναι αυτοι που μας στηριχουν και μας βοηθουν..εμειες πρεπει να τους φροντιζουμε τωρα..
    ποσο θα θελα να γυρναγα στα φοιτητικα μου χρονια!!!
    εσυ ποσο χρονων εισαι?

Παίζει πολυ μεγαλο ρόλο ομως και η σταση του αντρα της, το πως θα χειριστει το θεμα αναμεσα στην μανα του και την γυναικα του mtsek μου ξερεις τι καταλαβαινω απο τον τροπο που μιλας? οτι εχεις ενα βαρος μεσα σου και ισως και καποια πιεση που δεν την καταλαβαινεις η οποια μποορει να προερχεται πο παλια και τωρα να γινει το ξεσπασμα, προσπάθησε να δεις τι καλα εχεις τα οποία ειναι πολλα και δεν τα εκτιμάμε και επικεντρωνόμαστε μονο στις δυσκολίες.όταν δεις ποσα ειναι σιγουρα θα δεις πως θα νιωσεις καλυτερα,

Υ.Γ. δεν εχω διαβασει ολα τα μηνυματα εκανα ενα επιφανειακο διαβασμα, ελπιζω να μην εχουν ξαναειπωθει αυτα που ειπα και γινομαι κουραστικη

Senior Member
    τι κάνετε σε περίπτωση που νιώθετε οτι σας κριτικάρουν όταν δεν έχουν ουσιαστικά κάτι σοβαρό να σας προσάψουν αλλά ψάχνουν μέσα από κάθε παράπτωμα?εμένα με κομπλάρει κάτι τέτοιο κ μετά πέφτω σε περισσότερα παραπτώματα.ο πατέρας δυο πολύ καλών μου φιλενάδων δείχνει να μη με συμπαθεί ,χωρίς να μέχει πει κάτι προσβλητικό,ο τρόπος που με κοιτάει κ η στάση του απέναντή μου με κάνει να νιώθω οτι δεν με θέλει κοντά στις κόρες του ή οτι είμαι υπο εξέταση,γενικά με μελετάει . αυτό με κομπλάρει με κάνει να κλήνομαι στον εαυτό μου όποτε είναι αυτός κοντά κ να γίνομαι αντικοινωνική γιατί φοβάμαι μη πω η μη κάνω κάτι που θα το κακοχαρακτηρίσει. γενικά με τους υπόλοιπους δείχνει πολύ χαλαρός κ ευχάριστος.δεν νομίζω οτι είμαι αγενής η κάνω κάτι άσχημο ούτε έχω ύφος ούτε αντιμιλάω.ίσα ίσα νομ΄΄ιζω οτι είμαι πάντα σωστή απέναντι στις κόρες του.η μόνη αλήθεια είναι οτι είμαι απλά λιγο πιο διαφορετική απτο περιβάλλον τους αλλά εμένα δεν μαπασχολεί αυτό γιατί να απασχολεί αυτούς? εσείς τοχετε νιώσει αυτό?να ταιριάζεται με φίλους σας αλλά όχι και με το γενικό τους περιβάλλον? κ πως αντιδράτε?εγώ δεν νιώθω ο εαυτός μου. απλά τυχαίνει αυτοί να δίνουν σημασία σε κάποια πράματα που εγώ ούτε τα σκέφτομαι ενώ βλέπω σε πιο σοβαρά πράματα να είναι τελείως κουκουρούκου

Senior Member
    Όχι bouliana, δεν μου έχει συμβεί, αλλά κάπου πάει το μυαλό μου. Μήπως παλιότερα καυγαδίσατε με τις φιλενάδες σου? Μπορεί όσα λόγια τους είπες να τα μετέφεραν στον πατέρα τους και από τότε να σε κοιτάει κάπως. Να νιώθει ότι απειλούνται τα παιδιά του. Μπορεί επίσης να είχες εκφραστεί αρνητικά απέναντι σε αυτόν και να είχες αμφισβητήσει την πατρική εξουσία.
    Γενικά να ξέρεις πως ο κόσμος μιλάει, ακόμα και σε γονείς. Μην πιστεύεις πως ότι λέτε με τις φίλες σου μένει μεταξύ σας. Μάλλον είναι οικογενειακή υπόθεση...

