Results 811 to 825 of 1906
-
22-09-2009, 17:15 #811
ellii οχι συναχιζουμε αλιμονο και το συναχι καραδοκει ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!! μακια
- 22-09-2009, 17:26 #812
Βαζουμε το τετάκι στον αυτόματο και τα λέει όλα! Αυτό είναι!
Η Νέα Ιωνία μου ακούγεται μια χαρούλα, κούκλα μου.. Συχνάζω στα φλόκα εκεί λόγω της αγάπης που ήρθε απο μακριά (βολεύει το αμορε που ερχεται απο τερμα βορεια του λεκανοπεδιου)..
ʼρα λέμε για το άλλο Σάββατο, στην Νέα Ιωνία. Απογευματάκι? Μεσημεράκι? Τι βολεύει? Προϋπόθεση να μη μας τα χαλάσει ο ΗΣΑΠ με τα έργα του.. Αν κ θα βρούμε λύση!
Δύναμη σε όλες. το Ζεν αρνι σας χαιρετά και επιτίθεται με τη δυναμη του νου σε κάθε δεικτη ζυγαριας!
22-09-2009, 23:22 #813
Ε λοιπόν.. ότι και να πω είναι λίγο!! Έχω διαβάσει τα ΑΠΑΝΤΑ που έχετε γράψει.. και θεωρώ πως σαν "γκουρού" δεν υπόκειμαι στους περιορισμούς του Ναντινοδεσμοφύλακα του φόρουμ! Θα προσπαθήσω να είμαι λακωνική όμως για να συνεχίσουν να μπορούν να μας παρακολουθούν και οι έκτακτοι επισκέπτες μας.
Δεν μπορώ να μην σχολιάσω αυτό!
Originally posted by esceden
Έκτακτη ανακοίνωση:
Στην πρώτη συνάντηση δεκτές και ηδονοβλεψίες. Στην δεύτερη θα σας περάσω από υπέρηχο να τσεκάρω ποιες ειναι οντως πολυκυστικες, και ποιες μας επισκέπτονται για το δωρεάν γελιο!
Τετάκι καλώς μας ήρθες και πάλι! Βρε θηρίο.. ΠΩΣ έγραψες τόσα πράγματα σε μια μέρα!! Χαίρομαι που αποφάσισες να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου.. εμείς όλοι εδώ είμαστε για όλα! Μακάρι αυτός ο χειμώνας να σου δώσει ότι επιθυμείς!
Αλεξία καλωσόρισες και καλά κουράγια στην προσπάθεια!! Για ό,τι σε απασχολεί μην διστάσεις να ρωτήσεις.. μπορεί ο γκουρού να περνάει φάση.. αλλά το τόπικ έχει ικανότατες υπο-γκουρού που σπεύδουν! Πες μας για σένα και για όσα αντιμετώπισες ή ακόμη αντιμετωπίζεις!
Κοριτσάκια μου γλυκά σας φιλώ μία μία και σας διαβάζω κανονικότατα κάθε που ξεμοναχιάζω υπολογιστή αλλά το ότι δεν γράφω καθημερινά πια έχει να κάνει με φόρτο δουλειάς και μόνο!
Ντέπυ, σοφάκι, ευγενούλι, έλλη, μπαρμπουνάκι, Βάσια και το καλό που μου θέλω μη ξεχνάω καμία σας.. πολλά πολλά φιλιά και θα τα ξαναπούμε σύντομα! Το πιο μεγάλο και σφουρηχτό φιλί στο Ναταλάκι μου με την ελπίδα να μη μου βγάλει κίτρινη κάρτα για το (άλλη μια φορά) γιγαντοπόστ!! Ε;; Τέλειο και υπέροχο Ναταλίνι μου;;
22-09-2009, 23:26 #814
Originally posted by eugenia_
πένυ: χάθηκες..
άννα: μεσα!
σοφι: μπράβο!
ντεπι: καλωσόρισες!
γλυκούλα:εξαφανίστηκες..
barb: κανονίσου
κ
nadine: ε όχι σε όλα δίαιτα... είπαμε...
αυτό μύνημα αφιερωμένο στους λακωνικούς εαυτούς μας... χεχε
φιλάκια!!!
Α ρε κρυφό μαμούνι! Καλή είσαι και του λόγου σου.. γελούσα σαν χαζή κανά δεκάλεπτο με το τηλεγράφημα!
23-09-2009, 00:02 #815
Μετά από μια φορουμότσαρκα στα πέριξ.. θυμήθηκα πως κάτι ξέχασα!! Τέτα μου αύριο το βράδι θα έχεις u2u! Καλό βράδι τσούπρες!
23-09-2009, 00:23 #816
Originally posted by pennyV
Originally posted by eugenia_
πένυ: χάθηκες..
άννα: μεσα!
σοφι: μπράβο!
ντεπι: καλωσόρισες!
γλυκούλα:εξαφανίστηκες..
barb: κανονίσου
κ
nadine: ε όχι σε όλα δίαιτα... είπαμε...
αυτό μύνημα αφιερωμένο στους λακωνικούς εαυτούς μας... χεχε
φιλάκια!!!
Α ρε κρυφό μαμούνι! Καλή είσαι και του λόγου σου.. γελούσα σαν χαζή κανά δεκάλεπτο με το τηλεγράφημα!
23-09-2009, 14:52 #817
καλημέρες ... σήμερα θα είμαι κι εγώ πιο λακωνική από ποτέ!!! έπηξα κι εγώ...... μπουχούυυυυυ.......
χαίρομαι που η ν. ιωνία κατοχυρώθηκε όπως δείχνουν τα πράγματα..... καλά... θα γίνει χαμός!!! μπουχαχαχαχα!!!
να σου και η γκουρού μας!!!! εμφανίστηκε....... καλή δύναμη κοριτσάκι μου!!!!! σε νίωθω!
ευγενία..... ακριβώς έτσι σε φαντάζομαι..... άλλα σε λίγο πιο χαριτωμένη version!!!!
τετάκι πηγαίνω στα weider του κέντρου..... η αγία παρασκεύη μου πέφτει λίγο μακριά είναι η αλήθεια...... αν και όσα μου λες μου ακούγονται εξαιρετικά ενδιαφέροντα!
το βασικότερο νέο που έχω να σας πω είναι ότι βρήκα ένα πολύ καλό θεατρικό εργαστήρι στο θησείο που μου φαίνεται πολύ ψαγμένο και θα ήθελα να το προσπαθήσω. είναι γεγονός ότι μόνο τώρα που είμαι ελεύθερη κι ωραία (ψωνάραααααα...... πλάκα κάνω καλέεεεε......) έχω την πολυτέλεια να ασχοληθώ με τέτοια πράγματα..... το θέμα είναι όμως οτι το πρόγραμμα απαιτεί 4 ώρες 4 φορές τη βδομάδα και αυτό με προβληματίζει λίγο..... το βρίσκω κάπως δεσμευτικό.... θα δούμε όμως...... θα σας ενημερώσω για την τελική απόφαση σύντομα!
προς το παρόν....... antiossssssss!!!!!!
είπα να βάλω κάτι ελληνικό σήμερα όχι όμως και τυχαίο..... αυτό το παλληκάρι αν το γνώριζα και μου έδινε και λίγη σημασία..... θα το παντρευόμουνα!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Tikkdv1UcOQ
23-09-2009, 16:28 #818
καλησπερα κοριτσακια.. σημερα δεν ξερω με εχει πιασει καταθλιψη... ειναι το γεγονος οτι ψαχνω για δουλεια εδω κ ενα μηνα κ τπτ.... ειναι που αυριο ειναι η μερα της ζυγαριας κ τη φοβαμαι.. δεν ξερω.. θα μου περασει.... παντως οσο αφορα την ευρεση εργασιας.. τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα.. κοριτσακια εχετε κανεναν υποψη πειραια κ γυρω περιοχες που να ψαχνει για υπαλληλο?
23-09-2009, 17:53 #819
ellii kai penny σας στελνω u2u, ειμαι λιγο στο τρεξιμο ολες τις υπολοιπες σας φιλω πολυ, να εχετε ενα υπεροχο απογευμα! φιλουρες
24-09-2009, 01:10 #820
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ έγραφα μισή ώρα και τα εξαφάνισε ΟΛΑ! Συγχωρήστε μου λοιπόν το ποστ αλά Ευγενία!
Έλλη: κουράγιο και υπομονή! ΔΕΝ φοβόμαστε ζυγαριά..αλλιώς ζυγαριά εκδικείται εμάς!
Τέτα: ευχαριστώ για υ2υ.. έχεις ένα και εσύ!
Ευγενία: Το καινούριο σου όνομα είναι "τρελλό ακάρεο" Χρόνος γέλωτος ανήλθε στα 17 λεπτά και 24 δεύτερα!
Σοφάκι: Εγώ κουμπάρα!
Ζεν αρνί: Ωραία χωρίστρα! Το τηλέφωνο του κομμωτή σου παρακαλώ!
Σας φιλώ γλυκά και εύχομαι υπομονή και δύναμη! Αναφορά ζυγίσματος την Παρασκευή για μένα.. άντε να δούμε το 78 κι ας είναι 78,9!
24-09-2009, 10:03 #821
και ναιιιιιιιιιι το πρωτο ζυγισμα τεθηκε με επιτυχια...... η ζυγαρια εδειξε.. τρια κιλα μειον..........δεν φανταζεστε ποσο χαρουμενη ειμαι........!!!!!!! εχω φυγει ηδη να ενημερωσω το τικερακι... 2 κιλα σε 3 εβδομαδες δεν ειναι καλα?
24-09-2009, 10:04 #822
κ διορθωνω γτ εκνευριστηκα.... 3 κιλα σε δυο εβδομαδες δεν ειναι καλα??
24-09-2009, 10:16 #823
ελλη ειναι τελεια η απωλεια σου, μπραβο σου και εις κατωτερα,
κοριτσια καλημερα και απο μενα,
σοφη κανε το χομπι σου τωρα που εισαι ελευθερη και ωραια γιατι μετα ξεχνατο, μακαρι να μπορουσα να αφιερωσω και εγω τοσο χρονο σε ενα χομπι μου που κυριως ξαλαφρωνει την ψυχη,
ευγενια λιγο τρομακτικη μου φαινεσαι, ελπιζω αν χασεις κανενα κιλο να γλυκινεις λιγακι,........
ζεν αρνακι η ζυγαρια θα ειναι με το μερος μας αυτη την βδομαδα
φιλια
24-09-2009, 12:41 #824
κοριτσια καλημερα και απο μενα ελπιζω να ειστε ολες καλα και αυτες που γνωριζω απο παλια και οι καινουργιες..
24-09-2009, 13:42 #825
καλημερα Porky_ δεν θυμαμαι να εχουμε ξαναμιλησει στο παρελθον! καλως μας βρηκες!
Κοριτσακια μου ολες εσεις καλα??? δεν βλεπω την ωρα να συναντησω καποιες απο εσας και βορεια ελλαδα και επι αθηναϊκου εδαφους. αννουλα για την ωρα ακριβωςνα το κανονισουμε αρχες εβδομαδας??? θα δουλευω τελικα το σαβ, απλα δεν ξερω τι ωρα ακριβως και ειναι αμαρτια να ειστε διπλα κι εγω να μην μπορεσω. θα συντονιστουμε!!! α, φερε και την βενταλια προβλεπετε η συντηση να ειναι hot και να χτυπησουμε υψηλες θερμοκρασιες!
ευγενιτσα... χα, χα, χα η φωτο ειναι απο τις καλοκαιρινες σου διακοπες??? χα, χα, χα
βασια η μικρη σου καλυτερα??
πεννουλα τα λεμε απο κονταααααα!
ελλη σου στειλα u2u!
Σας φιλω φευγωωωωωω, θα μαθω τα νεα σας (λακωνικα, πατρινα, βορειοελλαδιτικα και λοιπων ελληνικων προορισμων απο Δευτερα!!!) φιλια και να προσεχετε τους .... πειρασμους!!! (αχ, αχ, γινεται θεσ/νικη χωρις τσουρεκι??θα δυνοπαθησω το ξερω) θα σας επιστρεψω δευτερα με λιγο αερα βορειοελλαδιτικο, αχ, αχ! φιλιαααα
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....