Results 76 to 90 of 1906
-
24-05-2009, 16:59 #76
ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ``CYSTERS``!NA MAΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ......ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ...ΠΑΩ ΕΞΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ,ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ!ΦΙΛΙΑ!
- 24-05-2009, 17:05 #77
ειμαι και εγω μελος?!! ωραια και τα δυο ονοματα..
24-05-2009, 17:38 #78
ΠΕΝΝΥ Η ΔΙΑΙΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΙΣΣΟΡΟΠΗΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ,CYSTERS? ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ......
25-05-2009, 09:19 #79
κορίτσια δεν μαπίνω συχνά αλλά σας δίνω μία καλή δίαιτα από τον Μουλινό που είδα σε περιοδικό και την έκανα..σε 2,5 μήνες έχασα 8-9 κιλά..είναι πολύ ΄καλή και δεν πεινάς...
Ημέρα 1η
Πρωινό
- δημητριακά με γάλα 1,5%
- αφέψημα πράσινου τσαγιού
Δεκατιανό
- 1 γιαούρτι 2% με λίγο μέλι
Μεσημεριανό
- κοτόπουλο στήθος, ψητό ή βραστό
- 1 μπολ μπρόκολο
- τυρί χαμηλών λιπαρών
- μαύρο ψωμί
Σνακ
- πράσινο μήλο
Βραδινό
- ομελέτα σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι με 3 ασπράδια και 1 κρόκο, φιλέτο γαλοπούλας και τυρί χαμηλών λιπαρών
- 1 μπολ πράσινο λάχανο
- μαύρο ψωμί
Ημέρα 2η
Πρωινό
- 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού (3 πορτοκάλια στυμένα)
- 1 τοστ με 40 γρ. κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών
- Αφέψημα πράσινου τσαγιού
Δεκατιανό
- 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης
Μεσημεριανό
- φασολάκια ή αρακάς με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας
- τυρί χαμηλών λιπαρών
- μαύρο ψωμί
Σνακ
- μία μπάρα δημητριακών
Βραδινό
- σουβλάκι με πίτα ψημένη στα κάρβουνα ή στο φούρνο χωρίς λάδι, με κομματάκια κοτόπουλου, ντομάτα και κρεμμύδι
Ημέρα 3η
Πρωινό
- 1 ποτήρι γάλα 1,5%
- 2 φέτες μαύρο ψωμί
- 1 κ.γ. μέλι
- 1 φρούτο
Δεκατιανό
- 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης
Μεσημεριανό
- ψάρι βραστό ή ψητό
- μία πατάτα βραστή ή ψητή
- 1 μπολ βραστά κολοκυθάκια
Σνακ
- μία μπάρα δημητριακών
Βραδινό
- τονοσαλάτα με φιλέτο τόνου σε νερό, λίγη μαγιονέζα light και 1 μπολ μαρούλι
Ημέρα 4η
Πρωινό
- 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού (3 πορτοκάλια στυμένα)
- 1 αυγό βραστό
- μία φέτα μαύρο ψωμί
Δεκατιανό
- ακτινίδια
Μεσημεριανό
- μακαρόνια ολικής άλεσης ή λευκά μακαρόνια, με σάλτσα από φρέσκια ντομάτα και τριμμένο τυρί emental light
- μία μικρή σαλάτα
Σνακ
- 1 γιαούρτι 2% με λίγο μέλι
Βραδινό
- σάντουιτς με μαύρο ψωμί, 60 γρ. φιλέτο γαλοπούλας, 50 γρ. κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών και ντομάτα
Ημέρα 5η
Πρωινό
- δημητριακά με γάλα 0-1,5%
Δεκατιανό
- 2 κριτσίνια οκτάσπορα με λίγο τυρί χαμηλών λιπαρών
Μεσημεριανό
- μοσχάρι (φιλέτο ή μπριζόλα), ψητό ή βραστό
- τυρί χαμηλών λιπαρών
- 1 μεγάλο μπολ κουνουπίδι
- μαύρο ψωμί
Σνακ
- 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
Βραδινό
- κρητικό παξιμάδι (ντάκος) με τριμμένη ντομάτα, τυρί φέτα, κρεμμύδι και μπαχαρικά
- 1 φρούτο
Ημέρα 6η
Πρωινό
- 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού (3 πορτοκάλια στυμμένα)
- 1 τοστ με 40 γρ. κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών
Δεκατιανό
- αποξηραμένα δαμάσκηνα
Μεσημεριανό
- όσπρια (φακές, φασόλια ή ρεβίθια) με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας
- τυρί φέτα
- μία φέτα μαύρο ψωμί
Σνακ
- 2 οκτάσπορα κριτσίνια με λίγο τυρί χαμηλών λιπαρών
Βραδινό
- σαλάτα με φιλέτο σολομού, 1 μπολ σπαράγγια-λαχανάκια Βρυξελών, ντρέσινγκ από 1/2 κεσέ γιαούρτι 2%, μία κουταλιά μουστάρδα και λεμόνι
Ημέρα 7η
Πρωινό
- δημητριακά με γάλα 0-1,5%
Δεκατιανό
- φρούτο εποχής
Μεσημεριανό
- Φασολάκια, αρακάς, μπάμιες, αγκινάρες ή μελιτζάνες με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, τυρί φέτα ή cottage cheese
- μαύρο ψωμί
Σνακ
- μία μπάρα δημητριακών
Βραδινό
- μια μεσαία αραβική πίτα με λουκάνικο από γαλοπούλα και μουστάρδα
- 1 μπολ λαχανικά
Χρήσιμες συμβουλές
* Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε λιπαρά στο μαγείρεμα.
* Μασάτε καλά την τροφή σας και μην τρώτε βιαστικά.
* Μην ξεχνάτε ποτέ τη σαλάτα με το φαγητό σας.
* Μην αφήνετε τον οργανισμό σας να πεινάσει πολύ κρατώντας μεγάλη απόσταση μεταξύ των γευμάτων.
* Αυξήστε τη σωματική σας δραστηριότητα (με κάποια άσκηση, όπως κολύμπι ή έστω περπάτημα).
* Μην ξεχνάτε ότι όταν τρώτε ακατάλληλα φαγητά (λιπαρά-γλυκά) σε μεγάλη ποσότητα, αυτό δεν σημαίνει ότι χαλάσατε εντελώς το πρόγραμμα διατροφή σας, αλλά ότι πρέπει να προσέξετε περισσότερο τις επόμενες ημέρες.
* Φροντίστε να τρώτε από όλες τις ομάδες τροφών.
* Αποφύγετε ή περιορίστε τα επεξεργασμένα τρόφιμα
25-05-2009, 12:07 #80
καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες! ανακαλυψα οτι δν ειχα κανει Logout και οτι συνεχεια με δειχνει οτι ειμαι μεσα :P .
GLYKOULA και PENNY να στε καλα που μοιραστηκατε μαζι μας την διαιτα αυτη. την βρισκω παρα πολυ καλη και πολυ ευκολη στην εφαρμογη της , και οχι ιδιαιτερα στερητικη. Ζωη τνκς για την διαιτα , την βρισκω πολυ πιο δυσκολη για να την εφαρμοσω εκ πρωτης οψεως. καλη συνεχεια σου ευχομαι με την εφαρμογη της και καλη συνεχεια στην απωλεια των κιλων! ΣΕ ΟΛΕΣ !!!
κοριτσια εγω αυτη την στιγμη κανω την διαιτα του Lipotox και θα την συνεχισω μεχρι τελος ιουνιου περιπου με βολευει γιατι ειμαι ελαχιστες ωρες στο σπιτι και το υποκαταστατο γευματος με εξηπηρετει απιστευτα ..... σκοπευω ομως μολις την τελειωσω να ξεκινησω την διαιτα σου Penny μου την οποια νομιζω πως μπορω να ακολουθησω με μεγαλυτερη ευκολια απο οτι την δικη μου (πλην του ψωμιου το οποιο ουτως η αλλως εχω ξεσυνηθισει να τρωω) . χιλια ευχαριστω!! το cysters μου αρεσει παρα πολυ σαν ιδεα!!! Αχ, τι καλο το 89..... μπραβο πεννυ μπραβο .... οταν το δω κι εγω στην ζυγαρια... παρτυ θα κανω .!!!!
25-05-2009, 12:50 #81
kαλησπερα κοριτσια....ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ..........CYSTERS!!!kαλοριζικο το team το δικο μαs koριτσια....ευχομαι να ειναι γουρικο,
,μπορειτε να κανετε οποιαδηποτε διατροφη-διαιτα,θελησετε εσειs,αυτη η διαιτα τηs πεννυ,βοηθαει περισσοτερο,ατομα τα οποια εχουν κολλησει με τα κιλα τουs,λογω ορμονικων,πολυκιστικων ωοθηκων κτλ,επισηs και για διαβητικουs,.μεχρι στιγμηs εφαγα το πρωινο μου,και ειμαι γεματη ενεργεια!καλη συνεχεια σε ολεs!!filia!
25-05-2009, 17:27 #82
ΠΕΝΝΥ ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΠΙΑ.ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΙΖΕΡ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΞΑΝΑΒΓΗΚΑΝ.ΟΧΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ.ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ Η ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ.ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΙΖΕΡ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.
25-05-2009, 22:08 #83
Κοριτσια ακομα μια.Συγκαταλεγομαι και εγω στην ανωτερω ομαδα καθ οτι οι ωοθηκες μου ειναι φουλ απο κυστεις και η τεστοστερονη μου εχει παρει απο καιρο τα πανω της.Επισης με την περιοδο μου εχω τσακωθει και ερχεται οταν με θυμαται..Κοινως πολλα νευρα και πολυ κυκλοθυμια.Αυτο που ξερω ειναι οτι υπαρχουν οι πολυκυστικες ωοθηκες σκετες με τα γνωστα προβληματα στον κυκλο και υπαρχει και το "συνδρομο των πολυκυστικων ωοθηκων",οπως εχετε ηδη πει.Δεν ξερω αν σχετιζονται αυτα με τη σχεση που εχω με το φαγητο,αλλα σιγουρα ειναι ασχημο να εχεις ορμονικες ανωμαλιες,σε απορρυθμιζει.Αφηστε την αιωνια παλη με τις τριχες...Δεν εχω βρει τροπο να το αντιμετωπισω ως τωρα δυστυχως..
26-05-2009, 01:13 #84
καλησπέρα cysters λοιπόν και με γεια μας το όνομα!! Χαίρομαι που σας άρεσε όσο και μένα. Έχει μια γλύκα όσο να πεις! Και μια και είπα για γλύκα..Γλυκούλα μου καλή καλή αρχή εύχομαι και δεσμεύομαι ότι αν την τηρείς σωστά.. στο τέλος της εβδομάδας θα δεις τα πρώτα αποτελέσματα!
Ζωή πάρα πολύ ωραία η δίαιτα που προτείνεις.. και ιδιαίτερα ισορροπημένη. Το μόνο που λείπει είναι οι ακριβείς ποσότητες στις μερίδες, κάτι που αφήνει μεγάλα περιθώρια αυτοσχεδιασμού. Εξίσου εκνευριστικό είναι και το ζύγισμα βέβαια, αλλά εγώ έχω ένα κακό! Όταν κάνω δίαιτα.. αν δεν μου πεις πόσο κρέας πχ να βάλω, από φόβο μήπως βάλω πολύ, καταλήγω να βάζω πολύ λίγο.. και πεινάω συνέχεια! Πάντως έχει μεγάλη ποικιλία από φαγητά, και δεν πρέπει να βαρέθηκες καθόλου! Και η απώλεια τέλεια!! Μπράβο σου!
Αθηνούλα το αποφάσισες το reductil τελικά ε; Μια μικρούλα συμβουλή μπορώ;; Μην πέσεις στην παγίδα και αρχίσεις να υποσιτίζεσαι οκ; Αν σε πιάσουν σε όλο τους το μεγαλείο.. απλά ξεχνάς να φας! Να πιέζεις τον εαυτό σου να τρως ισορροπημένα και μικρά γεύματα.. μην κοιμηθεί εντελώς ο έρμος νυσταγμένος μεταβολισμός και μετά τρέχουμε!! Ως παθούσα στο λέω αυτό.. Με ρωτάς για αποτρίχωση! Μακριά από κέντρα όσο μπορείς.. είναι το λιγότερο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ!! Είχα την "τύχη" να το ζήσω κι αυτό.. Συνέχισε να ψάχνεις για δερματολόγο.. και να θυμάσαι πως θέλει επιμονή! Ειδικά το πρόσωπο ηρεμεί λίγο μόνο με αντισυλληπτικά, που καθυστερούν την επανεμφάνιση της τριχοφυίας, αλλά τουλάχιστον μετά από μερικές επισκέψεις λέιζερ μαλακώνουν οι τρίχες και δεν φαίνονται τόσο έντονα!
Eyxi νομίζω πως ήρθες στο κατάλληλο μέρος! Μπαίνω στον πειρασμό να σε πάω μία κόντρα στην τεστοστερόνη! Το ρεκόρ μου είναι 9,3 (γυναικίες φυσιολογικές τιμές >1) Εγώ και ο Ζαγοράκης ένα πράμα! Και όσο για τρίχα.. μη σου πω και Κολοκοτρώνης!! Μίλησέ μας λίγο για σένα.. τι στο καλό cysters είμαστε;; Ότι θέλεις εσύ δηλαδή!
etet διάβασα πολλά για το λιποτόξ.. και το έπαθα και το δεύτερο εγκεφαλικό με τη διατροφή που προτείνει! Η δεύτερη φορά που με σοκάρεις μέσα σε δύο σελίδες!! Σε κάθε περίπτωση όμως.. να μας ενημερώνεις και μας πως πάει!! Για να το παίρνει τόσος πολύς κόσμος.. κάτι θα κάνει!ʼντε και να το κάνουμε μαζί το πάρτι.. γιατί εγώ λόγω συντήρησης θα το βλέπω αρκετό καιρό το 89 ακόμα! Σε περιμένωωω!!
dx νομίζω ότι είσαι επίσημα το πρώτο μέλος!! ακολουθεί η γλυκούλα, η Αθηνά, εγώ, και παίρνω και με το ζόρι την euxi για να μην νοιώθει η τεστοστερόνη μου μοναξιές! Ελπίζω να μην ξέχασα κανένα μέλος!
Τα φιλιά μου κορίτσια! ʼντε να μας πάει καλά η βδομάδα!!
26-05-2009, 09:00 #85
pennyV μου εγώ υπολογίζω όσο η παλάμη μου το κρέας..και γενικά δεν πεινάς βρε συ τρωως όμως όλα αυτά που λέει..η απώλεια καλή ναι...
26-05-2009, 12:53 #86
ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ CYSTERS!ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!Σε ολεs τιs CYSTERS και οχι μονο!2 μερα διατροφηs,πηγε πολυ καλα η χθεσινη μερα,πεννυ το πριν τον υπνο γαλατακι,βοηθαει παρα πολυ,``ξεγελαει``οτι εφαγα τοσο ωστε εσκασα.Εχω πολυ ενεργεια,ειμαι γενικα στα καλα μου,περιμενω το αποτελεσμα πωs και πωs,και ελπιζω μεχρι τηs 15αυγουστου,να εχει κανει το θαυμα τηs,η παναγια να ειμαι -15κg.Eυχομαι επισηs να τα παει SUPER η ομαδουλα μαs,μιαs και ειναι η πιο αδικημενη,εννοωνταs οτι δεν χανουμε ευκολα κιλακια,λογω των παραπανω προβληματων!πρεπει να φυγω τωρα!φιλια σε ολεs!aaa κοριτσια οσεs θελουν να αγορασετε το βιβλιο,``TO MYSTIKO``,και για να μην παρεξηγηθω,δεν ειμαι απο εκδοτικο οικο,ουτε εχω κανενα κερδοs,απλα θα σαs βοηθησει πολυυυ!φιλιαα
26-05-2009, 16:47 #87
CYSTERS ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΩ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΕΟΤΕΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
26-05-2009, 18:47 #88
PennyV το ομολογω με "τρως", αλλα ειμαι αξια αντιπαλος με 2 μοναδες μονο διαφορα!Ξερεις τι λενε ομως για τις γυναικες με αυξημενη τεστοστερονη,οποτε ας εχουμε αυτο να παρηγορουμαστε...
Ειμαι 26 χρονων και εχω πολυκυστικες απο πολυ μικρη.Με αντισυλληπτικα την παλευω,αλλα δεν ειναι και αυτο μονιμη λυση.Τεσπα.Απο κιλα,10 παραπανω,αλλα απο υπερφαγικα επεισοδια,βουλιμικα,οποτε δεν μπορω να κατηγορησω αμεσα τις ωοθηκες μου γι αυτο..Εκτος κι αν εμπλεκονται εμμεσα σ αυτο μου το προβλημα,δεν ξερω..Εχω φυσικα μανια με τα γλυκα,μιλαμε για παρανοια και φυσικα απιστευτα χαλια κυκλο,στο χαμο..Αυτα!Κοριτσια να σας ρωτησω κατι?Ομοιοπαθητικη εχει δοκιμασει καμια για να αντιμετωπισει τις πολυκυστικες?Η καποια αλλη μορφη εναλλακτικης?
26-05-2009, 22:33 #89
ΠΑΛΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ......
ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΠΛΗΡΕΣ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ.ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΟΥ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΑΠΟ 1 ΣΕ1,5 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΥΣΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ REDUCTIL ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΠΙΕΖΕΣΑΙ.ΚΑΛΑ ΑΣ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.
26-05-2009, 22:38 #90
ΕΥΧΗ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΕΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ.ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΥΣΤΕΣ Η ΝΑ ΜΕ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΕ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑ ΠΑΝΤΩΣ.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....