Results 571 to 585 of 1906
-
29-08-2009, 12:37 #571
σημερα εχετε μια απροσμενη επισκεψη απο μια ηδονοβλεψια που εριξε το γελιο της ζωης της.
καταρχην να αναφερθω στην νεαρα του τσιμασαζ που ειναι φουλ στο λιπος και στα κομπακια. φιλεναδα, αποθεωση εισαι. πηρες εκδικηση εκ μερους πολλων μας και ελπιζω να μας δωθει τετοια ευκαιρια και στις υπολοιπες. τελικα η εκδικηση ηταν καλυτερα απο το μασαζ, ετσι?
ρε πηνελοπη, σταματα τον κατηφορο. δεν σε προλαβαινουμε. κι επειδη μου αρεσουν τα μαθηματικα, μιλαμε για ενα χαρτοκιβωτιο και βαλε βιταμ μειον!!!!!
δεν μπορεις να φανταστεις τι θαρρος μου δινεις να συνεχισω. καλα, οι μαθητες σου θα τριβουν τα ματια τους-ειμαι σιγουρη!!!
καλη χρονια βρε και κατι αναφορες σε "διακριτικη πιεση" τις πιασαμε εμεις του αδελφου τοπικ και αναμενουμε επισημη απαντηση απο την προεδρο μας
- 29-08-2009, 13:20 #572
Καλημέρα Μπαρμπ και κοτλε Πέννυ!! Με χαρά και τιμή σας ανακοινώνω οτι χώρεσα σε παντελόνι συμβατικού μαγαζιού!(Η&Μ) Παμε ολες μαζι "όλε! όλε! όλε!". Στο μεγαλυτερο νουμερο μεν, αλλα πλεον δεν εχω μόνο την μία λύση του μαρκου κ του σπενσερ!
(που γεροντιζουν τα ρουχα τους τελευταια. κ εγω ειμαι κ πιπινι, οχι σαν κατι αλλες, ρυτυδιασμενες!)
Τεράστιο βήμα για μένα.. Όσα χρόνια με θυμάμαι να φοράω παντελόνια από εκεί ψώνιζα, επειδή εκεί χωρούσα. Βλέπετε, το λίπος μου είναι συσσωρευμένο στην περιφέρεια και στα μπούτια, άρα..
μου φαίνεται απίστευτο που έχω μία ακόμα επιλογή, που αρχίζω να έχω εναλλακτικές! Βέβαια, ο δρόμος είναι μακρύς, και έχω αγώνα ακόμα, αλλά οι μικρές νίκες βοηθούν!
Στα πλάισια της ανασκόπησης της Πένυς, βρήκα και εγώ τα παλιά μου τεφτέρια.. Κρατιέστε? Από τον Απρίλιο του 2007 έχω χάσει 32 κιλά, από τα οποία.. τα 31,6 είναι λίπος!! Υπέροχο??
είχα κάνει τότε πλήρη λιπομέτρηση κλπ κλπ, κ λέω όταν με το καλό δω το 7 μπροστά στη ζυγαριά, να ξαναπάω σε εκείνον τον ενδοκρινολόγο, για να κάνουμε μία ανασκόπηση
Καλημέρα σε όλες τις τσούπρες!
29-08-2009, 13:28 #573
--->BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κι οι ρυτιδιασμένες,ανάλογα με τις δυνάμεις τους --->Βravo!
29-08-2009, 13:29 #574
Καλησπεραααα,καλο χειμωνα,τρεχωνταs ηρθα,ουφ,ουφ λαχανιασα,μισο να ξεκουραστω λιγο.........προλαβα???ειδα καθε μερα απουσιεs,και ειπα να ερθω?εε μην χασω και ολη την χρονια.Πεννυ εχω περιθωριο για αλλεs?(καλα καλε μην σηκωνειs το φρυδι ετσι,και μην με κοιταζειs με αυτο το διαπεραστικο βλεμμα)κοριτσια μου,τι κανετε??αφου σαs φιλησω οoooλεs,καλο χειμωνα ειπαμε?ειπαμε ε δεν πειραζει ξαναλεμε,μπαs και το εμπεδωσει ο χειμωναs και μαs τα φερει ολα βολικα,αμην!Ηαληθεια διαβαζα τα ποστακια σαs,αλλα δεν...μπορουσα να μπω ,ηταν ολοι πανω απο το laptop και κοιτουσαν,λεs και εβλεπαν χρυσαφι.Ηθελα να σαs ευχαριστηθω,να γραψω με την ησυχια μου.Περιμενετε νεα ε?ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!χαχαχα.Ενα ειναι το σημαντικο,οτι οτι καλο,κακο μου συνεβει εγω ειμαι καλα!Περασα στιγμεs ονειρεμενεs,και στιγμεs που θα θυμαμαι χρονια.Εζησα εναν ερωτα πολυ συντομο,αλλα τοοσο γεματο,με ολα τα μπαχαρικα για μια τελεια συνταγη,μαγειρεμενη γρηγορα,σε δυνατη φωτια!Για να μην σαs κραταω σε αγωνια με τον πριγκιπα του παραμυθιου δεν ειμαστε μαζι,υστερα απο δικη μου πρωτοβουλια(καθολου εγωιστικη).Ειμαι σε μια φαση ανασυγκροτησηs,οπωs εφυγα,ετσι συνεχισω να κανω πραγματα για μενα.Μου πηρε χρονο να καταλαβω πωs λειτουργουν πλεον οι ανθρωπινεs σχεσειs``εξω``,παρατηρησα σχεσειs με δευτερον κερδη,συμφερωντων,αλληλοκα λυψεων λογο μοναξιαs,ξερειs τι ειναι να σε πουν σορρυ αγ...........ητη,μεγαλο πραγμα,και εισαι και glamoyr τυπισσα που σε εχει μαθει ο περιγυροs με 5 γκομενουs το χρονο.Τα λεφτα οντωs δεν φερνουν την ευτυχια,δεν μπορω να δεχτω ομωs οτι η ζωη σου δεν ειναι καλυτερη.Μιλλαω λιγο γενικευμενα,δεν θελω να μπω σε λεπτομερειεs,δεν εχω το δικαιωμα να εκθετω κοσμο,αν ηταν να περιγραψω γεγονοτα μονο για μενα οκ!Αδυνατισα,μαυρισα,και τρεχω να προλαβω.......τι να προλαβω τα οσα εχασα,τοσα χρονια απο δικη μου ανασφαλεια.Αποφασισα πωs ακομα και αν η μικρη μου επιχειρηση δεν αποδωσει καρπουs και φετοs,δεν θα πεθανω κιολαs,και πωs τελικα οι ανθρωπινεs σχεσειs,με ενδιαφερουν πλεον περισσοτερο,αρκετεs ευθυνεs εβαλα στην πλατη μου,και αν τα κιλα μου βαρυναν τουs ωμουs μου,ολα τα υπολοιπα βαρυναν την ψυχη μου για χρονια,και δεν το αξιζω,πιστευω! Το θεμα δεν ειναι αν ολα τα ωραια τελιωνουν,αλλα οτι τελιωνει,να τελειωνει με happy end και σε αυτο ειμαι τυχερη.φευγω προs το παρον,παω να ψησω στηθοs κοτοπουλακι,με σαλατουλα.γιαμ-γιαμ.φιλια πολλα σε οολεs!!!θα επιστρεψω!
29-08-2009, 13:39 #575
Καλως μας ηρθες γλυκούλα!!
Θέλει μαγκιά να μένεις στο στόχο σου μετά από το τέλος ενός λαβ στορυ. Σημαίνει οτι έχεις βάλει σωστές βάσεις, και οτι θες να αδυνατισεις για όλους τους σωστους λόγους. Για σένα. Μπράβο σου κοπέλα μου, γελαστή και αισιόδοξη να σαι.. και να προσέχεις τον πολυτιμότατο εαυτό σου!
αντε να παιρνουν μπρος τα κυστοκοριτσα!!
29-08-2009, 18:27 #576
Τελικά τείνω να πιστεύω πως η "διακριτική πίεση" σκίζει!!
Γλυκούλα χαίρομαι πολύ που είσαι καλά.. και τι κι αν μας τελείωσε γρήγορα ο πρίγκηπας του παραμυθιού, συγκαταλέγεται κι αυτό στις εμπειρίες που μας κάνουν αυτό που είμαστε και μας καθορίζουν! Κρατάω πάνω απ'όλα το "αδυνάτισα, μαύρισα και κάνω πράγματα για μένα" που μας περιγράφεις, και εύχομαι αυτός ο χειμώνας να είναι η αρχή για ότι καλύτερο!! Το μόνο που τελικά έχουμε και μας ανήκει πραγματικά είναι ο πολύτιμος εαυτός μας!
Κοίτα μην ξαναχαθείς όμως.. γιατί το επόμενο βήμα είναι μαστίγωμα και γραπτή τιμωρία για το σπίτι
Μπαρμπούνι μου γιατί σε τυρρανάνε τόσο;;; Τι στο καλό γίνεται μ'αυτά τα ροδάκινα επιτέλους;; Τα διάβασα τα νέα σου και αγχώθηκα! Ευτυχώς όμως προγραμματίζονται διακοπές ακούω και θα πάρεις το αίμα σου πίσω.Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, με τη σειρά σου μου δίνεις θάρρος να συνεχίσω και να φτάσω επιτέλους στο στόχο μου.. που είναι άλλο μισό κιβώτιο βιτάμ και το υπολογίζω για λίγο πιο ζόρικο από το προηγούμενο! Δε βαριέσαι όμως.. και το "όποτε γίνει" καλό είναι
Esceden ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ! Απ'τη μια το παντελόνι.. που είναι μεγάλη ανακούφιση να μην είσαι αναγκασμένος να φοράς ότι βρίσκεις αλλά ότι σ'αρέσει, κι απ'την άλλη τα 31 κιλά λίπος!! Δηλώνω εντυπωσιασμένη και περήφανη για σένα.. όσο δεν φαντάζεσαι! Μπράβο κοριτσάκι μου και συνέχισε έτσι γιατί το γάιδαρο τον φάγαμε!! Μόλις πατήσεις το κάστρο της δεκάδας του 7 θα κάνουμε πάρτυ!!
Η ανοικτή πρόσκληση για τα χαμένα κυστοκόριτσα συνεχίζει να ισχύει και ελπίζω και σε νέες επιστροφές σύντομα!
Φιλάκια ζουμερά!!
30-08-2009, 05:38 #577
Γλυκούλα αυτό το κοτοπουλάκι,που ψήνεις,κάρβουνο θα'χει γίνει τόσες ώρες που λείπεις!
Χαίρομαι που επέστρεψες ανεβασμένη και γεμάτη εμπειρίες,αν και οφείλω να σου ομολογήσω
πως τα είπες τόσο "γενικευμένα",που δεν κατάλαβα και πολλά από όσα σου συνέβησαν
και συνειδητοποίησες για τους ανθρώπους,τις αξίες και τις σχέσεις...Κατάλαβα πως
ήταν λίγο ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε ο έρωτας αυτός,αλλά άμα άφησε το τζάμι μας
λαμπίκο,είμαστε να παραπονιόμαστε;Πάντως σας θαυμάζω,κορίτσια,με πόση ευκολία
προχωράτε μπροστά!Εγώ σχεδόν δύο χρόνια μετά κι ακόμα ρωτώ το φάντασμα του σπιτιού
τι να μαγειρέψω,του λέω καλημέρα,καληνύχτα και πολλά ενδιάμεσα...Κι άντε,αυτό ήταν
και 10 χρόνια υπόθεση...Αλλά ακόμα κι έναν άνθρωπο που μπήκε στη ζωή μου για δύο μόνο εβδομάδες
κι ούτε καν συνάντησα,τον σκέφτομαι έκτοτε καθημερινά,ανησυχώ άμα είναι καλά,του μιλώ,προσεύχομαι...
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να βγάλεις από μέσα σου κάποιον που άγγιξε την ψυχή σου,
πόσο μάλλον και το σώμα σου...Αλλά προφανώς αυτοί είναι δικοί μου ουφοπροβληματισμοί....
Στα της Γλυκούλας και πάλι...Με χαρά επίσης διαβάζω πως αδυνάτισες κιόλας και θυμάμαι πόσο
στο παρελθόν είχες άσχημα κολλήσει...Όλα μπριλάντι λοιπόν!Και μη χάνεσαι για τόσο μεγάλα διαστήματα,ε;
Στην ανάγκη βάλε ΑΟΥΤΑΝ αντί για άρωμα στο γραφείο να ρίξει κάτω κάθε περίεργο Μάκη,Τάκη,Σούλα,
που σε κρατούν μακριά από την παρέα μας...Και τέζα τα εμπόδια! Συνεχίζουμε δυνατά! Φιλάκιαααααααα
30-08-2009, 21:40 #578
γεια σας κοριτσαρες!!!!!!!!!! ήρθα κ εγω !!!!!!!!!!
έπειτα απο διακριτική πιεση που μου ασκήθηκε μπηκα να στειλω ενα μυνηματάκι και να σας πω τα νέα μου...καθως και να μάθω με ανυπομονησία τα δικά σας!!τι ακουω???? μαυρισμένες ?? αδυνατισμενες??? τι ευρυχωρα παντελονια ειναι αυτα που ακούω??ἕίμαι πραγματικά πολυ χαρούμενη για όλες σας και σορρυ αν παραλειψω κάτι αλλά διαβασα τοσα πολλα ποστς που δικαιολογούμαι!!!
πενουλα επιτελους μας τιμησες με την εκλεκτη παρουσία σου ... και κανεις και παραπονάκια βλεπω... ευτυχως που μειναμε πισω καποιες και κραταγαμε τα μποσικα... χιχι πως τα περασες κοριτσαρα μου???? πως και αντεξες να αφησεις την ξαπλωστρούλα σου εγω πάντως ακομα την σκέφτομαι... καλώς ήρθες! καλό χειμώνα και καλη δυναμη με τα ζουζούνια!!!
Εsceden μου ολα καλα ακούω...λοιπον ενα θα σου πω: συγχαρητηρια για όλα οσα έκανες εν απουσία μου και φυσικά για την απώλεια αλλά και για την εκδικηση σε αυτα τα παλιοκέντρα. σε ευχαριστούμε κουκλίτσα μου!!
γλυκούλα καλως ηρθες κ εσυ μικρούλα μου!!! απ'ότι είδα μπορεσες και ξεπέρασες την ασυμφωνία σου με τον τυπάκο αλλά λύσε μου μια απορία εγω πως θα ξεπεράσω που δε με πηγες μια βολτούλα με το σκάφος??????? και μου εμεινε απωθημένο??? χαχα καλα σε ακούω γλυκιά μου και χαίρομαι!!! θα ακουμε συχνότερα νέα σου φανταζομαι!!
nadine μου που ησουν η μόνη που μας στηριζε στις μοναξιές μας εχω να σου πω κατι. υπάρχουν ανθρωποι που δυσκολεύονται πολυ να ξεπεράσουν καταστάσεις και άλλοι παλι οχι. οπως υπάρχουν και καταστάσεις που δεν ξεπερνιούνται με τίποτα. το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ψαχνούμε κάπου μέσα μας και να βρισκουμε δύναμη να μένουμε και να τις αντιμετωπίζουμε. καταλαβαίνω απολύτως αυτό που λές και ευχομαι πραγματικά να βρεις αυτό που ποθεί η καρδούλα σου.
ευχούλα καλώς μας ηρθες ???? τι κάνεις βρε παιδί???γιατί χάνεσαι??
εμένα κοριτακια τα νέα μου δεν είναι τόσο κάλα!! αν και μαυρισμένη δυστυχώς δεν είμαι αδυνατισμένη ...πηρα κάποια κιλά πισω... οι εξετασεις της καμπυλης σακχάρου και ινσουλινης δεν βγηκαν καθόλου καλές απ ότι μπορώ να καταλάβω.. δεν εχω παει ακόμα στο γιατρό γιατι πρέπει να κάνω και κάποιες άλλες εξετασεις που εξαρτώνται απο το κύκλο μου. ήπια ντούφαστον και περιμενα να αδιαθετήσω στις διακοπες μου.Αλλά κοριτσια μου δεν αδιαθέτησα και χαρηκα μήπως είμαι εγκυος αλλά δυστυχώς δεν ήμουν ....
εκανα τεστ... ακομα περιμένω να φανταστείτε να αδιαθετησω μιλησα και με τη γιατρο και μου είπε να ξαναπάρω ντουφαστόν για να ερθει επιτέλους η ακατανόμαστη... με όλα αυτα τα νταουνιακαταθλιπτικα που με έπιασαν και τη μαυρίλα που με είχε πιάσει δε μπορεσα ρε κοριτσια να τηρησω τη διατροφη και ξαναπήρα τα χαμενα κιλά. μη με μαλώσετε πολύ σας παρακαλώ... και δεν σας ειπα οτι πέραν αυτων των προβλημάτων είναι και κάποια οικονομικής φυσεως που με βασανίζουν. κατανόηση κοριτσια μου........
αυταααααααααααα................ κατα τα άλλα όλα καλα το σημσντικότερο είναι οτι πέρασα καλά με τον αντρούλη μου που με αγαπάει τρελά.... και ένα κουτσομπολιό στις 24 Αυγούστου κλείσαμε 69 μήνες μαζί... χμμμ φαντάζεστε τι μπορεί να σημαίνει αυτό.... χιχιχι
φλια πολλά σε όλες !!!!!!!!!!!!! και συγνώμη αν ξεχασα κάποιες θα επανορθώσω σας υποσχομαι...
31-08-2009, 02:45 #579
Πού να μην ήταν και διακριτική αυτή η πίεση τι θα γινόταν,που μέσα σε μία μέρα εμφανίστηκαν όλα τα σαλιγκαράκια στη βροχή!
Ευγενία μου,καλώς σε βρίσκουμε και πάλι!Χαίρομαι που πέρασες πολύ όμορφα το καλοκαίρι σου και που χαίρεις
της ιδιαίτερης φροντίδας και αγάπης του καλού σου!Αυτά είναι!Ελπίζω να περάσατε πολύ ξεχωριστή επέτειο!
Κι όσο για τ'άλλα,όση δύναμη έχουν να μας ρίχνουν τόση περισσότερη εμείς να μην τους κάνουμε τη χάρη και να μην το βάζουμε κάτω!
Όλα θα πάνε μια χαρά,θα δεις!Ανασκουμπωνόμαστε και πάλι με όλη την καλή μας διάθεση,με γεμισμένες μπαταρίες και ορμή ταύρου
και θα τα σαρώσουμε όλα στο πέρασμα μας!Και μετά θα τα διηγούμαστε σαν ιστορίες άλλων από τα παλιά...Λέμε τώρα...
Φιλάκια πολλά πολλά σ'όλα τα ομορφοκόριτσα εδώ μέσα,τρομαγμένα και μη!
31-08-2009, 15:05 #580
Ευχαριστω πολυ κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!!! και για τα καλα σου λόγια και για την σούπερ ουαου φωτογραφία η οποία περιγραφει αναλυτικά τον τρόπο με τον οποιο με περιποιήθηκε ο αγαπημένος μου!!!! χιχιχι
τι εγινε κοριτσια???? που είστε οι λοιπές????
φιλια πολλα!!
31-08-2009, 23:23 #581
Τελικά αυτή η "διακριτική πίεση" κάνει θαύματα! Ευγενία μου καλώς μας γύρισες! Ελπίζω να γέμισες καλά τις μπαταρίες για να βγάλουμε χειμώνα με αξιώσεις και καλά αποτελέσματα.
Όσο γι αυτά που λες για τη διατροφή και τα κιλά σου.. είναι πολύ ανθρώπινο να χαλαρώνεις τόσο στις διακοπές που διατροφή και τα συναφή πάνε περίπατο! Το καταλαβαίνω απόλυτα πως αγχώνεσαι, αλλά πίστεψέ με, αν δεν δώσεις την ευκαιρία σ'αυτά τα κιλά να βγάλουν ρίζες και φύλλα πάνω σου και τα αντιμετωπίσεις εγκαίρως.. θα χαθούν πολύ γρήγορα και ανώδυνα! Αγνόησε τη ζυγαριά σου για λίγο καιρό.. ξεκίνα και πάλι από την αρχή ήρεμα και αισιόδοξα.. και όλα θα πάνε καλά!! Εξάλλου τα ντουφαστόν είναι ορμόνες που προκαλούν έντονη κατακράτηση και πρήξιμο.. οπότε δεν θα ξαφνιαστώ καθόλου αν αρκετό από το βάρος που νομίζεις πως πήρες είναι στην ουσία υγρά που θα φύγουν όταν αδιαθετήσεις!
Αυτά που μας γράφεις για τις εξετάσεις σου, με εξαίρεση την περίοδο.. που όταν δεν έρχεται είναι ότι χειρότερο, εγώ πραγματικά τα λαμβάνω σαν καλά νέα! Τουλάχιστον αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, η ανακάλυψή του ισοδυναμεί σχεδόν με τη μισή του λύση! Για τα περισσότερα υπάρχει φαρμακευτική αγωγή που μπορείς να κάνεις και να ισορροπήσει ότι έχει απορρυθμιστεί στον οργανισμό σου. Για κάποια άλλα πραγματάκια που θέλω να σου πω.. σου στέλνω u2u σε λίγο!
Γέλασα με την επέτειο των 69 εβδομάδων.. ωραία επέτειος να την γιορτάσει κανείς σε διακοπές με το έτερόν του ήμισυ!! Σημαδιακή!!!
Φιλιά πολλά και ηχηρά.. για την ακρίβεια.. 69!!
01-09-2009, 15:54 #582
διορθώνω : 69 μηνων πενουλα μου!!!!!!!!!! σε ευχαριστω!!!!!!! για όλα!!! και κυριως για αυτα τα εμψυχωτικα που μου λες!!! εχεις δικιο σε καθε προβλημα υπάρχει και η λυση απλά όταν τα πράγματα είναι σκούρα θολώνω λίγο και τα χάνω... το βασικό αίτιο??? άγχος..........!!!
01-09-2009, 15:59 #583
Γεια σαs κουκλεs,ειπα να δωσω το παρον,διοτι η δασκαλα πεννυ θα βαλει τιs φωνεs!Σαs ευχαριστω για τα καλα σαs λογακια,να ειστε παντα καλα!Ναντιν μου,τι κανειs?πωs εισαι?γενικευμενα οντωs εγραψα,τα αλλα εννοουνται στο μυαλο μου,μα γιατι το παθενω αυτο συνεχεια???Οσο για το αν ξεπερασα μια κατασταση ευκολα,συνηθωs ειμαι εγω αυτη που προσκολλατε σε καταστασειs,oμωs επειδη δεν ηθελα να απογοητευτω,κρατουσα ``φρενο``αν θυμασαι,το ειχα γραψει,οχι οτι στερηθηκα τα των συναισθηματων μου,απεναντιαs,απλα ηξερα οτι και να τελιωσει,θα το τοποθετουσα στο κουτακι εμπειριων μου!Περασα καλα παντωs.Eυγενια μου τι κανειs?τι διαβασα,μαυρισμενη ε?ε οσο για τα κιλακια,που θα παει θα χαθουν,οσο για το μωρακι,μην μου ανχωνεσε θα ερθει την καταλληλη στιγμη,αρκει να μην μεινειs στα ``69``φιλια,με τον δικο σου,γκουχ-γκουχ,δεν ειναι τιποτα ξεροβηχαs.ΑΑΑ και οσο για το σκαφοs,επειδη καλομαθα,και ηταν οντωs καταπληκτικα να διασχιζειs θαλασσεs και ακτεs,σκεφτομαι να νοικιασω ενα,το επομενο καλοκαιρι,εκτοs και αν βρεθει αλλοs πριγκιπαs.Οπωs και να εχει παντοs,επειδη δεν μου αρεσει η ευτυχια μου,να εξαρτατε απο καποιον `πριγκιπα`θα την βρω την ακρη..τωρα που πηρα φορα!Οταν περνω φορα,φορα κατηφορα και ο θεοs ο ιδιοs δεν με σταματα,οπωs λεει και η χαριs!Eυχουλα τι μου κανειs,εμαθα για διακοπεs(ADVENTURE),χαλαλι ομωs αμα δεν εχει και λιγο περιπετεια το ταξιδι,ετσι να ανεβενει η αδρεναλινη βρε αδερφε!ΠΕΝΝΥΥΥΥΥΥ ηρθε η σειρα σου!Να μην στεναχωριεσε που αφησεs την ξαπλωστρα σου,του χρονου εκει θα ειναι και θα σε περιμενει.Αρχιζει η σχολικη χρονια,και καθε κατεργαρειs στον παγκο του,και εσυ στην εδρα σου!ΑΑχ μαθητικα χρονια,εδω και μια 10ετια,δεν καθομαι σε θρανιακη,παντωs με καποιουs καθηγητεs στο λυκειο,ειχαμε γεινει φιλοι.Θυμαμαι ο μαθηματικοs μου,με επερνε τηλεφωνο,παντα στα γεννεθλια μου,μεχρι πριν 4 χρονια που το σηκωσε ενα αμορε το τηλεφωνο μου,και εκτοτε δεν ξαναπηρε,με βρηκε αλλα μου ειπε,δεν μπορω να περνω μεγαλωσεs πια φωτεινουλα,και εχειs και δεσμο,αν και εγω του ειπα να με περνειs βρε μπαμπη,χαιρομαι ιδιαιτερα!Με την καθηγητρια αγγλικων και με αυτην ειχαμε γινει``φιλεs``,ηταν χυμα ατομο,με την καλη εννοια,ηταν πολυ κοντα στιs σκεψειs μαs,τοτε που ειμασταν 18-19.τελευταια φορα την ειδα στα μπουζουκια με καποιον(ισωs ηταν o αντραs τηs)εκανα πωs δεν την ειδα,αν και εκεινη με περασε scannarisma,με την διαφορα των κιλων ομωs,δεν ηταν και πολυ σιγουρη αν ημουν`η `οχι εγω,θα μου μιλλουσε σιγουρα.Ντραπηκα πολυ παντοs,παρολο που ειχα πιει αρκετα,με την παρεα μου,και ηθελα να φυγουμε.Ολοι αναρωτιωντουσαν και με ρωτουσαν,τι συμβαινει?γιατι θελειs να φυγουμε?τι να πω εγω?Παντωs βρε κοριτσια,οσο και αν τα εχουμε βρει με εμαs,με την εικονα μαs,τα κιλα μαs,καπου κολλαμε,εσειs τι λετε?Εγω θελω πολυ την παλια μου εικονα παντοs,να με θυμουνται ολοι,οπωs παλια.Που θα παει ομωs,θα ερθει και αυτη η μερα.ΑΑΑ για να μην το ξεχασω,σαs ειπα?δεν σαs ειπα,απο το γενναρη του 2009 μεχρι και σημερα 1 σεπτεμβριου(καλο μηνα σε ολεs)συνηδητοποιησα οτι ειμαι -18 ολοκληρα κιλα,και επειδη πρωτα ο θεοs,μεχρι τα χριστουγεννα,θα βλεπω απωλεια περιπου -25κιλων,ειπα να κανω ενα δωρακι στον ευατο μου,και ετσι κανονισα με αλλα 5 ατομα ταξιδακι στην ΠΡΑΓΑ!!!περιμενω πωs και πωs!Eπισηs αποφασησα με καθε απωλεια 10 κιλων μου,να επιβραβευω τον ευατο μου,με ταξιδακια στην ευρωπη,απο το να περνω ενα ρουχο,`η `να τρωω ενα φαγητο που μου αρεσει!Δεν ξερω βεβαια οταν φτασω το στοχο.στα 65-67 κιλα μετα τι θα ταξω σε μενα.Αν ζουμε και ειναι ολα καλα,πανω απο ολα η υγεια μαs,το επομενο καλοκαιρι,θελω να παω μαλδιβεs,σρι λανκα,τηνυσια,καναρια νησια θα δουμε,παντοs σε εξωτικεs παραλιεs,δεν το καταλαβα αυτο το μονο γαμηλιεs εκδρομεs,προs τα εκει!Εμειs οι λευτερεs δεν εχουμε ψυχη??και μια και ειπα λευτερεs,εχω μια γιαγια,μαμα τηs μαμαs μου,η αλλη δυστυχωs πεθανε και τηs ειχα αδυναμια.τεσπα!λοιπον ειναι το κατι αλλο η γιαγια μου,ειμαι σιγουρη πωs αν θα επεζε σε σηριαλ,χωριs να μαθει διαλογουs,και μιλλουσε μονη τηs,θα ειχε γινει star!Eιναι παραξενη,αλλα ολοι μου οι φιλοι τοσα χρονια την ξερουν και ξεκαρδιζονται.Την προηγουμενη εβδομαδα,ειχα παρεα σπιτι και παραγγειλα πιτσα,ναι καλα ακουσατε πιτσα,εφαγα 2 κομματια τα πιο μικρα.Ερχετε λοιπον ο deliveras(:-p),χτυπαει το κουδουνι,η γιαγια μενει απο κατω.Βγαινει εξω και του λεει την συνηθισμενη ατακα:
-Kυριε ποιοs ειστε?(γιαγια)
-εφερα την παραγγελια απανταει ο τυποs.(εμειs τουs ακουμε απο το μπαλκονι,τα παιδια που ειμαστε μαζι παρεα,αρχιζουν τα γελια)
-παλι παραγγειλε αυτη η εγγονη μου?(γιαγια)
-τι να σαs πω?εμενα μου ειπαν να φερω την παραγγελια,απαντα αμηχανα ο deliveras.
-επικρατει σιγη,για 1 λεπτο,και του λεει το εξηs:
αγορι μου,μην ξαναφερετε πιτσα.Aυτη (εννοουσε εμενα)ολο διαιτα λεει οτι κανει,και παραγγελνει πιτσεs?(γιαγια)
απο την ντροπη του ο ανθρωποs φευγει,του φωναζουμε να ερθει,αυτοs τιποτα.Μαs περνουν τηλεφωνο απο την πιτσαρια και μαs λενε επιλεξη,μια κυρια τρελλη κατω τι σαs ειναι?
-απανταω η γιαγια μου.
-το παλικαρι το προσβαλε που εφερε την παραγγελια.
-συγνωμη λεω απλα............
να μην σαs τα πολυλογο,συννενοηθηκα και μου εφεραν την πιτσα στην γωνια.Τα παιδια ειχαν ξεκαρδιστη.Ειναι οντωs απιστευτη,τοσο θαρροs που το βρισκει?Αφου καμμια φορα μου λεει.......-Αχ μωρση δεν μου εμοιασεs,να ειχεs λιγο θαρροs.Aλλη αγαπημενη τηs ατακα...........αν δεν ειχατε και εμενα να φροντιζω για εσαs,ουε και αλλιμονο σαs.xaxaxaxa.
Σελιδεs ολοκληρεs μπορω να γραψω για την γιαγια μου!Αλλη ομωs ατακα δικη τηs,πηγα να γραψω.Η γιαγια δεν ξερει για τουs δεσμουs μου,ξερει πολυ γενικα πραγματα,μου λεει εχτεs.
-Δεν μου λεs κοριτσι μου
-Ελα γιαγια τι θελειs?
-Εσυ δεν θα παντρευτειs?
-Eγω για να την τσικλισω λιγο,τηs λεω ΟΧΙ,δεν θα παντρευτω γιατι εχειs προβλημα γιαγια?
απαντηση:
-Eμειs παντοs στο σο'ι' μαs δεν εχουμε γεροντοκορεs,ουτε και ραφια,για καμμια.χαχαχαχα
παιδια ξεκαρδιζομαι,οταν μου τα λεει αυτα.Δεν τα πηγαμε ποτε καλα,αλλα κατα βαθοs αγαπιομαστε,καμμια φορα την πιανει το παραπονο και μου λεει,θα με συνχωρεσειs,που σε πικραινω?ασχετα αν σε 2 μερεs,βγαινει εξω και μου κανει χιλιαδεs παρατηρησειs γιατι αυτο?γιατι εκεινο?γιατι το αλλο?.
Ειναι περιπτωση μεγαλη!χαχαχα(ακομα γελαω)
αυτα.......................................
φιλια πολλα σε πεννυ,ναντιν,eygenia,,eyxoylaaa,esceden ,barbounaki,oλεs τιs guest stars,και ooooλεs τιs cysters και μη!bye!
01-09-2009, 19:32 #584
esceden μου μπραβο σου για την μεγαλεια απωλια που βλεπω στο τικερακι σου σε ποσο καιρο τα εχασες περιπου?
01-09-2009, 23:18 #585
Να σαι καλα γλυκουλα με το ποστ σου! Ακόμα γελάω!! Εγώ δε γνώρισα γιαγιά, κ μου λείπουν τέτοιες ιστορίες!! Συγχαρητήρια και για τα κιλά! Είδες τι καλά που είναι όταν μαζεύονται οι απώλειες?
Καλησπέρα πεταλουδίτσα μου, μην ψαρώνεις με το τικεράκι μου! Κραταει χρόνια αυτή η κολώνια, κ η απώλεια που βλεπεις μετράει αισίως από τον απρίλιο του 2007.Το παν ειναι να μαστε σταθεροί, ε?
Αργά και σταθερά και φεύγουν. Και όταν διαπιστώσεις πόσα έφυγαν μέσα σε εναν χρόνο, θα γελάσεις με ενα τεράαααααστιο χαμόγελο! Υπομονή και πείσμα μονο!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....