Results 871 to 885 of 1906
-
01-10-2009, 00:15 #871
Παρασκευή έρχεται και μην ξεχνάμε τις ζυγαριές μας εεε!! Εγώ αδιαθέτησα σήμερα (ευτυχώς) σαν ρολογάκι στις 29 μέρες και ελπίζω να έχει ξεπρηστεί το σύμπαν μέχρι το ζύγισμα. Χαλάλι ο πονοκέφαλος του κερατά που πέρασα σήμερα αν είναι να δω το 77 και όσο να'ναι!!
Φιλιά πολλά σε παρούσες και απούσες!
- 01-10-2009, 09:48 #872
Ένα φιλί κι από μένα,την αδιάβαστη απούσα!
Ερωτικό,φλογερό,μπροστά στο δημαρχείο του Παρισιού!
Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα!Γύρισε η Σαμπίνα μου!Σα λα λα λα!
01-10-2009, 10:43 #873
καλημερα κοριτσουδια μου.. ημερα πεμπτη κ την περιμενα πως κ πως ειναι η αληθεια...σημερα ειναι η μερα του ζυγισματος.. ε λοιπον η ζυγαρια.. εδειξε ακομα εναμιση κιλο μειον.. βρε λετε να πετυχω το στοχο μου?10 κιλα μεχρι την αλλαγη του χρονου?να με βρει ανανεωμενη παντελως?σημερα εχω συνεντευξη για δουλιτσα.... ευχηθειτε μου καλη επιτυχια....
01-10-2009, 10:48 #874
Ένα κιλάκι λιγότερο προσδοκούσες,50% δώρο στη συσκευασία σου ήρθε!
Έτσι θετικά να εξελιχτεί και το επεγγελματικό σου ραντεβού!
Η καλή μέρα άλλωστε,από το πρωί φαίνεται!Με το καλό,Ελινάκι μου!
Περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου!Φιλάκιαααααα
01-10-2009, 13:28 #875
Καλή επιτυχία με την συνέντευξη ελλάκι μου!! Αντε να ακούσουμε καλά νέα από κοντά το Σάββατο..
ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 3/10 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ 8:00
Κατά τα άλλα καλό μήνα κοριτσούδια μου. Ήταν μια ζορικη εβδομάδα, αλλα το παλεύω ακόμα. Τα βραδια γυριζα τοσο κουρασμένη σπιτι που ενώ σας διαβαζα, δεν είχα δύναμη να σας γράψω.. μην νομίζετε οτι σας έγραφα, ε?
Ζύγισμα σήμερα, όπως μου είχα υποσχεθεί και απολογισμός Σεπτέμβρη: -1,700
απρόσμενο σχεδόν, ελπίζω να ξεκόλλησα! Αισίως στα 85 και λίγο.. Όταν φτάσω κάτω από 80, θα μιλάμε για μεγάλη προσωπική νίκη!!
τα νέα σας, ζουζουνες?
01-10-2009, 15:02 #876
Πενυ μου καλη σχολικη χρονια, ελπιζω να μαθεις πολλα αγγλικα στα μικρα ζουζουνακια,
escenden γιουπι!!!!!!!!!!!!!! ειδες που ξεκολλησες, ελπιζω να συνεχιζεις και το κολυμβητηριο. πιστευω μεχρι το τελος του χρονου θα τα καταφερεις να κατακτησεις την νικη σου, και τοτε ποιος σε πιανει............
ελλη μου ελπιζω ολα καλα στην συνεντευξη, αντε να φυγει και αυτο το αγχος απο πανω σου.......
φιλια και καλο μηνα σε ολες
01-10-2009, 15:33 #877
βρε... δεν ειπαμε εγω οτι σαββατο παω βολο για εκλογες?αχ που εχεις το μυαλο σου?
τωρα οσον αφορα τη συνεντευξη .. ουτε κρυο ουτε ζεστη... μου ειπε την παρασκευη την επομενη να τον ξαναπαρω..οποτε.. ειδωμεν...
01-10-2009, 15:52 #878
Δηλώνω ερωτευμενη και ενοχη ελλη...
02-10-2009, 10:51 #879
καλημερούδια γλυκά μου αγγελούδια...........
μπράβο για τις απώλειες κορίτσια!!!!! για να δούμε η δική μου ζυγαριά τι θα δείξει αυτή τη φορά......... α! έλλη καλά αποτελέσματα με τη συνέντευξη σου........παραπτωμά μου σοβαρό η παράλειψη αυτή.........χαιρετώ μέχρι αύριο στις οχτώ!!!!!!!! φιλάκιαααααα
02-10-2009, 14:19 #880
Καλημέρα κυστοκοριτσάκια μου και μη! Τί έγινε σήμερα πουλάκια μου.. Παρασκευή και κάναμε κοπάνα;; Περίμενα και γω να δω αναφορές ζυγίσματος.. αλλά ατύχησα! Δεν πειράζει όμως.. ας δώσω εγώ το καλό παράδειγμα και να πω ότι η πρωινή μου συνάντηση με τη ζυγαριά είχε αίσια έκβαση. Απώλεια είχαμε τελικά... η οθονίτσα αναβόσβησε στο 78!!! ʼντε να τελειώνουμε σιγά σιγά, χθες έκλεισα 8 μήνες προσπάθειας με συνολική απώλεια 27 κιλά. Και φυσικά.. πάμε γι άλλα!!!
Έλλη μας εύχομαι να πάνε όλα καλά τελικά με το κυνήγι της πρόσληψης!! Περιμένουμε περισσότερα νέα από το μέτωπο έτσι;;
Και να κλείσω εκφράζοντας μια ανάγκη μου! Σήμερα νιώθω μια ακατανίκητη επιθυμία να στείλω αγκαλίτσες και φιλάκια και ζουλήγματα στο τρελό-Πατρινό-ακάρεο που το σκέφτομαι και του στέλνω όση θετική ενέργεια μπορεί να εκπέμψει το πειραγμένο από την πολλή δουλειά πνεύμα μου!! Έφτασαν τα κύματα στην Πάτρα Ευγενούλα μου;;; Φιλιά πολλά και κουράγια περισσότερα κοριτσάκι μου.. είμαστε πάντα εδώ για όλα!!
Καλή συνέχεια σε όλες!! smoooooooooooooch!!! (K)
02-10-2009, 14:27 #881
Originally posted by NADINE
Ένα φιλί κι από μένα,την αδιάβαστη απούσα!
Ερωτικό,φλογερό,μπροστά στο δημαρχείο του Παρισιού!
Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα!Γύρισε η Σαμπίνα μου!Σα λα λα λα!
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΜΠΙΝΑ κι από μένα!! Έχεις προσθέσει ήδη ύλη στα κενά που έχω από το φόρουμ τον τελευταίο καιρό.. αλλά θα σε προλάβω.. που θα μου πας! Σκοπεύω σε σοβαρή μελέτη το βράδι! Και πάλι καλώς όρισες
02-10-2009, 16:30 #882
αχ, αχ, δηλωνω απουσα τοσες ημερες, καθε φορα που λεω οτι θα μπω να γραψω αναλυτικα κατι γινεται και τσουπ δεν τα καταφερνω με τιποτα ολο κατι γινεται..... ειστε καλα?? κατι για απωλειες διαβασα κιλων μπραβο μπραβο , οσες αναζητουν εργασια καλη επιτυχια κοριτσακι μου, τι κριμα που θα εισαι βολο,αχ αχ σε περιμενουμε σε επομενη συναντηση , γλυκουλα μου ευχομαι να αλλαξεις γνωμη και να ρθεις θα σε περιμενουμε...λοιπον κοριτσια αυριο 8 η ωρα στο σταθμο του τρενου στην Ν.Ιωνια και επειδη εχει 2 πλευρες και θα ψαχνομαστε προτεινω να βρεθουμε στην ανοδο προς αθηνα απεξω στο απεναντι πεζοδρομιο εχει εναν φουρνο...εκει απεξω απο το φουρνο στην αλλη γωνια εχει και ενα καταστημα με ειδη προικος- πετσετες κτλ. επειδη εγω φευγω σε λιγα δευτερολεπτα σας στελων ευγενιτσα και αννουλα σοφακι το κινητο μου με u2u να εχουμε μια στοιχιωδη επικοινωνια, σας φιλω ολες, τα λεμε αυριο , πεννυ μου και ναταλιτσα μην στεναχωριεστε θα δωσω σ'ολες απο μια τσιμπια και ενα δαγκωμα απο εσας!!! φιλακια πολλα πολλα πολλα
02-10-2009, 16:31 #883
κοπελάρες...... να μαι κ εγω..!!
ελπίζω να ειστε όλες καλά και να περνάτε ακόμη καλύτερα!!!
θέλω να σας φιλήσω μια μια ξεχωριστα και να δωσω θερμα συγχαρητήρια σε όλα τα κοριτσια που καταφέρνουν και χάνουν κιλάκια ... μπράβο και πάλι μπράβο.. καλή συνέχεια !!
τετάκι μου, αννιώ μου, γλυκούλα πως είστε?? ανυπομονώ να σας δώ το Σάββατο αν και νοιώθω πως σας ξέρω ήδη... που τελικά θα περιμένουμε?? ας δώσει κάποια που ξέρει, ένα σημείο. και πως θα καταλάβουμε η μία την άλλη?? εγω μόνο την άννα ξέρω φυσιογνωμικά. και μη πειτε για γαρύφαλο.....ξεπερασμένο.. χαχα!!
σοφάκι μου όλα καλά γλυκιά μου?? φοβήθηκες την nadine και μίκρυνες τα ποστ?? βρε μη μασάς μόνο λόγια είναι..... ( σε αγαπάω nadinaki μου..) άντε περιμένουμε αναλύση αν βεβαια στο επιτρέψουν οι πολλές υποχρεώσεις σου!!
Ελλάκι μου ταξιδιάρικο, σκιζεις από απώλεια...! μπράβο ! έτσι κοριτσάκι μου, να συνεχίσεις !!
και φυσικά να περνάς πάντοτε καλά με τον ανθρωπό σου και να προσέχετε ο ένας τον άλλο...
Βασια μου χαίρομαι που είσαι καλά και το μικρουλάκι μας ακόμα καλύτερα!! σε φιλω γλυκά!!
Sabe μου, σε καλωσορίζω και επίσημα από το τόπικ που έδεσε αρκετά γυναικες με κοινά πολυκυστικά προβλήματα αλλά και όχι μόνο....αυτές.. σε περιμενουμε και εδώ να δώσεις την πολύτιμη παρουσία σου καθώς επίσης και την πολυτιμότερη συμπαραστασή σου..!! φιλάκια....
σε αυτό το σημείο θέλω να κάνω ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα σε ένα πλάσμα που γίνεται ολοένα και σημαντικότερο στη ζωή μου... στην πένυ μου... σε ευχαριστώ που υπάρχεις...!!! σε ευχαριστω που με συμμερίζεσαι και με στηρίζεις...!! σε ευχαριστώ που με καταλαβαίνεις...!!! σε ευχαριστώ που με βοηθάς...!! είσαι απίστευτος ανθρωπος πέννυ..!! και ευχομαι του κόσμου τα καλά να έρθουν όλα στο δρόμο σου.. και να δεις τη μικρή ομορφη όπως επιθυμεις!! υγεια -αγάπη -ευτυχία !!!!!!!! σε αγαπώ πενούλα ( φιλικά........... μη ζηλέψει η ναταλία)
και μιάς που δεν θα την αποφύγω τη γκρίνια... και εσύ ναταλία μου είσαι πολύ καλό παιδί. Να ξέρεις οτι σε αγαπώ πολύ και θέλω να σε εχω δίπλα μου ιδιαίτερα τις στιγμές που δημιουργείς...... και κυρίως..
κατάλαβε επιτέλους ποσο σημαντική ΕΙΣΑΙ !!!!!! και πιστεψε μας σε εχουμε ανάγκη..
κ εσένα ευχαριστώ που υπάρχεις .. και σε ευχαριστω που με σκέφτεσαι και με στηρίζεις..
Βλέπετε κορίτσια όταν κύλησε ο τεντζερης και βρήκε το καπάκι.... συνέβησαν όλα.. σας φιλώ γλυκά και τις δύο!!
και σε όλες τις υπόλοιπες εχω να πω πως δεν ημουν στα καλυτερά μου αλλά προσπαθώ να ισορροπἠσω...και με τη βοηθεια σας θα τα καταφέρω.. σας ευχαριστώ που με ακουσατε.. σας αφιερώνω το παρακάτω angels
http://www.youtube.com/watch?v=eojxssdyNVg
το έκανα οσο λακωνικότερο γίνοταν... το ποστ nadinofatsa..
02-10-2009, 16:33 #884
τεταααααααααααααααααααα θα στειλω κ εγω τωρα είδα το ποστ βλέπεις εγραφα το ανωτέρο διηγημα...
02-10-2009, 16:39 #885
egine eugenitsa moy ta leme ayriooooo apo konta koritsia sas filo feygv trexontasssssss
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....