ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ - Page 44
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 44 of 128 FirstFirst ... 3442434445465494 ... LastLast
Results 646 to 660 of 1906
    Senior Member
    αχ! να σαι καλα ρε σοφη, και το ψαχνα το τραγουδι!!

παρε μπρος, αντε! εβλεπα τις κυριες που πριν απο μενα το πρωι ειχαν ριξει κ καθαρισμα στο σπιτι, κ φαι στη φωτια και μετα θα πηγαιναν λαικη, και λεω "ποσο μουχλας μπορει να μαι που θεωρω το κολυμβητηριο υπερβαση λογω του πρωινου ξυπνηματος??" Αντε να γινομαστε πιο.. ενεργες!

Senior Member
    Μπράβο σοφάκι μου... κ τι είπαμε???ευτυχισμένη να είσαι είτε πέσει είτε δεν πέσει αυτή η παλιοβελόνα....

Αννα ξεκίνα να γεμιζεις εσύ ενέργεια μπας και μας τη μεταδόσεις λίγο...

κοριτσια καλησπερα.. με λενε ελενα..ειμαι 24 χρονων.. κ οπως κ εσεις κυστοπαθης....το δικο μου το βασανο ξεκιναει πριν αρκετα χρονια οταν στα 18 μου εμφανισα πρωτη φορα το προβλημα.. πηγα σε γυναικολογους που ουτε να τους χαρακτηρισω δεν θελω... ειμαι 1.73 σε υψος και τοτε ζυγιζα 70 κιλα.. μια χαρα φυσιολογικοτατη.. ξεκινησα τα αντισυληπτικα.. και σε 5 χρονια εβαλα περιπου .... ουτε εγω θελω να ξερω ποσα.. σε συνδυασμο με τον υποθυροειδισμο μου που τον ανακαλυψα προσφατα τα πραγματα χειροτερεψαν κ αλλο.. κ πλεον εφτασα με κλαμματα το λεω στα 110 κιλα.. (το ανακαλυψα σημερα μετα απο μια επισκεψη στη ζυγαρια που ειχε να με δει περιπου 5 χρονια...)το σοκ ηταν τεραστιο.. οχι οτι δεν ειχα καταλαβει οτι το σωμα μου αλλαξε...τα ρουχα μου το μαρτυρουσαν.. αλλα εγω αρνιομουν να παραδεχτω το παραμικρο...τον τελευταιο καιρο παρουσιασα προβλημα περιοδου... εντονο..(ερχεται μονο τεχνιτα..)η γυναικολογος ηταν καθετη χασε κιλα.. για να φτιαξουν τα πραγματα... πως θα τα καταφερω δεν ξερω... στηριξη απο τους γυρω μου εχω.. το αγορι μου η μητερα μου ειναι συμμαχοι μου.. αυτος που δεν ειναι συμμαχος μου σε αυτον τον αγωνα ειναι ο εαυτος μου.. ξερω οτι πρεπει να χασω κιλα.. σε πρωτη φαση να κατεβω στα 90 και σαν μακρινο πλεον ονειρο αλλα υπερβολικα ποθητο να παω στα 70 .. θα φτασω?δεν ξερω.... ειμαι πολυ απογοητευμενη νιωθω πραγματικα απαισια.. συγνωμη που σας ζαλισα...απλα ετυχε κ βρηκα στο νετ τη συζητηση σας και ενιωσα να παιρνω θαρρος.. καμια συμβουλη?

Senior Member
    η ασωτη κορη επεστρεψε!!! ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΑΑ παλιες και καινουργιες! οι καινουργιες καλως ηρθατε , οι παλιες καλως σας βρηκα !!! η αληθεια ειναι οτι μου λειψατε! εισαστε καλα?? εγω καλα εχω 3 εβδομαδες αθηνα αλλα ειχα τοση δουλεια και τοσα τρεχαματα που δεν μπορουσα να μπω καθολου στο ιντερνετ!! θα κατσω να διαβασω σιγα σιγα οοοοοολα τα μυνηματακια σας και να μαθω τα νεα σας!!! περασατε καλα?? καλα καλα θα διαβασω και ελπιζω να δω αναλυτικοτατες περιγραφες παρακαλω!
    εγω καλα γυρισα ανανεωμενη αρκετα , αν και μια ψιλοκαταθλιψη για το τελος των διακοπων την περασα....για να σας ανταμειξω θα σας βαλω μια φωτο μου οχι γαι να δειτε πως δειχνουν τα 95 κιλα στην παραλια!!! σας φιλω και θα σας ξαναγραψω!! να προσεχετε τους εαυτους σας!! φιλουρες!!

Senior Member
    Καλησπέρα Έλλη μου και καλώς μας ήρθες.. Δεν ξερω πως ειναι να βλεπεις σταδιακα τον εαυτο σου να απομακρυνεται απο την εικονα που τον ειχες συνηθισει.. Ισως να ναι μεγαλυτερο σοκ απο εμενα που ημουν απο παιδι παχυσαρκη. Ομως, παράλληλα με το σοκ, εχεις κ ενα κινητρο! ΞΕΡΕΙΣ πως ησουν στα κιλά που θες να φτασεις, εχεις εικονα του πως θα γινεις, εστω παλιες φωτογραφιες, που θα σου θυμισουν τα θετικά. Και ειναι σημαντικο να χεις κινητρο σε ενα τετοιο ταξιδι.

Ειμαστε εδω ολες να σε στηριξουμε. Γιατι ξερουμε πως ειναι να τρως φρικες και να χεις τη ζυγαρια κρυμμενη πισω απο εκεινο το ποδηλατο γυμναστικης που καταντησε καλογερος. Ομως, τωρα ειναι η ευκαιρια σου. Να βάλεις ένα τελος, να πεις οτι θες να γινεις οπως ξερεις πως μπορεις να γινεις, και βημα βημα, με υπομονη, να το πετυχεις! Ο εαυτος σου ειναι ο βασικος σου φιλος σ αυτο το ταξιδι. Σου προτεινω να σταθεις απεναντι απο τον καθρεφτη σου, να δεις όλα τα θετικα και ομορφα στοιχεια πανω σου και να πεις "θα αλλαξω όχι επειδη με μισώ, αλλά επειδη μ αγαπώ αρκετά ωστε να θέλω να γίνω καλύτερη για μένα!"

αν περασεις αυτο το τεστ μ επιτυχια, χωρις να αποκτησεις διπλη προσωπικοτητα, πας στο δευτερο βημα! Την διατροφη που μας συστησε η Πενυ στις πρωτες σελίδες αυτού του τόπικ. Εχει βοηθησει πολλές κοπέλες εδώ μεσα.Διάβασε, ενημερώσου, και με καλή ψυχολογία και λίγη άσκηση, θα αρχίσεις να βλέπεις την ζυγαριά μ άλλο μάτι!

οκ, κουκλιτσα? Καλή δύναμη και να μας μιλάς

ΥΓ: ετετ, δε σχολιάζω την επανεμφάνιση. Μονο αφου διαβασεις οοοοοολα σου τα μαθηματα που εχασες απο τις αδικαιολογητες απουσιες σου, θα σου ξανααπευθυνουμε το λογο! αλλιώς μένεις μετεξεταστέα! εμπρος! μελέτη!

Senior Member
    Τετάκι καλωσόρισες!!! πέρασες καλά?? Καλή μου κοπέλα κοντέψαμε να σε ξεχάσουμε.. κ εσύ μας έλειψες πολύ άσωτη κόρη... να τα λέμε τώρα συχνότερα!!!!!!!φιλιά.............

Ἐλλη μου σε υποδεχόμαστε με ανοιχτές αγκάλές!!! Μόλις διάβασα το μυνημά σου νόμιζα οτι μιλούσα εγω.. φαντάσου λοιπον ποσα κοινα έχουμε.. μέχρι κ στα κιλά που περιγράφεις. Η βασικότερη συμβουλή μου είναι αρχικά να ηρεμήσεις και να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά απο ιατρικής απόψεως. κ εγω έτσι πελαγωμένη ημουν αλλά δεν καταφέρνεις τίποτε με τον πανικό.. βασική επίσης είναι και η επίσκεψη σου στον ενδοκρινολόγο για να σου κάνει έναν πληρη ορμονικό έλεγχο για να εχει ακριβή εικόνα της περιπτωσης σου. Και για ξέρεις όλα αυτά που σου λέω δεν τα ήξερα κ εγω, εδώ τα πρωτοάκουσα από την δημιουργο του τόπικ την πένυ που σίγουρα ξέρει και ένα δυο πραγματάκια παραπάνω! Αυτη η ζουζούνα λοιπόν στις προηγούμενες σελίδες έχει δώσει κ υπόδειγμα διατροφής που είναι ειδική για την περίπτωσή μας. την τόσο δύσκολη..περίπτωση.. σου συνιστώ να την ακολουθήσεις και με αργά βήματα θα χάσεις αυτά τα κιλά!!!!!!! Και επειδή κ εγώ είχα παραστρατήσει αυτές τις μέρες θα την ξεκινήσω απο Δευτέρα (...επιτέλους....) αν θές την ξεκινάμε μαζί. Χάρηκα που μπήκες στην παρεούλα μας και ελπίζω να πάνε όλα καλύτερα. Και μάλιστα άκουσα οτι έχεις και φοβερούς σύμμαχους.. αυτό κοπελιά είναι πολύ σημαντικό.. εξηγησέ τους κ ζήτα τη στηριξή τους.
    Σε καλωσορίζω λοιπόν και περιμένω να σε ακούσω πιο ήρεμη την επόμενη φορά!!

Κυρία Πένυ καλά τα πήγα??? Πως είστε καλέ?? αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με. τώρα μαθαίνω κ εγώ.... α!! κ για να μη το ξέχασω κανονίζουμε με τη φιλη μου lida ταξιδάκι προς Σαλόνικα για συνάντηση με τη ναταλία κ σένα!! δε ξέρω τι λές αλλά εμείς δεχτήκαμε και επίσημη μπλουζοπρόσκληση..!!!!!!!!!!! χιχι

πολλα ζουμερά φιλια σε όλες !!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by esceden

"θα αλλαξω όχι επειδη με μισώ, αλλά επειδη μ αγαπώ αρκετά ωστε να θέλω να γίνω καλύτερη για μένα!"
    μάλλον πρέπει να το πω κ εγώ αυτό άννα μου?? βέβαια έχω κ άλλα κίνητρα.. αλλά κ αυτό που προτείνεις είναι σοφό και βαθυστόχαστο..( ??? μα καλύτερη από εμένα υπάρχει??? )

Senior Member
    Μη μου βγαζεις το ονομα! ακους εκει "σοφο και βαθυστοχαστο"! τοσο καιρο παλευω να κανω ενα ονομα στην πιατσα κ με ρημαζεις!!

εσυ εχεις συγκεκριμενο κινητρο. να γεμισεις ενα ζευγαρι μωρουδιακα πα******κια, δεν ειπαμε?

Senior Member
    ναι ναι σωστα..... και ανυπομονώ να τα δω γεμάτα παχουλούτσικες πατουσούλες...

κσι συγνώνη για το παραπτωμά μου, δεν θα επαναληφθει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    esceden η πορεια σου ειναι τρομερη!!! μπραβο κοριτσι μου, εσυ και η πενυ εισαστε το παραδειγμα που πρεπει να μιμηθουμε και μεις οι υπολοιπες. Δυστυχως ο δικος μας ο δρομος ειναι πιο ανηφορικος αλλα οχι και αδιαβατος και ειναι πολλυ σημαντικο να βλεπουμε ατομα με το ιδιο προβλημα με εμας να εχουν τοσο καλα αποτελεσματα, μας δινετε τρομερο κουραγιο!!!
    Ευγενια μου τι κανεις? ξεκινησες κι εσυ? Αντε να κανουμε ολες μαζι προσπαθεια, θα τα καταφερουμε και θα πετυχουμε, δεν θα μας καταπιει το θηριο, θα το αφανησουμε...(τα λεω πιο πολλυ για να τ ακουω εγω γιατι ολο τ απογευμα κανω βλακιες...)
    Τον γιατρο που μου ανεφερες τον εχω ακουσει, πηγαινε και μια συναδελφος σε αυτον, πηγαινε και απο εκει που σου ειπα, μια δευτερη γνωμη δεν κανει κακο. Ολα θα πανε καλα γιατι ολα αντιμετοπιζονται, με τον σωστο γιατρο και την δικη μας βοηθεια παντα.
    Πενυ μου την διατροφη την εχω ψιλοχαλασει, εδωσα ομως στον εαυτο μου περιοδο χαριτος για να προσαρμοστω λιγο αυτη την βδομαδα και ναι μεν την εχω ως σκελετο αλλα τρωω και κατι παραπανω...με λιγα λογια φτανω περιπου στις 1500-1600 θερμιδες την ημερα, ισα για να συνηθιζει το στομαχι δηλαδη.
    Για να δουμε αυτη την φορα τι κιλα θα ...χασουμε.
    Κοριτσια σημερα εφτιαξα και ενα κεικ διαιτης λεει... τι με εχει πιασει, ακου διαιτης... αυτο το εγραψα για ανεκδοτο...παντως ζαχαρη δεν εβαλα, χρησημοποιησα ασπαρταμη,αλευρι ολικης αλεσεως και μαργαρινη λαιτ. Ποιος θα το φαει δεν ξερω.==..=.

Senior Member
    Βρε τι κορίτσια είστε εσεις;;; Δεν έχω λόγια!! Μπορεί να τραβάω κουπί αυτόν τον καιρό με τις προετοιμασίες για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, αλλά βλέπω πως οι καλές νεράιδες αυξάνονται και πληθύνονται και παρέχουν έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση στα νέα μέλη μας!

Έλλη καλωσόρισες στον κύκλο των πιο αδικημένων της κατηγορίας των υπέρβαρων/παχύσαρκων! Όλες μας ξεκινήσαμε με το ηθικό στα τάρταρα και έντονη την αβεβαιότητα για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας.. αλλά με λίγη καλή θέληση και ακόμα καλύτερη ενημέρωση όλο και κάτι γίνεται στην πορεία! Και η δική μου αφύπνιση ξεκίνησε με την αγορά ηλεκτρονικής ζυγαριάς και το πρώτο ζύγισμα μετά από ποοοοολύ καιρό! Το τριψήφιο είναι μεγάλο πλήγμα, ειδικά όταν υποψιάζεσαι μεν αλλά δεν το έχεις δει να εμφανίζεται με σάρκα και οστά στη ζυγαριά! Όπως όμως ισχύει για όλα τα πράγματα η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.. και τώρα είσαι εδώ, με άτομα που πέρασαν ή περνούν ότι και συ και μπορούν να σε καταλάβουν! Ψηλά το κεφάλι λοιπόν.. σηκώνουμε μανίκια και αλλάζουμε συνήθειες! Δεν ξέρω αν διάβασες όλο το τόπικ από την αρχή.. αν δεν το διάβασες έχεις πολλή μελέτη μπροστά σου! Είμαι σίγουρη πως θα διαβάσεις τον εαυτό σου σε πολλά σημεία και θα δεις πως όντως δεν είσαι μόνη! Έλα να το πάμε σιγά σιγά και με τρόπο!

Το βλέπω εγώ το ποστ να μεγαλώνει επικίνδυνα πάλι.. και μετά θα μου κάνει παράπονα το Τετάκι μου ότι διάβαζε με τις ώρες και τελειωμό δεν είχε!! Καλώς μας γύρισες κοριτσάκι μου και μη μασάς με το τελείωμα των διακοπών! Και γω τον μισώ το Σεπτέμβριο, αλλά που θα πάει.. θα φύγει ο άχρηστος!! Ελπίζω να μη σε ξαναχάσουμε τώρα που σε βρήκαμε πάλι..

Αρνάκι άσπρο και (όχι πια) παχύ.. στο είπα πως το νερό βοηθάει να μην καταλαβαίνεις πόσο έντονα γυμνάζεσαι! Στο δείχνει ο πόνος της επόμενης μέρας!! Συνέχισέ το και θα δεις θαύματα να συμβαίνουν! Το άκουα αερόμπικ ήταν το δόλωμα που δάγκωσα και έσταξα μια περιουσία σε γνωστό κέντρο αδυνατίσματος για πρόγραμμα! Ήταν όμως και το μόνο που δεν μετάνιωσα, έκανε πραγματικά καλή δουλειά!

Ευγενούλα μου.. κάτι πήρε το μάτι μου για ταξιδάκι γνωριμίας εδώ στα μέρη μου!! Η πρόσκληση είναι όχι απλώς ανοιχτή.. αλλά ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΗ!! Δεν θα ανεχτώ να γνωρίσεις τον τέντζερη χωρίς το καπάκι του! Θα πάρεις δύο στην τιμή του ενός.. τα έχουμε όλα και συμφέρουμε!

Γλυκούλα μου σε άφησα για το τέλος γιατί έκανες παραπονάκια!! Οι σίφουνες είναι ξαφνικοί, σε πιάνουν στον ύπνο, ξεσηκώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους και τους θυμάσαι για χρόνια!! Τιμητική ήταν η διάκριση λοιπόν.. προς τιμήν της καλής ψυχολογίας σου, της αλλαγής στην κοσμοθεωρία σου που σε τοποθετεί πια στο κέντρο του σύμπαντός σου και σε φροντίζεις τόσο καλά! Συνέχισε έτσι και μη μασάς τίποτα

Επειδή αύριο η κόρη μου κάνει πρεμιέρα στην πρώτη δημοτικού και έχω τρελό άγχος.. αν με αφήσω θα γράψω βιβλίο ολόκληρο! Σταματάω εδώ λοιπόν.. με πολλά αχ βαχ και ωχ ωχ ωχ που θα πάρω στο κρεβάτι μαζί μου μέχρι να γίνει ο αγιασμός αύριο και να το πάρω απόφαση! Το μικρό μου μεγάλωσε..

Φιλιά πολλά όμορφες! Καλό βράδι

Senior Member
    Μαρικάκι μου τώρα είδα το ποστ σου! Έγραφα τον άνω τηλεφωνικό κατάλογο βλέπεις..
    Μην αγχώνεσαι και βάλε τον εαυτό σου σιγά σιγά στη διαδικασία! Οι βιασύνες ποτέ δεν βγαίνουν σε καλό! Αν θες βοήθεια για τη διατροφή, για να την κόψουμε και να τη ράψουμε στα μέτρα σου στείλε μηνυματάκι!!

Senior Member
    Και επειδή ποτέ δεν τα θυμάμαι όλα με τη μία.. αύριο Παρασκευή!! Όποιος θέλει ανεβαίνει με θάρρος στη ζυγαριά!

Και είμαι απαράδεκτη που δεν έστειλα αγωνιστικούς χαιρετισμούς στα καινούρια κορίτσια μας! ʼντε να βλέπω καινούριες ενημερώσεις εεεε;;

Και μια παράκληση στις "παλιές" επίσης: Θα σταματήσετε επιτέλους να με κάνετε να κοκκινίζω;; Απαγορεύονται τα καλά λόγια για κανά μήνα, άντε γιατί θα βάλω τιμωρία να διαβάσετε ξανά απ'την αρχή ΚΑΙ τις 27 σελίδες τους παρόντος τόπικ.. ΤΡΙΣ!!!

κορ'ιτσια καλημερα....μπηκα βιαστικα να διαβασω λιγο τις απαντησεις σας γιατι φευγω για εξετασεις.... οχι ιατρικες.... ecdl....το ποστ το εχω διαβασει απο την αρχη μπορω να πω... γι αυτο κ βρηκα κουραγιο να σας γραψω... απο χθες ξεκινησε μια μορφη διαιτας...σκεφτομαι να αγορασω μια ζυγαρια για το σπιτι.. το σοκ στο φαρμακειο δεν το ξαναπερναω..να ασπριζω να κοκκινιζω κ να ειμαι σε ημιλυποθυμη φαση..λοιπον.. σας φιλω ολες.. μια μια ξεχωριστα.. ευχαριστω παααααρα πολυ για το καλοσωρισμα κ το μεσημερακι θα ειμαι πισω....ευχαριστω κ παλι για την συμπαρασταση......ααααααα ξεκινησα λεκιθινη.. ποια η αποψη σας?

Senior Member
    παρασκευή σήμερα......γιούπιιιιιιιιιιι ιιιιιιιι!!!!!! η πιό αγαπημένη μου μέρα γιατί κλείνει μέσα της ολόκληρη την προσδοκία του σαββατοκύριακου......επιπλέο ν.....ε ναί λοιπόν!!! ζυγίστηκα!!!! έχασα το πρώτο μισό κιλό μου!!!! εντάξει το ξέρω ότι δεν είναι σημαντικό ποσοστό αλλά είναι κάτι πολύ αισιόδοξο!!!!! για να δούμε τι θα ακολουθήσει.....

αννούλα, έτσι σε θέλω!!! γεμάτη ενθουσιασμό, ενέργεια και σοφία!!!! (θα συμφωνήσω απόλυτα με την ευγενία στο σοφό και βαθυστόχαστο).....αυτό ακριβώς θα πρέπει να είναι το πραγματικό κίνητρό μας.......όχι το να τιμωρούμε τον εαυτό μας ξανά και ξανά.....

ελλάκι μου, να σε καλωσορίσω και εγώ με τη σειρά μου!!!! θα το δείς και εσύ ότι η αλληλεπίδραση που υπάρχει εδώ μέσα είναι....σωτήρια!!!! τα κορίτσια σου τα είπανε παραπάνω από σωστά και δε θα πρωτοτυπήσω! καταρχήν χαλάρωσε!!!! κανένας ποτέ δεν κατάφερε μεγάλα πράγματα κάνοντας σπασμωδικές κινήσεις απελπισίας.....αυτό είναι το μόνο σίγουρο και σου το λέει η προσωποποίηση της κατάθλιψης σε τέτοιες περιπτώσεις!!!! με σωστή οργάνωση και πολύ θέληση θα επανέλθεις στα κιλά σου σύντομα...... σκέψου ότι είναι απλά μαθηματικά!!! δεν υπάρχει τίποτα που να μη μπορείς να πετύχεις με σωστή αντιμετώπιση! σε θερμοπαρακαλώ όμως..... μην διανοηθείς να το ρίξεις στην ασιτία προκειμένου να απαλλαγείς γρήγορα...... δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο.....στο λέω εμπειρικά!!!! όσο για τα συμπληρώματα διατροφής η προσωπική μου άποψη είναι ότι μόνο απο ψυχολογικής πλευράς ωφελούν.... (όπως τα φάρμακα placebo ας πούμε). πρακτικά όμως και οργανικά δε νομίζω ότι προσθέτουν κάτι περισσότερο από μία προσεγμένη διατροφή και γυμναστικούλα..... εδώ θα είμαστε σε κάθε περίπτωση....θα τα λέμε και......θα αδυνατίζουμε παρεούλα!!! καλή αρχή λοιπον!!!

etet: καλωσόρισες κοριτσάκιιιιιι, καλό χειμώνα και καλή μελέτη!!!! θα έχεις αρκετό υλικό!!!! περιμένουμε τη φωτογραφία...

μαρικάκι δεν έχεις καθόλου δίκιο.....το κέικ που περιγράφεις φαίνεται super!!! ελπίζω να είναι καλοφάγωτο αλλά πάντα με μέτρο εεε??? καλή αρχή και σε σένα λοιπόν.....θα τα πάς μια χαρά! η εβδομάδα προσαρμογής που προτείνεις είναι εξαιρετική ιδέα και η εξέλιξη προδιαγράφεται ακόμα καλύτερη αν κρίνω και από το τικεράκι σου!!!! χάρηκα κουκλίτσα!

πεννυ μουυυυυ, εύχομαι ολόψυχα πολύ καλή σχολική χρονιά για το μπουμπούκι σου και καλό κουράγιο για σένα!!!!! μπαίνετε σε τελείως διαφορετική φάση πλέον..... περιμένουμε τα νέα της μικρής.....πως ήταν η πρώτη της μέρα???

σας φιλώ γλυκάαα......και ιδού το καινούργιο μου τικεράκι.... ίδωμεν!

Page 44 of 128 FirstFirst ... 3442434445465494 ... LastLast