Results 1,591 to 1,605 of 1906
-
27-08-2010, 11:23 #1591
Originally posted by RENE
γεια σας κοριτσια! τι κανετε? κανενα νεο εχουμε η ειμαστε ακομα σε διαθεση διακοπων ολοι? ολα οκ με μενα! ατυχης εγκυμοσυνη αλλα παμε παρακατω! σημερα πηγα πηρα τις ορμονικες μου και ειναι ολα οκ! ο ενδοκρινολογος μου ειπε πως δεν θελει να μου δωσει αντισυλληπτικα και μου εγραψε κατι χαπια για διαβητικους. μου ειπε οτι δεν εχω διαβητη η κατι τετοιο και να μην ανησυχω απλα λεει ενεργοποιουν τις ωοθηκες και ειναι πολυ πιθανο να εχω κανονικα περιοδο με αυτα. κουφαθηκα λιγο βεβαια αλλα γιατροσ ειναι κατι παραπανω ξερει!
καληνυχτα κουκλες τα λεμε αυριο! φιλακια
- 27-08-2010, 17:30 #1592
bouliana φαινεται να ξερεις απο αυτα και σε ευχαριστω για την απαντηση. εχωραντεβου με το γυναικολογο μου την αλλη βδομαδα και θα τον ρωτησω κι αυτον για τα χαπια. εγω αρχισα να τα παιρνω βεβαια κανονικα αλλα φοβαμαι μηπως μου δημιουργησουν κανενα προβλημα. χωρις προβλημα διαβητη να μου δωσει χαπια για διαβητικους? παντως με καθησυχασες bouliana! να σαι καλα! ελπιζω να λειτουργησουν παντως γιατι και εγω τα προτιμω απο τα αντισυλληπτικα!
29-08-2010, 10:13 #1593
Originally posted by RENE
bouliana φαινεται να ξερεις απο αυτα και σε ευχαριστω για την απαντηση. εχωραντεβου με το γυναικολογο μου την αλλη βδομαδα και θα τον ρωτησω κι αυτον για τα χαπια. εγω αρχισα να τα παιρνω βεβαια κανονικα αλλα φοβαμαι μηπως μου δημιουργησουν κανενα προβλημα. χωρις προβλημα διαβητη να μου δωσει χαπια για διαβητικους? παντως με καθησυχασες bouliana! να σαι καλα! ελπιζω να λειτουργησουν παντως γιατι και εγω τα προτιμω απο τα αντισυλληπτικα!
Το χάπι που δίνουν είναι η μετφορμίνη.Δεν κάνει υπογλυκαιμίες και δεν έχει παρενέργειες σε νέους ανθρώπους.
Σταθεροποιεί τα επίπεδα του ζαχάρου στο αίμα και αν παίρνεις 1 χάπι την ημέρα το παίρνεις μετά από το μεγαλύτερο γεύμα πχ το μεσημεριανό.
Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι βελτιώνει την γονιμότητα αλλά τα ίδια αποτελέσματα θα έχεις κι αν αδυνατίσεις και κάνεις άσκηση.
Οπότε κι εγώ θα προσπαθήσω να χάσω τα κιλά μου και μετά αν δεν αρκεί αυτό να πάρω φάρμακα.
Αλλά πως τα χάνεις αυτά τα άτιμα τα κιλά!
04-09-2010, 01:47 #1594
Γειά σας γειά σας!!!!!!!!!!!
Τί κάνετε ομορφιές μου?? Εγώ με μία λέξη θα σας δικαιολογηθώ.. παλιοδουλειά...
Ξεκουράστηκα δεν μπορώ να πώ. Πήγα Μαραθιά έκανα τα μπανάκια μου, πήγα και σε ένα γαμο τέλη του μηνός καλά ήτανε αλλά το σημαντικότερο που έκανα είναι οτι ανέβηκα επάνω στα Βόρεια και γνώρισα τον ερωτά μου και το μπαρμπουνάκι μου!! Με περιποιήθηκε η πενούλα μου όσο δεν φαντάζεστε.. έχει δύο ζουζούνια για φάγωμα που πρέπει να ομολογήσω ότι μου λείπουν πάαααρα πολύ. ιδιαίτερα η καβαλοαγκαλίτσα της μικρούλας μου και οι αμέτρητες εξομολογήσεις αγάπης, είναι σας λέω για φάγωμα... Η πένυ μου ήταν όπως την περίμενα.. πολύ καλή σε όλα της. Μία σκέτη γλύκα και πάντα με όρεξη να προσφέρει.Τα υπόλοιπα είναι ακατάλληλα και δεν μπορώ να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες.. χαχα Και εκείνο το μωράκι.. τι πανέμορφο!!! τι ήσυχο!!! Τί καλό!! Γερό και ευτυχισμένο να είναι παναγίτσα μου!!
Δεν σας λέω τίποτα για το μπερμπουνάκι.. όλα τα λεφτά.. φορτωμένη δώρα και ροδάκινα ήρθε με το καλοχτενισμένο μαλλάκι της από πολύ μακριά για μένα και ειλικρινά το εκτίμησα πάρα πολύ.. Σε ευχαριστώ ομορφιά μου για όλα!! Πέρασα υπέροχα!!
Και επι την ευκαιρία, η Θεσσαλονίκη απίστευτη πόλη!! Με πήγε το Πενάκι μου στον Λευκό Πύργο, στον Κέδρινο λόφο , στο kitchen bar στο λιμάνι και σε πολλά άλλα μέρη!! Μαγεία.. Τυχερές οι Βόρειες. Βέβαια ατύχησα λίγο γιατί έλειπε το Νεκταρινάκι μου και το Βασουλίνι μου και πολύ στεναχωρέθηκα.. Δεν πειράζει όμως .. θα τα πούμε όμως κάποια άλλη φορά είμαι σίγουρη!!
Να μην ξεχάσω να αναφέρω πως κάποιες μόλις έμαθαν οτι πλησίαζα Θεσσαλονίκη την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια. Και με βεβαιότητα πλέον μπορώ να καταγγείλω πώς η απουσία της Ναταλίτσας οφείλονταν καθαρά και μόνον στο φόβο... Βέβαια θα της το χρωστάω αυτό.. δεν το συζητώ. Δεν ήταν εκεί να δεί και την αδυναμία που μου έδειξε η μικρούλα της Πένυς για να καταλάβει πως έχει έναν πολύ καλό σύμμαχο... την απόσταση.. Αλλά τις δικαιολογίες της δεν τις έχαψα.. Τώρα μπορώ να το ομολογήσω.. Φοβιτσιάρα Ναταλί.....
και επιστροφή στα δικά μας.....
04-09-2010, 02:05 #1595
Εγώ μαυρα χάλια με την διατροφή αλλά τα κεφαλάκια μέσα θα μπούν από την άλλη εβδομάδα.. Επομένως αναφορά περιμένετε από την παράλλη.. χαχα Ξέφυγα λίγο.. αλλά είχα κουραστεί ρε αγάπες μου.. δεν πειράζει όμως. θα συνεχίσουμε ακάθεκτες απότην άλλη εβδομάδα!!!!!!
Ρενέ μου στεναχωρέθηκα με την έκβαση των πραγμάτων αλλά είσαι πολύ μικρή ακόμα και θα πάνε όλα καλά είμαι σίγουρη!!! Και όσον αφορά τα χάπια. Δικαιολογημένα σου τα έδωσε για την υπερισουλιναιμία. πές μου όμως έκανες καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης??
Βουλιάνα μου είσαι καλά ψυχή μου??
Αντρέα καλώς ήλθες στην παρέα μας..
Μπαρμπάκι έρχεται επιθεώρηση τον άλλο μήνα.. κλάψε με...
Νεκταρινέλι μου .. είσαι καλά?? Ο Δημήτρης σου καλά?? Κρίμα που δεν σε είδα...
Πένυ που είσαι οεο???
ʼννούλα είδα καλά?? Δήλωσες παρούσα?? Καλέ από πότε?? Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά.. Φιλάκια πολλά μικρουλάκι μου!!
Φιλιά πολλά σε όλους!!! Καλό βράδυ!!!!!
04-09-2010, 17:55 #1596
χαιρετω την ομαδα των πολυκυστικων κοριτσιων!
Τι μου κανετε?
Οπως λεει και η Μπαρμ χαθηκαμε λιγακι. Χαλαρωσε η Ευγενια και χαθηκαμε ολες!Αντε να βρισκομαστε σιγα σιγα να τα ξαναλεμε!
Το καλο μας αρνακι δηλωσε παρουσα και αναμενει αναφορες!
Ρενε μου ευχομαι ολα να σου ερθουν καλυτερα και οπως τα θελεις απο δω και περα! Συνεχισε την πορεια σου!
Και οπως σου λεει και η bouliana και η καλα ενημερωμενη Ναντιν αυτα τα χαπια εχουν σχεση με τα επιπεδα της ινσουλινης.
Και εμενα μου ειχε πει ο ενδοκρινολογος μου οτι ή θα χασω βαρος ή θα παρω χαπια για την ρυθμιση της ινσουλινης και προτειμησα να χασω βαρος. Ακομη προσπαθω δηλαδη αλλα εχω δει διαφορα κυριως στον κυκλο μου. (μαζι σου Ναντιν στην δυσκολη επιλογη)
Και να φτασω και στην αδυναμια μου (συγχωρεστε με βρε κοριτσια) την Ευγενουλα μου!!!
Στενοχωρεθηκα παρα πολυ που δεν καταφερα να σε δω οταν ανεβηκες βορεια. Και ελπιζω καποια στιγμη να καταφερουμε να βρεθουμε απο κοντα. Που θα παει ...θα τα καταφερουμε!
Και για την διατροφη μη στεναχωριεσαι. Αφου ευχριστηθηκες τις διακοπες σου και περασες καλα αυτο εχει τη μεγαλυτερη σημασια. Και εγω μια απο τα ιδια! Οχι μονο δεν εχασα αλλα εβαλα και λιγα, στις διακοπες, και απο την Πεμπτη ξαναξεκινησα την διατροφη της Πεννυ. Οποτε θα σας ενημερωνω για τα αποτελεσματα μου!
Τα κοριτσακια μου και ο Δημητρης μου ειναι πολυ καλα, Δοξα τον Θεο! Ο Δημητρης ξεκιναει και αυτος διατροφη απο Δευτερα οποτε θα εχω βοηθεια και συμπαρασταση!! χεχε
Σας φιλω ολες για τωρα και θα τα λεμε πιο συχνα απο δω και περα!
καλο Σαββατοβραδο!
Καλη συνεχεια!
05-09-2010, 13:02 #1597
Μαναρακια μου ομορφα! Εδω και εγω!!
Τα φιλια μου σ ολες τις τσουπρες, με μια μικρή εκπληξάρα για την ευγενουλα μου (διψηφιο κουκλα μου!!) Περιμενω κατι εξελιξεις επαγγελματικου τυπου (ελπιζω, ευχομαι,σταυρωνω χερια ποδια να κατσουν δλδ) και ευελπιστω να ανεβοκατεβαινω σχετικα συχνα πατρα.. αρα ποια θεομουρλη θα βλεπω?? ελα να λυσσαξουν κ οι βορειεσ λιγουλακι!
απο αποψη διατροφης μετα απο διπλωματικη κ διακοπες μαζευτηκα. κανω την πενοδιατροφη για να χασω τα τελευταια 10 κιλακια.. με τρελη ιδιοτελεια αυτη τη φορα. επρεπε να βρω νεο κινητρο, καθως η υγεια μου πλεον ειναι καλη, ρουχαλακια ομορφα εχω να βαλω κλπ.. ε και κουκλες να σας πω τι επαθα! μ εκανε να μου γυρισει το ματι αναποδα και να ξανααρχισω διατροφη ευλαβικα!
το ουγκ (συνδεση για οσες δεν ξερουν: ουγκ = ο δικος ΜΟΥ. κανενα ιχνος κτητικοτητας!!) ειχε βγει για ποτακι με κατι φιλους του αντροπαρεα, στο μισητο Μπουρναζι (εκει οι κοπελιτσες κανουν διαγωνισμο γδυσιματος.. φτου μακρια απο μας!). Ε, και ηταν μια παρέα απο 16χρονα πισω τους κ η μια τον ζαχαρωνε κανονικα. Ακομα κ οταν ημουν μπροστα, το νιανιαρο! Εγινα εξαλλη.. Ε, θα τα χασω τα τελευταια λοιπον για να μην με περνανε για ευκολη αντιπαλο!αι σιχτιρι!
κατά τα άλλα ζύγισμα την δευτέρα μάλλον. Δευτέρα πάω και στο κολυμβητήριο να δούμε πότε ανοίγει και να αρχισω να πλατσουρίζω ανέμελη. Επειδη ακομα δεν ξερω τι προγραμμα θα χω, δυστυχως δεν θα παω ακουα αερομπικ (που ειναι συγκεκριμενες ωρες). αλλα και το απλο κολυμπι θα μας κανει καλο, ε αγαπες μου?
εσεις τι κανετε? θα σας ενημερωνω για εξελιξεις! σειρά σας!
νεκκυ, μ αρεσεις. βαλτους όλους σε διαιτα!!
06-09-2010, 10:59 #1598
ευγενία χάρηκα που σάρεσε η πόλη μας.είμαι μόνιμη κάτοικος!!!και οι γονείς μου και οι παππούδες μου επίσης. επίσης η περίοδός μου αρνήται να με επισκεφτεί από μόνη της οπότε δεν έχω να γράψω κάτι σχετικό για την πρόοδό μου.
11-09-2010, 17:56 #1599
Καλησπέρα καλέ κοριτσόπουλα!
Τι κάνετε?
Αρνάκι ότι σε βοηθάει να μένεις προσηλωμένη στο στόχο σου καλό είναι! Και ας είναι να μπεις στο μάτι κάποιων ξεβράκωτων αγοροαρπάχτρων ή ουγκαρπάχτρων καλύτερα!Αφού σου έδωσε καινούριο κίνητρο εκμεταλλεύσου το!
Μπράβο σου πάντως για το αποτέλεσμα! Καλή δύναμη στην απώλεια των τελευταίων 10 κιλών σου! Πω πω πόσο ωραίο ακούγεται αυτό το «τελευταία 10 κιλά»!!! ʼντε να πετύχουμε όλες τον στόχο μας!!! (μακάρι Θεέ μου)
Και να μας λες τις εξελίξεις σου για να παίρνουμε θάρρος!!!
Και όταν με το καλό πας Πάτρα, δώσε σε παρακαλώ ένα φιλί στην Ευγενία από μένα, μιας και δε μπόρεσα να της το δώσω εγώ!
Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνετε?
Όλα καλά στη ζωή σας? ʼντε καλέ πέστε τα νέα σας!
Τα δικά μου? Την προηγούμενη Παρασκευή ξεκίνησα την διατροφή της Πέννυ και εχτές ανέβηκα στη ζυγαριά πήρα και τη μεζούρα να δω τα αποτελέσματα της πρώτης εβδομάδας. Παρόλο που είχα δεύτερη μέρα περίοδο, μ? έδειξε 2,5 κιλά κάτω!!! Χάρηκα πολύ και συνεχίζω δυναμικά και πεισμωμένα!!! Πέρασαν από μπροστά μου διάφορα τραπέζια, γενέθλια, γιορτές, κεράσματα κλπ κλπ αλλά εγώ σταθερή!!! Βράχος!!!
Μακάρι να έχω αυτή τη θέληση για κανένα οκτάμηνο για να φτάσω στο στόχο μου βρε κορίτσια! Και πάλι δεν απελπίζομαι το πολύ πολύ να κάνω ένα διαλειμματάκι και να συνεχίσω. Εχτές έλεγα στη μαμά μου ότι είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα καταφέρω να χάσω τα παραπανίσια κιλά! Και το πιστεύω στα αλήθεια! Μπορεί να μου πάρει 2 χρόνια αλλά κάποια στιγμή θα τα καταφέρω!!!!!!!
Το ζύγισμα θα γίνετε κάθε Παρασκευή αλλά η ενημέρωση μάλλον Σάββατο (δύσκολη και γεμάτη μέρα η Παρασκευή)
Ρενέ τι κάνεις? Ευγενία? Ναντίν? Πού είστε? Περιμένω νέα σας!
Πέννυ, άντε καλέ μπες και εσύ!!! Μου έλειψες!
Φιλάκια ομορφούλες να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!
13-09-2010, 17:06 #1600
Καλη σχολικη χρονια!!!
Καλη αρχη με υγεια και χαρα!
φιλιαααα :roll:
20-09-2010, 17:20 #1601
την καλησπέρα μου
αντε μη χάνεστε....
και γράφω το τρίτο ποστ κατω απο μενα και παλι...
Την ΠΑρασκευή είχα ζύγισμα και η ζυγαριά έδειξε ενα κιλάκι ακόμη κάτω! Σύνολο απώλειας δυο εβδομάδων 3,5 κιλά.
ΚΑι συνεχίζω μετά απο δύσκολο ΠΣΚ ('εφυγε η γιαγιά μου) την διατροφή και ριπορτ ξανα την Παρασκευή!
φιλάκια
20-09-2010, 23:38 #1602
γεια σου νεκταριουλα!
τα συλληπητήρια μου. ευχομαι να έφυγε πλήρης ημερών και με πολλές όμορφες αναμνήσεις για εσας. οι γιαγιαδες ειναι παντα η αδυναμια μου, καθως δεν πρόλαβα να γνωρίσω την δική μου (ολοι ομως μου λενε πως της μοιαζω!)
έχεις δίκιο να μας συνεφέρνεις για το χάλι μας, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν διανύω και την καλύτερη φαση. μην ειμαι αχαριστη, ολα πλην της δουλειας καλα μου πανε. αλλα η ανεργία με βαράει κατακουτελα, μπορώ να πω. έχω μάθει από μικρή να δουλεύω και το να καθομαι ειναι άσκηση για τα νευρα μου.. που θα μας παει..
κατα τα αλλα παραπονο δεν έχω. σημερινό ζύγισμα στα 82.8 αλλά περιμένω περίοδο. στόχος μου για τέλος του μήνα τα 81.. για να δουμε!
22-09-2010, 23:05 #1603
Σ ευχαριστω γλυκο αρνακι ασπρο και απαλο (γιατι παχυ δεν εισαι :P)
Καθε φορα που βλεπω το τικερακι σου...χαμογελαω! Με ενθαρρυνεις τοσο πολυ με το αποτελεσμα σου! Μου δινεις θαρρος να συνεχισω!!! μπραβο σου!
Αχ ειναι πολυ δυσκολο να μη δουλευεις! Σε καταλαβαινω! Εμεινα ανεργη για καποιο διαστημα και ξερω τι συναισθηματα σε τριγυρνουν!
Αντε ευχομαι μεχρι το τελος του μηνα να δεις το 81 και μετα να αρχισεις να φλερταρεις και με τη καινουρια δεκαδα του 7!!! (Εχω να δω 7 μπροστα γυρω στα 9 χρονια!!!!!!! :lol
φιλακια σε ολα τα κοριτσοπουλα
23-09-2010, 00:22 #1604
Γεια σας κοριτσια ειμαι νεο μελος και ειδα το τοπικ για τις πολυκυστικες ωοθηκες και ειπα να εκφρασω τους προβληματισμους μου. Πριν εξι μηνες εμαθα οτι εχω και το μονο που με απασχολησε ειναι το θεμα της υπογονιμοτητας.αν και ειμαι μικρη και δεν ειναι στα αμεσα σχεδια μου καποια εγκυμοσυνη στεναχωρηθηκα πολυ οταν εμαθα οτι προκαλει υπογονιμοτητα . :sniffle:
Ταλαιπωρηθηκατε πολυ να μεινετε εγκυος?
23-09-2010, 01:19 #1605
το νικ σου το διαβαζω διαρκως taxinompalaki
ειναι δυνατον?
ο πεινασμενος...ταχινια ονειρευεται?
συγνωμη για το offtopic
λυπαμαι επισης που προκαλει υπογονιμοτητα, δεν το ηξερα.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....