Results 46 to 60 of 1906
-
19-05-2009, 13:06 #46
γεια σε ολες, ειμαι καινουργια και ανακαλυψα το site τυχαι ψαχνοντας πληροφοριες για το lipotox (εσχετο με το θεμα) επειδη εγω δεν εχω πολυκυστικες αλλα εχω το συνδρομο τον πολυκυστικων ωοθηκων εξαιτιας της υπερινσουλιναιμιας μου, (το ανακαλυψα το 1997 με καμπυλη ζαχαρου "αντλια" το λεγανε) ομολογω οτι διαβασα με ενδιαφερον τα post σας. απο την μεχρι τωρα πειρα μου ναι το χασιμο βαρους βοηθαει παρα πολυ στην βελτιωσητου κυκλου μου το ειχε πει ενδοκρινολογος. τωρα βεβαια εχω φτασει τα 96 κιλα αλλα πιο παλια απο 80 ειχα καταφερει να φτασω τα 67 με διατροφη απο γιατρο - πολυ περιοριστικη οχι στις ποσοτητες αλλα στο τι ετρωγες και κανοντας αυτη την διατροφη εστρωσε και ο κυκλος μου και εχασα τα κιλα και το κυριοτερο ξεφουσκωσα! προσπαθω να ξανακανω την ιδια διατροφη αλλα αυτη την φορα (απο την υπερφαγια εχω ξεφυγει) προσπαθω και με την βοηθεια "φαρμακευτικων βοηθηματων" να χασω , α, και στην πορεια των χρονων μου βγκε και λιγος θυρεοειδης αλλα μου ειπανε πως ειναι στην αρχη και δεν χρειαζεται να παιρνω ακομα χαπια, αλλα εχει βοηθησει στο να μην χανω ευκολα βαρος , αυτο και τα 32 μου χρονια..... glykoula με την βοηθεια οπως σου λεει η penny θα τα καταφερεις, μην απογοητευεσαι , μια μια μερα την φορα.......
- 19-05-2009, 13:08 #47
και σας ευχαριστω ολες για τα τοσα αναλυτικα ιατρικα που γραφεται , υπαρχουν πραγματα που δεν ηξερα..... ειλικρινα να στε καλα!
19-05-2009, 16:14 #48
καλώς την ομοιοπαθούσα! καλωσόρισες etet! Από όσα διάβασα για σένα βλέπω πως ανήκουμε στην ίδια ακριβώς κατηγορία. Σύνδρομο και υπερινσουλιναιμία.. ο συνδιασμός που σκοτώνει! Χαίρομαι που άρχισες να ψάχνεσαι στα 96 κιλά, εγώ την κατάστασή μου την κατάλαβα όταν πια ήμουν 105.. στην τρίτη καμπύλη ζαχάρου αφού οι δύο πρώτες έγιναν σε φάση δίαιτας και βγήκαν καθαρές, αλλά κάτι με έτρωγε και συνέχισα να το ψάχνω αφού δεν ήταν λογικό να προσπαθώ τόσο και να μην γίνεται τίποτα! Μετά λοιπόν που κατάλαβα πως είμαι στο πρώτο στάδιο του διαβήτη.. με ότι αυτός συνεπάγεται.. πολύ πιο ώριμη πια, πήρα την απόφασή μου να το πολεμήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Εύχομαι να τα λέμε συχνά.. και αν θες να μοιραστείς μαζί μας τις δικές σου εμπειρίες.. πώς έχασες τα κιλά σου τότε.. θα ήταν χρήσιμο για όλους μας! Καλή αρχή!!
19-05-2009, 18:19 #49
KAΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΕΤΕΤ,ευχομαι να πραγματοποιησειs και εσυ τουs στοχουs σου!Αν θελειs να μαs πειs,πωs εχασεs τα κιλα σου,θα ηταν οντωs χρησιμο,οπωs λεει και η πεννυ.
19-05-2009, 18:20 #50
PENNYV ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ,ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ
20-05-2009, 10:32 #51
glukoula σου έστειλα e-mail χθες το βράδι. Για τυχόν απορίες και ερωτήσεις είμαι στη διάθεσή σου.
20-05-2009, 11:45 #52
καλημερα, δεν με εβαζε σημερα με το password και αναγκαστηκα να ξαναγραφτω με νεο ονομα etet_ αλλα η ιδια ειμαι ........
κοριτσια την διατροφη να σας την πω, αλλα ειναι πολυ περιοριστικη και δεν θα συμβουλευα καποια να την ξεκινησει "επακριβως" . εμενα η γιατρος (ειναι γυναικολογος-διατροφολογος με ειδικοτητα στην υπογονιμοτητα) μου την εδωσε για να φτιαξω τον ΔΙΚΟ μου οργανισμο, και με παρακολουθουσε και οντως αυτο ειχε γινει μετα τα εκανα εγω μανταρα τρωγοντας οχι φαγητα αλλα απιστευτες ποσοτητες γλυκων !!! (ψυχολογικοι, εργασιακοι και αλλοι λογοι, και ολο ελεγα αντε θα φαω σημερα και αυριο ξεκιναω, ε, αυτο μου πηρε 4 χρονια). Σε γενικες γραμμες ομως προσπαθω να την ακολουθω, δηλ αντι γαι μακαρονια να τρωω ρυζι κλπ.
την ανακαλυψε η μητερα μου οταν την ειδε σε μια εκπομπη στην τηλεοραση το 2003 ηταν απο την θεσ/νικη και ελεγε οτι μπορουν να διοσθωθουν οι πολυκυστικες με διατροφη. ειχε και ιατρειο στην αθηνα και ετσι πηγα....με το ζορι ειναι η αληθεια, οταν δε μου εδειξε την διατροφη κοντεψα να παθω εγκεφαλικο....... και ειπα οτι εγω αυτη την διατα δεν τη ακολουθω με τιποτα! ελα ομως που εγω εχω αραιη περιοδο, καθε 45 μερες, καθε 2 μηνο η 3 μηνο... τα προεμοινοριακα συμπτωματα ομως μου κρατουσανε 1 και κατι μηνα! αισθανομουν σαν μπαλονι ετοιμο να σκασω!ετσι ειπα δεν γτην δοκιμαζω για μια εβδομαδα, μηπως και??? ε, την εκανα, σε 5 μερες αδιαθετησα και σε μια βδοαμαδα ειχα χασει 3 κιλα και φαινοτανε σαν να εχω χασει 7! ολοι με ρωταγανε πως αδυνατησα ετσι, αλλα δεν ηταν οτι ειχα ασυνατησει ειχα ξεφουσκωσει!!! σορρυ εαν σας ζαλησα απλα ηθελα να σας πω την δικη μου ιστορια.
Α, και η γιατρος αρχικα μου ειπε την διαιτα να την κανω ΜΟΝΟ 1 μηνα, ομως εγω βλεποντας τα ευεργετικα της αποτελεσματα (και στα κιλα και στην περιοδο) την συνεχισα επακριβως 8 μηνες, μετα σιγα σιγα την χαλαγα ολο και πιο συχνα.
ΑΠΟΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ
Μανιταρια, ολα τα φρουτα, κρεατα, γαλακτοκομικα (απο αγελαδα) ζημαρικα (εχουν σταρι- γλουτενη) αλευρι απο σταρι, βουτυρο, τηγανητα, ολα τα γλυκα, μελι, καφες, τσιγαρο, μαγια, καλαμποκι και οτιδηποτε εχει σταρι. και ουτε μαυρο τσαϊ.
γιατι απαγορευονται??
τα μανιταρια ειναι μυκητας και στον οργανιμσο ετσι μετατρεπονται σε μυκητες.
φρουτα (εχουν ζαχαρη και επειδη ετρωγα πολλα γλυκα επρεπε ο οργανισμος μου να ηρεμησει λιγο)
κρεατα (εχουν τοξινες και επρεπε να αποτοξινωθω)
τα γαλακτοκομικα τωρα απο αγελαδα μου εξηγησε (και ακομα τα αποφευγω, προτιμω να παιρνω γιαουρτι προβειο και γαλα κατσικισιο εαν θελω και τυρι γιδοτυρι η φετα που να λει απο προβειο και γιδινο γαλα) οτι τις αγελαδες ακομα και οταν ειναι εγκυες τις αρμεγουν γιατι εχουν γαλα με αποτελεσμα οι υψηλες ορμονες που εχουν αυτες - λογω εγκυμοσυνης - περνανε στο γαλα και τις περνουμε και εμεις, οταν καποιςο δεν εχει προβλημα με τις ορμονες του δεν τον επηρεαζουν εμενα επειδη ειχα προβλημα (τριχωφυια κλπ, κλπ) με επηρεαζανε.
καφες (μονο για ενα μηνα) και τσιγαρο κομμενα για αν αποτοξινωθει ο οργανισμος ,
ζημαρικα και αλευρι , επιεδη εχουνε σταρι - γλουτενη ,φουσκωνουνε τον οργανισμο και καπου τον μπλοκαρανε, το ιδιο και η μαγια.
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ
Λαχανικα (ολα), αβοκαντο, λαδι, οσπρια, σογια και προϊοντα της (γαλα, τυρι τοφου κλπ) ρυζι, πατατες, ψαρια, ξηροι καρποι (ολοι πλην φυστικια αιγινης) κατα προτιμηση αναλατοι και αψητοι, επιτρεπεται και το ταχινι, ολα τα λαδερα φαγητα. αλευρι μονο σικαλη και βρωμη , το κουακερ δηλαδη επιτρεποταν. επισης πολλους χυμους λαχανικων (τουλαχιστον 1 την ημερα) στον αποχυμωτη, (μου ειχε εξηγησει οτι οταν το παιρνουμε σε χυμο αποροφαται καλυτερα οι βιταμινες πηγαινουν κατευθειαν στο αιμα) ενω εαν το φαμε οι βιταμινες αποροφουνται απο το εντερο και υπαρχουν απωλειες.
το παθατε κι εσεις το εγκεφαλικο??? . πρεπει ομως να ομολογησω οτι η περιοδος μου εκεινο το διαστημα ηταν στις 29-32 ημερες, σουπερ για εμενα...
Τωρα παντως δεν μπορω να κανω το ιδιο ακριβως προγραμμα. αλλωστε δεν κανει για μεγαλο χρονικο διαστημα. και το φρουτο μου θα φαω πλεον (ενα την ημερα) και το κρεας θα το φαω μια φορα αντε δυο ομως την εβδομαδα και το τσιγαρο θα κανω και τον καφε θα πιω. απλα αποφευγω τα ζυμαρικα, τρωω ρυζι η πατατες (εννοειται οχι τωρα που κανω αυστηρη διαιτα, τωρα αποφασησα και κανω αυτη του lipotox) αλλα ακομα και με αυτη την διαιτα εκει που λεει πρωτεινες θα προτιμησω ψαρι και οχι κρεας και αντι για γαλα πινω γαλα σογιας και τυρι κατσικισιο.
σορρυ ολοκληρο κατεβατο εγραψα.....
20-05-2009, 11:50 #53
τα κιλα εγω τα πηρα παλι οχι απο το φαγητο αλλα απο απιστευτες ποσοτητες γλυκων.... 4-5 παγωτα την ημερα, ολοκληρη τουρτα σε 1 ημερα και τυροπιτων - πεινιρλι -ζαμπονοτυροπιτες και αλλα πολλα τετοια .....
20-05-2009, 12:00 #54
Πολυ στερητικη η διαιτα αλλα οντως ετσι οπως τα εγραψες φαινεται να εχει αποτελεσμα. η διαιτα στην ουσια απευθυνεται σε χορτοφαγους....
αλλα αυτο που εγραψες για το πως πηρες κιλά ειναι σαν να το εγραφα εγω για τον εαυτο μου. τι θα γινει με αυτα τα γλυκα... ωρες ωρες νιωθω σαν ναρκομανεις που θελει να αποτοξινωθει και δεν μπορει.
20-05-2009, 12:44 #55
Ω, ναι ετσι ακριβως νιωθω κι εγω ...... γι'αυτο εξαλλου και αργησα τοσο πολυ να το αποφασισω και εφτασα τα 96 κιλα απο 67 , ολο ελεγα ας φαω σημερα και ξεκιναω απο αυριο .... σνιφ σνιφ..... για εμενα πολυ σημαντικο στο να κρατησω την διαιτα ειναι η υποστηριξη για αυτο και χαιρομαι που ανακαλυψα αυτο το site!! επιλεον εμαθα πραγματα τα οποια δεν ηξερα, και οσα περισσοτερα γνωριζει κανεις τοσο καλυτερα
20-05-2009, 12:49 #56
διορθωση τα 98 εφτασα , τωρα ειμαι 96 μετα απο 1 εβδομαδα διαιτας
20-05-2009, 14:51 #57
να τοοοο.. έρχεται το εγκεφαλικόόόό!! Βρε etet μου, μία σκοτοδίνη μου ήρθε με το που το διάβασα το διαιτολόγιο!! Βέβαια δεν μπορώ να το κρίνω με άλλο κριτήριο παρά μόνο την κοινή λογική, γιατί επιστημονική γνώση διαιτολογίας δεν έχω.. αλλά είναι πολύ στερητικό και μου θυμίζει λίγο συνδιασμό διαφόρων θεωριών όπως αυτή με την ομάδα αίματος, ή την ολιστική θεωρία που θεωρεί το γάλα και τα γενικά τα γαλακτοκομικά εξαιρετικά τοξικά για τον οργανισμό. Αν τώρα μου πεις και ότι βελτιώθηκε η τριχοφυία μόνο κόβοντας το γάλα και ΧΩΡΙΣ αντισυλληπτικά ή κάτι άλλο σε αντιανδρογόνο.. θα φάω τα κουμπιά μου!! Από την έκπληξη εννοώ!! Σε γενικές γραμμές.. θεωρείται πως όσο πιό βασικές ομάδες τροφών αποκλείσεις από τη διατροφή σου.. τόσο πιό γρήγορα θα ξαναπάρεις πίσω τα χαμένα κιλά όταν αναπόφευκτα τις επαναφέρεις. Αν σου έλεγε να την κάνεις για μεγάλο διάστημα θα με ξένιζε πολύ.. αλλά τι να πω.. οι γιατροί ξέρουν (ελπίζω) τι λένε. Αυτήν του lipotox δεν την ξέρω, πάω να διαβάσω λίγο στο σχετικό θέμα να δω περίπου τι είναι!
20-05-2009, 15:01 #58
basia αυτό με τα γλυκά είναι σκέτο μαρτύριο! Η οικογένεια του άντρα μου αποτελείται από ανθρώπους που στην ουσία τρέφονται με γλυκά και παρ'όλα αυτά είναι αδύνατοι. Σε σχέση με το γλυκό που διακινείται στο σπίτι μου, θα μπορούσα να είμαι άνετα 200 κιλά! Τί γονίδιο είναι αυτό επιτέλους.. και έπρεπε να το παντρευτώ κιόλας;; Ευτυχώς φαίνεται να το έχει πάρει και η κόρη μου... και σε γυναίκα είναι τρομερό ατού!
20-05-2009, 15:16 #59
οχι αλιμονο η τριχοφυια δεν εφυγε , για αυτη κατεφυγα με αισθητικο και την παλευα για 3 χρονια με βελονα καθε εβομαδα (ειχα κατω απο το πιγουνι τοσες μαυρες τριχες, αν και ανοιχτοχρωμη στο φυσικο μου που μονο σε γενι παραπεμπανε). penny μου το ξερω οτι ητανε πολυ στερητικη για αυτο και δεν μπορω να την ξανακανω επακριβως.... οταν η γιατρος ομως μου την ειχε δωσει ημουν οντως σε απελπιστικο βαθμο , ειχα παρει και αντισηληπτικα, ειχα παρει και ξενικαλ, για να χασω, αλλα μου εφερε παρενεργειες, ετρωγα και συνεχεια γλυκα, δηλαδη εγω αντι για γευμα η βραδυνο τρεφομουν μονο με γλυκα για χρονια! φαντασου ειχα αποριθμησει τον οργανισμο και επρεπε να βρω μια ισορροπια.... και σε εμενα λειτουργησε, τα κιλα βεβαια οπως σωστα επεσημανες τα ξαναπηρα, σιγα σιγα βεβαια αλλα τα ξαναπηρα , και παραπανω θα ελεγα για αυτο το λογο τωρα δεν μπορω να την ξανακανω επακριβως και το κρεατακι πρεπει να τρωμε και το τυρακι και τα φρουτα ολα.
20-05-2009, 15:23 #60
Τρυπιόμουν με βελονάκι από τα 12 μέχρι τα 30 μου.. και σε νοιώθω όσο δεν φαντάζεσαι! Όποιος σου πει για οριστική καταπολέμιση της τρίχας σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές.. σε δουλεύει! Μετά ήρθε το λέιζερ και ανάσανα! Τώρα πια κάνω δύο φορές το χρόνο και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κανένα μαγικό για τα κιλά να βρίσκανε.. και θα λύναμε όλες τις εκκρεμότητες..
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση