Results 331 to 345 of 1906
-
24-06-2009, 21:26 #331
Σίδερο; Κάτι μου θυμίζει!Ααααα! Ναι! Κάτι χρέη από το 2008!
Έχουμε εθελόντριες σιδερώστρες διαθέσιμες; Κι ό,τι άλλο προαιρείστε βέβαια!
- 24-06-2009, 22:38 #332
Εγώ δεν ξέρω τίποτα.. είμαι αθώα!!! Και τις αράχνες καθάρισα, και το πατάκι της εισόδου τίναξα, και αρνούμαι να σιδερώσω!!
Δεν πιστεύω να μίλησε κανείς!!!
25-06-2009, 21:19 #333
Καθ οτι εθελοντης δεν εμφανιστηκε το σιδερο το εφαγα ολο στη μαπα μονη μου!Εχω να δηλωσω ομως οτι καις αρκετες θερμιδες καθ οτι με τη ζεστη γινεσαι ολιγον τι παπι στον ιδρωτα.Και αν το κανεις και με περισσο ζηλο γυμναζεις και το δεξι μπρατσο!Και επειδη το αριστερο μου μεινε αγυμναστο,επιασα το παρκε με το πανι σημερα για να μην εμφανισθει καμια δυσμορφια!(Παντως πλακα πλακα με τις δουλειες του σπιτιου κατι ψιλοσωζεις απο το γυμναστηριο που βαριεσαι να πας!).Φιλακια!
25-06-2009, 23:16 #334
Οφείλω να σου υποβάλλω τα σέβη μου, την εκτίμηση και το θαυμασμό μου που δεν φτάνει που έκανες το μισητό σίδερο.. αλλά σκέφτηκες ΚΑΙ την αρμονία του σώματος εν γένει και του μπράτσου ιδιαίτερα και έκανες ΚΑΙ παρκέ!!! Ε όχι ρε Ευχή.. εγώ δηλαδή που περνάω δίπλα από τα ασιδέρωτα και τα αγνοώ.. και απλά προσθέτω κι άλλα μέχρι να μην υπάρχει ρούχο σιδερωμένο και να αναγκαστώ να πιαστώ.. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩΩΩΩ;;; Μισώ και το σίδερο.. και το γυμναστήριο... είμαι χαμένη από χέρι!!!
25-06-2009, 23:39 #335
Δεξί ή αριστερό;
26-06-2009, 19:43 #336
καλησπερα σε ολεs!Ναι ειναι αληθεια ΖΩ(το πωs? ειναι ενα αλλο θεμα),κοριτσια περναω μια πολυ περιεργη φαση,παρολο που ειναι καλοκαιρι,και η διαθεση μου θα επρεπε να ηταν στα υψη.Τιs περασμενεs εβδομαδεs προσπαθησα να ``κουκουλωσω``καθε προβλημα,και δεν ειχα καμια επιτυχια,και αποφασισα να αντιμετωπισω με ειλικρινεια τα προβληματα μου,face to face!Aπομακρυνθηκα λιγο απο το internet,γενικοτερα και διαβαζα τα βραδακια στα κλεφτα τα post σαs!H αληθεια ειναι οτι δεν ηθελα να σαs ριξω την ψυχολογια,και ετσι απεφευγα καθε εκεθεση των προβληματων μου,διοτι σκεφτηκα εδω ο κοσμοs μπαινει για να αποφυγη την καθημερινοτητα και τα οσα προβληματα,και θα τουs ψυχοπλακωνω!
27-06-2009, 00:04 #337
Καλησπέρα κορίτσια.. καλησπέρα γλυκούλα μου! Τί συννεφιές ακούω και διαβάζω σήμερα;; Μάλλον δεν είναι κάτι της στιγμής αλλά πράγματα που συσσωρεύονται καιρό και ήρθε η ώρα τους να ξεσπάσουν, να ακουστούν, και να πάρουν το δρόμο τους για επίλυση μέσα στο μυαλό σου!
Χαίρομαι πολύ που αποφάσισες να μιλήσεις γι αυτά.. αν και διαφωνώ κάθετα με το
"δεν ηθελα να σαs ριξω την ψυχολογια,και ετσι απεφευγα καθε εκθεση των προβληματων μου,διοτι σκεφτηκα εδω ο κοσμοs μπαινει για να αποφυγη την καθημερινοτητα και τα οσα προβληματα,και θα τουs ψυχοπλακωνω!"
Διαφωνώ στο "αποφύγει" και θέλω να το αντικαταστήσω με το "αντιμετωπίζει"!! Εδώ δεν μπαίνουμε για να αποφύγουμε τα προβλήματά μας.. αλλά για να τα βγάλουμε από πάνω μας, έστω και αν το μόνο που κάνουμε είναι να τα συζητάμε με αγνώστους που άλλες φορές μας καταλαβαίνουν λίγο, άλλες περισσότερο, πάντως κάνουμε μια αρχή! Εκφράζουμε το πρόβλημά μας!! ʼσε που κανένας από όσους μπαίνουμε εδώ για να βρούμε και να δώσουμε βοήθεια δεν "ψυχοπλακώνεται" με την έννοια που το λες εσύ! Μη το σκέφτεσαι ποτέ έτσι.. αδικείς όλους όσοι διαβάζουν με ενδιαφέρον και κατανόηση το πρόβλημά σου!!
Όσο για τις ανατροπές στη ζωή σου.. που ομολογουμένως δεν είναι και λίγες.. μην τις βλέπεις απαραίτητα σαν κατάρες που πέφτουν πάνω σου! Είναι σκληρό να βλέπεις το πραγματικό πρόσωπο ανθρώπων που αγαπούσες και να μην σου αρέσει καθόλου αυτό που βλέπεις.. να χάνεις αγαπημένα πρόσωπα... να μην φτιάχνουν ποτέ τα καταραμένα οικονομικά.. να αλλάζουν δεδομένα στο χώρο της δουλειάς, να σου σκάβουν το λάκο κοντινοί σου άνθρωποι, αλλά όλα αυτά είναι πολύτιμα μαθήματα στη διαδικασία ωρίμανσης και σκληραγώγησής μας και πίστεψέ με.. μόνο καλύτερη μπορούν να σε κάνουν!
Αν εσύ σε πείσμα όλων των καταστάσεων παραμένεις ψύχραιμη και λογική, αν βρεις τη δύναμη να μην αφήνεις τίποτα και κανέναν να σε ρίχνει σε κατάσταση κατάθλιψης και αυτολύπησης, αλλά αρχίσεις να δείχνεις και λίγο τα δόντια σ'αυτούς που σε υποτιμούν, χαίρονται με τη λύπη σου και περιμένουν πότε θα "πέσεις" για να σου δώσουν άλλη μια σπρωξιά να πας πιο κάτω, νομίζω πως θα έχεις ανοίξει μια χαραμάδα που θα σε βγάλει από το τέλμα που βρίσκεσαι!!
Με όλη μου την καρδιά.. σου εύχομαι να αποκτήσεις θυμό και πάθος!! Μην αφήνεσαι έρμαιο των ανθρώπων και των καταστάσεων.. πάρε τα πράγματα στα χέρια σου και προσπάθησε να βρεις το δρόμο σου προς την ηρεμία!!
Η πολύ σοφή γιαγιά μου που την έχασα επίσης πριν 3 χρόνια.. όταν μια φορά με άκουσε να λέω στην κόρη μου "μα καλά.. δεν με λυπάσαι;" με μάλωσε πολύ αυστηρά λέγοντάς μου " τί κάθεσαι και λες στο μωρό.. δεν ντρέπεσαι λίγο; Είναι η δουλειά της να σε τυρρανάει.. είναι η δουλειά σου να αντέχεις!! Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται". Από τότε δεν το ξέχασα ποτέ και δεν έδωσα σε κανέναν την ικανοποίηση να ξέρει πως με τυρρανάει..
Να προσέχουμε την εύθραυστη ψυχή μας.. είναι η πνοή του Θεού μέσα μας..
27-06-2009, 00:25 #338
Πενούλα, δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα..
η αληθεια είναι πως μπορεί να λακίσουμε καμια φορά.. είναι σαν το συμπαν να συνωμοτεί εναντίον μας, κ με την πρωτη αναποδια να πλακώνουν όλες.. εμείς χρέος έχουμε να πολεμάμε.. όσο αντέχουμε!
κ οι αντοχές μας καμιά φορά μπορεί να μας εκπλήξουν!
στέλνω θετική ενέργεια και μια τεράααααααααστια ευχή η κατ΄σταση να βελτιωθεί το συντομότερο δυνατόν!!
φιλιάαααα!!
27-06-2009, 01:11 #339
Γλυκουλα και εγω πιστευω πως αυτα που λεει η Πενυ ειναι ο,τι καλυτερο θα μπορουσε να σου πει καποιος...Μονο εμεις μπορουμε να βοηθησουμε τον εαυτο μας δυστυχως...Και εγω εχω "χασει" αδελφικη φιλη και ο λογος αυτου αντρας.Αν εχετε το θεος σας δηλαδη.Την επεσε στον φιλο μου με το γαντι και εγω να νομιζω πως ζω σε παραλληλο συμπαν μια αλλη ζωη..Μεγαλη σφαλιαρα ειχα φαει.Ακομα με ποναει αυτη η απωλεια,αλλα οπως ειπε και η Πενυ ολα αυτα ειναι ζωη.Και εγω εχω χασει τη γιαγια μου πριν 4χρονια,πραγμα οδυνηρο για μενα,και εχω αντιμετωπισει προβληματα υγειας,οσο για το οικονομικο,τα αγχη δε διαφερουν και πολυ.Απλα θελω να πω πως και εγω εχω νιωσει αδιεξοδα πολλες φορες,ειχα και τεραστιο διατροφικο προβλημα με τις βουλιμικες κρισεις,ξερω τι θα πει νιωθεις εγκλωβισμενος.Ομως μετα την καταιγιδα θα βγει και το ουρανιο τοξο,που θα παει,να ευχαριστεις γι αυτα που εχεις και με πεισμα και χαμογελο να μαχεσαι και να ξεπερνας τα εμποδια.Σου ευχομαι απο αυριο να ξυπνας με ενα μικρο χαμογελο καθε πρωι και αυτο μερα τη μερα να μεγαλωνει!
Οσο για τις θεσσαλονικιες παρουσιες,ε οχι ετσι ρε παιδια!!Ειπαμε,μια φασινα την ημερα τη θερμιδα κανει περα!Θελω χερια βοηθειας στο νοικοκυριο!Ελα να περνουμε τα πανια να παμε να καθαρισουμε κανενα τζαμι να τεντωθουν και οι ερμοι οι μυες.Μια δεξι,μια αριστερο και το ποδαρακι να τιναζεται απο πισω!Πιλατες αλα ΑΖΑΧ!Καληνυχτεςςςςςς
27-06-2009, 01:58 #340
Για όλες σας..
27-06-2009, 10:22 #341
Καλημερα κοριτσια μου!Σαs ευχαριστω πολυ για ολη αυτη την συμπαρασταση.Σαs ευχαριστω που υπαρχετε,αν γνωριζομασταν απο κοντα δεν νομιζω να μπορουσα να πω τιποτε απο ολα αυτα που εγραψα εδω!Νιωθω μια ανακουφιση,διοτι ξερω πωs καθε φορα που συζηταω αυτο που με απασχολει,και το βγαζω απο μεσα μου,ολη αυτη η επαναληψη,το εξαλειφη και το ``ξεθωριαζει``το κανει να χανει την ισχυ του.Εχτεs καθησα στο μπαλκονακι μου,και διαβασα παλι το ``μυστικο``,και καθε φορα που το διαβαζω,ολο και κατι ακομα προσθετω στιs σκεψειs μου!Ετσι διαπιστωσα πωs σε ολη μου τι ζωη,εχω και εγω τιs ευθυνεs ου,που μου συνεβησαν ολα αυτα τα γεγονοτα,εκτοs απο το θανατο τηs αγαπημενηs μου γιαγιαs,που εκει αλλοι νομοι,αγραφοι,και αλλεs δυναμηs,αποφασιζουν!Κατελη� �α πωs εδειξα μεγαλη ανοχη,σε καταστασειs και προσωπα,και καλυτερα να σε φοβουνται παρα να σε λυπουνται,ειναι μια μεγαλη κουβεντα,ετσι ισωs καποιεs/oi με εκτιμουσαν περισσοτερο.Καλυτερα ολη την ευαισθησια μου,να την εκανα τραγουδια και στιχουs,και περα απο εκει να μην ηξερε κανειs για αυτην,ειναι πολυ που την εκμεταλλευονται,και αλλοι που την ``χλευαζουν``με τροπο υποτιμιτικο και θεωρωνταs,πωs κατεβηκεs απο αλλο κοσμο,οτι εισαι πολυ ρομαντικη για τιs ημερεs μαs,αλλοι επισηs αμφισβητουν αν οντωs,εισαι τοσο ευαισθητη οσο δειχνειs,και το κανειs για να τραβαs,την προσοχη περισσοτερο.Επισηs εδω που τα λεμε,μονο καλο δεν σου κανει να ειναι ευαισθητοs κανειs,οποτε θα το επικροτουσαμε κιολαs?Αs νομιζουν οτι θελουν στην τελικη,``νομισματα`` υπαρχουν για ολουs,βαρεθηκα ποια να λογοδοτω για τα συνασισθηματα μου,για τιs πραξειs μου,ειδικα τωρα που νιωθω,αυτο το μπλοκαρισμα,και στο τελμα να φτασω,δεν νομιζω οτι θα ``ιδρωση το αφτι κανενοs`` απο ολουs εκεινουs που με κατακρινουν,οποτε?
pennoula μου,με το μηνημα σου με βοηθησεs αρκετα,σε ευχαριστω,εισαι πολυ καλοs ανθρωποs και αs μην σε ξερω,το νιωθω!Να σαs πω και κατι,εδω υπαρχει κατι το μαγικο,δεινουμε ολοι μαs,χωριs ανταλλαγμα,δεν γνωριζομαστε και ομωs,ειμαστε σε ετοιμοτητα να απαντησουμε στα post,να απαλυνουμε τον πονο του αλλου,εστω ηλεκτρονικα με 2-3 λογια,χωριs να περιμενουμε κατι ....ειναι θαυμασιο αυτο!ευχουλα εχειs απολυτο δικιο,σε οτι μου εγραψεs,σκεφτηκα τα οσα εχω,και οχι τα οσα δεν εχω,και που μπορω και διαβαζω τα μηνηματα σαs,ειναι ευτυχια,απο την στιγμη που 2.000.000 ανθρωποι παγκοσμιοs,δεν βλεπουν!esceden αυτο που γραφειs οτι καθε φορα που συμβαινει ενα κακο,μοιρια επονται,ειναι αληθεια,στο μυστικο μεσα στο βιβλιο εννοω,ξερειs τι γραφει?Οι σκεψειs γινονται πραξειs,αναλογιστειτε οτι αν σου συμβει καποιο κακο γεγονοs,το πρωι,ισωs μετα εισαι προκατελημενη οτι ολη η μερα σου θα παει ετσι,κακοs προδικαζουμε το μελλον μαs,αρα ισωs πρεπει να αλλαξω τιs σκεψειs μου!Ν α κανω μονο θετικεs σκεψειs!Με βοηθαει πολυ το οτι σαs γραφω!Σαs ευχαριστω καλεs μου cysters και μη,ελπιζω να postaro με καλα νεα,και καταγραφονταs εμπειριεs του στυλ,``φανταροπεριπετειεs``,� �πωs ονομασε ευστοχοτατα η pennoyla μαs!
the light our soul!!!
http://www.youtube.com/watch?v=wSMC7YKgJ-A
27-06-2009, 11:58 #342
Μπραβο γλυκουλα!Εμεις την φτιαχνουμε και τη χαλαμε τη ζωη μας σε εναν πολυ μεγαλο βαθμο.Οι δυνατοτητες του ανθρωπου ειναι απεριοριστες,αρκει να μαθει να βρισκει παντα τους σωστους τροπους...Γιατι ακομα και τα δυσκολοτερα πραγματα στη ζωη τελικα καποιες φορες δεν θελουν κοπο,θελουν τροπο...
27-06-2009, 15:16 #343
Γλυκούλα μου όπως σου είπαν και τα κορίτσια.. η δύναμη για να κάνουμε οτιδήποτε βρίσκεται μέσα μας και μόνο εκεί!! Όλοι θα βρουν κάτι να σου πουν.. όλοι θα σου πουν μια καλή κουβέντα.. αλλά τελικά ΕΣΥ πρέπει να βρεις τη δύναμη να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να κάνεις τους άλλους αν όχι να σε φοβούνται.. τουλάχιστον να σε σέβονται!
Το έχω ξαναγράψει εδώ και θα το ξαναπώ γιατί το πιστεύω ακράδαντα.. οι άλλοι μας σέβονται όσο σεβόμαστε εμείς τον εαυτό μας, και μας τοποθετούν τόσο ψηλά όσο εμείς τοποθετούμε τον εαυτό μας! Όλα τα άλλα προβλήματα είναι η καθημερινότητά μας, οι ανθρώπινες αδυναμίες μας, οι φόβοι μας, οι ανασφάλειές μας, εμείς οι ίδιοι!! Σταμάτα λοιπόν να θεωρείς τον εαυτό σου "μαγνήτη κακών" και συγκεντρώσου στο να κάνεις τη ζωή σου οπως την επιθυμείς!
Πολλές φορές.. στην προσπάθειά μας να δούμε το δέντρο... χάνουμε το δάσος!!
Τα φιλιά μου σε σένα και τις δύο καλές νεράιδες του τόπικ, την esceden και την Ευχή που έσπευσαν!!
27-06-2009, 16:17 #344
χμμ.. αν ήμουν καλή νεραιδούλα, πιο πιθανόν να έμοιαζα με...
αυτή!!
χεχεχε
27-06-2009, 18:50 #345
Γιαααααα να σου πω!!! Δεν θα μου χαλάσεις εσύ τη φαντασίωση εντάξει;;; Εγώ δεν θέλω τη νονά της Ωραίας Κοιμωμένης.. θέλω κάτι που να αντιπροσωπεύει τον εσωτερικό σου κόσμο!! Μυστηριώδης και γοητευτική!! Θα σου μαδήσω τα φτεράκια ένα ένα μέχρι να κοιταχτείς στον μαγικό καθρέφτη και να δεις την αλήθεια!
Φιλιά
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....