Results 736 to 750 of 1906
-
17-09-2009, 00:55 #736
Πένυ μου σε γειτονικό φόρουμ δεν σε αντέγραψα στο λόγο μου... σκεφτόμαστε το ίδιο κοπελιά... έγραφα εκείνη την ώρα και με ξέρεις αργω.. αλλά δεν άντεξα ρε με έπιασαν τα νευρα μου μόλις τα είδα.. νύσταζα κ τώρα ξαγρύπνησα..
Ελλάκι φυσικά θα τα καταφέρεις μη μασας..?θέα θα γίνεις σε ένα χρόνο... όχι πως τώρα δεν είσαι.. ωστε καλός ο κότσιρας..εεεεε????
- 17-09-2009, 00:59 #737
χαχαχαχα ακουστηκε?διπλα μου καθοταν κ ηταν μια κυρια λιγο μεγαλυτερη μου.. εγω απλα ειχα δακρυσει.. μα ειναι ενας θεος..
καλα το οτι ειμαι μια θεα αυτο δεν το αμφισβητει κανεις.. αλλα γτ οχι κ μια στυλατη θεα?
17-09-2009, 01:05 #738
έτσι έτσι κουκλιτσα μου.. καληνύχτα κ φιλακια!!
17-09-2009, 01:16 #739
καληνυχτα κ απο μενα.... παω να κοιμηθω εχοντας στα αυτια μου την μελωδικη φωνη του...... θα τα πουμε αυριο τσουπρες μου.. φιλακιααααααααααααααααα
17-09-2009, 12:27 #740
καλημεραααααααααααα............ ..!!!!!!!!! σημερα η μερα ειναι ξεχωριστη.. το νιωθω.. για ενα περιεργο λογο η ψυχολογια μου ειναι ανεβασμενη....σε λιγακι εχω ραντεβου για συνεντευξη για δουλεια....ελπιζω ολα να πανε καλα... σας φιλω μια μια ξεχωριστα....
17-09-2009, 12:52 #741
θερμές καλημέρες σε όλα τα όμορφα κορίτσια ανεξαιρέτως,
αχ αννούλα αχ...... ξεκινάω με σένα γιατί τα διαβάζω και συγχίζομαι!!!!! εγώ γνώρισα ένα ζεν αρνάκι όλα τα λεφτά!!!! ζεν ήσουνα και ζεν θα συνεχίσεις να είσαι!!! λοιπόν..... καταρχήν σταματάς επιτόπου τη δίαιτα........ χαλάρωσε και αύξησε λίγο τις θερμίδες σου...... τρώγοντας πάντα υγιείνα φυσικά!!!! δεν μπορεί.... θα ηρεμήσει ο οργανισμός σου..... και μερικά tips που σίγουρα θα τα ξέρεις αλλά επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως:
1) πίνε νερό.... πολύ νερό
2) εξαιρετικό το πράσινο τσάι για την τόνωση του μεταβολισμού (πίνε 3 φλυτζάνια ημερησίως)
3) να λαμβάνεις τουλάχιστον 1700 θερμίδες καθημερινά
4) πρωτείνη και πάλι πρωτείνη σε κάθε γεύμα (και σαλατούλα με λαδάκι βέβαια)
5) αν μπορείς κάνε λίγη παραπάνω αερόβια άσκηση σε σχέση με ότι συνήθιζες μέχρι στιγμής (έστω και 10 λεπτά παραπάνω αρκούν.....κολύμπα γρήγορα!!!!!)
6) μην καταναλώσεις καθόλου ζάχαρη για μερικές μέρες (δε φαντάζεσαι πόσο μπλοκάρει το σύστημα η άτιμη!!!)
προσπάθησε να τηρήσεις αν όχι όλα, έστω κάποια από τα παραπάνω για μία βδομαδούλα ή για 10 μέρες αν το νιώθεις καλύτερο και μετά επέστεψε στο συνηθισμένο σου μοτίβο..... θα ξεκολλήσεις..... του π@#*#!!!!!! α! επίσης μη ζυγίζεσαι και παθαίνεις κατάθλιψη χωρίς λόγο...... αφού περνάς τέτοια φάση, άστο καλύτερα και ξαναζυγίσου μετά από μισό μήνα πάλι......
μην τυχόν και ξανακούσω για πρήξιμο και τα σχετικά εεε? θα συγχιστώ ακόμα χειρότερα!!!! αααααααχχχχ..... σου πήρε τα μυαλά ο έρωτας και παρατάς τα μαγιώ σου απο δω κι απο κεί!!!! όσο για την ταλαιπωρία με τον ΗΣΑΠ δε θα το σχολιάσω κάν...το αμορε πήγαινες να δεις....χαλάλι!!!! ας είχα κι εγώ αμόρε και ας με ταλαιπωρούσαν αυτοκίνητα, τρένα, πλοία, αεροπλάνα, αερόστατα και διαστημόπλοια μαζί!!!!!!
και το κόβω εδώ γιατί το postaki τείνει να πάρει γιγαντιαίες διαστάσεις..........to be continued από κάτω....
17-09-2009, 13:08 #742
και συνεχίζω λοιπόν,
ευγενάκι μου γλυκό σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για τις ευχές σου και σου τις ανταποδίδω στο έπακρο!!!! σχετικά με τον δυναμισμό και την ενημέρωση που έθιξες, ένα έχω να πω: μαθαίνω από τις καλύτερες!!! γιατί εσείς το προκαλείτε αυτό!!! εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις σου και πολύ σύντομα να ψάχνουμε μωρουδιακά!!!! σε θέλω με ηθικόν ακμαιότατον εεε??? ενημέρωνέ μας.......
πέννυ μου.... εγώ δυνατό και συγκροτημένο άτομο???? πραγματικά αν γίνω ποτέ αυτό που λές.... σας αξίζει βραβείο!!!! πρέπει να ομολογήσω ότι δεν ήμουν ποτέ έτσι!!! το ποστάκι σου στη βάσια ήταν πάρα πολύ συγκινητικό...σίγουρα η κορούλα σου θα είναι πολύ περήφανη για τη μαμά της....... με έκανες επίσης να συνειδητοποιήσω την ανησυχία και το άγχος και της δικής μου της μανούλας που άλλοτε το ένιωθα καταπιεστικό κάποιες φορές ενω πλέον τη δουλεύω και χασκογελάμε παρέα....και φυσικά όταν της λέω "εγώ αντίθετα με εσένα θα είμαι πολύ cool μαμά", με κοιτάει με ύφος και μου απαντάει.....καλάαααα......εκε� � που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα 'ρθεις!!!! ρε λές??????
ελλάκι.......ωραίος ο κότσιρας εεε??? τον έχω απολαύσει κι εγώ άπειρες φορές!!! αξεπεραστος!!!!! και θα είσαι σύντομα κι εσύ μία φοβερά στυλάτη θεά!!!! υπομονή!!!!
φιλάκιααα.....μάκια!
17-09-2009, 13:14 #743
α! μην το ξεχάσω! κι εγώ είμαι μέσα για τη μεγάλη συνάντηση!!! όποτε μπορείτε το κανονίζω.... και αυτό και το επόμενο ΣΚ! κανένα πρόβλημα από μένα.....
17-09-2009, 14:49 #744
Αργκ! Πάλι με πέταξε το νετ εδω..
όπως έλεγα..
μαγιο εβρέθη. στοπ
διάθεση καλύτερη. στοπ
για την απώλεια θα δούμε. ζύγισμα τη δευτέρα και ψυχραιμία ως τότε. στοπ.
εσεις τι κάνετε κουτσούνια μου? πιθανότερη κόβω συνάντηση το άλλο σου κου, καθώς μου έχουν προκύψει υποχρεώσεις με σοφίες.. και μιας που μιλάω για σοφίες..
Χρόνια πολλά σοφάκι μου! Με αγάπη, πίστη και ελπίδα στη ζωή σου. Και τύχη! Πολλή τύχη!
17-09-2009, 15:29 #745
soffi ευχαριστω για την συμπαρασταση και σε βρισκω πολυ ενημερωμενη, που κρυβοσουν τοσο καιρο?
esceden δεν εχω λογια, παντα γελαω με τα ποστ σου, ειτε εισαι ζεν ειτε οχι, ακουσε εκει να ξεχασει το μαγιο στο κολυμβητηριο, παλι καλα που το βρηκες, αληθεια πως παει το αερομπικ αξιζει?
ευγενια σε ευχαριστω και σενα για τα καλα σου λογια και σου ευχομαι γρηγορα με ενα δικο σου, ειναι τελεια εμπειρια, τι να σου λεω τωρα, το φανταζεσαι,
και τελευταια αφηνω την γλυκια αρχηγο Πενυ που για μια ακομη φορα με εκανε και εκλαψα αυτη την βδομαδα, εχω γινει γραφικη στο γραφειο, αρχιζουν να με κοροιδευουν.......
μωρε το θεμα που εχω δευτερες σκεψεις ειναι πως η πεθερα μου ειναι προθιμη να την κρατησει στο σπιτι και φετος, μιας και η μαμα μου δεν μπορει, αλλα πιστευα πως θα περασει καλυτερα το χειμωνα της μεσα σε ενα παιδικο σχολειο με δραστηριοτητες αντι σε ενα σπιτι κλεισμενη και με την τηλεοραση ολη μερα,
απο την ανοιξη και μετα που ανοιγει ο καιρος και πανε στο παρκο ενταξει αλλα τωρα που χειμωνιαζει δυσκολα βγαινει η μερα ειδικα για εμας που λειπουμε 10 ωρες. και η γιαγια θα τρελαθει στο τελος αλλα και το μωρο. και αυτο ειναι το θεμα μου, ελεγα οτι το κανω για να περναει καλυτερα η Βασιλικη και τωρα δεν ξερω αν οντως θα περναει καλυτερα στον παιδικο παρα στο γνωριμο περιβαλλον,
βεβαια το αλλο που βλεπω οταν παω να την παρω ειναι οτι ολα κλαινε, και η δικη μου ενω δεν ειναι κλαψιαρα βλεπει τα αλλα και επηρεαζεται.
πρεπει να μεινω δυνατη. θα δειξει. αν δεν συνηθισει το πολυ σε ενα μηνα δεν θα την ξαναστειλω. αντε τερμα δεν ξαναμιλαω γιαυτο, ολα θα πανε καλα
κοριτσια σας φιλω και συγνωμη αν κατεστρεψα και το δικο σας θεμα, μπορει καμμια να μπει για να ενημερωθει για τις πολυκιστικες και να δει την δευτερη μερα στο σχολειο μιας και την πρωτη την εξαντλησαμε
17-09-2009, 15:46 #746
Originally posted by basia
κοριτσια σας φιλω και συγνωμη αν κατεστρεψα και το δικο σας θεμα, μπορει καμμια να μπει για να ενημερωθει για τις πολυκιστικες και να δει την δευτερη μερα στο σχολειο μιας και την πρωτη την εξαντλησαμε
17-09-2009, 15:46 #747
βασια μου σαφως κ το κοριτσακι σου θα περναει καλυτερα στο σχολειο με τα αλλα παιδακια απο το να ειναι σπιτι μονο με τη γιαγια... σου μιλαω απο την δικη μου εμπειρια κ ολας... κ εμενα λογω οτι η μητερα μου ειχε τη δουλεια με εστειλε απο μικρη στον παιδικο σταθμο...κ πρεπει να σου ομολογησω πως τα πιτσιριακια περνανε χαρμα εκει μεσα....... το οτι κλαινε το κανουν ετσι για να τους δειξουν παραπανω προσοχη... αλλιως οταν ειναι μονα τους χανονται στον δικο τους μοναδικα αθωα φτιαγμενο κοσμο.... το πολυ πολυ για σκεψου μηπως για αρχη την αφηνεις λιγοτερες ωρες... δλδ απο τις 10 ωρες που λειπετε εσεις.. να την αφηνετε πχ τις 7 στον παιδικο κ τις υπολοιπες με τη γιαγια... τι λες?
17-09-2009, 15:46 #748
ααααααα κ επειδη ξεχασα... σοφακι πολυχρονο.....!!!!
17-09-2009, 16:11 #749
ετσι κανουμε ελλη μου καταρχην την αφηνουμε 4 ωρες και μετα στην γιαγια,
σοφια χρονια πολλα παντα ευτυχισμενη, και του χρονου μιση σε κιλα και διπλη σε αμορε
17-09-2009, 16:14 #750
πως την βλεπεις να αντιδραει?
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή