Results 1,021 to 1,035 of 1906
-
20-10-2009, 15:24 #1021
γεια σας κοριτσακια. σοφακι μου, να αγορασεις απο εκεινες τις μαργαριτες με σοκολατα υγειας. καποτε μου ειχε φερει μια φιλη μερικες και ειχα εντοπισει οτι ετρωγα μια και μετα για αρκετη ωρα δεν ηθελα αλλη. ειναι ουτε πικρη, ουτε γαλακτος και ουτε θελεις και δευτερη. θα αγορασω κι εγω σημερα που το θυμηθηκα. μου τις ειχε φερει ενω ειχε τυχει να ημουν σε παρομοια με εσενα φαση και τις ειχα τιμησει δεοντως
αλλά τι λεω βρε. εσυ τερας σταματησες στον καφε με γαλατακι και ζαχαριτσα. μακαρι ολες μας ολες τις φορες που μας πιανει αυτο να μας σταματαει ενα τετοιο γευμα.....
many kisses sisters and cysters....
- 21-10-2009, 01:37 #1022
Καλησπέρα σε όλες τις όμορφες..
μπηκα να πω κ εγω ένα γεια και να μάθω τα νέα σας... τι έγινε βρε κορίτσια ??? και νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι η πολυάσχολη...χιχιχι..ένα θα σας πω κ θα το λήξω. τί ώρα γύρισα το βράδυ από το γραφείο??? στις 12 μαζί με τους βρυκόλακες..αυτάαααααααααα α........
κατά τα άλλα, συνεχίζω την διατροφούλα με τις γνωστές μου βέβαια πάντα παρασπονδίες..αλλά ήδη νοιώθω λίγο πιο ανάλαφρη κσι πιο χαλαρή από θέμα ψυχολογίας. Βέβαια η δουλειά με έχει αγχώσει πολύ αλλά τι να κάνω?? κ αυτό στο πρόγραμμα είναι..
Εσεις πού είστε όλες?? Περιμένω να ακούσω νέα !!
Ελευθερή μου σχέση συγχαρητήρια για την απώλεια!!!!! καλή συνέχεια κουκλάρα.. και ελπίζω να ηρέμησες λιγάκι κ εσύ από το φόρτο εργασίας σου..
φιλιά σε όλες σας!!!!
21-10-2009, 01:54 #1023
Σοφάκι υπυμονή κ εμένα μια από τα ίδια με ποιάνει... που θα πάει?? θα το αντιμετωπίσουμε..
Αννούλα, το δέκατο δάχτυλο επανήλθε????
BARB μου ωραίες οι μαργαριτούλες αλλά πως αντέχεις να μένεις στην μία??????
22-10-2009, 00:55 #1024
Κορίτσια μου γλυκά καλησπέρα! Δεν έχω διαβάσει τίποτα απ'τα νέα σας καθ'ότι το τελευταίο διάστημα εν μέσω δουλειάς, εξυπηρετήσεων που μου προκύπτουν σχεδόν σε καθημερινή βάση και διάφορων άλλων.. δεν ανοίγω καν υπολογιστή το βράδι που γυρνάω σπίτι! Κάπως έτσι θα γινόταν και σήμερα, αλλά βρήκα τον υπολογιστή του συζύγου ξεχασμένο ανοιχτό.. και καθώς έσερνα τα κουρασμένα μου πόδια στο κρεβάτι, είπα να σας πω μια γρήγορη καλησπέρα!
Είμαι καλά.. ζω για να δουλεύω.. τρώω για να μην πέφτω... και η ζωή συνεχίζεται! Θα στρώσει που θα πάει!!! Φιλιά πολλά ομορφιές μου και μου λείπετε πολύ! Θα προσπαθήσω αύριο να καλύψω τα χαμένα επεισόδια και να σας γράψω λίγο πιο οργανωμένα, προς το παρόν ονειρεύομαι το κρεβατάκι μου και μόνο που δεν γουργουρίζω από ευχαρίστηση! Φιλιά πολλά πολλά πολλά σε όλες σας!
24-10-2009, 02:23 #1025
Και επειδή οι βρυκόλακες άλλαξαν ωράρια.. σκάνε μύτη στις 2 το πρωί! Ευπειθώς αναφέρω λοιπόν πως προ ολίγου έκλεισε γιγαντοβαλίτσα για αυριανή αναχώρηση πουρνό πουρνό! Και τι βλέπουν τα μελαχροινά μου μάτια;; Γράφω κάτω από μένα πάλι;; Που είστε βρε κυστοκόριτσα και μη;; Ούτε γκεστ εμφανίσεις είχαμε.. ούτε ηδονοβλεψίες... ούτε η Ντάλια μου πέρασε από δω!! Όσο για το αρνάκι μας.. ούτε λόγος! Το φαντάζομαι φορτωμένο να τρέχει πανικόβλητο με τη σχολή, που καιρός για φορουμιάσματα!
Εγώ επιστρέφω την Πέμπτη το πρωί, το καλό που σας θέλω να δώσετε κανένα παρόν οι εξαφανισμένες γιατί θα αρχίσουμε την -όχι και τόσο- διακριτική πίεση!!
Φιλιά πολλά σε όλες και να έχετε ένα ξεκούραστο Σαββατοκύριακο!
24-10-2009, 15:22 #1026
Μετά την πίεση της βαλιτσοπούλας, είπα να κάνω ένα ντου.. όχι τιποτε αλλο, αλλα με φαντάζομαι με τη βαλίτσα κολλάρο οσονούπω!
Πως ειστε μαναράκια μου? Δεν το παίζω Γιαννα-Δασκαλάκη-Αγγελοπούλου-φτου-και-βγαινω, αλλα ρε παιδια πιστέψτε με.. κοιμαμαι νωρις και όταν παω να σας γράψω, καταλήγω να σας γράφω αγκαλιά με τον Μπαμπη.
ναι. τον Μπαμπη.
ετσι λεω το λαπτοπ μου, τραβατε κανα ζορι??
Ελπίζω να στε καλά. Εγώ μετά από μια ενδοσκόπηση του στυλ "Ποια ειμαι, που παω, γιατι με παινευουν ολοι ξαφνικα" αποφασισα να επανελθω δριμυτερη στη διατροφη, και να μην πέσω στην παγίδα των.. τελευταίων κιλών! (Ας πέσω όταν δω το 7 μπροστά βρε αδερφέ!) Το θετικό ειναι ότι χθές συνάντησα έναν κολλητό που είχα να δω σχεδόν μήνα και μου ειπε πως εχω αλλάξει πολύ.. (και ειναι ενας ανθρωπος που δε χαρίζεται)
Όλα βαίνουν καλώς υποθέτω. Σχολή, άντε καμια φορά την εβδομάδα δουλειά (ισα να βγαζουμε τα λεφτά για την πούδρα μας), και το σου-κου για ευλογημένη ξεκούραση.. Αχ! Το σου-κου!!
Μου λείψατε, ατιμουτσικα! Και το πεννοπλασμα, και η λιακάδα, και η τσαουσοπατρινιά.. η βασια, η ξενιτεμένη μας.. φυσικά το ελλάκι.. Όλες! Γιαααααααα περάστε!
ΥΓ: Ναταλία.. καλα λοιπον.. τόσο καιρο ουτε λεξη.. κιχ.. νιεντε.. Ενα να ξέρεις, άτιμη. Η κρίση μας περνάει σχέση, τ ακους??
28-10-2009, 10:57 #1027
να πω μια καλημερα?
29-10-2009, 17:35 #1028
να την πεις να την πεις!! τσα ηρθα κι εγω....αδιαβαστη βεβαια γιατι δεν εχω προλαβει να διαβασω τα νεα σας ακομα.....απο την Δευτερα που εχω ερθει στο γραφειο αστα να πανε....οτι πιθανον θα μπορουσε να παει στραβα .... παει απο το κακο στο χειροτερο και πριν 2 ωρες εσκασε το χειροτερο, ελπιζω αν ηταν το τελευταιο. τι μου κανετε???αστε μην μου πειτε ακομα να διαβασω τα προηγουμενα να μαθω τα νεα σας! τα δικα μου καλα- η μελβουρνη υπεροχη πολη, ο καιρος λιγο μου τα χαλαγε αλλα το ξεπερασαμε, η βαφτιση πηγε υπεροχα (ξεπαραδιαστηκα για τα καλα βαβαια αλλα χαλαλι) τωρα δουλεια και αγιος ο θεος για να ανταπεξελθουμε! εχω αρκετες φωτο αν σας διεξω οσονουπω!! προσβαση σε υπολογιστη ειχα αλλα δυνατοτητα χρησιμοποιησης του 0... μου λειψατεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεε, ευχομαι αυτη τη στιγμη που σας γραφω να σας πετυχαινω σε καλη ψυχολογικη κατασταση και ερχομαι δριμυτερη εαν προλαβω αργοτερα αλλιως αυριο! α, και συντομα θα εχω και προσβαση απο το σπιτι επομενως συναδελφισσες που χτυπατε την πορτα μεταμεσονυχτιες ωρες , κου κου θα μαι εκει
συντομα ομως γιατι το καλωδιο φορτισης ερχεται ..... ταχυδρομικα!!! σας φιλω μια μια μια ξεχωριστα και στα δυο μαγουλα σμαααααατςςςςςςςς
29-10-2009, 22:47 #1029
τις τελευταιες εβδομαδες δεν εχω χρονο για τπτ... λιγο με τη δουλεια λιγο με το αμορε... χανομαι.. αλλα παρατηρω κ μια πτωση στο τοπικ.. γιατι????????????????
επεισης πτωση παρουσιασα κ στα κιλα κ πολυ το χαρηκα. σε διαστημα 7 εβδομαδων εχασα 8.400 πιστευω οτι ειναι πολυ καλα κ συνεχιζω ακαθεκτη.. η αληθεια ειναι πως θα ειχα χασει 9 αν αυτη η βρωμερη πιτσα δεν μου μιλαγε τεταρτη βραδυ...(σημερα πεμπτη ζυγιστηκα)αλλα δεν πειραζει σιγα.. θα τα χασω την αλλη εβδομαδα.. ανυπομονω να δω τη ζυγαρια να δειξει το 99 ακομα και 99.9 να ειναι δεν με νοιαζει.. αρκει να ξερω οτι εφυγα απο την κλικα των τριψηφιων...σας πηρα μονοτερμα ε?για πειτε μου τα νεα σας..
30-10-2009, 13:21 #1030
Καλησπέρα,αποσυντονισμένα κυστοκόριτσα!
Ελπίζω να βαράμε διάλυση μόνο εδώ μέσα κι όχι και στην ενέργεια και την καλή μας διάθεση στην εξωιντερνετική μας ζωή!
Μου λείψατε κι εμένα πολύ,είναι η αλήθεια,αλλά με τον ελάχιστο χρόνο που είχα τελευταία μπροστά σε μια οθόνη,
ομολογώ σας παραμέλησα και εδώ και στο μουσουνού μας,δεσποινίς ζεναρνάκι...Δεχτείτε την ταπεινή μου μεταμέλεια,πλιζ!
Καλώς μας ήρθες πίσω,πνευματική πλέον μητερούλα με το λαμπερό χαμόγελο!Ελπίζω να τα πέρασες τέλεια,
να συσφίχτηκαν οι δεσμοί με τα άγνωστα κλαδιά του οικογενειακού σου δέντρου και να μας δείξεις τεκμήρια οσονούπω!
Ευγενία μου,λείπει ο έρωτας σου και ούτε για ένα γειά δεν μπαίνεις πλέον...Μόνο το Πεννόπλασμα δηλαδή μετράει εδώ μέσα;
Σοφάκι,με άφησες χωρίς ανεβαστικό τραγούδι πολύ καιρό τώρα κι άρχισα πάλι τα καταθληπτικά μου άσματα στα πατώματα!
Ελπίζω να έχεις αρκετές τύψεις,Μιχάλη μου,ως υπεύθυνη για το χάλι μου!Συναγερμός!Σύννεφα στο παράδεισο,καλοί μου άνθρωποι!
Ευτυχώς το Ελλάκι το ερωτευμένο και πολυάσχολο μας δεν πτοείται απο συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα!
Κράτα τη σημαία,ιχνηλάτη κι οδήγησε μας στο φως ή έστω πες μας τι πίνεις και δε μας δίνεις!
Γλυκούλα,χάθηκες κι εσύ κι η γλύκα σου,πάνε κι οι ματατζήδες,πάει για πτώχευση το μαγαζί!
Ποιόν να πειράξω κι εγώ η σχολιομπουρδουκλώστρα άμα δε μου δίνετε υλικό,μου λέτε;
ʼντε,αύριο να επιστρέψει η τυρόπιτα να συντονιστούμε και πάλι,γιατί είπαμε δίαιτα δίαιτα,αλλά λίγη σφολιάτα τη θέλουμε!
Τα φιλιά μου σε όλες τις όμορφες εδώ μέσα!Περιμένω νέα σας,τρέλες σας,τσαχπινιές σας,κάτι τέλος πάντων να δουλέψω!
Να!Ρίχνω έναν μικρό σπόρο μπας και φυτρώσει τίποτις!
30-10-2009, 15:40 #1031
ναταλάκι μου......ο σπόρος φύτρωσε τσάκα τσάκα.....είμαι εδώ... παρούσα!!!!!!!!!!!! και είπα να το παίξω λίγο πιό....εναλλακτικά αυτή τη φορά.......ιδού λοιπόν....
http://www.youtube.com/watch?v=pHO5KWIMZUo
όχι πιά σύννεφα.............μόνο ήλιος από δω και πέρα......ζεστός, διαυγής, χαρούμενος!!!!!!!!!
30-10-2009, 15:46 #1032
πως είναι τα κορίτσια μου??? εξαφανισμένα και μή??????? έχει πήξει ο κόσμος όλος τελικά και όχι μόνο εγώ!!!!!!! κατά βάθος χαίρομαι βέβαια που τραβάμε όλοι ζόρια.......... αυτή η σύμπνοια είναι ενθαρρύντική κατά κάποιον τρόπο....... οι μόνες ώρες που σταματάω είναι για να κοιμηθώ.......... σας διαβάζω στα πεταχτά και σας σκέφτομαι πάντα αλλά το να γράψω στο τέλος της ημέρας μου φαίνεται εξαιρετικά ακατόρθωτο!!!!!!! (καθόλου τυχαία η χρήση επιρρήματος - επιθέτου!!!)
30-10-2009, 15:48 #1033
τετάκι μααας...........να σε καλωσορίσω και απο εδώ!!!!!!!!! τι κάνεις σούπερ νονά?????? δύσκολη η προσαρμογή στην πραγματικότητα της ελλαδίτσας μας εεε??????? άντε να έρθει το καλώδιο να δούμε φωτογραφίες........... έχεις και κάτι..... kincky να μου δείξεις..... μην ξεχνιόμαστε!!!!!!!!!!!
30-10-2009, 15:52 #1034
ελλάκι....λίγο ακόμα και τα χάσαμε τα 10 κιλάκια......μπάμ μπάμ.........μπράβο σου.............εγώ ακόμα στα ίδια.......ούφ!!!! όλοι βέβαια με βλέπουν πιό αδύνατη για κάποιον απροσδιόριστο λόγο, αλλά η ζυγαριά εξακολουθεί να μου σπάει τα νεύρα!!!! 86 κιλά ακατέβατα........... πως στο καλό εξαφανίζονται τέτοιοι αριθμοί απο πάνω σας κι εγώ δεν αξιώνομαι ούτε καν να χάσω 5???????? άναψα τώρα....... ούφ!
30-10-2009, 15:55 #1035
αννούλα, σε ακούω μια χαρά....και παραπάνω!!!!!!! τι κάνεις κουκλάρα μου???????? εκτός από το να χάνεις κιλά και να μεγαλουργείς στη διπλωματική??????? φτού σου κι εσένα............... (είχε διπλή σημασιά αυτο......φτού σου μη σε ματιάσω και φτού σου άτιμη που πετυχαίνεις σε όλα....μα όλα???????)
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....