Results 1,096 to 1,110 of 1906
-
11-11-2009, 00:10 #1096
Originally posted by Iris-Maria-Nefeli
Γειά σας κορίτσια!
Σας διαβάζω εδω και λίγο καιρό και παίρνω απίστευτο κουράγιο. Εχω κι εγω πολυκυστικές ( όλο το πακέτο...)
αλλα δεν ήξερα τί ρολο παίζει η διατροφή σ αυτό. Πριν μια εβδομάδα ξεκίνησα το πρόγραμμα της Penny και είδα οτι μου ταιριάζει. Δεν πεινάω καθόλου! Επίσης έχω να φάω γλυκό πάνω απο εβδομάδα και δεν μου έλλειψε . Σήμερα ζυγίστηκα αλλά έχασα μόνο μισό κιλό και ψιλοαπογοητεύτηκα.. Κανένα κολπάκι? Να σημειωσω πως είμαι 22 χρονων έχω ύψος 1.65 και πήγα απο τα 60,5 στα 60. Στόχος μου είναι τα 55.
Τελος θέλω να ρωτήσω τί παραγγελνετε όταν βγαίνετε έξω για καφέ ή ποτό. Εγώ μέχρι τώρα έπαιρνα χυμό αμίτα ή φυσικό αλλά χτες πήρα perrier με στυμμένο λεμόνι. Καμιά άλλη ιδέα??
Μην αγχώνεσαι λοιπόν.. ο στόχος σου είναι πολύ κοντά!!
Και όσο για τις εξόδους.. εγώ αραιά και που πίνω ενα ποτήρι κρασί άσπρο και αποφεύγω τα πάσης φύσεως τυράκια/κασεράκια ενώ στρέφω την προσοχή μου στα φρούτα και στα αγγουράκια! Ευτυχώς δεν βγαίνω συχνά
- 11-11-2009, 00:50 #1097
Originally posted by pennyV
...στρέφω την προσοχή μου στα φρούτα και στα αγγουράκια! Ευτυχώς δεν βγαίνω συχνά
--->http://www.youtube.com/watch?v=s_UovLat2JA&feature=related
To ότι στρέφεις την προσοχή σου στ'αγγουράκια καλύτερα να το αφήσω ασχολίαστο!
11-11-2009, 09:10 #1098
Σ ευχαριστώ Penny. Μου δίνεις πολύ κουράγιο!! Ίριδα με λένε κανονικά. Απλά έβαλα τα 3 ονόματα για να θυμίζουν το ποίημα του Ελύτη... Χαίρομαι που μπήκα στην παρέα σας!!!
11-11-2009, 15:21 #1099
Μη κλαις καλό μου Νεκταρίνι.. θα σας πάρουμε μαζί!! Και θα μπορείς να φας και κάτι.. αλλά θα διαλέξεις! Ή πίτα ή γλυκό.. μην κακομαθαίνουμε κιόλας!!! :D
ευχαριστω ευχαριστω!
και αφου θα με αφησετε να φαω κιολας.....party time!! χα χα
τι αλλο να ζητησω???
Originally posted by Iris-Maria-Nefeli
...Ίριδα με λένε κανονικά. Απλά έβαλα τα 3 ονόματα για να θυμίζουν το ποίημα του Ελύτη... Χαίρομαι που μπήκα στην παρέα σας!!!
Εχεις πολυ ομορφο ονομα! μου αρεσει!
Ασχετο αλλα ΑΝ κανω και τριτη κορη (!) θα την βαλω Νεφελη! χα
11-11-2009, 23:46 #1100
Κορίτσια μου καλησπέρα! Ελπίζω να είστε καλά και δυνατές.. Εγώ σήμερα είχα μια ανατριχιαστική μέρα που ως συνήθως φάνηκε από το πρωί. Βγήκα στο μπαλκόνι μου όπως κάθε πρωί στις 8 για να χαζέψω την κόρη μου που φεύγει με τον μπαμπά της για το σχολείο (λατρεύω το πως χοροπηδάει η αλογοουρά της όταν περπατάει και λυγιέται και χορεύει ταυτοχρόνως) και έτσι όπως χάζευα το δρόμο.. διαπίστωσα πως έλειπε το αυτοκίνητό μου!! Ε ναι λοιπόν, από όλα τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα όλο το βράδι στη γειτονιά μου κάποιοι διάλεξαν να κλέψουν το δικό μου!
Και να πεις πως ήταν και καμιά λιμουζίνα..
Μετά από κει άρχισε η μέρα του παραλόγου.. με αστυνομίες, καταγγελίες, ψάξιμο μήπως το παράτησαν κάπου εδώ γύρω και ψυχολογία στα πατώματα! Κάπου στο μεσημέρι πήρα λίγο τα πάνω μου και είπα το γνωστό "εμείς να'μαστε καλά" και άρχισα να ψάχνω για το επόμενο αυτοκινητάκι μου καθ'ότι δεν την παλεύω χωρίς μεταφορικό μέσο πάνω από 2-3 μέρες!! Τώρα είμαι καλά και παίρνω πια βαθιές αναπνοές που όλη την υπόλοιπη μέρα με δυσκόλευαν, και είπα να σας τα πω εν συντομία να ξαλαφρώσω
Νεκταρίνι μου διαπίστωσα πως δεν σου απάντησα σε ερωτήσεις σχετικά με τη διατροφή.. και σπεύδω να αποκαταστήσω την τάξη!
Όλα αυτά που ρωτάς δεν αποτελούν κανένα πρόβλημα για την πορεία της διατροφής. Τσίχλες και γω μασάω.. και αν είναι και χωρίς ζάχαρη δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα! Και ο καφές επίσης όταν δεν ξεφεύγει σε ποσότητα αλλά μόνο σε διάρκεια δεν βλάπτει και τόσο! Το διάστημα ανάμεσα στα γεύματα να το τηρείς ευλαβικά και θα δεις πως δεν θα σε μπλοκάρει ο καφές κι ας έχει και ζάχαρη και γάλα.
Τη φάγαμε σχεδόν την εβδομάδα.. να είστε καλά και να μην χάνεστε! Πολλά φιλιά, ιδιαίτερα στις απούσες
12-11-2009, 00:21 #1101
Γειά σας ομορφιές μου!!!!!!!!!!!
είπα κ εγω να μπω να πω μια καλησπέρα και να σας πω οτι σας σκέφτομαι συνέχεια αλλά κατανοηστε με αγάπες μου!! σας λατρεύω αλλά δεν έχω αντοχές να γράψω τα γνωστά μου κατεβατά..
Τετάκι, Αννούλα, Σοφάκι φιλιά πολλά!! ευχομαι να είστε γερές και δυνατές!! περιμένω νεάκια σας!!
Νέκκυ μου γλυκιά χαίρομαι που εγκλιματίστηκες σύντομα και για ότι χρειαστείς εδώ είμαι. Θα κοπάσει το φόρτο εργασίας μου και θα μπορώ να σου απαντάω συχνότερα. φιλιά πολλά κουκλίτσα!!
Ιριδα καλώς μας ήρθες!! πρέπει να σου πω οτι μου αρέσει και εμένα το ονοματάκι σου!! επίσης για ότι θελήσεις μη διστάσεις. θα τα λέμε !! μην χάνεσαι!! ( κοίτα ποιός μιλάει..γκουχ)
Νάταλία μου σε σκέφτομαι κοριτσάρα μου!! ελπίζω να είσαι και να περνάς καλά!! και για να σε καλοπιάσω ( με ειλικρινή λόγια βέβαια..) ... σου λέω οτι το πιο γούτσου πλάσμα του πλανήτη... συνδιασμος με τον λατρευτότερο χαρακτήρα της υφηλίου.. στο ίδιο άτομο.. μα είναι απίστευτο.. και όμως αληθινό..
και άφησα στο τέλος την μεγαλογκουρού... χα... που μόνο τους άλλους ξέρει να λέει γκαντέμηδες.. είδες πενούλα μου??
χιχιχιχι
έλα βρε μη μου σκοτίζεσαι.. το καλύτερο θα πάρουμε τώρα.. !!! Ασε που μπορεί να το βρούνε κιόλας !! αααα σου είπα..δε σου είπα.. πετάω από ευτυχία!!! ( από εχθές που κάτι έμαθα..) και έχω ψιλοηρεμήσει ψυχολογικά!! είμαι .... φτιαγμένη !!! μπορεί σήμερα να μην ήταν καλή μέρα αλλά κάθε μέρα είναι μια καινούρια μἐρα!! γεμάτη όμορφες και συγκλονιστικές εκπλήξεις!! οπότε μην πτοείσαι ερωτά μου αγιάτρευτε !!
φιλιά σε όλες τις θεσπέσιες παρουσίες του φόρουμ τούτου!!
Καλό Βράδυ!
12-11-2009, 00:27 #1102
Χαίρομαι που έγινα η αιτία να αυξηθούν οι σελίδες μας.... για να μη μας τη λένε και οι δίπλα... και μιάς που το ανέφερα :
Φιλιά πολλά και ζουμερά σε μπαρμπουνάκι , βάσια, και λοιπές πολυσελιδορεντακτιλοκουκλ άρες!!
όχι που θα σας άφηνα να μας τη λέτε..
φιλια φιλια φιλια φιλια πολλά σε όλες!!
12-11-2009, 11:56 #1103
Ε ναι λοιπόν, από όλα τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα όλο το βράδι στη γειτονιά μου κάποιοι διάλεξαν να κλέψουν το δικό μου!Και να πεις πως ήταν και καμιά λιμουζίνα..
στο δικό σου μόνο επιβαίνω εγώ,της γνωστής οικογενείας των Μητσοτακαίων!Κι η αλήθεια είναι
πως δε με πολυβόλευε η λιμουζίνα σου!Από το ένα μπούτι δεν έκλεινε η πόρτα κι από το άλλο
δεν άλλαζαν οι ταχύτητες χωρίς να μου κάνεις βαθούλωμα με το λεβιέ...Το Σάββατο έκανα τα παράπονα
και τρεις μέρες μετά δεν ίδρωσε τ'αφτί σου!Τις πταίει;Μη μιλάς καθόλου!Που θα πάρεις κι αποζημίωση
θα πάρεις και καινούριο αυτοκίνητο της αρεσκείας μου και σε μοντέλο και σε χρώμα!
Όλα για σένα γίνονται αχάριστο Πεννόπλασμα κι ας τα χρεώνομαι εγώ!
Κατάλαβες τώρα,Νεκταρίνι της γιατί την έβγαλα Πέννες αλ γκρίνια;
ʼντε,με τάραξες πάλι,έρωτα αγιάτρευτε της Ευγενίας σου!
Τα φιλιά μου σ'όλα τα ομοφοκόριτσα της παρέας,παλιά και νέα,ανθρώπινα κι αρνίσια!
12-11-2009, 11:58 #1104
και έτσι όπως χάζευα το δρόμο.. διαπίστωσα πως έλειπε το αυτοκίνητό μου!!......
Κάπου στο μεσημέρι πήρα λίγο τα πάνω μου και είπα το γνωστό "εμείς να'μαστε καλά" και άρχισα να ψάχνω για το επόμενο αυτοκινητάκι μου Τώρα είμαι καλά και παίρνω πια βαθιές αναπνοές ......
Νεκταρίνι μου διαπίστωσα πως δεν σου απάντησα σε ερωτήσεις σχετικά με τη διατροφή.. και σπεύδω να αποκαταστήσω την τάξη!......
Όλα αυτά που ρωτάς ......
κι ειχες την ψυχραιμια το ιδιο βραδυ να απαντησεις στο νεκταρινι για καφεδες και τσιχλες. τι να σου πω? τετοια ψυχραιμια...πες μου οτι εκανες και μαθημα κανονικα το απογευμα. διαλεξες τουλαχιστον αυτοκινητο? να κοιταξεις να βρεις ετοιμοπαραδοτο διοτι με τα προβληματα στο λιμανι του πειραια, οτι παραγγειλεις θα σου το αργησουν πολυ και ξερω τι σημαινει να μενεις χωρις αυτοκινητο. σαν να στραμπουλιξες το ποδι και δεν μπορεις να περπατησεις ενα πραγμα.
φιλακια κοριτσια σε ολες. ψιλοζοριζομαι και ισα ισα προλαβαινω να σας διαβασω.
ποτε θα ειναι η επομενη συναντηση? τι θα κανετε σαββατο απογευμα?
12-11-2009, 12:58 #1105
Βρε Πένυ? Τι να πω? Εγώ θα είχα γίνει κουρέλι! Μπράβο σου κοπέλα μου!
(εκτός και αν ήθελα να το ξεφορτωθώ επειδή δεν θα γούσταρε στο Ναταλάκι, οπότε τότε δεν θα με ένοιαζε καθόλου!)
12-11-2009, 13:07 #1106
Χουβαρντού μου εσύ!Τέτοια λες και με κάνεις λιώμα!
Ακούς,Πεννόπλασμα,πώς σκέφτεται ο κόσμος ο σωστός;
12-11-2009, 13:15 #1107
Μην της λες τέτοια της καψερής, έχει και τον πόνο της!
12-11-2009, 21:03 #1108
hi κοριτσαρες !!!
Αχ βρε Πεννυ στεναχωρεθηκα με τα νεα σου. Μακαρι να βρεθει το αυτοκινητο σου γρηγορα αλλιως ...'σε νοικοκυρεψε' ο κλεφτης μιας και πας για καινουριο! κριμα παντος! αλλα μπραβο στο κουραγιο σου και στη δυναμη σου! Αν τον βρουν (τον κλεφτη) φωναξε μας να του κανουμε 'ντου' ολες μαζι και να πεσουμε επανω του!!!! χα χα δεν θα τολμησει να το ξανακανει! χα χα
Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου σχετικα με τη διαιτα και ας σε λεει η Nadine πεννες αλα γκρινια! χα χα
Ευγενια οπως λεει και το ονομα σου εισαι πολυ ευγενικη και πολυ γλυκεια και σε ευχαριστω για την προθυμια σου για βοηθεια!
Και κρατησα το καλυτερο για το τελος:
σημερα μετρηθηκα με τη μεζουρα και ζυγιστηκα και ιδου το αποτελεσμα ........ 3 με 4 εκατοστα μειον με τη μεζουρα απο κοιλια και μηρους και 3 ναι 3 κιλα κατω στη ζυγαρια!!!! δεν το πιστευα!
Αν μπορουσα θα σας φιλουσα σταυρωτα ολες απο τη χαρα μου! αχ σας ευχαριστω! και αν καμια μερα δειτε στις ειδησεις καμια τρελη να χοροπηδαει απο τη χαρα πισω απο κανενα ρεπορτερ... εγω θα ειμαι!!!!!
Σκεφτηκα και το αλλο.....αν ο Γιουρι Γκελερ βαζει στο χερι του σπορους και τους λεει φυτρωσε και αυτοι φυτρωνουν και εγω θα καθησω μπροστα στον καθρεφτη θα με κοιταξω και θα πω αδυνατισε αδυνατισε και ελπιζω να εχω αποτελεσμα!!!!!! χα χα χα χα χα
σας φιλωωω
12-11-2009, 23:10 #1109
Κορίτσια μου γλυκά καλησπέρα! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και το θαυμασμό για την ψυχραιμία μου.. αλλά δυστυχώς γίνομαι πάλι τζάμπα μάγκας και δεν το ανέχομαι.. θα αποκαταστήσω για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις! Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε μια παράδοση στη γνωστή οικογένεια γκαντέμηδων καθώς πριν 2 χρόνια.. στις 15 Δεκεμβρίου, νύχτα που χιόνισε πρώτη φορά για εκείνο το χειμώνα, κάποιος (προφανώς) σουρωμένος αλήτης έπεσε πάνω του και το έκανε φυσαρμόνικα! Δεν τον βρήκαμε ποτέ.. δεν μας πλήρωσε ποτέ... τα σκάσαμε τα 3 χιλιαρικάκια και το φτιάξαμε! Μετά από το συμβάν εκείνο όμως.. εγώ το ασφάλισα σαν να ήταν πόρσε οπότε αν βρεθεί σακατεμένο μου το πληρώνουν, αν δεν βρεθεί καθόλου πάλι μου το πληρώνουν! Ακόμη κι αν γίνει ένας σεισμός και πέσει μέσα και το βρούμε σε 3 χιλιόμετρα βάθος.. πάλι μου το πληρώνουν!!! Με ξεβόλεψε φυσικά απίστευτα και έκλαιγα όλη μέρα από τσατίλα χθες, αλλά σίγουρα δεν είναι το τέλος του κόσμου και δεν έχω σκοπό να κάτσω να σκάσω. Σήμερα είμαι αφάνταστα καλύτερα.. και όπως είδα το Ναταλίνι μου σας έδειξε και τι θα πάρω! Αύριο αι οριστικαί υπογραφαί λοιπόν.. citroen c3 χρώματος κρασουλί και πάμε γι άλλα!!!
Νεκταρίνι τι βλέπω;;; 3 κιλά;;;; Μα.. 3;;;;;;;;;; Μπράβο βρε θηρίο, είσαι φοβερή!! Μετά από μια τέλεια αρχή εύχομαι μια υπέροχη συνέχεια και μη φοβάσαι τίποτα! Είναι μόνο θέμα χρόνου. Θέλουμε συνεχή ενημέρωση φυσικά!!!
Σας φιλώ γλυκά μία μία και εύχομαι να έχουμε ένα ήσυχο βράδι! Να είστε καλά κυστοκοριτσάκια μου!
13-11-2009, 00:50 #1110
Originally posted by Nekky
σημερα μετρηθηκα με τη μεζουρα και ζυγιστηκα και ιδου το αποτελεσμα ........ 3 με 4 εκατοστα μειον με τη μεζουρα απο κοιλια και μηρους και 3 ναι 3 κιλα κατω στη ζυγαρια!!!! δεν το πιστευα!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή