Results 1,171 to 1,185 of 1906
-
23-11-2009, 11:27 #1171
βρε τι κορίτσια είσαστε εσείς??? (οι εισαγωγές μου έχουν χάσει κάθε πρωτοτυπία.... το ξέρω!)
σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ όλες σας για τις ευχές σας και σας τις επιστρέφω όλες στο 1.000.000πλάσιο!!!!
τι να πρωτοπιάσω??? τα ωραία λόγια???? τις φωτογραφίες? ή τα τραγουδάκια???? βρε τι πλάσματα είσαστε εσείς????? και πως μπορούσα πρίν μακριά σας?????
εεε ναι λοιπόν.....αν και ήθελα να το παίξω πιτσιρίκα για λίγο καιρό ακόμα, είναι γεγονός ότι έκλεισα προ ημερών τα 26 χρόνια ζωής και αρχίζω δειλά δειλά να πατάω το 27ο..........
- 23-11-2009, 11:40 #1172
και ξεκινάω με το γλυκύτατο τετάκι μου που όταν ξεκινήσει το γράψιμο, παίρνει φόρα και γράφει.... σύγραμμα!!!!!!!
μια χαρά σε ακούω κοριτσάκι.......... τα πράγματα έχουν βρεί τον ρυθμό τους και όλα θα πάνε μια χαρά.... είμαι σίγουρη!!! όσο για το δοκιμαστικό στάδιο που περιγράφεις, νομίζω ότι είναι η τέλεια ευκαιρία να δείξεις σε όλους τι αξίζεις!!!!!
σχετικά με το εργαστήρι που με ρώτησες, δυστυχώς λόγω αυξημένων υποχρεώσεων δεν κατάφερα να παρακολουθήσω ολοκληρωμένο τον κύκλο μαθημάτων. κάνω όμως φωνητική μια φορά την εβδομάδα και πάει πολύ καλά..... έχουμε βρεί φλέβα νομίζω και το ευχαριστιέμαι απίστευτα!!!!! ψυχοθεραπεύομαι κανονικά!!!!!!
23-11-2009, 11:46 #1173
ευγενάκι μου..... μη σε ρίχνουν διατροφές και χάπια!!!!!! συνήθεια είναι κυρίως....... θα προσαρμοστείς....... και σκέψου τον στόχο σου! (για χάρη του γίνονται όλα!!!!)
τι κάνεις κοριτσάκι??? πήζεις να υποθέσω εεε?????
απο μένα δεν υπάρχει κανένα συγκλονιστικό νέο...... η κατάσταση είναι λίγο πολύ η ίδια..... το παλεύω όπως πάντα. άλλες φορές τα καταφέρνω ενω άλλες όχι. ευτυχώς όμως πάντα ξημερώνει καινούρια μέρα!!!!
23-11-2009, 11:48 #1174
ναταλάκι............. πως είσαι κοριτσάκι μου εσύ????? διακρίνω μια κάποια μελαγχολία στα γραφόμενά σου.......... για πες......
α! θα σας φορτωθώ κι εγω στην αυστραλία τελικά!!!! δεν το γλιτώνετε....... μ αυτά και μ αυτά δε βλέπω άλλη σωτηρία!!!!!
23-11-2009, 11:50 #1175
νεκταρία μου.......εσύ πια είσαι η προσωποποίηση της αισιοδοξίας!!!! πολλά συγχαρητήρια και για τη δουλίτσα και για τις απώλειες!!! χάρηκα πάρα πολύ που τα πράγματα πήγαν εξίσου ικανοποιητικά με την κόρη και γλίτωσε την επέμβαση...... μπράβο κούκλα μου..... εύχομαι πάντα τέτοια!!!!!!
23-11-2009, 11:54 #1176
πολλά συγχαρητήρια και στην νέα μας οδηγό!!!!!!!! πότε θα μας κυκλοφορήσεις επιτέλους??????
αννούλα μου είναι περίεργη η ψυχολογία που περιγράφεις. και σίγουρα δεν είναι ότι ευκολότερο να απαγκιστρωθείς απο τα στεγανά μιας ολόκληρης ζωής. είσαι όμως ισορροπημένο και συγκροτημένο παιδί και θα το διαχειριστείς άψογα όλο αυτό...... έχεις πετύχει το δυσκολότερο....... δεν θα σε πτοήσει τώρα κάτι τέτοιο.... με τίποτα!!!!!
23-11-2009, 11:56 #1177
πέννυ μου πως είσαι??? θέλω όλες τις τελευταίες εξελίξεις...........
23-11-2009, 11:59 #1178
βασούλα, μπαρμπούνι...... δυναμικότατες παρουσίες όπως πάντα!!!!!!! σας χαιρετώ και σας φιλώ κάθε μιά ξεχωριστά!!!!!!!
23-11-2009, 14:23 #1179
ολο καλα νεα διαβαζω και χαιρομαι κοριτσια. εγχειρησεις γλιτωνετε, σοφερ με βουλα γινεστε, ολες ανεβασμενες ειστε, καλα παμε βλεπω. λιγο η αννουλα μας τα χαλαει, αλλα θα τη στρωσετε και αυτη, δεν ανυσηχω καθολου.
αννα μου, λιγο πολυ ολες που χανουμε κιλα το περναμε αυτο. εγω εχασα τα μισα σου και νιωθω ακομη οτι ειμαι τοφαλος. πολλες φορες με πιανω να δοκιμαζω ρουχα μου μεγαλα για να βεβαιωθω. σιδερωνω ρουχα μου και λεω, αυτο σιγουρα με κανει? δικο μου ειναι αυτο? που και να χασω οσα εσυ....
τελικα, εισαι διαφορετικη εξωτερικα αλλα εσωτερικα εισαι η ιδια αννα. αυτο πρεπει να αποδεχτεις. εισαι μια επανεκδοση σου σε καλυτερη μορφη, εισαι αυτη που παντα ενδομυχα ηθελες να εισαι. πετυχες σχεδον το στοχο σου και πρεπει πλεον να τον συντηρεις. βρες νεες ασχολιες, κανε αυτο που παντα ηθελες να κανεις, αγαπησε το νεο σου ευατο και κρατησου γερα για να παραμεινεις εδω που εισαι, συνεχισε ετσι και εισαι στον σωστο δρομο. χασε κι αλλα κιλα, απεδειξε οτι μπορεις να τα καταφερεις, σκεψου θετικα και διωξε τις αρνητικες σκεψεις.....
η πεννουλα μας ελπιζουμε να ειναι καλα και περιμενουμε να μας πει ποτε τη βολευει για ενα ακομη καφεδακι.....
23-11-2009, 14:30 #1180
Αννούλα συνονώματη, όπως σου είπαν και τα κορίτσια πιο πάνω πολλές από εμάς που χάνουμε κιλά παρόλο που φαινομενικά είμαστε άλλοι άνθρωποι, το μυαλουδάκι μας είναι κολλημένο σε άλλες εποχές ..
όταν εγώ έχασα 35 κιλα πέρασε πολύς καιρός να το συνειδητοποιήσω, παρόλο που ήμουν πια αδυνατούλα ντυνόμουν όπως και πριν με κελεμπίες κ.λπ. μου πήρε κανένα έξάμηνο να καταλάβω πόσο διαφορετικη ήμουν πια σιγά σιγά όμως....δεν γίνονται όλα απότομα.
αγάπα τον εαυτό σου, κανακεψέ τον ΄πάρε νέα ρουχαλάκια κάνε πράγματα για σένα
κύττα μπροστά και μόνο μπροστά, 'όλα θα πάνε καλύτερα
25-11-2009, 09:49 #1181
Καλημέρα κοριτσάκια μου μετά από πολλές μέρες απουσίας και ελπίζω να μη μου κρατάτε κακία!!
Τι μου κάνετε;; Το ξέρω πως έχω χαθεί τελευταία.. αλλά τα βράδια έχουν αρχίσει και γίνονται θεματάκι αφού γυρνάω από τη δουλειά και το μόνο που σκέφτομαι είναι ο καναπές και η κουβερτούλα μου!
Όλα βαίνουν καλώς μέχρι τώρα, αν εξαιρέσουμε την απίστευτη υπνηλία και τάση για τεμπελιά που με διακατέχει! Την Παρασκευή το μεσημέρι είναι το επόμενο ραντεβού με το γιατρό όπου αναμένεται να ακούσουμε για πρώτη φορά την καινούρια καρδούλα να χτυπάει! Αν γίνει κι αυτό με το καλό.. τότε θα θεωρήσουμε πως όλα έχουν πάρει το δρόμο τουςΠεριττό να σας πω για το άγχος που τραβάω με τις ιώσεις και τις γρίππες, καθώς είμαι όλη μέρα ανάμεσα σε παιδιά που βήχουν, ρουφάνε μύτες και τα συναφή.. βλέπεις μετά και τις ειδήσεις και σε πιάνει ίλιγγος! Χθες έστειλα σπίτι τους δύο παιδιά που ήταν φανερό πως δεν ένιωθαν καλά.. και σήμερα ακονίζω τα νύχια μου για την περίπτωση που σκάσει μύτη καμιά εξαγριωμένη μάνα! Ο γιατρός μου και η παιδίατρός μας ούτε που να ακούσουν για το εμβόλιο.. και τρέμω τι θα γίνει στην περίπτωση που αρρωστήσω! Να περάσει λίγο γρήγορα ο καιρός εύχομαι γιατί ΔΕΝ την παλεύω!!!
Και μετά το δελτίο εγκυμοσύνης.. πίσω στα δικά μας! Αναφορές ζυγίσματος δεν ακούω και αγχώνομαι!! Πως τα πάτε με τη διατροφή σας δεν πολυακούω και αγχώνομαι! Για να βλέπω παρουσίες και αναφορές γιατί ως γνωστόν όταν δεν σε παίρνει να ασχολείσαι με τα δικά σου κιλά (βλ. εμένα) ασχολείσαι με τα κιλά των άλλων!!!
Μπαρμπουνάκι μου που σε διαβάζω ανεβασμένο στο αδελφό τόπικ.. δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που βρήκες το κέφι και τη διάθεσή σου! Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια με τη διατροφή σου και εύχομαι τα κιλά να ξεπεράσουν το -20 και να φτάσουν όπου επιθυμείς!! Για οργανωθείτε γκεστ σταρς και κανονίστε τον εκείνο τον καφέ γιατί ο τεντζερούλης ετοιμάζει κάτι εξορμήσεις ανά την Ελλάδα και δεν βλέπω φως Βάσια μου! Για στριμώχτε τον!!!
Σοφάκι μου ατελείωτο με τα multi-ποστς είναι πάντα τονωτικό να σε διαβάζει κανείς! Κράτα γερά και πίστεψέ με.. τα 27 χρόνια είναι μια απίστευτη ηλικία.. όπως είναι και όλη η δεκαετία 20-30! Όχι πως παραπονιέμαι για τα δικά μου 36.. η κάθε φάση έχει τα όμορφά της και δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα να μεγαλώνουμε όμορφα και ομαλά και να απολαμβάνουμε όλα όσα έχει να μας προσφέρει κάθε χρόνος που φορτωνόμαστε στην πλάτη! Ζήσε και απόλαυσε τα χρόνια σου όσο καλύτερα μπορείς!!
Αρνάκι μου το καλό που σου θέλω η ψυχολογία να έχει σηκωθεί απ'τα πατώματα.. άντε γιατί ααα!! Όπως πολύ καλά σου λέει η Αννεζίνα, παραχάιδεψε λίγο τον πολύτιμο εαυτό σου.. κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν.. μπες σε ένα μαγαζί και απόλαυσε το νούμερο που θα σου δώσει χωρίς στραβομουτσουνιάσματα η πωλήτρια.. και όλα θα γίνουν καλύτερα.. θα δεις!
Ευγενούλι μου ξέρω κάτι που δεν ξέρεις..
Φιλάκια φιλάκια και πάλι φιλάκια σε όλες! Νομίζω πως ο καναπές μου κάτι λέει πάλι.. πριν αρχίσει το σαφάρι της σημερινής μέρας ας πάω να απολαύσω κανένα μισάωρο ξάπλας!! Καλή και ήσυχη Τετάρτη σε όλες..
Φιλιά πολλά σε παρούσες και απούσες..
25-11-2009, 16:25 #1182
Originally posted by basia
νεκταρια μου χαρηκα πολυ για την κορουλα σου, μπραβο σας που γλιτωσατε και την εγχειρηση, ελπιζω ολα να πανε καλυτερα και με την θεραπειαOriginally posted by soffi22ri
νεκταρία μου.......εσύ πια είσαι η προσωποποίηση της αισιοδοξίας!!!! πολλά συγχαρητήρια και για τη δουλίτσα και για τις απώλειες!!! χάρηκα πάρα πολύ που τα πράγματα πήγαν εξίσου ικανοποιητικά με την κόρη και γλίτωσε την επέμβαση...... μπράβο κούκλα μου..... εύχομαι πάντα τέτοια!!!!!!
Σας ευχομαι τα καλυτερα στη ζωη σας και αν ειναι δυνατον μονο χαρες να βλεπουν τα ματια σας!!!
Πεννυ εκμεταλευσου τον καναπε οσο μπορεις!!! χα χα χα αλλα μην μας ξεχνας και εμας, μπαινε καλε να μαθαινουμε τα νεα σου!
Το Σαββατοκυριακο θα λειψω, θα παω ενα ταξιδακι με τον αντρα μου στο Βολο, για να θυμηθουμε πως ηταν το honeymoon πριν 11 χρονια! χα χα (χωρις παιδια, πραγμα σπανιο δηλαδη). Θα προσπαθησω να μην ξεφυγω και στη διατροφη. Θα ειμαι καλο κοριτσι! χα χα
Αυριο μερα ζυγισματος. Νεοτερα αυριο!
25-11-2009, 16:33 #1183
Νεκτράκι χάρηκα πάρα πολύ για το κοριτσάκι σου, και καλό σου ταξίδι!
Αντε να περάσεις καλά, και μια δυο μικρές (μικρές έτσι?) ατασθαλίες δε πειράζουν
honeymoon ήταν αυτό! !
25-11-2009, 16:43 #1184
Originally posted by Lily
Νεκτράκι χάρηκα πάρα πολύ για το κοριτσάκι σου, και καλό σου ταξίδι!
Αντε να περάσεις καλά, και μια δυο μικρές (μικρές έτσι?) ατασθαλίες δε πειράζουν
honeymoon ήταν αυτό! !
εισαι καλος ανθρωπος <3 (καρδουλα ειναι δε σε βριζω χα χα)
Η αληθεια ειναι οτι το honeymoon ηταν στην Ελβετια ...αλλα ΛΙΓΟ δυσκολο να παμε εκει! χα οποτε συμβιβαζομαστε με τον Βολο!
Ειμαι πολυ χαρουμενη! και το περιμενω... Θα εχουμε και το λαπ τοπ του συζυγου (η δουλεια του βλεπεις) οποτε θα προσπαθησω να μπαινω για να γραφω στο "τι εφαγα σημερα" για να με ελεγχετε και να μην ξεφευγω χαχα
φιλακια
26-11-2009, 03:07 #1185
Μια νυσταγμένη καληνύχτα στις αδελφές μας εδώ,γεμάτη ευχές για όνειρα παραμυθένια!
Έχω μια πελώρια χαρά για τη Νεκταρινοκόρη και μια διαμαρτυρία για την Γουινοφόνισσα!
Μια αγκαλιά για την Ευγενία,σύντομα από κοντά και μια τσιμπιά στα καπούλια του ζεναρνιού!
Ένα γλυκό φιλάκι στο Τετάκι κι ένα τρυφερό χαδάκι στο Ελλάκι!Προσπερνώ Βασιομπαρμπούνια κλπ.
(με την αφεντιά σας ασχολούμαι στο τόπικ μας).Και καταλήγω σε ένα "άιντε" για την γκουρού σας!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....