ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ - Page 82
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 82 of 128 FirstFirst ... 3272808182838492 ... LastLast
Results 1,216 to 1,230 of 1906
    Senior Member
    esceden Αννουλα τι ωραια κεφια ειναι αυτα!
    Χαιρομαι πολυ που το κολυμβητηριο σε βοηθαει να κανεις κορμαρα! Με δελεαζεις! Αλλα δεν εχω καποιο κοντα και ετσι το αφηνω...Συνεχισε ομως εσυ! τα πας υπεροχα! Και τι βλεπω? καινουριο τζιν και μαλιστα νουμερο 34??? ουαου!!!! Και εις κατωτερα λοιπον!!!
    φιλια

Senior Member
    Και νομιζω ηρθε η ωρα να γραψω και ολοκληρωμενα τα νεα μου απο το Βολο!
    Φτασαμε εκει Παρασκευη κατα τις 3.30 μ.μ. (ο συζυγος ειχε αδεια και Παρασκευη). Τακτοποιηθηκαμε στο ξενοδοχειο το οποιο ηταν παρα πολυ ωραιο και με πολλες ανεσεις και ομορφιες! Καναμε μια βολτα στο καφε του ξενοδοχειου και απολαυσαμε ενα υπεροχο καφε! Σε λιγο εφτασαν και οι φιλοι μας (ζευγαρια) και πηγαμε σ ενα τσιπουραδικο! (τι αλλο στο Βολο!!! χα). ΦαγαΝε ενα σωρο υπεροχα θαλασσινα και εγω αρκεστηκα σε μια μαρουλοσαλατα και μιση μεριδα μανιταρια ψητα! (αντεξα στον πειρασμο). Περπατησαμε στο λιμανι και απολαυσαμε ενα υπεροχο βραδυνο περιπατο! Η ωρα ειχε παει 12.00 και ετσι πηγαμε για ...υπνο . To πρωινο το ξοδεψαμε σε βολτιτσες εδω και εκει, στην αγορα (δεν αγορασα κατι) και σε χαλαρη ωρα μεταξυ της παρεας! Το βραδακι φαγητο σε μια ταβερνα με ...σουβλες!!! Προσπαθησα να κρατηθω βρε κοριτσια αλλα το αρνι με καλουσε μπε και μπε για να το φαω(esceden οχι εσενα), το κοντοσουβλι μου εριχνε συνεχεια ματιες και το δε κοκορετσι... δεν σταματησε να με φλερταρει!!!! Αποτελεσμα εφαγα περιπου 100 γρ αρνι με 3 κομματακια κοντοσουβλι 2 πιρουνιες κοκορετσι. Απολαυσα λιγο τζατζικι, πυραυλο στο σκορδο (ευτυχως εφαγε και το μωρο μου) και λιγη λαχανοσαλατα φουλ στο λαδι. Κολαστηκα με ολα αυτα! Και μετα στο ξενοδοχειο για ....υπνο . Tην Κυριακη την ξοδεψαμε μονοι μας με το ταιρι μου και πηγαμε Πηλιο! Πορταρια Μακρυνιτσα κλπ. Αγορασαμε και τα γλυκα του κουταλιου για τις γιαγιαδες που κρατησαν τα αγγελουδια μου!
    Ξερω πως εγραψα πολλα για τα φαγητα αλλα ειχα την εννοια μου να μην ξεφυγω. Σαν μενου ταβερνας ειναι το ποστ αλλα τι να κανω? σε σας θα τα πω ολα!!!
    Ευχαριστηθηκαμε τις βολτες και το ομορφο λιμανι. Περπατησαμε στην αγορα και απολαυσαμε τα υπεροχα τσιπουραδικα και οχι μονο του Βολου! Γενικα περασαμε υπεροχα! Και οι δυο γυρισαμε κουρασμενοι μεν αλλα με χαμογελο στα χειλη!
    Καταληγοντας περασα πολυ ομορφα με το ταιρι μου. Ηταν πολυ καλο που ειχαμε χρονο για εμας! Το ευχαριστηθηκαμε! Οσο για τις 'τσαχπινιες' (Ναταλια) ηταν πολλες και διαφορετικες για να γυμνασουμε ολους τους μυες!!! χα χα χα Ποιος το πε οτι εμεις οι αφρατουλες δεν μπορουμε να κανουμε 'τσαχπινιες'???

(Οσο για τον καλο σου Ναταλια ....μου εδωσε το τηλεφωνο του και μου ειπε οτι τελικα αν εχεις την 'καταλληλη' παρεα ολες οι πολεις ειναι ερωτικες! Σε περιμενει κατω στο λιμανι λοιπον στο μεγαλο ρολοι!)

Κοριτσακια εδω σταματαω και αν σκεφτω κατι αλλο σας το γραφω! Ευχομαι τετοια ομορφα ταξιδακια να απολαβανουμε ολες μας και μαλιστα συχνα!!!
    φιλακια σε ολες γλυκα!

Senior Member
    νεκταρια μου, κρατηθηκες δεν θα πει τιποτε...εγω δεν το κανω ποτε αυτο. βουρ στο φαι ειμαι παντα. σιγα καλε μη το ειδαμε για μενου ταβερνας. αυτο δεν ειναι μενου, αυτο ειναι δοκιμασα και εφυγα....χαιρομαι που περασες τοσο ωραια. ειναι απολαυση να εισαι χωρις τα παιδια, το ζω αρκετα συχνα εγω η τυχερη.

και ωστε, τελικα τον βρηκαμε το μορφονιο και την περιμενει? ε, ας τη στειλουμε λοιπον στο βολο να τον βρει. ποτε της εκλεισες το ραντεβου? να την ενημερωσεις με u2u ok? εχουμε και μελη στο βολο. ναταλια δεν πας καμια βολτα?

βλεπω εμφανισεις απο ζεν αρνακι νουμερο 34, απο τη συναδελφο μου τη τρελλοναταλοχτυπημενη, απο την τετουλα μας, απο τη πιθανομελουσοκουμπαρα με το φασουλακι που ειδα και τη φωτογραφια του....φιλακια πολλα σε ολες και καλημεροβδομαδα

Senior Member
    κοριτσια δεν μπορω να μην το πω, μπορει να μην προλαβα να δω το φασουλακι την πενουλας, αλλα η πενουλα εγινε μια κουκλα, φουσκωσε το μαγουλακι λιγο και εγινε πολυ γλυκια, αχ τι ωραια πραγματα..............

Senior Member
    Κορίτσια μου γλυκά καλησπέρα! Λίγο τεντωμένη η καλησπέρα καθότι σήμερα πλακώθηκα στο τηλέφωνο με τη λογίστριά μου το μεσημεράκι.. και το απόγευμα πλακώθηκα επίσης με 15 νοματέους στη συνέλευση της πολυκατοικίας κάτω από την οποία έχω την τύχη να στεγάζεται το φροντιστήριό μου! Σε γενικές γραμές για μένα σήμερα η μέρα εξελίχθηκε αντί για Αγίου Ανδρέα (βοήθειά μας) σε αγίου τσαμπουκά! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν παρεμπιπτόντως
    Τα του καφέ τώρα.. θέλετε να το πιστέψετε θέλετε όχι.. τόσα χρόνια στη Θεσσαλονίκη.. εγώ πρώτη φορά πήγα στον πύργο του ΟΤΕ για καφέ! Μπορώ να πω πως έχει την πλάκα του αυτό το γύρω γύρω, δεδομένου του ότι το κεντρικό μέρος μένει σταθερό και κάνεις βόλτες γύρω από το μπαρ και απ'οσους κάθονται τοίχο τοίχο! Τα παιδιά ζωγράφισαν, ανακάτεψαν, σηκώθηκαν και ξανάκατσαν χ 100 και γενικά μια αναστάτωση την κάναμε.. του στραβού το δίκιο να το πούμε! Αλλά ήταν ωραία όπως πάντα και ΝΑΙ Μπαρμπούνι μου το κέικ ήταν πεντανόστιμο και χρησίμεψε και ως κολατσιό στο σχολείο σήμερα καθώς το παιδί μου απαρνήθηκε το τοστ για χατήρι του!
    Όσο για τη Βάσια μας.. και όχι δεν ανταποδίδω το κοπλιμέντο.. είναι σαν να έχει "μπει" στο πλύσιμο ένα πράγμα.. και το πολυπόθητο 6 είναι θέμα χρόνου είμαι σίγουρο! Το Βασουλοζούζουνο δεν άντεξε τόση ζωγραφική και μας την πήρε νωρίς βέβαια.. αλλά την επόμενη φορά παιδότοπος για να'χουμε το κεφάλι μας ήσυχο
    Πάω να πιάσω και γω τα οοοομ τώρα.. γιατί σήμερα η μέρα ήταν και μη χειρότερα! Φιλιά πολλά σε όλα τα κορίτσια.. και αυτόν τον χμμ.. "ύπνο" το Βολιώτικο θα τον σχολιάσω σε επόμενο ποστ! Και γω μετά από τα Γιάννενα έκανα τις μεγάλες ανακαλύψεις

