ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ - Page 38
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 38 of 128 FirstFirst ... 2836373839404888 ... LastLast
Results 556 to 570 of 1906
    Junior Member
    Γεια σε όλους και όλες!!!!!

Δυστυχώς δεν κατάφερα να διαβάσω όλες τις απαντήσεις στο θέμα που καίει!!!!!! (είναι και 23 σελίδες πανάθεμά τις!!!)
    Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν το σύνδρομο και έχουν χάσει κιλά είναι το εξής:
    εντάξει μπορώ να ζήσω με τα παραπάνω κιλά, με την περίοδο που έχει να έρθει κι εγώ ξέρω από πότε, με τη λιπαρότητα.......αλλά δεν μπορώ να ζήσω με την τριχοφυία!!!! Είναι ένα μαρτύριο παιδιά καθημερινό ιδιαίτερα στο πρόσωπο....και δε θέλω να αγγίξω γιατί τα αποτελέσματα θα ειναι δραματικά....η ερώτηση είναι λοιπόν, όταν χάσατε βάρος παρατηρήσατε καθόλου μείωση στο θέμα αυτό? Υπήρξε κάποια αραίωση? Να έχω ελπίδες? Η' να πάω από τώρα σε αισθητικό και να το ξεχάσω????
    Ευχαριστώ για όλα τα παραπάνω πάντως. Μου δώσατε δύναμη και ελπίδες να προσπαθήσω.....και να δώσω σωστή κατεύθυνση στη διατροφολόγο μου!!!!!

Senior Member
    Και αφού η χρονοδίνη μας ξαναγύρισε στο παρόν.. και εμφανίστηκαν όλα τα ποστς του μήνα που αγνοούνταν για αρκετές ώρες.. πάλι πίσω στα δικά μας!! Καλησπέρα είπα;; Δεν είπα! Καλησπέραααα!! Ελπίζω να είστε πολύ πολύ καλά.. και μπαίνω αμέσως στο θέμα!

Έφη μου ας αρχίσω με σένα! Σε ακούω πολύ αγχωμένη.. και με το δίκιο σου φυσικά γιατί η τριχόπτωση ειδικά σε μας τις γυναίκες είναι αιτία πανικού! Ας πάρουμε με τη σειρά αυτά που ρωτάς λοιπόν και βλέπουμε!

ΝΑΙ υπάρχει περίπτωση να έχεις πολυκυστικές και να μην το γνωρίζεις και να έχεις κάνει και παιδιά.. μόνο που αυτό συνήθως σημαίνει πως δεν πάσχεις από το πακέτο "σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών" που έχει και πολλά άλλα παρελκόμενα επίσης! Ο γυναικολόγος ασχολείται με τις ωοθήκες μας ΠΡΙΝ μείνουμε έγκυοι.. αν εσύ έμεινες έγκυος εύκολα είναι πολύ πιθανόν τυχόν πολυκυστική μορφή να πέρασε απαρατήρητη. Είναι κάτι που υπάρχει ανέκαθεν, ΔΕΝ θεραπεύεται, ΔΕΝ εξαφανίζεται.. απλά οι συγκυρίες και η γενική μας κατάσταση το θέτουν σε λήθαργο ή εγρήγορση με τα γνωστά αποτελέσματα. πχ αν το βάρος μας ξεφύγει από τον έλεγχο, διαταράσσεται η περίοδος, η ορμονική μας εικόνα, κοινώς γίνεται "κόλαση". Σαν ντόμινο λόγω ορμονών επηρρεάζεται και η ωορρηξία επίσης, εξ'ου και τα προβλήματα υπογονιμότητας που αντιμετωπίζουμε οι περισσότερες. Όσο τα κιλά είναι ελεγχόμενα και οι ορμόνες του κύκλου υπό το χαλινάρι των αντισυλλυπτικών.. δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα! Όλα αυτά στο σύνδρομο.. γιατί όταν δεν υπάρχει το σύνδρομο όλα αυτά δεν υφίστανται ή είναι πολύ ήπια!
    Διατροφή για πολυκυστικές.. δεν είναι ακριβώς έτσι.. είναι διατροφή με βάση τις ιδιαιτερότητες που προκαλούν οι πολυκυστικές σε θέματα υγείας και έχει αναλυθεί πλήρως σ'αυτό εδώ το τόπικ.. στις πρώτες σελίδες. Δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είναι ΜΟΝΟ για άτομα με πολυκυστικές.. είναι διατροφή που μπορεί να την κάνει ο καθένας χωρίς φόβο γιατί περιέχει τα πάντα.. και κατά βάση είναι ο τρόπος που εγώ κατάφερα να χάσω τα κιλά που έχασα. Τα φαγητά που έχει είναι αυτά που αρέσουν σε μένα (δυστυχώς) γιατί μου την έκανε διαιτολόγος άρα είναι εξατομικευμένη. Απλά παράλληλα έχω αναφέρει το γενικό σκεπτικό.. που μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε διαιτολόγιο, και αποτελείται από λεπτομέρειες στους συνδιασμούς των τροφών κλπ Όλα αυτά υπάρχουν αναλυτικά!

Τώρα για την τριχόπτωσή σου.. μόνο ένας γιατρός θα μπορούσε να σε κατευθύνει σωστά. Ρίξε μια ματιά στο άρθρο που σου επισυνάπτω ίσως σε βοηθήσει σε κάτι. Απ'όσο ξέρω τριχόπτωση προκαλείται και από έλλειψη σε συγκεκριμένες βιταμίνες αλλά φαντάζομαι το έχετε ψάξει ήδη! Όσο για το στρες.. είναι βασική αιτία και μην το παίρνεις τόσο αψήφιστα! Πολλές φορές αγχωνόμαστε τρελλά χωρίς καν να μπορούμε να προσδιορίσουμε ακριβώς τις αιτίες. Επίσης οι περίοδοι δίαιτας είναι περίοδοι καταπόνησης των μαλλιών. Κάνε την έρευνά σου και στο ίντερνετ.. πολλές φορές μας ανοίγει τα μάτια και μας βοηθάει να στραφούμε στη σωστή κατεύθυνση! Εύχομαι πολύ γρήγορα να λυθεί το θέμα και να ηρεμήσεις γιατί πραγματικά ακούγεσαι πολύ ταραγμένη! Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο.. για οτιδήποτε άλλο, μη διστάσεις να ρωτήσεις! Έχω την τάση να "απλώνομαι" όταν εξηγώ κάτι.. ζητώ συγνώμη για την τεραστίων διαστάσεων "κουβέρτα"!

http://www.hairlossgr.com/guides/women/step1

Greca καλωσήρθες στην παρέα μας, και ρωτάς για θέμα που "πονάει" αλλά υπόσχομαι να μην απλώσω άλλη "κουβέρτα" θα είμαι σύντομη! Η τριχοφυία συνήθως υπάρχει έντονη όταν οι πολυκυστικές κάνουν την τεστοστερόνη να χτυπήσει κόκκινα. Το βάρος δεν παίζει ρόλο στην τριχοφυία! Όταν η τεστο είναι ελεγχόμενη ίσως και να δεις αραίωση.. ή έστω ΔΕΝ δεις τα χειρότερα.. όταν όμως ξεφύγει εκεί είναι τα δύσκολα. Η μόνη λύση είναι τα αντισυλληπτικά που όσο καιρό τα παίρνεις όλα γίνονται λίγο καλύτερα. Δεν λέω εντελώς καλά.. απλά λίγο καλύτερα! Μόλις όμως τα σταματήσεις, αρχίζει πάλι το ίδιο τροπάριο και πάμε πάλι απ'την αρχή! Κλείσε ραντεβού από τώρα λοιπόν.. διαφωνώ με το "αισθητικός", θα σου πρότεινα "δερματολόγος" για λέιζερ και όλα θα πάνε καλά! Μην αφήσεις να σου πουλήσουν πρόλογο για μόνιμα αποτελέσματα, τέτοιο πράγμα ΔΕΝ υπάρχει.. απλά από ένα σημείο και μετά θα το χρειάζεσαι 3-4 φορές το χρόνο που δεν είναι και τραγικό. Ζήτα να σου κάνει και την περιοχή ανάμεσα στα φρύδια που καθώς δεν είναι ορμονοεξαρτώμενη "πιάνει" και δεν τις ξαναβλέπεις ποτέ σου! Γλυτώνεις το τσιμπιδάκι μιά χαρά!

Έφη και Γκρέκα ελπίζω να πάνε όλα καλά και να συνεχίσουμε και να τα λέμε και να μοιραζόμαστε τα προβληματάκια μας.. όσο μεγάλα ή μικρά και να είναι! Φιλιά!

Senior Member
    Από αύριο χαρτάκι και απουσίες!! Τι έγινε βρε κορίτσια.. μετά από 2 μέρες γράφω κάτω από ΜΕΝΑ! Καλά να είστε όπου κι αν είστε.. μετά τη γωνιακή ξαπλώστρα δεν δικαιούμαι να γκρινιάζω και πολύ.. οπότε σφυρίζω αδιάφορα και κλείνω και την πόρτα φεύγοντας! Φιλάκια πολλά!

Senior Member
    Κου κου! Τζαααααααα!
    (να γράψω κάτι,γιατί ποιός την ακούει άμα προβεί σε τρίτο συνεχόμενο post!)

Senior Member
    Βρε ναντινακι, της πηραν την ξαπλώστρα.. γι αυτο κ οι στριμμαδες!!

τσκ τσκ τσκ..

Senior Member
    Originally posted by esceden

τσκ τσκ τσκ..
    Στριμμάδες από το στριμένη;Σίγουρα μιλάμε για την ίδια Πέννυ;Ειλικρινά δε σε καταλαβαίνω...

Φαντάσου να της τρώγαμε και το sandwich τι θα γινόταν!--->http://www.youtube.com/watch?v=ziQrW-dOGWc&feature=related

Senior Member
    αχαχαχαχα!!

θυμηθηκα κ τους αμαν ωρα!!
    "μου φαγαν το μπιφτεκι μουυυυυυυυυ"

http://www.youtube.com/watch?v=jooXH...om=PL&index=78

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Κου κου! Τζαααααααα!
    (να γράψω κάτι,γιατί ποιός την ακούει άμα προβεί σε τρίτο συνεχόμενο post!)

Να τα να ταααααα!! Εϊμαι γκρινιάρα εγώ βρε;;; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω για ποιο πράγμα μιλάς!!

τσκ τσκ τσκ..

ΚΑΙ στριμμένη;;; Σίγουρα θα φταίω και για την τρύπα του όζοντος αλλά δεν βρίσκετε το θάρρος να μου το πείτε!!

αχαχαχαχα!!

θυμηθηκα κ τους αμαν ωρα!!
    "μου φαγαν το μπιφτεκι μουυυυυυυυυ"

http://www.youtube.com/watch?v=jooXH...om=PL&index=78

Η αλήθεια είναι ότι για το μπιφτέκι μου και γω.. σκοτώνω άνθρωπο!!

Και εντάξει κοπελιές.. συνεχίστε το θάψιμο.. μην ενοχλείστε καθόλου!! Ελπίζω να μη σας ενόχλησα!!

Senior Member
    Τσώωωωωωπα τσώωωωωωωωωπα..

αχου το μωρε.. θα μπηξει κ τα κλαμματα, κ πάω στοίχημα πως είναι άχαρο όταν κλαίει!!

Για να γελάσεις, θα σου πώ ότι σήμερα πήρα το αίμα όλων μας πίσω από ένα ινστιτούτο αδυνατίσματος και πολύ το φχαριστήθηκα!! Με κοίταγε καλά καλά η γνωστή ξανθιά-μοντελάκι-ντεμέκ γλυκιά-σκύλα τύπισσα που ειναι συνήθως υπεύθυνη σε αυτά!
    Για να το πάρουμε από την αρχή.. Ο αχαϊρευτος ο αδερφός μου κέρδισε μία δωροεπιταγή σε ένα σχετικά νέο σπα στην περιοχή (ξερετε, διαφημιστικοι λογοι). Παραδόξως, και μαλλον επειδή έχει να μου πάρει δώρο χρόνια τώρα, είπε το ονομά μου ως νικητή. Πάω και εγώ η καλή σου σήμερα να.. σπα-στώ! Φυσικά και ήξερα ότι οι τύποι θα προσπαθούσαν να μου πουλήσουν διάφορα κλπ, αλλά το αυτί μου δεν ιδρώνει! Τσάμπα μασάζ και θα τ΄άφηνα? χεχε
    Μπαίνω μέσα κοριτσάρες μου, και με παραλαμβάνουν! Ζύγισμα, λιπομετρήσεις του κ&$%^ και ερωτήσεις:
    -Είστε 87 κιλά.
    -Το ξέρω! (είμαι περήφανη γι αυτό!χεχε)
    -Το ποσοστό λίπους στο σώμα σας είναι 35%
    -Α! Τέλεια! Πρόπερσι ήταν 53%!
    (μένει κόκαλο με την ηρεμία μου η μανταμ)
    -Ξέρετε, για το ύψος σας είστε υπερβαρη.
    -Καλέ ναι? Δεν είμαι παχύσαρκη πια? Κοίτα να δεις πότε έπεσε κάτω από 30 ο ΒΜΙ μου!
    (ψυλλιαζεται η μανταμ οτι κάτι σκαμπάζω του λόγου μου, αν κ το παιζα χαζό παιδι, χαρά γεμάτο)
    -Θα σας ενδιέφερε να τα χάσετε? Έχουμε προγράμματα για γρήγορα και σίγουρα αποτελέσματα.
    -Μπα μωρε. Είμαι λίγο μαζόχα. Προτιμώ να τα χάσω αργά και βασανιστικά με διατροφή και άσκηση. Τι τα θετε? Είναι μην κολλήσει μία κακή συνήθεια στο στραβό μου το κεφάλι!

Είδε και απόειδε.. Αφου της είπα οτι εχω ορκιστεί στον εαυτο μου να μην ξανασταξω ουτε ένα λεπτο του ευρώ σε τέτοια κέντρα και ότι "δε θα θελε να πατησω τον ορκο μου, ε?" άρχισε να μου λέει ότι το δέρμα μου είναι αφυδατωμένο και λιπαρό (ταυτόχρονα) και ότι ο μασέρ (καλό πιπινι για τις λεύτερες, τονιζω) της είπε ότι είμαι πολυ σφιγμένη και έχω παντου κομπάκια.. Με το ζόρι να μου πουλήσει κάτι! Έκανα το μαλάκα, έκανα το μασαζάκι (χάρμα) και έδωσα.. γκουχ.. μη υπαρκτό τηλέφωνο επικοινωνίας!

ειμαι πολύ κακια? τους έχω άχτι ρε παιδιά! κάτι τέτοιοι βρίσκουν άτομα με πεσμένη αυτοεκτίμηση και ορμάνε σαν τα κοράκια.

α! Αφού εφυγα από εκεί πηρα και τον δικό μου σκασμένη στα γέλια και του είπα ότι η κοπέλα του είναι μπάζο αφού έχει περιττα κιλά, ψυχανώμαλο δέρμα και κομπακια παντου!! μου είπε οτι θα παει να τους δειρει! να γιατι πρεπει ο αντρας να ναι κ λιγο ουγκ!!

φιλιά γλυκές μου!

Senior Member
    esceden respect
    εισαι θεα..........

Senior Member
    Δεν έίναι θέμα θεικότητας βάσια μου. Απλα σκέφτομαι πως τέτοιοι ανθρωποι ορμάνε σε αδυναμους χαρακτηρες.. ποσο άθλιο πρέπει να ναι να μειώνεις συνέχεια τον άλλο σαν τμήμα της δουλειάς σου..

λέτε να κανα βλακεία? η κρυσταλλοθεραπεία θα μου καθάριζε το τσι!

Junior Member
    esceden Na eisai kala koukla mou me ekanes kai gelasa !!!

Ema tous xreiazontai kati tetoies apantiseis... Tin exoun dei oloi magoi tou adunatismatos... vevaia na tous to anagnwrisoume exoun tin magiki idiotita na ksafrizoun tis tsepes me ta tromera monadika kai me sigouro (xmmmmm sigouraaaaaaaaaaa....) programmata tous!

Senior Member
    Λέτε και το δικό μου τσι να έχει θολώσει και να θέλει καθάρισμα;; Αχ βρε esceden όλο σε μπελάδες με βάζεις! Τρέχα τώρα να βρεις τσικαθαριστή!!!
    Η σπα-συζήτηση ενεκτίμητη.. και ως πιο παλιά στο κουρμπέτι.. η μαγική ατάκα που κάνει κάθε τύπισσα/υπάλληλο που προσπαθεί να σε πείσει πως τα 5000 ευρώ είναι ψίχουλα σε σχέση με την αποτελεσματικότητα του προγράμματος που σου προτείνει να την κάνει με ελαφρά είναι: "Τί μισθό παίρνεις εσύ εδώ κοπελιά;" Μόλις αρχίσεις και τους γυρνάς τις ερωτήσεις μπούμερανγκ τρέχουν για βοήθεια στη μαντάμ που τις εκπαιδεύει να γίνονται τσιμπούρια στα υποψήφια θύματα! Το χω δει/ακούσει να γίνεται καθώς μερικές φορές ξεχνούσαν πως τη μάσκα την είχα στη μάπα κι όχι στ'αυτιά!! "Αφού είπαμε αγαπούλα μου.. η συγκεκριμένη δεν μασάει με αποτρίχωση, στις ρυτίδες θα τη χτυπήσουμε! Πήγαινε πάλι!!" ΣΥΓΝΩΜΗΗΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΕΔΩΩΩ!!! Τι να πεις.. άβυσσος!!!

Senior Member
    Ρυτιδες ε??

τσκ τσκ τσκ..

Senior Member
    Ρυτιδες ε??

τσκ τσκ τσκ..
    Μήπως δεν το'ξερα πως είσαι μεγάλο μικρόβιο;; ε;;; Αυτές σχεδίαζαν πως να την πέσουν σε παραδιπλανό κρεβάτι ξεχνώντας πως το πασαλειμένο πλάσμα μπροστά τους έχει αυτιά και ακούει!! ʼσε που ήμουν δεν ήμουν 20 χρονών όταν έγινε αυτό.. οπότε για ρυτίδες ούτε λόγος! Είμαι σίγουρη πως ακόμη έτσι λειτουργούν ίσως και να το έχουν εξελίξει περισσότερο, αν κρίνουμε πως συνεχίζουν να βρίσκουν θύματα παρ'όλες τις ιστορίες απείρου κάλους που ακούγονται συνεχώς από τις "απόλυτα ικανοποιημένες" πελάτισσές τους!!

Να σας ενημερώσω κι εγώ για τα νέα μου.. σήμερα τελειώνει η γνωστή "διαβολοβδομάδα" κάθε χρόνου, που είναι η προετοιμασία για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς! Χθες το βράδι μπήκε ως και η τελευταία εκκρεμότητα σε τάξη, οπότε σήμερα δηλώνω κουρέλι στην κούραση πλην ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα!!

Χθες είδα τη διαιτολόγο μου η οποία δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένη μαζί μου και μου έκανε και λιπομέτρηση.. που έδειξε πως από τον Απρίλιο μέχρι σήμερα έχασα 14 κιλά καθαρού λίπους!! Τρομάζω να κάνω την αναγωγή σε πλάκες βιτάμ.. αλλά ένα χαμόγελο μέχρι τ'αυτιά το είχα για να είμαι ειλικρινής! Η μέτρηση έγινε απόγευμα, μετά από φαγητό και μπόλικο νερό οπότε έδειξε 82.. η δική μου ζυγαριά το πρωί έδειξε 81! ʼντε πάμε για τη δεκάδα του 7 που έχω να τη δω ένας Θεός ξέρει από πότε!

Μεγάλες και ηχηρές απουσίες συνεχίζουμε να έχουμε.. άντε μην καταφύγω και γω σε "διακριτική πίεση" που ασκείται σε αδελφό τόπικ και καλεί σε ανασύνταξη!!
    Ευγενία μου για σένα δεν θα ανησυχήσω για λίγες μέρες ακόμη.. δήλωσες ότι θα λείπεις μέχρι τέλος του μήνα, οπότε σου εύχομαι να ευχαριστηθείς τις τελευταίες μέρες των διακοπών σου! Τώρα για σένα Γλυκούλα.. το καλό που σου θέλω να σε έχει βαρέσει ο έρωτας κατακέφαλα και γι αυτό να έχεις τόσο καιρό να δώσεις σημεία ζωής!! Για να δίνουμε το παρών σιγά σιγάάάά!!
    Όσο για τα υπόλοιπα κυστοκόριτσα.. τις γκεστ σταρς τους ηδονοβλεψίες και τους κλειδοκράτορες.. λέω να κάνουμε μια απογραφή για να ξέρουμε τι μας γίνεται!! Είμαστε πολλές.. αλλά είμαστε σκόρπιες!!

Φιλάκια πολλά πολλά και καλό Φθινόπωρο να έχουμε!

Page 38 of 128 FirstFirst ... 2836373839404888 ... LastLast