Results 106 to 120 of 1906
-
28-05-2009, 08:28 #106
Πενυ μου, μου φαινεται η το κρεας λειπει λιγο απο το διατροφολογιο αυτο? Δημιουργει προβλημα στις πολυκυστικες? Εχω και ενα θεματακι με δερματικα και με αιματοκριτη και οι αλλοι γιατροι μου το κρινουν απαραιτητο...
- 28-05-2009, 09:34 #107
Καλημέρα κορίτσια! Πριν λίγο είδα τις ερωτήσεις σας και αφού έκανα μία έρευνα στο βιβλίο που σας έγραψα στο προηγούμενο μήνυμά μου θα προσπαθήσω να απαντήσω.
Λοιπόν.. dx σου γράφω τον πίνακα με τα "καλά" και τα "κακά" φρούτα. Αυτά που σας πρότεινα αρχικά μπορώ να πω ότι είναι τα "ιδανικά" γιατί έχουν τις χαμηλότερες τιμές γλυκαιμικού δείκτη, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι τα μόνα. Ο πλήρης πίνακας έχει ως εξής:
Υδατάνθρακες βραδείας απορρόφησης (Καλά φρούτα)
μήλα
βερίκοκα
βατόμουρα
φράουλες
πεπόνι
κεράσια
δαμάσκηνα
πορτοκάλια
γκρέιπ φρουτ
σταφύλια
ακτινίδια
λεμόνια
νεκταρίνια
ροδάκινα
μανταρίνια
αχλάδια
φρέσκος ανανάς
Από αυτά μπορείς να τρως άφοβα.. απλά θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα αν πχ ανάμεσα σε δύο νεκταρίνια διαλέξεις να φας το λιγότερο ώριμο. Πάντα με προσοχή στις ποσότητες.
Υδατάνθρακες ταχείας απορρόφησης (ποτέ μόνα τους και τα αποφεύγουμε όσο περισσότερο γίνεται)
μπανάνες
χουρμάδες
σύκα
γουάβα (δεν ξέρω καν τι είναι)
μάνγκο
χυμός ανανά
ξερά δαμάσκηνα
σταφίδες
καρπούζι (αλί και τρισαλί)
νέκταρ φρούτων με ζάχαρη (γενικά αποφεύγουμε όλους τους χυμούς)
Και μια και το φερε η κουβέντα.. υδατάνθρακες ταχείας απορρόφησης είναι και τα:
παντζάρια
βρασμένα καρότα (τα ωμά μπορούμε να τα τρώμε)
καλαμπόκι
πατάτες
marikaki αυτό που με ρωτάς με το κρέας θα πρέπει να το ρωτήσω για σίγουρα πράγματα.. μη σου πω κάτι που δεν ισχύει.. αλλά σε γενικές γραμμές, πρωτείνη υπάρχει σε κάθε γεύμα είτε με τη μορφή κρέατος/ψαριού είτε με το τυρί. Τώρα εσύ επειδή έχεις θέμα αιματοκρίτη.. ξέρω σίγουρα ότι μπορείς να αντικαταστήσεις κάποιο μεσημεριανο.. με μία μερίδα συκώτι ψητό με ρύζι. Αυτό το συζητούσαμε την τρίτη με τη διαιτολόγο και το ξέρω σίγουρα. Για παραπάνω λεπτομέρειες δυστυχώς θα πρέπει να περιμένεις μέχρι την επόμενη Τρίτη για να το ρωτήσω.
Κορίτσια ελπίζω να βοήθησα λίγο! Φεύγω πετώντας γιατί ένας Θεός ξέρει τι κίνηση θα συναντήσω στο δρόμο μου.. και θα τα ξαναπούμε σύντομα! Μήπως θα έπρεπε να κλείσουμε και κανένα e-ραντεβού για chat? Θα ήταν ωραία να μπορούμε να μιλήσουμε σε πραγματικό χρόνο!
Φιλιά σε όλες!!
28-05-2009, 10:28 #108
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ CYSTERS(KAI MH)4 ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΚΛΕΦΤΑ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ,ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΙΩΣΕ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΑΣΑ 800ΓΡ.Επισηs οπωs λεει και ο(τσαλικηs,αν και δεν τον ακουω,αλλα εβγαλε ενα νεο κομματακι)ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..........ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΨΗΛΑ!Μαρικακι εισαι πολυ ευγενικη σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια,και σου ευχομαι οτι επιθυμειs,και καλεs απωλειεs,DX87 και μενα μου λειπει το καρπουζακι,αλλα σκεψου οτι το καλοκαιρακι,θα νιωθειs καλυτερα,και στην συντηρηση φανταζομαι οτι θα μαs επιτρεπουν να φαμε λιγο!
ZΩΗ τι γινετε με την διαιτουλα του μουλινου,συνεχιζειs?πεs μαs πωs τα παs.Ευχη συνεχιζε με το lipotox,αν και εγραψα την προσωπικη μου εμπειρεια,ομωs απο την στιγμη που πρεπει να αντικαταστησειs τα γευματα σου,κατανοητο!Αθηνα80 οταν νιωσειs ετοιμη ψυχολογικα,να ξεκινησειs την διατροφη αυτη,δεν πειναs,νιωθειs ευεξια.PENNYV ουμε,ουμε ουμε σε ευχαριστουμε,για ακομα μια φορα,εισαι απαιχτη,και το καλο που εδωσεs,να ξερειs,οτι απλοθηκε,μοιραστηκε,μεταβι βαστηκε,και εκανεs καποιουs ανθρωπουs ευτυχισμενουs,και αυτο θα σου δωθει στο δεκαπλασιο!CYSTERS του forum εννοθειτε,βλεπω το καλοκαιρι να βγαζουμε διαφημιση με παγωτα σε παραλια,περιτριγυρισμενεs με αντρεs,που εχουν κοιλιακουs φετεs,lol!τι λεω πρωι,πρωι καλε?οι παντρεμενεs,να κανουν πωs δεν ακουσαν!(και σιγα να μην δεν ακουσαν).φευγω για δουλεια,10:30 πηγε,φιλιααα πολλα σε ολεs!
28-05-2009, 13:02 #109
γλυκούλα δεν την κάνω πια..τώρα συντήρηση..φιλάκια
28-05-2009, 16:15 #110
μπραβο glukoula28 για την απωλεια, και φαντασου οτι ακομα δεν τελειωσε η εβδομαδα,super!!
ευχαριστω pennyv!
και κατι ακομα σχετικα με τα φρουτα,αν φαμε το απογευμα μηλο γιατι δεν κανει να φαμε το βραδινο φρουτο?
πολυ καλη η ιδεα για το chat!!
28-05-2009, 16:45 #111
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΥΓΙΣΤΩ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΤΡΩΩ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΝΩ.
ΠΕΝΝΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟ U2U ΟΠΟΤΕ ΕΥΚΑΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.
29-05-2009, 00:35 #112
καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά!
Βρε γλυκούλα.. τί παιδί είσαι συ τέλος πάντων;; Ακόμη και διαβάζοντάς σε καταλαβαίνει κανείς πόσο χαρούμενη είσαι! Περιττό να σου πω ότι τα 800 γρ σου τα πανηγύρισα δεόντως! Μπράβοοοο! Αν και χρειαζόμαστε όλοι εδώ μέσα μια ψυχανάλυση ώστε να μην εξαρτάται η διάθεσή μας από τη ζυγαριά μας.. χαίρομαι πάρα πολύ για την απώλεια και το πόσο σε ανέβασε! Μέχρι το τέλος της εβδομάδας εύχομαι άλλα τόσα!!