Senior Member
    Βοuliana μου.Καταστασεις παρομοιες με αυτην που περιγραφεις εχω ζησει στο παρελθον.Αν οντως με τη φιλη σου ταιριαζεις και αν οντως ειναι ενταξει απεναντι σου, δεν υπαρχει κανενας λογος να σε απασχολει για το αν θα σε αποδεχτουν οι γονεις της πχ.Αλλα εμενα οι εμπειριες μου δυστυχως μου εχουν διδαξει οτι οι ανθρωποι πιο ευκολα πιστευουν τις αρνητικες κριτικες για καποιον παρα τις καλες του πραξεις και την ειλικρινια του.H Ava σου ειπε κατι πολυ σοφο.Μη νομιζεις οτι οτι λετε με τις φιλες σου μενει μεταξυ σας.Εχει καει η γουνα μου απο αυτο ακριβως το πραγμα.Κανενα μυστικο δε μενει μυστικο αν το ξερει πανω απο 1 ατομο.:P

Senior Member
    να έχω σχολιάσει τους γονείς τους δεν παίζει. ούτε έχουμε μαλώσει κιόλας ποτέ.το να με σχολιάζουν είναι πιθανό γιατί γενικά σχολιάζουν οικογενειακώς αυτό το ξέρω.απλά ξέρω οτι τους σχολιάζουν κ όλους απλά εμένα μόνο αντιμετωπίζουν καχύποπτα.δεν θέλω να το πιστεύω οτι μπορεί να φταίει το γεγονός οτι μένω σε καλή περιοχή κ να με περνάνε για πλουσιοκόριτσο σνομπ. σκέφτομαι απλά οτι με θεωρούν λίγο απελευθερωμένη απο το σπίτι σε μερικά πράματα αλλά κεγώ δεν εγγρίνω πολλά πράματα που κάνουν αυτοί δεν σημαίνει οτι θα τους το πω η θα τους το δείξω. δηλ ας πούμε η μάνα τους μέκανε παρατήρηση για το piercing στο πτερύγιο του αυτιού μου(σιγΑ) και είναι πού άνετη με το να καπνίζουν οι κόρες τις μπροστά της. η δε μαμά μου που τις ρείχνει και 25 χρόνια(65 ενώ η μάνα τους 40) το σκουλαρίκη της άρεσε και δεν είπε ποτέ τίποτα αλλά αντιθέτως είναι πολύ αρνητική με το κάπνισμα και με πρίζει διαρκώς να το κόψω

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    δεν θέλω να το πιστεύω οτι μπορεί να φταίει το γεγονός οτι μένω σε καλή περιοχή κ να με περνάνε για πλουσιοκόριτσο σνομπ.

Ο κοσμος ζηλευει οτι καταφερεις να αποκτησεις στη ζωη σου και μαλιστα αν το εχεις κανει με την αξια σου. Bouliana μου σου προτεινω να ξεκοψεις απο το περιβαλλον της φιλης σου.Η αν δε γινεται αυτο, να τους κοψεις το θαρρος μαχαιρι.Γιατι ισχυει η σοφη λαικη παροιμια.Δοσε θαρρος στο χωριατη να σου ανεβει στο κρεβατι.

Senior Member
    κοίτα αν εξαιρέσεις τους γονιούς ,με το υπόλοιπο περιβάλλον δεν έχω κάποιο θέμα ,γκόμενους,φίλους φίλες γκόμενες κτλ. και ουσιαστικά ούτε και με τους γονείς της τραβάω μεγάλο ζόρι.απλά δεν θέλω να με κομπλάρει ο μπαμπάτης γιατί στη τελική ούτε καν μου εμπνέέι σεβασμό. και ειλικρινά και αυτοί όλοι τους έχουν μια μανία με το δημόσιο( ο μπαμπά της βγή κε στη σύνταξη απτα 50 κ βαριέτε που ζει τώρα ενώ ο δικός μου είναι 65 και συνεχίζει να δουλεύει μαζί μου παρόλο που πέρσι βγήκε στην σύνταξη.το οτι ο δικός μου μαφήνει να πηγαίνω ταξίδια στο εξωτερικό μόνη μου,οι εκδρομές με φίλους που ούτε καν τους έχει γνωρίσει δεν σημαίνει οτι είμαι σκόρπια. γενικά δεν είμαι της τάξης,δεν λαικίζω(συγγνώμη που δεν γελάω με αστεία φαλλοκρατικά), είμαι χαλαρή και γελάω ανεξέλεγκτα καμιά φορά. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ. πιστεώ οτι αυτό τους τσατίζει γιατί ίσως η φίλη μου τα βλεπει αυτά και της αρέσουν(όπως μου αρέσουν κ μένα δικά της) και αυτούς δεν τους αρέσουν. ΟΥΦ τα πα και ηρέμισα. δεν ξέρω γιατί αλλά νομί΄ζω οτι άμα με δεί να μη κομπλάρω και να μαι άνετη τότε θα μαφήσει επιτέλους ήσυχη..

Senior Member
    και ειλικρινά και αυτοί όλοι τους έχουν μια μανία με το δημόσιο( ο μπαμπά της βγή κε στη σύνταξη απτα 50 κ βαριέτε που ζει τώρα ενώ ο δικός μου είναι 65 και συνεχίζει να δουλεύει μαζί μου παρόλο που πέρσι βγήκε στην σύνταξη.το οτι ο δικός μου μαφήνει να πηγαίνω ταξίδια στο εξωτερικό μόνη μου,οι εκδρομές με φίλους που ούτε καν τους έχει γνωρίσει δεν σημαίνει οτι είμαι σκόρπια. γενικά δεν είμαι της τάξης,δεν λαικίζω(συγγνώμη που δεν γελάω με αστεία φαλλοκρατικά), είμαι χαλαρή και γελάω ανεξέλεγκτα καμιά φορά. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ. πιστεώ οτι αυτό τους τσατίζει γιατί ίσως η φίλη μου τα βλεπει αυτά και της αρέσουν(όπως μου αρέσουν κ μένα δικά της) και αυτούς δεν τους αρέσουν.
    Καταλαβα...Ελεος πια με τα κομπλεξ ορισμενων, αυτο εχω να πω.Σταματα την κατασταση αυτη τωρα.Μην επιτρεπεις σε ατομα που δε σου εμπνεουν το σεβασμο να σε ριχνουν.Σημασια εχει τι λενε ανθρωποι που εκτιμας για σενα.Να σε ρωτησω.Το θεμα αυτο η φιλη σου το εχει καταλαβει οτι σε ενοχλει;

Senior Member
    Είναι στην ανθρώπινη φύση να προσπαθεί κάποιος να σε μειώσει για να αισθανθεί ο ίδιος καλύτερα. Απόδειξη το τι πέραση έχουν οι εκπομπές μιζέριας. Τις παρακολουθούν πολλοί, που χαίρονται με το χάλι του άλλου και λένε μέσα τους πάλι καλά είμαι.
    Μην επιτρέπεις να σε κάνουν μίζερη κάτι ανθρωπάκια σαν αυτά που περιγράφεις. Η Constance έχει δίκιο. Το παν είναι να αρέσουμε στον εαυτό μας πρώτα και μετά σε όσους εκτιμούμε. Το να αρέσεις σε δυο τρεις κομπλεξικούς, το θεωρώ αδιάφορο.
    Και κάτι ακόμη: Όσο πιο πολύ προσπαθείς να γίνεις αρεστή, τόσο ο αποδέκτης της προσπάθειας το καταλαβαίνει και εντείνει τη χειραγωγική συμπεριφορά του. Θέλεις να τρέχουν πίσω σου? Να σε σέβονται? Να σε θαυμάζουν? Ξέρεις τι να κάνεις? Απολύτως τίποτα. Η αδιαφορία είναι αυτό που αφιονίζει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Senior Member
    Originally posted by Ava

Και κάτι ακόμη: Όσο πιο πολύ προσπαθείς να γίνεις αρεστή, τόσο ο αποδέκτης της προσπάθειας το καταλαβαίνει και εντείνει τη χειραγωγική συμπεριφορά του. Θέλεις να τρέχουν πίσω σου? Να σε σέβονται? Να σε θαυμάζουν? Ξέρεις τι να κάνεις? Απολύτως τίποτα. Η αδιαφορία είναι αυτό που αφιονίζει σε αυτές τις περιπτώσεις.
    Ava με τρομαζουν αυτα που γραφεις.Νομιζω πως ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα και κανω log in στο φορουμ ως Ava και δε το θυμαμαι.:P

Tεραστεια αληθεια ειπες.Και το εχω ζησει!

