ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 128 FirstFirst ... 891011122060110 ... LastLast
Results 136 to 150 of 1906
    Senior Member
    Καλε τι γινεται εδω μεσα? αν προσθεσουμε τα κιλα που χασαμε ολες αυτη την βδομαδα δημιουργουμε εναν ανθρωπο!!!!!!!!!!!!!!! Τρομερο!!!!
    Μπραβο κοριτσια ειμαστε τρομερες.... και την αλλη βδομαδα θελω τα ιδια αποτελεσματα. Πενυ ακους???? ολες τα πηγαμε σουπερ αυτη την βδομαδα ε????
    Αθηνουλα, πατριωτισσα....μπραβο σου κοπελα μου πολλυ καλα με τα ρεντουκτιλ, σου πανε!!! κανε οτι μπορεις τωρα που σε πιανουν, θα τα καταφερεις σιγουρα!!! Εγω τα σταματαω παλι γιατι αρχισαν να μην με πιανουν, θα τα αρχισω ομως παλι συντομα.
    DX87 εσκισες κοριτσαρα!!! Μπραβο σου και την επομενη βδομαδα με πολλες απωλειες!!!
    Γλυκουλινι τα καταφερνουμε η μου φαινεται? Νομιζω οτι θα τα πας σουπερ!!!!
    Αλλα και η ηρεμη δυναμη της ομαδας μας η αγαπητη etet_ παει μια χαρα(4 κιλακια εχουμε χασει βλεπω!!!!)
    Κοριτσαι και μονο που μπαινω και βλεπω τα αποτελεσματα σας η ψυχολογια μου φτανει στον ουρανο!!! Ευχομαι και την επομενη βδομαδα να εχουμε αναλογα αποτελεσματα...
    Χαιρομαι παρα παρα παρα παρα παρα πολλυ για ολες μας και περιμενω σχολια απο την Πενυ μας!!!
    Πολλα φιλια σε ολες!!!

Senior Member
    marikaki μου την ίδια απορία έχω και γω!! Τί έγινε βρε παιδιά;;; Έχω εντυπωσιαστεί πραγματικά από όλες σας!! Αυτό δείχνει ότι και θέληση έχουμε και χάνουμε και ένα αρνάκι (σαν αυτό που φάγαμε το Πάσχα) σε βάρος κάθε βδομάδα όλες μαζί!! Το δικό μου ζύγισμα σήμερα έδειξε 98,4.. δηλαδή 600 γραμμάρια λιγότερα από την προηγούμενη φορά. Η δική μου συνεισφορά στο αρνάκι είναι η ΟΥΡΑ!! Πάντως αν μπορούσατε να με δείτε τώρα.. έχω ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!!
    DX τα είχες μυριστεί τα 2,5 δεν μπορεί.. όσο να πεις ξεπρήζεσαι λίγο.. αλλά ήσουν συγκρατημένη!! Μ'αρέσεις..
    Γλυκούλαααααα.. είσαι ένας χείμαρος! Από τη χαρά σου ξέχασες να βάλεις τελείες και το διάβασα το μήνυμά σου με μια ανάσα!! Και η χαρά σου είναι όπως πάντα μεταδοτική!! Σε χαίρομαι όσο δεν φαντάζεσαι! Θα συνομωτήσω με το σύμπαν ώστε την άλλη βδομάδα να χαθούν 3 κιλά!! Τότε να σε δω..
    Ετέτ μπράβο για την απώλεια!! Μετά το λιποτόξ θα σε περιμένουμε από δω για τη συνέχεια!! Με το 74 κόντεψα να πνιγώ με το τσάι μου.. αλλά σε βλέπω βράχο και δεν ανησυχώ καθόλου!! Το μεγαλύτερο μέρος του τεστ βασίζεται στις συνήθειές μας.. και μόλις αλλάξουν αυτές το σκορ μειώνεται δραματικά!
    ΑΘΗΝΑ ΑΘΗΝΑ ΑΘΗΝΑ.. 2600!!! Τέλεια!! Και μην υποτιμάς τη δύναμή σου!! Η λύσα για σοκολάτα μειώθηκε διαβάζω.. και σίγουρα τα χάπια παίζουν ρόλο σ'αυτό αλλά όταν σου καρφωθεί στο μυαλό ότι θα τα καταφέρεις.. δεν θα τα χρειάζεσαι πια! Προς το παρόν σκέψου την πρώτη φορά που θα σε κοιτάξει κάποιος και θα σου πει "κάτι έκανες εσύ!!" Εκεί δικαιώνεται ο αγώνας!!
    Ευχή μας η συμπαράσταση είναι δεδομένη.. ειδικά όταν όλοι μας έχουμε τόσα κοινά και μοιραζόμαστε πράγματα που δεν τα ξέρουν καλά καλά πολύ δικοί μας άνθρωποι. Είναι η πρώτη φορά που λέω δημοσίως το βάρος μου και δεν νιώθω εντελώς χάλια! Μόνο εσείς και η διαιτολόγος μου το ξέρει.. και εκείνη το έμαθε αφού πρώτα την έβαλα να υπογράψει με το αίμα της ότι δεν θα με "δώσει" πουθενά!
    Μαρικάκι γερά για την επόμενη βδομάδα.. είσαι πάντα η αρχηγός με 3 κιλά.. και γω προς το παρόν Η ΟΥΡΑ!! Δεν με χαλάει καθόλου φυσικά.. είστε όλες SUPER!!!
    Φιλάκια και καληνύχτες!!

Senior Member
    Γλυκούλα γλυκούλααα είσαι εδω;; σε βλέπω online

Senior Member
    Όχι δεν είσαι.. δεν σε πρόλαβα!! Κρίμα!! Θα τα πούμε σύντομα όμως..

Καληνύχταααααα!!

Senior Member
    Βρε παιδιά πήγα μέχρι το κρεβάτι και γύρισα πίσω! Ε ΟΟΟΟΟΧΙ.. δεν θα αφήσω εγώ ένα τυπογραφικό λάθος να μου στοιχήσει 10 ολόκληρα κιλά!! Εννοώ πως δεν είμαι 98,4 αλλά 88,4!! Και κάτι δεν μου καθόταν καλά με το 9 μπροστά.. αλλά τόσα χρόνια που είχα να δω το 8 μπροστά.. το ξεσυνήθισα!!
    Και τώρα πάω ήσυχη για ύπνο! Φιλιάά

Senior Member
    Εεεεεεεεε οχι και απο την χαρα μας να προσθετουμε και δεκαδες............ να φυγουν και να μην ξαναγυρισουν ποτε!!!!!!!!!!!
    Πενυ μου ξερεις πως το περιμενω κι εγω το 8 αρακι???? σαν τρελη!!!! εχω κι εγω να το δω πανω απο 4 χρονια, ακριβως πριν απο την εγκυμοσυνη μου, θα κανω παρτυ οταν το δω....καλα δεν το συζητω αν θα δω ποτε το 7 τι θα κανω...
    Αρχηγος Πενυ μου δεν ειμαι γιατι αυτα τα 3 κιλα ειναι λιγο πλασματικα, οπως ειχα πει τα ειχα παρει 2 κιλα επειδη ειχα σκιστει στο φαγητο για 2-3 μερες, οποτε τα 2 κιλα φυγαν ευκολα...το 1 κιλακι ηταν η κανονικη μου απωλεια. Οπως και να εχει ειναι σουπερ παντως!!!
    Φιλια!!!!!!!!

Senior Member
    αχ, ωραια θα κανουμε κοριτσια παρτυ ΟΛΕΣ μαζι!!! τι θα ητανε ενα αρνι χωρις ουρα?,ε??? η χωρις κεφαλι. το συνολο και στο συνολο μετραει! ναι ναι η αλληλοβοηθεια μας εχει βοηθησει ολες νομιζω, εμενα παντως σιγουρα!!! καθε μερα μπαινω με χαρα να μαθω νεα σας!! εγω ειμαι πολυ περηφανη σημερα για τον πειθαρχεια μου :P (και αυτο γιατι μου ηταν αδυνατον να πειθαρχησω στην διατροφη μου για πολυυυυυυυ καιρο -3 χρονια για την ακριβεια...) χθες βγηκα με φιλους εξω για φαγητο και πηγαμε σε ιταλικο !!! τα παιδια παραγγειλανε τις μακαροναδες τους κι εγω το φιλετακι κοτοπουλο με τα ψητα λαχανικα!! ακομα δεν το πιστευω οτι τους εβλεπα που τρωγανε και δεν ζηλευα!!! πρωτοφανες για εμενα ειμαι απιστευτη λιχουδο , μεζεδο φαγανα!! αληθεια σας λεω ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΑ!! ποσο ετρεμα αυτη τη στιγμη δεν μπορειτε να φανταστειτε...... ειχα ξαναπαει σε τραπεζι πριν 2 κυριακες και ειχα ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΩΩΩΣΣΣΣ! αχ, ωραια ηθικο ακμαιοτατον και συνεχιζουμε!!! μολις ηρεμησω απο τις δουλειες και τα απογευματινα μαθηματα θα ξεκινησω κι εγω την διατροφη!!! κοριτσια ΟΛΕΣ μεσα απο την καρδια μου σας ευχαριστω!
    φιλια πολλα σας αφηνω γιατι το αφεντικο με κοιταει λιγο στραβα που δακυλογραφω χωρις να κοιταω το κειμενο μπροστα μου τοση ωρα :P KALO APOGEYMA!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!!!! ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΣ ΕΤΣΙ?ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΣΟΥ.
    ΜΑRIKAKI META ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙΣ?
    ETET ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΙΤΑ ΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ.........

Senior Member
    MΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ� �ΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΖΥΓΙΣΤΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΜΟΥ ΑΝ ΚΙ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΡΙΞΑ ΛΙΙΙΙΓΟ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΡΤΑΣΩ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ(ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΕΞΩ Κ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ Η ΑΤΑΣΘΑΛΙΑ)ΦΙΛΙΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!

Senior Member
    Καλησπέρα είμαι καινούρια στην παρέα. Έχω και εγώ πολυκιστικές ωοθήκες και κάποιες ενδείξεις για θυροειδή δυστυχώς δεν τα πάω και πολύ καλά με τους γιατρούς για αυτό δεν έχω πάει ακόμα σε ενδικρινολόγο επίσης τις πολυκιστικές τις έχω σχεδόν 4-5 χρόνια σε πολύ προχωρημένο σταδιο. μου έδωσε ο γυναικολόγος μου αντισυλλιπτικά και ακόμα κάνω την θεραπεία.αν δεν παιρνω τα αντισυλλιπτικά μου δεν έχω και περίοδο. το πρόβλημα είναι ότι η κατακράτηση που μου κανουν τα αντισυλλιπτικά μέ φουσκώνουν σαν μπαλόνι

Senior Member
    Καλησπέρα cysters!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!! Βλέπω πως έχουμε καινούρια κορίτσια στην παρέα και χαίρομαι πάρα πολύ!! Καλώς ορίσατε joanna και alikaki και ελπίζω να βρείτε εδώ την υποστήριξη και τη συμπαράσταση που χρειαζόμαστε όλοι.. όσο δυνατοί και να λέμε πως είμαστε! Joanna έχεις επέτειο γάμου σήμερα και σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι ευτυχισμένη και να κάνεις ευτυχισμένους και τους γύρω σου! Οι ατασθαλίες είναι πάντα καλοδεχούμενες όταν είναι μικρές και για καλό σκοπό. Αν στερηθούμε και αυτά.. καήκαμε! Alikaki μου δυστυχώς τα αντισυλληπτικά το κάνουν αυτό.. ιδιαίτερα σε συνδιασμό με το αλάτι! Ο ενδοκρινολόγος δυστυχώς είναι απαραίτητος αν θέλεις να βρεις άκρη με τις ορμόνες σου.. αλλά για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή, οπότε μόλις νιώσεις έτοιμη.. όρμα!! Σε κάθε περίπτωση ο χώρος εδώ είναι κατάλληλος για να λέμε τον πόνο μας, τους φόβους μας, τις ελπίδες μας.. ότι μας κατέβει τέλος πάντων! Μιλήστε μας λίγο για σας.. όπως πχ τί διατροφή κάνετε, να σας γνωρίσουμε καλύτερα!
    Etet με τη σειρά μου να δηλώσω περήφανη για την αντίστασή σου στις σειρήνες του ιταλικού! Όταν γυρνάς σπίτι μετά είσαι πιό δυνατή από όταν έφυγες! Πρέπει να το κάνουμε τρόπο ζωής αυτό για να μην φοβόμαστε τον εαυτό μας κάθε φορά που βγαίνουμε έξω για φαγητό. Και εννοείται πως είμαστε πιό δυνατοί από μία καρμπονάρα!!
    marikaki μου ρώτησα για περισσότερο κρέας στη διατροφή και πήρα την εξής απάντηση: Μία φορά επιπλέον την εβδομάδα είναι οκ.. αλλά περισσότερο δεν συνιστάται καθώς είναι αντίθετο με τους κανόνες της υγιεινής διατροφής. Αν η αναιμία είναι σοβαρή.. χρειάζεται συμπληρώματα διατροφής μέχρι να αποκατασταθεί γιατί η διατροφή από μόνη της δεν φτάνει! Χάνονται πολλά συστατικά με το μαγείρεμα των τροφών καθώς και με τους συνδιασμούς. Πχ για να απορροφήσουμε σίδηρο χρειαζόμαστε βιταμίνη c και πρέπει να μειώσουμε το ασβέστιο που μπλοκάρει την απορρόφησή του. Είναι αρκετά περίπλοκο.. ελπίζω να το μεταφέρω σωστά! Σε κάθε περίπτωση (λέει) πρέπει να υπάρχει ιατρική βοήθεια και καθοδήγηση. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα!
    ΑΘΗΝΑ σήμερα το βίωσα αυτό που λες.. και τρελλάθηκα! Δίναμε βαθμολογία στους γονείς (είμαι καθηγήτρια σε φροντιστήριο και σήμερα ήταν η τελευταία μέρα-yesssssssssssss!!!) και οι μαμάδες που είχαν να με δούν από το Μάρτιο έμπαιναν μέσα και κάθε 3 λεπτά άκουγες και μια τσιρίδα!! Ήταν απλά.. ΤΕΛΕΙΑ!! Πήρα τα πάνω μου τόσο πολύ που δεν θα ξαναφάω σοκολατάκι για μια βδομάδα!!
    Κορίτσια αύριο ελπίζω να προλάβω το μεσημέρι να σας γράψω και την τρίτη βδομάδα της διατροφής.. τώρα πάω για ύπνο μετά από μία κουραστική μεν.. αλλά πολύ πολύ πολύ ωραία μέρα! Να είστε καλά για όσα κάνετε για μένα και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα είναι αυτά!!

Φιλάκιααααα!!

ΥΓ: Γλυκούλα μην νομίζεις ότι δεν έγινε αισθητή η απουσία σου!!

Senior Member
    Aς μιλήσω λίγο παραπάνω για τον εαυτό μου. Η διατροφή μου είναι χάλια δεν τρώω λαχανικά, όσπρια, και γαλακτοκομικά. Δεν είναι ότι δεν μου αρέσουν απλά τα σιχαίνομαι και που τα βλέπω και δεν τα έχω φάει ποτέ στην ζωή μου. Επίσης δεν μου αρέσει το νερό. Μου φαίνεται ότι έχει απαίσια γεύση αν και όλοι μου λένε ότι είναι η ιδέα μου γιατί το νερό δεν έχει γεύση.
    Είμαι 1.69 , 83 κιλά και ενώ πάντα είχα πολύ μεγάλη περιφέρεια τον τελευταίο καιρό έχω φουσκώσει πολύ και στην κοιλιά και ούτε καν μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγα τουαλέτα αν και δυσκοιλιότητα έχω μόνο τους 3-4 τελευταίους μήνες.
    Μέσα σε ένα χρόνο έχω πάρει 20 κιλά χωρίς να αλλάξω κάτι στην διατροφή μου ή να τρώω παραπάνω και έχω φρικάρει.
    Προσπαθώ να μην κάνω δίαιτα και να ρίχνω τις θερμίδες που παίρνω ημερισίως στο ελάχιστο γιατί αν πω ότι θα κάνω δίαιτα δεν θα χάσω ποτέ.
    Και γενικώς είμαι χάλια. Ούτε τα ρούχα μου δεν μου κάνουν πια και ντρεπομαι να πάω να αγοράσω άλλα και φοράω συνεχεια ή φόρμες ή μαυρα κολάν. Επίσης ο φίλος μου, μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο και με τον δίκιο του γιατί έχω γίνει σαν μπαλονάκι

Senior Member
    Kαλησπερα αγαπημενεs μου CYSTERS,joanna και alikaki,καλωσηρθατε στην παρεουλα μαs,σαs ευχομαι καλεs απωλειεs κιλων,και ειμαστε εδω ολεs μαζι να σαs συμπαρασταθουμε στον ``αγωνα``που λεγετε λιχουδικη ζωη!Κοριτσια μετα απο μια 3μερη ιωση που με καθηλωσε στο κρεββατι,διαβαζα αυτα που γραφατε,αλλα δεν ειχα δυναμη να καθησω,να γραψω στο pc,μια γαστρεντεριτιδα μου ηρθε ουρανοκατεβατη,αλλα επειδη ειχα αποθεματα ενεργειαs,απο τιs προηγουμενεs ημερεs,την καλοδεχτηκα,και διπλοματικα,τηs επετρεψα να μου κανει καλο,οσον αφορα την απωλεια βαρουs(ελπιζω να καταλαβατε,τι εννοω,αν οχι,δεν ειναι πρεπον να εξηγησω),την δευτερη και τριτη ημερα ομωs,τα χρειαστηκα λιγο,και ετσι υπεκυψα σε φαρμακευτικη αγωγη,η διατροφη εξετελεσθει κανονικοτατα,με την διαφορα,οτι τα βραδυνα πηγαν υπερ πιστεωs,δεν τα δοκιμαζα καν,ελπιζω να μην μου κοστισουν,ολα αυτα,στην αγαπημενη μου πλεον ζυγαρια,με την οποια τελευταια αρχιζουμε και εχουμε ιδιαιτερεs συμπαθειεs,το οτι ειμαι μεσα στη τρελλη χαρα ακομα και τωρα,αρχιζει και γινετε δεδομενο και οχι διαθεση!!,Το σιγουρο ειναι οτι μου λειψατε βρε!!!(sorry για τυχον ορθωγραφικα εχω συνηθισει τα greeklish, η δυναμη τηs συνηθειαs βλεπετε!)φιλια πολλα!σε ολεs!

CYSTERS!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Η ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΒΡΟΧΟΥΛΑ.
    JOANA ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΛΙ Η ΑΤΑΣΘΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ!!!!
    ALIKAKI ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΣ ΕΝΔΡΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛΗΠΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΖΗΜΙΑ.ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΒΙΕΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΟΣΠΡΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΩΣ!ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ.
    ΠΕΝΝΥ ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ!ΕΙΔΕΣ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΩ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ.......
    GLUKOYLA ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ.ΚΙ ΕΓΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΕΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ ΟΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΠΩΛΕΙΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ.

Page 10 of 128 FirstFirst ... 891011122060110 ... LastLast