Ζωή για να είσαι σε συντήρηση, κάτι καλό πρέπει να κατάφερες!!Έχεις πολυκυστικές; Συγνώμη αν ρωτάω πολλά, αλλά είμαι σχετικά καινούρια εδώ και δεν ξέρω και πολλά πράγματα για τα υπόλοιπα μέλη.
Αθηνά μου διάβασα ότι προσπαθείς να τρως και πραγματικά χάρηκα.. γιατί για κάποιον που προσπαθεί να χάσει βάρος το να μην πεινάει καθόλου είναι πραγματική αποκάλυψη! Εγώ έχασα 2 κιλά τις πρώτες 4 μέρες με τα χάπια.. και μετά κόλλησα για τις επόμενες 10! ʼρχισα να ξαναχάνω όταν έκανα πια κανονικότατα το διαιτολόγιό μου γιατί συνειδητοποίησα πως λιμοκτονούσα χωρίς να το καταλάβω! Ακόμη περισσότερο χαίρομαι που δεν έχεις παρενέργειες! Να προσέχεις για δυσκοιλιότητα.. και ΠΟΛΥ νερό! Επειδή τα μηνυματάκια ακόμη με μισούν.. θα σε ρωτήσω από δω.. σου έδωσε ο γιατρός σου καμία οδηγία για τη διατροφή σου πριν από την καμπύλη;
DX ευχαρίστως να το διευκρινήσω το μήλοΤο μήλο γενικότερα ισοδυναμεί με δύο μερίδες φρούτο. Και επειδή είναι μετά το μεσημέρι και σε μερικά μεσημεριανά έχει εξτρά φρούτα για λόγους απορρόφησης βιταμινών, πέφτει πολύ φρούτο μαζεμένο. Μπορεί να ανήκει στους υδατάνθρακες βραδείας απορρόφησης.. αλλά με τα φρούτα πρέπει να προσέχουμε λίγο! Είναι η βασική διαφορά ανάμεσα σε οποιαδήποτε άλλο τύπο υγιεινής διατροφής και την ισογλυκαιμική διατροφή που κάνουμε εμείς. Πρέπει να αποφεύγουμε πάση θυσία την απότομη αύξηση του ζαχάρου στο αίμα μας. Κάνει τις ορμόνες μας να χάνουν τη μπάλα!
29-05-2009, 09:32 #113
Πέννυ μου όχι δεν έχω πολυκυστικές ειδικά με την περίοδο ξέρω ακριβώς την μέρα μην σου πω και ώρα..
ανά 28 ημέρες νταν..οπότε μάλλον όχι...
29-05-2009, 10:03 #114
Και παλι σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου Πενυ! Το βιβλιο που μας προτεινεις φαινεται πολλυ ενδιαφερον, με την πρωτη ευκαιρια θα το παρω.
Κατι για 800 γρ. ειδα καπου οτι εχασε το γλυκο πλασμα της παρεας, μπραβο κοριτσακι μου και σε αλλες απωλειες με το καλο, συντομα στο στοχο!!!
Εγω ζυγιζομαι αυριο και θα γραψω το αποτελεσμα, ειμαι σιγουρη οτι κατι εχω χασει κι εγω...
Φιλια σε ολες και καλη μας συνεχεια!!!
29-05-2009, 10:46 #115
Kαλημερα και σημερα αγαπημενεs μου CYSTERS,MERCI,MERCI,MERCI για τα καλα σαs λογακια,με ανεβασατε πολυ...θελω και για εσαs τα καλυτερα!5μερα σημερα,αν εξερεσουμε οτι εχω ενα προβληματακι με το στομαχι μου.(το ειχα δηλαδη εδω και 1,5 χρονο)ολα καλα!
penny φυσικα και χρειαζομαστε ψυχαναληση για να μην εξαρτατε η διαθεση μαs,απο την ζυγαρια,και τα νουμερα τηs.Μαρικακι βλεπω εισαι οn-line,αλλα γραφω στο ποδι,γιατι πρεπει να φυγω,πολλα φιλια σε ολεs,καλη σαs μερα...γιατι...ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
29-05-2009, 11:32 #116
Cysters καλημεραααα οοοληηη μεεερααα!!! χθες δεν μπορεσα να μπω στο ιντερνετ ,δυστυχως εχω μονο στην δουλεια και οχι στο σπιτι, κι ετσι δεν μπαινω παρα στα κλεφτα απο τη δουλεια .... Penny μου να σαι καλα για τις πληροφοριες για την συντηρηση, ομολογω πως ουτε εγω το ηξερα οτι οταν κολλας, πρεπει να τρως περισσοτερο να παρεις λιγο και μετα παλι ξανα .... πραγματικα κρυφτουλι αλλα εαν λειτουργει ??? δεν με ενοχλει καθολου!!! να σαι καλα θα το δοκιμασω!! γιατι μεχρι τωρα οταν κολαγα προσπαθουσα ακομα περισσοτερα με αποτελεσμα να τρωω ακομα λιγοτερο , να μην χανω, να κουραζομαι και εν τελη να εγκαταλειπω την διαιτα και να σου παλι εβαζα κιλα ...... το βιβλιο για την ισογλυκαιμικη διατροφη θα το παρω με την πρωτη ευκαιρια να το διαβασω. απ'οσα εγραφες για τα φρουτα ειναι γεγονος οτι οσες φορες ετρωγα απο αυτα τα φρουτα υστρα απο λιγη ωρα ενα τρμουλο με επιανε , μια ζαλαδα (εαν ετρωγα π.χ. πολυ καρπουζι) και μια απιστευτη πεινα!!! τρελαινα την ινσουλινη μου απ'οτι φαινεται! ευχαριστω παρα πολυ και γαι την 2η εβδομαδα διατροης, την σημειωνω και οταν αρχησω την διατροφη θα σας το πω!!! γλυκουλα να σαι καλα για την θετικη σου ενεργεια, μας βοηθαει οοολεεες! penny, glykoula, marikaki, dx, a8nva, zwn,,κοριτσια αχ, περιμενω πως και πως να μαθω πως τα πατε με την διαιτα καθε μερα !! χαιρομαι οταν χανετε!!!
νομιζω πως μπορω να πω "ΚΑΛΟ ΧΑΣΙΜΟ" σε ολες μαςεγω ειμαι χαρουμενη, ζυγιστηκα σημερα και εχασα απο 95 εφτασα 94,2 και ελπιζω να χασω λιγο ακομα μεχρι την δευτερα! περιμενω να αδιαθετησω κιολας και ειμαι ψιλοπρισμενη - περιμενω περιμενω περιμενω ποτε θα ρθει να δω .... εχω να αδιαθετησω απο τελη μαρτιου :P
Φιλακια σε ολες τις cysters να εχετε μια ομορφη μερα!!
29-05-2009, 16:15 #117
Λοιπόν.. κάτι ακόμη για την αντίσταση στην ινσουλίνη που βρήκα μέσα στο εν λόγω βιβλίο. Αν είσαι γυναίκα και έχεις και
πολυκυστικές.. οκ ψυλιάζεσαι ότι μέσα σε όλα τα κακά που σε βρήκαν σε βρήκε κι αυτό! Αν όμως δεν έχεις πολυκυστικές, ή αν
είσαι άνδρας, πώς καταλαβαίνεις ότι υπάρχει η πιθανότητα να το έχεις; Ακολουθεί ένα ερωτηματολόγιο.. απλά για να δει ο
καθένας αν οι συνήθειές του ή το ιστορικό του έχει κάποια ανησυχητικά στοιχεία. Προσθέτουμε τους πόντους δίπλα από την κάθε
επιλογή που ισχύει για μας και το άθροισμα μας κατατάσει σε κατηγορία μηδενικού,μέτριου,αυξημένο υ ή πολύ αυξημένου κινδύνου
να έχουμε ήδη ή να πρόκειται να αναπτύξουμε στο μέλλον αυτή την ύπουλη κατάσταση.
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Ένας ή περισσότεροι από τους γονείς και κοντινούς συγγενής μου είχαν ή έχουν:
Υψηλή πίεση αίματος 3
Διαβήτη τύπου ΙΙ 3
Εγκεφαλικό 3
Καρδιοπάθεια 3
Καρκίνο (ωοθηκών,στήθους,μήτρας) 3
Δυσκολία να χάσουν λίπος στην κοιλιά 3
Απότομη αύξηση βάρους/παχυσαρκία 3
Υψηλή χοληστερόλη και τριγλυκερίδια 3
Εγώ έχω ή είχα:
Υψηλή πίεση αίματος 4
Διαβήτη τύπου ΙΙ 4
Εγκεφαλικό 4
Καρδιοπάθεια 4
Καρκίνο (ωοθηκών,στήθους,μήτρας) 4
Δυσκολία να χάσουν λίπος στην κοιλιά 4
Απότομη αύξηση βάρους/παχυσαρκία 4
Υψηλή χοληστερόλη και τριγλυκερίδια 4
Είμαι:
Κάτω των 35 0
Μεταξύ 35 και 49 2
Μεταξύ 50 και 64 4
ʼνω των 65 6
Έχω:
Φυσιολογικό βάρος 0
Λιγότερα από 10 κιλά πάνω
από το φυσιολογικό 2
Μεταξύ 10 και 20 κιλά πάνω
από το φυσιολογικό 4
Περισσότερα από 20 κιλά πάνω
από το φυσιολογικό 6
Παίρνω καθημερινά φάρμακα:
Ορμόνες σε αντικατάσταση αυτών
που δεν παράγει ο οργανισμός μου 3
Αντιφλεγμονώδη μη στεροειδή,κορτιζόνη 3
Διουρητικά 3
Β-αδρενεργικούς αναστολείς (καρδιολο-
γικά όπως η μετοπρολόλη,ατενολόλη) 3
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
Νιώθω κούραση και πείνα νωρίς το
απόγευμα 3
Συνηθίζω να τρώω λίγο τη νύχτα 3
Μασάω τσίχλα συχνά ή καραμέλες 2
Ανάμεσα στα γεύματα πίνω καφέ
ή τσάι με ζάχαρη ή ζαχαρίνη 2
Πίνω αναψυκτικά με ανθρακικό και
ζάχαρη ανάμεσα στα γεύματα 2
Συχνά τρώω τσιπς, μπισκότα ή γλυκά 4
Τρώω φαγητά με πολλά λιπαρά σχεδόν
καθημερινά 2
Συνήθως τρώω τουλάχιστον ένα από τα
παρακάτω σε κάθε γεύμα: ψωμί,
ζυμαρικά,ρύζι ή άλλα αμυλούχα,φρούτα
και γλυκά 4
Συχνά τρώω χωρίς να πεινάω πραγματικά 2
Όταν αρχίσω να τρώω γλυκά ή μεζέδες
ή τροφές με άμυλο δεν μπορώ να
σταματήσω 2
Δεν χορταίνω με ένα γεύμα που έχει
μόνο κρέας και λαχανικά 2
Όταν νιώθω κούραση τρώω κάτι γλυκό
και συνέρχομαι 2
Όταν υπάρχουν ψωμί,πατάτες,ζυμαρικά
πατάτες ή γλυκά στο τραπέζι δεν τρώω
σαλάτες ή λαχανικά 2
Νιώθω σχεδόν εξαντλημένος ύστερα από
ένα μεγάλο γεύμα με ψωμί,ζυμαρικά ή
πατάτες και γλυκό, αλλά έχω μεγάλη
ενεργητικότητα ύστερα από ένα γεύμα
με κρέας ή ψάρι και σαλάτα μόνο 3
Νιώθω εκνευρισμό άν χάσω ή
καθυστερήσω ένα γεύμα 2
ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο
Έχω μεγάλη φυσική δραστηριότητα 0
Έχω μέτρια φυσική δραστηριότητα 2
Δεν έχω καμία φυσική δραστηριότητα 6
Συχνά είμαι εξαντλημένος και νιώθω
αδυναμία 3
ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΓΧΟΥΣ
Σημειώστε αυτό που ισχύει για σας
Συχνά βρίσκομαι σε πνευματική σύγχυση
ή κατάπτωση 2
Στην καθημερινή μου ζωή αντιμετωπίζω
αγχογόνες καταστάσεις:
Ποτέ ή σπανίως 0
Στη δουλειά ναι αλλά όχι στο σπίτι 2
Στο σπίτι ναι αλλά στη δουλειά όχι 3
Και στο σπίτι και στη δουλειά 6
Καπνίζω:
Ποτέ 0
Ένα με δύο πακέτα την ημέρα 4
Περισσότερα από δύο πακέτα την ημέρα 8
Πούρα ή πίπα 2
Πίνω μπύρα,κρασί ή άλλα οινοπνευματώδη
Σπανίως 0
Πότε πότε και σε μεγάλη ποσότητα 1
Μία με δύο φορές την εβδομάδα 1
Μία φορά την ημέρα 2
Δύο φορές την ημέρα ή συχνότερα 4
ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΟΥ
Σημειώστε όσα από τα παρακάτω σας ταλαιπωρούν:
Προβλήματα με τη χώνεψη 4
Συχνές ιγμορίτιδες 3
Εποχική αλλεργική ρινίτιδα 3
Αλλεργίες 3
Μολύνσεις(δέρματος,ουροποι ητικού) 3
Υπερευαισθησία σε χημικές ουσίες 3
Έκζεμα,φαγούρα,ψωρίαση ή εξανθήματα 3
ʼσθμα 3
ΑΠΟ 0-16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΙΝΣΟΥΛΙΝΟΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΑΠΟ 17-20 ΕΧΕΤΕ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ
ΑΠΟ 21-25 ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΡΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ
ΑΠΟ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΗΔΗ ΤΑ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ! (Αυτό δεν το λέει μέσα είναι δικό μου)
Κάντε και το ακόλουθο τεστ για τον ίδιο λόγο:
Μετρήστε με μεζούρα την περίμετρο της μέσης στο ύψος του αφαλού και στη συνέχεια την περίμετρο των γοφών.
Διαιρέστε τα εκατοστά της μέσης με τα εκατοστά των γοφών.Αν προκύπτει αποτέλεσμα μεγαλύτερο του 0,85 για τις γυναίκες
και μεγαλύτερο του 1 για τους άνδρες.. θα ακούσετε πάλι τα καμπανάκια!
Όλα τα παραπάνω είναι από το βιβλίο "ΙΣΟΓΛΥΚΑΙΜΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ" του παθολόγου-διαβητολόγου ειδικού σε θέματα διατροφής
Φαίδωνα-Lindberg-Χατζηπαναγιώτου
Κορίτσια μου γλυκά φεύγω και πάλι αεροπορικώς.. θα επανέλθω το βράδι. Φιλιά σε όλες!
29-05-2009, 17:03 #118
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.....
42 ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕΤΡΙΑ,ΤΟΥ ΤΕΣΤ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΕΒΑΙΒΕΩΣΗ.
ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΕΝΝΥ?
ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ.
29-05-2009, 21:33 #119
Πενυ χρησιμα αυτα που ανεβαζεις εδω.Στο τεστ βγαζω σκορ 25.Το γλιτωνω,δεν το γλιτωνω δηλαδη!
30-05-2009, 00:28 #120
Καλησπέρα cysters!!! Το μεσημέρι "πέταξα" το ερωτηματολόγιο με copy-paste λόγω βιασύνης και ούτε που πρόλαβα να δω καλά καλά τα νέα σας! Χαίρομαι που βλέπω ηθικό ακμαίο και καλή διάθεση! Είναι τα βασικά και απαραίτητα για να την παλεύουμε.
Μαρικάκι ζυγίζεσαι αυριο διαβάζω! Θα περιμένουμε να ακούσουμε τα νέα.. και εγώ είμαι σίγουρη πως θα είναι όπως πρέπει! Δεν έχει σημασία αν χάνουμε λίγο ή πολύ, αλλά είναι η δύναμη της ρημάδας της ζυγαριάς.. που με λίγα γραμμάρια πάνω ή κάτω μας φτιάχνει ή μας χαλάει τη μέρα.. ή μάλλον τη βδομάδα! Η δική σου αύριο θα είναι ΚΑΛΗ μέρα το ξέρω!
Παρακαλείται επίσης κάποιος από αυτούς που περιδιαβαίνουν τους αιθέρες, να βρει και να μας επιστρέψει το Γλυκούλι που είναι κάπου εκεί πάνω!Αναρωτιέμαι αν θα κατεβεί για επίσημο ζύγισμα! Το στομάχι εύχομαι να είναι περαστικό.. η διάθεση μόνιμη και κολλητική!
etet αυτό που λες για τη συντήρηση είναι αυτό που κάναμε ΟΛΟΙ! Σφίγγεις ακόμη περισσότερο τα λουριά, σφίγγει και ο μεταβολισμός τις καύσεις του (για να μπορέσει να επιβιώσει περισσότερο χρόνο με λιγότερο φαγητό, καθώς νομίζει ότι υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα τροφής) και μετά έρχεται το τέλος της δίαιτας με τις γνώριμες σε όλους συνέπειες. Εδώ ταιριάζει απόλυτα το "στερνή μου γνώση". Όσο για τα πρηξίματά σου.. αχ πόσο σε νιώθω! Το δίμηνο είναι αβάσταχτο.
Αθηνά ήθελα να σου πω το εξής: Ξέρω ότι είναι βάρβαρο να το λέω αυτό σε άνθρωπο που κάνει δίαιτα.. αλλά την προηγούμενη μέρα από την καμπύλη ρίξτο λίγο έξω με υδατάνθρακες.. βραστές πατάτες, μπανάνες, ρύζια, κανένα γλυκάκι γιατί φοβάμαι ότι σε περίοδο δίαιτας, ακόμα και να υπάρχει προβληματάκι δεν θα φανεί. Και το 46΄στο ερωτηματολόγιο όσο να πεις κάτι λέει! Δεν ξέρω βέβαια τι άλλες εξετάσεις σου έγραψε.. οπότε μπορεί να κάνω και λάθος. Χαίρομαι πολύ πάντως που τα χάπια σε βοηθάνε, αξίζει τον κόπο η προσπάθεια! Το μεσημέρι δεν έφυγα αεροπορικώς κυριολεκτικά.. απλά έτρεχα πανικόβλητη! Πολύ τρέξιμο στη δουλειά!
Ευχή έκανες και τη μέτρηση της μέσης; Το 25 είναι πολύ μικρότερο από το δικό μου που παρ'όλες τις βελτιωμένες μου συνήθειες μου βγαίνει 38! Τους πολλούς πόντους τους παίρνω από το κληρονομικό κομάτι που σε μένα είναι βεβαρυμένο! ΑΤΙΜΑ ΓΟΝΙΔΙΑ!! Ο άλλος δείκτης με τη μέση μου βγαίνει 0,93 αν θυμάμαι καλά. Και από τις δυο πλευρές χαμένη
Να είστε καλά και να έχουμε ένα καλό και ξεκούραστο Σαββατοκύριακο! Φιλάκια σταυρωτά σε όλες!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....