Results 1,486 to 1,500 of 1906
-
26-05-2010, 17:05 #1486
Originally posted by eugenia_
Τετάρτη σήμερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μία όμορφη μέρα για μένα και είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενη!! Η ζυγαριά του διαιτολόγου μου έδειξε 109 κιλά!!!! συνολική απώλεια 2 εβδομάδων : 4.4 κιλάκια που πήγαν στον αγύριστο... χεχε.
κατά τα άλλα, η αποχή από το αλατάκι συνεχίζεται.. και πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην απώλεια. θέλει πείσμα και ευτυχώς για μένα έχω μπόλικο..
- 26-05-2010, 17:17 #1487
Nadine σε ευχαριστώ πολύ για το θερμό καλώσόρισμα.
Το παραγματικό μου όνομα δεν είναι έτσι απλά είναι ένα όνομα που μου αρέσει πολύ και όταν σκεφτόμουν τι username να βάλω ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό.
Σκέφτομαι να αρχίσω αύριο κιόλας διατροφή.Θα χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη και όχι τη λέξη δίαιτα.Ακούγεται πολύ πιο ωραία.
Έγραψα κι ένα νέο θέμα στην ενότητα παχυσαρκία με περισσότερες λεπτομέρειες.
Πραγματικά επαναλαμβάνω χάρηκα που σας γνώρισα κι εύχομαι να τα πάμε όλοι καλά.
Θα κοιτάξω για αυτή τη δίαιτα που λες στις πρώτες σελίδες.
26-05-2010, 17:29 #1488
Κι εγώ αλλιώς λέγομαι,αλλά αυτό ήταν το πρώτο που μου ήρθε ως username καθώς μου αρέσει πολύ!
Μάλιστα πρόσφατα ανακάλυψα πως όταν ήμουν μικρή και με ρωτούσαν πως με λένε,
αντί για Ναταλία,που δεν μπορούσα ακόμα να προφέρω,έλεγα "Ναντίνα"...Τίποτα τυχαίο,συνγιουζερνέιμσα!
Συμφωνώ με την επιλογή της λέξης διατροφή!Η άλλη η ακατονόμαστη από συνήθια μπήκε στο στόμα μου
(φτου!πιπέρι!)Καλή δύναμη στην προσπάθεια σου!Κι εμείς χαιρόμαστε που είσαι μαζί μας!Φιλάκιααααααα
26-05-2010, 21:20 #1489
Originally posted by eugenia_
Τετάρτη σήμερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μία όμορφη μέρα για μένα και είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενη!! Η ζυγαριά του διαιτολόγου μου έδειξε 109 κιλά!!!! συνολική απώλεια 2 εβδομάδων : 4.4 κιλάκια που πήγαν στον αγύριστο... χεχε.
κατά τα άλλα, η αποχή από το αλατάκι συνεχίζεται.. και πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην απώλεια. θέλει πείσμα και ευτυχώς για μένα έχω μπόλικο..
Εσείς οι υπόλοιπες που είστε καλέ?? Γιά περάστε καινούριες και παλιές....φιλάκια πολλά και ζουμερά!!
Σας φιλώ γλυκά!! πάω για ξεκούραση!!
Να σε ρωτήσω κάτι, την αποχή από το αλάτι γιατι την κάνεις? υπάρχουν λόγοι υγείας, πίεση κ.λπ. ή για τις πολυκυστικές?
Από την άλλη πόσο εύκολο είναι αυτό, αφού σχεδόν τα πάντα περιέχουν αλάτι? προχθές έψαχνα τι να σερβίρω σε ένα άτομο που δεν τρώει καθόλου αλάτι, και δεν βρήκα ούτε ψωμί που να μην περιέχει...
26-05-2010, 21:24 #1490
Originally posted by Ναντίν
Γεια σας,καινούρια στο forum.
