ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 128 FirstFirst ... 917181920212969119 ... LastLast
Results 271 to 285 of 1906
    Senior Member
    Kαλησπερα κοριτσια μου,ειστε καλα??Σαs ευχαριστω πολυ,πολυ για τα ποστ σαs.Nα σαs υπενθυμισω,πωs δεν κανω χρηση των reductil,δεν τα εχω δοκιμασει καν,αλλα το σκεφτομαι σοβαρα,αν και εναs φιλοs,οπωs εγραψα και σε προηγουμενο post,κατεληξε στο νοσοκομειο,αλλα δεν ξερω αν επεξε ρολο,η τοτε ψυχολογικη του κατασταση.Μονο με συνταγη γιατρου θα κανω το βημα αυτο,επισηs ενα αλλο νεο ειναι οτι η ζυγαρια μου,η οποια ειναι ηλεκτρονικη,εχει διαφορα με του φαρμακειου 2κιλα.Ισωs θελει πεταμα απο τον 1 οροφο,`η σπασιμο για να νιωσω καλυτερα.Να ρωτησω αν ξερει καποια,μαγιο ωραια,για ευσωμεs,ξερετε που εχει?σε ποια καταστηματα ??Τωρα οσον αφορα την εμφανιση,επειδη ειμαι απολυτα ειλικρινειs,δεν ειναι το παν,φυσικα και ειναι η καλλιεργεια,ο τροποs συμπεριφοραs,τα εσωτερικα χαρισματα,κτλ,αλλα μαs ελκυει και ενα αντραs γοητευτικοs,με ωραια δοντια,χαμογελο,ματια,χερι� �,κτλβασικα οι αδυνατοι αντρεs δεν μου αρεσουν,οι γεροδεμενοι,με αθλητικο σωμα θα ελεγα θα ηταν το ιδανικο για μενα,αλλα αμα αυτα τα πειs,γενικα σε καποιουs `η σε γνωστεs σου,θα σου πουν,καλα ζηταs εναν τετοιο αντρα,και εισαι πχ τοσο παχια,εε μην μου πειτε οτι δεν το εχετε ακουσει,σαs ειχα πει μια περιπτωση στη γειτονια μου,με μια κοπελα παρα πολλα κιλα,και με εναν εμφανισιμο νεο,τι εγινε??ανατρεξτε σε παλαια ποστ να διαβασετε,για να μην κουραζω τιs υπολοιπεs,οι οποιεs ξερουν.Οπωs και να το κανουμε,scannarisma περναμε ολεs,εκει που τρελλενομαι με αλλο ενα θεμα ειναι οταν,σταματαω στο γρηγορη μικρογευματα,να παρω την μαυρη μου,μπαγκετα με γαλοπουλα,και μαρουλακι,που με κοιτανε και λενε μεσα τουs,κοιτα η``χοντρη`` τρωει,παs στη θαλασσα πεζειs και λιγο,ρακετεs,παιζειs kαι λιγο beach voley,γιατι εμενα μου αρεσουν και τα δυο,και θα λενε οι αλλοι ,κοιτα ``η χοντρη``θελει και ρακετεs,θελει και beach voley,και εσυ το κανειs μπαs,και χασειs κανενα ευλογημενο κιλο.ΤΙΙ ανθρωποι θεε μου.Αλλοs δηλαδη που δεν ειναι χοντροs,και εχει μια τεραστια μυτη παραδειγμα,να παμε να του φωναζουμε,πω,πω με αυτην την μυτη,ηρθεs να κανειs μπανιο στη θαλασσα?αλλα να σαs πω κατι,και σε αυτον με την μεγαλη μυτη,εχω ακουσει αλλουs να λενε,``τσιμπα κανενα κεφτεδακι``,χαχαχα,σε τι κοσμο ζουμε τελικα???Μαλλον πρσπαθουν να μειωσουν το αλλον,για να νιωθουν εκεινοι καλα,δεν εξηγητε αλλιωs,εγω πραγματικα το λεω,δεν εχω κοροιδεψει ανθρωπο,δεν εχει καμμια ουσια,που το κανουν,καποιοι/εs.Eσειs τι λετε??για πειτε την αποψη σαs!

εγώ είμαι της άποψης ότι ο καθένας πρέπει να κοιτάζει τον εαυτό του και να μην ασχολείται με τα "ελαττώματα" του άλλου. Η ευτυχία είναι άλλωστε αυτό που αναζητάμε, και είναι τελείως άσχετη με την ομορφιά.Εγώ έχω πάψει να ασχολούμαι με τα αδιάκριτα βλέμματα. Δεν έχω ιδιαίτερο κόμπλεξ για την εμφάνιση μου άλλωστε, ποτέ μου δεν είχα. Είναι τραγικό το να κοροιδεύεις κάποιον. Δεν το έχω κάνει και ούτε πρόκειται να το κάνω ποτέ μου. Ίσως αυτή η κατάσταση με τα επιπλέον κιλά να μας έχει κάνει "καλύτερους" ανθρώπους, που ασχολούμαστε με την ουσία και όχι με τη φιγούρα!Γλυκούλα μου, να συνεχίσεις να κάνεις ότι γουστάρεις, να τρως την μπακέτα σου, να παίζεις με την ρακέτα σου και ότι άλλο θες. Και αν σε κοιτάνε επίμονα, κοίτα τους κι εσύ, μέχρι να ντραπούν και να γυρίσουν αλλού το βλέμμα. Που ξέρεις, ίσως και να νιώσουν μ...κες...

Senior Member
    α καλα.. απο τέτοια εχω ακουυυυυσει..

στο γυμνασιο που με κοροιδευε ενας συμμαθητης μου, ηρεμη ηρεμη, αλλα τα πηρα! σ ενα διαλεμμα τον βουτηξα απο το γιακα (του εριχνα κεφαλι) και του ειπα (καλο κουμασι κ εγω) "μπορω να αδυνατισω οποτε θελω. (που να ξερα! χεχε) ψήλωσε, ελα κοιτα με στα ματια κ ξανακοροιδεψε με."

παρομοιο σκηνικο ήταν σε καποια φαση περσι.. ημουν για καφε με τον δικο μου κ περνανε δυο τσουπρες κ αναφωνουν "μα, καλα.. τι της βρηκε?". εμεινα! κυριως με το γεγονος οτι το ειπαν επιτηδες δυνατα.. γυρναει τοτε και τους λεει εμφανως εκνευρισμενος ο δικος μου "δε την φτανετε ουτε στο τοσο δα.. αντε σε κανα κομμωτηριο να καλλιεργηθειτε. κ μη σας ξαναπετυχω πουθενα.."

παντα θα ακους. το θεμα ειναι ποσο γερο στομαχι εχεις! και ποση ψυχραιμια να απαντας αναλογα οπου πρεπει για να μη σε περνουν για ζωο..

Senior Member
    Εγώ πιστεύω ότι για να βρεις αγόρι είναι πολύ δύσκολο. Ήδη τα αγόρια έχουν τρελές απαιτήσεις, είναι προβληματικά πολλές φορές, άντε να βρεις κάποιον να σου αρέσει και να του αρέσεις. Οπότε είναι ήδη δύσκολο να βρεις αγόρι, πόσο μάλλον αν έχεις κιλά. Καταρχάς δεν θα μπορείς να ζητάς τον κούκλο, ίσως ούτε καν τον μέτριο. Και κατά δεύτερον, δεν ξέρεις αν σε θέλει αυτός που σου αρέσει, λόγω των κιλών. Μου χει τύχει πολλές φορές. Αλλά και γενικά όπως λέει και η γλυκούλα, υπάρχει διάκριση, υπάρχει κούραση όπως λέει και η Nadine και εδώ τα ακούς από τους δικούς σου όλη την ώρα (εννοώ και φίλους) άντε πως έχεις γίνει έτσι, και αδυνάτισε, αδυνάτισε, είναι ωραίο να ακούς όλη την ώρα αυτή τη γκρίνια; Και με τον αυτοσαρκασμό, κάνουμε επίθεση στον εαυτό μας, για να μην μας κάνουν οι άλλοι, γινόμαστε έτσι κι αλλιώς ρεζίλι. Δυστυχώς παιδιά, ζούμε στην εποχή της εικόνας και η εικόνα είναι οι αδύνατες, οπότε λίγο μετράμε εμείς. Δεν πάει να 'χουμε εσωτερικό κόσμο, ποιόν τον ενδιαφέρει; Εντάξει για φιλία, αν και πολλές φορές οι φίλοι μπορεί να είναι καταπιεστικοί ή να σχολιάζουν, αλλά και σε άλλα πράγματα υπάρχει ρατσισμός.

Καλά αυτά που λες αλλά μπορεί να είναι ένας γενικός κανόνας με πολλές εξαιρέσεις. Και εγώ αλλά και πολλές γνωστές μου, έχουν πολύ ωραία αγόρια και με μυαλό. Δεν ψάχνουν όλοι μόνο για ωραίο σώμα, αλλά για ωραία προσωπικότητα. Αν φυσικά τα έχεις και τα δύο, τότε είσαι σούπερ. Και αν πιστεύει κάποια ότι είναι μπάζο, τότε δεν πρόκειται ποτέ να την πλησιάσει κάποιος. Αν δεν αγαπήσεις τον εαυτό σου, μην περιμένεις να σε αγαπήσεις κανένας. Λίγη αυτοπεποίθηση δεν βλάπτει!

Senior Member
    Όσο και να αγαπάς εσύ τον εαυτό σου, το θέμα είναι να αρέσεις στους άλλους. Όταν δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό το βάρος σου, τότε τι σημασία έχει η αυτοπεποίθησή σου;

καλησπερα κοπελιες !
    εχασα 2 κιλακια αυτα δλδ που ειχα βαλει και ειμαι ετοιμη να αρχισω απο αυριο την επομενη διαιτουλα σου πεννυ..

glykoula για μαγιο δες εδω.. δεν ξερω βεβαια αν σε ενδιαφερει η αγορα μεσω internet αλλα ριξε μια ματια..

http://www.quelle.gr
    εγω πηρα περυσι αυτο: http://www.quelle.gr/gr/q4r/damen/ws...426/index.html

τωρα που μπηκα μου αρεσε και αυτο: http://www.quelle.gr/gr/q4r/damen/ws...024/index.html
    δεν ξερω αν ειναι του γουστου σου..

σας αποχαιρετω με ενα πλατυ γλυκο χαμογελο :-)

Originally posted by lbp
    Όσο και να αγαπάς εσύ τον εαυτό σου, το θέμα είναι να αρέσεις στους άλλους. Όταν δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό το βάρος σου, τότε τι σημασία έχει η αυτοπεποίθησή σου;
    το θεμα ειναι να αρεσεις εσυ σε εσενα.. δεν σου λεω να μην προσπαθησεις να γινεις ετσι οπως θες,αλλα καν το για σενα, γιατι εσυ θα νιωθεις καλυτερα και οχι για τους αλλους..

Senior Member
    Συγκεκριμένα εγώ για μένα το κάνω, αλλά καλό είναι να αρέσεις στους άλλους, γιατί τους χρειάζεσαι

Senior Member
    Hρθα παλι κουκλεs,dx σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου,για τα μαγιουδακια,ωραιο το δικο σου,οσο για το δευτερο,με τιs μαυροασπρεs φιγουρεs,δεν θα το εβαζα,διοτι οι φιγουρεs λογω κιλων θα φαρδυνουν κι αλλο,και μετα θα με κυνηγουν,με αλατοσφαιρεs `η με πιστολια,που πετανε βελονεs υπνοτισμου,σε μεγαλα ζωα,γιατι θα ειμαι ειδοs υπο εξαφανιση.
    Ν α επανελθω στο θεματακι μαs,εxω βιωσει και τιs 2 πλευρεs,ωs αδυνατη,ειχα παντα σχεσειs,ημουν η ψυχη τηs παρεαs,φανταστειτε οτι στο λυκειο ημουν προεδροs,και μελοs του δεκαπενταμελεs,σε χοροδιεs,σε θεατρικα συμμετειχα παντα,και πρωτη σε κοπανεs,διαολιεs,φαρσεs σε καθηγητεs ktl.Mια εντονη προσωπικοτητα,ακομα ``λενε``οτι ειμαι,αλλα σε πολυ χαμηλοτερουs τονουs.Θα σαs διηγηθω μια δικη μου ιστορια,να δειτε,τι διαολακι ημουν.Στα 17 μου,γνωρισα τον σταματη,με πολιορκουσε 6 μηνεs,αλλα εγω ημουν αλλου.Μετα απο μια πολυ ομορφη βολτα στο θησειο,με εριξε ,ειμασταν 1 χρονο μαζι,εκεινοs ηταν 22 τοτε.Ηταν φανταροs,στην αεροπορια,περιοχη ζωγραφου,παπαγου,τον επισκεπτομουν εκει,μεχρι που συννενοηθηκα με το φρουρο,και μπηκα ενα βραδυ μεσα,ναι καλα διαβαζετε.Αφου τον καλυπταν οι αλλοι,μπηκα μεσα τον ειδοποιησαν και με πηγε στο δωματιο του,απο υπογειεs στοεs,ειχε δικο του δωματιο,ειχε δηλωση ψυκτικοs.Εγω με ενα σακο,στον οποιο ειχα μαυροδαφνη,2 κερακια,πλαστικα ποτηρακια,κτλπερασαμε τελεια.Ελα εγω που το ειχα βρει σχοινι-κορδονι,και πηγαινα συνεχεια,μεσα στο στρατοπεδο,χαχα,το λεω και γελαω πραγματικα,ημουν οντωs θεοτρελλη,το ξερω.Μια μερα λοιπον ειχε συννεφια,και εβρεχε,κατα τιs 5:30 το απογευμα πηγα εγω κουναμενη,συναμενη,με το ιδιο κολπο......ελα ομωs,που μπαινονταs μεσα καποιοs,με γαλονια,υψηλο στελεχοs,μαs ψιλοειδε,χωριs να ειναι σιγουροs.Tρεξε μου λεει ο σταματηs,που να παω τον ρωταω εντρομη εγω,απο εκει δεξια,στα παρκιν των ανθυπτεραργων,η βροχη δυναμωσε,και τρεχονταs εγω,γυρνωνταs να κοιταξω πισω,ειχε μια αλυσιδα,που διαχωριζε τα παρκιν,μπερδευομαι,και να σου την κατω,με βγαλμενο αγκωνα,να σφαδαζω!!ΑΑΑΧ οσο το σκεφτομαι γελαω,πραγματικα,επισηs φανταζομαι,εσειs που το διαβαζετε,ποσο εξωπραγματικο θα σαs φαινετε.....και τωρα η συνεχεια,με πλησιαζουν 2 γαλοναδεs,o σταματηs,να προσπαθει να με βοηθησει σε κατασταση πανικου,και φυσικα να απαιτουν εξηγησειs,απο τουs φρουρουs,απο το σταματη,ο οποιοs ομολογησε οτι ειμαι η κοπελα του,και ακολουθησαν αναφορεs,φυλακισειs ktl,ελα ομωs που δεν του επετρεψαν την εξοδο εκεινη την ημερα,επρεπε καποιον να παρω τηλ,να ερθει να με παρει,αναγκαστικα πηρα την μητερα μου,η οποια τοτε πηρε μια γειτονισα ,η οποια γειτονισα,ειχε παρει εκεινο τον καιρο διπλωμα και πηγαινε με 30,40 χιλιομετρα,απο οτι μου ειπε η μητερα μου,εκ των υστερων,ηρθαν λοιπον,με πηραν,μετα απο 2 ωρεs,ασε που στιs λακουβεs,επεφτε μεσα,και πεταγωμουν πανω απο τον πονο,και το τραγικο,μου ελεγε ηρεμησε κουκλα μου,φτανουμε και πηγαινε με 30,ολο φταναμε και ολο πηγαιναμε,μεχρι που εβαλε και μουσικουλα,γιατι ηρεμη τον πονο ελεγε,εγω βεβαια ελεγα τι μ...ισμενη εισαι...ποναωω,ποναωω, επισηs μεχρι να εξηγησω στην μαμα μου,τι ειχε συμβει,και τι δουλεια ειχα στο Γ.Ν.Α(ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΕΙΑΣ),, περασε ωρα,μετα αμεσωs στο νοσοκομειο με ναρθικα,και lonarid,για να μου περασουν οι πονοι,οι οποιοι ηταν φρικτοι,μπορω να πω,ο καλοs μου oμωs με επισκεπτοταν σπιτι,και με φροντισε,σε καθε αδεια του,μεχρι τωρα μου λεει η μαμα μου αυτην την ιστορια,και γελαμε..εξιστορωνταs αυτη την προσωπικη ιστορια,ηθελα να τονισω οτι ειχα τοσο θαρροs,στη ζωη μου,και με βοηθουσε απιστευτα η αυτοπεποιθηση μου,ημουν μεσα σε ολα,και φλερτ,ειχα,τοτε,μια γεματη ζωη απο εμπειριεs,τοσο ομορφεs,αλλα και τοσο περιπετειωδειs,τωρα με ποια αυτοπεποιθηση,δεν μπορειs,αμα δεν αρεσειs σε σενα,απο εκει ξεκιναει και ξεφτιζει το θεμα,παει........Τωρα δεν υπαρχει φλερτ,περα απο καποια ατομα κατακαιρουs,που σορρυ για αυτο που θα πω,αλλα σε αλλη περιπτωση δεν θα εκανα κατι μαζι τουs,οποτε γιατι να κανω,για να πω,αα ωραια δεν ειμαι μονη,οχι,εγω δεν το κανω αυτο!!Αρα κοριτσια εχω να προτινω πωs,μεχρι να γινουμε οπωs επιθυμουμε,αs φροντιζουμε οσο μπορουμε τον ευατο μαs,και με αυτα τα κιλα,εχω δει καποιοεs παχουλεs,χοντρουλεs κοπελεs,και ειναι τοσο ομορφεs στο προσωπο,τοσο περιποιημενεs,που οι κολωνιεs τουs σου σπανε την μυτη,και με το πετικιουρ τουs,και με ρουχαλακια ομορφα,ειναι γυναικεs που δειχνουν οτι σεβονται τον ευατο τουs,ακομα και με αυτα τα κιλα.Αυτο που εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει να βλεπω,ειναι τιs παχουλεs γυναικεs που προκαλουν,px 130 κιλα,και φαινετε απο το εφαρμοστο,τσιτα,καπρι,το στρινκ το οποιο εχει βγει 10 ποντουs,εξω απο το παντελονι,επισηs με κοιλια,τριαξονικη μλπουζα μεχρι τον αφαλο.Που πααs βρε καημενηηη δεν ειδεs τον καθρεφτη σου???ΕΕ εκει δεν θα κοροιδεψω,αλλα απο μεσα μου θα το πω!!!σαs ευχαριστω που μοιραζομαι,παλιεs δικιεs μου,αναμνησειs.φιλακια σε ολεs

Senior Member
    Μπορεί να μην βρίσκουν ρούχα.

Senior Member
    Κορίτσια μου γλυκά, παλιά, νέα, ηδονοβλεψίες, nadine (που δεν βρίσκω μια ρημάδα λέξη που να περιγράφει κάποιον που κατουράει την περιοχή του ), γκεστ σταρς και όλη η παρέα.. καλησπέρα! Ενώ σήμερα η μέρα μου άρχισε πολύ ωραία.. με βολτούλα ημερήσια στη χαλκιδική.. τελείωσε με διακοπή ρεύματος, μία καταιγίδα που έριξε ότι κεραυνό είχε και δεν είχε καβάντζα ο ουρανός, τσατίλα γιατί έμεινε το σήριαλ στη μέση και πολλή κούραση! Λέω λοιπόν μία μεγαλόπρεπη καληνύχτα και επιφυλάσσομαι να τα πούμε καλύτερα αύριο!
    Σας φιλώ και στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς καθώς σήμερα χρειάστηκε να πω όχι σε καλαμαράκια, μύδια, σαγανάκια, κροκέτες, τζατζίκια, τηγανητές πατάτες, μπύρες, ούζα, παγωτά, γλυκά, μπισκοτάκια, κάτι ξεδιάντροπες σοκολάτες με σαντιγύ και ότι άλλο έφαγε η παρέα μου! Φυσικά μετά το χάρηκα γιατί όλοι τους έπιναν σόδες και βογκούσαν από το πολύ φαγητό.. και γω το έπαιζα υπεράνω! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ!!!
    Καληνύχτα όμορφες!

Senior Member
    μπραβο βρε πεννυ που συγκρατηθηκες! το χειροτερο μου γευμα οταν κανω διαιτα και βγαινω εξω με μεγαλη παρεα ειναι τα θαλασσινα. ολοι παραγγελνουν τηγανητα και εσυ τους κοιτας. αντε κανενα καλαμαρι ψητο, καμια γαριδα στα καρβουνα και ο λογαριασμος στα υψη και σε κοιτουν με μισο ματι οταν παραγγελνεις.
    μου ελυσες και την απορια που επεφταν οι κεραυνοι. τους εβλεπα χθες γυρνωντας σπιτι.

αυτο για καποιον που κατουραει δεν μου αρεσε αλλά μου φαινεται οτι ολοι κατουραμε παντου? η θελεις να μην σας επισκεπτομαστε καθολου? nadine? φανταζομαι τι θα της σουρεις μολις μπεις!!!

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Μπορεί να μην βρίσκουν ρούχα.
    συγνωμη βρε κοπελα μου. ελπιζω να μην παρεξηγηθεις κιολας αλλα το σκεφτηκες πριν το πεις?
    αντε να ελεγες οτι ο καθενας φοραει οτι θελει και ντυνεται οπως νιωθει. δηλαδη αν εγω γινω 200 κιλα και δεν βρισκω ρουχα θα φορεσω ενα στενο μπλουζακι και ενα στρινγκ? να κρεμονται τα καλλη μου?

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια!! Ελπίζω να κοιμηθήκατε καλά εσείς.. γιατί εγώ ΔΕΝ!! Η νύχτα των κεραυνών Νο1.. νόμιζα ότι είχε έρθει το τέλος μου!! Μπαρμπούλα μου αυτό για το "κατούρημα" ήταν σχόλιο για μία κοπελιά (χωριό που φαίνεται..) που μπαίνει να δηλώσει την παρουσία της με πολύ πρωτότυπους τρόπους!! Και επειδή είναι και ανακυρηγμένη γκεστ δεν μπορούμε να της πούμε και τίποτα.. κατάλαβες;;
    Όχι απλά χαιρόμαστε που μπαίνετε.. σε λίγο θα παίρνουμε και παρουσίες και δεν θα απουσιάζει καμία χωρίς χαρτί γιατρού

Originally posted by NADINE
    Καλημέρα,κυστοκόριτσα!
    Είδα απειλητικές επιστροφές από guest star-παρουσίες
    (φιλάκια πολλά ακριβοθώρητη Jeanne d'Arc!)
    κι είπα να πω κι εγώ ένα "γειά",να κατουρήσω την περιοχή μου,
    μην τυχόν χάσω την δευτεροκαθεδρία στο γκεσταριλίκι!
    Ναι!Είναι γεγονός!Όπου χώνομαι,ανεβάζω το επίπεδο της κουβέντας!
    Γλυκούλα μου πολύ γέλασα με τις φανταροπεριπέτειες.. προσπαθώ να σε φανταστώ πεσμένη κάτω να βογκάς και από πάνω σου οι γαλονάδες να προσπαθούν να καταλάβουν από που έπεσες! Από αλεξίπτωτο, από διαστημόπλοιο, από τον ουρανό! Ανεκτίμητο!!