Senior Member
    όχι ρε συ. ίσως να πιάνει κάτι στον αέρα. απλά και η γενικότερη στάση τους απέναντι μου είναι κάτι στον αέρα. ίσως κάποιος άλλος πιο αδιάφορος να μην έδινε κ καν σημασία απλά εγώ νιώθω άβολα. να σου πω όμως και κάτι άλλο?
    παλιότερα έκανα περισσότερο παρέα με άτομα απο τη γειτονιά μου,στη αρχή ήταν μια χαρά αλλά όσο μεγαλώναμε έβλεπα από αυτους νασχολούντε υπερβολικά με το εφέ και το δήθεν ,κατάλαβα οτι ΄μου προκαλούσε κακό στην ψυχολογία μου(βλ.βουλιμία) αποφάσισα να ξεκόψω,κρατάω επαφές γιατί παρά το εφέ επειδή μερικούς τους ξέρω απο μωρά παιδιά ξέρω και τα καλά τους. και τώρα που κάνω με άτομα πιο χαλαρά και καθόλου δήθεν δυσκολεύομαι να προσαρμοστώ καμιά φορά στο συντηρητικό περιβάλλον τους που κ αυτό συντηρητικό δεν το λες ακριβώς κάτι σαν έχω μπερδέψει το σωστό από το κατά γενική ομολογία σωστό. τύπου νηστεύω με σόγια. ξεσ είναι το δεν είμαι πολύ μορφωμένος αλλά ειμαι μες τη πιάτσα. τώρα αρχίζω και αναρωτιέμαι αν μήπως φταίω εγώ που είμαι ευαίσθητη(λέμε τώρα) η που τελικά η μεν με ξηνίζουν οι δε με βρωμάνε.

Senior Member
    όχι ρε συ. ίσως να πιάνει κάτι στον αέρα. απλά και η γενικότερη στάση τους απέναντι μου είναι κάτι στον αέρα. ίσως κάποιος άλλος πιο αδιάφορος να μην έδινε κ καν σημασία απλά εγώ νιώθω άβολα. να σου πω όμως και κάτι άλλο?
    παλιότερα έκανα περισσότερο παρέα με άτομα απο τη γειτονιά μου,στη αρχή ήταν μια χαρά αλλά όσο μεγαλώναμε έβλεπα από αυτους νασχολούντε υπερβολικά με το εφέ και το δήθεν ,κατάλαβα οτι ΄μου προκαλούσε κακό στην ψυχολογία μου(βλ.βουλιμία) αποφάσισα να ξεκόψω,κρατάω επαφές γιατί παρά το εφέ επειδή μερικούς τους ξέρω απο μωρά παιδιά ξέρω και τα καλά τους. και τώρα που κάνω με άτομα πιο χαλαρά και καθόλου δήθεν δυσκολεύομαι να προσαρμοστώ καμιά φορά στο συντηρητικό περιβάλλον τους που κ αυτό συντηρητικό δεν το λες ακριβώς κάτι σαν έχω μπερδέψει το σωστό από το κατά γενική ομολογία σωστό. τύπου νηστεύω με σόγια. ξεσ είναι το δεν είμαι πολύ μορφωμένος αλλά ειμαι μες τη πιάτσα. τώρα αρχίζω και αναρωτιέμαι αν μήπως φταίω εγώ που είμαι ευαίσθητη(λέμε τώρα) η που τελικά η μεν με ξηνίζουν οι δε με βρωμάνε.
    Βouliana μου κανεις απο μας δεν ειναι τελειος.Κι εμεις που λεμε αυτα για τους αλλους δεν ξερουμε τι μπορει να λενε αυτοι για μας.Ο καθενας εχει ελατωματα και προτερηματα.Το θεμα ειναι να μπορουμε να βαλουμε στην ακρη την κατινια μας, τις διαφορες μας, τον κακο μας εαυτο, και να τα βρουμε σαν πολιτισμενοι ανθρωποι.Και στην τελικη αμα βλεπεις οτι δεν κανεις χωριο με καποιον απλα απομακρυνεσαι.
    Και θα σου πω και κατι αλλο.Δε σημαινει οτι ο αλλος δεν ειναι δηθεν επειδη δε μενει σε "δηθεν" περιοχη.

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast