ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ - Page 37
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 37 of 128 FirstFirst ... 2735363738394787 ... LastLast
Results 541 to 555 of 1906
    Senior Member
    κορτσια επιτελους φευγω για διακοπες!!!!!!!επιστρεφω τελος του μηνα ευχομαι σε ολες να περνατε καλα να ξεκουραστητε να μαυρισετε και παρεπιπτοντως αν μπορειτε να αδυνατισετε!!!!!!!!! μαυρισμα +αδυνατισμα=πληρης ανανεωση!!!!σας φιλω καλο καλοκαιρι!!!!!!!!!!

Senior Member
    Επιστροφές,αρπαχτές κι αναχωρήσεις...

Τέτα μου,η δήλωση σου"είμαι στους φούρνους" μου'φερε εικόνες από το τρίτο ράιχ ...Μέρη,που υπάρχουν για διακοπές!

Γκεσταριωάννα,προφανώς για σένα το καλοκαίρι σήμερα αρχίζει μαζί με τις διακοπές σου!Επλίζω η λαχτάρα σου να βρει
    αντάξιες απολαύσεις να την ξεδιψάσουν,να περάσεις όμορφα,να μαυρίσεις,να αδυνατισεις ώστε πλήρως ν'ανανεωθείς!
    Εγώ,που είμαι αμαύριστη και αφρατοζουμπουρλή,μην έχοντας καμία ελπίδα για την πλήρη,λες να κάνω καμία ανταύγια
    για μιά μερική έστω ανανέωση;Η εξίσωση σου με άγχωσε πως κάτι πρέπει ν'αλλάξω πριν δύσει το καλοκαίρι...Βοήθειαααα

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στον άμοιρο 17χρονο,για την βίαιη καταληψη των διετών κόπων του!
    Μαζεύουμε ήδη υπογραφές για να επιστρέψει το μολυσμένο πλέον αντικείμενο στον έντρομο κάτοχο του!Τόπο στα νιάτα!

Senior Member
    καλημερουδια κοπελαρες!! αχ, λειπουν τα αφεντικα κ το ερημωσαμε το μαγαζι.. μονο εγω εμεινα να φυλαω θερμοπυλες? καλε σεις! ενα σημαδι οτι δεν μιλαω μονη μου!!

ειμαι η αννα κ ειμαι καλα. χαλαρωνω κ ξεκουραζομαι ομολογω, κ ολα βαινουν ηρεμα! χθες αντισταθηκα στα γλυκα των διαφορων επισκεψεων.. κ σημερα πρεπει να βροντοφωναξω κ παλι όχι εν όψει επιπλεων πειρασμων.. βλεπετε, γιορταζει ο καλος μου.
    η ζυγαρια σημερα φανηκε καλη μαζι μου. στρογγυλο στρογγυλο το 87, να δω ποσα κιλα θα εχω χασει μεχρι να σκασει μυτη η ασωτη πενυ με την ξαπλωστρα της! ευγενια, ιωαννα, ναντινακι, ετετ, μπαρμπουνακι, γλυκουλα, λινταλενια κ μαρια να περνατε καλα! κ κοπιαστε απο το μαγαζακι μας! κοτζαμ ανακαινιση του ετοιμαζω!!

Junior Member
    Καλησπερα σε ολες :-) ειμαι καινουρια αν και κατα καιρους εχω παρακολουθησει αρκετες συζητησεις σας!

Οπως καταλαβατε με παιδευει κ μενα το προβλημα των πολυκιστικων ωοθηκων απο τα 12 μου..σημερα ειμαι 22 αλλα δεν εχει αλλαξει τπτ. Κατα καιρους απο τα 12 πηρα καποιες αγωγες για μικρα διαστηματα κ τα τελευταια 3 χρονια παιρνω τα Gynofen. Εχω προσπαθησει απειρες φορες να χασω τα κιλα που με βαραινουν,αλλα παντα με μεγαλη δυσκολια. Αυτη την στιγμη ειμαι 1.68 και κουβαλαω πανω μου 97 κιλα :-( Πηγαινω σε διατροφολογο,αλλα χανω ελαχιστα καθε φορα και εχω απογοητευθει.(απο 100 μεχρι 400γρ μονο). Ειχα παει σε ενδοκρινολογο παλιοτερα, που απλα μου εδωσε τα xenical και εξω απ την πορτα.. δεν ειχε την διαθεση να μου εξηγησει για το τι ακριβως συμβαινει στο σωμα μου,ουτε τι λυσεις υπαρχουν.

Συγγνωμη που μακρηγορω, απλα ειχα την αναγκη να τα πω και θα ηθελα αν μπορουσε καποια απο εσας να μου προτεινει καποιον γιατρο στην λαρισα ή εστω στην αθηνα. Ειλικρινα ειναι πολυ κουραστικο αυτο το θεμα και πολυ ψυχοφθορο.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Senior Member
    Ζεν αρνάκι,να χαίρεσαι τον καλό σου σήμερα(και κάθε μέρα φυσικά!)
    Μύρισα πριν λίγο τα δάχτυλα μου και σαν να μου θύμισαν Πεννύλα!
    Έχω την αίσθηση πως αύριο θα έχουμε κάποιο κρούσμα...
    Τώρα άμα αυτό είναι καλό ή κακό είναι ένα άλλο θέμα!
    ʼντε,να μαζευτείτε σιγά σιγά τα κυστοκόριτσα,γιατί συν τοις άλλοις
    έχουμε και νέο κόσμο με απορίες!Έλενα,καλώς μας ήθρες!
    Δεν ξέρω κατά πόσο είναι δεοντολογικό να σου προτείνει κάποιος
    εδώ ανοιχτά κάποιον γιατρό...(θα μου πεις υπάρχει και το u2u...)
    Εγώ πάντως δεν το κατέχω καθόλου το θέμα...Λυπάμαι!
    Είμαι απλά της υποδοχής!Φιλιά σε όλες τις όμορφες!

Senior Member
    Και ναι λοιπόν.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σπίτι μου σπιτάκι μου!! Τελικά είναι γεγονός πως ο σκοπός των διακοπών είναι να νοσταλγείς το σπίτι σου! Μόνο που δεν φίλησα το πατάκι έξω από την πόρτα μου όταν έφτασα!! Τι μου κάνετε λατρεμένα κυστοκόριτσα;;; Καλή η ξαπλώστρα.. καλή η παραλία.. όλα καλά.. αλλά μου έλειψε το σπίτι μου και φυσικά μου λείψατε και όλες εσείς! Ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά και ανανεωμένες!

Έχω αρκετή ώρα που διαβάζω τα επεισόδια που έχασα.. και φοβάμαι πως θέλω το χρόνο μου για να καταλάβω ποιες ακριβώς πήγαν διακοπές και γύρισαν, ποιες λείπουν ακόμη, ποιες θα φύγουν σύντομα! Ήταν αρκετά προβληματικό το θέμα ίντερνετ εκεί που ήμουν εξ'ου και οι σύντομες γκεστ εμφανίσεις μου, αλλά από αύριο κανονικά στους γνωστούς ρυθμούς μας θα τα λέμε συχνά!

Αννούλα μου με μεγάλη καθυστέρηση χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς για τα γενέθλιά σου! Και όσο για την ολόσωμη φωτό που πήρε κάπου το μάτι μου.. GO GO GO!! Εγώ το πιο τολμηρό που έκανα στην παραλία φέτος ήταν να σηκωθώ τάχαμ δήθεν αδιάφορα και δεν τρέχει και τίποτα και να παίξω ρακέτες! Αλλά όσο για φωτογραφικά ίχνη.. από του χρόνου και βλέπουμε!

Ευγενία μου διάβασα για εξετάσεις και γιατρούς.. γύρνα με το καλό από τις διακοπές και θα τα πούμε πιο αναλυτικά! Όλα θα πάνε καλά θα το δεις.. και το μωράκι θα έρθει, και τα κιλά θα λιγοστέψουν! Σιγά σιγά και με υπομονή.. με βιασύνη δεν γίνεται τίποτα! Προς το παρόν κοίτα εσύ να περάσεις καλά και να ξεκουραστείς.. έχουμε και χειμώνα να παλέψουμε!

Τετούλα καλά να περνάς εκεί που είσαι, α στο καλό σου με έκανες και ζήλεψα έτσι που τους περιγράφεις τους Φούρνους! Και δεν έχει ούτε 3 ώρες που φιλούσα το πατάκι ε!!

Γλυκούλα Γλυκούλα Γλυκούλα!! Συνάντηση έγινε.. κιλά χάθηκαν.. βόλτα με σκάφος έγινε.. ΟΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΕΟΟΟ!! Η συνάντηση κύλησε ομαλά υποθέτω.. αλλά και λίγο παρασκήνιο βρε αδερφε!!

Και για το τέλος.. να καλωσορίσω τα δύο καινούρια κορίτσια μας! Καλή συνέχεια στην προσπάθεια κορίτσια.. και για ότι προβληματίζεστε μπορούμε να το συζητάμε! Λένα μου όσο γι αυτό που ρωτάς σχετικά με γιατρούς.. είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι! Κατ'αρχήν εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη οπότε πρακτικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω.. αλλά μεγάλο ρόλο στη σχέση γιατρού-ασθενούς παίζει και η χημεία μεταξύ τους! Γι αυτό το λόγο και ακούμε κατά καιρούς εκ διαμέτρου αντίθετες κριτικές για γιατρούς από διαφορετικά πρόσωπα. Είναι προσωπικό το θέμα και δυστυχώς μόνο εσύ μπορείς να βρεις την άκρη με κάποιο γιατρό που θα σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη! Όπως και να χει.. μην χάνεις τη θέλησή σου για προσπάθεια και όλα θα γίνουν!

Πολλά πολλά φιλιά σε όλες και αύριο η συνέχεια!! Να είστε καλά και να περνάτε καλύτερα!! Πάω να συνεχίσω το διάβασμα τώρα γιατί είναι πολλές οι σελίδες!!! Αυτά παθαίνεις όταν πιάνεις μια ξαπλώστρα και ξεχνάς να σηκωθείς για τόσο καιρό!!

Senior Member
    Originally posted by pennyV
    Και ναι λοιπόν.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σπίτι μου σπιτάκι μου!! Τελικά είναι γεγονός πως ο σκοπός των διακοπών είναι να νοσταλγείς το σπίτι σου! Μόνο που δεν φίλησα το πατάκι έξω από την πόρτα μου όταν έφτασα!!
    και μολις τελειωσε το φιλημα απο το πατακι, ανοιξε το laptop. κατα τα αλλα νοσταλγια για το σπιτι το λεμε κυρια καπακι του τετζερη.....
    μηπως λιαν συντομως θα δουμε και τον τετζερη να επιστρεφει εσπευσμενα απο τας θαλασσας που βρισκεται για να αρχισετε τα υπεροχα Α3 ποστ σας? να ξερουμε δηλαδη να υπολογιζουμε οτι καθε πρωι θα χρειαζομαστε κανα δυωρο αναγνωση πριν αρχισουμε να απανταμε

αντε καλο χειμωνα πενακι και μην ξεχναμε το ραντεβου μας, ε? οποτε προκυψει τελος παντων.

Senior Member

Και ναι λοιπόν.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σπίτι μου σπιτάκι μου!! Τελικά είναι γεγονός πως ο σκοπός των διακοπών είναι να νοσταλγείς το σπίτι σου! Μόνο που δεν φίλησα το πατάκι έξω από την πόρτα μου όταν έφτασα!

Senior Member
    Μπαρμπούνι μου γλυκό.. τι να πει κανείς γι αυτόν τον τέντζερη που κατά τ'άλλα στόμα έχει και μιλιά δεν έχει όταν με υποδέχεται έτσι;; Δεν πειράζει όμως.. η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο!! Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες..

ʼντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά γιατί το μαγαζί έχει αναδουλειές και πρέπει να το ενισχύσουμε! Όσο για το ραντεβού.. ξέρεις! Όταν, όπου, όποτε.. εγώ μέσα!

Έχω να δηλώσω και αποτελέσματα του πρώτου επίσημου ζυγίσματος μετά τις διακοπές! Σήμερα το πρωί η ζυγαριά έδειξε 81,4! Μπορεί να μην χάθηκε τίποτα σημαντικό (που να χαθεί άλλωστε με τόσους πειρασμούς ολόγυρα) αλλά τουλάχιστον δεν γύρισα "ανεβασμένη"! ʼιντε τα κεφάλια μέσα τώρα και πίσω στα δικά μας! Τέρμα τα ταβερνάκια, τα καθημερινά παγωτάκια, και τα χειροποίητα γλυκάκια της μαμάς που στοίχειωναν το ψυγείο! Ο επόμενος στόχος είναι η αλλαγή δεκάδας για να μας μπει καλά ο Σεπτέμβριος!

Φιλιά πολλά σε όλες!!

Senior Member

Μπαρμπούνι μου γλυκό.. τι να πει κανείς γι αυτόν τον τέντζερη που κατά τ'άλλα στόμα έχει και μιλιά δεν έχει όταν με υποδέχεται έτσι;; Δεν πειράζει όμως.. η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο!! Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες..
    Εκδίκηση;Μάλιστα,φύλακα!Το� �λάχιστον πέφτουν οι μάσκες και ξέρουμε με ποιόν έχουμε να κάνουμε!

Ο επόμενος στόχος είναι η αλλαγή δεκάδας για να μας μπει καλά ο Σεπτέμβριος!
    Η πολυπόθητη αλλαγή δεκάδας έρχεται και μιά χαρά θα μας μπει ο Σεπτέμβρης!
    Μη σου πω κιόλας πως το βγάλσιμο του θα είναι ακόμα καλύτερο από το μπάσιμο του!

Senior Member
    AX πόσα ξέρεις εσύ.. πόσα ξέρεις!! ʼτιμος μήνας ο Σεπτέμβριος.. και επειδή θα έχω ανάγκη από στοργή και προδέρμ εκεί κάπου στο τέλος του.. σου ζητώ ταπεινά συγνώμη υπέροχε και θαυμάσιε τεντζερούλη μου!!

Senior Member
    Πενυ μου να σου πω και εγω καλως επεστρεψες σπιτακι σου και καλο χειμωνα!Και εγω το παθαινω αυτο στις διακοπες,μετα απο πολλες μερες μου λειπει το σπιτι μου!Ετσι ειναι,σαν το σπιτι μας πουθενα!Πολλα φιλακια!

Senior Member
    Να είσαι καλά Ευχή και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Θα σου ξαναπώ ότι χαίρομαι πολύ που ο αγώνας σου να βρεις τις ισορροπίες σου, τις τόσο πολύτιμες για όλους μας, φαίνεται να αποδίδει καρπούς. Διαβάζω πως ξεκίνησες ww και σου εύχομαι πραγματικά να είναι η λύση σου γιατί φαίνεται εύκολο και αξιόλογο πρόγραμμα διατροφής. Δεν ξέρω αν έχεις σκοπό να συνδιάσεις τις λεπτομέρειες της διατροφής για πολυκυστικές με το σύστημα ww αλλά σαν σκεπτικό δεν ακούγεται καθόλου άσχημο! Όπως και να'χει.. καλή αρχή και καλές απώλειες! I'll be watching you!!

Φιλιά

Senior Member
    Πενυ μου σ ευχαριστω! Αυτο ακριβως που λες προσπαθω να κανω,τηρω το προγραμμα ww και στους ποντους που καταναλωνω φροντιζω να τα συνδυαζω ετσι ωστε να μιμουμαι τη διατροφη των πολυκυστικων (συχνα γευματα μικρα αλλα πληρη-πρωτεινη και υδατανθρακας μαζι,φρουτα αγουρα,κτλ). Κατι εχει αποδωσει εως τωρα ο αγωνας,αλλα ο δρομος ακομη μακρυς και το μυαλο πρεπει να ειναι μονιμως "ανεμελα σε εγρηγορση". Καλη συνεχεια και στη δικη σου διατροφη! Γλυκουλα που εισαι,ολα καλα? Φιλακια!

Member
    Παιδιά σας παρακαλώ απαντήστε μου!Υπάρχει περίπτωση να έχω πολυκυστυικές και να μήν το ξέρω έχοντας κάνει 2 παιδιά;Είναι κάτι που υπάρχει ανέκαθεν ή κάτι που εμφανίζεται κάποτε;
    Είμαι απελπισμένη γιατί μου πέφτουν τα μαλλιά μου!Εδώ και περίπου 3 μήνες,και δε λένε να σταματήσουν!Εχω κάνει εξετάσεις αίματος και δεν βρήκα κάτι!Να φανταστείτε ότι ο δερματολόγος άρχισε να με ρωτάει για στρεσογόνες καταστάσεις και τέτοια!Ποιός δεν υπόκειται σε τέτοιες καταστάσεις;Πάντως κάτι πολύ ιδιαίτερο δεν μου έχει συμβεί και πιστεύω ότι το να λένε ότι κάτι μπορεί να οφείλεται στο στρές ,είναι το άλλοθι των γιατρών όταν δεν μπορούν να βρούν την αιτία του κακού!

Υπάρχει διατροφή ειδική για τις πολυκυστικές;ΝΑ ΤΗΝ ΚʼΝΩ ,ΈΈΤΣΙ ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΠΙʼΝΕΙ ΚʼΤΙ ʼΛΛΟ!Κάνω θεραπεία με τοπικές λοσιόν ,ειδικό σαμπουάν και συμπλήρωμα σιδήρου καθώς και ειδικό συμπλήρωμα για τα μαλλιά εδώ και ενάμιση μήνα!Αλλά ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!Συνεχίζεται η τριχόπτωση σε σημείο που έχω κάνει αραίωση!
    Αν κάποια έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα παρακαλώ να μου απαντήσει γιατί θα τρελαθώ παιδια!
    Εκανα Ατκινς από το Μάρτιο και είχα χάσει10 κιλά!Οταν το ανέφερα στο γιατρό ,μου είπε ότι δεν έχει σχέση γιατί η υψηλήπρόσληψη πρωτείνης ,από την ώρα που δεν έχω έλειψη βιταμινών,μόνο καλό θα μπορούσε να κάνει στα μαλλιά μου!
    Μέχρι μου μου είπε για ένα χαλασμένο δόντι που έχω ,ότι θα μπορούσε η μόνιμη φλεγμονή να μου δημιουργήσει πρόβλημα!Αρες μάρες και αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ!!!

Page 37 of 128 FirstFirst ... 2735363738394787 ... LastLast