χαλαρωση δερματος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Member

χαλαρωση δερματος

γεια σας. έχω πρόβλημα χαλάρωσης μετα από χασιμο κιλων αν κ δε θα ελεγα οτι ηταν κ πολυ αποτομο.. απλα ειναι συνεχομενο. εστω κ ενα κιλο το χρονο. δε ξερω γιατι δημιουργηθηκε αυτη η χαλαρωση γιατι ειμαι κ 20 χρονων αλλα τελοςπαντων. κανω γυμναστικη κ νομιζω εχω δει διαφορα. ο μυς ειναι σφιχτος πχ στη κοιλια αλλα εγω εχω προβλημα με το χαλαρο δερμα, οχι τον μυ. το μεγαλυτερο προβλημα βεβαια το αντιμετωπιζω στα μπουτια. δε θα σταματησω τη γυμναστικη αλλα επειδη δε νομιζω οτι βοηθαει στο να σφιξει το δερμα, ξερετε πως φτιαχνει το δερμα? σκεφτομαι μηπως παρω εναν ελαστικο κορσε lipopanty που εχω δει. εχει δοκιμασει κανεις κατι παρομοιο? βλεπει αποτελεσμα?

Για την χαλάρωση του δέρματος κάνεις αυτό που πρέπει, δηλαδή γυμναστική.Ούτε με κορσέ ούτε με υποτιθέμες κρέμες σύσφιξης θα δεις αποτέλεσμα, είναι όλα σκέτη κοροϊδία.Η μόνη λύση σε περίπτωση που έχεις μεγάλη χαλάρωση είναι η πλαστική.Μην πιστέψεις σε κανένα κέντρο αδυνατίσματος για μηχανήματα σύσφιξης και χαζομάρες.Πρέπει κάποτε να σταματήσετε να παραμυθιάζεστε με οτιδήποτε δίνει ελπίδα στο θέμα της χαλάρωσης.Μην δίνετε άδικα χρήματα.Αν με την γυμναστική δεν έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα η μόνη αποτελεσματική μέθοδος είναι η πλαστική.

Member
    παιδιά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα. Ηχαλάρωση του δέρματος βελτιώνεται ελάχιστα με την γυμναστικη και η μόνη λύση σε σοβαρές περιπτώσεις είναι η πλαστική.Τώρα κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.Αν έχεις χάσει πάρα πολλά κιλά ,πρέπει να δείς κατ'αρχήν αντικειμενικά το πρόβλημά σου γιατί μπορεί να μην είναι τόσο σοβαρό όσο νομίζεις και εξαρτάται και απο το χρόνο που βρίσκεσαι σε αυτά τα κιλά.Όσο περνάει ο καιρός και βρίσκεσαι στα ίδια κιλά το πρόβλημα θα βελτιώνεται.Πάντα εξαρτάται απο το μέγεθος του προβλήματος.

Senior Member
    ετσι εχουν τα πραγματα..
    η μονη τακτικη για μικρη χαλαρωση ειναι το οσο το δυνατον πιο αργο χασιμο βαρους χωρις πισωγυρισματα με ταυτοχρονη γυμναστικη...τπτ αλλο
    αλλα, να επιμεινεις στην γυμναστικη και να περιμενεις τουλαχιστον 1 χρονο κανοντας γυμναστικη, αφου εχεις σταματησει να χανεις κιλα...εχω ακουσει περιπτωση που ενα χρονο μετα το σωμα προσαρμοζοταν και ειχε μεγαλη διαφορα στην συσφιξη..

Member
    το προβλημα μου δεν ειναι τεραστιο. αν μεινω ακινητη κ ορθια δε φαινεται τιποτα. λιγο να κουνισω ομως κουνιεται το μπουτι σαν ζελεδακι. αμα σκυψω με τα γονατα η κοιλια κανει αναποδο βουνο και τα μπουρια κρεμανε.
    η γυμναστικη πως σφιγγει το δερμα? δεν στεκει αυτο. με τη γυμναστικη φουσκωνει ο μυς η καιγεται το λιπος. το δερμα δεν παθαινει κατι. μονο ο χρονος το φτιαχνει το δερμα αλλα εχω βαρεθει να περιμενω. κορσε σκεφτομαι να παρω με το σκεπτικο οτι αμα σφιγγεται το δερμα λογικα θα μαζεψει πιο ευκολα απτο να ειναι ετσι χαλαρο. δεν λεω για αδυνατιστικό κορσε. μιλαω για κατι ελαστικους απλους, σαν να φορας καλσον.
    τα κιλα μου τωρα ειναι γυρω στα 67 με 1.70 υψος και οταν ξεκινησα να χανω αρχισα απο 76 περιπου κιλα και 1.60 υψος.δε ξερω ακριβως ποσα κιλα εχασα γιατι ημουν κ μικρη τοτε, δε κοιτουσα πολυ τα νουμερα, παντως δεν νομιζω οτι ειναι τοσα πολλα ωστε να δικαιολογουν τη χαλαρωση αν σκεφτεις οτι ειμαι κ 20 χρονων. μεχρι πριν ενα χρονο ημουν σταθερα για χρονια στα 74 κιλα (με το υψος που ειμαι τωρα), αντε κανενα κιλο να ανεβοκατεβαινα. δε θα επρεπε να ειχε ερθει στα νορμαλ του το δερμα? ειμαι 67 κιλα κ ακομα χοντρη ειμαι αλλα αμα βαλω κανενα στενο πατελονακι μαζευει το ποδι κ γινεται σχετικα μια χαρα.. θελω να φτασω στα 63 κιλα μηπως ετσι κ βελτιωθει η εμφανιση μου. τουλαχιστον να φυγει το λιπος να μην εχω το αγχος του κ παραλληλα ψαχνομαι για τη χαλαρωση.

2sweet2b4go10 τι γυμναστικη εκανε? οργανα η αεροβικη? εγω εχω αρχισει οργανα εδω κ ενα χρονο κ χωρις να αλλαξω τη διατροφη μου απτα 74 εφτασα στα 67, πως να μεινω σταθερη στα κιλα μου ετσι..? παλιοτερα εκανα αεροβικη κ δεν εχανα γραμμαριο

Senior Member
    Όταν υπάρχει χαλάρωση στο δέρμα οι συσφικτικές κρέμες βοηθάνε. Στο λέω εκ πείρας. Πάντα μετά το ντους κάνε μια επάλλειψη στα σημεία που έχεις χαλάρωση και σιγά-σιγά θα δεις την διαφορά. Εγώ με τα διπλά σου χρόνια επειδή έχω έντονη χαλάρωση στην κοιλιά η επάλλειψη με έχει βοηθήσει ώστε να μην δω έντονο σακούλιασμα απ'την απώλεια των πολλών κιλών μου. Ειλικρινά με έχει βοηθήσει και πάντα βάζω μετά το ντους αντί για κρέμα σώματος! Και δεν μιλάω για κάποιο ακριβό προϊόν. Χρησιμοποιώ την συσφικτική του Dia.

Και φυσικά συνεχίζεις την γυμναστική σου σταθερά. Α! Είσαι ήδη στα ιδανικά σου κιλά και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να χάσεις περισσότερο.

Senior Member
    σχετικα με τη χαλάρωση, θα φέρω τη δική μου κατάσταση...!
    μπορώ να πω, πως τα 6 κιλά που έφυγαν απο πάνω μου, δεν έιναι και τρελός αριθμός, αλλά έβλεπα μερα με τη μέρα να νερουλιάζει το σωμα μου και ουσιαστικα η απώλεια να είναι μικρή, λόγω της χαλάρωσης...

στους 2μιση μήνες που κάνω τη διατροφή, τον 1μιση βάζω κρέμα συσφιξης και body lifting και μπορώ να πω πως έχω δει πολύ μεγάλη διαφορά.

να ρωτησώ κ εγώ με τη σειρά μου... για τις ραγάδες θεραπεία?

Member
    και οι δυο σας δηλαδη προλαβατε το προβλημα απο οτι καταλαβα. αν εχεις ηδη χαλαρωση ομως θα γινει το ιδιο? και κρεμες δε ξερω ποιες να εμπιστευτω.. μη σκορπισω τα λεφτα μου τσαμπα. εσυ Mtsek85 ποια μαρκα χρησιμοποιεις? εχω κ εγω μπολικες ραγαδες αλλα δε δινω σημασια. μπροσ στη χαλαρωση κ τη κυτταριτιδα δεν ειναι τιποτα :P αυτες οι κρεμες που βαζετε θελουν μασαζ ή απλα τις απλωνετε? οπως ειπε η μαρια , αντι για κρεμα σωματος.

Senior Member
    Originally posted by staspi
    και οι δυο σας δηλαδη προλαβατε το προβλημα απο οτι καταλαβα. αν εχεις ηδη χαλαρωση ομως θα γινει το ιδιο? και κρεμες δε ξερω ποιες να εμπιστευτω.. μη σκορπισω τα λεφτα μου τσαμπα. εσυ Mtsek85 ποια μαρκα χρησιμοποιεις? εχω κ εγω μπολικες ραγαδες αλλα δε δινω σημασια. μπροσ στη χαλαρωση κ τη κυτταριτιδα δεν ειναι τιποτα :P αυτες οι κρεμες που βαζετε θελουν μασαζ ή απλα τις απλωνετε? οπως ειπε η μαρια , αντι για κρεμα σωματος.

εγώ εόχα γενικά μπολικη χαλάρωση, γιατί φαντάσου, πριν 2 χρόνια έχασα 35 κιλά, τα ξαναπηρα και τώρα ΄χανω ξανα....

αρκετη ταλαιπωρια...

απλα αυτη τη φορα πηρα κρέμα και τη χρησιμοποιώ σχεδον 1 μηνα κ μετα απο τοτε που αρχισα τη διατροφη...

χρησιμοποιώ της L'ymola γράφει πάνω αδυνατισμα και body lufting... είναι λευκή συσκευασία με ροζ γράμματα. Τιμή από hondos περίπου 15 ευρώ (νομιζω πως την είχα παρει 13κ κατι...)

την απλωνω απλά σε κοιλια, γλωτούς, μπουτια.
    Η συσκευασια μου κράτησε περίπου 20 μέρες *δε θέλει μεγάλη ποσότητα και κάνει και πολύ απαλό το ΄δερμα, πλέον δε βάζω καν γαλάκτομα σωματος παρά μόνο αυτή και έχει και πολύ γλυκιά μυρωδιά

αυτα απο την κρέμα...!

Member
    μμμμ ειναι κ φθηνη.. μια χαρα μου ακουγεται γιατι αυτο το μηνα ξοδεψα 120ευρω για τη κυτταριτιδα κ κλαιει η τσεπη μου! ε αμα ειναι για τετοιες τιμες τοτε να το τολμησω! διαβασα εδω σχολια για τη κρεμα που λες κ γραφουν αυτα http://www.preventionmag.gr/forum/vi...er=asc&start=0 την ιδια λετε λογικα ετσι? αυτη που ειναι για ενα μηνα.θα παω στα hondos και θα δω. δε θελει μασαζ ετσι? γιατι βαριεμαι το τριψημο ..:P

Senior Member
    Originally posted by staspi
    ...η γυμναστικη πως σφιγγει το δερμα? δεν στεκει αυτο. με τη γυμναστικη φουσκωνει ο μυς η καιγεται το λιπος. το δερμα δεν παθαινει κατι. .......
    2sweet2b4go10 τι γυμναστικη εκανε? οργανα η αεροβικη? εγω εχω αρχισει οργανα εδω κ ενα χρονο κ χωρις να αλλαξω τη διατροφη μου απτα 74 εφτασα στα 67, πως να μεινω σταθερη στα κιλα μου ετσι..? παλιοτερα εκανα αεροβικη κ δεν εχανα γραμμαριο
    η γυμναστικη σφιγγει τον μυ, οχι το δερμα,αλλα το δερμα ειναι κολλημενο στον μυ και σφιγγοντας ο μυς το παρασυρει. μονο στην πολυ μεγαλη χαλαρωση δεν κανει τπτ ιδιαιτερο η γυμναστικη...εκει που αλλου ειναι ο μυς κι αλλου ντ αλλου το δερμα...

θα το καταλαβεις ευκολα αν δεις οτι συσφιγγοντας τους μυες σου, μετακινειται το δερμα...τοτε η γυμναστικη θα κανει διαφορα,ακομα κι αν δεν το αποκαταστησει πληρως...
    αν σφιγγεις τους μυες και το δερμα μενει ακινητο,σκουρα τα πραματα...

η γυμναστικη που ενδεικνυται για συσφιξη ειναι τα οργανα..
    η αεροβικη ειναι για καυσεις...

Member
    καλα στο μπουτι πχ δε μπορω να σφιξω τους μυες, στη κοιλια επισης δε μπορω, το στομαχι μονο μπορω να σφιξω και εκει ναι κουνιεται το δερμα αλλα αυτο ειναι επειδη σφουκωνει ο μυς φανταζομαι.. το δερμα ειναι κολλημενο πανω μου (χριστε μου τι λεω..) , δεν εχω τοση μεγαλη χαλαρωση. αλλα αμα κανω καποιεσ κινησης κρεμεται. στη κοιλια πχ αν κατσω με τα γονατα κατω η κοιλια πεφτει, κ αμα σφιξω και τους μυες εκει γινεται ακομα χειροτερα. Τελος παντων.. μαλλον θα παρω τη κρεμα που λεει εδω η κοπελα και βλεπουμε