ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ - Page 73
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 73 of 128 FirstFirst ... 2363717273747583123 ... LastLast
Results 1,081 to 1,095 of 1906
    Senior Member
    (Ωχ!Ποιός είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε!)

Ηρέμησε,Λινταλένια μου!Κάτσε να σου εξηγήσω!Δεν είναι αυτό που νομίζεις!

--->ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ : ΘΑ Σ'ΑΓΑΠΩ

Το'σωσα κάπως;

(Αμάν,βρε Σοφάκι!Και να πεις πως δε σου είπα να μείνει μεταξύ μας;Λες και δεν ξέρω τι ταύρο έχω!)

Έλα,πάρε και μια καρδούλα να σε γλυκάνει...Ηρέμησε!Θα μου πάθεις τίποτα!

Senior Member
    Α πα πα πα παπαααααα!!! Δύο μέρες έλειψα πάλι αθεόφοβες και χάλασε το σύμπαν!! Καινούρια cyster έχουμε (Nekky μου καλωσόρισες), Ευγενούλι έχουμε, Σοφάκι και Ελλάκι έχουμε λατρεμένο αρνάκι έχουμε, Τετούλα έχουμε, γκεστ έχουμε, μπάρμπούνι και βάσια έχουμε.. ερωτικά τρίγωνα-τετράγωνα-πολύγωνα έχουμε (για τον τέντζερούλη σφάζονται κοπελιές λέμεεεε) ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ;;;;;;; Τι κάνετε κορίτσια μου γλυκά; Ελπίζω να είστε όλες καλά κι ας τρέχουμε σαν τα άλογα, καλά να είμαστε και να τρέχουμε! Εγώ ως συνήθως εμφανίζομαι γύρω στα μεσάνυχτα και παρ'όλο που στα κλεφτά σας διάβασα λίγο το απόγευμα απ'τη δουλειά.. σας ξαναδιάβασα απ'την αρχή για να τα εμπαιδώσω!

Nekky και πάλι καλωσόρισες! Όλα αυτά που περνάς είναι αυτά που περνάμε όλες εδώ.. και τα προβλήματα φαίνονται λιγότερο τραγικά όταν ξέρεις πως τα μοιράζεσαι με ανθρώπους που είναι στην ίδια θέση με σένα! Για ότι σε απασχολεί λοιπόν.. μη διστάζεις καθόλου να μοιράζεσαι τους προβληματισμούς σου και τα ζόρια σου! Φυσικά όπως θα κατάλαβες το θέμα των πολυκυστικών είναι η κοινή μας βάση, αλλά φτάσαμε να μοιραζόμαστε σχεδόν τα πάντα μεταξύ μας! Καλώς μας ήρθες λοιπόν και θα τα λέμε όσο συχνά θέλεις και μπορείς! Καλή αρχή με τη διατροφή και θα δεις πόσο θα σε βοηθήσουν κυρίως οι γενικές οδηγίες για τα φρούτα και τους συνδιασμούς των τροφών! Καλή επιτυχία εύχομαι!!

Να κλείσω λέγοντας πως αν και δεν μπορώ να μπαίνω όσο συχνά θα ήθελα.. μου λείπετε και χαίρομαι πάντα όταν διαβάζω πως είστε καλά! Σας φιλώ και αρχίζω από τώρα να σκέφτομαι την αυριανή συνάντηση με τις λατρεμένες γκεστ μας και τον τεντζερούλη φυσικά! Ανυπομονώ όσο δεν φαντάζεστε!! Ες αύριον τα σπουδαία λοιπόν.. θα σας ενημερώσω λεπτομερέστατα!!

Καλό βράδι σε όλες! Είστε το καλύτερο ηρεμιστικό το ξέρετε;

Senior Member
    Originally posted by eugenia_

Εγώ για να κλείσω το διήγημα που έγραψα πάλι... απλά να αναφέρω οτι ενώ τα πήγαινα καλά με τη θεραπεία και τη διατροφή ... έχω τη τελευταία εβδομάδα που είμαι πολύ φορτωμένη και έχω βαρέσει διάλυση σε όλα..!! α και κάτι οικογενειακά με βρήκανε... και σπίτι ψάχνω να βρώ... μονοκατοικία και μάλιστα ανεξάρτητη... όχι άλλους γείτονες.. όχι άλλο κάρβουνο... αλλά κατά τα άλλα καλά είμαι.. εργασιοθεραπεια και μάλιστα χωρις χρόνο να σκέφτεσαι και να νοιώθεις.. λίγο με τη νύχτα έχω θέμα αλλά το ξεπερνάω...

Ότι και να 'ναι.. θα είναι περαστικό μη μου στεναχωριέσαι! Ελπίζω η ηρεμία να είναι κοντα! Φιλάκια πολλά.. είσαι πάντα στο μυαλό μου να το ξέρεις!

Senior Member
    Originally posted by LIDA
    Originally posted by NADINE
    Ε!Ψιτ!Σοφάκι!Έλα να σου πω στ'αφτί :

Επειδή η Λινταλένια μου είναι λιγάκι ζηλιάρα(Δε φταίει το πουλάκι μου!Είναι ταύρος στο ζώδιο)ήδη ρίσκαρα την έκρηξη της,πάνω που την ηρέμησα με το τραγούδι που της αφιέρωσα.Δε με παίρνει να διπλαρώσω κι άλλη τώρα.Να περάσει λίγος καιρός να ξεχάσει τα του ζεναρνιού,που μια προτεραιότητα την έχει και χρονικά μόνο να το πάρεις στην καρδιά μου και θ'απαυτωθούμε κι εμείς με το καλό όταν έρθει η ώρα.Όρεξη να'χεις να μου'ρθεις και μη σε ανησυχεί τίποτα!Σιωπή όμως,ε;Κουβέντα για όλα αυτά!
    Τώρα θα γίνει της π..............!!!!!!!!
    Αυτά κάνεις πίσω από την πλάτη μου?
    Και μου κάνεις και παράπονα?
    Και μου κάνεις νάζια ότι είσαι μόνο παραπονιάρα και όχι άτιμη?
    Αααααααααααααααααααα
    τι άργησα να δω και περιδιαβαίνω αμέριμνη τόση ώρα εδώ μέσα......
    Και αύριο μου έχετε συναντησούλες και θα τα λέτε όλες οι φίλες και θα πίνετε και θα τρώτε στην υγειά του κερατά?
    Θα σε σκίσω Nadinaki
    Λιντάκι μου.. τι φταίνε τα αθώα γυναικόπαιδα;;; Μια σοκολάτα θα πιούμε, λίγο κέικ του μπαρμπουνιού θα φάμε.. αθώα πράγματα!!! Ύστερα φταίω που την αγάπη σου την αποκαλώ σχολιομπουρδουκλώστρα;; Στο κάνει το μαγαζί καλοκαιρινό μέχρι να πεις κύμινο.. ενώ ταυτόχρονα σφυρίζει αδιάφορα!! Και γω στα χαρτιά μόνο "κυρία καπάκη"... στην πράξη με κερατώνει και μένα! W O M E N!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by esceden
    Και ναι! Ειναι αλήθεια!! Το ζεν αρνι ειναι και πάλι κοντά σας!!

Τσουπρες, οτι κ αν πειτε, ενα δικιο το εχετε.. Αλλα σας προφυλασσω με την απουσία μου, καθώς όταν έχω νευρα (αγχος, αγχος, πολυ αγχος) απομακρύνομαι διακριτικα για να μην βιώσουν οι αθώοι την οργή του βελάσματός μου!! Καλημερούδια σε όλες.. Ποσο χαίρομαι που βλέπω ξανά κίνηση εδω μεσα.. Κατάθλιψη θα με έπιανε!
    αυτή η "διακριτική απομάκρυνση" είναι που προκαλεί τη "διακριτική πίεση"! Να μην επαναληφθεί παρακαλώ.. σε θέλουμε όπως και να'σαι!!

Το γραψαμε το μυθιστόρημα! Εγώ είμαι καλά, θαυμάσαμε και το 83 κ λίγο στη ζυγαριά και ανυπομονούμε αν γίνεται να είμαστε έστω 79,9 με τη νέα χρονιά.. Θα ναι προσωπικός θρίαμβος, αλλά.. όποτε είναι να έρθει θε να ρθεί! Αγχος και γι αυτό δε θα αποκτήσω.. αρκετά εχει το μεγάλο κεφαλάκι μου να το ανησυχουν..

Είναι θέμα χρόνου και μόνο.. ο θρίαμβος είναι ήδη γεγονός!! Κοίτα το τικεράκι σου Αινστάιν μου!!!

Και ενα ευχαριστο για το τελος.. Χθες συνειδητοποιησα ότι όταν φτάσω τα 81 κιλά, θα έχω χάσει το 1/3 του εαυτού μου!!! Αφού τα χειρότερά μου ήταν τα 123, θα είμαι 33,33333% λιγότερο.. άννα! Δεν με πειράζει καθόοοοοοολου!!
    Λιγότερο ʼννα δεν γίνεται να γίνεις.. αυτό που αλλάζει είναι το περιτύλιγμα και μόνο! Είσαι αξιέπαινη και το ξέρεις.. ΜΗ ΧΑΝΕΣΑΙ!!!!

Senior Member
    Καφεδάκι στη Μπαρμπουνοχώρα αύριο.. τι καλά!!!!

Senior Member
    Κοριτσια μου καλα
    τι καλη παρεα που ειστε! με κανετε και περναω καλα και γελαω μαζι σας! Χαιρομαι που γινατε φιλες και μοιραζεστε πραγματα περα απο το προβληματα των κιλων! Ειναι πολυ ομορφο αυτο! Σας ευχαριστω και παλι για τα ομορφα σας λογια και το γλυκο σας καλωσορισμα! Με κανετε και νιωθω σαν το σπιτι μου!
    Προσπαθω ακομη βεβαια να συνδιασω τις ιστοριες σας με τα ονοματα σας και τα 'χαιδευτικα' σας! χα χα
    Θα το ηθελα πολυ να γινω και εγω φιλη σας!!!

Και ναι esceden το ονομα μου ειναι Νεκταρια. Και προτειμω να με φωναζετε ετσι. (το Nekky το επελεξα σαν nickname γιατι κατι επρεπε να γραψω και γιατι ετσι με φωναζει μονο ο αντρας μου!)

Και λιγα πραγματα που δεν εγραψα για μενα στις πληροφοριες που σας εδωσα ειναι οτι εχω βαρεθει να κανω διαιτες τα τελευταια 9 χρονια και φυσικα να ξαναπερνω τα κιλα που εχασα.....εχω δοκιμασει διαφορους διαιτολογους (οι περισσοτεροι ασχετοι) και εχω αλλαξει 3 ενδοκρινολογους που αν ηταν 3 σε 1 ατομο θα μπορουσα να πω οτι θα ημουν αρκετα ικανοποιημενη! Εχω βαρεθει να με κοιτανε ολοι απο πανω μεχρι κατω και να μου λενε Νεκταρια εσυ εισαι? δεν σε γνωρισα! αμαν πια τοσο πολυ αλλαξα! Και φυσικα αποφευγω εκεινες τις "αχωνευτες" που μου λενε ειρωνικα :< αχ καλε εβαλα ενα κιλο και πρεπει να το χασω....> . Δεν ειμαι κακια αλλα νιωθω "αδικημενη"! Και αυτη η τσατιλα φυσικα με οδηγει σε κατι που θα με ηρεμησει και θα με κανει να νιωσω καλα: το φαγητο! Και μετα ερχονται οι ενοχες...... νομιζω δεν χρειαζετε να πω πιο πολλα! αλληλοκαταλαβαινομαστε! Εκνευριζομαι απιστευτα με αυτους που 'κοβουν' απλα το βραδυνο και χανουν 5 κιλα σε 3 εβδομαδες!!!!!! γιατι οχι και εγω????? μπου χου χου
    Και φυσικα αφηνω τελευταιες εκεινες τις 'αχονευτες' πωλητριες που σου λεμε περιφρονητικα... δεν εχουμε νουμερο για εσας...
    Να αναφερω την θαλασσα? την οποια υπεραγαπαω και δεν μπορω να ζησω χωρις αυτην! Κανω μπανιο και μετα ψαχνω τα παρεο και τα φορεματακια (το '...τακια ωραια ακουγετε) να καλυφτω... Αχ!

Λυπαμαι που δεν μπορω να παιξω σχοινακι με την κορη μου και ας με παρακαλαει (μην ανοιξω και κανενα κρατηρα! χα) που δεν μπορω να τρεχω μαζι τους και να χωρεσω στις κρυψωνες τους οταν παιζουμε κρυφτο. Λυπαμαι που δεν μπορω να κανω κουνια μαζι τους και να γλυστρισω στην τσουλιθρα...Θελω να
    τα ζησω ολα αυτα! Το εβαλα πεισμα!

Αυτα! τα 'πα και ηρεμησα! ουφ! αυτη ειμαι εγω λοιπον! Δεν εχω προβλημα να αυτοσαρκαζομαι και να γελαω με τα 'χάλια' μου! Εχω πολυ χιουμορ και ειμαι αισιοδοξη και θετικη με τη ζωη. Ρομαντικη αλλα και ρεαλιστρια! (τα συνδιαζω!), 'χαζοχαρουμενη' και πολυλογου! Με πολυ καλους φιλους (αδυνατοι ομως οι περισσοτεροι! χαχαχαχα) και γενικα πολυ επικοινωνιακη και εξω καρδια! χαμογελαστη και καλοπροαιρετη!
    Και οπως λεει και το ανεκδοτο ομορφη εξυπνη και πανω απο ολα ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ!!! χα χα χα χα Αυτο τον καιρο ομως ειμαι κουρασμενη. Και θελω αλλαγη!

Και καταληγοντας, το εννοω οταν λεω οτι ειστε 'ελπιδα' για μενα και μαλιστα η τελευταια! Ελπιζω αυτη
    τη φορα να αντεξω μεχρι το τελος και να τα καταφερω! Υπολογιζω στην βοηθεια σας και σας ευχαριστω πολυ πολυ πολυ για αυτο! Σας ευχαριστω που δεχτηκατε και εμενα σαν μια cyster! Αυτη τη φορα θελω να αντεξω μεχρι το τελος και επιτελους να ζησω!!!!

Ειστε υπεροχες ολες σας!!!!
    φιλακια πολλα πολλα

Senior Member
    Καλησπέρα Σαββατιάτικη αγαπημένα κυστοκόριτσα! Ελπίζω να είστε καλά και ξεκούραστες! Αργά το απόγευμα επιστρέψαμε από τον πολυσυζητημένο καφέ που εξελίχθηκε σε ημι-ημερήσια εκδρομή και αν εξαιρέσουμε πως το Μπαρμπούνι πρέπει να έχει ψοφήσει στην κούραση, καθ'ότι γιορτάζει και ο σύζυγος αύριο και έχει τραπεζώματα και ετοιμασίες έχω να δηλώσω πως της βγάζω το καπέλο!! Εξαιρετική οικοδέσποινα, μαγείρισσα, μάνα δύο αξιολάτρευτων παιδιών.. και όλο αυτό το τρέξιμο με ένα χαμόγελο μόνιμο... δεν έχω λόγια!!! Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία αγαπημένη γκεστ και εγώ προσωπικά δεσμεύομαι να ανταποδώσω! Για να μη μιλήσω για τις μυστηριώδεις κούτες που σοκαρίστηκα από την ποικιλία και την ποσότητα όταν άνοιξα τη δική μου στο σπίτι!! Ήταν μια υπέροχη μέρα.. και δεν λέω άλλα για να μην σας κάνω να ζηλέψετε (περισσότερο)

Και όσο για τη Βάσια.. την κανονική Βάσια.. τη μικρούλα.. ένα μόνο θα πω! ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΠΑΙΔΙ!!!!!!! Να τη χαίρεσαι μαμά και να την καμαρώνεις πάντα! Είναι ένα αξιολάτρευτο πλάσμα.. πως να μη φωτίζεται το βλέμμα σου όταν μιλάς γι αυτήν! Σκέτη λιακάδα το μουτράκι της.. είναι μεταδοτικό βλέπεις! Να είναι πάντα καλά και συ πάντα περήφανη γι αυτήν Βάσια μου

Νεκταρίνι μας μη νομίζεις πως σε ξέχασα.. είναι πολύ όμορφο που μοιράστηκες μαζί μας την ιστορία σου! Σε καταλαβαίνω τόσο πολύ.. ειδικά στο σκέλος των παιχνιδιών με το παιδάκι σου! Πάντα με τρόμαζαν τα κυλίσματα και τα στριμώγματα για να μη μιλήσω για τα λούνα παρκ και τα πάσης φύσεως τρενάκια, αυτοκινητάκια και λοιπά παρόμοια! Και όσο για όλα τ'άλλα.. δεν νομίζω να υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να μην ταυτίζεται και να μην καταλαβαίνει απόλυτα..

Κάνε την προσπάθειά σου σοβαρά και ήρεμα.. μίλα για ότι θες να βγάλεις από μέσα σου και εδώ είμαστε όλοι να ακούμε και να κουβεντιάζουμε. Καλή αρχή και καλή πορεία! Φιλιά πάρα πολλά σε σένα και στα υπόλοιπα κορίτσια! Καλό βράδι να έχουμε..

Senior Member
    Πεννυ σ ευχαριστω!
    με βοηθαει πολυ το οτι με καταλαβαινετε!:))

Επισης ειδα οτι εισαι απο Θεσσαλονικη και με την ευκαιρια θελω να σε ρωτησω σε ποιον ενδοκρινολογο πηγαινεις? Αν εχεις να μου προτεινεις καποιον θα το εκτιμουσα :)

Ευχαριστω και καληνυχτα!

Senior Member
    Nekky σου στέλνω υ2υ σε λίγο.. ονόματα γιατρών καλό θα ήταν να μην τα λέμε δημόσια, μη θεωρηθεί πως κάνουμε και διαφήμιση

Senior Member
    Εχεις δικιο, μην κανουμε διαφημιση δεν ειναι σωστο!
    Σ ευχαριστω για τα ονοματα, θα κανω μια ερευνα και θα δω τι θα κανω.

Να σε ρωτησω και κατι σχετικα με την διαιτα. (σορυ αν εχει ξαναρωτηθει αλλα δεν εχω το κουραγιο να διαβασω τοσες σελιδες, ξανα καποιες απο αυτες!). Αναψυκτικο διαιτης επιτρεπεται? (αν και δεν το νομιζω αλλα ας ρωτησω) επισης τσιχλα? (μη γελατε....κρυφοκοιταζω......).
    Γραφεις οτι πρεπει να μεσολαβει αναμεσα στα γευματα τουλαχιστον 2,5 ωρες. Εγω ομως τον καφε μου τον γλενταω και τον αρχιζω το πρωι και τον τελειωνω μεσημερι (Βαζω 1 1/2 κ.γ. ζαχαρη) υπαρχει προβλημα που συνεχεια λαμβανω μικρες γουλιτσες απο καφε και ζαχαρη? Επισης βαζω και λιγο γαλα εβαπορε μεσα. Υπαρχει προβλημα μ αυτο?
    thanx :))))

Senior Member
    Originally posted by pennyV
    Αργά το απόγευμα επιστρέψαμε από τον πολυσυζητημένο καφέ που εξελίχθηκε σε ημι-ημερήσια εκδρομή........... Ήταν μια υπέροχη μέρα.. και δεν λέω άλλα για να μην σας κάνω να ζηλέψετε (περισσότερο) :)

Το πετυχες...... ζηλεψαμε.....
    σαν εκεινα τα μικρα παιδακια ξυπολητα και νηστικα σου ζητανε λιγα λεφτα ετσι και εμεις διαβαζουμε και ζηλευουμε και λεμε...'θα μας παρετε και εμας μαζι σας μια φορα'???? και υποσχομαι θα ειμαι καλο κοριτσι! και δεν θα φαω γλυκο! και δεν θα φαω πιτα! χα χα χα μονο να σας γνωρισω απο κοντα!!!

Senior Member
    Λοιπόν καλημέρα.
    Καλή εβδομάδα.
    Τέλοσπάντων Πενούλα, την πληρώσατε και σεις που δεν φταίγατε σε τίποτα.
    Από ότι κατάλαβα ήταν αθώος ο καφές και το γλυκό, ήταν και στο σπίτι του μπαρμπουνιού που το εμπιστεύομαι...
    εντάξει
    αλλά αυτή την σουρτούκω, την άπιστη, την αλανιάρα θα την χτυπήσω άμα την δω (αφού πρώτα την ζουπήξω).

Γειά σας κορίτσια!

Σας διαβάζω εδω και λίγο καιρό και παίρνω απίστευτο κουράγιο. Εχω κι εγω πολυκυστικές ( όλο το πακέτο...)
    αλλα δεν ήξερα τί ρολο παίζει η διατροφή σ αυτό. Πριν μια εβδομάδα ξεκίνησα το πρόγραμμα της Penny και είδα οτι μου ταιριάζει. Δεν πεινάω καθόλου! Επίσης έχω να φάω γλυκό πάνω απο εβδομάδα και δεν μου έλλειψε . Σήμερα ζυγίστηκα αλλά έχασα μόνο μισό κιλό και ψιλοαπογοητεύτηκα.. Κανένα κολπάκι? Να σημειωσω πως είμαι 22 χρονων έχω ύψος 1.65 και πήγα απο τα 60,5 στα 60. Στόχος μου είναι τα 55.
    Τελος θέλω να ρωτήσω τί παραγγελνετε όταν βγαίνετε έξω για καφέ ή ποτό. Εγώ μέχρι τώρα έπαιρνα χυμό αμίτα ή φυσικό αλλά χτες πήρα perrier με στυμμένο λεμόνι. Καμιά άλλη ιδέα??

Senior Member
    Originally posted by Nekky
    Originally posted by pennyV
    Αργά το απόγευμα επιστρέψαμε από τον πολυσυζητημένο καφέ που εξελίχθηκε σε ημι-ημερήσια εκδρομή........... Ήταν μια υπέροχη μέρα.. και δεν λέω άλλα για να μην σας κάνω να ζηλέψετε (περισσότερο)

Το πετυχες...... ζηλεψαμε.....
    σαν εκεινα τα μικρα παιδακια ξυπολητα και νηστικα σου ζητανε λιγα λεφτα ετσι και εμεις διαβαζουμε και ζηλευουμε και λεμε...'θα μας παρετε και εμας μαζι σας μια φορα'???? και υποσχομαι θα ειμαι καλο κοριτσι! και δεν θα φαω γλυκο! και δεν θα φαω πιτα! χα χα χα μονο να σας γνωρισω απο κοντα!!!

Μη κλαις καλό μου Νεκταρίνι.. θα σας πάρουμε μαζί!! Και θα μπορείς να φας και κάτι.. αλλά θα διαλέξεις! Ή πίτα ή γλυκό.. μην κακομαθαίνουμε κιόλας!!!