ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 128 FirstFirst ... 1018192021223070120 ... LastLast
Results 286 to 300 of 1906
    Senior Member
    Originally posted by BARB3
    Originally posted by lbp
    Μπορεί να μην βρίσκουν ρούχα.
    συγνωμη βρε κοπελα μου. ελπιζω να μην παρεξηγηθεις κιολας αλλα το σκεφτηκες πριν το πεις?
    αντε να ελεγες οτι ο καθενας φοραει οτι θελει και ντυνεται οπως νιωθει. δηλαδη αν εγω γινω 200 κιλα και δεν βρισκω ρουχα θα φορεσω ενα στενο μπλουζακι και ενα στρινγκ? να κρεμονται τα καλλη μου?
    Συμφωνώ και επαυξάνω!! Υπάρχουν ρούχα για όλους.. ΟΤΙ νούμερο και να φοράνε.. η μόνη διαφορά είναι στις τιμές, ότι δηλαδή εκμεταλλεύονται την ανάγκη σου και στο πουλάνε στη διπλάσια τιμή! Αλλά είναι ευθύνη του καθενός μας να μην ευτελίζει τον εαυτό του φορώντας πράγματα ακατάλληλα για τα κιλά του και την ηλικία του. Μπορείς να δείχνεις αξιοπρεπής με 70 ή 170 κιλά.. και γελοίος με 50 ή 150! Δεν έχει σημασία το μέγεθος αλλά το κριτήριο με το οποίο διαλέγεις. ʼσε που το στρινγκ δεν κολακεύει ΚΑΝΕΝΑΝ πωπό.. όσο αδύνατος και να είναι!!

Senior Member
    Κορίτσια σύρμα! Επέστρεψε σύζυγος εκτάκτως στο σπίτι για να πιούμε καφέ!! (Γι αυτό χάλασε ο κόσμος!) Πάω και επιστρέφω αργότερα.. φιλιά!

Senior Member
    πεννακι, δηλαδη μονη της η γκεστ το δηλωσε που κατουραει, ε? ειδες, απο τα πολλα που γραφει τα ξεχναμε κιολας. ελα να ετοιμαζομστε για αδελφοοιηση παρακαλω να κατουραμε ολοι στην ιδια γειτονια....

γλυκουλα, με προλαβε η πεννυ. ηταν η σειρα σου να σχολιασω. κι εγω γελασα πολυ. ο τοτε δικος σου πρεπει να ειχε ζοριστει πολυ ε? εκει που γελασα πολυ ηταν στις λακουβες και στην ταχυτητα του αυτοκινητου. νομος του Murphy ενα πραμα δηλαδη, ε?

Senior Member
    Να'μαι και πάλι.. και αφού διάβασα με λίγο περισσότερη ησυχία τα προηγούμενα σχόλια όλων.. ας σχολιάσω και γω με τη σειρά μου! Είναι τελικά πολύ ωραίο πράγμα να διαβάζεις γνώμες διάφορες, διαφορετικές, αντίθετες.. και όλες σχεδόν να έχουν πράγματα με τα οποία συμφωνείς και άλλα με τα οποία διαφωνείς.

Originally posted by placebo
    εγώ είμαι της άποψης ότι ο καθένας πρέπει να κοιτάζει τον εαυτό του και να μην ασχολείται με τα "ελαττώματα" του άλλου. Η ευτυχία είναι άλλωστε αυτό που αναζητάμε, και είναι τελείως άσχετη με την ομορφιά.Εγώ έχω πάψει να ασχολούμαι με τα αδιάκριτα βλέμματα. Δεν έχω ιδιαίτερο κόμπλεξ για την εμφάνιση μου άλλωστε, ποτέ μου δεν είχα. Είναι τραγικό το να κοροιδεύεις κάποιον. Δεν το έχω κάνει και ούτε πρόκειται να το κάνω ποτέ μου. Ίσως αυτή η κατάσταση με τα επιπλέον κιλά να μας έχει κάνει "καλύτερους" ανθρώπους, που ασχολούμαστε με την ουσία και όχι με τη φιγούρα!Γλυκούλα μου, να συνεχίσεις να κάνεις ότι γουστάρεις, να τρως την μπακέτα σου, να παίζεις με την ρακέτα σου και ότι άλλο θες. Και αν σε κοιτάνε επίμονα, κοίτα τους κι εσύ, μέχρι να ντραπούν και να γυρίσουν αλλού το βλέμμα. Που ξέρεις, ίσως και να νιώσουν μ...κες...
    Placebo συμφωνώ απόλυτα.. και θα είχα ίσως να προσθέσω αρκετά.. αλλά τελικά νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία και ο χαρακτήρας του καθενός μας για το ποια πράγματα θεωρεί σημαντικά. Αν πεις σε ένα νέο κορίτσι.. 16 ετών για παράδειγμα, ότι πρέπει να κοιτάει πρώτα την υγεία του, ότι η εξωτερική εμφάνιση έρχεται και παρέρχεται, ότι δεν αρκεί να βρεις αγόρι θα πρέπει να θέλει να συνεχίσει να είναι μαζί σου όταν δεν θα τον εντυπωσιάζουν πια τα σωματικά σου προσόντα, ότι οι άνθρωποι τελικά αναζητούν το "άλλο μισό τους πορτοκάλι" και δεν έχει σημασία το περιτύλιγμα όταν το βρουν, θα πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια, 2-3 περιπέτειες (σοβαρές) υγείας, αρκετές χυλόπιτες, φτυσίματα, πεσίματα, σηκώματα και αρκετά άλλα για να φτάσει στο σημείο να καταλάβει απόλυτα τι εννοείς! Και αυτό είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι.. όταν εγώ ήμουν 16, άλλαζαν οι γενιές κάθε 10 χρόνια! Τώρα αλλάζουν κάθε 6 μήνες! ʼλλα ήθη, άλλες συνήθειες, και σήμερα κάθομαι με νέα παιδιά (και λόγω δουλειάς) και ΔΕΝ βγάζω νόημα! Με την καλή έννοια πάντα! Δεν κρίνω.. απλά δεν κατανοώ! Ανοχή λοιπόν, και κατανόηση! Όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος, και πρέπει να είναι το ΔΙΚΟ τους λάθος, για να τους διδάξει και κάτι!

ʼντε γιατί πάλι βιβλίο έγραψα! Φιλιά

Senior Member
    Originally posted by pennyV
    nadine (που δεν βρίσκω μια ρημάδα λέξη που να περιγράφει κάποιον που κατουράει την περιοχή του )

Senior Member
    οοοοps!!!!!

Senior Member
    ΈΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Senior Member
    Δεν κάθομαι, δεν κάθομαι, δεν κάθομαι

Senior Member
    Ως μεγαλύτερη,σοφότερη,συνετό τερη,και όλα τα καλά σε -ότερη
    εγκαταλείπω εδώ,σε μία προσπάθεια τουλάχιστον αυτό το τόπικ
    να περισώσει τον όποιο σοβαρό χαρακτήρα του απέμεινε...
    Εσύ κι εγώ είμαστε θανατηφόρος συνδιασμός απ'ό,τι βλέπω...
    Τι λέγαμε,κορίτσια;Α,ναι!Για τις κύστες!Οι κύστες που λέτε...

Senior Member
    ΟΚ ανακωχή! Αρκετά ρίξαμε το επίπεδο.. θα θέλει και κανείς να μιλήσει για κάτι εντός θέματος και δεν θα τολμάει!! cysters κρίση ήταν και πέρασε.. το μαγαζί άνοιξε πάλι!!

Senior Member
    και θα είχα ίσως να προσθέσω αρκετά.. αλλά τελικά νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία και ο χαρακτήρας του καθενός μας για το ποια πράγματα θεωρεί σημαντικά. Αν πεις σε ένα νέο κορίτσι.. 16 ετών για παράδειγμα, ότι πρέπει να κοιτάει πρώτα την υγεία του, ότι η εξωτερική εμφάνιση έρχεται και παρέρχεται, ότι δεν αρκεί να βρεις αγόρι θα πρέπει να θέλει να συνεχίσει να είναι μαζί σου όταν δεν θα τον εντυπωσιάζουν πια τα σωματικά σου προσόντα, ότι οι άνθρωποι τελικά αναζητούν το "άλλο μισό τους πορτοκάλι" και δεν έχει σημασία το περιτύλιγμα όταν το βρουν, θα πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια, 2-3 περιπέτειες (σοβαρές) υγείας, αρκετές χυλόπιτες, φτυσίματα, πεσίματα, σηκώματα και αρκετά άλλα για να φτάσει στο σημείο να καταλάβει απόλυτα τι εννοείς! Και αυτό είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι.. όταν εγώ ήμουν 16, άλλαζαν οι γενιές κάθε 10 χρόνια! Τώρα αλλάζουν κάθε 6 μήνες! ʼλλα ήθη, άλλες συνήθειες, και σήμερα κάθομαι με νέα παιδιά (και λόγω δουλειάς) και ΔΕΝ βγάζω νόημα! Με την καλή έννοια πάντα! Δεν κρίνω.. απλά δεν κατανοώ! Ανοχή λοιπόν, και κατανόηση! Όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος, και πρέπει να είναι το ΔΙΚΟ τους λάθος, για να τους διδάξει και κάτι!

ʼντε γιατί πάλι βιβλίο έγραψα! Φιλιά[/quote]

Πενυ μου,εχεις παρα πολυ δικιο σ αυτα που λες...

Senior Member
    Kαλημερα CYSTERS και μη,μετα απο βροντεs,κεραυνουs,πλυμηρεs,κ αι ενα ουρανο,τα`χε παρει στο κρανιο,για εσαs εκει,τελικα βγηκε το ουρανιο τοξο,μαλλον ενστικτωδωs το ειχα προβλεψει,αφου αμα διαβασετε,θα δειτε το γραφω.BARB3 χαιρομαι που σε εκανα και γελασεs με μια απο τιs τρελλεs μου.nantine ενα σκυλακι ειδα καπου εδω,να εχει σηκωσει το ποδι,και να τα .........που ειναι ο σκυλοs ΟΟΟΕΕΟ???PENNOYLA μπραβο που αντισταθηκεs,στα τοσα εδεσματα,και δεν εφαγεs,εσυ πρεπει να εισαι παραδειγμα προs μιμηση.ib ρουχα υπαρχουν για ολεs τιs παχουλεs,η καθεμια αποφασισει πωs θα ντυθει,και αν επιλεξει να γινει ο περιγυλοs. Tελοs συνεχισω η δολια,την διατροφη με τυφλεs ελπιδεs πλεον,μιαs και δεν εχω να χασω τιποτα.Εκανα μια συζητηση με καποια γνωστη,που ειδα στο δρομο,και φυσικα δεν με γνωρισε,ειχα να την δω 3-4 χρονια,μου ειπε να παω να κανω ενα σπινθηρογραφημα,διοτι ο θυρεοειδηs ισωs εχει απορυθμιστη,και να μην χανω τιποτα,στιs αιματολογικεs δεν φαινετε,ενω στο σπινθηρογραφημα,σου βαζουν με ενενσιμη μορφη,καποιο υλικο που φωσφοριζει,και μετα με μια καμερα σε scannaroυν,και εκει φαινετε σιγουρα,διοτι εγω εκανα ολεs τιs απαραιτητεs εξετασειs,αλλα δεν φανηκε τιποτα,μονο οτι εχω 2 μικρουs οζουs,αλλα οπωs σαs ειχα πει,ο γιατροs,και οι 2 δηλαδη αρεs μαρεs κουκουναρεs,δεν ειναι απαραιτητο να εχεισ οζουs και θυρεοειδη μαζι.Ξερετε κατι σχετικο???
    φιλακια σε ολεs pennoula,dx78,eyxoyla,etet,barb3,nantine,joanna,at hinoula poy eisai oeoe?και στιs υπολοιπεs fysika!!

Senior Member
    Καλησπέρα κορίτσια.. είστε καλά ελπίζω όλες εν αναμονή του σαββατοκύριακου!

Ευχή μαθαίνω ότι ανεβαίνει το ηθικό με αργά και σταθερά βήματα, και χαίρομαι ιδιαίτερα!! Σε διαβάζω πάντα ως γνήσια ηδονοβλεψίας και γω.. και είμαι πολύ σίγουρη πως έχεις βρει το σωστό δρόμο για την έξοδο!

Γλυκούλα μου καλά κάνεις και συνεχίζεις την προσπάθεια.. είναι πολύ δύσκολο να μην επιβραβεύεται όπως θα θέλαμε, αλλά μακροπρόθεσμα μόνο κερδισμένη μπορείς να βγεις καθώς με το ψάξιμο όλο και κάτι θα βγει, είτε αυτό είναι θυροειδής είτε είναι κάτι άλλο που εμποδίζει την ομαλή εξέλιξη της προσπάθειάς σου. Όσο για το θυροειδή, ορισμένα πράγματα τα έχω πρόσφατα καθώς εγχειρίστηκε η μαμά μου πριν μερικούς μήνες. Πληροφοριακά λοιπόν.. ο θυροειδής στις απλές αιματολογικές δεν φαίνεται πάντα..πρέπει να κάνεις υπέρηχο και αιματολογική για αντισώματα απ'όσο ξέρω. Αν δει εκεί κάτι τότε μάλλον θα σε στείλει για σπινθηρογράφημα.. που αν θυμάμαι καλά σου βάζουν ραδιενεργό ιώδιο και "ακτινοβολείς" ολόκληρη! Δεν κάνει για κάποιες μέρες να έρθεις καθόλου σε επαφή με μωρά, και ίσως και με κανέναν (αυτό δεν το θυμάμαι) γιατί εκπέμπεις ραδιενέργεια!! Θα είσαι ένα ραδιενεργό γλυκούλι
    Και τέλος.. οι όζοι και η καλή λειτουργία του αδένα δεν σχετίζονται απόλυτα! Η μαμά μου τον αφαίρεσε εντελώς γιατί είχε δύο μεγάλους όζους αν και ο θυροειδής δούλευε κανονικότατα. Επίσης μπορεί να μην έχεις όζους αλλά η λειτουργία του να είναι προβληματική. Αυτά θα στα εξηγήσει ο γιατρός σου, που νομίζω πως πρέπει να είναι κάποιος άλλος από εκείνους τους 2 που ήδη πήγες. Αξίζει να κάνεις ένα σαφάρι στη ζούγκλα του θυροειδή.. μήπως και λύσουμε επιτέλους το γρίφο με τα κιλά σου που αρνιούνται πεισματικά να σε εγκαταλείψουν!! Υπομονή και επιμονή.. όλα θα πάνε καλά και φυσικά.. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!

Αθηνούλα και Μαρικάκι χωρίς να θέλω να φανώ πιεστική... ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;;;;

Senior Member
    μπηκε και η ηδονοβλεψιας να παρει ματι για τελευταια φορα. αχ, διακοπες-διακοπες αλλά το στερητικο θα το παθω σιγουρα. τοσες μερες χωρις υπολογιστη και φορουμ τι κλειδαροτρυπες θα κοιταω?

Senior Member
    Θα περάσεις τέλεια.. θα δεις κόσμο (τυχερούλα).. θα ανανεωθείς.. θα γεμίσεις μπαταρίες.. και μόλις γυρίσεις έχεις καθήκον να οργανώσεις εκείνη τη Θεσσαλονικοσυνάντηση που μας έταξες!! Μην νομίζεις ότι το ξέχασα.. εγώ είμαι ΜΗ ΜΟΥ ΤΑΞΕΙΣ!!!