Results 1 to 6 of 6
Thread: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ???
-
09-05-2009, 21:35 #1
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ???
Γεια σαs κοριτσια,αφορμη καποιου γεγονοτοs,που μου συνεβει προσφατα,ανακαλυψα,πωs δεν ειμαι και τοσο τολμηρο ατομο,στα 20 μου και στα22παραδειγμα,διεκδικουσ� �,ζητουσα οτι ηθελα,απο τοτε που πηρα τα πολλα κιλα,και εχασα πλεον τον ελενχο του ευατου μου,και εβαζα αλογιστα τα κιλα,εχασα την αυτοπεποιθηση μου,εχασα την τολμη μου,δεν ξερω αν σαs συμβαινει κατι αντιστοιχο,αν ευθυνονται τα παραπανω κιλα μου,για αυτην την ελλειψει θαρρουs,αλλα ειναι κατι που μου κοβει τα φτερα....να σαs δωσω καποια παραδειγματα,μου εχει τυχει να με κοιταζει-φλερταρει καποιοs και να εχω δει το ``πρασινο φωs``και να αφησω την ευκαιρεια ανεκμεταλλευτει,επισηs επαγγελματικα χανω ευκαιρειεs λογω ελλειψηs θαρρουs,ντρεπομαι,δεν διεκδικω οπωs θα ηθελα,λοιπον αφορμη αυτου του θεματοs,η γνωριμια μου με καποιον μεσω ιντερνετ,γνωρισα λοιπον ενα πολυ καλο παιδι,επικοινωνουμε τωρα 1 μηνα σχεδον,ανταλλαξαμε τηλ,και ολα τα γνωστα,και οταν μου εδωσε ραντεβου εξω,δεν πηγα,με αποτελεσμα να νιωσει ασχημα,(οπωs ενιωσα επισηs και εγω)και να πιστευει οτι τον κοροιδεψα,οτι κατι κρυβω,ενω ειναι μονο η ανασφαλεια μου,μηπωs χαλασει κατι αν βρεθουμε απο κοντα,εχω σκεφτει να παω σε ψυχολογο,να μιλησω,ισωs με βοηθησει,αλλα ουτε αυτο το τολμω!Κοριτσια θελω την βοηθεια σαs,βλεπω οτι σιγα-σιγα εκπληρωνω τον εναν στοχο μου,την απωλεια βαρουs,αλλα τελικα μηπωs δεν ηταν αυτο το προβλημα για την εξελιξη τηs ζωηs μου γενικοτερα και ηταν ψυχολογικο το θεμα,ελλειψη τολμη?εχω κλειστει πολυ σε μενα,και μου κανει κακο,καποια πραγματα που εκανα στα 22 μου,τωρα μου φαινετε βουνο να τα κανω,ντρεπομαι και να εκφρασω την γνωμη μου,επρεπε προχθεs να παω σε καποια συγκεντρωση και εφυγα στο πρωτο μισαωρο,ειχε πολυ κοσμο και ενιωθα αβολα........θελω τιs αποψειs σαs!ευχαριστω!!
- 10-05-2009, 00:07 #2
Εγω ειμαι 21 κ το εχω αυτο...χανεις πολλα καλα κ τυχερα απο αυτη την βλακεια...
10-05-2009, 00:20 #3
δεν τολμαμε γιατι ειμαστε κολλημενοι στο τι σκεφτονται οι αλλοι για μας,πως θα μας κοιταξουν,αν θα μας κρινουν.να ξερετε πως τον ιδιο φοβο εχουν κι αλλοι για μας το πως τους κοιταμε.δεν καταλαβα γιατι πρεπει να κλεινομαστε στον εαυτο μας;οι αλλοι ειναι καλυτεροι απο σενα νομιζεις;οχι φυσικα.απλα βγαζουν αυτοπεποιθηση και σιγουρια και σε κανουν να νιωθεις ασχημα.μην επιτρεψεις στον εαυτο σου να ξανασυμβει αυτο.ναι μπορει το σωμα μας να αλλαζει ειτε στο χειροτερο ειτε στο καλυτερο αλλα μεσα μας ειμαστε οι ιδιοι....
11-05-2009, 12:43 #4
kamariananelaag3x οντωs χανουμε πολλα και τυχερα,στην ηλικια σου,δεν το ειχα αυτο πριν8 χρονια,απλα τα κιλα πιστευω επεξαν σημαντικο ρολο αλλα οχι τον κυριο λογο,πιστευω ειναι περισσοτερο ψυχολογικο,θεμα αυτοπεποιθησηs.
confused εχειs απολυτο δικιο σε οσα λεs,και αλλοι ισωs σκεφτονται μειονεκτηκα αλλοι το κουκουλωνουν και δειχνουν ``ανετοι``,θελω να το δουλεψω αυτο πανω σε μενα,ειναι κριμα να χανω ευκαιρειεs,και γενικοτερα να μην ειμαι,οπωs θα ηθελα να ειμαι.Πιστευω πωs oλα ειναι σκεψη,η σκεψη γεννα την πραξη,και ετσι δημιουργειτε το αποτελεσμα.θελω να σκεφτομαι περισσοτερο θετικα για εμενα,η παγιδα η μεγαλη στην τοτε ηλικια (οταν ημουν 21)``φρεναρα`την αυτοπεποιθηση μου,μηπωs με θεωρησουν ψωνιο,και εφτασα σημερα στην αντιπερα οχθη,να εχω κλειστει στον ευατο μου,τοσο πολυ..ανετα και απελευθερωμενα φερομαι στα πολυ οικια προσωπα,οικογενεια,και 2-3 φιλοι.Δεν λεω οτι ειμαι αντικοινωνικη σε βαθμο να μην λεω γεια σε ανθρωπο,αλλα πολλοι εχουν παρεξηγηση τη σταση μου,που ειναι απομακρη γιατι ντρεπομαι,και εκεινοι την θεωρουν οτι ειναι σνομπ συμπεριφορα,ενω καμμια σχεση,οταν με γνωριζουν οι αλλοι και αφηνομαι πραγματικα δενονται μαζι μου,μου αρεσει να βοηθω,να ακουω προβληματα των αλλων,vα επικοινωνω,πλεον ομωs δεν προσεγγιζω ευκολα,ουτε καποιον/α να γινουμε φιλοι,κολλαω,καλα να πλησιασω αντρα ξεχασε το!προτιμω να κανει εκεινοs το πρωτο βημα....EΣΕΙΣ?
11-05-2009, 13:37 #5
σχετικα με το κομμάτι της τόλμης, δεν έχω κάποια απώλεια... το μόνο κομμάτι που με έχει επιρεάσει με τα παραπανω μου κιλά, είναι αυτό της κατωτερότητας..... Πραγματικά, μου έχει δημιουργηθεί τρομερό κομπλεξ και τάσεις κατωτερότητας και συνεχώς εχω την αναγκη να διεκδικώ αυτά που έχω για να νιώσω ότι είναι δικά μου.....
12-05-2009, 15:53 #6
mtsek85 κατωτεροτητα δεν λεs τιποτα,δεν το νιωθω παντα,αλλα τα τελευταια χρονια το νιωθω εντονα,ποσο μαλλον τωρα που θα αρχισουν τα καλοκαιρινα μπανια,γιατι το χειμωνα φοραs κατι που σε καλυπτει,εγω ειδικα που εχω απο τα 50 ρουχα πχ,τα 47 μαυρο χρωμα,οχι ολομαυρα βεβαια,αλλα κυριαρχει το μαυρο.Αφου με ρωτανε οι περισσοτεροι ποσα χρονια πενθηs???λεω παιδια αφηστε αυτο δεν το αλλαζω ευκολα,πρωτον ειναι αγαπημενο χρωμα και δευτερον δεν τονιζει,καλυπτει εμαs τιs χοντρουλεs!!
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....