ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ - Page 49
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 49 of 128 FirstFirst ... 3947484950515999 ... LastLast
Results 721 to 735 of 1906
    Senior Member
    Σ'ευχαριστω ελλη μου για την υποστηριξη, η αληθεια ειναι οτι τωρα ειμαι καλυτερα, σημερα την πηρα απο τον παιδικο χωρις κλαματα και ηταν μια χαρα, αντε σιγα σιγα να μπαινουμε στο ρυθμο

Senior Member
    Καλησπερα σε ολα τα κυστοκοριτσα και μη,και καλωρησθαν τα καινουργια κοριτσια στην παρεα μαs!H ψυχολογια μου ασανσερ,κυκλοθυμικοτητα φουλ,καθυστερησα πολυ να αδιαθετησω κοριτσια,και ολο αυτο το πρηξιμο,και οι ορμονεs να παιζουν βολευ,ε μου εκαναν τον οργανισμο καπωs!To κυριοτερο μου επηρεασαν αρνητικα την ψυχολογια μου.Στην ζυγαρια δεν ανεβαινω φυσικα με τετοιο πρηξιμο,ομωs σημερα εκαναv επιδρομη οι ρωσοι,και ειμαι καπωs καλυτερα,αφηστε που ειχα και υποψιεs περα των πολυκυστικων διαταραχων,ειχα κα υποψιεs μην εχουμε κανενα απροοπτο!(μακαρι δηλαδη,μαλλον θα το κρατουσα)χαχα!αλλα ενα ανχοs παραπανω το ειχα!Επισηs παρολο που ειπα να μην πολυ ανχωθω με την δουλεια μου,δεν καταφερα να αποφυγω τα αναμενωμενα.Νεεs παραλαβεs νεα σεζον,και καταλαβενετε.Υπαρχει ενα φορτο εργασιαs,και σε δημοσιεs υπηρεσιεs ενα γραφιοκρατικο κομφουζιο,οποτε αντιλαμβανεστε την απουσια μου!Θα ηθελα να ειμαι καθε ημερα και εγω στην παρεουλα σαs και το προσπαθω!Διαβαζω ανεληπωs ολα τα ποστακια σαs!Mε το θεμα διατροφηs μου ειμαι οκ,συνεχιζω ακαθεκτη,και οσο βλεπω πισω μου και η απωλεια μεγαλωνει,που σε μενα ειναι οντωs ενα θαυμα,διοτι δυσκολευτηκα παααρα πολυ,και καθε 10 αδα κιλα που εχανα κολλουσε απιστευτα ο μεταβολισμοs μου.Ευχομαι να φτασω τον στοχο μου,και καποια στιγμη να σαs δειχνω φωτογραφιεs μου πωs ημουν στα 125,στα 115,στα 105,και παει λεγονταs.Με βαση την διατροφη τηs πεννυ,την οποια ακολουθω σκελετικα,εννοω με βαση την διατροφη τηs πεννυ,και αλλαζoνταs,διαφοροποιονταs καποια γευματα,συνεχιζω και τρεφομαι κατα βαση με 1.600 θερμιδεs.Esceden μεγιεs για τα μαλλακια,αλλα victoria becam!Tωρα και με το γυμναστηριο,βλεπω να γινεσε θεα,οχι οτι δεν θα εισαι τωρα,αλλα κατι πιο ολοκληρομενο!Τετακι τι κανειs εσυ θαρραλεο κοριτσακι,γουσταρω που δεν μασησεs και πηγεs και μυκονο,και εκανεs και τα μπανια σου αναμεσα στιs ``πλαστικεs θεεs``,xaxa εχω παει 4 φορεs μυκονο,και εχω δει τι παιζει,γι αυτο στο λεω!Να ναι καλα ο φουστανοs!Euxoylaaaa τι κανειs βρε ψυχη εσυ??ολα καλα?διαβαζω βεβαια ολα τα ποστακια και τα δικα σου.Ευγενια που εισαι γλυκο πατρινακι?πολυ θα ηθελα να ερθω τιs αποκριεs πατρα,πρεπει να γινετε χαμοs!Exoυν παει καποιεs φιλεs και γνωστεs,αλλα οταν πηγαν δεν ειχα την ευκαιρια,φετοs λεω να παω ομωs.Προπερσι ειχα κατεβει πατρα,πηγα ΙΤΑΛΙΑ,να δω κατι ρουχα,για την δουλεια μου δηλαδη ποιο πολυ,πηγα BARI και ANKONA.Eσυ εχειs παει καμμια βολτα απο εκει?εισαι σχετικα κοντα,ολα τα καραβια απο εκει φευγουν!,SOFAKI εισαι διαβασμενη βλεπω,με θερμιδεs,αλλα και με το ποιεs τροφεs μαs ειναι χρησιμεs και ποιεs οχι!Ευγε!Tελοs να πω ,οτι περιμενω τα χριστουγεννα πωs και πωs (ΑΣΧΕΤΟ),απλα με περιμενει ενα ταξιδακι για πραγα,και το χρειαζομαι!Οταν βρε παιδι μου πιεζομαι γενικα,εχω το φευγιο,εχω τασειs φυγειs!Eλπιζω να ειστε ολεs πιστεs στο στοχο σαs,διοτι τα ``καλυτερα ερχονται``για εσαs,για εμενα και για ολο τον κοσμο,και οπωs λεει και η ναντιν μαs ``δευτερη ζωη ``δεν εχει οποτε απολαυστε την,και αν δεν σαs αρεσει η ζωη που ζειτε,ειναι απλο ΑΛΛΑΞΤΕ την!!!φιλια πολλα σε ολεs! :-)

Senior Member
    τι κάνετε cysters??? σας καλησπερίζω και σήμερα αρκετά καθυστερημένα...... έχουμε πλέον μπεί κανονικότατα στους χειμερινούς ρυθμους...... πολύ δουλειά, πολύ τρέξιμο και πολύ άγχος αλλά προσπαθώ να μετριάσω την κυκλοθυμία μου όσο γίνεται γιατί..... έχουμε μέλλον ακόμα!!! και μπαίνω κατευθείαν στο ζουμί!!!

ευχή ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου για τις ευχές σου και στις ανταποδίδω στο έπακρο!!! όντως χρειάζεται πολύ τσαμπουκά το θέμα και θα συμφωνήσω επίσης με την άννα.....ποτέ μην αμφιβάλλεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις..... οι στόχοι σου περνάνε από το χέρι σου!!!

μαρικάκι πραγματικά ελπίζω να γίνει πραγματικότητα και η δική σου ευχή για την ....κατηφόρα!!!!! το παλεύουμε όσο γίνεται..... α! σου άρεσε η ταινία με τον αλέξη? είναι κούκλος ο άτιμος......

πέννυυυυυυυ....... επιτέλους εμφανίστηκες!!!!! σε χάσαμε!!! εύχομαι τα πράγματα να είναι υποφερτά με τη δουλειά και τις υποχρεώσεις...... κουραγιο!!! και εγώ αντίστοιχα....στον αγώνα! δεν συνειδητοποιώ ακριβώς την ταχύτητα με την οποία φεύγουν οι μέρες....(ειδικά αυτή η βδομάδα...) παρόλα αυτά εξακολούθω να δίνω το παρόν παρασυρμένη απο εντελώς εγωιστικά (πρέπει να ομολογήσω) κίνητρα!!! βλέπεις.... είναι αυτή η μοναδική υποστήριξη που μου είναι πλέον απαραίτητη για να συνεχίζω και κυρίως για να αντέχω!

έλλη πολύ ευχάριστο το ότι αδιαθέτησες! μη ζυγιστείς όμως ακόμα..... θα απογοήτευτεις χωρίς λόγο αφού το νούμερο στη ζυγαριά δε θα είναι πραγματικό...περίμενε καλύτερα λίγες μέρες...

βάσια.... πάντα είναι δύσκολος ο πρώτος καιρός του αποχωρισμού από το παιδάκι σου......είναι σωστή όμως η απόφαση σου...και για σένα και κυρίως για το παιδί!!! κοινωνικοποιείται, μαθαίνει κλπ κλπ....... σου υπόσχομαι ότι δε θα το μετανιώσεις.....λίγη υπομονή θέλει μόνο τον πρώτο καιρό...... περιμένουμε νέα!

γλυκούλα μου σε νιώθω όσο δε φαντάζεσαι γιατί είμαι στην ίδια ακριβώς φάση που περιγράφεις (η κυκλοθυμία και η τάση για φευγιό αποτελούν μόνιμη κατάσταση τις τελευταίες μέρες). θα περάσει και αυτό μωρέ!!! μη σε παίρνει απο κάτω! επίσης κάνεις πολύ καλά που περιμένεις την εκδρομούλα των χριστουγέννων.... η πράγα είναι υπέροχη!!! εγώ είχα πάει πέρσι το πάσχα και ένιωσα απόλυτα αποζημιωμένη παρότι δεν ήμουν και στα πολύ καλά μου..... φέτος έλεγα να χτυπήσω κάτι σε βερολίνο ή μόναχο.......για να δούμε.... κλείνεις το ποστάκι σου πολύ ωραία λέγοντας ότι δεν έχει δεύτερη ζωή άρα απολαμβάνουμε αυτή που μας δίνεται και αλλάζουμε ότι μας χαλάει...... προσπαθώ και εγώ να παίρνω δύναμη........

φιλιά πολλά και.... συνεχίστε δυνατά γιατί μπορείτε!!!!!!

να περιμενω δλδ μεχρι να μου τελειωσει η περιοδος?κοριτσια φευγωωωωωωωω παω κοτσιρα!!!

Senior Member
    Ρε έλλη.. στη γειτονιά μου βολοδέρνεις? ΑΚούω τη συναυλία τώρα από το μπαλκόνι μου!! Πως την είδαμε? Με κατασκοπεύεις?? Μια χαρά ακούγονται η κοπέλα και τα παλικάρια!

Κουκλίτσες μου αν σας πάρω ονομαστικά θα με πιάσει το βράδυ. Σκέφτομαι κάθε μία από εσάς, προσοχή με τις νέες σας αρχές. Δείτε το σαν μία πρόκληση, και όχι σαν ρουτίνα! Καλή δύναμη σε αποφάσεις, παιδικούς αποχαιρετισμούς και διατροφικούς πειρασμούς!

Η μέρα μου ήταν μες στα νεύρα και μπηκα λίγο να σας γκρινιάξω και εγω! ΑΑΑΑΑΑΑΑ!! Για αρχή μου πήραν κατά λάθος (θέλω να πιστεύω) το μαγιο! Φεύγοντας απο το κολυμβητήριο διαπίστωσα πως δεν είχα βάλει μεσα την σακούλα με το μαγιό και την πετσέτα μου. Ελπίζω αύριο να μπορέσω να βγάλω άκρη.. μην τυχόν το φέρει καμια κυρια και αποδειχτεί ότι εμπλεξε τις σακουλες.. αλλιως, αντε πάλι να ψάχνω για μαγιο.. Κατά τα άλλα το τρένο σήμερα ήταν μία ταλαιπωρία και μισή.. για να δω το αμορε κάνω ταξιδάκι με τον ΗΣΑΠ βλέπετε, και δεν μας βοηθάει και πολυ. Πήχτρα σε κόσμο, πατίκωμα, και με τρελές καθυστερήσεις..

ότι δεν έχω χάσει γραμμάριο εδώ και δύο εβδομάδες, δεν το σχολιάζω καν. το παίζω ζεν, αλλά ψιλοαγχώνομαι μην τυχόν κολλήσω και δεν ειμαι σε θέση να γνωρίζω πως να ξεκολλήσω τον εαυτό μου..

και.. αυτα δεν είναι γκρίνια, ειναι παραααααααπονο (που λέει και ένας φίλος μου!!)

Σορρυ για το πρήξιμο καλές μου, αλλά έπρεπε να τα βγάλω απο το συστημα μου. Και ναι λοιπόν, το ζεν αρνακι δεν ειναι πάντα ζεν!

Senior Member
    γειά σας κοριτσάκια, σε όλες....

δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω. Έχω διαβάσει τόσα καλά νέα.!!!!!!! μπράβο μπράβο!!

Σοφάκι τι δυναμισμός και τι ενημέρωση είναι αυτή παιδί μου?????? Εσυ είσαι power δεν σε φοβάμαι καθόλου!! Κ επειδή δεν ξέρω κατά πόσο θα προλάβω να μπω αύριο σου εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά και είθε όλες σου οι ευχές να γίνουν πραγματικότητα!! Υγεία - Ευτυχια αλλά και φυσικά Αγάπη-Πίστη-Ελπίδα κ Σοφία!!!

Έλλη μου, σε βλέπω λίγο αγχωμένη να κάνεις διάφορες ερωτήσεις.. καλό θα ήταν κοριτσάκι μου να ηρεμήσεις. Κάνε μία υγιη διατροφή αρχικά χωρις αναψυκτικά -γλυκά πολλά ψωμιά και μη κάθεσαι εξ αρχης να μετρας θερμίδες.γιατί θα κουραστείς. Παράλληλα ανέτρεξε στις προηγουμενες σελίδες του τόπικ και θα βρεις διαφωτιστικές προτάσεις διατροφής για την δική μας περίπτωση. Συγνώμη κουκλίτσα μου που επναλαμβάνομαι απλά σε είδα λιγο μέσα στον πανικό.. και φυσικά να σε συγχαρώ για την αντοχή σου σε δύσκολες ώρες! και ναι να περιμένεις να σου τελειώσει η περίοδος πριν ζυγιστείς.

Μαρικάκι μου γλυκό, καλός ο γεωργούλης?????? το έχω κατεβάσει ( γλουπ...πειρατικ) αλλά δεν έχω καταφέρει να το δώ.Σχετικά με τη διατροφή ξεκίνησα αλλά όχι κ τόσο αυστηρά όσο πρέπει.. έτσι κάνω πάντα.. διανύω το τριήμερο της προσαρμογής.. οίδομεν

Ἀννιώ... σε φαντάζομαι με καρέ... καλά σούπερ..!!!!! τώρα που το σκέφτομαι σε φαντάζομαι γενικώς... γιατί ακόμα να οργανώσεις εκείνο που λέγαμε.. είδες οι θεσσαλονικιές??? τι δηλαδή?? χαχαχα!

Γλυκούλα μου σε περιμένω με ορθάνοιχτη αγκαλιά, με δύο μπουκάλια μαυροδάφνη , με το γνωστό ''είμαστε τρελοι... εμείς οι Πατρινοί '' και δεν συμμαζευεται... αν δεν το χεις ζήσει το Πατρινό Καρναβάλι δεν μπορεις να καταλάβεις γιατι πράγμα μιλάμε.. ποιά Μύκονος?? Εδω μέχρι και γέροι 90 χρονών χορευουν... κανονισέ το εσύ κ πες μου έγκαιρα για να έρθεις μαζί μου σε γκρούπ..ααααα εγω βγαίνω κάθε χρόνο εδώ και περίπου 16 ΧΡΟΝΙΑ.. oσον αφορά την Ιταλία.. είναι mio amore.. εχω πάει Ρώμη, Φλωρεντία, Μιλάνο, Νάπολη, Πομπηια, Μπάρι και Ανκόνα και την λατρεύω..... έχω πάει και Παρίσι γαμήλιο ταξίδι αλλά να σου πω κάτι σαν την via veneto τίποτα.. γνώμη μου.. αυτά από εξωτερικό.. θα ήθελα πολύ να πάω κ αλλού αλλά δεν τα καταφέρνω τουλάχιστον φέτος..

Πένυ πένυ πάντα με τον καλό σου λόγο.. ενημερωτικά σου λέω πως δυο τρίχες έχω όλες κ όλες λυπήσου με...έλα αρχηγε πες οτι δεν το εννοούσες...χιχι .. πάντως θα έρθω δεν θα μου ξεφύγετε... ούτε εσύ ούτε το ναταλάκι...
    Εκανα τις εξετάσεις της περιόδου κ περιμένω αποτελέσματα.. μόλις βγουν παω ενδοκρινολόγο και ακούω τι ακολουθεί μετα.. τα σερπαφαρ δεν τα πήρα συτό το μήνα.. φοβάμαι πως αν δεν κάνω κάτι με το θυροειδή είναι λιγο επικινδυνο να συλλάβω τώρα.. καταλαβαίνεις, έτσι? Θα δώ τι θα μου πεί κ ο γιατρός...

τετάκι μου πού είσαι?? Αμαν βάλε ιντερνετ σπίτι να μαθαίνουμε νέα σου.. και προς θεου μην ακούσεις την γλυκυτατη πένυ που μέλι στάζουν οι συμβουλές της...απλά ζητησέ το μου κ εγώ θα ακολουθήσω!!

Βάσια μου ελπίζω να μπορεις να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα της εργαζόμενης μητέρας.. δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα και λυπάμαι που το λέω γιατί κ εγώ δεν θα άντεχα να αφήνω το διχρονο μωράκι μου μόνο του '' με ξένους'' .. Αλλά τι να κάνουμε?? καποια στιγμή θα γίνει κ αυτό.. Εγώ για να σε ανεβάσω θα σου πω οτι τα παιδιά που πάνε από νωρις σε παιδικό σταθμό μαθαίνουν νωρίτερα κάποια πράγματα και κοινωνικοποιούνται πιο εύκολα. Δε ξέρω αν αυτό βοηθάει.... αλλά τουλάχιστον είναι κάτι.. σε φιλώ και να περνάς ριντακτιλοκόριτσο..

μη κοιτάς κάποιοι από την ομάδα σου μας έχουν ξεχάσει τελείως... δε λέω ονόματα... ααα

φιλάκια σε όλους ζεστά και τρυφερά και εύχομαι αύριο οι 4 αρετες που έχουν τη τιμητική τους να κατακλύζουν τις ψυχές σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πωπω σταματημο δεν είχα...

Senior Member
    άννα μου έτσι έτσι εσύ πάντα ζέν και τί ζέν... αρνακι ζέν..... υπομονή κοριτσάκι μου θα έρθουν καλύτερες μέρες...

και να πεις οτι δεν σου έχω πει να μην αγοράζεις τέλεια μαγιο???είδες τώρα τι τραβάς??? χιχι δε νομίζω μωρέ από λάθος θα το πήραν...

Senior Member
    κι δε θέλω ηττοπάθειες.....
    κ δε θέλω '' σορυ για το πρήξιμο...''

θα σε δείρω ..

εσύ πάντα θα είσαι ζεν..αααααααααααααααα μαλώνω..

που είσαι ρε πένυ μονη μου θα βγαλω το φίδι απο τη τρύπα??

ορίστε μας..

Senior Member
    Μετά από απαίτηση του κοινού λέω να σηκώσουμε μανίκια και να κανονισουμε συναντηση των κυστοκοριτσων..

Αρχιστε να προτείνετε ημερομηνίες..΄
    Μία μέρα μες στο Σαββατοκύριακο σίγουρα θα μπορώ, αλλά θα ξέρω Παρασκευή μεσημεράκι..
    Ευγενία μου, που μου τα χώνεις.. εσύ θα ανέβεις κάποια στιγμή προς πρωτεύουσα, ή απλώς βάζεις φυτιλιές?

Senior Member
    Εννοείται............ ρε έχω την αδελφή μου παντρεμένη εκεί κα έχω κ δύο ανιψάκια που μου λείπουνε αφανταστα πολυ... σίγουρα σαββατοκύριακο κ εγω δε μπορω άλλες μέρες αλλά δε ξέρω αν θα τα καταφέρω γι΄αυτό!!

Senior Member
    Βρε τρελλοκυστοκόριτσα δεν σας προλαβαίνω!!! Πότε μπαίνετε, πότε γράφετε, έχω 24 ώρες να μπω και έχω χάσει 1 σελίδα επεισόδια!! Τί μου κάνετε; Εγώ αν εξαιρέσω το πρωινό μου που ήταν χαλαρό με καφεδάκι και κουβεντούλα με τη Ναταλία στην παραλία όλη την υπόλοιπη μέρα έτρεχα σαν το άλογο. Κυριολεκτικά ξέχασα να φάω σήμερα..

Γλυκούλα μου όπως βλέπεις τραβάμε παρόμοια ζόρια, σε διαφορετικούς τομείς βέβαια, αλλά εννοείται πως δεν μασάμε τίποτα! Θα μπει για τα καλά ο χειμώνας και θα χαλαρώσουμε λίγο που θα πάει..

Πατρινάκι μου μην αγχώνεσαι με τις εξετάσεις! Ότι και να δείξουν, ότι και να πει ο γιατρός, το σημαντικό είναι πως μπαίνουν όλα σε μια σειρά σιγά σιγά και το μωράκι είναι απλά θέμα χρόνου μετά. Εσύ κοίτα να μη χάνεις την πίστη στον εαυτό σου και την αισιοδοξία σου και όλα θα πάνε καλά! Όταν γίνει η αρχή, το κουβάρι κάποτε ξεμπερδεύεται..

Έλλη συνήθως η πρώτη βδομάδα μετά την περίοδο είναι η πιο "αποδοτική" σε απώλειες οπότε και γω θα σου έλεγα να συνεχίσεις να προσέχεις τη διατροφή σου και να ζυγιστείς την επόμενη εβδομάδα μια και καλή! Πιστεύω πως θα εκπλαγείς ευχάριστα. Μετά τα μισά του κύκλου (λέμε τώρα γιατί με τις πολυκυστικές ποτέ δεν ξέρεις) αρχίζουν οι κατακρατήσεις υγρών και τα πρηξιματάκια που κορυφώνονται προς το τέλος του μήνα. Να πίνεις ΠΟΛΥ νερό όταν νιώθεις έτσι.. βοηθάει τον οργανισμό να ισορροπεί.

Σοφάκι χαίρομαι που το φόρουμ γενικά και το συγκεκριμένο τόπικ ιδιαίτερα σε βοηθάει στην προσπάθειά σου! Ακούγεσαι δυνατό και συγκροτημένο άτομο και όσο για τις στιγμές αδυναμίας.. αυτές είναι που μας κάνουν δυνατότερους στο τέλος! Η συμπαράσταση όλων μας είναι δεδομένη.. και στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα! ʼσε που όλοι μας γράφουμε εδώ για να τα διαβάζουμε κυρίως οι ίδιοι μας

ΑΡΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥ για κανόνισε καμιά συνάντηση επιτέλους με τις "νότιες" εκεί κάτω, γιατί τις βλέπω χαλαρές και πρέπει να τις ζορίσεις λίγο!! Και ξέρεις εσύ.. τη φωτογραφική μαζί, να υπάρχουν στοιχεία και αποδείξεις! Εν τω μεταξύ κάτι πήρε το μάτι μου για κολλήματα της ζυγαριάς και αν υποψιαστώ ότι κυνδινεύεις να μην είσαι πια ζεν θα βάλω τις φωνές! Για δες το λίγο μερικές μέρες ακόμη και αν δεν κουνηθεί η ζυγαριά.. θα συσκευθούμε και θα χαράξουμε σχέδιο δράσης!

Επειδή κοντεύω πάλι να γράψω τον πάπυρο λαρούς σε έκδοση ποστ.. ΣΤΑΜΑΤΑΩ! Καλό βράδι σε όλες και φιλιά πολλά! ʼφησα έξω τη Βάσια.. με την οποία θα ασχοληθώ σε ποστ που θα ακολουθήσει εντός ολίγου! Όχι που θα γλύτωνε!

Senior Member
    Βάσια μου είναι σαν να διαβάζω τον εαυτό μου πριν μερικά χρονάκια.. και ήθελα να σου δείξω το μέλλον!! (Εγώ και το φάντασμα των χριστουγέννων σαν να λέμε)
    Δεν νομίζω πως υπάρχει μανούλα που δεν αγχώνεται όταν το παιδάκι της φεύγει για πρώτη φορά από κοντά της και αφήνεται στη φροντίδα των "ξένων". Σιγά τώρα αυτοί μην το πονάνε όπως εγώ.. και πως θα του φέρονται.. και όταν θέλει χαδάκια και αγαπούλες σε ποια αγκαλιά θα κουρνιάσει αν εγώ δεν είμαι εκεί και πολλά τέτοια! Και σε κοιτάει και με ματάκια λυπημένα και ίσως και δακρυσμένα και σένα η καρδιά σου κουρέλι! Και γω έκλαιγα Βάσια μου την πρώτη μέρα του παιδικού σταθμού.. με μαύρο δάκρυ! Η πρώτη εβδομάδα όμως περνάει και μετά μαθαίνει κι αυτό και εσύ.. και όλα μπαίνουν σε σειρά! Η κόρη μου ακόμη και τώρα απαιτεί να περνάμε 1 φορά τη βδομάδα από τον παιδικό για να δίνει φιλάκια στην κυρία της που στην πορεία τη λάτρεψε! Προς το τέλος της χρονιάς με έβλεπε στην πόρτα και μου έλεγε "Μαμά δεν φεύγεις και να ξανάρθεις σε λίγο που θα τελειώσουμε τα παραμύθια;"
    Και μετά ήρθε το νηπιαγωγείο! Πρώτη φορά σε επαφή με δασκάλα που πληρώνεται είτε του χαμογελάει είτε όχι! Μέγα άγχος! ʼραγε θα τα βγάλει πέρα; Και πάλι κλάμα τις πρώτες μέρες!! Εγώ.. όχι το μικρό! Εκείνο ήταν μια χαρά και υποδειγματική μαθήτρια φυσικά..
    Μη σου πω για φέτος.. πρώτη δημοτικού! Αγιασμός, τσάντα, πολλά και μεγαλύτερα παιδιά στην ίδια αυλή.. Θεέ μου θα μου το φάνε για πρωινό! Αυτό πέφτει καθιστό.. πως θα τη γλυτώσει να ανεβοκατεβαίνει στον πρώτο όροφο με τους υπόλοιπους κανίβαλους να τρέχουν δίπλα του;; Πώς θα αποφασίζει μόνο του σε ποιο κομμάτι αυτής της τεράστιας αυλής θα παίξει στο διάλειμα.. πως.. πως.. πως... και να τα κλάματα πάλι!! Σήμερα πήρε τα βιβλία της.. τα έφερε με καμάρι στο σπίτι! Α ρε πως κρατήθηκα και δεν κύλησε το δάκρυ μπροστά της! Να ναι καλά η τουαλέτα.. μας έσωσε πάλι!
    Τελικά ξέρεις τι κατάλαβα; Κάθε φορά που τα μικρά μας κάνουν ένα βήμα μπροστά, εμείς από πίσω καρδιοχτυπάμε και αγχωνόμαστε! Η αλήθεια όμως είναι πως τα ετοιμάζουμε για τον έξω κόσμο, και εκεί θα βγουν είτε μας αρέσει είτε όχι.. Είδα πως έλαμπαν τα μάτια σου όταν μιλούσες για το κοριτσάκι σου τις προάλλες.. και φαντάζομαι πόσο καλή μανούλα είσαι! Είσαι καλή μανούλα που βγαίνεις έξω και αγωνίζεσαι δουλεύοντας για να κάνεις τη ζωή της καλύτερη.. που την αφήνεις με ξένους όπως λες και της δείχνεις πώς να προσαρμόζεται στις συνθήκες και να μάθει δειλά δειλά να αλληλεπιδρά με τον κόσμο γύρω της! Πως να γίνει σιγά σιγά ανεξάρτητος άνθρωπος!
    Είναι το πρώτο από πολλά βήματα που με φόβο θα κάνεις τα επόμενα χρόνια.. αλλά το μέλλον μόνο καλό μπορεί να είναι! Να χαίρεσαι το μωράκι σου και να απολαμβάνεις την κάθε μέρα σας! Φιλάκια!!

Senior Member
    Snif... Με συγκούνησες γλυκό μου. Αν αυτόν τον μήνα δεν σημειώσουμε απώλεια, θα χρειαστώ το σατανικό σου σχέδιο δράσης!! Προς το παρόν ζεν. Η ανακεφαλαίωση θα δείξει!

(κάθε τέλος μήνα γράφω τρέχοντα κιλά και απώλεια, για να τα βλέπω κομμάτι μαζεμένα!)

κοριτσακια μολις γυρισα.. καλα δεν το συζητω ο κοτσιρας ειναι ενας θεος.. τον ερωτευτηκα για μια ακομα φορα μπορω να πω......
    επεισης πηρα θαρρος... εκει στη συναυλια που λετε καθως ειχα αναπαυτει στη θεσουλα μου... βλεπω την Γ. αλλα στο μισο της.. βλεπετε η κοπελα ειχε παααααααααρα πολλα κιλα παραπανω απο το κανονικο κ ετσι που την ειδα δεν την γνωρισα καλα καλα...στο τελος δεν αντεξα,την ρωτησα... κ ναιιιιιι μου ειπε οτι εχασε 35(!!!!!) κιλα μοναχη χωρις διαιτολογο κ διαιτα πεινας....σε 7(!!!!!!!!!) μονο μηνες.. ρε κοριτσια λετε σε κανα χρονο να εχω γινει κ εγω στιλακι???????

Senior Member
    Γιατι να μην γινεις? Αυτη που ουρλιαζε "Γιαννηηηηηηηηη" κ ακουγοταν μέχρι το σπίτι μου, εσύ ήσουν?? χεχε

Page 49 of 128 FirstFirst ... 3947484950515999 ... LastLast