Results 1,891 to 1,905 of 1906
-
28-08-2015, 22:38 #1891
Και εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα με περίοδο.Είμαι στα 150kg Έχω να πάω σε γυναικολόγο γύρω στα 4 χρόνια. Ο τελευταίος που είχα πάει με είχε κάνει να νιώσω άσχημα για τα κιλά μου( και ήταν και λιγότερα τοτε!) και γενικά ο τρόπος που μ'αντιμετωπισε. Αν κάποια από εσάς έχει έναν καλό γυναικολόγο που να έχει εμπειρία με παχύσαρκες γυναίκες και θέλει να μου πει. Α και να έχει άνετη γυναικολογικη καρέκλα να μη φοβάσαι ότι θα σπάσει :smilegrin:
- 28-08-2015, 23:18 #1892
fata_morgana γεια σου,εχεις πολυκυστικες?η αλλο θεμα ..εγω πλεον πηγαινω στο αλεξανδρας οποτε οποιος γιατρος τυχει σε εξεταζει εκτος εαν πας σε τμημα ποιο εξειδηκευμενο οπως πηγα εγω γιατι καποια στιγμη νομιζα οτι κατι εχω και πηγα στο τμημα για εξωσωματικες ,αλλα και παλι μου εχουν δωσει εξετασεις αλλα γυναικολογικη εξεταση ο γιατρος του τμηαματος δεν μου εχει καθως λεει πρεπει να χασω πρωτα κιλα .οποτε δεν ξερω ουτε για την καρεκλα ξερω μονο οτι δεν θελουν γυναικες με πολλα κιλα ,μιλαω παντα οταν θελουν εγκυμοσυνη
29-08-2015, 10:29 #1893
fata morgana η αλήθεια είναι ο,τι δεν ξέρω γιατί μένω θεσσ.
αλλά προσπάθησε να πας σύντομα σε κάποιον. καλά κάνω κ δν χωνεύω αυτό τον επάγγελμα
daeneryss(χαχα κ γαμώ τα ψευδώνυμα)παίρνω glykofren και τα αντιαδρογόνα τα οποία μου τα δίνει γιατί λέει οτι έχω αυξημένα ανδρογόνα που με επηρεάζουν αρνητικά σε κάθε πτυχή της ζωής μου και γιαυτό δν μπορώ να χειριστώ τα συναισθήματά μου, τρώω πολύ, δεν κοιμάμαι καλά κτλ. στο κουτί λέει απαγορεύονται σε περίπτωση εγγυμοσύνης αλλά αυτός λέει δν πειράζουν(!) βασικά μάλλον αποκλείει προς το παρόν το ενδεχόμενο εγγυμοσύνης.
ακόμα δεν έχω αυξημένο ουρικό οξύ κ πίεση.
διάβασε το παρακάτω ποστ από μια κοπέλα. λέει μια διαφορετική μέθοδο για να παρακολουθεί ωορηξία
Originally posted by city
Έτσι ειναι, η ινσουλίνη η άτιμη εκτοξεύεται. Θέλει φοβερή πειθαρχία στη διατροφή και εννοείται ότι δεν μπορείς να είσαι ρομπότ, ειναι φοβερά ψυχαναγκαστικό κι εμένα με τσακίζει αυτό ψυχολογικά πολλές φορές.
Το θέμα της περιόδου ειναι μεγάλο κεφάλαιο... Πρώτα να ξεκαθαρίσω οτι έμεινα έγκυος με εξωσωματική γιατι υπήρχαν πολλά και διαφορα σοβαροτερα προβλήματα, αλλά όσο δεν υπήρχαν ποιοτικά ωάρια,δεν υπήρχε και λόγος ούτε για μια προσπάθεια, θα ήταν αποτυχημένη εξαρχής. Ήμουν λοιπόν μια ιδιαίτερη περίπτωση αλλά ακολούθησα τη θεραπεία που θα ακολουθούσε μια οποιαδήποτε κοπέλα με ΣΠΩ. Δηλαδη παίρνεις αντισυλληπτικα (καλύτερα πάνω απο έναν κυκλο-μηνα) και παρακολουθείς υπερηχογραφικα πως και πόσο μεγαλώνουν τα ωάρια. Ο γιατρός σου λέει ποτε έχεις ωορρηξία και έρχεσαι σε επαφή. Υπάρχουν και ορμόνες που βοηθανε λίγο, τις παίρνουν πολλές κοπέλες. Αν οι ωοθήκες μας ειναι χωρις κύστες, τα ωάρια μεγαλώνουν όπως και όσο πρέπει και ειναι έτοιμα. Εγώ είχα κόψει και το καπνισμα και αυτό με ζόρισε πιο πολύ Απο όλα...
:flaming::flaming::
Έχεις δοκιμάσει αντισυλληπτικα; Σε γυναικολόγο έχεις παει; Δώσε δυο μήνες στη μετφορμίνη να δράσει και πήγαινε σε γυναικολόγο να εχεις μια εικόνα. Και το βασικοτερο: μην ξεχνάς οτι είσαι άνθρωπος και όχι μηχανή. Εμένα οι γιατροί μου αυτό μου υπενθύμιζαν όταν έπεφτα στα τάρταρα γιατι είχα φάει λίγο ψωμι παραπάνω ή είχα καπνισει ενα τσιγάρο πάνω στη φρίκη μου.
29-08-2015, 17:24 #1894
επιτελους μπορεσα να μπω.για καποιο λογο δεν ανοιγε το σιτε,ποιος ξερει...to games of thrones μας εμπνεει,χαχα.διαβασα οτι αγγλια γινεται χαμος ολοι δινουν στα κοριτσακια τους το ονομα της μητερας των δρακων kai arya που το γλυκοκοιταζω και στα αγορακια tyrion.εσυ φανταζομαι το μανταμ σου σου δεν εχει σχεση με το σιριαλ λογικα δεν το προλαβες...αν εννοεις να κοιταξω υπερηχογραφικα την ωορρηξια μου ,μου ειπαν οτι εαν δεν αδυνατησω ..δεν εχει ουτε απο αυτο.εαν ειχα λεφτα για ιδιωτη..θα ηταν αλλιως
30-08-2015, 12:19 #1895
αχ τι να πω. πολύ απαιτητικό. προσπάθησε να αδυνατίσεις πρώτα για σένα για το δικό σου ευ ζην.
το Μαντάμ Σου Σου είναι από την σειρά φυσικά. την πρόλαβα σε επαναλήψεις. έτσι με φώναζει ο μπαμπάς μου γιατί λέει πως έχω ίδια σουσούμια.
30-08-2015, 14:01 #1896
χα χα χα ,αψογα,μπραβο στο μπαμπακα σου
26-09-2015, 22:03 #1897
πέρασε ένας μήνας και αρχή στην δίαιτα δεν έκανα,γιατί παναγία μου είμαι τόσο τεμπέλα?γιατί σαμποτάρω τον εαυτό μου έτσι ?επίσης αφού έχω κόψει τόσο καιρό αναψυκτικά γλυκά ,φαστ φουντ γιατί δεν έχω πέσει 1 κιλό να πάρω θάρρος?φαγητό 1 πιάτο.μόνη παρασπονδία τρώω μια πίτα από σουβλάκι αντί για ψωμί .την τρίτη θα το κόψω και αυτό .και ζάχαρη στο καφέ.3 το πρωί 3 το απόγευμα ,να τον κόψω κ αυτόν?τα χάπια να θυμάμαι να παίρνω ..
26-09-2015, 22:57 #1898
Κουκλάρα, θα σου πω τι πιστευω κ οπως θελεις παρτο!
Καλα κανεις κ αυτοσαμποταρεσαι κ δν γουσταρεις μια να κανεις διαιτα. Να μην σωσεις να κανεις διαιτα ποτε. Αρχιζουν οι γιατροι τα κοψε εκεινα κ κοψε τα αλλα λες κ ειμαστε ρομποτακια ή λες κ εχουμε κανει κακο σε κανεναν κ μας απαγορευουν να φαμε ψωμια κ πατατες που τρωει ολος ο κοσμος κ εμεις κατουρησαμε σε αλλο πηγαδι. Αντε αισιχτιρ!
Καλα εκανες κ εκοψες τα τζανκ κ τις κολες γιατι ειναι αθλια κ σου αξιζουν καλυτερα.
Αλλα οσον αφορα την διατροφη κ την ασκηση οσο μπορεις κ οταν κ αν μπορεις. Τιποτα δν αλλαζει απο την μια μερα στην αλλη.
Θα πεις θα μαγειρεψω 1 φορα την εβδομαδα οταν θα ειμαι ξεκουραστη κ μετα ξανά οποτε κ αααν μπορεσεις. Το ιδιο κ με την ασκηση. Βγες να περπατησεις μιση ωρα κ μετα ξανα αν σου ερθει κ αν σου αρεσει.
