ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ - Page 41
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 41 of 128 FirstFirst ... 3139404142435191 ... LastLast
Results 601 to 615 of 1906
    Senior Member
    Να συμφωνήσω απόλυτα με την με την esceden και να αναφέρω το εξής: Ομοίου περιεχομένου λόγια λέγαμε πριν λίγες μέρες με μια φίλη μου... για τους λόγους που πρέπει να χάσουμε κάποια κιλά...όλα στο ίδιο μήκος κύματος που μιλάει και η esceden... και ξεφνικά μου λέει με χιουμορ:"Εξάλλου δε βγάζουμε το ψωμί μας με το κορμί μας" Μου φάνηκε ιδιαίτερα καλή ατάκα. Έκτοτε, όταν με πιανει άγχος να χασω τα κιλά, σκεφτομαι αυτή τη φράση και γελάω!!

Senior Member
    Δεν υπάρχεις,κορίτσι μου,εσύ!(ζεν αρνάκι στις υπηρεσίες μου,σ'εσένα απευθύνομαι)
    Κι άλλοι πρεσβεύουν όσα λες,αλλά είναι και πολύ πολύ μεγαλύτεροι σου!
    Τόση σοφία ζωής σε τόσο νεαρό άτομο,σπάνια συναντά κανείς,γι'αυτό και τα αμέτρητα μπράβο!

Είναι δελεαστική η παγίδα της τελειοθηρίας και πάρα πολλά τα κατακρεουργημένα της θύματα.
    Το ανέφικτο τέλειο σε αντιδιαστολή με το καλύτερο δυνατό μας κι ο ανελέητος αγώνας με θύμα την αυτοεκτίμηση μας!
    Κι άντε,αν δεν έχεις να παλέψεις τη φύση(καθότι δε γίνεται εύκολα να ψηλώσεις ή να αλλάξεις την δομή των οστών σου)
    αλλά κάτι που νιώθεις πως είναι στο χέρι σου,όπως πχ.το χρώμα των μαλλιών σου,η μύτη σου,το στήθος,οι ρυτίδες,το βάρος σου...
    Εκεί είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες κι είναι τόσο σύνηθες κι εύκολο να χαθεί το μέτρο,με όλες τις δυσμενείς του σ'εμάς συνέπειες...
    Οι ουλές,οι ραγάδες και κάθε σημάδι μας είναι η προσωπική μας ιστορία και πορεία!Είμαστε εμείς,τα λάθη και τα σωστά μας!
    Οι ολόδικές μας επιλογές!Αρνούμενοι το παρελθόν μας,αρνούμαστε σημαντικότατο κομμάτι μας.Αυτό που μας καθόρισε
    και μας έφτασε σήμερα εδώ!Σαν τους περασμένους μας έρωτες,που ωστόσο μας διαμόρφωσαν...Μας έδωσαν και χαρά και πόνο.
    Δεν τους θέλουμε πλέον στη ζωή μας,αλλά ευχόμαστε να είναι καλά εκεί που είναι και τους ευχαριστούμε για όσα υπέροχα ζήσαμε μαζί.
    Δεν είναι τυχαίο που κουβαλάμε τόσα χρόνια όλα αυτά τα επιπλέον κιλά.Μας ήταν πολύτιμα έστω για τους αδύναμους λόγους μας.
    Σήμερα που νιώθουμε πιο έτοιμοι να τ'αφήσουμε πίσω μας,τα όποια σημάδια τους είναι υπενθύμιση και αυτής μας της δύναμης και μεταστροφής!
    Κατ'επέκταση είναι ζωντανή απτή απόδειξη σε κάθε επόμενο σταυροδρόμι που θα κληθούμε να επιλέξουμε δρόμο βολικό ή δρόμο επώδυνο,
    πως είμαστε πλασμένοι για τα καλύτερα κι έχουμε και τα ψυχικά εφόδια να παλέψουμε την επιτυχή τους έκβαση!Είναι...οι καλές μας νεράιδες!
    Νεράιδα Ραγάδα,Νεράιδα Ουλή,Νεράιδα Ρυτίδα,Νεράιδα ʼσπρη Τρίχα,μη μ'αφήσετε να ξεχάσω όσα πέρασα για να βρεθώ σήμερα εδώ.
    Ρίξτε τη μαγική σας χρυσόσκονη και στα επόμενα μου!

Senior Member
    οσα κ να λεω, μου ερχεται η ποιητρια και με υπερκαλυπτει!

ναντιν, θες να τα φτιαξουμε? χεχε!

Senior Member
    Εγώ είμαι ελέυθερη πάντως! ʼλλοι αγαπούν παράφορα,κοπελιά...

ʼσχετο:Αυτό το πλασματάκι,που διάλεξες να σηματοδοτεί το βάρος σου,γιατί είναι τόσο θλιμένο;
    Έτοιμο το δάκρυ να κυλήσει...Δεν του φτάνουν τα χιλιόμετρα που ταξίδεψε;Μόνο άμα φτάσει στο 70ο θα χαμογελάσει;
    Δε μπορεί να είναι φιλαράκι του ζεν αρνακίου αυτό!Ποιά ιστορία κρύβεται στο παρασκήνιο,μικρό μου κέρατο(και όχι πόννυ);

Senior Member
    Οχι ρε και θλιμμενο!!! Ειναι λιονταρακι με γουρλωμενα ματια!!

δεν κλαιει, κοιταει με προσμονη!

(ειναι το μυστικο μου οπλο για να μου γινονται τα χατηρια.. μουχαχα!)

Senior Member
    ανταγωνισμος ταλέντων???????????χιχιχι κοριτσια εχετε πλάκα!!! πάντως είστε και οι δύο φοβερες.................................!!! !!!!!!!!!!!!! ρε αννιω κ εμενα το λιονταράκι θλιμμενουλι μου φαίνεται..? αα!! με το δίπλωμα τι έγινε??

Senior Member
    Το διπλωματακι περιμενει να ξανααρχισω τα μαθηματα! Απο την επομενη εβδομαδα με το καλο.. Και απο τεταρτη ευελπιστω να εχω μαζεψει την γραφειοκρατια μου μεσα (χαρτια γιατρων) για να ξεκινησω κολυμβητηριο. 9.30 με 10 το πρωι, 3 φορες την εβδομαδα. Αντε μπας κ μπω σε σωστο ωραριο, γιατι κανω κατι χαζα ξενυχτια τωρα τελευταια!

πως τα πας ευγενια? σε εχουν παρει τα σκαγια απο τις.. εντασεις στο φορουμ σημερα, η μου εισαι κ εσυ ζεν?

Senior Member
    κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για την παρεα και τις συμβουλες σας..πενουλα μου προσπαθω να μην ειμαι ανυπομονη...δες το τικερακι μου ξεκινησα Μαιο..νομιζω ειμαι σε λογικα πλαισια οσο αφορα την απωλεια..βεβαια εκει που εχανα ενα κιλο ανα βδομαδα τωρα 500γρ -800 αλλα δε με χαλαει...διατροφη κανω και οχι απεργεια πεινας (λεμε τωρα)

Senior Member
    όλα καλά κοριτσάκι μου, αν εξαιρεσεις οτι δε λεω να παρω μπρος.. με το θέμα της διατροφης εννοώ... ειμαι σε αναμονη και για κάτι άλλες εξετάσεις και βασανίζομαι...

οχι προς θεού δεν ειμαι ζεν!! τολμώ εγω να σου πάρω το τίτλο???? απλά τα σκάγια με βρήκαν κἀπου στο δρόμο και μου έφτιαξαν τη διάθεση...!!!

πεταλουδίτσα συγχαρητηρια μεγαλη απώλεια για 4 μήνες!! μπράβο!! καλή συνέχεια!! για πες τωρα κανα μυστικό............... δε θα το πουμε πουθενα.. χαχα

Senior Member
    Αχ.. Μολις γυρισα απο κατι βαφτισια!!

παιδια μου, τι μπουφες ηταν αυτος? δε θελετε να ακουσετε!! κ δε σας λεω γιατι οι μεταμεσονυχτιες λιγουρες ειναι ατιμο πραγμα!!
    ενα μονο δηλωνω περιχαρης: εφαγα μονο σαλατουλα, κοτοπουλο φιλέτο ψητό, 2 κουταλιές ρύζι και μία κουταλιά του γλυκού παγωτο σπιτικο, ισα για τη γευση! Ειναι ουσιαστικα η πρωτη μεγάλη.. προκληση οσο καιρο ακολουθω τη διατροφη μου, κ πολυ χαρηκα! Περιττο να πω οτι ολοι με κοιταγαν στο στομα, κοιτουσαν τι τρωω και τι οχι.. κ οτι πολλοι αρχιζαν τα "μα φαε κοπελα μου, τοσα πραγματα έχουμε!"

στο τελος της βραδιας μας, οταν ολες επιαναν τα στομαχια τους και ορκιζονταν διαιτα απο Δευτερα, εγω επινα νικητρια τη σοδα μου! ειναι ωραιες οι μικρες μας νικες παιδια. μας ευχομαι να τις απολαμβανουμε συχνα!

Senior Member
    ουαου, τωρα το ειδα! μπραβο πεταλουδιτσα, πολυ καλα τα πας!! δυναμη και πεισμα!

Senior Member

Δεν παλεύεσαι,παιδί μου εσύ!Έχεις παντελώς ξεφύγει από το δικό μας σκεπτικό!
    Απορώ τι κοινά έχουμε εμείς πλέον να πούμε μαζί σου!Αυτό δεν είναι ζεν!Είναι νιρβάνα!

Senior Member
    Originally posted by eugenia_
    πεταλουδίτσα συγχαρητηρια μεγαλη απώλεια για 4 μήνες!! μπράβο!! καλή συνέχεια!! για πες τωρα κανα μυστικό............... δε θα το πουμε πουθενα.. χαχα
    Ευγενια μου το μονο μυστικο αφου εχεις παρει την μεγαλη αποφαση ειναι ΥΠΟΜΟΝΗ...ΥΠΟΜΟΝΗ ..μεχρι να δεις στον καθρεφτη τον νεο σου εαυτο...γιαυτο και εγω ρωτησα την πενουλα μας που εχει τεραστια απωλεια πως αναζοπυρωνε τα επιπεδα υπομονης και επιμονης της....

Για διατροφη δεν ακολουθω καποια διαιτα αλλα υπολογιζω περιπου 1000-1100 θερμιδες προσπαθωντας να μην τρωω πολλους υδατανθρακες...Επειδη ομως τις προαλλες ζαλιστηκα απο δευτερα θα αναδιοργανωσω το πλανο δρασης και θα τρωω και μακαρονια μια φορα την βδομαδα και ρυζακι. κτλ επειδη σε καμια περιπτωση δεν θελω να κανω ζημια στην υγεια μου.Ο λογος που απεφευγα κυριως τους υδατανθρακες (οχι εντελως ομως μην τρελαθουμε) ,ειναι επειδη γνωριζοντας τον οργανισμο μου χανω πιο δυσκολα τρωγοντας υδατανθρακες .Ας χανω πιο αργα ομως και τσου-κου τσουκου....the new me

Στην τελικη κανουμε υπομονη και ανυπομονουμε χωρις να βιαζομαστε να συναντησουμε το νεο μας εγω!!

φιλακια σε ολες και καλη δυναμη!

Senior Member
    Κοριτσια τα πατε πολλυ καλα ολες και μπραβο σας!!! Πολλυ μεγαλες νικες βλεπω και ζηλευω αφανταστα... τελικα εκανα πολλυ καλα που μπηκα στο φορουμ γιατι αρχισα να παιρνω μπρος κι εγω!!!
    Περιττο να σας πω οτι ολο το καλοκαιρι που δεν προσεχα την διατροφη μου, ο κυκλος μου ηταν χαλια... ενω την ανοιξη που εκανα υγειηνη διατροφη ολα πηγαιναν ρολοι.
    Τελικα για εμας με το καταραμενο συνδρομο η διατροφη ειναι το Α και το Ω στην εκδηλωση των συμπτωματων.
    Πενυ μου γλυκια θα αρχισω ξανα διατροφη με σκελετο αυτη που μας ειχες δωσει στην αρχη και ισως και παλι να χρειαστω τα φωτα σου γιατι το προχωρηνενο της ηλικιας βλεπεις δεν με αφηνει να θυμαμαι και πολλα...
    Εγω θα ανεβω στην ζυγαρια το επομενο Σαββατο και τοτε θα ενημερωσω το τικερακι μου γιατι τωρα δεν τολμω καν να μπω στο δωματιο που την εχω. Ελπιζω ολες μας να εχουμε καλη κατηφορα και πολλυ δυναμη και κουραγιο να αντιμετωπιζουμε τους πειρασμους!
    Ευγενια μου εισαι τοσο καιρο μεσα αλλα εγω αλητεψα παρα πολλυ και δεν τα καταφερα να σε συναντησω οσο καιρο μπαινεις... μενω κι εγω στην ιδια περιοχη και οπως καταλαβαινεις αντιμετωπιζω κι εγω το ιδιο προβλημα (πολυκυστικες), ζοριστηκα κι εγω πολλυ για να μεινω εγκυος αλλα τελικα τα καταφερα και τωρα εχω ενα ''καμαρακι'' 3,5 χρονων! Μην απογοητευεσαι και προσεξε πολλυ την ψυχολογια σου γιατι εχει πτωταρχικο ρολο σε αυτο που επιθυμεις να κανεις και προπαντων εμπιστευσου τον γιατρο σου, θα τα καταφερεις σιγουρα!!!Αν θελεις καποια πληροφορια απο εμενα επειδη οτι περνας το εχω περασει και ολες αυτες τις εξεασεις που γραφεις τις εχω κανει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες, στειλε μου π.μ και θα σου απαντησω.Πολλυ συντομα θα εχεις οτι επιθυμεις να το θυμασαι αυτο!!! ολα θα πανε καλα.
    Πολλα φιλια σε ολες και δυναμη στην προσπαθεια μας!

Senior Member
    Κορίτσια, Hi !!!

πεταλουδίτσα μου γλυκιά μπράβο!!! το σημαντικότερο πραγμα που πρέπει να προσέχουμε είναι η πλέον πολύτιμη υγεία μας κ έτσι να συνεχίσεις!!!!!! όσον αφορά την υπομονη ... που τη πουλάνε βρε κούκλα μου ???? θα ξεκινήσω κ εγω σιγά σιγά κ βλέπουμε μπας και επανέλθω...

Μαρικάκι μου καλό πολύ χαρηκα που βρήκα μια κοντοχωριανη!! συγχαρητηρια για το αστεράκι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι να πω???δεν είναι το καλύτερο που σου έχει συμβεί στη ζωή σου??? θα σου στείλω u2u οπωσδήποτε για να μου πεις την εμπειρία σου... την έχω ανάγκη στη φάση που είμαι...

κορίτσια σας ευχαριστώ που υπάρχετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! φιλιά

Page 41 of 128 FirstFirst ... 3139404142435191 ... LastLast