Results 181 to 195 of 1906
-
08-06-2009, 23:58 #181
Καλησπέρα κορίτσια!! Esceden καλωσόρισες και από εδώ.. χαίρομαι πολύ όταν γινόμαστε περισσότερες! Από ότι διάβασα στην ιστορία σου είσαι τυχερή που ξεκίνησες έχοντας διάγνωση και παρτίδες με ενδοκρινολόγο από νωρίς! Η άγνοια που επικρατεί στο θέμα είναι τεράστια.. ειδικά στους διαιτολόγους! Όσο για τους ενδοκρινολόγους.. στη δική μου περίπτωση όπως φάνηκε μου είχαν συνταγογραφήσει τα σωστά φάρμακα, αλλά κανείς μέχρι πολύ πρόσφατα δεν μου είχε αναλύσει το ΓΙΑΤΙ! Και τη σχέση του με τη διατροφή φυσικά! Το κακό με τις "φίρμες" (γιατρούς) είναι ότι απαξιούν να σου μιλήσουν με λεπτομέρειες γιατί δεν πιστεύουν πως θα καταλάβεις! Με το που πήγα σε νεαρό, ορεξάτο και όχι βαριεστημένο γιατρό.. κατάλαβα τί στην ευχή μου γίνεται! Εκείνος μου είπε πρώτη φορά ότι οι πολυκυστικές είναι "το σύνδρομο των γυναικών που παχαίνουν με τον αέρα"! Αυτό εξηγεί πολλά, έτσι δεν είναι;
Ευχούλα τα ντολμαδάκια ήταν TO DIE FOR αλλά δεν θα επεκταθώ άλλο γιατί νιώθω ήδη την έκκριση σιέλου (για να το πω και ευγενικά)Ελπίζω να είσαι γερή, δυνατή και αισιόδοξη γιατί αν δεν είσαι θα βάλω τις φωνές!!!
Joanna εύχομαι πολλές παρόμοιες αποδοτικές εβδομάδες και ακόμη καλύτερη διάθεση!!!
Φιλάκιααααα!!
- 09-06-2009, 10:56 #182
Καλημερα CYSTERS,μετα απο το τριημερο να μαι παλι εδω,μαζι σαs,να καλωσορισω την esceden,kαλη επιτυχια σε οτι και αν κανειs esceden,καταλαβαινω απολυτα αυτα που νιωθειs,αν ανατρεξειs σε προσωπικα μου posts,θα καταλαβειs,διοτι και εγω θελω να αδυνατισω,οσο τιποτε αλλο,αλλα δυσκολευτικα τοοοσοοο πολυ,τωρα με την διατροφουλα,τηs πεννυ εχασα τα 2σχεδον πρωτα κιλα,και συνεχιζω δυναμικα,αποφασηστικα!Τα υπολοιπα κοριτσια μαs,τι κανουν ??marikaki,eyxoyla,dx78,joanna,alikaki,pennoyla,at hinoyla,barb2,δεν πιστευω να ξεχασα καποια??Σημερα λοιπον ημερα ζυγισματοs,xmm για μενα δεν ηταν και η καλυτερη εβδομαδα,αναμενoμενο ομωs διοτι,εχω καθυστερηση με την περιοδο μου,3 μερεs γαστρεντεριτιδα,εκανα φαρμακευτικη αγωγη,λιγο τα φαρμακα,λιγο η καθυστερηση,οχι μονο δεν εδειξε απωλεια βαρουs,αλλα εδειξε οτι πηρα και 1 κιλο....Δεν το βαζω κατω ομωs,θα την κατεβασω την ρημαδα την ζυγαρια,oτι θελω εγω θα την κανω,οχι οτι θελει εκεινη,:-)Παμε δυνατα cysters,για βουτιτσεs,σαν γοργονουλεs και οχι σαν φαλαινουλεs!φιλιααα.
09-06-2009, 12:51 #183
αλλη μια ηδονοβλεψιας εδω. σας διαβαζω να δω πως τα πατε και ας μην εχω πολυκυστικες (τουλαχιστον οχι τωρα) και σας θαυμαζω. γλυκουλα, μην παρασυρεσαι. ολα μαζι σου δημιουργησαν το +1. εσυ συνεχισε την προσπαθεια σου και σιγουρα θα ανταμοιφθεις αργα ή γρηγορα
09-06-2009, 15:31 #184
Τελικά θα χαζέψουμε! Τι συντήρηση και κολοκύθια.. τι ντολμαδάκια... το φάγαμε ένα ακόμα κιλάκι! 87,4 σήμερα και επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία!
Γλυκούλα μου τι κάνεις;; Ελπίζω να πέρασαν όλα τα στραβά της προηγούμενης εβδομάδας και η επόμενη να είναι καλύτερη! Πολύ μου αρέσει η δήλωση περί της ζυγαριάς! Σιγά μη μας κουμαντάρει τη ζωή! Το κιλό που πήρες το θεωρώ πλασματικό και προιόν κατακράτησης από τα χάπια οπότε θα χαθεί.. ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ!!Μην στεναχωριέσαι για τίποτα!!!
Μπαρμπ.. η κλειδαρότρυπα είναι θεσμός!! Δηλώνω ηδονοβλεψίας επίσης, κυρίως λόγω χρόνου μέχρι τώρα. Από δω και μετά που κάάάάάάθομαι όμως.. θα την ανοίγω την πόρτα να δίνω ένα παρόν σε περισσότερα στέκια!
Φιλιά πολλά σε όλες σας!!
09-06-2009, 20:59 #185
Καλησπέρα και απο εμένα,
Διάβασα σχεδόν όλο το θέμα απο την αρχή και είχα καιρό να μπω.
Γνωρίζω οτι έχω πολυκυστικές ωοθήκες εδώ και 4-5 χρόνια. Δεν πήρα ποτέ αντισυληπτικά και αυτό μετην συγκατάθεση 2 γυναικολόγων (γιατί άλλαξα πολή διαμονης|).
Ειχα διαβάσει διάφορα για τις πολυκυστικές αλλα το μόνο που είχα στο μυαλό μου είναι οτι η παχυσαρκία είναι ένα απο τα συμπτώματα, όπως και οι καθυστερήσεις.
Διάβασα πολύ χρήσιμα πράγματα που δεν ήξερα καθόλου και σας ευχαριστώ πολύ. Είδα οτι κάνω πολλά λάθη στην διατροφή μου, και ούτε οι διαιτολόγοι που έχω πάει μου τα είχαν πει, αν και πάντα ενημέρωνα οτι έχω πολυκυστικές.
Βρίσκομαι σε περίοδο εξετάσεων αυτή τη στιγμή (ΑΣΕΠ.. μεταπτυχιακό), αλλα σε ένα μήνα τελειώνουν όλα κ το πρωτο πράγμα που θ κάνω μόλις πάω την Αθήνα είναι να επισκεφτώ ενδοκρινολόγο. Θα παρακολουθώ το θέμα και μάλλον θα χρειαστώ την βοήθειά σας, να μου συστήσετε κάποιον καλό γιατρό που ξέρετε, να μην χτυπάω πάλι πόρτες άσκοπα.
09-06-2009, 21:47 #186
μπηκα να πω ενα γεια στα κοριτσακια μας!!!!!αυτα ειναι πεννουλα !!!!!!και να το γλενταμε και να χανουμε!!!!esceeden εμεις τα ειπαμε και σε αλλο τοπικ θα τα λεμε κι εδω!!ευχη σ ευχαριστω!καλες κατηφορες σε ολες μας!!!!
09-06-2009, 22:36 #187
φιλες μου? εδω ειμαι και εγω..
αυτη η μιαμιση τελεταια εβδομαδα ηταν καταστροφικη.. εφαγα οτι στερηθηκα τοσο καιρο και ηπια μεσα σε αυτες τις δεκα περιπου μερες απο κοκτειλ, μπυρες, μιλκ σεικ μεχρι και αναψυκτικα.. η αληθεια ειναι πως το χαρηκα ομως.. εκανα κατι σαν διακοπες! (χωρις να παω στην ουσια διακοπες) ειχε αδεια ο καλος μου ηρθαν και κατι ξαδελφια απο εξωτερικο και ειπα να το ριξω εξω.. αποτελεσμα ολων αυτων? να παρω 2 ολοκληρα κιλα και 200 γραμμαρια..
τελος παντων απο αυριο τα κεφαλια μεσα.. αρχιζω δυναμικα και με ορεξη πολυ να μπω παλι στο προγραμμα μου.. αυτη την εβδομαδα θα δουλεψω σκληρα,εχω να χασω και αυτα που εβαλα οπως καταλαβαινετε..
glukoula μην αγχωνεσαι, εχει και χειροτερα οπως βλεπεις :-)
σιγουρα ειναι υγρα και θα φυγουν αμεσως..
penny συντηρηση, ντολμαδακια και μειον ενα κιλο? μπραβοοοοοο!
καλως ηρθαν οι καινουριες cysters :-)
09-06-2009, 23:42 #188
Καλησπέρα κορίτσια! Σαν να βλέπω ότι μαζευόμαστε σιγά σιγά! Και να καλοσωρίσω φυσικά την φρέσκια cyster!! Κικίτσα χαίρομαι που βρήκες καινούριες πληροφορίες και ενδιαφέροντα πράγματα εδώ μέσα! Κάπως έτσι βρεθήκαμε όλοι εδώ αρχικά. Μειονεκτούμε λιγάκι σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά που προσπαθούν να ελέγξουν το βάρος τους.. καθ'ότι έχουμε κάποιες "ειδικές ανάγκες" στη διατροφή.. αλλά η ενημέρωση σώζει!!
DX το ρίξαμε έξω για τα καλά.. και χαίρομαι που το διασκέδασες τόσο!! Το σημαντικότερο είναι πως δεν σε έριξε η ζυγαριά, και αν αυτά τα δύο κιλά δεν προλάβουν να βγάλουν ρίζες.. θα τα ξεφορτωθείς γρήγορα!
Γιάννα μου είσαι δικαιωματικά πλέον η guest star των cysters και πολύ καλά κάνεις και μας λες γεια.. μας αρέσει!!
Η εβδομάδα είναι μικρότερη λόγω του τριημέρου.. αλλά πάλι προλαβαίνουμε να χάσουμε ένα αρνάκι!! ʼντε ας είναι και μικρό.. δεν έγινε τίποτα!!
Cysters, guest stars και ηδονοβλεψίες.. καλό βράδι!!
10-06-2009, 01:25 #189
Πρίν πέσω για ύπνο είπα να σας ευχαριστήσω πολύ για το υπέροχο καλωσόρισμα!
κ να σας πω γουρλούδες! -1,100 σε 8 μέρες! βρε τι κάνει η θετική σκέψη! ο ενδοκρινολόγος μου δεν μου είχε κάνει ειδική αναφορά στις πολυκυστικές, αλλά αφού σας διάβασα είδα οτι ο άτιμος τα χε προσαρμόσει όλα με το σωστό τρόπο.. χωρίς να μου δώσει άλοθι για τυχόν αργές απώλειες (αν εκείνη την εποχή μου λεγε οτι ειμαι περιπτωσαρα, κ οτι χανω εκ φυσεως αργα κλπ ισως κ να τα παρατουσα..)
φιλακια πολλά πολλά κ καληνύχτες!
10-06-2009, 08:49 #190
Καλημερα κοριτσουδια μου!!! Επεστρεψε και ο ασωτος υιος....
Λοιπον κοριτσια μου το Σαββατο ζυγιστηκα και ειχα χασει 1 κιλακι...αλλα οταν τα μυαλα παιρνουν αερα, εμεις παιρνουμε κιλο!!!! Το τριημερο ξεφυγα εντελως, εφαγα γλυκα, παγωτα,πιτσα, σουβλακι, φρεντο καφε με σιροπι....πολλα, παρα παρα πολλα!!! το ευχαριστηθηκα ομως, αλλα και η ζυγαρια μου με εδειξε +1 κιλο, σχετικα πολλυ λιγο με αυτα που εφαγα...
Εχω ξεκινησει ομως παλι ξανα δυναμικα την διατροφουλα μας και ελπιζω και αυτη την βδομαδα να με δειξει να αλλαζω δεκαδα!
Πενουλα μου πηρες φορα και χανεις κιλακια σταθερα βλεπω!!! Μπραβο σου κοριτσαρα!!! Γλυκουλινι ομοιοπαθουσες...αλλα εγω με αιτια, βλεπεις χλαπακιασα τα παντα... κουραγιο και αυτη την βδομαδα θα τα καταφερουμε...
Μπραβο και στην φιλεναδα μας την χωρις πολυκυστικες, Γιαννα μας τα πας υπεροχα και στον στοχο σου συντομα με το καλο!!!
DX87 το γλεντησαμε τελικα εμεις οι δυο, δεν πειραζει, αρκει που το χαρηκαμε, τωρα θα προχωρησουμε πιο δυναμικα στο στοχο μας!!!
esceden καλως ηρθες!!! Συγχαρτηρια κοριτσι μου για την μεχρι τωρα απωλεια σου!!!ειναι θεαματικη!!! δεν εχεις κανει καποια επεμβαση??? Μπραβο σου!!!!
kiki_tsa καλως ηρθες και καλη κατηφορα να εχεις κι εσυ!!!! Καλη επιτυχια με ΑΣΕΠ και Μεταπτυχιακο!
Φιλια σε ολες, ΔΥΝΑΜΗ και ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ χρειαζεται και θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!!!
10-06-2009, 12:46 #191
marikaki καλημερούδια! θεαματική δεν την λές.. έγινε σε βάθος 2,5 ετών. το θετικό είναι ότι από γενάρη το χω δει πολύ ζεστά! όχι καμία εγχείρηση.. πείσμωσα κ μου υποσχέθηκα ότι θα τα κατάφερνα μόνη..
ένα κιλάκι καμιά φορα συγχωρείται.. το σίγουρο είναι ότι το ευχαριστήθηκες κ αυτό σου θα σου δωσει δύναμη για συγκέντρωση από δω κ μπρος!!
σ ευχαριστώ για τα κάλά σου λόγια, θα τα λέμε εδώ γύρω!!!!
10-06-2009, 14:14 #192
esceden εισαι on-line βλεπω,αν θελειs ελα στο chat room.
10-06-2009, 14:17 #193
έγινε..
αν κ ειμαι στη δουλεια!! χιχιχιχ!
11-06-2009, 00:11 #194
Κοριτσάκια μου καλησπέρα!! Μπήκα να σας πω ένα απλό γεια, καθ'ότι σήμερα το παράκανα λίγο με το περπάτημα.. το μετέτρεψα για πρώτη φορά σε τρέξιμο δηλαδή, και σε συνδιασμό με τη ζέστη που είχε το απόγευμα.. ήρθα και τέντωσα! Κρατούσα ΚΑΙ βαράκια στα χέρια εν τω μεταξύ! (Που πας ρε Καραμήτρο;;;
Ξάπλωσα κάτω και έναν συνάδελφο δρομέα που έτρεχε πίσω μου και τον μπουρδούκλωσα όταν άλλαξα κατεύθυνση απότομα.. σκηνές απείρου κάλους!! Καλά που δεν φάγαμε και ξύλο!Νομίζω ότι αύριο θα με πονάει ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!! Παίρνω λοιπόν το πονεμένο μου κορμί και πάω για ύπνο!! Καλή μας ξεκούραση..
Καληνύχταααα!!
12-06-2009, 01:30 #195
πω πω ησυχία σήμερα!!! marikaki welcome back!! Ε αφού είπαμε.. τριήμερα, γιορτές και αργίες δεν πιάνουν! Χαλλλαρά!
Μετά τη χθεσινή ήττα σήμερα έμαθα και κάτι δυσάρεστα και ψάχνω τη διάθεσή μου κοντά στο τρίτο υπόγειο.. αλλά αύριο είναι μια καινούρια μέρα.. Ελπίζω να είστε όλες καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα!
smoooooch! (K)
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση