Results 1,006 to 1,020 of 1906
-
17-10-2009, 01:01 #1006
Originally posted by dream
με δουλεια τιποτα ακομα....με την αλλαγη της κυβερνησης πηγαν ολα πισω!!!ασε!!ελειπα και μετα αρρωστησα και κοιμομουν πολλες ωρες.ψυχολογια χαλια ακομα λογω χωρισμου και ανεργιας και κιλων....τουλαχιστον αδιαθετησα χτες οποτε με τα κιλα νομιζω οτι θα την παλεψω τελικα....ξεκινησα ξανα χτες και ολα ειναι οκ!!δεν ανεβαζω τα κιλα γιατι νομιζω οτι σε κανενα 2βδομαδο θα ειμα εκει ξανα....ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΛΥ ΒΑΛΤΟΣ ΛΕΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!ΕΠΙΑΣΑ ΠΑΤΟ ΝΟΜΙΖΩ!!ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ:ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΑΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΘΗΣΗ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ!!με τετοια ρητα την παλευω...τελος παντων!!!
ΤΕΛΟΣ Η ΜΙΖΕΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Π� �ΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
βλεπω τα τικερακια σας που κατεβαινουν και παιρνω δυναμη!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!
- 17-10-2009, 08:50 #1007
Originally posted by pennyV
Originally posted by esceden
η χαρα του να εισαι λαστιχο ζεν αρνι: ανεκτιμητη!
Αλλά μια που σε βρήκαμε εύκαιρο,
ζεν πνευματικέ μας ηγέτη,
να σου κάνουμε μια μεταφυσική ερώτηση;
17-10-2009, 10:06 #1008
Ενταξει λοιπον. Αναβω την τοστιέρα τ ω ρ α ! :-)
Ευχαριστω τα μαλλα για τα φωτα σας.
Και γεια-χαρα κι απο εμενα "συνονοματη" dream :-)
17-10-2009, 13:38 #1009
Με κατάλαβες ναταλάκι...
το μονο που με.. ρίχνει, ειναι το Πάσχα! Να, δες!
18-10-2009, 03:07 #1010
Originally posted by pennyV
Πατρινάκι μου.. μετά το διάλογό σου με τον τέντζερη.. λίγα μένουν να πω πια! Ούτε να με διεκδικήσει, ούτε να μου τονώσει τον εγωισμό, ούτε να ρίξει ένα δάκρυ για ξεκάρφωμα τέλος πάντων.. ΤΙΠΟΤΑ!!! Και ούτε και βραστήρα έστειλε.. τα ράμματα της γούνας της θα τα ξαμολύσω σε γειτονικό τόπικ όπου σφάζεται κόσμος και κοσμάκης στην ποδιά της κι αυτή.. κυρία!!!
Και εκείνη με είδε σαν όαση στην έρημο που περίμενε καιρό..σαν σωσίβια λέμβο σε βαθια παγωμένη θάλασσα.. τι να πώ?????μήπως τελικά σημαίνει κάτι αυτό???? Μηπως η αποφασή σου να άρεις την αγωγή.. κρίνεται ύποπτη... ???
αααα πενούλα ξεκαθάρισε γιατί θα έρθουν πισω στην Πηνελόπη οι μνηστήρες... χεχεχε...και αυτή τη φορά δε θα μείνουν στην ξεπέτα....να το λάβεις ως απειλή..
κατά τα άλλα σε βλέπω πρωταθλήτρια σε λίγο..!!!!!!! ααα!! και κορμάρα!!! Εγω συνεχίζω ακάθεκτη να χαπακώνομαι... και ήδη νοιώθω ξαλαφρωμένη αλλά δε θέλω να ζυγιστώ... και δεν θα το κάνω.
φιλάκια πολλά κοριτσάρα μου, γυναικάρα μου, θεά μου μπορει εσύ να μην πτοείσαι... αλλά εγω συνεχίζω να σε διεκδικω...
και εσύ κρυφοπληγη ναταλάκι ένα θα σου πω... χρώστα χάρη στην απόσταση... και στην καλή μου διάθεση... και αν επιμείνεις στο ''παρτην.. δεν τη θέλω..''...αλοιμονό σου.. το καλύτερό μας παιδί σου δώσαμε.. μπουμπούκι...
Φιλιά σε όλες τις κοπελάρες!!!!!
18-10-2009, 12:47 #1011
Ευγενία μου,καθώς στην περίπτωση μας δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία
και καθώς για μένα υπάρχει ο μονόδρομος της δυαδικής αποκλειστικής σχέσης μόνο,
διευκρινίζω: Ποτέ δεν είπα "Πάρ'την!Δεν τη θέλω..." και ασφαλώς και δε με αφορά η διεκδίκηση.
Η Πέννυ και η όποια Πέννυ είναι ελεύθερος άνθρωπος να διαθέσει τον εαυτό της όπως αγαπά
και μόνο αν αυτό που επιλέγει είμαι εγώ μ' ενδιαφέρει να είμαι μαζί της.Ούτε τη δανείζω,ούτε τη χαρίζω,
γιατί απλούστατα ανήκει μόνο σ'εκείνη!Αυτό που τυχόν έχουμε έχει αξία μόνο αν είναι προϊόν
εκατέρωθεν σχετικής βούλησης,διάθεσης κι επιθυμίας.Εφόσον και για όσο χρονικό διάστημα αυτό συμβαίνει!
Στο δια ταύτα λοιπόν,επαφίεται στην Πέννυ να κάνει την επιλογή της κατά Ελεύθερη Βούληση!Τέλος!
Κατά τα άλλα,φιλιά σ'όλα τα κυστοκόριτσα!Να έχουμε μια υπέροχη Κυριακή,όπου κι αν βρισκόμαστε!
Charlotte Lachapelle
18-10-2009, 13:11 #1012
Originally posted by NADINE
Ευγενία μου,καθώς στην περίπτωση μας δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία
και καθώς για μένα υπάρχει ο μονόδρομος της δυαδικής αποκλειστικής σχέσης μόνο,
διευκρινίζω: Ποτέ δεν είπα "Πάρ'την!Δεν τη θέλω..." και ασφαλώς και δε με αφορά η διεκδίκηση.
Η Πέννυ και η όποια Πέννυ είναι ελεύθερος άνθρωπος να διαθέσει τον εαυτό της όπως αγαπά
και μόνο αν αυτό που επιλέγει είμαι εγώ μ' ενδιαφέρει να είμαι μαζί της.Ούτε τη δανείζω,ούτε τη χαρίζω,
γιατί απλούστατα ανήκει μόνο στον εαυτό της!Αυτό που τυχόν έχουμε έχει αξία μόνο αν είναι προϊόν
εκατέρωθεν σχετικής βούλησης,διάθεσης κι επιθυμίας.Εφόσον και για όσο χρονικό διάστημα αυτό συμβαίνει!
Στο δια ταύτα λοιπόν,επαφίεται στην Πέννυ να κάνει την επιλογή της κατά Ελεύθερη Βούληση!Τέλος!
Κατά τα άλλα,φιλιά σ'όλα τα κυστοκόριτσα!Να έχουμε μια υπέροχη Κυριακή,όπου κι αν βρισκόμαστε!
Έμεινα αναυδη με την ανωτερότητα σου... απαπα.. ΜΕΝΩ ΕΚΤΟΣ... δεν έχει νόημα πλέον.. αν η επίθεση είναι μονοπλευρη χάνεται κάθε ενδιαφέρον... Ασε που δεν τη μπορω και τόση καλωσύνη πια...
Εχεις δίκιο πάντως .. η ελευθερη βούληση είναι και ελευθερία ψυχής και πνεύματος.. είναι ανάσα...και είναι απαραίτητη για όλους μας.. και πράγματι αυτό θα ήθελα να πιστεύεις και να εφαρμόζεις σε όλα τα επίπεδα... βλέπεις δεν αρκεί μονο να το λές... εκατέρωθεν είπες.. αυτό που πραγματικά θες ... ΖΗΣΕ ΤΟ..
Εγω πάντως στο εύχομαι με όλη τη δύναμη της ψυχής μου..
Τώρα Τέλος._
Σε λατρευω Ναταλία.. ζω για κάτι τέτοιες στιγμές.. φιλάκιαααααααααα!!!!!!!
18-10-2009, 16:33 #1013
Κι ύστερα όταν εγώ λέω πως είναι εκνευριστική τόση ανωτερότητα και τόση μετριοφροσύνη έχω άδικο;;; Αφού βρε Ντάλια κατάφερες να οριοθετήσεις το "σίφουνα" Ευγενία.. ε τι να πω!! Όσο για την "ελεύθερη βούληση" και τις αρχές της αυτοδιάθεσης.. έχω να δηλώσω τα εξής:
Εγώ θέλω και τον τέντζερη ολόκληρο και το Πατρινάκι μου χορτάτο! Φοβάμαι όμως πως το παιχνίδι περιπλέκεται και σε γειτονικό τόπικ.. και όπως λένε.. δεσμός είναι μέχρι τρεις!! Από κει και πάνω είναι.. Ατίθασα Νιάτα! Γι αυτό λοιπόν.. κηρύσσω την όλη κατάσταση.. ελεύθερη σχέση! Αμάάάν πια.. δεν μπορώ άλλα διλήμματα! Μου αρκεί το δίλημμα.. "να σιδερώσω σήμερα ή αύριο;" Α μπα.. για αύριο το βλέπω!
Αναφορά Κυριακάτικου (γι αυτή την εβδομάδα) ζυγίσματος! 77,3!!!!!
Ευγενούλι μου η ζυγαριά είναι μια τυπική λεπτομέρεια.. μην της δίνεις σημασία και συνέχισε ακάθεκτη!
18-10-2009, 16:36 #1014
Ναταλένια μου ο πίνακας είναι... out of this world!! Παραμύθι σκέτο!!
18-10-2009, 17:35 #1015
Ορίστε κι ένας άλλος με το ξωτικομονόγραμμα σας,OMAΔΑ C,από τον Lauren Mills.
19-10-2009, 15:41 #1016
πολυ ησυχια δεν επεσε εδω βρε κοριτσια? αντε γραψτε κατι, ετσι για την καληβδομαδα
19-10-2009, 15:51 #1017
κοριτσάκια μου γλυκά... πόσο πολύ μου λείψατε!!! μπορεί να έχω λείψει λιγουλάκι αλλά δεν περνάει μέρα που να μη σας διαβάζω και να μη σας σκέφτομαι........ λοιπόν.... εγώ είχα μια αρκετά ζόρικη εβδομάδα, όπως ακριβώς προδιαγράφεται και αυτή που μόλις μπήκε. είναι αλήθεια ότι με πήρε λίγο η μπάλα....... και οτι με πήρε λίγο από κάτω...... κάτι κυκλοθυμίες, κάτι αυπνίες, μετά βέβαια ήθελα να κοιμάμαι συνέχεια, διατροφή εντελώς άνω κάτω, κλασσικές ενοχές μετά κλπ κλπ...... ευτυχώς είχα ένα αρκετά αναζωογονητικό σαββατοκύριακο (με πολύ πολύ φάι όμως.........) και με μια μαμά να πηγαίνει συνεχώς με τα νερά μου, έναν μπαμπά να με καλοπιάνει και έναν αδερφό να έχει μεταμορφωθεί από "τέρας" σε αξιαγάπητο κουκλάκι ζωγραφιστό! με πιάνουν και εύκολα τα ζουμιά..... αφήστε τα! σε κάθε περίπτωση η υπνοθεραπεία του σαββατοκύριακου συνδιασμένη με μπόλικη ταινιοθεραπεία και κλειστά κινητά, νομίζω ότι έπιασαν και η καινούρια εβδομάδα, παρότι θα έχει πήξιμο, με βρίσκει αρκετά καλύτερα.
19-10-2009, 16:01 #1018
γλυκό μου ευγενάκι..... ζω!!!!!!! και σε πεθύμησα! τι κάνεις? κόπηκαν τα χαπάκια στα δυο εεε??? τι γίνεται τώρα???? συνήλθες??????? στα κέφια σου σε διαβάζω πάντως....... φτου φτου!!!!!!!
αρνάκι μου άσπρο και όμορφο.... διάβασα τους αριθμούς σου και εξαντλήθηκα! τι τραβάς κι εσύ καημενούλι μου..... πάλι καλά που είσαι ζεν! γέμισες μπαταρία το σαββατοκύριακο????
έλλη μου εύχομαι όλα να συνεχίσουν τόσο τέλεια όσο τα περιγράφεις!
dreamOn έχεις δοκιμάσει να αντικαταστήσεις τα fitness με μούσλι??? δεν έχει ζάχαρη, σε κρατάει πολύ περισσότερο και είναι πολύ πίο υγιεινό και λιγότερο τυποποιημένο....... αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου πω περισσότερες λεπτομέρειες.
πανέμορφη γυμνασμένη γκουρού μας....... έχει γίνει ο χαμός για την πάρτυ σου βλέπω!!!!!!! κόσμος και κοσμάκης σφάζεται στα πόδια σου!!!!!! υποκλίνομαι! πολύ ευχάριστο το ότι πονάς λιγότερο και χαίρομαι που σε βοήθησα...... 3 φορές εβδομαδιαίως γυμναστικούλα είναι super...... αν το τηρήσεις θα δεις και αποτέλεσμα σύντομα! τι κάνεις κοριτσάκι μου?
ναταλάκι.... πάλι ζωγράφισες στο φορουμ το σκ!!! τι να σου πω ρε κορίτσι........ είσαι η έμπνευση προσωποποιημένη! η τελευταία φωτογραφία που ανέβασες (η ξωτικήσια του lauren mills) ήταν το αποκορύφωμα! η συγκεκριμένη θεματολογία είναι η αγαπημένη μου.....
μπαρμπούνι..... μην ανησυχείς καθόλου..... η σόφη είναι εδώ για να ταράξει την πολύ ησυχία!!!! πως είσαι εσύυυυυυυ?????
19-10-2009, 20:05 #1019
Καλα που μου το θυμισες Σοφη! Επαιρνα παλιά μούσλι και μου αρεσε πολυ περισσότερο (ομολογω οτι τις σταφiδες και απο το ενα και απο το αλλο τις πεταω :-) γιατι δεν με ενθουσιαζουν αλλά μαλλον οσο μουλιαζουν στο γαλα δινουν μια γλύκα)
Να πω ωστόσο οτι πλακωθηκα στα νερά και το ΣΚ για πρωινο εφαγα ενα τοστ + το κλασσικό γάλα μου και σημερα η ζυγαρια ειχε καλυτερη διαθεση - αλλαξε αριθμο! Αντε μπραβο γιατι όπου να ναι θα πιστευα οτι εχει χαλκομανια και οχι οθονη με ψηφιακους αριθμους - καθε μερα το ιδιο, το ιδιο, το ίδιο....
20-10-2009, 14:41 #1020
επειδή κι εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το μούσλι (δε μου αρέσουν όλα όσα περιέχει) αγοράζω συνήθως μεμονωμένα σακουλάκια με το ίδιο είδος δημητριακού και τα αναμειγνύω μόνη μου....... π.χ. βρώμη, κριθάρι, pops ρυζιού, λιναρόσπορος κλπ κλπ....... θα βρείς ένα σωρό τέτοια σε καταστήματα με βιολογικά είδη. και κάθε φορά που τα βαριέσαι μπορείς να αλλάζεις τους συνδιασμούς.
εγώ πάλι τις τελευταίες μέρες έχω τρελλή όρεξη και κυρίως για ανθυγιείνές παχυντικές αηδίες. περιμένω να αδιαθετήσω, είναι και ο καιρός που έχει κρυώσει, είναι και η τσαντίλα που δεν κατεβαίνει η ρημάδα η ζυγαριά, είναι και που ψάχνω αφορμή......... άστα..... χάλια! προσπαθώ να το παλεύω βέβαια όσο μπορώ αλλά ζορίζομαι τρελλά και δεν τα καταφέρνω να το κοντρολάρω το πράγμα στην εντέλεια.... σήμερα ενέδωσα στον πειρασμό του ζεστού νες καφέ με ζάχαρη και γαλατάκι λάιτ ( το λάιτ με μάρανε.......). τουλάχιστον να είναι αυτό η μοναδική παρασπονδία..... για να δούμε..........
φιλούρες σε όοοοοοοοοολες μα όλες ανεξαιρέτως.........
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή