Results 91 to 105 of 1906
-
26-05-2009, 23:28 #91
- Join Date
- Apr 2009
- Posts
- 512
Καλησπέρα cysters!! ηθικό ακμαίο ελπίζω.. μήπως και το δικό σας συμπαρασύρει και το δικό μου, που με κάτι ανατροπές στη δουλειά έχει γίνει ένα με το χώμα! Το αγνοώ επιδεικτικά φυσικά και επανέρχομαι στην τάξη για να πούμε τα δικά μας!
Αθηνά μου, διαβάζω για ορμονικό έλεγχο και θα σου δώσω μια ευχή που ακούγεται λίγο κουλή.. αλλά την πιστεύω ακράδαντα! Σου εύχομαι λοιπόν να βρει κάτι στραβό ο γιατρός σου στις ορμόνες σου! Όχι φυσικά γιατί θα μου άρεσε να ακούω ότι χρειάζεται μία ακόμη θεραπεία, αλλά απλά γιατί τότε θα εξηγούνται πόλλά από αυτά που σε ταλαιπωρούν και θα έχεις κάνει το πρώτο βήμα για να τα λυσεις! Είναι σαν να βρίσκεις την άκρη στο κουβάρι το μπερδεμένο και να αρχίζεις σιγά σιγά να το ξεμπερδεύεις! Αν βρεις την άκρη του.. μετά είναι απλά θέμα χρόνου!
Euxi μου.. ε ας έχει και μερικά καλά η τεστοστερόνη να παρηγοριόμαστε και μεις! Να προσθέσω την έλλειψη κυτταρίτιδας και το "σφιχτό" σώμα που δεν δείχνει τα κιλά του! Τα βουλιμικά επεισόδια πιθανά και να σχετίζονται με τις ωοθήκες σου.. έχεις μιλήσει ποτέ με το γιατρό σου γι αυτά;; Φαντάζομαι πως είναι τρομερή ψυχική δοκιμασία για όλους όσοι τα περνάνε και θέλει πολλή δύναμη μετά να μαζέψεις τα κομμάτια και να ξαναπροσπαθήσεις να τα ελέγξεις!! Αποτυγχάνουν όμως μόνο αυτοί που σταματούν να προσπαθούν.. και αύριο είναι πάλι μια καινούρια μέρα!! Όλα θα πάνε καλά!!
Φυσικά και έχω δοκιμάσει ομοιοπαθητική.. και μπορώ να πω πως δεν έχω καμία άποψη! Η αλήθεια είναι πως βελτίωση στις εξετάσεις μου είδα.. αλλά είχα αρχίσει ήδη και διατροφή και δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα αν συνέβαλλε και η ομοιοπαθητική σε αυτήν! Πάντως αρνητική δεν είμαι.. ίσως λίγο επιφυλακτική! Αν σκοπεύεις να πας.. πες μου να σε προετοιμάσω για το τι θα συναντήσεις την πρώτη φορά! Έχει πλάκα..
- 26-05-2009, 23:40 #92
- Join Date
- May 2009
- Posts
- 58
ΝΑΙ ΒΡΕ ΠΕΝΝΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΒΡΗΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΡΧΗ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.
ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΝΤΩΣ 4-5 ΩΡΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ !!!!!!
26-05-2009, 23:53 #93
- Join Date
- Apr 2009
- Posts
- 512
Πως να τις καταλάβεις τις ώρες αν σε ρωτάει τόσα πολλά και τόσο άσχετα μεταξύ τους πράγματα; Η αγαπημένη μου ερώτηση.. "κοιμάστε μπρούμητα ή ανάσκελα;" Μου φαινόταν ακόμη πιο αστείες οι ερωτήσεις γιατί ο ομοιοπαθητικός που πήγα ήταν.. ΠΑΠΑΣ!!
26-05-2009, 23:56 #94
- Join Date
- Apr 2009
- Posts
- 512
Μην ανησυχείς καθόλου Αθηνά.. οι γιατροί καμιά φορά κάνουν λάθη, οι μικροβιολόγοι σπάνια.. ευτυχώς!! Σου είπε για καμπύλη ζαχάρου; Αν ναι.. θα σου στείλω u2u (αν τα καταφέρω, γιατί το σύστημα με μισεί) να σου πω κάτι σχετικό.
27-05-2009, 01:20 #95
- Join Date
- Apr 2009
- Posts
- 512
Γλυκούλα δεν έχω λόγια για το πόσο χαίρομαι που ξεκίνησες την καινούρια προσπάθεια με τόσο καλή διάθεση! Φαίνεται σε κάθε λέξη που γράφεις.. και ΠΡΕΠΕΙ να συνεχίσεις έτσι! Συμφωνώ απόλυτα για το τελευταίο γαλατάκι.. είναι λίγο καταθλιπτικό να τρως βραδινό κατά τις 8 και να σκέφτεσαι.."τέρμα γι απόψε, αύριο πάλι!", ειδικά αν σ'αρέσει να κοιμάσαι και αργά. Όσο για το "μυστικό".. ήσουν το τρίτο πρόσωπο που άκουσα να μιλάει γι αυτό ΣΗΜΕΡΑ και είπα να το πάρω να μου φύγει η περιέργεια! Με περιμένει στο τραπέζι.. δίπλα στο μέρος που ακουμπάω το καφεδάκι μου το πρωί.. και με περιμένει να το ανοίξω! Ο τύπος στο βιβλιοπωλείο μου είπε να το διαβάσω με "ανοιχτό μυαλό". Αναρωτιέμαι τι εννούσε..
27-05-2009, 08:46 #96
- Join Date
- Nov 2008
- Location
- PATRA
- Posts
- 225
Κοριτσια καλημερα! Σημερα τριτη μερα της διαιτας και πιστευω οτι παω καλα...εχω κανει και μερικες αλλαγουλες βεβαια αλλα ελπιζω να μην εχω ασχημα αποτελεσματα...
Λοιπον, πρωτη αλλαγη ειναι το πρωι, δεν πινω γαλα με δημητριακα γιατι απεχθανομαι το γαλα, οποτε τρωω μια φετα μαυρο ψωμι με μια φετα τοστ μιλνερ ελαφρυ. Οπως καταλαβενεται το βραδυνο γαλα δεν το πινω λογω απεχθειας γαλατος... και επισης το βραδυνο το τρωω μετα τις 10 γιατι τοτε τελειωνω με τον μικρο μου και καπως ησυχαζω, κοιμαμαι βεβαια στις 3:00 τα ξημερωματα, δεν ξερω αν αυτο μετραει. Τελος παντων το Σαββατο θα δουμε και τα αποτελεσματα μου και θα δω κατα ποσο επιρεαζουν οι αλλαγες.
Πενυ ηθελα να σε ρωτησω και αν μπορουμε να αλλαξουμε την σειρα των ημερων γιατι θα εχω ενα θεματακι με αυτο, γινεται? και με αλλα λαδερα φαγητα τι γινεται?( π.χ με αρακα, φασολακια, μπαμιες) ελπιζω να μπορουμε να τα βαλουμε κι αυτα στο διαιτολογιο μας! Καπου ειχα διαβασει οτι το φυσικο υστρογονο της φυσης ειναι ο αρακας και απο τοτε τον εκανα τουλαχιστον μια φορα την βδομαδα στο σπιτι...
Αυτες τις ''απορριουλες'' προς το παρον. Ευχομαι καλη συνεχεια σε ολες μας και καλα αποτελεσματα!!!!
27-05-2009, 10:17 #97
- Join Date
- Oct 2008
- Posts
- 252
Kαλημερα σε ολεs τιs CYSTERS και οχι μονο!3 μερα διατροφηs και η διαθεση στα υψη,αφου τρομαξα και εγω η ιδια με μενα.Χαιρομαι επισηs που η ομαδουλα μεγαλωνει,χαιρομαι που καθημερινα γραφουμε το πωs νιωθουμε,χαιρομαι που χαιροσαστε,και ειμαι μεσ`την τρελλη χαρα.
. penny σε ευχαριστω πολλεs φορεs,γιατι νιωθω πραγματικα οτι χαιρεσε για την προσπαθεια μου αυτη,αυτο το φορουμ εχει αυτο το καλο οτι νιωθειs τον αλλον,γιατι εχειs περασει απο το ιδιο μονοπατι.Οσο για το μυστικο εχτεs επειδη το συζητουσα με πολυ κοσμο και μεσω ιντερνετ και εκτοs,νοικιασα το dvd,βεβαια το βιβλιο ειναι διαφορετικα να το διαβαζειs,αποστιθιζειs ευκολοτερα,και επαναλαμβανει και πολλα.Ενω στο DVD επικεντρωνετε στο νοημα και οχι σε λεπτομερειεs,παρ`ολα αυτα πολυ καλο,ενθαρρυντικο,και φυσικα θα το αγορασω και το dvd,η θα το αντιγραψω και θα το περασω εδω να του δειτε ολεs,σε βαζει σε σκεψειs ,να κανειs αλλαγεs!Σε καποιο αλλο βιβλιο εχω διαβασει τ εξηs:``ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ,ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ``.φιλια να εχει μια πολυ ομορφη μερααα!
27-05-2009, 11:43 #98
- Join Date
- Apr 2009
- Posts
- 512
καλημέρα κορίτσια (και μη)!! marikaki μου σπεύδω να λύσω τις απορίες σου γιατί είμαι περαστική από το σπίτι και τον υπολογιστή.. αλλά δεν ήθελα να σε αφήσω να περιμένεις! Λοιπόν.. φυσικά και μπορείς να αλλάξεις τη σειρά των ημερών όπως σε βολεύει! Απλά επειδή στο θέμα των θερμίδων είναι υπολογισμένα όλα σε εβδομαδιαια βάση, καλό είναι να κάνεις την εβδομάδα δίχως να αλλάξεις εντελώς μία μέρα, για να υπάρχει η εβδομαδιαία ισορροπία στις θερμίδες. Όσο για τα λαχανικά.. αυτή ήταν μόνο η πρώτη εβδομάδα. Το βράδι θα γράψω και την επόμενη και θα δεις πως έχει διάφορα άλλα! Κάθε βδομάδα είναι διαφορετική! Σε πολλές περιπτώσεις έχει δύο μέρες το ίδιο φαγητό για να διευκολύνει το μαγείρεμα καθώς δεν χρειάζεται να μαγειρεύουμε κάθε μέρα. Αυτό είναι μεγάλη ευκολία και το ζήτησα εγώ έτσι για να μην αναγκάζομαι να περνάω πολλή ώρα στην κουζίνα σε καθημερινή βάση! Όσο για το γάλα.. θα σου γράψω περισσότερα το βράδι, αλλά πίστεψέ με.. το κάνεις μια χαρά!!
Αλήθεια.. από λιγούρες πως πάτε βρε κορίτσια; Γίνεται τίποτα; Και αν θέλετε πιστέψτε το.. 14 εβδομάδες μετράω εγώ πια και τις περισσότερες φορές ξεχνάω το μεσημεριανό σοκολατάκι! Νομίζω πως δεν το έχω πια ανάγκη! Κάτι ανήκουστο για μένα! Περιμένω νέα σας! Φιλιάάά!!
27-05-2009, 12:09 #99
- Join Date
- May 2009
- Posts
- 134
καλημερα σε ολεεες!!! penny, οχι αλιμονο προς θεου δεν ηθελα να σε κανω να περασεις 2ο εγκεφαλικο..... εις γνωση μου οτι Δεν ειναι και η πιο σωστη διαιτα αυτη που κανω , την κανω.... εννοειται πως δεν θα την κανω επ'απειρον απλα στην φαση που ειμαι τωρα , φευγω το πρωι στις 9 και γυρναω καθε μερα 11-12 το βραδυ, τα σ/κ δουλευω επισης .....αρα που χρονος για μεγειρεμα??? και με τοσους πειρασμους εκει εξω??? αμα με επιανε η πεινα, αστα να πανε ετρωγα οτι εβρησκα εξω!!! κατι επρεπε να κανω....αμεσα!! τα γευματα αντικαταστασης για εμενα ειναι σωτηρια, τα κουβαλαω μαζι μου, και με τα χαπακια τουλαχιστον δεν εχω "λαιμαργια" και αναγκη για γλυκα, κρατιεμαι. με εχει βολεψει προς το παρον, μολις την τελειωσω ομως , αρχες ιουλιου θα αρχησω την διατροφη που εδωσες και ξεκινησε η glykoula, και το marikaki την βρισκω πολυ πιο ευκολη στο να την ακολουθησω, θα μας γραψετε και τις υπολοιπες εβδομαδες σας παρακαλω, σιγα σιγα?? glykoula μπραβο, ναι θα συμφωνησω κι εγω φαινεται παρα πολυ οτι πας καλα, σε καθε ποστ σου μπραβο μπραβο ετσι συνεχισε, αντε να παιρνω θαρρος κι εγω. Εννοειται πως χαιρομαστε, τουλαχιστον για τον εαυτο μου και μονο μπορω να μιλησω!!! χαιρομαι που σας "βρηκα" και μπορω να μοιραστω αυτα που περναω, ξερω τι θα πει παραπανω κιλα και οοοτι αυτο επιφερει σε ολη σου την ζωη και χαιρομαι αφανταστα που καποιες με το ιδιο προβλημα με εμενα τα καταφερνουν, η συμπαρασταση βοηθαει παρα μα παρα πολυ, και παρολο που ειμαι καινουργια στην παρεα σας, σας ευχαριστω γιατι κι εσεις με εχετε βοηθησει παρα πολυ.
penny μου να σε ρωτησω, ξερω ποσο σημαντικη ειναι η συντηριση στον οργανισμο, γιατι δεν ειναι δυνατον να χανεις συνεχεια, πως ξερεις ποτε πρεπει να μπεις σε συντηρηση? το καταλαβαινεις οταν κολλας για λιγο στα κιλα που εισαι η μετα απο συγκεκριμενο χρονικο διαστημα??? κουραγιο, δεν βοηθαει πολυ να κανεις διατροφη και να μην βλεπεις την ζυγαρια να πεφτει ομως ειναι πολυ σημαντικο διαστημα να σταθεροποιηθει ο οργανισμος και να συνεχισεις μετα παλι Δυναμικα!! . marikaki καλη αρχη και σε εσενα!!! ετσι μπραβο δυναμικα!!!
και μια και ειπατε για εξετασεις αρκετα το εχω αμελησει κι εγω θα πρεπει να παω να κανω κι εγω ελεγχο να δω που βρισκομαι ...... εχω πολυυυυ καιρο .....
το "μυστικο" ειχα δει λιγο απο το dvd πριν καιρο , οχι ολο, και θυμαμαι μου ειχε αφησει πολυ θετικες εντυπωσεις , ευκαιρια να το ξαναδω, θα σας πω πως μου φανηκε!! Εσεις που το εχετε διαβασει πως σας φανηκε???
ευχομαι σε ολες καλη μερααααααα και καλη συνεχεια!!!! φιλιαααα
27-05-2009, 16:48 #100
- Join Date
- May 2009
- Posts
- 58
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΣΑΣ .ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΙ ΘΑ ΦΑΩ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
ΠΕΝΝΥ ΘΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΠΥΛΗ ΚΑΙ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.
27-05-2009, 23:35 #101
- Join Date
- Nov 2008
- Location
- PATRA
- Posts
- 225
Κοριτσια μου καλησπερα! Βλεπω οτι ολες εχουμε κανει δυναμικη αρχη και χαιρομαι ιδιαιτερα!!!
Περασε και η 3η μερα και ολα πανε καλα οπως με διαβεβαιωσε και η Πενυ ( να μην ξεχασουμε να σου στειλουμε λουλουδια Πενακι μας!!!) Ηαληθεια ειναι οτι δεν νιωθω καμια στερηση, εχει βεβαια και το ρεντουκτιλ καποιο λογο σε αυτο...
Εγω ειμαι χαρουμενη οχι γιατι κανω διατροφη(αλλωστε απο 1/2/09 ειμαι συνεχεια σε διατροφη, εκτος απο μερικες παρεκλισεις) αλλα επειδη κανω αυτη την διατροφη!!! γιατι ειναι για ατομα με το δικο μας προβλημα. Επιτελους εμαθα κατι που μπορει να με βοηθησει ουσιαστικα και να ξεπερασω εστω και λιγακι το προβλημα που με ταλαιπωρει μια ζωη!!!
etet_ σε ευχαριστω πολλυ κοριτσι μου και σε σενα καλη επιτυχια!
Καλη συνεχεια κοριτσουδια μου και καλα αποτελεσματα!!!
Υ.Γ1
Γλυκουλα μου εισαι ονομα και πραγμα!!! Ευχομαι να μας μεταδιδεις παντα αυτον τον ενθουσιασμο σου, μεχρι το τελος!!!!
Υ.Γ2
Πενυ μου σε ευχαριστω απο καρδιας για τις γρηγορες απαντησεις σου!!! Εισαι θυσαυρος! Οσο για την δουλεια μην αγχωνεσαι, ολοι τα ιδια περναμε, στο ιδιο καζανι βραζουμε... μην δινεις σημασια, δεν αξιζει τον κοπο και στα λεω εγω που εχω συνεχεια περιπετειες αλλα σιγα σιγα εχω αρχισει να αλλαζω...
Πολλα φιλια σε ολες!!!
27-05-2009, 23:53 #102
- Join Date
- Apr 2009
- Posts
- 512
καλησπέρα cysters! Σαν τον βρυκόλακα εμφανίζομαι συνήθως λίγο πριν τα μεσάνυχτα!
Ελπίζω να είστε όλες καλά, γερές και δυνατές!
etet έχεις απόλυτο δίκιο στο θέμα με τα ωράρια.. είναι πολύ δύσκολο να τα προσαρμόσουμε όλα. Και δυστυχώς πρέπει να είμαστε πολλά πράγματα μαζί. Εργαζόμενες, φιλενάδες, σύζυγοι, μανούλες και θέλουμε να γίνουμε και κορμάρες! Μπορεί να σου λέω πως με φοβίζει αυτό που κάνεις.. αλλά ξέρω και πως είναι να δουλεύεις τόσες ώρες..οπότε μη μασας τίποτα! Κάνε αυτό που πιστεύεις πως σε βοηθάει και σιγά σιγά θα έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα! Ρωτάς για τη συντήρηση.. εμένα με έβαλε η διαιτολόγος όχι γιατί κόλλησα, αλλά για να μην κολλήσω χοντρά αργότερα. Μου είπε πως πρέπει να "εφησυχαστεί" ο οργανισμός μου πως δεν έχουμε κατοχή για να μην αρχίσει την οικονομία στις καύσεις. Του παίζουμε ένα παιχνιδάκι για να αρχίσει να καίει περισσότερα δηλαδή. Όσο για τα κολλήματα.. αντίθετα με τα όσα πίστευα παλιά.. όταν κολλάς πρέπει να αρχίσεις να τρως περισσότερο (Πάντα ισορροπημένα βέβαια), μέχρι να βάλεις λίγο βάρος και μετά να επανέλθεις στην προσπάθεια. Κρυφτούλι κανονικό δηλαδή!
Για το μυστικό.. το νόημα του βιβλίου (και της ταινίας φαντάζομαι) είναι πολύ αισιόδοξο και έχει ενδιαφέρον να δει κανείς αν μπορεί να το εφαρμόσει, αν μη τι άλλο στρώνεις χαρακτήρα! Αλλά επαναλαμβάνεται πολύ και σε κουράζει στο τέλος! Στην ουσία είναι το ίδιο ίσως και λιγότερο δυνατό από τη μία και μόνη φορά που ο Coelio έγραψε στον "αλχημιστή" πως όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ το σύμπαν συνωμοτεί για να καταφέρεις να το πραγματοποιήσεις.
Και ψάχνοντας το "μυστικό" βρήκα και κάτι άλλο που ΠΡΕΠΕΙ να το διαβάσετε. Όλα όσα έγραψα στο πρώτο μήνυμα, επεξηγημένα επιστημονικά μεν, κατανοητά δε! Απλά ανάβει ένα λαμπάκι μέσα στο μυαλό και εξηγούνται πολλά πράγματα.. αν όχι όλα!
ΙΣΟΓΛΥΚΑΙΜΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Φαίδων Lindberg Χατζηπαναγιώτου
εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ να το διαβάσετε, είναι σαν αφιέρωμα σε άτομα σαν εμάς! Και όπως και η γλυκούλα ΔΕΝ δουλεύω σε εκδοτικό οίκο και ΔΕΝ πουλάω βιβλία
Εντός ολίγου έρχεται η διατροφή-εβδομάδα 2η.. πάω να τη γράψω! Φιλάκιααααα
28-05-2009, 00:38 #103
- Join Date
- Apr 2009
- Posts
- 512
Λοιπόν.. εβδομάδα 2η
Ότι ήδη ξέρετε για το πρωινό, τα ενδιάμεσα γεύματα τα φρούτα και το προ ύπνου γεύμα ισχύει πάντα.
1η μέρα
μεσημέρι: 1,5 φλυτζάνι μακαρόνια με φρέσκια ντομάτα,100 γρ. τυρί, 2 φλυτζ. σαλάτα
βράδι: 30 γρ τυρί, 1,5 φλυτζ. σαλάτα
2η μέρα
μεσημέρι: 1,5 φλυτζάνι αρακά χωρίς πατάτες και καρότα, 40 γρ τυρί, 1,5 φλυτζάνι σαλάτα
βράδι: 1 τοστ με κασέρι, 2 φλυτζάνια σαλάτα
3η μέρα
μεσημέρι: 2 φλυτζάνια κοτόσουπα, 60 γρ τυρί, 1 φέτα ψωμί ολικής, 1 μπωλάκι φράουλες
βράδι: 1 τοστ με γαλοπούλα, 1 φλυτζάνι σαλάτα
4η μέρα
μεσημέρι: 2 φλυτζάνια τουρλού, 100 γρ τυρί, 1 φέτα ψωμί ολικής
βράδι: 1 αυγό βραστό, 1 φέτα ψωμί ολικής, 1 ντομάτα, 1/2 αγγούρι
5η μέρα
μεσημέρι: 1,5 φλυτζάνι φασόλια φούρνου, 40 γρ τυρί, 1,5 φλυτζάνι σαλάτα
βράδι: 30 γρ τυρί, 1 φέτα ψωμί ολικής, 1 φλυτζάνι σαλάτα
6η μέρα
μεσημέρι: 2 φλυτζάνια μπάμιες, 1 φέτα ψωμί ολικής, 90 γρ τυρί, 1 ακτινίδιο
βράδι: ίδιο με την 5η μέρα
7η μέρα
μεσημέρι: 120 γρ ψάρι ψητό, 1 φλυτζάνι ρύζι, 1,5 φλυτζάνι σαλάτα
βράδι: 1 τοστ με κασέρι+γαλοπούλα, 1 ντομάτα με 1 κγ λάδι
σημ: Όταν τρώτε ντομάτα για σαλάτα πάντα να βάζετε 1 κγ λάδι. Σε οτιδήποτε άλλη σαλάτα στο βραδινό μπορείτε αν θέλετε να το παραλείπετε. Η ντομάτα έχει λυκοπένιο που το απορροφά ο οργανισμός μας μόνο παρουσία ελαιόλαδου.
28-05-2009, 00:45 #104
- Join Date
- Apr 2009
- Posts
- 512
marikaki το βραδινό φρούτο καλό είναι να το τρώμε μαζί με πρωτείνη. Αν δεν μισείς και το γιαούρτι φάτο μαζί με 3-4 κουταλιές γιαούρτι 2%. Αν δεν σου αρέσει, φάε μαζί μία φέτα γαλοπούλα ή λίγο τυρί. Δεν είναι και ότι καλύτερο ο συνδιασμός το ξέρω.. οπότε στη χειρότερη περίπτωση φάε μόνο το φρούτο, αλλά να είναι κάτι άγλυκο. Οι ώρες που τρως δεν έχουν και πολλή σημασία όταν τα γεύματα είναι ισορροπημένα, μην ανησυχείς καθόλου!
Καλή επιτυχία σε όλες!!!
28-05-2009, 08:08 #105
- Join Date
- Apr 2009
- Posts
- 50
καλημερα cysters!
χαιρομαι πολυ που εχουμε δικια μας ομαδα, και εχουμε και ωραιο ονομα!
penny ευχαριστουμε και για την δευτερη εβδομαδα..
να σε ρωτησω κατι σχετικα με τα φρουτα?
οσα δεν εχεις γραψει στη διαιτα τα αποφευγουμε?
δλδ κανενα καλοκαιρινο φρουτακι?
πεπονι, καρπουζι, νεχταρινια, κερασια,ροδακινο, σταφυλι,βερικοκα..
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....