Results 1,501 to 1,515 of 1906
-
01-06-2010, 18:12 #1501
Originally posted by eugenia_
Originally posted by bouliana
...............άμα κ εσύ καινούρια ναντίν έχεις το πνεύμα της nadine(δηλώνω κρυφοφαν) την πατήσαμε...........
Σε έχουν πάρει χαμπάρι κυρά nadine......!!!!!!!!
Μπα...αποκλείεται!Τα πουλερικά είναι αλλού ταγμένα!Στο αίσθημα βου!Μην ξεχνιόμαστε...
bouliana μου,φαν του ζελοφάν,αυτό το κρυφοφάν μου κάνει κάτι σε κρυφογκέυ...!
Στη ντουλάπα κρυβόσουν τόσο καιρό κοπελιά;Πώς τα πάμε με τα δικά μας;Όλα καλά;Για πες...Για πες...
- 02-06-2010, 10:00 #1502
έλα ρε NADINE όχι κ κρυφογκέυ.κρυβόμουν δεν θα πει τίποτα....κρυφοδιατροφικάδι αταραγμένη. είμαι καλύτερα όμως. έχω κόψει τα βουλιμικά εδώ κ μερικές βδομάδες κ νιώθω πολύ καλύτερα.θα φανεί από το αν θα μείνω να παλέψω παρέα με σας η αν θα την κάνω στα κρυφά πάλι....
02-06-2010, 12:54 #1503
καλησπερα!!!
Να χαιρετησω πρωτα πρωτα την ελληνικη Ναντιν που ηρθε στην παρεα μας! Καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου κοπελα μου! Δυνατη θεληση στο θεμα της διατροφης με ομορφα αποτελεσματα! Και το πιο σημαντικο, ευχομαι να αποκτησεις ακομη ενα μωρακι που επιθυμεις τοσο πολυ! Οσο το δυνατον πιο ανωδυνα!
Να χαιρετησω και την Bouliana! Συγχαρητηρια για την αποχη σου απο βουλιμικα!!!Μπραβο! Ευχομαι οπως σου ειπε και η Ευγενια να βρεις εναν ΚΑΛΟ ενδοκρινολογο και να σε οδηγησει σωστα σε εξετασεις και αγωγη!
02-06-2010, 12:57 #1504
Σιγα μην ξεχασω την Ευγενιτσα μου!!!
Κοπελαρα μου γλυκεια!!!! Ευχομαι να εχεις μια πολυ ομορφη μερα! Αυριο περιμενω τα αποτελεσματα σου!!!
Και ελπιζω καποια στιγμη να καταφερουμε να βρεθουμε και απο κοντα! Προς το παρων χαζευω την πολη σου.....
02-06-2010, 13:00 #1505
Originally posted by NADINE
Κυρά Νadine?Mήπως θα μου πάρεις και πετινάρι όταν θα πας στο παζάρι,που θα κάνει κικιρικικί,να με ξυπνάει κάθε πρωί;
Μπα...αποκλείεται!Τα πουλερικά είναι αλλού ταγμένα!Στο αίσθημα βου!Μην ξεχνιόμαστε...
02-06-2010, 13:07 #1506
Καλημέρα,πολυκυστοκόριτσα!
Με την έλευση της "ελληνικής Ναντίν"αυτόματα εγώ εκπατρίστηκα!
Αχ!Ξένος στον τόπο σου,ξένος και στα ξένα...Δύσκολο πράγμα η φάμπρικα!
"Κρυφοδιατροφικάδιαταραγμ� �νη",αυτά που ήξερες,ξέχασε τα!Εδώ στο φως,παρεούλα μας
μια χαρά θα το παλέψουμε!Το'χουμε,σου λέω!Αφού σε βλέπω!Είσαι σε πολύ καλό δρόμο
κι έρχονται μόνο τα καλύτερα!"Ο επιμένων Ελληνικά",αν μου επιτρέπεται βέβαια πλέον να το λέω...
--->http://www.youtube.com/watch?v=zIoYiHno5RE
02-06-2010, 13:09 #1507
Δε μου λες κικιρικουκοπελιά,αυτό με την Πάτρα ήταν τώρα απαρίτητο;Βαλτή είσαι;
Επειδή τη χαζέυεις εσύ,πρέπει εμείς να αναστενάζουμε;Με τον πόνο μας παίζεις;Αχ...
02-06-2010, 14:56 #1508
Νekky και κυρά ξενόφερτη σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση. εκτός των άλλων με κάνατε κ γέλασα.!!ειδικά με το κοκκόρι!
04-06-2010, 00:52 #1509
Και Ναί κατάφερα επιτέλους να μπώ γιατί πιστέψτε με οι υποχρεώσεις είναι πολλές και ο χρόνος μου λίγος...γκρ...
κατά τα άλλα κοριτσάρες μου είμαι μία χαρά!! Και εννοείται πως συνεχίζω απτόητη.. Σας τρόμαξα που δεν μπήκα την Τετάρτη, εεε?? Και όμως και ο διαιτολόγος μου ήρθε και ένα ακόμα παλιοκιλό έφυγε απο πάνω μου. Δεν είναι κάτι σημαντικό αλλά στην δική μου περίπτωση θεωρώ οτί είναι καλή απώλεια!!
Τρέχω από το πρωί μέχρι το βράδυ, δεν παίρνω ανάσα από τη δουλειά και επιπρόσθετα ασχολούμαι και με τις δουλειές του σπιτιού.. Ξέρετε καλοκαιρινά.... ανανέωση και δεν συμμαζεύεται..
Ναταλάκι μου περιμένω να μου πείς νέα του ερωτά μου! Πώς είναι?? Δεν έχω αδειάσει η αναίσθητη να της κάνω ένα τηλέφωνο.. εσύ γκρινιαρούλι μου καλά μου είσαι??
04-06-2010, 01:00 #1510
Κυρά Νadine?Mήπως θα μου πάρεις και πετινάρι όταν θα πας στο παζάρι,που θα κάνει κικιρικικί,να με ξυπνάει κάθε πρωί;
Για σένα κυρά nadine.... μωρό μου!!
τα ζουζούνια τραγουδούν για την πιο ζουζουνιάρικη γκόμενα της θεσσαλονίκης....
που 'σουνα καλέ εχθές ??? που σε πήρα οκτώ φορές?? και δεν ήσουνα εκεί?? μήπως είχες πάει λαική??
04-06-2010, 01:05 #1511
Originally posted by bouliana
........κρυφοδιατροφικάδιαταρ αγμένη. είμαι καλύτερα όμως. έχω κόψει τα βουλιμικά εδώ κ μερικές βδομάδες κ νιώθω πολύ καλύτερα.θα φανεί από το αν θα μείνω να παλέψω παρέα με σας η αν θα την κάνω στα κρυφά πάλι....
04-06-2010, 01:19 #1512
Originally posted by Nekky
Σιγα μην ξεχασω την Ευγενιτσα μου!!!
Κοπελαρα μου γλυκεια!!!! Ευχομαι να εχεις μια πολυ ομορφη μερα! Αυριο περιμενω τα αποτελεσματα σου!!!
Και ελπιζω καποια στιγμη να καταφερουμε να βρεθουμε και απο κοντα! Προς το παρων χαζευω την πολη σου.....
Μα πιο πολύ σε ευχαριστώ που κάνεις την Ναταλία να σκάσει από την ζήλεια της... χεχεχε. 1) που βλέπει την Πάτρα σε φώτο... ξέρει αυτή... 2) που βλέπει την αγάπη μας ολοένα να μεγαλώνει.. θέλει βλέπεις αποκλειστικότητα..χα!!
Πάρε κοριτσάκι μου και ένα τραγουδάκι με όλη μου την αγάπη..
http://www.youtube.com/watch?v=DllLo...eature=related
04-06-2010, 01:27 #1513
........................
Με την έλευση της "ελληνικής Ναντίν"αυτόματα εγώ εκπατρίστηκα!
Αχ!Ξένος στον τόπο σου,ξένος και στα ξένα...Δύσκολο πράγμα η φάμπρικα!...........
04-06-2010, 01:33 #1514
Αυτά από μένα...... και πολλά πολλά φιλάκια σε όλες παρούσες και απούσες...
Καληνύχτα ομορφιές μου!!!!
04-06-2010, 08:13 #1515
Καλημέρα κορίτσια.
Όπως φαίνεται μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια.
Γιατί όχι απλά δεν ξεκίνησα αλλά αντίθετα αφίερωσα πάλι στο φαγητό.
Ετοιμάζω τα γενέθλεια του μικρού και βρήκα καινούριες συνταγές σε εκείνο το άτιμο site(συνταγές της παρέας).Είπα να τις δοκιμάσω πρώτα γιατί πέρσι την πάτησα με πράγματα που δεν βγήκαν καλά.
Ένα θετικό είναι ότι βρήκα ένα φούρνο με πολύσπορο ψωμί πολύ ωραίο και καθόλου αλμυρό.Και γενικά άρχισε να μπαίνει η απόφαση μέσα στο μυαλό μου χωρίς να ζορίζομαι τόσο πολύ μόνο με την ιδέα.
Την άλλη εβδομάδα θα κάνω εξετάσεις αίματος να δω τον θυρεοειδή μου και τα λιπίδια και θα ασχοληθώ σοβαρά με τις πολυκυστικές ωοθήκες.Θα το πω και στον ενδοκρινολόγο που πηγαίνω για τον θυρεοειδή.
Και σε αυτόν τον τομέα είμαι πολύ αμελής.
Μου άλλαξε τη δόση τον Σεπτέμβριο και έπρεπε να κάνω εξέταση αίματος σε τρεις μήνες (δηλ. Δεκέμβριο) και δεν έχω κάνει ακόμα.
Θα με αρπάξει πάλι όταν πάω.
Καλή συνέχεια σε όλες!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....