ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 128 FirstFirst ... 1523242526273575125 ... LastLast
Results 361 to 375 of 1906
    Senior Member
    Γλυκούλα και υπόλοιπες γλυκούλες, συγνώμη που θα φέρω την καταστροφή αλλά εγώ θα σταματούσα οποιαδήποτε επαφή, ειδικά μόλις άκουγα σκάφη, κρουαζιέρες και .... κούκλους! Τι γυρεύει να βρει ένας τέτοιος άντρας στο διαδίκτυο? Δουλεύει σε πολυεθνική σαν μεγαλοστέλεχος και δεν έχει γκόμενα (sic)? Είναι ποτέ δυνατόν σε μια εποχή που οι γυναίκες είναι διαθέσιμες όσο ποτέ?
    Γλυκούλα δεν σου λέω ότι ένας τέτοιος άντρας δεν θα μπορούσε να σε ερωτευτεί, να σε γνωρίσει, να κάνει σχέση μαζί σου.... ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ αν του έκανες το κλικ.
    Αλλά όλα αυτά τα ονειρεμένα που διαβάζω μου φαίνονται πολύ ΥΠΟΠΤΑ και απλά λέω την γνώμη μου.
    Δεν έχεις τίποτα να χάσεις συνεχίζοντας την επαφή αλλά ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ και ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ όπου και όπως μπορείς με τρόπο βέβαια...

Member
    Πιστεψε με Lidal υπαρχουν πολλοι ωραιοι και ευκαταστατοι στο διαδικτυο, οι οποιοι βαριουνται να ψαξουν καπου αλλου για παρεα και ολη μερα λιωνουν στον υπολογιστη....εχω αρκετους φιλους και γνωστους που το κανουν αυτο.....βεβαια αυτοι δε κυνηγουν τη δεσμευση, αλλα κατι πιο αναλαφρο...αν με καταλαβαινετε...

Οι περισσοτεροι ετσι και αλλιως, λογω δουλειας, μπροστα σ'ενα υπολογιστη ειμαστε καθε μερα....

ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ!!!!

Senior Member
    ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...
    μιλουσα επι 2 χρονια με καποιον μεσω ιντερνετ...
    ολα ηταν τελεια στο τροπο που μιλουσαμε ειχα φτασει σε σημειο να τον ερωτευτω. ποτε ομως δεν ηθλεε να συναντηθουμε.. ειχα κανει το λαθος να του αναφερω για μια προηγουμενη σχεση και για τα κιλα μου και το εβρισκε σαν δικαιολογια.. ατελειωτες ωρες μπροστα στον υπολογιστη ατελειωτες ωρες στο κινητο και μηνυματα... το αποτελεσμα ?? καποαι στιγμη εκανε το λαθος και με πηρε απο αλλο τηλεφωνο... και μου ειπε πως και καλα ηταν τις δουλειας απορρητο ( το επαιζε πιλοτος ).. απο εκει και περα κατι δεν μου αρεσ.. συν το γεγονος οτι ολο εβρισκε δικαιολογιες για να μην βρεθουμε... ενα θα σας πω μου ειχε ορκιστει την μερα των γενεθλιων μου οτι θα ερθει.. εγω ολο χαρα στολιζομαι.. και 5 λεπτα πριν το ραντεβου μου το ακυρωνω. εγω του θανατα.. περπατουσα μεσα στην βροχη και παραλιγο να με πατησει αυτοκινητο γιατι ειχα αλλου το μυαλο μου. αυτο ομως ηταν και το τελος. ευτυχως ειχα κρατησει το νουμερο που με επερνε και ετσι μπορεσα και βρηκα σε ποιον ανηκει. αυτο που εμαθα? με εκανε να παθω σχεδον εγκεφαλικο.. ο νεαρος 30 χρονων που μιλουσα και ειχα ερωτευτει ηταν ενασ 60 χρονος παντρεμενος με παιδι...... θα μου πειτε πως ημουν σιγουρη πως ηταν αυτος.. εμαθα που εμενε και πηγα και εστεισα καρτερι και μολις βγηκε των πηρα τηλ και εννοειτε το σηκωσε και μου το επαιζε ο αλεξανδρος που ηξερα... ξεχασα να σας πω πως μου ελεγε οτι ειναι πιλοτς κοτνα στην περιοχη μου ( ποσο γκαντεμο μπορει να ειμαι που επεσε σε ανθρωπο απο την πολη μου, οπτοε δεν ηταν δυσκολο να μαθει για εμενα ..)

εκανα την χαζομαρα ομως επειδη ο τυπος μιλουσε και με αλλες κοπελες στο ιντερνετ να ενημερωσω τα κοριτσια εκει για το ποιος ηταν ο αλεξ...
    και τοτε αρχισε ο γολγοθας μου.. με απειλουσε πως θα επιανε τους γονεις μου να τους πει διαφορα για εμενα ( ειχα κανει την μαλακια και του ειχα πει τα παντα για εμενα, που μενω, πρωσοπικα.. τον ειχα απο το τηλ της μαμας μου μια φορα που δεν ειχα εγω καρτα... ) μεχρι και στην δουλεια μου πηρε τηλεφωνο και μου δημιουργησε προβλημα....
    εφτασα σε σημειο να σκεφτομαι να εξαφανιστω να πεθανω αληθεια σας λεω..
    μεχρι που πηρα το θαρρος τα ειπα ολα στους γονεις μου ( εννοειτε πως τα ακουσα κανονικοτα και με το δικιο τους.. ) και απλως πεταξα κινητα αλλαξα πολη και εδω και δυο χρονια δεν εχει τολμισει να με ξαναενοχλησει μιας και του εστειλα χερετισματα πως οι γονεις μου τα ξερουν ολα. μαλιστα ο μπαμπας μου κατι πρεπει να εκανε .. οχι να μαλωσε μαζι του.. αλλα του εδειξε πως τα ξερει ολα...οπως και η γυναικα του εμαθε καποια πραγματα.. οτι ο τυπος μιλαει με πιτσιρικες στο ιντερνετ.

σε παρακαλω κοπελα μου προσεχε. εγω τραβηξα πολλα και απο τοτε δεν πιστευω τπτ και κανεναν εδω μεσα. ο καθενας λεει οτι του κατεβει. απο αυτα που σου λενε σχεδον τπτ να μην πιστευεις.. εγω κοντεψα να τρελαθω. φοβομουνα να κυκλοφορισω με το αυτοκινητο γιατι δεν ηξερα αν με πετυχαινε τι μπορει να μου εκανε..μου ειχε κανει τοσο κακο αυτη η ιστορια... εχασα 2 χρονια απο τη ζωη μου, προκειμενου να μη με συναντησει εβρισκε δικαιολογιες και με εκανε να κλαιω να περνω τους δρομους για να ηρεμησω....

προσεχε σε παρακαλω πολυ!

ξεχασα να σου πω.. μεχρι και φωτογραφιες ειχε.. ειχε σκαναρει φωτογραφιες απο περιοδικα με πιλοτους και της κοτσαριζε σαν δικες του και ειχε βρει και αλλα παιδια και τους ειχε τρεβιξει θολες φωτογραφιες που καπως εμοιαζαν....

ηταν καλα οργανωμενος.. μεχρι καποια στιγμη και μια κοπελα μου εβαλε να μου μιλαει και να το παιζει η αδερφη του...

τα γραφω τωρα και σκεφτομαι ποσο ηλιθια ημουν ... αλλα ευχαριστω και το θεο που ζω και δεν μου εκανε καποιο κακο...

Senior Member
    ημουν ενα βημα πριν τον καταγγειλω στον κυριο σφακιανακη της διωξης ηλεκτρονικου εγκληματος... αλλα θα επερνε πολυ μεγαλυτερες διαστασεις το θεμα. και ετσι το ανεβαλα. αλα αν τολμουσε να με ξαναενοχλησει θα το εκανα. μιας και εχω κρατησει ολα τα στοιχεια του.. την Ip του τηλεφωνα συνομιλες ακομη και απο μια συνδεση που χρησιμοποιουσε εχω τα στοιχεια που εμπαινε απο ποια τηλεφωνα....

Senior Member
    Αμάν,βρε Ζωήτσα μου,τι πέρασες!ʼχ!Αυτοί οι διαδικτυακοί Αλέξανδροι!

Καλά τώρα η γλυκούλα μόλις διαβάσει το μπούγιο μας θα μετανοιώσει την ώρα και τη στιγμή,που μας μίλησε!

Ας κρατάμε ένα μέτρο σε όλα αυτά...Το διαδίκτυο μπορεί να μας φέρει σ'επαφή με μετέπειτα πολύ σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μας!
    Απλά να εμπιστευόμαστε το ένστικτο μας,να μην εθελοτυφλούμε στα σημάδια και στην αρχή να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί...Αμήν!

Senior Member
    Nadinaki παρανοησες...Τα "56 κιλα" ειναι συμβολικα.Ετσι οπως τα χρησιμοποιησε και η Πενυ παραπανω.Συμβολιζουν το σκοπο του καθενος μας στη ζωη που με την εκπληρωση του θα νιωσουμε την ευτυχια.Εγω για πολλα χρονια πιστευα πως οταν φτασω 56 κιλα θα μπορω να ειμαι ευτυχισμενη.Εκανα ομως λαθος.Και τωρα χρησιμοποιησα αυτον τον αριθμο μεταφορικα και οχι κυριολεκτικα καταλαβαινοντας πως εχει τη μορφη οχι του αδυνατου σωματος των 56 κιλων,αλλα τη μορφη της γαληνεμενης ψυχης...Ο σκοπος μου πια δεν ειναι τα 56 κιλα στην κυριολεξια,αλλα να βρω τον εαυτο μου και να ειρηνεψει η ψυχη μου.Και απο εκει και περα αν θελουν να ερθουν και τα 56 κιλα ως αριθμος στη ζυγαρια καλως,αν δεν θελουν,ποτε τους...Δεν με νοιαζει πια.Αλοιμονο αν με τοσο αγωνα που κανω εχω μεινει κολλημενη σε τετοιες σκεψεις...

Πενυ μου πολυ ωραια εκτελεση που σε ταξιδευει...Η ζωη μας ειναι ενα ταξιδι,κι αν καποιοι προορισμοι εχουν χαθει απο το χαρτη για παντα δεν πειραζει...Ισως τελικα δεν ηταν για μας...Ισως αν δεν τους χαναμε δε θα φταναμε ποτε σ αυτους για τους οποιους προοριζομαστε...αυτους που πραγματικα αξιζουν τελικα..

Γλυκουλα οταν εχεις να κανεις με το ιντερνετ ολα παιζουν,οποτε πρεπει να ειμαστε λιγο παραπανω επιφυλακτικοι...Ειπαμε,πανω απ ολα η αυτοπροστασια μας!

Πολλα πολλα φιλια σε ολες!

Senior Member
    Γλυκούλα μου όπως βλέπεις, σηκώθηκε... τσουνάμι!!! Και επειδή βλέπω πως τελικά όλοι έχουμε να πούμε πράγματα για το θέμα.. για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι.. λέω να κάνουμε μια βόλτα από τα "διάφορα" και να τα πούμε να ξεθύμάνουμε! Είναι ένας ολόκληρος κόσμος το διαδίκτυο, και εκτός του ότι είναι παράλληλο σύμπαν.. έχει και πολλές παγίδες κρυμμένες στις σκιές και την ανωνυμία. Πάω....

Senior Member
    ρε πενυ να σε ρωτησω κατι αλλα μη γελασεις...

στην εκθεση ειχες σιγουρα 20 ετσι?δεν πιστευω να υπηρχε καθηγητης που θα σου εβαζε κατωτερο βαθμο... χαχα

Η γνωμη μου εμενα σχετικως με το θεμα ειναι ΄΄ το πεπρωμενο φυγειν αδυνατο΄΄ ....

Αν ειναι να σου τυχει κατι απροσδοκητο θα σου τυχει μεσα η εξω απο το διαδυκτιο..γι΄αυτο καλες μου κυριες προσοχη μεγαλη μεσα και εξω απο εδω.. καραδοκουν αμαρτιες... να ειστε προετοιμασμενες για το χειροτερο ωστε να ειστε προετοιμασμενες σωστα... προς θεου ομως αυτο δε σημαινει απαισιδοξια απλα μικρη -μικρουλα-καχυποψια.

Senior Member
    Ευγενία αυτό που με ρωτάς είχαν να μου το ρωτήσουν πολλά χρόνια!! Ναι, 20 είχα.. ΑΣ τολμούσαν να μου βάλουν λιγότερο!!! Βέβαια συγγραφέας δεν έγινα όπως ήλπιζαν μερικοί.. αλλά δε βαριέσαι! Έκανα το χόμπυ μου επάγγελμα και περνάω εξίσου καλά..
    Όσο για τη γνώμη σου για το διαδίκτυο, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη! Είναι εξαιρετικό εργαλείο, εξαιρετική "κουτσομπόλα", αλλά πρέπει να εκπαιδευτείς να αναγνωρίζεις τις κακοτοπιές και να τις αποφεύγεις. "Μικρή - μικρούλα καχυποψία" λοιπόν.. και προσοχή!

Για να μην ξεφεύγω και εντελώς από το θέμα.. ενώ αυτή τη βδομάδα δεν πήγα διαιτολόγο, σήμερα ανέβηκα αυτοβούλως στη ζυγαριά! 85,4 Πάει άλλο ένα.. στον αγύριστο! Πήγε να βρει τα προηγούμενα.. και όλα μαζί να περιμένουν τα επόμενα!!! Cysters και μη.. φιλάκια πολλά!!

Senior Member
    Kαλησπερα σε οολεs τιs CYSTERS και μη,στιs νεραιδουλεs,στιs ηδονοβλεψειεs,στο μπαρμπουνι,αλλα φιλεναδεs σορρυ,προτεραιοτητα θα δωσω σημερα στην ΕΥΓΕΝΙΑ,η οποια δικαιοs,παραπονεθηκε γιατι δεν τηs εδωσα σφουριχτο φιλακι,και δεν την αναφερα ωs CYSTER!Αρα ευγενια μου,για να μην αφηνω εκρεμμοτητεs,θα αρχισω απο το δικο σου post,οσον αφορα τιs γνωριμιεs μεσω internet,συμφωνω σε αυτα που γραφειs,λιγο προσοχουλα δεν βλαπτει,ειτε βρισκεσε μεσα στον νετ,ειτε οχι!zwitsa λυπαμαι για ολο αυτο που περασεs,ηταν οντωs αρκετα περιπετειωδεs εμπειρια,και αξεχαστη φανταζομαι απο το τροπο που περιγραφειs.Nα συμφωνησω και με την ΝΑΝΤΙΝΕ,και με την PENNY,και με ολεs σαs.Αυτοs ηταν και ο λογοs που εγραψα το γεγονοs,να σαs πω και την δικη μου εμπειρια,εχω κανει και αλλη γνωριμια μεσω ιντερνετ,η οποια εξελιχθηκε σε σχεση,και μπορω να πω οτι υπηρξαν και καλα και κακα,οπωs σε ολεs τιs σχεσειs.Kοριτσια οι ανθρωποι που ειναι``εξω``εκτοs ιντερνετ,ειναι οι ιδιοι ανθρωποι και μεσα στο ιντερνετ,οσεs πιθανοτητεs εχειs,να σου βγει κατι διαφορετικο,κακο,ατυχεs,την ιδια περιπτωση ακριβωs εχειs kαι εκτοs ιντερνετ.Οσον αφορα την καμερα,ναι ειναι μια αποδειξη οτι οντωs,ετσι ειναι ο αλλοs!Για αυτο και εγω εχτεs ζητησα να τον δω,και ναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ο ανθρωποs ειναι πολυ ομορφοs,επισηs μου αρεσει ο τροποs που γραφει,και που μιλλαει.Επισηs oντωs πρεπει να δουλευει σε πολυεθνικη ασφαλιστικη και να μου ειπε την αληθεια,διοτι ρωτησα συγκεκριμενα πραγματα να δω αν ειναι γνωστηs.Επισηs εχτεs εμαθα οτι σπουδαζε ψυχολογια,και ηταν κατι τρομερα ψυχοφθορο,και δεν συνεχισε.Εχουμε ενα πολυ ενδιαφερον ``παιχνιδι``επιθεσηs και αμυναs,με λογοπαιγνια,που μ`αρεσει,επισηs εκει που αφηνετε και μιλλαει με παρορμητισμο,και συναισθηματισμο,το μαζευει,για να μην δειξει ευκολοs,ευαισθητοs ktl,εε τι να λεμε?ξερετε τι εχω παθει εγω?μαλλον φαναταζεστε!Ναντιν σκεφτηκα εσενα,που μου εγραψεs,αν ειμαι σε ευαλωτη φαση,ειναι οντωs ετσι,δεν κερδισα και τιποτα ομωs κρατωνταs τα χαλιναρια τηs ψυχηs μου,αυτα ειναι για ``τιs σιδερα κυριεs``(xaxa),τελοs lidal να σου υπενθυμισω,οτι ελαβα το σχολιο σου λιγο αρνητικα,εδω μεσα(εννοωνταs το ιντερνετ)υπαρχουν και ομορφοι ανθρωποι,και ασχημοι,και σημαντικοι(για τον κοσμο)και ασημαντοι(παλι για τον κοσμο)διοτι σημαντικοι και μοναδικοι ειμαστε ολοι.Ετσι και αντρεs ομορφοι μπορουν να μπουν εδω και δουλευονταs σε πολυεθνικεs,και δικηγοροι και γιατροι,και καλλιτεχνεs ακομα που βλεπειs στην t.v,oσο τωρα για το οτι ο κουκλοs μπορει να κοιταξει εμενα???να σου απαντησω οπωs μου εδωσε την απαντηση εκεινοs:μπορεσα και ειχα οποια ηθελα μου ειπε,για την εμφανιση και για την οικονομικη μου επιφανεια,γκομενεs γλαστρεs,κενεs,μου δεινωνταν μονο σωματικα,και εγω εψαχνα κατι παραπανω``,αυτα μου απαντησε. Iσωs λοιπον να ψαχνει και κατι οντωs διαφορετικο,ειναι οντωs πολυ καλο για να ειναι αληθινο,αλλα που ξερειs ισωs στη ζωη μαs να παρουμε καποια στιγμη οτι μαs αξιζει!!!

Senior Member
    Και εμενα γλυκουλα μου ηταν γνωστης στα παντα περι αεροποριας και μαχητικων.. ειχε προμηθευτει ενα σωρο βιβλια και ειχε μελετησει...
    εγω ομως εκανα την χαζομαρα και ενω απο την αρχη ειχα καποια σημαδια οτι κατι δεν παει καλα.. συνεχισα να ασχολουμε μαζι του και την πατησα..
    οσο για την καμερα ολο δικαιολογιες και ολο το αναβαλαμε..
    τεσπα..
    ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειναι αληθινο ολο αυτο που ζεις, γιατι κανεις δεν θελω να περασει αυτα που τραβηξα εγω.. απο τον παραδεισο ξαφνικα ειχα βρεθει στην κολαση....

Senior Member
    Originally posted by GLUKOULA28
    Kαλησπερα σε οολεs τιs CYSTERS και μη,στιs νεραιδουλεs,στιs ηδονοβλεψειεs,στο μπαρμπουνι,
    συγκινηθηκα που με θυμηθηκες γλυκουλα. θα σας γραψω αυριο γιατι ηρθε ο αντρας μου

Senior Member
    Originally posted by BARB3

θα σας γραψω αυριο γιατι ηρθε ο αντρας μου
    Μονίμως μας έχεις γραμμένες αφού...
    Στο απόψε θα κολλήσουμε;
    Πήγαινε να φροντίσεις τον καλό σου,BARB3!

Senior Member
    κακιες

Senior Member
    αλήθειες...