Results 946 to 960 of 1906
-
11-10-2009, 00:07 #946
Originally posted by etet_
ηρθααα να πω ενα γεια και να φυγω.... εχω μια στοιβα πραγματα στο γραφειο να τακτοποποιησω πριν φυγω και σας εγκαταλειψω για 15 ημερες..... βλεπετε θα γινω νονα .... στην μελβουρνη!!! δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα μα τιποτα απο τα προηγουμενα και λυπαμαι που δεν προλαβαινω..... σας φιλω γλυκα μια μια ξεχωριστα , ειδικα αυτες που γνωρισα απο κοντα , πεννουλα, ναταλιτσα, ευγενιτσα, σοφακι και αννουλα αλλα και τις υπολοιπες υπεροχες υπαρξεις του φορουμ επισκεπτριες και ... λοιπες quest ;D να προσεχετε τους εαυτους σας, περαστικα στις αρρωστουλες, συγχαρητηρια σε οσες καλα κρατουν το λαβαρο των χαμενων γραμμαριων και κιλων, εαν εχω προσβαση σε ιντερνετ πιστεψτε με θα σας επισκευθω! φιλακια πολλα πολλα πολλα πολλα κοριτσακια μου γλυκα
- 11-10-2009, 00:13 #947
Originally posted by basia
εγω ειμαι μεσα για τις 24, ψωνια και βολτα στην αγορα και μετα καφεδακι στο kitchen, τι μονο η ναταλια θα βγαζει φωτογραφιες απο εκει?
Με έμφαση στο "ψώνια" αγαπημένη Βάσια.. λες να το κάψουμε;; Φεύγοντας επείγει επίσκεψη σε γειτονικό φαρμακείο για αγορά υπογλώσσιων για τους συζύγους! Δεν θέλω και πολύ.. ένα μικρό σπρωξιματάκι θέλω για να δει τον επόμενο λογαριασμό και να αναφωνήσει: "Πού είναι το όριο της κάρτας οεεεοοοο;;;; "
11-10-2009, 00:20 #948
Originally posted by BARB3
καλα, το μυαλο σου στα ψωνια,ε? εγω πιστωτικη δεν εχω, πιστεψτε το. αλλα αν θελετε να μου ψωνισετε κατι, οκ, δεν θα πω οχι
αυτο το Kitchen ειναι στο λιμανι, ε? νομιζω οτι κι εμενα με εχει αποπλανησει εκει. κατσε να μπω στο σχετικο τοπικ να το γραψω
Αυτό με την πιστωτική (που ΔΕΝ έχεις) νομίζω πως είναι ξένος δάκτυλος!! Εϊναι δυνατόν; ΕΣΥ;; Δεν σε αναγνωρίζω.. Σέρλοκ!! (κλέβω πληροφορίες απ'όπου μπορώ όπως βλέπεις)
11-10-2009, 00:24 #949
Πολλά πολλά φιλιά στη λιακάδα μου, τις νεράιδες μου, στις γκεστ και φυσικά στους ηδονοβλεψίες! Ειδικά στο Ευγενούλι μου ένα ζουληχτό, σβουρηχτό φιλί να το θυμάται για καιρό! Περισσότερα.. αύριο!
Φιλιά πολλά και καλά cycters
11-10-2009, 00:28 #950
καλα.
μη φιλας εμενα.
γκουρου να σου πετυχει..
11-10-2009, 10:57 #951
Ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας αναφερω οτι:
νομιζω οτι μου ερχεται περιοδος. Ειναι ο "καλός" μηνας που λεγαμε, χα χα χα. Τον ενα μηνα καρδιοχτυπια στα θρανια, τον αλλο μηνα σαν να μην συμβαινει τιποτα.
Πηγα χθες να παρω 2-3 ρουχαλακια και ΤΙ διαπιστωνω η γυνη; Αν και μονο -2,5 κιλα κατω, 1 νουμερο μικροτερο από το καλοκαιρι η κυρία! Γάνιασα μεσα στο δοκιμαστηριο βαλε-βγαλε αλλά Ο.Κ.
Βεβαια, αυτο το βρωμοδοκιμαστηριο ειχε καθρεφτες στις 3 πλευρες του - οχι σαν κατι μαγαζια που εχουν ενα κι αυτον υπο γωνία για να σε δειχνει ισα με 1,85 υψος και -20% σε βαρος. Πολυ εκνευριστηκα. Κι αφου μου φταιγαν ΟΛΑ, ΤΙ βρηκα το UFO για να τρωγομαι καμια βδομαδα; Αφου ποτέ δεν βαζω αντιηλιακο στην πλατη και μαζευω με κλαμερακι τα μαλλιά μου πανω, ε! γεμισα φακιδες και εχω γινει ότι πρεπει για διαφημιση "βρωμέξ", ΧΑΧΑΧΑ! ΕΥΤΥΧΩΣ που υπαρχουν και τα λεηζερ......
Εντωμεταξυ, την Παρασκευη το βραδυ εζησα παλι την εμπειρία "ειμαι σε ρεστοράν και τρωμε, ενω κανω διαιτα". Δεν τα πηγα και πολυ ασχημα, σε καμία περιπτωση δεν ηταν Βατερλό αλλά από το 1 τοστ που ετρωγα το βραδυ ουδεμία σχεση το κοντοσουβλι, οι πιπεριες Φλωρινης (μεσα στο λαδι!) και τα μανιταρια στη σχαρα, και το ομολογω: παραγγειλαμε ψητο τυρί στη σχαρα και του κοψα κατι δαγκωνιές (κι αυτουνου - να μαθει!). Δεν φαγαμε ποσοτητες, δεν απλωσα χερι σε ψωμιά και επιδόρπια αλλά πείρε βρε κορίτσια, οταν βγαινετε εξω τι κανετε; Εγω μια μαρουλοσαλατα με ξυδι και σφιγμενο χαμογελο (αναλογο του ξινισματος του ξυδιου) δεν μπορω και δεν θελω. Πώς το διαχειριζομαστε αυτο; Μην μου πειτε την αλλη μερα μόνο νερό!
11-10-2009, 12:16 #952
Καλημέρα κοπελάρες μου!!
Πρωτα πρώτα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστω στην πένυ μου και στην αννούλα μου!! είναι απίστευτο κάποιοι άνθρωποι που είναι τόσο μακριά... να γίνονται ένα με τη καρδιά σου και να σου συμπαραστέκονται σε οτιδήποτε παρουσιαστει!! Και ναι έχετε δίκιο περί γνωστού εχθρού = αντιμετωπίσιμου αλλά βρε κορίτσια δεν μπορώ άλλο να έχω εχθρούς.. κουράστηκα... τέλοςπάντων για να μην επαναλαμβάνομαι, θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό με δύναμη και αισιοδοξία!! Θα τα καταφέρω...και ένα μέρος θα το χρωστάω σε εσας... γι αυτό προετοιμαστείτε.. στα βαφτίσια σας θέλω όλες μα όλες κάτω....
Και ειδικά στην πένυ μου .. που το άτομο δεν παίζεται... σε όλα τα επίπεδα.. Αχ βρε πένυ.. ένα ευχαριστω είναι λιγο και ταπεινό... αλλά είναι ειλικρινές..και το εννοώ..σε ευχαριστώ λοιπόν για όλα όσα είπες και για όλα όσα εκανες για μένα στο διήμερό σου..γιατί έκανες πάρα πολλά..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
Κ συνεχίζω...
Καλή αρχή πενούλα στο γυμναστήριο!! οι πρώτες μέρες είναι πάντα επώδυνες αλλά με το καιρό θα καταλάβεις πως η κίνηση και η εκτόνωση είναι μοναδικές εμπειρίες.. Αστραψε το μάτι μου ή νομίζω είδα 77 ?? Συγχαρητήρια!!!! Ευχομαι γρήγορα να φτάσεις εκεί που επιθυμείς.. αν και δε νομίζω να απέχεις πολυ μακριά ακόμα..
Αννούλα μου γλυκιά και καλή και όμορφη, ελπίζω να είσαι καλύτερα.. μετά από την χαζή επιδειξη ισχύος του καθηγητού.. βρε κοριτσάκι μου εσύ είσαι γεννημένη για τα δύσκολα... πως και δεν το έχει καταλάβει ακόμα αυτός???βρε μηπως σε γουστάρει???? χαχα (συγνώμη ουγκ..)
Σοφάκι μου που είσαι???γιατί λείπεις και χάνεις επεισόδια?? αααααααα τωρα θα αρχίσω εγω να βάζω απουσίες!!!Ευχομαι να είσαι καλά διμετροζουζούνα!!
Ναταλίααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα αααααααααα?????? βρε μήπως να πάμε στην Αγγελικώ τη Νικολούλη??????????
Τετούλα ξέρω οτι άργησα να ανταποδόσω τα φιλιά στη θεία αλλά έστω και καθυστερημένα της τα δίνω σε ποσότητα... γι αυτό πολλά πολλά φιλια στην αγαπημένη θειούλα από την Αυστραλία.. και σε εσένα πολλες ευχές να περάσεις καλά!!
Σας φιλώ όλες πολύ δυνατά cysters και μή, κάτοχους κλειδιών , φορουμδιαρρήκτες και λοιπούς επισκέπτες..
και για να ανταποδώσω, το πιο δυνατό μου φιλί ( συνοδευόμενο από ζούληγμα στα μαγουλάκια..) θα το δώσω στην αδυναμία μου.... την Πένυ μου
Kαι μη ζηλεψεις Ναταλία... να ήσουν εδω να προλάβαινες τον έρωτα .. πριν φουντώσει... αμ ποιός σου φταίει?? χιχι
11-10-2009, 23:29 #953
Έτσι την θέλω την πατρινια!
Πεισματάρα κ πάουερ.. εσυ κοπέλα μου δεν αφηνεις κιχ να πεσει χαμω, σε 5 παλιοχαπια θα κολλησουμε??
μωρε.. το ζευγαρακι τα πα******κια θα στο στειλω δε το γλιτώνεις!!
εγώ καλά ειμαι, ξεκουράστηκα το σαββατοκυριακο κ το ειχα αναγκη μ οοοοοοολες αυτες τις μετακινησεις ολη την εβδομαδα. εικονισμα θα κανουμε στο ουγκ. μεχρι που σημερα μ εβαλε κατω να συζητησουμε τα της διπλωματικης μου.. τι να πεις? εναν μαζοχισμο το ξεραμε οτι τον εχει!! για να βαλω τα πραγματα στη θεση τους, καθε αλλο παρά επιδειξη ισχύος εκανε ο καθηγητης. ειναι πραγματικα πολυ εμπνευσμενος και διορατικος ανθρωπος, χωρις το ντιβιλικι (απο το"ντιβα") που εχουν πολλοι δικοι μας.
μια ερωτηση: ειναι λογικο να μαι ακομα πιασμενη απο το κολυμβητηριο της πεμπτης?να δω την πεννυ αλλα τζον γουειν να περπαταει καουμποικα λογω πιασιματος στους προσαγωγους και δε θελω τπτ αλλο!! αχαχαχα!! εμενα οι κοιλιακοι μου μου θυμιζουν την παρουσια τους κ καθε χαχανο ποναειιιιιιιιι!!!
τα χαιρετισματα μου στις υπολοιπες ανενεργες δε τα επαναλαμβανω. αααααααα, ολα κ ολα! σειρα τους να με κανακεψουν! ειμαι μεγαλοκαρδη και θα τις δεχτω με ανοιχτες αγκαλες!!
12-10-2009, 09:57 #954
κοριτσακια μου γλυκα και αγαπημενα,
σας εχασα το Σαββατοκυριακο αλλα ευτυχως εχετε την καλη σας αρχηγο να σας φροντιζει,
ευγενιτσα εγω αυτο που βλεπω μεσα απο την χαλια κατασταση που περιγραφεις ειναι οτι επιτελους ξερεις γιατι δεν εμενες εγκυος τοσο καιρο, και μετα απο την θεραπεια που θα κανεις θα μπορεις να μεινεις πιο ευκολα, δες το ετσι πως σε 3 μηνες οι ορμονες σου θα εχουν σταθεροποιηθει πιο πολυ και θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα.
εσυ πρεπει να εισαι δυνατη και σταθερη στο στοχο σου και ολα θα ερθουν με την σειρα τους,
εκανες τοσο καιρο υπομονη και περιμενες καρτερικα, τωρα μετα απο την θεραπεια σου θα δεις που οι κοποι σου θα ανταμειφθουν.
σε νιωθω τοσο πολυ, γιατι αν και δεν δυσκολευτηκα να μεινω εγκυος θυμαμαι την λαχταρα και την προσμονη οταν προσπαθουσαμε με τον αντρα μου.
μωρε μας βλεπω με πουλμαν στα βαφτισια.............
καθε εμποδιο για καλο......
πενακι μου γλυκο, παντα πρωτη οταν καποιος ειναι στα κατω του, τι σου λεγα εγω για την ζυγαρια?
αντε και σημερα θα το καψουμε παλι, μην τα παρατας και ας πονας, αν πηγαινεις ο πονος θα φυγει πιο ευκολα, και πολλες διατασεις............
και για ολες τις υπολοιπες στελνω ενα ζουλιχτο φιλι για καλη εβδομαδα,
που θα παει θα την σπασουμε την ζυγαρια και αυτη την εβδομαδα.................
12-10-2009, 10:00 #955
καλημερουδια σε ολες. καλο ταξιδι σε οσες θα βαφτισουν, δεν θελω κλαματα και αηδιες απο καποιες αλλες, καλες αγορες σε οσες θα ψωνισουν (θα κρατηθω εγω-το πηρα αποφαση). εγω θα ψωνισω στα 80. θα αδειασω τα μαγαζια-πηρα και το οκ απο το συζυγο αρκει λεει να φτασω τα 80 οποτε εχω ενα ακομη λογο να προσπαθω. θελω να πιστευω οτι στις εκπτωσεις θα ειμαι 80 και θα τα δειασω στην κυριολεξια ολα.
τελος παντων, ας μη πωρωνομαι γιατι ολο θαλασσα τα κανω.
ευγενια, οπως ειπε και η πεννυ, να μη ζοριζεσαι. να κοιταξεις να τα ρυθμισεις ολα και να δεις που σιγα-σιγα ολα θα τα καταφερεις. δεν θελουμε ηττοπαθεις εδω, ετσι?
α, και για οσες ψαχνουν τη ναταλια, την ψαχνουμε κι εμεις, τα ρεντουκτολοκοριτσα. ποιος ξερει ποια ξεμοναχιαζει παλι. μονο το που ξερουμε πλεον. στο kitchen σιγουρα....
12-10-2009, 14:07 #956
καλημερούδια κορίτσια μου!!! καλή εβδομάδα!
ξεκινάω με την ξεροκέφαλη ευγενία που με συγχίζει μιλώντας για επιβάρυνση και για αηδίες περί ψυχολογικού μαυρίσματος......... λες και δεν το ξέρεις ότι περιμένουμε πως και πως νέα από το μέτωπο...... λες και δεν ξέρεις ότι καλά η κακά νέα, είμαστε εδώ για να τα μοιραζόμαστε και να τα παλεύουμε παρέα!!!!! λες και δεν ξέρεις, στην τελική, ότι γουστάρουμε τρελλά να αλλάζουμε αποχρώσεις!!!! (το ρόζ σε μόνιμη βάση καταντά απίστευτα βαρετό).
γιατί βλέπεις εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν????? καιρό τώρα παλεύεις και αγωνιάς για τον μπόμπιρα..........δεν τα καταφέρνεις παρότι προσπαθείς. και εύλογα απορείς...ΓΙΑΤΙ????? ορίστε το γιατί..... τώρα ξέρουμε επακριβώς τι είναι λάθος, τι πρέπει να φτιαχτεί, πως και πότε θα φτιαχτεί....... το γεγονός ότι ξεκαθάρισε το τοπίο είναι αν μη τι άλλο, ένα πολύ ευχάριστο γεγονός....... απο δω και πέρα λοιπόν...... πορεύεσαι αναλόγως!
το οτι είσαι δυνατός και θετικός άνθρωπος, στο έχω πεί πολλές φορές..... και το πιστεύω....... άρα...... οι στιγμές στενοχώριας πέρασαν και ελπίζω να τις βίωσες και να τις "ευχαριστήθηκες" γιατί τελείωσαν μια και καλή (στον αγύριστο)...... απο δω και πέρα βαθιές ανάσες, αγώνας, συνέπεια στη λήψη των χαπιών σου, χιούμορ και...... έρωτας...... πολύς έρωτας όμως (δε θα επεκταθώ περαιτέρω......). σε θέλω τσαμπουκαλεμένη και αποφασιστική όπως πάντα......θα είσαι μια χαρά!!!!!
12-10-2009, 14:18 #957
πέννυ μου, να τη και η καινούρια απώλεια..... ήταν θέμα χρόνου τελικά! μπράβο σου κουκλάρα μου! δυστυχώς εγώ παραμένω στα 85..... φυσικά και η προσπάθεια συνεχίζεται!!!
σχετικά με τον μυικό πόνο από τη γυμναστική, θα επαναλάβω το πιο χρήσιμο tip που έχω εφαρμόσει ποτέ μου.... όταν οι μύες είναι ασυνήθιστοι στη γυμναστική είναι λογικό να πονάμε.....την επόμενη μέρα λοιπόν (στο καπάκι) ξαναπάμε στο γυμναστήριο και κάνουμε τις ίδιες ακριβώς ασκήσεις σε πιό ήπιους ρυθμούς. (μειώνουμε δηλαδή τα κιλά, ενδεχομένως και τις επαναλήψεις). έτσι ξεπιάνεσαι όσο το δυνατόν γρηγορότερα και συνηθίζει και το σώμα ευκολότερα την άσκηση....... θα με θυμηθείς!
όσο για τα ψώνια και τις πιστωτικές ελπίζω να το ευχαριστήθηκες!!!!! (δώρα είναι φυσικά ευπρόσδεκτα.....) έχω να σου συστήσω και την ταινία "ψωνίζω άρα υπάρχω"....θα πάθεις την απόλυτη ταύτιση.... μου συνέβη κι εμένα!
12-10-2009, 14:19 #958
Ενσταση κύριε πρόεδρε!!
"τον μπομπιρα" σοφη?? "ΤΟΝ μπομπιρα??"
και εμεις που θελουμε να διαιωνιστει το μοναδικό γένος των Πατρινιών και θέλουμε πιτσιρικα τόσο τσαούσα όσο η μαμά της, τι θα κανουμε??
12-10-2009, 14:23 #959
παραπονεμένο μου αρνάκι, σε φιλώ εγώ διπλά και σε κανακεύω όσο δεν πάει!!!!! τι κάνεις κοριτσάκι μου??? πολύ χαίρομαι που τα κατάφερες να ξελαμπικάρεις αυτό το σκ!!!!!!! λοιπόν ένα έχω να πω...απο τη στιγμή που διαβάζω για καθηγητή με χαρισματική προσωπικότητα και γνωρίζοντας ήδη για την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διπλωματική σου, διακρίνω την ιδανική ευκαιρία να αποκομίσεις όσο το δυνατόν περισσότερη γνώση και κατάρτιση για τον εαυτό σου και το μέλλον σου..... αξιοποίησε το όσο καλύτερα γίνεται και μη σε παίρνει απο κάτω!!!
12-10-2009, 14:26 #960
χαχχααχαχαχαχαχαχαχαα.....σ� �στή παρατήρηση άννα μου.......είναι αλήθεια ότι μπόμπιρα φαντασιώθηκα.....αλλά το θέμα διαιώνισης του γένους των πατρινίων δεν το είχα σκεφτεί ομολογουμένως.......... μπλόκαρα τώρα......
α! το βρήκα.......θα βγούνε διδυμάκια! και ο μπόμπιρας που έλεγα και η τρελλοπατρινιά junior!!!!
καλόοοοοοοοοοοοο..................
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....