ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ - Page 54
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 54 of 128 FirstFirst ... 444525354555664104 ... LastLast
Results 796 to 810 of 1906
    Junior Member
    Κοριτσαρες καλημερα !!!

τι μου κανετε?πως πανε οι διαιτες?το ηθικο?ολα καλα?

χαθηκα μια εβδομαδα, δεν ειχα ιντερνετ...Τωρα ομως

επεστρεψα

δριμυτερη

μπηκα απλως να πω μια καλημερα...δεν προλαβαινω να διαβασω

τις καινουριες απαντησεις τωρα,αλλα μολις ξεμπερδεψω κ

αραξω θα το κανω....

τα λεμε αργοτερα λοιπον ....

τις καλημερες μου !!!

Senior Member
    κοριτσια καλημερα και απο μενα
    τετα εσυ επεστρεψες για τα καλα, 9 ποστ για να μας χαιρετησεις ολες,
    για το Σ/Κ αν ανεβεις θεσσαλονικη ευχαριστως να συναντηθουμε,
    κυρια γκουρου οταν εμφανιστειτε σας παρακαλω κανονιστε την συναντηση με το "τεκνο" σας,
    η κορουλα μου συνεχιζει και σημερα το βηχαλακι, αλλα τιποτα σοβαρο, ευχαριστω ολες για τις ευχες σας
    τα λεμε.

Senior Member
    εδω ειναι το τοπικ των λακωνων? ετσι μου ειπε ενα πουλακι. ολο λακωνικα μυνηματα ειστε. που να σας προλαβουμε βρε εμεις της κλειδαροτρυπας? καλως γυρισες τετα και καλωςηρθες αλεξια και ντεπυ. η συναντηση που ακουω θα ειναι μονο για μελη των cysters ή δεχεστε και απο αλλες κλικες αν μας βολευει?
    βασια, περαστικα στην βασιλικουλα σου. να ξερεις οτι φετος θα χαιρεσαι συχνα. στον παιδικο θα σου κολλαει συνεχεια ιωσεις. ειναι και η πρωτη της χρονια οποτε θα την εχεις συχνα στις γιαγιαδες. ετσι γινεται σε ολα τα παιδιακια οταν απογαλακτιζονται και σμιγουν με ενα καρο αλλα παιδακια...
    αντε φιλακια
    καπακι, που μας χαθηκες? αφησες τον τενζερη μονο του ή τα λεγατε στα κρυφα?

Senior Member
    Έκτακτη ανακοίνωση:

Στην πρώτη συνάντηση δεκτές και ηδονοβλεψίες. Στην δεύτερη θα σας περάσω από υπέρηχο να τσεκάρω ποιες ειναι οντως πολυκυστικες, και ποιες μας επισκέπτονται για το δωρεάν γελιο!

Senior Member
    καλημερούδια στα κορίτσια μου!!!! πως είμαστε σήμερα???? εγώ τέλεια!!! ειδικά τώρα που διάβασα τα posts σας!!!! ξεπερνάμε τη χτεσινή κρίση και το νταούνιασμα και συνεχίζουμε δυναμικά!!!! τελικά είσαστε το πιο αποτελεσματικό αντικαταθλιπτικό!!!!! αχ κοριτσάκια μου αχ!!!!! ευχαριστώωωωωωω........ και ξεκινάω μάνι μάνι.......

τετάκι μας!!!! επιτέλους εμφανίστηκες!!! μην αγχώνεσαι καθόλου για την καθυστέρηση.... ποτέ δεν είναι αργά!!! ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και στις επιστρέφω όλες στο δεκαπλάσιο!!!!
    αααααχ χαίρομαι που με νιώθεις τόσο σχετικά με το σύμπλεγμα της ψυχικής μοναξιάς, τις ορμόνες που κάνουν τα δικά τους και το οικογενειακό παγωτό που φαντάζει σαν όαση σωτηρίας... και ταυτόχρονα λυπάμαι που και άλλος άνθρωπος έχει νιώσει έτσι..... το ότι ξεκίνησες να το παλεύεις είναι ότι καλύτερο έχεις κάνει για τον εαυτό σου. αυτό μην το ξεχνάς ποτέ! συμφωνώ μαζί σου στο ότι το "όχι πιά τιμωρία" είναι ότι σοφότερο έχω εκστομίσει ποτέ μου..... βλέπεις μπαίνοντας στο φόρουμ ήμουν ένα ερείπιο απο τις αλεπάλληλες τιμωρίες και το αυτομαστίγωμα που μου είχα επιβάλλει εδώ και χρόνια...με τη βοήθεια των κοριτσιών τα καταφέρνω για πρώτη φορά να με αγαπώ....και κάνω την προσπάθεια αυτή πλέον όχι γιατί με μισώ και θέλω να με αλλάξω αλλά ακριβώς επειδή με αγαπώ και θέλω να βελτιωθώ. θέλω να το δουλέψεις μέσα σου και να κάνεις ακριβώς το ίδιο προτού μπείς σε διαδικασία απώλειας κιλών.... έχει τεράστια διαφορά το ένα από το άλλο..... και όταν σε παίρνει απο κάτω.... άνοιξε το pc σου και ξέσπασε εδώ μέσα!!! βοηθάει!!!!
    καλορίζικο και το πιλάτες. θα σε βοηθήσει πολύ και σωματικά και ψυχικά! θα δεις! εγώ πηγαίνω στα joe wider της πλατείας κοραή.
    μα τι δραστήριο κορίτσι είσαι εσύ καλέ? τι για χορό διαβάζω, τι για φωτογραφία, θεατρικά και 2 δουλειές!!! απαπαπαπαπαπαπα...... το σκέφτομαι κι εγώ για διάφορα εναλλακτικά και λέω να ξεκινήσω τίποτα από φέτος..... έλεγα για φλαμένγκο.... ίσως και κάποιο θεατρικό εργαστήρι αλλά ακόμα το ψάχνω και δεν έχω καταλήξει....θα σου πω νεότερα σύντομα

ευγενίτσα μου.... επέτειο διαβάζω!!! 70 μήνες διαβάζω!!!!! ουάου!!!! μακάρι οι 70 μήνες να γίνουν 1.000.070 τρισευτυχισμένοι μήνες!!!! και να είσαστε σύντομα και περισσότεροι στο σπίτι....... και να τσακώνεστε με τον σύζυγο ποιός θα ξυπνήσει το βράδυ για μαμ και άλλαγμα πάνας!!!! έυχομαι μέσα απο την καρδιά μου ότι καλύτερο κούκλα μου! θα τα καταφέρουμε μωρέ!!! όλα θα τα καταφέρουμε!

άννα.... θα μου πείς έμενα για σαδισμό??? αν η πέννυ είναι η γκουρού των πολυκυστικών ωοθηκών... εγώ είμαι η γκουρού του σαδισμού!!!! γιαυτό και προτίθεμαι να κάνω αυτό ακριβώς που προτείνεις. ζύγισμα τη μεθεπόμενη παρασκευή πάλι.....(το λιγότερο!!!) θα τον νικήσουμε τον π*!@%^ τον δείκτη!!!!! αι σιχτιρ πια!!! (το ξέρω αντιγράφω αλλά ας όψεται η σύγχιση....)
    α! μην το ξεχάσω..... και απο μένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για συνάντηση το σάββατο των εκλογών........ αν βρεθούμε και σε μέρος που έχει πρόσβαση ηλεκτρικός ή μετρό.... ακόμα καλύτερα!!!!!

ναντινάκι.......τι λές τώρα??? λεξοδίαιτα????? πιό εύκολο είναι να ασιτήσουμε κυριολεκτικά παρά να κάνουμε λεξοδίαιτα!!! αυτή τη στιγμή καταβάλλω υπεράνθρωπη προσπάθεια για να είμαι λακωνική!!! αλήθεια! είμαστε εκφραστικά κοριτσάκια μωρέ...... έχει και κάτι αυτό το φόρουμ.....κάτι...εμπνευστικό ! χαχαχαχαχαχα!
    παρεπιπτόντως επειδή έχω διαβάσει τώρα τελευτάια κάτι ποστάκια σου μέσα στη μαυρίλα...... θέλω να σου πω...... ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥ!!!! καλά σου τα λένε τα κορίτσια που θέλουν να σε αλυσοδέσουν και να σε πάνε σηκωτή στους αρμόδιους....... με λίγη αποφασιστηκότητα, οργάνωση και αισιοδοξία μπορείς να κάνεις θαύματα!
    και επειδή έθιξες το θέμα τραγουδάκια και επειδή έχω αρκετές μέρες να ανεβάσω.... το σημερινό είναι εξαιρετικά αφιερωμένο σε εσένα!

αλεξία καλώς μας ήλθες! οπλίσου με ηρεμία, ψυχραιμία, υπομονή και αισιοδοξία και......... ξεκινάμε!!!!

ξεχωριστές καλημέρες σε ντέπυ, βάσω και μπαρμπουνάκι!!!
    πέννυυυυυυυυυ...... που είσαι εξαφανισμένη???? η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη δεν είπαμε???? δώσε και σε εμάς λιγουλάκι σημασία!

σας χαιρετώ προς το παρόν με το φοβερό αυτό τραγουδάκι

http://www.youtube.com/watch?v=sNHRUOF0j-8&feature=fvst

Senior Member
    αποφασιστικότητα...... τη σκότωσα προηγουμένως την καημένη τη λεξούλα και δε μπορώ να την βλέπω έτσι!!!!!!!

Senior Member
    αννα.. κεφαλαίωση:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΣΟΥ ΚΟΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ.

πληροφορίες εντός. Θα ανοίξω νέο τοπικ μου φαίνεται για να μην το ρημαξουμε το θεμα

Senior Member
    ποιος ειναι λακωνικος τωρα?? μουαχαχαχαχα!!

*σατανικό βέλασμα*

Senior Member
    πένυ: χάθηκες..
    άννα: μεσα!
    σοφι: μπράβο!
    ντεπι: καλωσόρισες!
    γλυκούλα:εξαφανίστηκες..
    barb: κανονίσου

κ

nadine: ε όχι σε όλα δίαιτα... είπαμε...

αυτό μύνημα αφιερωμένο στους λακωνικούς εαυτούς μας... χεχε

φιλάκια!!!

Senior Member
    Originally posted by eugenia_

πένυ: χάθηκες..
    άννα: μεσα!
    σοφι: μπράβο!
    ντεπι: καλωσόρισες!
    γλυκούλα:εξαφανίστηκες..
    barb: κανονίσου

κ

nadine: ε όχι σε όλα δίαιτα... είπαμε...

αυτό μύνημα αφιερωμένο στους λακωνικούς εαυτούς μας... χεχε

φιλάκια!!!
    Τώρα μάλιστα!Αυτά είναι!Εύγε τέκνον Ευγενία μου!ʼριστα και με τόνο!
    Να τα βλέπουν κι οι συμμαθήτριες σου αυτά και να παραδειγματίζονται!
    (Βέβαια,σ'εμένα από εκδίκηση φλυάρισες λιγάκι,αλλά το αντιπαρέρχομαι)
    Και τώρα χαιρετώ με πολλά φιλάκια σε όλες σας κι ευχαριστίες στο Σοφάκι μου για το τραγούδι γιατί...
    Black Jack και κάηκα!(να ήξερα κι από χαρτορολογία η άσχετη!)

Καλησπερα κοριτσακια.. ολες καλα?????πλησιαζει η πεμπτη.... κ το αγχος της ζυγαριας καραδοκει....τι λετε να δειξει?

Senior Member
    καλά αποτελέσματα ελλάκι μου !!! και μην αγχώνεσαι !!! ότι και να δείξει.. απτόητη εσύ..

Senior Member
    καλημερα και απο εμενα ...στοπ
    τελεια ευγενιτσα που μπορεις σ./κ εκλογων!!! στοπ σε περιμενουμε με ανυπομονησια στοπ
    αννουλα καλυτερα σαββατο, εγω μενω ν.ιωνια αρα καπου ν.ιωνια - ηρακλειο που εχει και ηλεκτρικο και βολευει και σοφια στοπ.
    παρουσιες, παρουσιες ποιες μπορουν να ρθουν στοπ.
    ντεπυ καλως ηρθες στοπ
    ααααααααααα, δεν γινεται δουλεια ετσι βρε ναντινακι μου δοκιμασα την λεξικοδιαιτα και δεν μου βγαινει. ξεκιναω λοιπον ........

Senior Member
    ευγενιτσα απαιτητικη και η σημερινη ημερα η πιο νορμαλ??? κρατα δυναμεις κακομοιρα μου για την αυριανη επετειο γιατι καλο το 69 αλλα το 70 ειναι πιο πονηρουλικο, χι,χι!
    ναντινακι αχ, αχ, αυτα τα παραμυθια που μας γαλουχισαν , μας μεγαλωσαν , μας αναπτυξανε την φαντασια....για ολα αυτα φταινε, τι κριμα τα παραμυθια τελικα να ειναι .... παραμυθια :P ασε γιατι μη νομιζεις κι εγω κολλημενη ημουν μεχρι που αποφασησα να .... αλλαξω παραμυθι και να βρω την υγεια μου! εαν εχεις ενα ζευγαρι παππουτσια και χαλασει, το κολλας το ξανακολλας το ματαξανακολλας, παντα χαλασμενα θα ειναι .... μηπως ειναι καιρος για καινουργια??? τα παλια ειναι αλλιως αλλα και τα νεα ειναι ωραια )))) ε??? μη ρθω πανω και σε μαλωσω! φιλια
    βασσια ναι , ναι θα το θελα, (να σου πω για την μικρη που βηχει βοτανο βηχειο - κοβει το ...βηχα στο βηχα)
    Μπαρμουνακι γλυκο γιατι να κοιτας συνεχεια απο την κλειδαροτρυπα?? μηπως να σου βγαλουμε ενα σετ κλειδια δικο σου καταδικο σου να μας ερχεσαι πιο συχνα??? Συμφωνω με αννουλα ΔΕΚΤΕΣ στην συναντηση γκεστ και ηδονοβλεψιες!
    σοφακι εγω το να μαθω να με αγαπω το δουλευω χρονια..... ετυχαν και διαφορα , θα τα πουμε ολες μαζι απο κοντα συντομα, καποια πραγματα δεν γραφονται ... ομως ειμαι σε καλο καλο δρομο και ω, ναι τα κοριτσια εδω ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ , κι εμενα με εχουνε /με εχετε δηλαδη βοηθησει πολυ και σε πολλααααα μην ξαναρχισω τις ευχαριστιες γιατι ....... ουτε 3000 ποστ δεν θα μου φτασουν. να σε ρωτησω στο joe wider στην αγ. παρασκευη πας??? το εβλεπα περσι που πηγαινα αγ. παρασκευη στο δημο για μαθηματα "Ιστορια της Τεχνης" με τον Π. Τζαβαλο. φανταστικος ανθρωπος και γνωστης του αντικειμενου. εαν σε ενδιαφερει , γιατι κατα πως ειδα εισαι κι εσυ του καλλιτεχνικου, κοιταξε το , επισης εχει και αλλα προγραμματα - ενας φιλος περσι πηγαινε γλυπτικη στον δημο , και ηταν πολυ ευχαριστημενος - τα χρηματα ειναι λογικα και τα τμηματα πολυ καλα. Το γραφω οχι μονο για την σοφια αλλα και για οποιον αλλον ενδοαφερεται, α και σοφακι οχι θεατρικο εκανα θεατρικο παιχνιδι , ειναι διαφορετικο - εχει θεατρικο μεσα του αλλα δεν κανουμε παραστασεις - αποτερω στοχο εχω "ελπιζω" την παντομιμα .... ιδωμεν.
    Δεν μπορω να μην ομολογισω οτι μου λειπουν οι παρουσιες της πεννουλας και της γλυκουλας.... η πεννυ μας διακιολογειτε λογω υποχρ και δουλειας μας το πε η κοπελα αλλωστε (μας το πες αλλα μας λειπεις...) εσυ γλυκουλα που εξαφανιστηκες??? θα ρθεις στην συναντηση??
    σας φιλω ολες μαζι και ελπιζω συντομα και μια μια ξεχωριστα απο κοντα!!! φιλουρες

Senior Member
    ellii ξεχατηκα κοριτσακι μου σορρυ.... οτι και να δειξει η ζυγαρια εμεις συναχιζουμε απτοητες, τα λεω σε εσενα για να τα διαβαζω κι εγω! ο επιμενων ΝΙΚΑΑΑΑ !