Results 1,546 to 1,560 of 1906
-
09-07-2010, 17:19 #1546
Νερα μου τι άλλο θα τραβήξουμε δεν ξέρω ειλικρινά... ευτυχώς έχω τον κώστα μου που με αγαπάει και με στηρίζει.. μεγάλο πράγμα ειλικρινά!! Τον νού σου..!!!
Bouliana μου πάλι καλά που τα πήρες να ξαλαφρώσεις λίγο. Κι ας έρχεται οταν δεν πρέπει.. τι να κάνουμε.? θα το υποστούμε.. Με τα άλλα θέματα όλα οκ??
Μπράβο ρενε μου όλα καλά δηλαδή! Πολύ χάρηκα!! τι είναι αυτό με τις προφυλάξεις ?? πρώτη φορά το ακούω. Αληθεύει?? Βρε λέτε να το δοκιμάσω κ εγω?? πολύ γέλασα με το τζάμπα ο γάμος...
- 09-07-2010, 17:21 #1547
Νέρα μου μόλις πρόσεξα ότι έχουμε τον ίδιο στόχο !! να δούμε διψήφιο έστω μέχρι τα τέλη Ιουλίου!! Μ Α Κ Α Ρ Ι !!!!!!!!!!!!!!!
09-07-2010, 18:02 #1548
Ναι κούκλα,αλλά εσύ είσαι πιο κοντά του...όπως και να 'χει,θα τον φτάσουμε,είμαι σίγουρη
09-07-2010, 23:57 #1549
εννοείται καλέ.... τι εννοείται δηλαδή?? είναι σίγουρο!!! Πάμε γεράαααααααα!!!!!!!
11-07-2010, 15:57 #1550
Hello beautiful girls!
Τι κάνετε κοριτσόπουλα?
Να σας πω και εγώ την ιστορία μου σχετικά με εγκυμοσύνη? Πολυκυστικες, θυρεοειδή, πολλά κιλά, αραιομμυνορια κλπ κλπ. Και ο γυναικολόγος και ο ενδοκρινολόγος μου είχαν πει ότι θα αργήσω να πιάσω παιδί (ίσως και ένα χρόνο). Με το που αρχίσαμε ?ελεύθερα΄, στον μήνα επάνω έμεινα έγκυος! Και οι δυο γιατροί δεν το πίστευαν!
Μην απελπίζεστε!!!
Καλή ψυχολογία και καλό σεξ!
Ευγενιτσα μου σ? ευχαριστώ που νοιάζεσαι για μένα και με ρωτάς για την υγεία μου! Παιδεύομαι ακόμη με κάποια προβλήματα υγείας! Μόλις αγχωθώ και πιεστώ ανεβάζω πίεση! Ποιος εγώ! Που τοοοσα χρόνια ήμουν υποτασική!!! Πως αλλάζουν έτσι τα πράγματα? Προσπαθώ να με προστατεύω και να βάζω κάποια όρια! Αλλά κάποιες καταστάσεις δεν περνάνε από το χέρι μας! (Μέσα σε μια εβδομάδα μπήκε και βγήκε στο νοσοκομείο η μαμά μου, ο μπαμπάς μου και η μικρή μου κόρη! Έχουμε και μια θεια που ?φεύγει? και πολλά άλλα).
Όσο για διατροφή?..έχω παρατήσει κάθε προσπάθεια?..Το μόνο καλό είναι ότι μέχρι το απόγευμα που γυρίζω από το γραφείο, τρώω υγιεινά και καλά ?..από το απόγευμα και μετά?..ότι βρω μπροστά μου χωρίς μέτρο! Από τα 13 κιλά που έχασα έχω βάλει τα 3 μέσα σε 3 ½ μήνες?.Αχ! Πονεμένη ιστορία κορίτσια μου??Δεν έχω ούτε διάθεση, ούτε θέληση, ούτε δύναμη?..
Δεν τα παρατάω όμως! Περιμένω να αλλάξουν τα πράγματα! Περιμένω και ελπίζω!
Χαίρομαι πάρα πολύ όταν διαβάζω τις δικές σας προσπάθειες και ιδιαίτερα την δική σου Ευγενίτσα μου! (μια ανάσα είναι πλέον το διψήφιο!)
Φιλάκια σε όλες σας!
Να είστε καλά και να περνάτε υπέροχα!
17-07-2010, 09:20 #1551
Ευγενιτσα μου που εισαι? τι κανεις?
ολα καλα?
Περιμενουμε το ριπορτ σου!!
Σου στελνω ενα u2u!
Φιλια σε ολες τις κοπελαρες εδω!
17-07-2010, 14:11 #1552
Καλησπεριζω τα κοριτσια μετα απο πολυμηνη απουσια!!
Διπλωματουχος και με την βουλα πλεον.. Ενας κυκλος σημαντικος εκλεισε, και ενας νεος αοιγεται μπροστα μουΑντε να δουμε, τι μας επιφυλασσει το μελλον?
Εδω βλεπω να βαραμε διαλυση ομως, και δεν μ αρεσει καθολου! Η τρελοπατρινια μου μας εχει αφησει στην αναμονη να μαθουμε πως εξελισσονται τα πραγματα, η λατρεια της (πεννυ) εχει εξαφανιστει ως καθε μαμα που σεβεται τον εαυτο της.. Μονο η νεκταρια κραταει τα μποσικα!
αντε μην πω για κατι ναταλιες που εχουν ριξει μαυρη πετρα.. μην πω γιατι ειμαι ως εδω! α!
μου χετε λειψει τσουπρες. για να ανασυνταχθουμε.. ελατε!!
18-07-2010, 09:03 #1553
Επανήλθα κυρίες μου.
Χωρίς να έχω κάνει τίποτα ακόμα.
Μου έδωσαν κάποια βιβλία του Φαίδωνα Λίντμπεργκ που έχει συνταγές με χαμηλό γλυκαιμικό φορτίο.Αλλά έχει και κάτι εξωπραγματικά πράγματα και υλικά!Σολωμό στο πρωινό;
Έλεγα μήπως μπορώ να αποφύγω το διαιτολόγο αλλά τελικά δε νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι μόνη μου.Διαιτολόγια κλασσικά έχω πολλά αλλά δεν συμβαδίζουν με τις έννοιες του χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και φορτίου.
Αύριο θα τηλεφωνήσω για ραντεβού.
18-07-2010, 17:46 #1554
Νεκταρινάκι μου, ανησύχησες μωρό μου ?? εδώ είμαι και συνεχίζω ακάθεκτη!!! με τις παρασπονδίες να είναι πάντα στο πρόγραμμα βέβαια.... γκουχ!! Παρόλαυτα έχω να δηλώσω πως άλλο ένα παλιοκιλό πήγε απο κεί που ήρθε... είμαι καλά και βέβαια χάρηκα που είσαι και εσύ καλά!! Έλεγα να έρθω αυτή την εβδομάδα που μας πέρασε θεσσαλονίκη αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα.. θα προσπαθήσω για μετά τις 9 Αυγούστου . Να ξέρεις ότι και έγω θέλω πάρα πολύ να έρθω !! θα σου στείλω κ εγώ μυνηματάκι.
Οι υπόλοιπες κοπελιές που είστε?? για να βλέπω παρουσίες .. bouliana?? nera??
18-07-2010, 17:52 #1555
Originally posted by esceden
Καλησπεριζω τα κοριτσια μετα απο πολυμηνη απουσια!!
Διπλωματουχος και με την βουλα πλεον.. Ενας κυκλος σημαντικος εκλεισε, και ενας νεος αοιγεται μπροστα μουΑντε να δουμε, τι μας επιφυλασσει το μελλον?
Εδω βλεπω να βαραμε διαλυση ομως, και δεν μ αρεσει καθολου! Η τρελοπατρινια μου μας εχει αφησει στην αναμονη να μαθουμε πως εξελισσονται τα πραγματα, η λατρεια της (πεννυ) εχει εξαφανιστει ως καθε μαμα που σεβεται τον εαυτο της.. Μονο η νεκταρια κραταει τα μποσικα!
αντε μην πω για κατι ναταλιες που εχουν ριξει μαυρη πετρα.. μην πω γιατι ειμαι ως εδω! α!
μου χετε λειψει τσουπρες. για να ανασυνταχθουμε.. ελατε!!
όσο για το δίπλωμα.. ένα εχω να πώ:::
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!
Τι άλλα νέα?? πές τα όλα γιατί εξαφανίστηκες. η διατροφή? ο ούγκ?? περιμένω απάντησεις...
Αννούλα μου έχεις λείψει...!!
18-07-2010, 18:00 #1556
Originally posted by Ναντίν
Επανήλθα κυρίες μου.
Χωρίς να έχω κάνει τίποτα ακόμα.
Μου έδωσαν κάποια βιβλία του Φαίδωνα Λίντμπεργκ που έχει συνταγές με χαμηλό γλυκαιμικό φορτίο.Αλλά έχει και κάτι εξωπραγματικά πράγματα και υλικά!Σολωμό στο πρωινό;
Έλεγα μήπως μπορώ να αποφύγω το διαιτολόγο αλλά τελικά δε νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι μόνη μου.Διαιτολόγια κλασσικά έχω πολλά αλλά δεν συμβαδίζουν με τις έννοιες του χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και φορτίου.
Αύριο θα τηλεφωνήσω για ραντεβού.
Να σου ευχηθώ καλή αρχή και να σου πάνε όλα υπέροχα!!
φιλιά πολλά!!
18-07-2010, 18:12 #1557
Originally posted by Nekky
.................................................. .................
Ευγενιτσα μου σ? ευχαριστώ που νοιάζεσαι για μένα και με ρωτάς για την υγεία μου! Παιδεύομαι ακόμη με κάποια προβλήματα υγείας! Μόλις αγχωθώ και πιεστώ ανεβάζω πίεση! Ποιος εγώ! Που τοοοσα χρόνια ήμουν υποτασική!!! Πως αλλάζουν έτσι τα πράγματα? Προσπαθώ να με προστατεύω και να βάζω κάποια όρια! Αλλά κάποιες καταστάσεις δεν περνάνε από το χέρι μας! (Μέσα σε μια εβδομάδα μπήκε και βγήκε στο νοσοκομείο η μαμά μου, ο μπαμπάς μου και η μικρή μου κόρη! Έχουμε και μια θεια που ?φεύγει? και πολλά άλλα).
Όσο για διατροφή?..έχω παρατήσει κάθε προσπάθεια?..Το μόνο καλό είναι ότι μέχρι το απόγευμα που γυρίζω από το γραφείο, τρώω υγιεινά και καλά ?..από το απόγευμα και μετά?..ότι βρω μπροστά μου χωρίς μέτρο! Από τα 13 κιλά που έχασα έχω βάλει τα 3 μέσα σε 3 ½ μήνες?.Αχ! Πονεμένη ιστορία κορίτσια μου??Δεν έχω ούτε διάθεση, ούτε θέληση, ούτε δύναμη?..
Δεν τα παρατάω όμως! Περιμένω να αλλάξουν τα πράγματα! Περιμένω και ελπίζω!
Χαίρομαι πάρα πολύ όταν διαβάζω τις δικές σας προσπάθειες και ιδιαίτερα την δική σου Ευγενίτσα μου! (μια ανάσα είναι πλέον το διψήφιο!)
.................................................. ....................
Έτσι θέλω να σε ακούω δυνατή και να μην τα παρατάς ποτέ σου καρδούλα μου.
Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και να αντιμετωπίζεις όλα τα προβλήματα με ψυχραιμία. Η ζωή μπορεί να είναι γεμάτη δυσκολίες αλλά παραμένει ωραία και γλυκιά!! ρουφηξε την κάθε στιγμή της και μην πτοείσαι. όλα στο πρόγραμμα είναι κοριτσάκι μου. και όσο για την διατροφή μην κολλάς στις λέξεις. Συνέχισε να τρως υγιεινά και απομάκρυνε τις ''κακές'' τροφές όσο μπορείς. αργά και διακριτικά . είναι καλύτερα να λές στον εαυτό σου 'δεν θέλω να το φάω' παρά 'δεν πρέπει να το φάω' έλααααα θέλω να βλέπω θέληση. πάμε δυνατάαα!!
Σε σκέφτομαι νεκταρινάκι μου '& εύχομαι από καρδιάς όλα να πάνε καλά!!!!!!!!!!
19-07-2010, 10:43 #1558
για σας κορίτσια!καλή εβδομάδα να έχουμε με υγιεινή κ σωστή διατροφή
19-07-2010, 11:44 #1559
Καλημέρα κούκλες
είναι το μόνο θέμα στο οποίο σίγουρα απευθύνομαι σε γυναίκες μόνο!
Καλά πάμε,κόλλησα λίγο στα κιλά,αλλά διατροφή συνεχίζω κανονικά. Πέρασαν κάτι μπριζολάκια από μπροστά μου αλλά εγώ κυρία! Χάπια δεν παίρνω τώρα,θα περιμένω να δω πως θα πάει τώρα το καλοκαίρι (το υπόλοιπο τουλάχιστον) και θα δούμε
19-07-2010, 15:19 #1560
Καλή εβδομάδα bouliana μου!!!!!!!!!! όλα να πάνε καλά σε όλες μας!!
Νερα μου καλή εβδομάδα και σε σένα!! άτιμα μπριζολάκια... τα νεύρα μου.. να ήξερες πως σε καταλαβαίνω.. κ εγώ συνεχίζω απτόητη για το διψήφιο!! για πάμεεε!!
εγώ παίρνω τα glucophage τώρα, για να δούμε, θα καταφέρω τίποτα??
Φιλιά!!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση