Results 1,066 to 1,080 of 1906
-
06-11-2009, 13:55 #1066
Όπως λέει και το άσμα,παντού,μα στο δρόμο,μα στο club,μα στην παραλία,
παντού μα παντού στη θέα και στο πέρασμα μου οι άντρες αναφωνούν "σέξυ!"
Βέβαια τα σαγόνια τους πέφτουν γιατί στην πρόταση συμπληρώνουν
"Kοιτάχτε!Ένας μόνο άνθρωπος σ'έξι σώματα!" Λεπτομέρειες...
- 06-11-2009, 14:07 #1067
ναταλία μη με τσαντίζεις τώρα......... όλη η ανθρώπινη ιστορία μας διδάσκει οτι σέξυ μπορεί να είναι οποιοσδήποτε, ανεξαρτήτως παρουσιαστικού!!!! πόσο μάλλον εσύ!!!!!! αλοίμονο αν ήμασταν όλες πανομοιότυπες τέλειες μπάρμπι και πανομοιότυποι τέλειοι john john!!!!! άντεεεεεε............
06-11-2009, 14:31 #1068
κ εγω ακομα περιμενω το ταγμενο...
06-11-2009, 14:33 #1069
αρνάκι μου γλυκό.....ναι!!! ήρθε και η σειρά σου!!!!!! καταρχήν δε μας προφυλάσσεις με την απουσία σου γιατί πολύ απλά θέλουμε την παρουσία σου όσο αγχώτική και να είναι αυτή!!! εμείς είμαστε το αγχολυτικό σου!!!!! επίσης, ναι... πολύ ευχάριστο το νουμεράκι της ζυγαριάς σου.... δε λέω! όμως εμένα αυτό το 33,3 % λιγότερο άννα δε μου άρεσε καθόλου..........να περιοριστεί μόνο στα κιλά παρακαλώ γιατί κατά τ άλλα θέλουμε 100% περισσότερο άννα κ πάλι δε μας είναι αρκετό!!!!! και υπομονή με διπλωματικές, χαρτζιλικώματα και λοιπά σπαστικά.....μη νομίζεις....δε θα είναι για πολύ!!!!! άσε που έχεις και το ούγκ και την τέλεια αφορμή για να αποδείξεις ότι τα ομορφότερα πράγματα στη ζωή είναι τζάμπα!!!!!!!
εγώ με το εργαστήριο προς το παρόν περιορίζομαι σε μιάμιση ωρίτσα ιδιαίτερο την εβδομάδα γιατί είναι το μόνο που προλαβαίνω να κάνω... πρός το παρόν τουλάχιστον (κάνω φωνητική και λίγη κινησιολογία)......κ συνεχίζω και το γυμναστήριο κανονικά γιατί ούτως ή άλλως δε θέλω να το αφήσω........
είναι λίγο περίεργη φάση που εκκρεμούν πολλά και πρέπει να κάνω υπομονή και να ανακάμψω από συναισθηματικής πλευράς γιατί είναι αλήθεια πως καιρό τώρα με έχει πάρει λίγο απο κάτω........θα τα καταφέρουμε όμως.... που θα πάει!!!!!!!
06-11-2009, 14:41 #1070
αχ αχ.....τι θα σας κάνω που μου βγήκατε παραπονιάρικα και δεν ξέρω ποιά να πρωτοπαρηγορήσω!!!!!!!!!!!!
06-11-2009, 14:45 #1071
Και μετά από μία ολόκληση σελίδα από ροζ και Γουίνυ
(καλή προσπάθεια να αυξήσετε τις σελίδες σας κυστοκόριτσα,που σας την είπαν κάποιες πως είστε ακόμα στην 43...)
να μεταφέρω σε όλες σας τα φιλιά και την αγάπη της γκουρού σας,η οποία ναι μεν σας σκέφτεται και με βάζει να της μεταφέρω νέα σας,
αλλά Βεγγιάζεται τόσο έντονα,που δεν προλαβαίνει καθόλου να συνδεθεί.Επιφυλάσσεται για απόψε αργά,που αύριο ξημερώνει αργία.
Είναι καλά,είναι πολύ καλά,είναι πάρα πολύ καλά κι αύριο που η μέρα της θα είναι αφιερωμένη σ'εμένα θα σας την φιλήσω μέχρι να σκάσει!
Α,και πού'σαι ταγμένο ζεναρνί...εσένα πότε θα σε διπλαρώσω;Δεν κάνεις ένα ντου λέω εγώ κατά δω,να ξελαμπικάρει και το άγχος σου;
Γουίνυ βάλαμε;Δε βάλαμε!Ας βάλουμε να είμαστε εντός κλίματος σελίδας!Έλα,Σοφάκι,για σένα,ένας γκλιτεριαστός!
06-11-2009, 14:51 #1072
έλα να πάμε στη 44 γρρρρρήγορα, γρήγορα..................... ο γουίνι έκανε φιλότιμη προσπάθεια ομολογουμένως............και να το κάνεις πράξη αυτό που είπες με το ζουπηχτό φιλί....έχω όμως μια ερώτηση.........
δηλαδή εγώ να μην έρθω ναταλάκι?????? έχω κι εγώ άγχος ξέρεις.... πάρα μα πάαααρα πολύ άγχος............γιατί δηλαδή εμένα δε θέλεις καθόλου να με διπλαρώσεις????????????
06-11-2009, 14:52 #1073
ωραίος ο γουίνι βέβαια.....δε λέω.......... πολύ ωραίος.......αλλά και πάλι....... δε θές να με διπλαρώσεις.......καλάααααα... .....
06-11-2009, 14:57 #1074
Ε!Ψιτ!Σοφάκι!Έλα να σου πω στ'αφτί :
Επειδή η Λινταλένια μου είναι λιγάκι ζηλιάρα(Δε φταίει το πουλάκι μου!Είναι ταύρος στο ζώδιο)ήδη ρίσκαρα την έκρηξη της,πάνω που την ηρέμησα με το τραγούδι που της αφιέρωσα.Δε με παίρνει να διπλαρώσω κι άλλη τώρα.Να περάσει λίγος καιρός να ξεχάσει τα του ζεναρνιού,που μια προτεραιότητα την έχει και χρονικά μόνο να το πάρεις στην καρδιά μου και θ'απαυτωθούμε κι εμείς με το καλό όταν έρθει η ώρα.Όρεξη να'χεις να μου'ρθεις και μη σε ανησυχεί τίποτα!Σιωπή όμως,ε;Κουβέντα για όλα αυτά!
06-11-2009, 15:12 #1075
άντε εντάξει........τι να σε κάνω που είσαι και περιζήτητη......το νου σου όμως εεεε????? γιατί εγώ ως γνήσια σκορπίνα δε διακρίνομαι για την υπομονή μου........... για σένα μόνο θα κάνω τη μεγάλη εξαίρεση και θα περιμένω στην ουρά!!!!!!!!
06-11-2009, 15:26 #1076
α, μεγαλη προοδος βλεπω. μεχρι και νεα μελη!!! καλωσ ηρθες νεκκυ. θα επανελθω δευτερα. μεχρι να σας διαβασω, ηρθε η ωρα να σχολασω....
06-11-2009, 15:27 #1077
ε, δεν το πιστευω!!! εκανα το 44 για παρτη σας....
06-11-2009, 16:42 #1078
Originally posted by NADINE
Ε!Ψιτ!Σοφάκι!Έλα να σου πω στ'αφτί :
Επειδή η Λινταλένια μου είναι λιγάκι ζηλιάρα(Δε φταίει το πουλάκι μου!Είναι ταύρος στο ζώδιο)ήδη ρίσκαρα την έκρηξη της,πάνω που την ηρέμησα με το τραγούδι που της αφιέρωσα.Δε με παίρνει να διπλαρώσω κι άλλη τώρα.Να περάσει λίγος καιρός να ξεχάσει τα του ζεναρνιού,που μια προτεραιότητα την έχει και χρονικά μόνο να το πάρεις στην καρδιά μου και θ'απαυτωθούμε κι εμείς με το καλό όταν έρθει η ώρα.Όρεξη να'χεις να μου'ρθεις και μη σε ανησυχεί τίποτα!Σιωπή όμως,ε;Κουβέντα για όλα αυτά!
Αυτά κάνεις πίσω από την πλάτη μου?
Και μου κάνεις και παράπονα?
Και μου κάνεις νάζια ότι είσαι μόνο παραπονιάρα και όχι άτιμη?
Αααααααααααααααααααα
τι άργησα να δω και περιδιαβαίνω αμέριμνη τόση ώρα εδώ μέσα......
Και αύριο μου έχετε συναντησούλες και θα τα λέτε όλες οι φίλες και θα πίνετε και θα τρώτε στην υγειά του κερατά?
Θα σε σκίσω Nadinaki
06-11-2009, 16:44 #1079
Που είσαι κάθαρμα?
Που είσαι άπιστη?
Που είσαι αλήτισσα?
Απαιτώ εξηγήσεις
τι συμβαίνει με το Σοφάκι
φιρί φιρί το πήγαινες σήμερα για καβγά
06-11-2009, 16:48 #1080
πως θα φύγω από την δουλειά μου να πάω σπίτι έτσι όπως με αναστάτωσες
και δεν μιλάς κιόλας ε?
τι να πεις?
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή