ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ - Page 75
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 75 of 128 FirstFirst ... 2565737475767785125 ... LastLast
Results 1,111 to 1,125 of 1906
    Senior Member
    Originally posted by Nekky

Σκεφτηκα και το αλλο.....αν ο Γιουρι Γκελερ βαζει στο χερι του σπορους και τους λεει φυτρωσε και αυτοι φυτρωνουν και εγω θα καθησω μπροστα στον καθρεφτη θα με κοιταξω και θα πω αδυνατισε αδυνατισε και ελπιζω να εχω αποτελεσμα!!!!!! χα χα χα χα χα

Senior Member
    καλημέρεεεεςςςςςςς πολλές. ζεστές, ζουμερές και χουχουλιάρικες σε όλα τα όμορφα κορίτσια (cysters και μή)!!!!!!!!!

έριξα μια πολύ γρήγορη ματιά σε όλα τα πρόσφατα πόστ..........

πέννυ μου... μακάρι να το βρείτε το αμαξάκι!!!!! ομολογώ ότι έκανες την έκπληξη...... τέτοιου είδους νέα είναι τα μόνα που δεν περίμενα!!!! μη μου στενοχωριέσαι κουκλίτσα μου........ πέρα απο την οικονομική ζημιά (σημαντικό δε λέω) τέτοιου είδους πράγματα λύνονται!!!!

ευγενίτσα μου..... πολύ το ευχαριστήθηκα που σε άκουσα τόσο ανεβασμένη!!!!

τι μου κάνεις ναταλάκι μου????? μου έλειψες!

νέκκυυυυ......γιόρταζες και δε σου ευχήθηκα............σου στέλνω λοιπόν τις πιο ζεστές ευχές μου, έστω και κάπως... καθυστερημένα! διάβασα και τα σούπερ νέα..... τι απώλειες είναι αυτές κορίτσι μου???? μπράβο σου!

αννούλααα...... ζείς????????

λιδάκι..... την ατάκα την έχεις στο αίμα σου!!!!!!!!! τέτοια ετοιμότητα δεν έχω ξανασυναντήσει..... τ είσαι εσύ παιδί μουυυυυ!!!!!!! φτού σου!

όσο για μένα....... είχα μια τρελλή εβδομάδα όπως έχουν εξελιχθεί όλες οι τελευταίες........ το θετικό είναι ότι μέχρι στιγμής καταφέρνω και ανταπεξέρχομαι άψογα! η διατροφή πάει πολύ καλά αλλά ακόμα τη φοβάμαι τη ζυγαριά και την αποφέυγω......... σήμερα φεύγω εκδρομούλα στα καλάβρυτα να ανοίξει λίγο το μάτι, να αλλάξουμε παραστάσεις και να ξελαμπικάρουμε επιτέλους!!! (δε σας υπόσχομαι εγκράτεια, υπόσχομαι όμως ότι θα προσπαθήσω!)

πέννυ μου θέλω να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με τη διατροφή........ είναι πιστέυεις πολύ καταστροφικό να αλλάζουμε τη σειρά των γευμάτων??? το βασικό μου θέμα είναι ότι μου είναι πολύ πιο εύκολο να παίρνω το βραδυνό στο γραφειό και να το τρώω το μεσημέρι και αντίστοιχα να τρώω το μεσημεριανό νωρίς το βραδύ (δλδ στις οχτώ ή εννιά η ώρα) με την οικογένεια.......παίζει κάποιον συγκεκριμένο ρόλο η σειρά ή αν την αλλάζω διατηρώντας πάντα σωστά τους συνδιασμούς και τις ποσότητες δεν υπάρχει πρόβλημα? εξήγησέ το μου λίγο αυτό αν μπορείς.......

κορίτσια μου.....ελπίζω να είσαστε όλες καλά..........να έχετε ένα σούπερ, ντούπερ, ουάου παρασκευοσαββατοκύριακο και να προσέχετε τους εαυτούς σας!!!!!!

Senior Member
    κοριτσια μου καλα

σας ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση σας! ειστε πολυ καλες ολες σας!
    Φυσικα και θα σας κραταω ενημερες για τα αποτελεσματα μου! ...σε ποιον αλλον να τα πω? εσας εχω που μπορω να τα μοιραστω! και ειμαι πολυ χαρουμενη για αυτο! :)

Σας φιλω σταυρωτα ολες σας μια μια!
    καλο ΠΣΚ!

Senior Member
    Σοφη σ ευχαριστω για τις ευχες σου για την γιορτη μου! Αν ειναι καλες ευχες δεν με πειραζει να ειναι και καθυστερημενες!!!! χα χα
    φιλια

Senior Member
    Μια ηλιόλουστη Σαββατιάτικη καλημέρα σε όλες τις όμορφες! Πως είστε κοριτσάκια μου; Ελπίζω να είστε πολύ πολύ καλά και πριν σας πω κάτι που θέλω πολύ να μοιραστώ μαζί σας σήμερα το πρωί σπεύδω να διαφωτίσω όσο μπορώ το κορίτσι μας.

Σοφάκι μου αυτό που ξέρω με απόλυτη σιγουριά είναι πως δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα αυτή η αλλαγή να γίνεται περιστασιακά όταν έκτακτες συνθήκες το επιβάλλουν. Δεν έτυχε να ρωτήσω ποτέ τι γίνεται όταν το κάνουμε σε μόνιμη βάση αλλά θα τολμήσω ένα συμπέρασμα. Απ'τη στιγμή που εγώ τρώω το βραδινό μου γύρω στις 11 το βράδι λόγω δουλειάς και αυτό δεν με μπλόκαρε ποτέ στις απώλειες λόγω του ότι οι θερμίδες και η ποιότητα των τροφίμων είναι υπολογισμένες σωστά.. με την ίδια λογική το ίδιο θα συμβαίνει και αν επιλέξω να αλλάξω τη σειρά των γευμάτων!
    Θα σου έλεγα λοιπόν να το δοκιμάσεις και να δεις τι γίνεται.. νομίζω πως δεν θα σε φρενάρει! Στο μεταξύ όταν μιλήσω με τη διαιτολόγο μου θα την ρωτήσω συγκεκριμένα πράγματα και θα σου μεταφέρω τι μου είπε!

Καλή συνέχεια και καλά αποτελέσματα Σοφάκι!!

Senior Member
    Και συνεχίζω...

Υπάρχει κάτι που τρώγομαι να σας πω εδώ και μέρες, αλλά περίμενα πρώτα να έχω και την άδεια της "αστυνομίας" ότι όλα είναι όπως πρέπει να είναι για να σας το πω. Αφού λοιπόν χθες πραγματοποιήθηκε το πρώτο επίσημο ραντεβού με το γιατρό μου και είδαμε πως όλα δείχνουν καλά και βαίνουν ακόμα καλύτερα... (φαντάζομαι πως αφού διαβάσατε τον πρόλογο θα έχετε ήδη καταλάβει πως.. )

Ε Ι Μ Α Ι Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!

Senior Member
    Μετα απο πολλους μηνες που η απλη και ταπεινη σας guest δεν γραφει αλλα σας διαβαζει παντα στα κλεφτα αυτο το ομορφο σαββατιατικο πρωινο γλυκεια Πεννυ θυμηθηκα την δικη μου χαρα πριν απο 4 χρονια που σαν σημερα εμαθα οτι ημουν εγκυος στο 2ο παιδακι μου!και συγκινηθηκα πολυ!!!!!!!!!!τα συγχαρητηρια μου για την νεα ζωη που θα ερθει στον ομορφο κοσμο μας και με το καλο να κρατας στην αγκαλια σου το μικρο νεο μελος της οικογενειας σας που σιγουρα θα προσθεσει αλλη μια νοτα ευτυχιας στην ζωη σας!!!!σε φιλω γλυκα!

Senior Member
    penny μου συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ εγω ποτέ θα γίνω μανα?:Ρ

Senior Member
    Πεννυ μου
    συγχαρητηρια συγχαρητηρια συγχαρητηρια!!!!!
    ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγγυμοσυνη με καλη διαθεση, μια ευκολη γεννα και ενα υπεροχο υγειεστατο μωρο (που θα τρωει και θα κοιματε χα χα).
    Ευχομαι πραγματικα τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου!

Ειναι υπεροχο να κυοφορεις και ευχομαι να χαρεις καθε στιγμη! Απο τις πρωινες ναυτιες (που εμας καλο μας κανουν χα χα), την πρωτη φορα που θα ακουσεις την καρδουλα του, το 'σπορακι' που θα δεις απο τους πρωτους υπερηχους, το πρωτο σκιρτισμα μεσα σου, την κοιλια σου να μεγαλωνει, τις κλωτσιες του και ολα αυτα τα υπεροχα συναισθηματα που εχουμε την απιστευτη τυχη να νιωθουμε και να ζουμε εμεις οι γυναικες!!!!
    Αχ! με εκανες και ζηλεψα! (με την καλη εννοια)

Χαιρομαι παρα πολυ και θα περιμενουμε ενημερωση!!!!
    φιλια πολλα πολλα

Senior Member
    Ειπα η δολια να μπω ενα Σαββατο να σας πω τα νεα μου, αλλα παλι η κουρου κλεβει τη δοξα!!

Εγκυος?? Ω γλυκια μου! Θα διαιωνίσεις εκ νεου το είδος σου δλδ?? Τι απιστευτα νεα ειναι αυτα!! Δεν εχεις ιδεα ποσο χάρηκα! Το νου σου μονο ρεμάλι μην κουραζεσαι τοσο πολυ πλεον, γιατι.. θα ανεβω Θεσσαλονίκη να σε περιποιηθώ!! Έχει το πεννοπλασμα ενα τοσοδουλι πλασματάκι μέσα του και δε θα το φροντίσουμε όπως πρέπει?? Πεννοπλασμα στο τετραγωνο δηλαδή!!

Με τη διαιτολόγο πέρα από τις απορίες της Σόφης, φροντίστε να σου ορίσει σωστή διατροφή για τώρα πλέον, αν κ δεν αμφιβάλλω ότι ήδη αυτά τα έχεις επιμεληθεί!

Χίλια καλά να σου ερθουν γλυκιά μου.. Μία όσο γίνεται απροβλημάτιστη εγκυμοσύνη και ένα ευλογημένο και τυχερό πλασματάκι να συμπληρώσει την ευτυχία σας!!

σνιφ. με συγκινησες.
    παλιο-πενυ.

σκατουλα.

Senior Member
    Συγχαρητηρια Πέννυ μου!!! Με το καλό κοριτσάκι μου ! Να έχεις μια τελειομηνη κύηση και ενα γλυκο, γερό μωρο!!! Που είσαι Ναταλίτσα να ακουσεις τα ευχαριστά!! Συγκινηθηκα Πεννυ μου....συγκινήθηκα. Σου ευχομαι όλα να πανε κατ'ευχην. Αχ τι ωραια νέα. !!!!!

Senior Member
    Για την μέλλουσα μαμα .. τον αγιάτρευτό μου έρωτα...

Σαν έρχεται το δειλινό
    του εσπερινού η καμπάνα
    παίρνει εσένα στο μυαλό,
    μάνα, γλυκιά μου μάνα.

Κάθε μοναχική βραδιά
    άγγελος είσαι εμπρός μου
    όταν με πνίγει η ερημιά
    κι η μοναξιά του κόσμου.

Μάνα, γλυκιά μου Παναγιά μου,
    θα σ? έχω πάντα στην καρδιά μου.
    Μάνα, γλυκιά μου Παναγιά μου,
    εσύ φωτίζεις τα όνειρά μου.

Κι αν μου γελάει η ζωή
    στα ματιά μου η μορφή σου
    μου γαληνεύει την ψυχή,
    θυμάμαι κάθε ευχή σου.

Αχ, "μάνα" λέξη μαγική
    απ? την καρδιά δε σβήνει,
    είσαι αγάπη δυνατή
    που αιώνια θα μείνει.

Senior Member
    εύχομαι και προσευχομαι να πάνε όλα καλά και είμαι σίγουρη οτι με την ευνοια όλων μας αδυνατο να μην συμβεί!!

φιλιά σε όλες τις τσούπρες!!

καληνύχτα!!

Senior Member
    Μα τι κορίτσια είστε εσείς;; Δεν έχω λόγια να σας εκφράσω το πόσο με συγκινούν το ενδιαφέρον και οι ευχές σας και πόσο χαρούμενη με κάνει το γεγονός πως μοιράζομαι μαζί σας κάτι τόσο σημαντικό για μένα!
    Ευγενούλι μου γλυκό και αξιαγάπητο πλάσμα εσύ.. ξέρω πόσο ταυτίζεσαι μαζί μου λόγω των συνθηκών, και ξέροντας πόσο πολύ σε αγγίζει όλο αυτό, τις ευχές σου τις κρατάω σαν φυλαχτό πάνω μου να με συντροφεύουν στις δύσκολες μέρες που έρχονται. Σ'αγαπώ πολύ πολύ!!!
    Αρνάκι μου ευχαριστώ από καρδιάς.. και τις απειλές σου ελπίζω να τις κρατήσεις και να ρθεις να με "περιποιηθείς" γιατί ξεκούραση δεν προβλέπεται όπως την εννοείς και είναι μια καλή ευκαιρία να γνωριστούμε.. έστω κι αν γίνει με άγριες διαθέσεις!
    Για την γκεστ σταρ μας τι να πω... που χρειάζεται εγκυμοσύνη για να εμφανιστεί και να μας τιμήσει με την παρουσία της! Ευχαριστώ Γιάννα μου.. ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!! Κοίτα τώρα που βρήκες το δρόμο να μας ξανάρθεις μην ξαναχαθείς έτσι! Στα πλαίσια της διακριτικής πίεσης.. το καλό που σου θέλω να μας λες τουλάχιστον μια καλημέρα κάπου κάπου ε;;;

Για το τέλος άφησα την πριγκήπισσα της καρδιάς του τεντζερούλη μου.. Klm πραγματικά σε ευχαριστώ πολύ! Όλες σας με κάνετε και νιώθω πολύ σημαντική καθώς και πολύ τυχερή και σας ευγνωμονώ γι αυτό!

ʼι στο καλό σας με συγκινήσατε απογευματιάτικα!!! Σας αγαπώ πολύ όλες!!

Senior Member
    Πεννουλα σου υποσχομαι οτι δεν θα ξαναχαθω τοοοοοοοσο καιρο!Αλλωστε τωρα θα εχουμε baby update!!!!!!!!!Αληθεια ποτε με το καλο γλυκεια μου?Κριμα που εισαι τοσο μακρια !!!Αν ησουνα Αθηνα θα ερχομουν να σε γνωρισω απο κοντα !(αν και τωρα που το σκεφτομαι αν ειχα καπου να αφησω τα μωρα μου ωραιο θα ηταν ενα ταξιδακι στην Θεσσαλονικη ετσι για να ανανεωθουμε λιγο απο την φρενιτιδα των τελευταιων μηνων!!!!!!)σε φιλω γλυκα οπως και ολα τα κοριτσια παλιοτερα και πιο κααινουρια!