Results 1,621 to 1,635 of 1906
-
06-10-2010, 20:09 #1621
Καλως την Πεννυ μας!!!!!!!!!!!
Καλως το κοριτσι μας!
Χαιρομαι παρα πολυ!!!!
Αντε να τα λεμε πιο συχνα γιατι μας ελειψες!!!
φιλακια!!!!
- 06-10-2010, 20:09 #1622
φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
07-10-2010, 02:17 #1623
Originally posted by ΑΘΗΝΑ80
αυτη την απορια την ειχα την ειχα κι εγω πως με κανονικο κυκλο περιοδου διαγνωστηκαν πολυκυστικες και οπου κιαν το χω πει ολοι μου λενε το ιδιο αλλα 4 χρονια τωρα κανω κολπικο υπερηχο και νομιζω οτι εκει φαινονται ξεκαθαρα και στο κατω κατω κατι θα ξερει κιαυτος παραπανω.....τελοσπαντων δε θα διαφωνησουμε αν εχω η οχι πολυκυστυκες προς το παρων δεν με ενοχλουν οποτε αστες να υπαρχουν το προβλημα μου ειναι να χασω τα κιλα μου να κανω και το δευτερο παοδακι μου και επιτελους να σταματησω καποια στιγμη να ειμαι παχυσαρκη και να μπορω να ζησω τη ζωη μου φυσιολογικα αστοκαλο πια μαυτα τα κιλα μου.......
07-10-2010, 02:23 #1624
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ...ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ...ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΑ ΕΤΗ ΟΧΙ ΑΝΑ ΜΗΝΑ...Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΜΕ ΑΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΕΞΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΟΡΙΑ...ΠΗΡΑ ΘΑΡΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ...Α ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΑΣ ΜΗ ΒΑΖΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΟ...
08-10-2010, 16:28 #1625
Geia sas koritsiaaa :bigsmile: eimai kainourgia sto pareaki sas...tha ithela kai gw na moirastw mazi sas ton pono mou mias pou to pira apofasi na asxolithw kai na adimetwpisw to provlima mou!
katarxas...eimai 20 etwn 1.68 upsos 85 kila persi upirksa 104 alla oute egw se ena xrono logw spoudwn kai twn lipotox pou arxisa ton iounio fetos eimai se afth th katastash ( kai gia na eimai eilikrinhs den imoun k apoluta tupiki me ta lipotox alla pisteuw me voithisan poli ) to provlima me mena einai oti eksetias kapoiwn adiepiliptikwn farmakwn pou pernw 'kepra' kai 'depakine chrono' exw sundromo polikistikwn wothikwn kai den exw periodo exw trixofiia k ola ta sxetika kai perita kila akoma.....uparxei kati pou prepei na proseksw se afth th katastash pou eimai gt skeftome na ksanarxisw ta lipotox pisteuete tha kanw kalo? pia einai i kaluterh lush? prepei mipws na sindiasw tipota alo me ta lipotox?
08-10-2010, 23:47 #1626
Καλησπέρα κοπελιές!!! Τι μου κάνετε? Νεκταρίνι μου ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και εννοείται πως θα τα λέμε γιατί και σεις μου λείψατε πολύ!
Ελπίζω να είσαι καλά.. γερή και δυνατή και ευδιάθετη όπως πάντα!
Να καλωσορίσω και τα καινούρια κορίτσια μας που βλέπω πως τα απασχολούν τα δύο χιτ της κατάστασής μας! Κιλά και προσπάθειες για εγκυμοσύνη!
starkieser δεν μου είναι καθόλου άγνωστα αυτά που περνάς.. αλλά ταυτόχρονα είμαι και η ζωντανή απόδειξη πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!! Μην απελπίζεσαι λοιπόν.. είναι δύσκολο, το ξέρω, να σου λένε όλοι "κάνε υπομονή και μην αγχώνεσαι".. το έζησα για 7 χρόνια πριν κάνω τη μεγάλη μου κόρη.. και άλλα 7 που μεσολάβησαν μέχρι τη δεύτερη.
Δεν ξέρω πόσα ακριβώς έχεις διαβάσει απ'αυτά που γράφτηκαν σ'αυτό εδώ το τόπικ.. πάντως πολλά και σχετικά μ'αυτό που σε απασχολεί τα γράψαμε στις πρώτες σελίδες. Πες μας λίγο περισσότερα πράγματα για σένα.. και βοήθησέ μας να σε βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε! Έχουμε και την Ευγενία μας εδώ (τον έρωτά μου τον αγιάτρευτο - για να καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις) που την ταλαιπωρεί το ίδιο ζήτημα και κάνει και κείνη τον αγώνα της! Σίγουρα θα έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας..
Koutsoubilo καλωσήρθες!! Το'χεις και συ όλο το πακέτο έτσι;; Για την τριχοφυία δυστυχώς μόνο τα αντισυλληπτικά κάνουν λίγο δουλίτσα, την κρατάνε δηλαδή σε καταστολή όσο αυτό είναι δυνατόν! Για το αισθητικό μέρος.. συχνά λέιζερ και γερά νεύρα προτείνω εγώ.. και μην ακούς κανέναν που μπορεί να σου τάζει "ριζικά" αποτελέσματα με το αζημίωτο.. αυτό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Όσο για τα κιλά.. αυτό που προτείνω εγώ και που δούλεψε σε μένα, είναι διατροφή με βάση τη διατήρηση του ζαχάρου στο αίμα σε χαμηλά επίπεδα. Τα έχουμε αναλύσει όλα στις πρώτες σελίδες αυτού του τόπικ!
Και αυτό που λέω πάντα και μου λένε πως αν είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που το έλεγα θα ήμουν εκατομμυριούχα... βρείτε έναν καλό ενδοκρινολόγο! Όλα αρχίζουν με έναν καλό ορμονικό έλεγχο! Για οτιδήποτε.. είμαστε ολες εδώ! Φιλιά
09-10-2010, 00:49 #1627
Thx polu gia tin amesh apadhsh penny hdh ekleisa radevou se endokrinologo kai ksekinaw me anevasmeno to ithiko gia na doume ti tha ginei me tin periptwsh mou
giati ksafnika sta 17 na apoktiseis trelh trixofiia k kila pou den eixes pote dn einai kai to oneiro kathe kopelas :/
11-10-2010, 10:42 #1628
Koutsoubilo μου δεν κάνει τίποτα..δεν χρειάζεται να μ'ευχαριστείς! Το ξέρω πως όλα αυτά είναι ένας τεράστιος πονοκέφαλος, ειδικά όταν είσαι και στην ηλικία που θέλεις να βγεις, να ζήσεις, να φλερτάρεις.. να τα κάνεις όλα! Έκανες πολύ καλά που έκλεισες ραντεβού με γιατρό, θα σε βάλει σε μια σειρά και το σημαντικότερο... θα σε ενημερώσει για την κατάστασή σου, πράγμα πολύ σημαντικό για να μην αγχώνεσαι αργότερα! Να μας γράφεις για ότι σε προβληματίζει, να τα συζητάμε
Όσο για τις υπόλοιπες κοπελιές.. άντε να εμφανιζόμαστε σιγά σιγά γιατί θα αρχίσω πάλι με τα μέτρα "διακριτικής πίεσης" εεεε!!!
Καλή βδομάδα σε όλους-ες!!
11-10-2010, 11:21 #1629
Εϊναι πολύ μεγάλο θέμα αυτό με τους γιατρούς smart, αλλά δεν νομίζω πως μπορούμε να πορευτούμε κι αλλιώς!! Μπορεί να τα έχεις γράψει κάπου... αλλά απουσίαζα για έναν περίπου χρόνο από το φόρουμ οπότε έχω χάσει πολλά επεισόδια! Έχεις πολυκυστικές ή κάποιο άλλο ορμονικό πρόβλημα;
11-10-2010, 12:03 #1630
Ιατρικό μυστήριο λοιπόν..
Επειδή κι εμείς εδώ λέμε όλα τα γυναικολο-ορμονικά κουλά που μας συμβαίνουν.. αν θες να μας λες και τα δικά σου, που ξέρεις!! Μπορεί να βρεις κάποιες απαντήσεις..
Φιλιά
11-10-2010, 12:32 #1631
εγώ έχω μια απορία?η περίοδος σου έρχεται κανονικά?
11-10-2010, 12:49 #1632
λοιπον καλημερα και απο μενα!!!smart εγω δεν ειχα ποτε πολυκυστικες και απεκτισα λογο παχους 1.72 και 120 κιλα και ειχα και εχω θυροειδη πολλα χρονια εκανα και το παιδακι μου και ολα μια χαρα οταν ομως πηρα αυτα τα κιλα η περιοδος μου ερχεται καθε 2 μηνες οποτε ειναι καθαρα βαρους!!!!και επειδη θελω πολυ να κανω δευτερο παιδι θα παω να κανω sleeve ωστε ολα μου τα προβληματα να λυθουν ειναι πεντε χρονια που το παλευω!!
11-10-2010, 13:09 #1633
σου ευχομαι τα καλυτερα
11-10-2010, 13:37 #1634
Λοιπόν σμαρτάκι.. επανέρχομαι αφού πρώτα διάβασα προσεκτικά όσα έγραψες!
Κατά την ταπεινή μου γνώμη είσαι κυστοκόριτσο με τη βούλα.. και θα πιαστώ λίγο απ'αυτά που λες για να το δικαιολογήσω.
Αρχικά συμφωνώ με το γιατρό που σου είπε πως τις πολυκυστικές ή τις έχεις ή δεν τις έχεις.. ΔΕΝ τις αποκτάς στην πορεία! Απλά πολλές φορές δεν είναι ορατές οι κύστες στον υπέρηχο και μπορεί να αποφανθεί ο γυναικολόγος μόνο αν παρακολουθήσει έναν κύκλο σε όλες τις "γόνιμες" μέρες για να δει πως εξελίσσεται η ωορρηξία. Σ'αυτή την κατηγορία είμαι και γω.. που οι ωοθήκες μου υπερηχογραφικά φαίνονται μια χαρά, αλλά αν συνδιάσουμε τη φάση του κύκλου που ανά πάσα στιγμή είμαι με το μέγεθος του ωαρίου βλέπουμε πως το δεύτερο είναι πάντα μικρότερο απ'όσο θα έπρεπε να είναι.
Για την τρελλαμένη ορμόνη.. τι πάει να πει άραγε "όταν είναι μία δεν πειράζει"??? Η δική μου τεστοστερόνη ήταν μεγαλύτερη από του Ζαγοράκη και με έστειλε με συνοπτικές διαδικασίες για αξονική στα επινεφρίδια.. που τελικά δεν είχαν τίποτα, αλλά ήταν κι αυτό ένα κολπάκι των ωοθηκών. Σε άλλες κοπέλες ήταν ανεβασμένη η προλακτίνη, σε άλλες η ομοκυστείνη, πάντως ορμονικά πάντα κάτι δεν κολλάει!
Και τέλος το κερασάκι στην τούρτα είναι η αναφορά του γιατρού σου στην ινσουλίνη! Για το θέμα αυτό θα πρέπει να κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τις πρώτες σελίδες του τόπικ και θα δεις πως θα αρχίσουν να ανάβουν λαμπάκια παντού! Αφού σου είπε έτσι ο γιατρός σου.. θα ξαφνιαζόμουν πολύ αν είχες σωματότυπο "αχλάδι" καθώς όσες έχουμε θέματα με την ινσουλίνη αποθηκεύουμε λίπος στην κοιλιακή χώρα.. είμαστε κοινώς "μηλαράκια"
Δεν ξέρω αν σε διαφώτισα ή σε μπέρδεψα παραπάνω τώρα.. πάντως είμαι στη διάθεσή σου για ό,τι απορίες προκύψουν διαβάζοντας!
Υ.Γ. Διαβάζοντας πάλι το ποστ σου είδα πως αυτό για την ινσουλίνη στο είπε ο μικροβιολόγος. Ο ενδοκρινολόγος δεν το σχολίασε καθόλου;
11-10-2010, 13:40 #1635
Originally posted by bouliana
εγώ έχω μια απορία?η περίοδος σου έρχεται κανονικά?
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....