Τατουάζ....!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15
    Senior Member

Τατουάζ....!

Όπως καταλάβατε, τελευταία έχω μεγάλη εμπνευση στα νέα θέματα...

Εδώ, ανοίγω ένα θέμα σχετικά με τα τατουάζ...

Μια που το φόρουμ αφορά και την ομορφιά του σώματος για ένα βαθμό, τι γνώμη έχετε για αυτή τη μορφή τέχνης που μένει στο σώμα μας για μια ζωή...?

Senior Member
    ειλικρινα πιστευω οτι για να κανεις κατι τοσο μονιμο στο σωαμ σου πρεπει να το χεις σκεφτει πααααααρα πολυ καλα και να σημαινει πολλα για σενα αυτο που θα κανεις , και οχι μια βλακεια που σου ρθε επειδη περνας μια φαση και μετα θα το μετανιωνεις σε ολη τη ζωη σου ..... κατα τα αλλα εχω δει πολυ ομορφα τατουαζ εχω δει και πολυ ακυρα ομως ... πρεπει να ταιριαζει και στον τυπο σου .....

Member
    Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά πως σκέφτονται οι άνθρωποι που αποφασίζουν ελαφρά τη καρδία να παραμορφώσουν το σώμα τους οικιοθελώς και μόνιμα!Αν έχω κάτι το κρατάω στο μυαλό μου ή αγωνίζομαι γι'αυτο ή..........οτιδήποτε!Δεν το χαράζω στο σώμα μου!Μου φαίνεται χαζή η όλη ιδέα.Το τατοο φαίνεται ωραίο πάνω στο σφρυγιλό νεανικό δέρμα.Πρέπει όμως να μπεις στον κόπο να σκεφτείς ότι δεν θα είσαι για πάντα έτσι.Σκέψου το τατοο στον ποπό της γιαγιάς σου και θα καταλάβεις τι εννοώ!

Senior Member
    ε καλα μην υπερβαλλετε....κ το tattoo της γιαγιας σου δεν θα το δει κ κανεις..ουτε καν ο παππους!!!

εγω συμφωνω με την ιδεα αρκει να ειναι καλαισθητο η απλα να συμαινει κατι γι'αυτον που το κανει..εγω δεν εχω κ ο λογος που δεν κανω ειναι γιατι δινω αιμα κ θα πρεπει να περιμενω 6 μηνες μεχρι να ξαναδωσω(για λογους ασφαλειας)Μπορει ν'ακουγεται χαζο αλλα μ'αρεσει που προσφερω με την αιμοδοσια...anyway κ η μανα μου εχει (3 μαλιστα) κ ο αδερφος μου...ειμαστε οικογενεια οτι να'ναι.. :Ρ

Senior Member
    Για μενα, το τατουάζ ειναι τεχνη και ένας τρόπος έκφρασης.

Στο σώμα μου έχω 4, όχι μεγάλου μεγέθους και σε σημεία που δε μπορεί κανεις να τα δει ευκολα.

Ηταν ένας τρόπος να βγάλω το ότι κρύβω μέσα μου και ουσιαστικά η σειρά και τα σχέδια που έχω κάνει, είναι σαν μια ιστορία, αυτή που δίχνει τη ζωή μου, την πορεία μου και το τι έχω πετύχει μέχρι σημερα σαν ανθρωπος...

Μάλλον δε θα μπορείτε να καταλάβετε τι θέλω να πω με τα παραπάνω, πάντως, πραγματικά για να πάρεις μια τέτοιου είδους απόφαση, πρέπει να το έχεις σκεφτεί πάρα πολύ καλά και πραγματικά να πιστεύεις σε αυτό που κάνεις.

Και να μπορείς να πεις πως δε μετανιώνω που το έκανα

Senior Member
    Έχω έναν μικρό ήλιο, κάτω από τον δεξιό μου ώμο, στην πλάτη. Το έκανα γύρω στα 20 και συμβολίζει για μένα τη θετική, ζωοποιό ενέργεια του ήλιου.

Τώρα θέλω να κάνω άλλο ένα, που να συμβολίζει αναγέννηση, ανάσταση, αιώνια ζωή. Ψάχνω το σύμβολο. Καμιά ιδέα κανείς?

Senior Member
    Originally posted by ginger
    Έχω έναν μικρό ήλιο, κάτω από τον δεξιό μου ώμο, στην πλάτη. Το έκανα γύρω στα 20 και συμβολίζει για μένα τη θετική, ζωοποιό ενέργεια του ήλιου.

Τώρα θέλω να κάνω άλλο ένα, που να συμβολίζει αναγέννηση, ανάσταση, αιώνια ζωή. Ψάχνω το σύμβολο. Καμιά ιδέα κανείς?
    εγω έχω στον αστραγαλο το yin yang ( ισορροπία), στη μέση μια έκφραση στα κελτικα (δική μου έκφραση), στην κοιλια μια πεταλούδα που γιαμενα συνβολίζει την ανανέωση και αναγεννηση, και στη μεση της πλατης ενα μισοφεγγαρο και τα αρχικα του αντρα μου στα κελτικα...

σαν ταττοο δε μπορει καποιος να καταβαλει τι μπορει να διχνουν... για μενα είναι μια ιστορια ολοκληρης της ζωης μου...

Senior Member
    Kι εγώ μια πεταλούδα σκέφτομαι να κάνω. Συμβολίζει την αναγέννηση και ταυτόχρονα την ψυχή...

Senior Member
    ....και στη μεση της πλατης ενα μισοφεγγαρο και τα αρχικα του αντρα μου στα κελτικα...
    αχ βρε mtsek....πολυ μου αρεσε αυτο. και αν χωρισεις και ξαναπαντρευτεις θα βαλεις παραδιπλα του νεου σου τα αρχικα?
    να ξερουμε δηλαδη. αν θα δουμε μετα απο πολλα χρονια καποια με γραμματα στην πλατη, θα εισαι εσυ. αν δουμε καποια με πολλα γραμμτα στην πλατη θα εισαι παλι εσυ διπλο/τριπλοπαντρεμενη!!!!

Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκα με το χιουμορ μου!!!!

Senior Member
    Originally posted by BARB
    ....και στη μεση της πλατης ενα μισοφεγγαρο και τα αρχικα του αντρα μου στα κελτικα...
    αχ βρε mtsek....πολυ μου αρεσε αυτο. και αν χωρισεις και ξαναπαντρευτεις θα βαλεις παραδιπλα του νεου σου τα αρχικα?
    να ξερουμε δηλαδη. αν θα δουμε μετα απο πολλα χρονια καποια με γραμματα στην πλατη, θα εισαι εσυ. αν δουμε καποια με πολλα γραμμτα στην πλατη θα εισαι παλι εσυ διπλο/τριπλοπαντρεμενη!!!!

αν και ειμαι αρκετα παρεξηγιαρα.......

σχετικα με τα αρχικα που ανεφερα... είναι σε κελτικα.. οποτε δε μπορει κανεις να καταλαβει αν ειναι ζωγραφια ή γραμμα...
    απο την αλλη, τα ταττου μου έχουν μια ακολουθεια για ενα συγκεκριμενο σκοπό.... οποτε ακυρο το σχολιο!

Senior Member
    καλα βρε, δεν ειπαμε και τιποτε σοβαρο. για πλακα το εγραψα....

Senior Member
    Originally posted by BARB

Senior Member
    Εμένα μου αρέσουν πολύ και απορώ πως δεν έχω κάνει ως τώρα.. .Αλλά ποτέ δεν είναι αργά!

tweetaki15
    Guest
    Ειναι παρα πολυ ωραια τα τατουαζ αλλα οχι σε υπερβολικο βαθμο κ οχι τεραστια..........αν εγω ποτε εκανα θα ηταν η μια μικρη νεραιδουλα η κανενα λουλουδακι.....

Senior Member
    Originally posted by ginger

κανε εναν φοινικα (το πουλι) που βγαινει ξανα απο τις σταχτες του.