υιοθετησε το "οσο μπορω κ αν μπορω "κ θα σου βγει καλυτερα απο το να πιεζεσαι. Αν πιεζεσαι ούτε στο Α δν θα φτασεις. Στο χαλαρο μπορει να φτασεις κ στο Β κ μετά στο Γ κ μετά στο Ω.
Αυτο πιστευω εγω
Α κ απο δικη μου εμπειρια τα χαπια να τα παιρνεις οσο μπορεις. Καλο κανουν , εμενα μου φερανε περιοδο μετα απο 10 χρονια. Ρωτα τον γιατρο αν μπορεις να παιρνεις κανα χαπι για το στομαχι
29-09-2015, 13:41 #1899
παίρνω ίντερνετ απο κινητό και δεν είχα σύνδεση 2 μέρες .νομίζω οτι με έχει καταβάλει η πολύχρονη ανεργία και βαριεμαι τα πάντα .'έτυχε κάποια στιγμή κ βρήκα για μικρό διάστημα απασχόληση ,εκείνη την περίοδο ,πέταγα από την χαρά μου ούτε έτρωγα ουτε τίποτα,έχασα 5 κιλά,μετά τελείωσε και ξαναπάχυνα
29-09-2015, 14:14 #1900
ναι το έχω υπόψιν μου οτι είσαι άνεργη.
είναι πολύ δύσκολο κ επιβαρύνει κ την διάθεση κ τις αντοχές. γιαυτό σου λέω δν έχει νόημα να πιέζεσαι. όσο μπορείς. λίγο λίγο. είδες κατάφερες να κάνεις ήδη μια αρχή να κόψεις αναψ κ φαστ φουντ, είναι μεγάλη υπόθεση κ ας μην βλέπεις ακόμα τα θετικά αυτής σου της κατάκτησης. σιγά σιγά στο χαλαρό κ με το πάσο σου θα καταφέρεις κ άλλα πράματα κ πιο σύντομα απότι φαντάζεσαι θα δεις περισσότερα αποτελέσματα από το να προσπαθείς να κάνεις δίαιτα.
05-10-2015, 09:08 #1901
μανταμ σου σου σε ευχαριστώ για τη θετική ενεργεία που μου στέλνεις ,να είσαι καλά .τι κανείς ?πως τα πας.συγνώμη για τις καθυστερημένες απαντήσεις .
05-10-2015, 10:33 #1902
Καλά τα πάω νομίζω. Είμαι σταθερή στα κιλά ,δν χάνω είναι αλήθεια αλλά κάτι είναι κ αυτό από εκεί που ανέβαινα 3 κιλα κάθε δίμηνο περίπου το τελευταίο 9μηνο. Προσπαθώ κ μαγειρεύω μέρα παρά μέρα κ τρώω αρκετά αλλά όσο το δυνατών πιο ισορροπημένα.
Η περίοδος άρχισε να έρχεται!κ να χει κ κάποια σταθερότητα όσο παίρνω τα αναγουλοχάπια.
Άσκηση :0. Μου αρκεί που πηγαίνω συχνά πυκνά στον μπακάλη, να κουβαλώ τα ψώνια κ να τα τακτοποιώ κ να μαγειρεύω ,βάζω πιάτα στο πλυντήριο . Αυτά όλα από μόνα τους με εξαντλούν. Λέω όλο θα βγω να κάνω περπάτημα κ όλο το αναβάλλω. Άσε που παλιότερα που έβγαινα να περπατ με τα χάπια είχα κοντέψει 2 φορές να τα κάνω πάνω μου κ στα τελευταία 10 μέτρα έτρεχα. Too much info το ξέρω.
05-10-2015, 22:35 #1903
Μαντάμ εργάζεσαι κιολας, ποτε να τα προλάβεις ολα.. Εχεις μάθει να τρως σωστά κ να αντιστέκεσαι, τα κιλα θα πέσουν, με τον χρονο θα φανεί αισθητά η διαφορα.
06-10-2015, 19:33 #1904
σε καταλαβαίνω μανταμ σου σου ,τα ίδια τραβάω και εγώ με τα χάπια καλύτερα με αυτή τη μάρκα πάντως ..νομίζω ότι εάν περιορίσουμε τους υδατάνθρακες περιορίζονται και τα συμπτώματα.δεν είμαι πολύ καλά σήμερα και το παράκανα στο φαΐ. Αύριο είναι μια καινούργια μέρα
06-10-2015, 20:16 #1905
Δεν ειμαστε ρομπότ! Αυριο ειναι μια αλλη καλύτερη μερα.. Μην το σκεφτεσαι, δεν θα παχυνεις.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....