ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ - Page 65
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 65 of 128 FirstFirst ... 1555636465666775115 ... LastLast
Results 961 to 975 of 1906
    Senior Member
    τετάκι.... πάντα άξια!!! μας λείπεις...... να μας προσέχεις τη θεία εεε???????

ναταλίααααα?????? πόσες επικλήσεις πρέπει να κάνουμε πια για να μας χαρίσεις λίγο μόνο από τον πολύτιμο χρόνο σου?????????

Senior Member
    dreamOn, το ένα νούμερο μικρότερο στα καινούρια ρούχα το βρίσκω σούπερ ουάου..... μην αφήνεις τους παλιοκαθρέφτες να σου χαλάνε αυτή τη χαρά!!!!

έθεσες ένα πολύ σοβαρό θέμα που με έχει απασχολήσει κι εμένα πολύ........τη διαχείρηση της εξόδου που ανέφερες εννοώ! το να μένεις απ έξω με τη σαλάτα ξεροσφύρι και την ξινισμένη έκφραση σαφώς δεν είναι λύση...... ούτε ικανοποίηση....... προσωπικά άλλες φορές αφήνομαι και τρώω μια νορμάλ μερίδα κ πίνω μερικά ποτηράκια παραπάνω αλλά δεν επιτρέπω και την απόλαυση του γλυκού.... ενώ άλλες τα καταφέρνω να πειθαρχούμαι και αφήνω τη μισή μερίδα στο πιάτο χωρίς επιπλέον παραστρατήματα........ο καθένας βρίσκει αυτό που τον εκφράζει καλύτερα....σίγουρα όμως το παν μέτρο άριστο, είναι η σοφότερη επιλόγή.......

κοριτσακια καλησπερα καλησπερα. δηλωνω παρουσα κ τρομερα μα τρομερα λυπημενη που δεν εχω καταφερει να διαβασω καθολου απο τα νεα σας...μολις γυρισα απο τη δουλεια.. ο ναι.. μια χαρα διαβασατε.. βρηκα δουλεια.. σε ενα φαρμακειο κοντα στην περιοχη... σημερα ηταν η πρωτη μερα κ δηλωνω κατα το μεγαλυτερο ποσοστο ευχαριστημενη... (το κακο ειναι οτι στις εφημεριες θα πρεπει να καθομαι κ εγω εκει)
    παω να ξαπλωσω λιγο καλες μου γιατι σε 3 ωρίτσες εχω μαθημα.. φιλακια πολλα..

Senior Member
    Elli συγχαρητηρια για την νεα σου δουλεια, καλη αρχη σου ευχομαι,
    αντε να ανεβει και η διαθεση, περιμενουμε νεα απο κλιμα και συνθηκες εργασιας,
    φιλακια πολλα

Senior Member
    Κοριτσάκια μου γλυκά σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ....

Να ξέρατε δύναμη που μου δίνετε...

Αννούλα μου ζωγραφιστή, τα περιμενω αυτά τα παπουτσάκια πως κ πως??

Βασια μου μοναδική, λες να το ναυλώσω από τωρα το πουλμανακι να μου έρθει φθηνότερο??

Barb μου γοργόνα, έχεις δίκιο... ποτέ δεν ήμουν ηττοπαθής.. θα γίνω τώρα στα γεράματα??

Σοφάκι μου τρυφερό, σε ευχαριστώ για όλα... και απολογούμαι για την σύγχυση που σου προκάλεσα.. σωστη η άποψη για τα διδυμάκια.

κ

πενυ μου θεσπέσια εσένα σε ευχαριστώ γενικώς...

φιλάκια ζουμερά σε όλες..

κ σας ευχαριστώ που είστε όλες εδώ για μένα... επιφυλάσσομαι για οτιδήποτε με χρειαστείτε..

Senior Member
    Originally posted by esceden
    Ενσταση κύριε πρόεδρε!!

"τον μπομπιρα" σοφη?? "ΤΟΝ μπομπιρα??"

και εμεις που θελουμε να διαιωνιστει το μοναδικό γένος των Πατρινιών και θέλουμε πιτσιρικα τόσο τσαούσα όσο η μαμά της, τι θα κανουμε??
    τσαούσα ?????????? και μετά σου λένε ζεν.... μμμμ

καλησπερα κοριτσια μου.. σημερα ειναι τριτη πραγμα που σημαινει ανοιχτα φαρμακεια το απογευμα... οποτε. σε λιγοτερο απο δυο ωρες πρεπει να ειμαι παλι στους δρομους.. οχι οχι δεν γκρινιαζω(πολυ τουλαχιστον) .. λοιπον το κλιμα στην δουλεια ειναι πολυ καλο.. ετσι φαινεται τουλαχιστον... ο φαρμακοποιος καλος ανθρωπος... το ιδιο κ οι αλλες κοπελες.. εχω πολλα πραγματα να μαθω αλλα εχω την θεληση... ελπιζω βεβαια να μην κανω πολλα λαθη γιατι ειναι περιεργη απο μονη της η φυση της δουλειας..
    κατι πηρε το ματι μου για τσαουσο μωρα.. ποιο κοριτσι μας ειναι εγκυος????ε?ε?(ακομα δεν διαβασα τα νεα σας.. συγνωμη!!!)

Senior Member
    Originally posted by ellii
    καλησπερα κοριτσια μου.. σημερα ειναι τριτη πραγμα που σημαινει ανοιχτα φαρμακεια το απογευμα... οποτε. σε λιγοτερο απο δυο ωρες πρεπει να ειμαι παλι στους δρομους.. οχι οχι δεν γκρινιαζω(πολυ τουλαχιστον) .. λοιπον το κλιμα στην δουλεια ειναι πολυ καλο.. ετσι φαινεται τουλαχιστον... ο φαρμακοποιος καλος ανθρωπος... το ιδιο κ οι αλλες κοπελες.. εχω πολλα πραγματα να μαθω αλλα εχω την θεληση... ελπιζω βεβαια να μην κανω πολλα λαθη γιατι ειναι περιεργη απο μονη της η φυση της δουλειας..
    κατι πηρε το ματι μου για τσαουσο μωρα.. ποιο κοριτσι μας ειναι εγκυος????ε?ε?(ακομα δεν διαβασα τα νεα σας.. συγνωμη!!!)
    καλή αρχή ελλάκι μου !!!!!! Ευχομαι να πάνε όλα καλά..
    και για να μην μεινεις με την απορία δεν είναι κάποια έγκυος απλά παλεύει να μείνει..moi...

κατα τα άλλα κοριτσια μου σήμερα έχω ένα ανακάτεμα και τάσεις για... από τα πολλά χάπια.. εάν δεν υποχωρήσει θα παρω το γιατρό να ρωτήσω.. Τη διατροφή τη κάνω αλλά σήμερα με αυτα και με κείνα ψιλοξέφυγα... γιατι δεν υποφέρεται με τίποτα .. βρε κορίτσια κάθησα και τα μέτρησα.. 9 χάπια την ημέρα.. έλεος .. πήγα στη δουλεια και έφυγα μετά από μία ώρα.. δεν μπορούσα ούτε καθιστή να κάτσω..αυτάααααααα

Σας φιλώ όλες γλυκά!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by esceden
    καλα.
    μη φιλας εμενα.

γκουρου να σου πετυχει..
    Πριν πω οτιδήποτε πρέπει να αποκαταστήσω την τάξη!!!

Φιλάκια φιλάκια φιλάκια φιλάκια φιλάκια φιλάκια φιλάκια!!!!!!!!!! Αρνάκι μου εσύ!!

Senior Member
    Κορίτσια μου γλυκά καλησπέρα!!! Νέα από το μέτωπο.. το πιάσιμο καλά κρατεί, ειδικά στην πλάτη μου η οποία δεν είχε γυμναστεί ποτέ και τώρα διαμαρτύρεται εντόνως που την ταλαιπωρώ τρις εβδομαδιαίως! Ελπίζω να είστε καλά.. με έμφαση στο Ευγενούλι μου.. που ξέρω πως εκτός από τα ψυχολογικά του τραβάει και τα σωματικά του! Ίσως είναι περίοδος προσαρμογής κοριτσάκι μου και θέλει το χρόνο του ο οργανισμός σου να προσαρμοστεί. Είμαστε σε εγρήγορση μεν.. αλλά δεν θέλω ν'ακούω απαισιοδοξίες γιατί αγχώνομαι εεεε!!

Ονειρένια αυτό που ρωτάς είναι και η δική μου απορία! όχι τόσο για το παρόν.. τώρα το ελέγχω καλά.. και είμαι μια χαρά με το λίγο από ψητό και πολύ από σαλάτα που παραγγέλνω χώρια για να ξέρω και τι τρώω, αλλά για το απώτερο μέλλον.. πόσο να αντέξεις να λες όχι στην τηγανητή πατάτα και στα διάφορα μπινελίκια που σου κλείνουν πονηρά το μάτι απ'το τραπέζι; Φαντάζομαι πως είναι ανθρώπινο να ξεφεύγουμε κάπου κάπου, αρκεί να μην ξεφεύγουμε σε ποσότητα ΚΑΙ ποιότητα την ίδια στιγμή! Θέλω να ελπίζω πως θα καταφέρω να το τηρήσω.. αν και όπως λέει το φίλτατο Μπαρμπούνι... στα λόγια είμαστε όλοι αρχηγόπουλα! Στην πράξη κρίνονται οι γενναίοι όμως!! Να σε ενημερώσω Μπαρμπουνάκι μου επίσης πως την αρχηγό την είδα σήμερα.. και δηλώνω υπεύθυνα πως είναι καλά, γερή, δυνατή και έχω ένα "προαίσθημα" πως σύντομα θα βρει το παλιό, καλό, λαλίστατο εαυτό της! (άραγε το θέλουμε εμείς αυτό; ) (Καλά Ντάλια μου μη βαράς.. πλακίτσα κάνουμε!)

Σοφάκι μου γλυκό.. που όσο σε διαβάζω πιο γλυκό μου φαίνεσαι.. εξακολουθώ να σε θεωρώ λιακάδα σκέτη! Ευχαριστώ για τις συμβουλές περί γυμναστικής, τις ακολούθησα και βλέπω πως οι περισσότεροι μυς μου ανταποκρίθηκαν καλούτσικα! Η καταραμένη πλάτη μου κάνει νερά.. και πονάει έντονα, αλλά ελπίζω με το αυριανό πρόγραμμα να συνέλθει λίγο! Θα το παιδέψω με λίγα κιλά στα όργανα και αύριο.. και θα δούμε! Ότι φώτα έχεις.. δώσε στο λαό.. γιατί από πολυκυστικές κάτι ξέρουμε.. από γυμναστική ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Ελλάκι καλή αρχή στο φαρμακείο και να μας πάνε όλα καλά! Κάθε αρχή και δύσκολη και φαίνεται να προσαρμόζεσαι γρήγορα! Εύχομαι ότι επιθυμείς να γίνει γρήγορα πραγματικότητα.. και στα επαγγελματικά και στα κιλά!

Βάσια μου ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, και να ανταποδώσω! Μπορεί να μην γράφω σε πολλά άλλα τόπικς αλλά διαβάζω πόσο πολύ στηρίζεις τα παιδιά που χρειάζονται πληροφορίες αλλά και έναν καλό λόγο για να πάρουν κουράγιο για να συνεχίσουν την πορεία τους.. με ή χωρίς χειρουργεία! Φιλιά πολλά στη μπουμπούκα σου.. ελπίζω να βαίνουν όλα καλά με το σχολείο της! Και.. δεν ξεχνάμε τη συνάντηση! Για οργανωθείτε!!

Και για άλλη μια φορά ο τόμος μεγάλωσε επικίνδυνα! Και δεν ξέρω και αν ισχύει το "ελευθέρας" της συζύγου ή θα μπει να διαβάσει και θα πέσουν οι καμπάνες! Λες να της δίνουν ποσοστά από το kitchen βρε Μπαρμπούνι.. και μας να μας πήγε αλλού για "ξεκάρφωμα"; Θα την ανακρίνω επί του θέματος!

Φιλιά πολλά σε όλες.. παρούσες, απούσες, γκεστ, ηδονοβλεψίες, ψαρικά, κουζινικά, αρνάκια, λιακάδες, σίφουνες, νεράιδες.. και όλα τα είδη του φορουμοβασιλείου! Καλό βράδι να έχουμε!

Senior Member
    'Μέρα...
    Με φώναξε κανείς;
    Πάω δίπλα στο γείτονα να πάρω ζάχαρη για τον καφέ μου κι έρχομαι...
    Σοφάκι,βάλε εντωμεταξύ κανά από τα ανεβαστικά σου να παίζει!
    ʼϊ 'λ μπι μπακ σουν! Καλά το είπα,μανδάμ δασκάλα; Έφυγαααααα

Senior Member
    Originally posted by pennyV

Πολλά πολλά φιλιά στη λιακάδα μου, τις νεράιδες μου, στις γκεστ και φυσικά στους ηδονοβλεψίες! Ειδικά στο Ευγενούλι μου ένα ζουληχτό, σβουρηχτό φιλί να το θυμάται για καιρό!
    Μόλις μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και στάνιαρα!Τι καφέδες κι αηδίες...
    Δεν είναι να σας αφήσω χωρίς επιτήρηση βλέπω....Κι άντε να κάνω τα στραβά για το σβουριχτό φιλί,γαργάρα τις νεράιδες ΣΟΥ,
    αλλά Η ΛΙΑΚΑΔΑ ΣΟΥ;Qui est-ce η λιακάδα σου,μην τα πάρω,ΤΩΡΑ όμως;ΤΩΡΑΑΑ...(και χαμογελάμε με νόημα,αν σου θυμίζει κάτι οικείο)

Originally posted by eugenia_

και για να ανταποδώσω, το πιο δυνατό μου φιλί ( συνοδευόμενο από ζούληγμα στα μαγουλάκια..) θα το δώσω στην αδυναμία μου.... την Πένυ μου

Kαι μη ζηλεψεις Ναταλία... να ήσουν εδω να προλάβαινες τον έρωτα .. πριν φουντώσει... αμ ποιός σου φταίει?? χιχι
    Μάλιστα...εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κι εγώ μιλώ για κάτι πράγματα μικρά...
    Φιλιά,ανταποδώσεις,αντιφιλ ιά,σβουριχτά,ζουληχτά,αδυν� �μίες,έρωτες και δη φουντωμένοι....μάλιστα..μάλι στα...
    Τι να πω; Βίον ανθόσπαρτον και με τις ευλογίες μου,Ευγενία!Πάρ'την λίγο κι εσύ να δεις τη γλύκα!
    Αλλά να έχεις υπόψιν σου πως μετά της απομακρύνσεως από το ταμείο ουδεμία επιστροφή γίνεται δεκτή!
    Μη μου 'ρθεις πίσω με παρακαλητά όταν θα έχεις υποστεί κι εσύ όλα τα "πρέπει","οφείλεις"και λοιπές προσταγές της!
    Γιατί εδώ μέσα άλλος έχει το όνομα κι άλλος τη χάρη,την οποία μάλιστα σκορπίζει και στις τρυφερές παιδικές καρδούλες...
    "Τι ώρα είναι;Και τι ώρα έχουμε μάθημα;Γιατί ήρθατε τόσο νωρίς;" "Καλησπέρα,είπαμε;"(μόλις είχαν χαιρετήσει τα δόλια)
    "Δεν ακουμπάμε στο καλοριφέρ!"(εδώ το καημένο γέρνει κεφαλάκι από νύστα) "Όχι,δε σου επιτρέπω νας πας σπίτι,που ξέχασες την κασετίνα!"
    "Γιατί δε χαιρετάτε την κυρία,(όπου κυρία:εγώ!εδώ γελάμε!)που σας ευχήθηκε;" Αυτά και άλλα πολλά εν τη σύντομη παρουσία μου...
    Φαντάσου τι γίνεται κεκλεισμένων των θυρών! Μπρρρ...Μαμά μου!

Senior Member

Φιλάκια πολλά σ'όλα τα κυστοκόριτσα,ηδονοβλεψίες, γκεστ-σταρς,νεράιδες,λιακάδες,συ� �νεφιές,
    με extra υπερωκεάνιες ευχές στην μέλλουσα πνευματική μας μητέρα με το γλυκύτερο χαμόγελο του κόσμου
    και στην νέα μας φαρμακοποιό,που θα μας γιάνει κάθε που οι κατάπτυστοι/ες μας πικραίνουν την καρδιά!
    Ευγενία,τώρα που έχουμε δικό μας άνθρωπο θα μου πτοηθείς για δυό χαπάκια παραπάνω;Δε μασάμε!Καταπίνουμε τώρα!
    Κορίτσια του κολυμβητηρίου,του γυμναστηρίου και των διαδρόμων,μην πτοείστε!Το Σοφάκι,καλά τα λέει,αλλά υπάρχει κι άλλη λύση!
    Συνιστώ βραδινή καθημερινή εξάσκηση ευλυγισίας,καθότι ΞΕ-πιάνεσαι άμα αναλάβει κάποιος άλλος να σε πιάσει!Σωστή;

Senior Member
    καλα, δεν ειπαμε ελευθερη σχεση? τι μου θυμωσες με το ζευγαρι πενυ-ευγενια? εσυ μηπως δε με απατας με τη λιντα?
    αχ, κυστοκοριτσα δεν ξερετε τι κτητικη ειναι αυτη η νταλια (πολυ μου αρεσε αυτο). εγω ξερω τι εχω περασει. μια με τη μια ειναι και μια με την αλλη. τελος παντων.
    φιλακια σε ολες. δεν προβλεπω να ξαναμπαινω μεχρι την δευτερα και ενα σας λεω. υπομονη και το τικερακι σας θα πεσει σαν το δικο μου. κοιταξτε να με θαυμασετε

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    ,Μη μου 'ρθεις πίσω με παρακαλητά όταν θα έχεις υποστεί κι εσύ όλα τα "πρέπει","οφείλεις"και λοιπές προσταγές της!
    Γιατί εδώ μέσα άλλος έχει το όνομα κι άλλος τη χάρη,την οποία μάλιστα σκορπίζει και στις τρυφερές παιδικές καρδούλες...
    "Τι ώρα είναι;Και τι ώρα έχουμε μάθημα;Γιατί ήρθατε τόσο νωρίς;" "Καλησπέρα,είπαμε;"(μόλις είχαν χαιρετήσει τα δόλια)
    "Δεν ακουμπάμε στο καλοριφέρ!"(εδώ το καημένο γέρνει κεφαλάκι από νύστα) "Όχι,δε σου επιτρέπω νας πας σπίτι,που ξέχασες την κασετίνα!"
    "Γιατί δε χαιρετάτε την κυρία,(όπου κυρία:εγώ!εδώ γελάμε!)που σας ευχήθηκε;" Αυτά και άλλα πολλά εν τη σύντομη παρουσία μου...
    Φαντάσου τι γίνεται κεκλεισμένων των θυρών! Μπρρρ...Μαμά μου!
    οντως εχεις κεφια σημερα,
    καλα Πενυ γελουσα μια ωρα με τα σχολια,
    δεν μπορω να σε φανταστω αυστηρη δασκαλα,
    αλλα ετσι πρεπει, τι να κανουμε,
    αλλα αυτο με το καλοριφερ ολα τα λεφτα...........