Ξεχώρισα αμέσως το θέμα αυτό γιατί τώρα τελευταία άρχισα να αγχώνομαι με τις πολυκυστικές ωοθήκες.
Γενικά δεν έχω συχνά διαταραχές στον κύκλο και έμεινα αμέσως έγκυος.Οπότε δεν ασχολήθηκα ιδαίτερα με καμία θεραπεία και δεν έχω πάει σε ενδοκρινολόγο για αυτό το θέμα.
Είμαι παχύσαρκη με ΔΜΣ 43 και 36 χρονών.Θέλω να κάνω 2ο παιδί αλλά στο πρώτο που ήμουν και 20 κιλά πιο αδύνατη ζορίστηκα αφάνταστα από τα διάφορα προβλήματα.
Γίνεται ένας φαύλος κύκλος,αγχώνομαι γιατί δεν κάνω τίποτα και δεν μπορώ να κάνω 2ο παιδί αλλά αντί να προσπαθώ τρώω παραπάνω και μάλιστα γλυκά και σοκολάτες.
Δεν θέλω να κάνω κάποια επέμβαση γιατί πιστεύω ότι αν το βάλω στόχο θα το καταφέρω.
Πραγματικά ένιωσα χαρά όταν βρήκα αυτό το site γιατί πιστεύω ότι θα μου δώσει θάρος.
Ευχαριστώ και περιμένω τις απόψεις σας.
Ξεκίνησε μια σωστή προσπάθεια, με προσεγμένη διατροφή, και σιγά σιγά θα φύγουν τα κιλά σου.
Βέβαια πιο σωστό θα ήταν να υπάρχει επίβλεψη και καθοδήγηση από κάποιο διαιτολόγο, ωστε να είναι ολοκληρωμένη η προσπάθεια σου, χωρίς κανένα κίνδυνο.
Να έχεις καλή επιτυχία, και σου εύχομαι σύντομα να αποκκτήσεις και το δεύτερο μωράκι σου
27-05-2010, 00:54 #1491
Γεια σας,καινούρια στο forum.
Ξεχώρισα αμέσως το θέμα αυτό γιατί τώρα τελευταία άρχισα να αγχώνομαι με τις πολυκυστικές ωοθήκες.
Γενικά δεν έχω συχνά διαταραχές στον κύκλο και έμεινα αμέσως έγκυος.Οπότε δεν ασχολήθηκα ιδαίτερα με καμία θεραπεία και δεν έχω πάει σε ενδοκρινολόγο για αυτό το θέμα.
Είμαι παχύσαρκη με ΔΜΣ 43 και 36 χρονών.Θέλω να κάνω 2ο παιδί αλλά στο πρώτο που ήμουν και 20 κιλά πιο αδύνατη ζορίστηκα αφάνταστα από τα διάφορα προβλήματα.
Γίνεται ένας φαύλος κύκλος,αγχώνομαι γιατί δεν κάνω τίποτα και δεν μπορώ να κάνω 2ο παιδί αλλά αντί να προσπαθώ τρώω παραπάνω και μάλιστα γλυκά και σοκολάτες.
Δεν θέλω να κάνω κάποια επέμβαση γιατί πιστεύω ότι αν το βάλω στόχο θα το καταφέρω.
Πραγματικά ένιωσα χαρά όταν βρήκα αυτό το site γιατί πιστεύω ότι θα μου δώσει θάρος.
Ευχαριστώ και περιμένω τις απόψεις σας.
Να σε καλωσορίσω και εγώ με τη σειρά μου και να σου ευχηθώ μέσα απο την καρδιά μου σύντομα με ένα δεύτερο μωράκι!!!
Ομοιοπαθούσα και εγώ με πολυκυστικές σε συνδυασμό με θυρεοειδή, υπερινσουλιναιμία και διάφορες ορμονικές διαταραχές..κ.α. Εγώ βέβαια προσπαθώ να συλλάβω το πρώτο μου παιδάκι αλλά δεν διαφέρουμε και πολύ. δε νομίζεις??
Πάντως Ναντινάκι (ελληνικό) γιατί έχουμε και ξενόφερτο βλέπεις..εντύπωση μου κάνει που δεν έχεις επισκεφτεί ενδοκρινολόγο καθόλου. Βιάσου και μην το αμελήσεις άλλο.sos!!
Και όσον αφορά την διατροφή και εγώ σε μία φάση αρχής είμαι. Αντε έλα να το παλέψουμε μαζί να ζήσουμε επιτυχώς και μία φάση τέλους. Και όσον αφορά τις εκρήξεις της ψυχολογίας σου αν διαβάσεις αυτο το τόπικ απο την αρχή μέχρι το τέλος θα συναντήσεις άπειρες παρόμοιες εκρήξεις.. και εγώ προσωπικά το έχω ζήσει ουκ ολίγες φορές.. εκεί που πήγαινα να ξεκινήσω .. το έκοβα ξαφνικά.. και φτού ξανα. Αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν!! Θα το λέμε αυτό και θα το πιστεύουμε!!
Καλή αρχή κοπελάρα μου και για ότι άλλο θελήσεις είμαστε στην απόλυτη διάθεσή σου!!!
Φιλιά πολλά !!!!!
27-05-2010, 01:05 #1492
Ναταλάκι μου γλυκομίλητο,
ευχαριστώ πολύ για τα συγχαρητήρια και ανταποδίδω.....( και το εννοώ)
και επιφυλάσσομαι.. για τα ''καλά'' λόγια που είπες στο ναντινάκι..γκρ. Ακόμα δεν ήρθε το κορίτσι και πήγες να το τρομάξεις.. Εμ βέβαια κοντοζυγώνει η επάνοδος της συζύγου και τρέμεις την αύξηση των κυστοσελίδων.. θα σε καταγγείλω και θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.. Σπιούνα... αμ πώς???
Μην ακούς εσύ ελληνοναντινάκι μου είναι αγάπες αυτά..
27-05-2010, 01:16 #1493
Originally posted by BettyG
Καλή μου Ευγενία, δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι με την απώλεια σου, μπράβο σου και σε κατώτερα κιλά
Να σε ρωτήσω κάτι, την αποχή από το αλάτι γιατι την κάνεις? υπάρχουν λόγοι υγείας, πίεση κ.λπ. ή για τις πολυκυστικές?
Από την άλλη πόσο εύκολο είναι αυτό, αφού σχεδόν τα πάντα περιέχουν αλάτι? προχθές έψαχνα τι να σερβίρω σε ένα άτομο που δεν τρώει καθόλου αλάτι, και δεν βρήκα ούτε ψωμί που να μην περιέχει...
Την αποχή από το αλάτι την κάνω λόγω του ότι το βασικότερο πράγμα... που προκαλούν οι πολυκυστικές και η φαρμακευτική αγωγη για την θεραπεία τους.... είναι η παρακράτηση υγρών. Από ότι μου εξήγησε ο διαιτολόγος μου όμως η αποχή από το αλάτι μας ευνοεί όλους όσους πρέπει να χάσουμε βάρος και βοηθά στην καλή μας υγεία.
Απο την άλλη αυτό που λές σχετικώς με τα τρόφιμα είναι αληθές. Κοίτα όμως εγώ αλάτι στο φαγητό δε βάζω καθόλου. Βέβαια σε ψωμί, φρυγανιές κ.α. το αλάτι δεν μπορώ να το αποφύγω. Αλλά νομίζω κιόλας ότι δεν είναι απαραίτητο.
Εχω ήδη δυσκολευτεί αρκετά!!
Θα τα καταφέρω όμως!! έχω πεισμώσει!! Εσύ πως τα πας???
Με τη διατροφή όλα οκ??
Σε ευχαριστώ που ενδιαφέρεσαι κοριτσάκι μου!!
Φιλακια γλυκά!!!
.
27-05-2010, 08:33 #1494
Το αλάτι κορίτσια το είχα κόψει στην εγκυμοσύνη για 5 μήνες περίπου γιατί είχα προεκλαμψία και φούσκωνα από κατακράτηση σαν μπαλόνι.Στην εγκυμοσύνη με αυξημένη πίεση βέβαια λένε ότι δε χρειάζεται η διακοπή του αλατιού αλλά γενικά οι γιατροί είπαν ότι καλύτερα να μη τρώω αλάτι.
Ήταν φρικτό στην αρχή.Καθόλου στο φαγητό και τις σαλάτες.Μόνο ότι είχαν τα έτοιμα τρόφιμα.Έβαζα πολύ λεμόνι.Μετά όμως το συνήθισα και όλα τα τρόφιμα μου φαίνονταν πολύ αλμυρά και δεν μπορούσα να φάω αυτά.
Στην εγκυμοσύνη είχα τόση θέληση όμως.
Έκοψα το αλάτι,δεν έφαγα τίποτα από έξω,όλα υγιεινά και μετρημένη διατροφή.
Τώρα πρέπει να βρω αυτή τη θέληση πάλι και να τα καταφέρω.
Σήμερα ξεκινάω.ΞΕΚΙΝΑΩ!!
27-05-2010, 12:47 #1495
γειά σας!είμαι παλιό αλλά όχι πιστό μέλος. άμα κ εσύ καινούρια ναντίν έχεις το πνεύμα της nadine(δηλώνω κρυφοφαν) την πατήσαμε!
λοίπον είμαι 24 ,χρόνια βουλιμική κ επίσης με πολυκυστικές από τότε που έγινα κ βουλιμική.τυχαίο?έχω περιττά κιλά δεν είμαι παχύσαρκη αλλά νομιζω οτι το δπτ παίζει μεγάλο ρόλο στις πολυκυστικές μου. οι γιατροί που έχω πάει (σε πολλούς γυναικολόγους κ ενδοκρινολόγους) άλλοι είναι υπέρμαχοι τον αντισυλληπτικών άλλοι δεν τα εγκρίνουν κ με συμβουλεύουν να πέρνω primolout οταν αργεί να έρθει η περίοδος για κανα μήνα,πάντα δηλαδή.λύση δεν μου δ΄΄ινουν γιατί όλες οι εξετάσεις μου είναι καλές, λίγο μόνο τεστοστερόνη στα όρια. οπότε το βασίζουν στο τρόπο ζωής μου, στην κληρονομικότητα και σε εξωτερικούς παράγοντες. επίσης τόσα χρόνια που έπερνα primolut μόνο ένας γιατρός με προειδοποίησε οτιμπορεί να μου διακόψει τυχόν εγγυμοσύνη.
τελευταία επισκέφτηκα έναν πολύ μοντέρνο ενδοκρινολόγο με γραφειάρα, κ πολύ στυλάκι ξενόφερτο ,πολύ δηθεν κ ύφος.
18 μέρες χωρίς β.ε.
κ λέω αυτόν θα μπορώ να του μιλήσω ανοιχτά.οπότε όταν άρχισε να μου λέει κ αυτός για να χάσω τα λίγα περιττά κιλά κ να ασκηθώ να μειώσω το κάπνισμα κτλ κτλ του είπα κ οτι είμαι βουλιμική.ξέρω οτι δεν είναι ψυχολόγος ρε παιδιά αλλά τέτοια αντιδραση δεν περίμενα από γιατρό.χαχαχα.τα γέλια με πιασαν γιατί εχω κ μπλακ χιούμορ. έχασε όλο το στιλάκι το δήθεν που έιχε ,αφοπλίστηκε, κ το όλο θέμα το κανε γαργάρα, απλά μουπε οτι μπορεί να φταίει κ αυτό κ προσπάθησε να διώξει όλοι την ευθύνη απο πάνω του, σαν να μου λεγε τι μου τοπες τώρα αυτό δεν θαθελα να ξέρω. τεσπα΄με πηρε ΜΟΝΟ100 εύρώ για να με πει ένα μάτσο παπαριές που της ξέρω κ εγω κ όλοι κ ταχω ακούσει 1000αδες φορές.αλλά είπα τουλάχιστον το πρόβλημά μου δυνάτά.χαχαχα
οπότε είμαι σε πειραματική φάση.προσπαθώ να κόψω τα βουλιμικά ,θα ελαττώσω κ το αλατι όπως λέτε κ να δούμε αν θα χρειαστεί να πάρω primolut. παίρνει καμιά απο εδώ?τι ξέρετε?
27-05-2010, 16:38 #1496
Το αλάτι κορίτσια το είχα κόψει στην εγκυμοσύνη για 5 μήνες περίπου γιατί είχα προεκλαμψία και φούσκωνα από κατακράτηση σαν μπαλόνι.Στην εγκυμοσύνη με αυξημένη πίεση βέβαια λένε ότι δε χρειάζεται η διακοπή του αλατιού αλλά γενικά οι γιατροί είπαν ότι καλύτερα να μη τρώω αλάτι.
Ήταν φρικτό στην αρχή.Καθόλου στο φαγητό και τις σαλάτες.Μόνο ότι είχαν τα έτοιμα τρόφιμα.Έβαζα πολύ λεμόνι.Μετά όμως το συνήθισα και όλα τα τρόφιμα μου φαίνονταν πολύ αλμυρά και δεν μπορούσα να φάω αυτά.
Στην εγκυμοσύνη είχα τόση θέληση όμως.
Έκοψα το αλάτι,δεν έφαγα τίποτα από έξω,όλα υγιεινά και μετρημένη διατροφή.
Τώρα πρέπει να βρω αυτή τη θέληση πάλι και να τα καταφέρω.
Σήμερα ξεκινάω.ΞΕΚΙΝΑΩ!!
Τότε Ναντινάκι με καταλαβαίνεις απολύτως, έτσι???? Εγώ έχω πεισμώσει όμως και θα τα καταφέρω !!
ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΠΙΣΗΣ!!!!
Καλή αρχή και επισήμως κοριτσάρα μου!!!!!!!! Ελα και εσύ κάθε Τετάρτη να καταγράφουμε τις προόδους μας!!! και για όλες τις δύσκολες στιγμές εδώ είμαστε για να αλληλοεμψυχωνόμαστε!!!!!!!
Φιλιά πολλά!!!
27-05-2010, 17:18 #1497
Originally posted by bouliana
γειά σας!είμαι παλιό αλλά όχι πιστό μέλος. άμα κ εσύ καινούρια ναντίν έχεις το πνεύμα της nadine(δηλώνω κρυφοφαν) την πατήσαμε!
λοίπον είμαι 24 ,χρόνια βουλιμική κ επίσης με πολυκυστικές από τότε που έγινα κ βουλιμική.τυχαίο?έχω περιττά κιλά δεν είμαι παχύσαρκη αλλά νομιζω οτι το δπτ παίζει μεγάλο ρόλο στις πολυκυστικές μου. οι γιατροί που έχω πάει (σε πολλούς γυναικολόγους κ ενδοκρινολόγους) άλλοι είναι υπέρμαχοι τον αντισυλληπτικών άλλοι δεν τα εγκρίνουν κ με συμβουλεύουν να πέρνω primolout οταν αργεί να έρθει η περίοδος για κανα μήνα,πάντα δηλαδή.λύση δεν μου δ΄΄ινουν γιατί όλες οι εξετάσεις μου είναι καλές, λίγο μόνο τεστοστερόνη στα όρια. οπότε το βασίζουν στο τρόπο ζωής μου, στην κληρονομικότητα και σε εξωτερικούς παράγοντες. επίσης τόσα χρόνια που έπερνα primolut μόνο ένας γιατρός με προειδοποίησε οτιμπορεί να μου διακόψει τυχόν εγγυμοσύνη.
τελευταία επισκέφτηκα έναν πολύ μοντέρνο ενδοκρινολόγο με γραφειάρα, κ πολύ στυλάκι ξενόφερτο ,πολύ δηθεν κ ύφος.
κ λέω αυτόν θα μπορώ να του μιλήσω ανοιχτά.οπότε όταν άρχισε να μου λέει κ αυτός για να χάσω τα λίγα περιττά κιλά κ να ασκηθώ να μειώσω το κάπνισμα κτλ κτλ του είπα κ οτι είμαι βουλιμική.ξέρω οτι δεν είναι ψυχολόγος ρε παιδιά αλλά τέτοια αντιδραση δεν περίμενα από γιατρό.χαχαχα.τα γέλια με πιασαν γιατί εχω κ μπλακ χιούμορ. έχασε όλο το στιλάκι το δήθεν που έιχε ,αφοπλίστηκε, κ το όλο θέμα το κανε γαργάρα, απλά μουπε οτι μπορεί να φταίει κ αυτό κ προσπάθησε να διώξει όλοι την ευθύνη απο πάνω του, σαν να μου λεγε τι μου τοπες τώρα αυτό δεν θαθελα να ξέρω. τεσπα΄με πηρε ΜΟΝΟ100 εύρώ για να με πει ένα μάτσο παπαριές που της ξέρω κ εγω κ όλοι κ ταχω ακούσει 1000αδες φορές.αλλά είπα τουλάχιστον το πρόβλημά μου δυνάτά.χαχαχα
οπότε είμαι σε πειραματική φάση.προσπαθώ να κόψω τα βουλιμικά ,θα ελαττώσω κ το αλατι όπως λέτε κ να δούμε αν θα χρειαστεί να πάρω primolut. παίρνει καμιά απο εδώ?τι ξέρετε?
Απ'ότι διαβάζω,έχεις δοκιμαστεί κ εσύ ιδιαιτέρως με το θεματάκι αυτό.. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να βρεις έναν ενδοκρινολόγο που να εμπιστεύεσαι και να είναι άνθρωπος (έστω και λίγο..) για να κάνεις μια σειρά εξετάσεων και γιατί όχι μία σωστή αγωγή με χάπια για να εξισσοροπήσεις τα ορμονικά τετρίπια..
Συγχαρητήρια για την αποχή από τα βουλιμικά και εύχομαι σύντομα να απαλλαγείς οριστικά από αυτά. Και θα τα καταφέρεις κουκλάρα !! είμαι σίγουρη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παλέψεις με την αδυναμία σου και να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο τον εαυτό σου. Αλλωστε πάνω κάτω όλες γι αυτό παλεύουμε. Τη νίκη μας πάνω στις αδυναμίες μας!! Βέβαια για σένα είναι ακόμα πιο δύσκολο αλλά εμείς γιατί είμαστε εδώ?????
Για να είμαστε κοντά σου και φυσικά για αλληλοβοήθεια!!
Φιλιά πολλά boyliana μου και ευχομαι πραγματικά τα καλύτερα!!!
27-05-2010, 17:22 #1498
...............άμα κ εσύ καινούρια ναντίν έχεις το πνεύμα της nadine(δηλώνω κρυφοφαν) την πατήσαμε...........
Σε έχουν πάρει χαμπάρι κυρά nadine......!!!!!!!!
27-05-2010, 17:29 #1499
......θα ελαττώσω κ το αλατι όπως λέτε κ να δούμε αν θα χρειαστεί να πάρω primolut. παίρνει καμιά απο εδώ?τι ξέρετε?
Όσο για το αλάτι ότι μπορείς να κάνεις για την υγεία σου κάνε το. είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο..
Καλή επιτυχία και πάλι κοριτσάκι!!
28-05-2010, 10:41 #1500
ευχαριστώ ευγενία!
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή