Results 1,696 to 1,710 of 1906
-
11-01-2011, 18:18 #1696
Καλη χρονια σε ολες μας!!!
Με υγεια, δυναμη και χαρα!!!
Ευχομαι να βρουμε ολες την δυναμη και το πεισμα και να παρουμε την αποφαση και να δουμε την επιθυμια μας να γινετε πραξη! (οχι μονο στο θεμα των κιλων αλλα και σε αλλους τομεις)
Να καλωσορισω και εγω ολα τα καινουρια κοριτσια και να ευχηθω καλη ζωη!
Μετα τις γιορτες ειπα και εγω να ξαναρχισω την διατροφη της Πεννυ απο την Παρασκευη. Θα σας ενημερωνω.
Αχ βρε Αντρεα μην εισαι τοσο αυστηρος και απολυτος! Ειμαστε τοσο διαφορετικοι οι γυναικες και οι αντρες! Ειμαστε απο αλλο πλανητη! δεν εμαθες ακομη οτι για εμας ειναι πολυ σημαντικο να αλληλουποστηριζομαστε και να νιαουριζουμε λιγακι? ΔΕΝ θελουμε να μας βρει καποιος την λυση να μας ΑΚΟΥΣΕΙ θελουμε!
Κοριτσια μακρια απο τα τσιμπιδακια! Την εχω πατησει και γι αυτο το τονιζω! Ριζικη αποτριχωση εχω κανει και ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Και οταν ξαναχρειαζομαι αποτριχωση και δεν προλαβαινω να παω στην αισθητικο κου, κανω με κερι μονη μου.
Με υπομονη, με επιμονη και καλη διαθεση μπορουμε να τα καταφερουμε!
φιλακια!!!!
(ΕΥΓΕΝΙΑ που εισαι? Αντε ΠΕΝΝΥ ελα και εσυ!!! Καλε μου λειψατε!!!!)
- 11-01-2011, 18:28 #1697
Γεια σου vivikaki
ωραια τα λες! συμφωνω!
η καθεμια μας πρεπει να γνωρισει τον εαυτο της και τι της ταιριαζει. Και εμενα καποιος απο τους ενδοκρινολογους που εχω αλλαξει μου ειχε πει να κοψω τελειως την ζαχαρη και θα δω μεγαλη διαφορα. Το δοκιμασα αλλα συντομα το παρατησα. Πινω μονο ενα καφε την ημερα και ηθελα να τον απολαμβανω με ζαχαρη.
Γενικα οποτε κρατω διατροφη χαμηλη σε λιπαρα, υδατανθρακες και γλυκα φυσικα και νιωθω περισσοτερη ενεργεια δυναμη και αντοχη συν το οτι δεν εχω το μυαλο μου στο φαγητο!
Θα μου πεις γιατι τοτε εχεις παραπανω κιλα? Δεν επιμενω στην αποφαση μου και τα παραταω χωρις να ολοκληρωσω τον στοχο μου. Και καποια στιγμη ξαναρχιζω! Και επισης....το ομολογω... μου αρεσει το φαγητο! :shocked2: :roll:
Χαιρομαι που τα λεμε!
14-01-2011, 23:58 #1698
Vikaki να 'σαι καλά! Φαίνεσαι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος! Μακάρι να χα κι εγώ ένα μικρό κομμάτι από την αισιοδοξία σου...:no: Τώρα για τη διατροφή μου ευτυχώς γλυκά δεν μπαίνουν στο σπίτι μου. Πολύ σπάνια όποτε πρόβλημα με τη ζάχαρη δεν έχω. Αυτό που με έχει καταστρέψει όμως είναι η μεγάλη μου αδυναμία σε ζυμαρικά, τηγανητά και κίτρινο τυρί. μερικές φορές νιώθω αδύναμη μπροστά στη νοστιμιά τους. :no: Φυσικά και η διατροφή μου περιλαμβάνει και όσπρια και λαχανικά και πολλά πολλά φρούτα. Απλά τα λιπαρά που καταναλώνω είναι πράγματι αρκετά...
Αυτή η δίαιτα που ανέφερες τι ακριβώς περιλαμβάνει? Αν δε σου κάνει κόπο μπορείς να μου αναφέρεις τα βασικά για να έχω μια ιδέα?
16-01-2011, 18:20 #1699
Γεια σου Misery! Ελπίζω να πηγαίνουν όλα καλά. Εύχομαι η ψυχολογία σου να είναι ανεβασμένη! Είναι πολύ καλό που δεν τρως γλυκά γιατί οι περισσότερες τρελαινόμαστε και είναι το μεγάλο μας πρόβλημα προκειμένου να χάσουμε κιλά. Μια δίαιτα του Μουλίνου είναι δημοσιευμένη στην πιο κάτω διεύθυνση http://www.preventionmag.gr/default....&supercat_id=6 στη συνέχεια μπορείς να κάνεις και άλλους συνδυασμούς αν σε ενδιαφέρει. Μπορώ να σου πω και άλλους καθώς όποτε τον βλέπω στην τηλεόραση σημειώνω αυτά που λέει. Αν δεις συνδυάζει υδατάνθρακες με πρωτεΐνες και σαλάτα. Εμένα για αρχή με βοηθήσε. Καλή συνέχεια
21-01-2011, 23:24 #1700
Αγαπημένο vikaki... :cool2: ίσως τη δοκιμάσω αυτή τη δίαιτα δε μου φαίνεται κακή. Σ ευχαριστώ για την πρόταση και οτιδήποτε άλλο θες να μου προτείνεις καλοδεχούμενο. Σε 1 μήνα περίπου είναι το δεύτερο ραντεβού μου με τον γυναικολόγο μου. Ανυπομονώ να ακούσω τι θα μου πει. Κάτι θα έχει αλλάξει αφού η περίοδός μου τουλάχιστον έχει ρυθμιστεί απόλυτα. Θέλω να μάθω τα πάντα. Την προηγούμενη φορά δίστασα και δεν ρώτησα...
:smug: πολύ θα 'θελα να ξεκινήσω τη φοιτητική μου ζωή ως άλλος άνθρωπος ή έστω με μια δόση αισιοδοξίας για το μέλλον και να ξεχάσω τα εφηβικά μου χρόνια...
22-01-2011, 15:14 #1701
Αγαπητή Misery και υπόλοιπα μέλη! Ελπίζω να είστε καλά. Σήμερα ήταν στο μες στην καλή χαρά μια ενδοκρινολόγος η οποία πρότινε κάποιες συμβουλές γι' αυτούς που μαζεύουν λίπος στη κοιλιά (δυστυχώς ανήκουμε όπως θα έχετε καταλάβει σε αυτή την κατηγορία).
1. Δεν τρώμε ζάχαρη
2. Δεν πίνουμε αλκοόλ και ιδιαίτερα κοκτέιλ αν είναι ανάγκη ένα ποτήρι κρασί
3. Δεν τρώμε λευκό ψωμί προτιμάμε ολικής, σίκαλης, μαύρο
4. Αποφεύγουμε λευκό ρύζι προτιμάμε καστανό, μπασμάτι
5. Από φρούτα πρότεινε μήλο και αχλάδι με τη φλούδα (αν και έχω διαβάσει ότι στην περίπτωση μας καλά είναι και τα πορτοκάλια, ακτινίδια κ.τ.λ.
6. ʼπαχα γαλακτοκομικά π.χ. κίτρινο τυρί, τυρί κότατζ, άπαχο γάλα, γιαούρτι
7. Γρήγορο περπάτημα
8. Συχνά γεύματα κάθε τρεις ώρες
9. Ένα κουταλάκι κανέλλα π.χ. στο γιαούρτι, στον καφέ
Misery άλλες επιλογές έχει στη σελίδα
http://www.sintagespareas.gr/forum/2...wrgou-moulinou Είναι μια διατροφή όχι μόνο για εμάς αλλά για όλους και νομίζω ότι σε πρώτη φάση σε βάζει στη λογική να τρέφεσαι υγειινά. Εγώ πάντως όταν την έκανα με βοήθησε να ξεφουσκώσω. Κάτι άλλο που θα σου πρότεινα είναι να προσπαθείς να μην βάζεις και βγάζεις κιλά γιατί αυτό το φαινόμενο του να ανεβοκατεβαίνεις μπλοκάρει το μεταβολισμό και θα χάνεις όλο και πιο δύσκολα. Στη συνέχεια μπορείς να το ψάχνεις και μόνη σου σε σχέση με τις πολυκιστικές και να κάνεις αλλαγές που χρειάζονται. Φιλάκια:starhit:
05-02-2011, 16:22 #1702
Καλησπέρα κοπελιές!!!
Και αφού έχω ξεπεράσει κομήτες και κομήτες σε τροχιά, να'μαι και πάλι! Δεν θα πω για νυχτερίδες κι αράχνες, αυτές πια είναι δεδομένες παρ'όλα τα ξαραχνιάσματα που έκανε κατά καιρούς το Νεκταρίνι μας και τα υπόλοιπα καινούρια κορίτσια που είχαμε τελευταία!
Για αρχή θα ήθελα να καλωσορίσω όλα τα καινούρια κυστοκόριτσα.. και ειδικα το Μιζεράκι που και βλασταράκι ακόμη είναι, και σε μια φάση της ζωής της βρίσκεται που όσες την περάσαμε θυμόμαστε πόσο δύσκολη και συναισθηματικά αλλά και σωματικά απαιτητική είναι! Κουράγια πολλά και υπομονή εύχομαι κοριτσάκι μου και μακάρι να ξαναπεράσεις απ'τα μέρη μας να τα πούμε λίγο καλύτερα!!
Για τον εαυτό μου να πω ότι ήρθε επιτέλους το πλήρωμα του χρόνου που νιώθω πια έτοιμη να ξεκινήσω και πάλι σοβαρά την προσπάθεια να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης.. καθώς ελπίζω πως και το σώμα μου έχει πια τη διάθεση να συνεργαστεί μετά την ξεροκεφαλιά που το έπιασε λίγο μετά που γέννησα. Θα τα λέμε συχνότερα πια...
Φιλιά πολλά σε όλες!!
05-02-2011, 21:12 #1703
Γεια σας κορίτσια! Ελπίζω να είσαστε καλά! Πένυ να σου ζήσει το παιδάκι σου! Εύχομαι τα καλύτερα. Όσο για να κιλά...ξέρουμε εμείς από δίαιτες:yes:θα τα χάσεις σύντομα. Είμαι νέο μέλος και βρήκα πολύ ενδιαφέρον το site που έχετε φτιάξει. Είναι καλό να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες και τις γνώσεις μας πάνω στο θέμα. Βρήκα ένα άρθρο που μιλάει για το προβληματάκι μας και σας το παραθέτω. Πολλά φιλιά
http://www.tlife.gr/Article/fitness-...-10-12650.html
06-02-2011, 12:01 #1704
Καλημέρα Vikaki και καλώς μας ήρθες. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, και τις ανταποδίδω μέσα από την καρδιά μου. Όσο για τα κιλά, πραγματικά είμαι πολύ χαλαρή αυτή τη φορά. Ευελπιστώ πως θα είναι ευκολότερος ο δρόμος τώρα που είδα πόσο καλά ένιωθα λίγο πριν μείνω έγκυος έχοντας πλησιάσει περισσότερο από ποτέ το στόχο μου, έστω και για τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ξέρω πως τα κιλά που πήρα πίσω ήταν για "καλό σκοπό" και τώρα που έχω και τη δεύτερη ζουζούνα μου και το σώμα μου έχει αναρρώσει από την εγκυμοσύνη και έχει βρει τη σειρά του είναι έτοιμο να συνεργαστεί και να επενέλθει. Πήρα και ένα προσωρινό διαζύγιο με τη ζυγαριά μου γιατί συνειδητοποίησα πως με αγχώνει αρκετά το ζύγισμα, και ελπίζω να καταφέρω να απαλλαγώ κι απ'τον κακό μου εαυτό που είναι ο μόνος που μπορεί να με σαμποτάρει. Καλή Κυριακή σε όλους!!
06-02-2011, 19:03 #1705
Και μετά από ένα σάββατο υψηλού πυρετού και μιας κυριακής με απαίσιο πονόλαιμο :shocked2: να 'μαι πάλι!
Κι από μένα ευχές για τη μπουμπού σου penny και καλή τύχη με την προσπάθεια που ξεκινάς! Φαίνεσαι πολύ γλυκιά μαμά και μακάρι να σαι ευτυχισμένη!Εγώ πάντως δε νομίζω ότι θα παντρευτώ ποτέ τέτοια αρκουδοχιμπατζίνα που είμαι...
Το καλό πάντως με τα μαθήματα είναι ότι αποτελούν προτεραιότητα το χειμώνα κι έτσι ξεχνώ τα προβλήματά μου... Τα καλοκαίρια όμως που είμαι free με πιάνει ξανά κατάθλιψη γιατί δεν μπορώ να κρύψω τα ελαττώματά μου. Αυτός είναι και ο λόγος που λατρεύω το χειμώνα και μισώ το καλοκαίρι. Ποτέ ξανά βέβαια δεν το έχω αποκαλύψει αυτό σε κανέναν, γιαυτό και οι περισσότεροι με θεωρούν παράξενη και χαζή όταν τους λέω ότι δε μ' αρέσει το καλοκαίρι! Γεια σας κυστοκόριτσα !:kiss:
07-02-2011, 13:01 #1706
Καλημέρα κοπελιές και καλή βδομάδα να έχουμε!! Μια ηλιόλουστη μέρα έχουμε εδώ σήμερα, αλλά εμένα ο λαιμός μου αρχίζει και με ενοχλεί και δεν μ'αρέσει καθόλου!! Μιζερούλι με κόλλησες
Καλώς μας ήρθες και πάλι και ελπίζω εσύ τουλάχιστον να νιώθεις καλύτερα μετά το Σαββατοκύριακο του πόνου. Γλυκό μου αυτό που λες για το καλοκαίρι το νιώθουμε ΟΛΟΙ όσοι δεν νιώθουμε αρκετά καλά να αποχωριστούμε την προστασία που μας παρέχουν τα βαριά χειμωνιάτικα ρούχα και κρύβουν τις κοιλίτσες, τα μπουτάκια, τα μπρατσάκια και ότι άλλο δεν θέλουμε να μοιραστούμε με τον υπόλοιπο κόσμο! Και μη σε ξανακούσω να λες τον εαυτό σου "αρκουδοχιμπατζίνα", όσο για το τί είσαι... θα σου βρούμε και σένα το κατάλληλο καλλιτεχνικό μόλις σε γνωρίσουμε λίγο καλύτερα! Να γελάς, να ονειρεύεσαι και να προσέχεις τον εαυτό σου πάντα! Θα σε περιμένω από δω όταν τα πράγματα ζορίζουν να τα λέμε! Φιλάκια πολλά
07-02-2011, 16:45 #1707
Originally posted by pennyV
Θα τα λέμε συχνότερα πια...
07-02-2011, 16:46 #1708
Νεκταρίνι μου ένα μεγάλο ειδικό φιλάκι για σένα!! μου έχετε λείψει όλες πάρα πολύ..
Καινούριες καλώς ήλθατε!!!!
08-02-2011, 12:16 #1709
Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα και πώς να μην είναι καλή η μέρα που εμφανίστηκε το Νούδι μας!!! Πώς είσαι Ευγενούλι μου;;; Γιατί χαθήκαμε έτσι;
Δεν ξέρεις πόσες φορές περνάς απ'το μυαλό μου αλλά δεν θέλησα να σε ενοχλήσω καθώς δεν ξέρω σε τί φάση βρίσκεσαι. Δεν θα σε ζαλίσω με ερωτήσεις.. προς το παρόν χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω στα παλιά γνωστά μας μέρη και ελπίζω να συνεχίσω να σε βλέπω! Όσο για τα νέα σου... ότι θέλεις να μοιραστείς, όπου και όπως θέλεις να το μοιραστείς, γράφοντας εδώ.. με υ2υ... με τηλέφωνο... με ταχυδρομικό περιστέρι... με σήματα καπνού... εσύ αποφασίζεις! Εγώ απλά χαίρομαι που ήρθεςΦιλάκια πολλά κοριτσάκι μου!!
08-02-2011, 13:36 #1710
Επιτέλους αποκτά και πάλι ζωή το αδελφό τόπικ!
Με σοκάρει βέβαια το γεγονός πως μόλις εμφανίστηκε η Πέννυ στο καπάκι κάνει ντου και ο αγιάτρευτος έρωτας...
Με τίποτα δε θα το περίμενα αυτό!Έχει πλάκα τώρα να πεταχτεί και το Νεκταρίνι!Και μετά το ζεναρνί και το Τετάκι και το Σοφάκι
και η γλυκούλα κι η γκεστ σταρ Ιωάννα κι όλη η παλιά τρελοπαρέα μαζί με τα νέα μας κοριτσάκια φυσικά!
Θυμάστε κάποτε που σας έκανα παρατήρηση που γράφατε πολλά και δε σας προλαβαίναμε;Περασμένα μεγαλεία...
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....