Senior Member
    Originally posted by basia
    κοριτσια δεν μπορω να μην το πω, μπορει να μην προλαβα να δω το φασουλακι την πενουλας, αλλα η πενουλα εγινε μια κουκλα, φουσκωσε το μαγουλακι λιγο και εγινε πολυ γλυκια, αχ τι ωραια πραγματα..............
    Πως να μην το σχολιάσω αυτό!!! Βρε Βάσια μου γλυκειά.. ξέρεις τι αγώνα έκανα εγώ για να φύγει το μάγουλο-ετοιμάζομαι να εκραγώ ως φούσκα εδώ και τόσους μήνες;; Δεν το περίμενα να το ακούσω αυτό ως κοπλιμέντο, ομολογώ με σόκαρες!!! Ότι γλύκανα μου το΄χουν πει κι άλλοι.. βρε λες να είναι αγόρι; Δεν θα πω σε κανέναν πόσο σου πήγαινε το φόρεμα γιατί θα νομίζουν πως ανταλλάσουμε φιλοφρονήσεις

Senior Member
    ξερεις αυτο που μου ειπες μου θυμησε το σχολιο της φουρναρισσας της γειτονιας μου που ειλικρινα ειχε να με δει απο τοτε που εκανα την εγχειρηση, πηγα προχθες για να παρω γαλα για την μικρη μιας και ειχαμε ξεμεινει και μου ειπε πως χοντρη ημουν πιο γλυκια,
    την αλλη μερα που πηγα στο γυμναστηριο κατι λεγαμε και ανεφερα αυτο το σχολιο στη γυμναστρια μου, και μου απανταει ε τι να κανει η γυναικα, οτι μπορει κανει για να πουλησει.......

καπως ετσι και εγω, αληθεια μου αρεσες πιο πολυ ετσι, ενταξει να μεινει στο μαγουλο ομως,
    αυτο για το αγορι το ελπιζω και εγω, αν και εσυ θελεις αγορακι φυσικα,
    αλλα να σου πω την αληθεια δεν τα πιστευω, γιατι και εγω στην εγκυμοσυνη μου ειχα γλυκανει παρα πολυ, αφου μεχρι και η πεθερα μου μου ελεγε βρε συ σιγουρα σου ειπε ο γιατρος κοριτσι, γιατι αποκλειεται με αυτη την κοιλια και αυτο το προσωπο να κανεις κοριτσι.

Senior Member
    εγω παντως το χαμηλοκαβαλο ηθελα να δω...
    οσο για το κεικ, να το ηξερα βρε πεννυ μου...εχθες αφου αδειασα το μισο τετραγωνο ταψι στο στομαχι μου (πλην των λιγων κομματιων που σας τυλιξα), το αλλο μισο το εστειλα στον καδο.....
    καλα τοσο πολυ σας αρεσε? και με κομμενο τον καμμενο πατο και καθισμενο? που και να το ειχα πετυχει δηλαδη? να σας δωσω συνταγη να το κανετε βασιλοπιττα? ετσι το ειχα βρει εγω. ηθελα ευκολη βασιλοπιττα να κανω αλλά δεν ηθελα το γνωστο κεικ, ουτε ηθελα να μπω στη διαδικασια τσουρεκιων που οσες ξερουν βγαζουν την μπεμπελη...και φυσικα που να πω να αγορασω ετοιμη? να δωσω τοσα λεφτα? αμαρτια....(ξυλο που το θελω....και εναν ψυχολογο επισης θελω μπας και μου λυσει το προβλημα μου....)

φιλακια σε ολες και κυριως στην φουσκομαγουλου (τωρα σε εσκασα, δεν υπαρχει περιπτωση)

Senior Member
    γειά σας μπουμπούκες μου!!!!!!!

Καταρχήν θα ήθελα να εκφράσω τα δυνατά αισθήματα ζήλειας που μου δημιουργήσατε κυρίες πένυ, μπαρμπούνι κ βάσια... τα νεύρα μου ρε κορίτσια... γιατί να είμαστε τόσο μακριά???΄οχι τίποτε άλλο έχασα και το κέικ...γκρ..

Συνεχίζω με το συναδελφάκι μου την μπαρμπαρα.. ωστε έτσι ε??? υπάρχουν και άλλοι που τραβάνε το μαρτύριο μου. κ εγώ ακριβώς υπευθυνη διασφάλισης ποιότητας του συστήματος είμαι ..κ άσε τι γολγοθά έχω μπροστά μου..αλλά δε μου φτάνει μόνον αυτό.. η εταιρεία μου εχει να κάνει με καθαρισμούς και ταπητοκαθαριστήρια. και τώρα είμαστε στη χειρότερη περίοδο.. φούλ από δουλειά και εγώ κατα κανόνα είμαι υπεύθυνη σε όλα( ραντεβού, λογιστήριο,διαγωνισμοί κ πολλά άλλα..) και έχω κουραστεί απίστευτα........εμέις περνάμε από τους Αγγλους τους L'Loyds οι οποίοι είναι υπερβολικά αυστηροί... τα νεύρα μου..
    Αρα κοριτσάκι μου καταλαβαίνεις τι περνάω εε???
    κ για να μη ξεχνιόμαστε περιμένω κέικ!!!! φιλιά

Βάσια, Περαστικά στο μικρούλι βασουλίνι μας και υπομονή .. θα περάσει!! τα έχουν αυτά τα παιδάκια .. ξέρεις το ένα με το άλλο κολλάνε.. και εάν η μικρή έχει κ ευαισθησία είναι πιο επιρρεπής...

Πενούλα μου αγαπούλα μου πώς είσαι?? να προσέχεις θέλω κ να μη μου συγχύζεσαι και αν σε ξαναπειράξει κανένας βάλε μια φωνή κ έφτασα.... ʼντε μη τους δείρω όλους!!

Αννα μου του λόχου, 34 είδα η έκαναν πουλάκια τα μάτια μου???? Μα εσύ κορίτσι μου σκίζεις... Αντε τώρα που θα τελειώσει κ ο ούγκ ποιός σας ποιάνει..

Νεκταρία μου όλα καλά απ΄ότι είδα.. τις βάλαμε τις φωτιές στο Βόλο και στο Πήλιο.. Έτσι έτσι.. τέτοια θέλω να ακούω..

Σοφάκι μου δίμετρο, τι μου γίνεσαι ?? για μπές και πές μας τα νέα σου..

Τετουλίνι μου.. δεν το θέλει η μοίρα μας τελικά.. πρέπει να δώσουμε ραντεβού τηλεφωνικό μάλλον....

Ναταλία μου.... άλλοι λένε 301 κ σήμερα... κ εγώ λέω.. 15 κ σήμερα... με πιάνεις??????

φιλάκια πολλά πολλά σε όλες!!! καλό μεσημέρι!!

κ καλό μήνα!!!

Senior Member
    Originally posted by BARB3

φιλακια σε ολες και κυριως στην φουσκομαγουλου (τωρα σε εσκασα, δεν υπαρχει περιπτωση)
    Για να προσέχουμε πως μιλάμε...

ααααα μπαρμπούνι μη μου πειράζεις το πενάκι θα σε δείρω... όχι τίποτα άλλο είναι ευαισθητούλι τώρα το μωρό μου... ο ερωτάς μου ο αγιάτρευτος... χιχι

Senior Member
    Originally posted by eugenia_
    Συνεχίζω με το συναδελφάκι μου την μπαρμπαρα.. ωστε έτσι ε??? υπάρχουν και άλλοι που τραβάνε το μαρτύριο μου. κ εγώ ακριβώς υπευθυνη διασφάλισης ποιότητας του συστήματος είμαι ..κ άσε τι γολγοθά έχω μπροστά μου..αλλά δε μου φτάνει μόνον αυτό.. η εταιρεία μου εχει να κάνει με καθαρισμούς και ταπητοκαθαριστήρια. και τώρα είμαστε στη χειρότερη περίοδο.. φούλ από δουλειά και εγώ κατα κανόνα είμαι υπεύθυνη σε όλα( ραντεβού, λογιστήριο,διαγωνισμοί κ πολλά άλλα..) και έχω κουραστεί απίστευτα........εμέις περνάμε από τους Αγγλους τους L'Loyds οι οποίοι είναι υπερβολικά αυστηροί... τα νεύρα μου..
    Αρα κοριτσάκι μου καταλαβαίνεις τι περνάω εε???
    βρε συναδελφισσα, την εταιρια εσυ δεν την διαλεγεις? πανε σε μια που δεν κοβουν κανεναν να εισαι σιγουρη και χωρις αγχος....πανε σε καμια που δινει τηλεφωνικα τα πιστοποιητικα να γλιτωσεις και την επισκεψη...ετσι εχω ακουσει...εγω ειμαι στο χωρο τροφιμων και επειδη εξαγουμε το 99,99% της παραγωγης και μας επισκεπτονται για ελεγχο και ολοι οι μεγαλοι πελατες δεν εχει τετοια δυστυχως. στο χωρο σας ομως...
    εγω εχω διαλεξει την qms. το παν ειναι ο επιθεωρητης να ειναι λογικος. ποσα χρονια εισαι στη συγκεκριμενη θεση? εγω 10. εχω αλλαξει 3-4 εταιριες. τον τελευταιο ελεγκτη τον εχω 4-5 χρονια και ειμαστε σχεδον φιλαρακια. οχι οτι δεν κανει την δουλεια του -δεν μπορει αλλωστε αφου ερχονται και οι ξενοι και διασταυρωνουν τα reports....αλλά το θεμα ειναι να μην ειναι κολλημενος και να μη σου βρει χοντραδες.

παντως σε καταλαβαινω οσο δεν γινεται. φυσικα και πρεπει να κανονισεις την επομενη φορα να κανεις τον ελεγχο ενα μηνα μετα και την μεθεπομενη ακομη ενα μηνα ωστε να μη πεφτει πανω στις γιορτες και να εχεις μια αλφα ανεση βρε παιδι μου....

αχ ευγενιτσα μου. τι καλα που σε βρηκα να μοιραζομαστε τον πονο μας. την επομενη πεμπτη περιμενω εναν αγγλο να μου βαλει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι αλλά δεν μασαω....οταν μου ερχονται 20 ελεγκτες απο 2 ημερες ο καθενας συνηθως μεσα στους 2 καλοκαιρινους μηνες τους οποιους πρεπει να ταιζω και τα βραδυα εξω, να ξημεροβραδιαζομαι στη δουλεια και να τρεχει η παραγωγη στο φουλ σε 24ωρη βαση και να πρεπει να ειμαι παντου παρων, στο τελος λεω "δεν παν να γ#$%^θουν ολοι? ας γραψουν οτι θελουν"....με πιανεις ε?

κοριτσια αρχιζω να καταχρηζομαι την φιλοξενια σας....μαλωστε με....

πεννακι μου ζεις ή εσκασες? ε, βεβαια πηρες τον τεντζερη πηγες βολτα και shopping therapy, goodys κλπ, που μετα χρονος και για εμας...εχε χαρη που σε δικαιολογουμε ολες λογω του φασολακιου.....

Junior Member
    γεια σας!εψαχνα πληροφοριες για αυτο το βασανο που λεγεται πολυκυστικες ωοθηκες και σας ανακαλυψα!δεν ξερω αν εχει ειπωθει απο αλλη κοπελα αλλα υπαρχει παραρτημα του ευγενιδειου νοσοκομειου που ασχολειται μονο με αυτο το προβλημα!εγω εκει παω και μπορω να πω οτι ειναι καλα οργανωμενο εχει ενδοκρινολογους διατροφολογους και ψυχολογους.

Senior Member
    Γεια σας και απο μενα

Γεια σου Εμιλυ καλωσορισες στην παρεα μας. Σιγουρα θα βοηθηθεις και εσυ εδω οπως ολες μας!

Μετα απο αρκετες μερες καταφερα να μπω να διαβασω και να σας γραψω τα νεα μου και εγω.
    Τις τελευταιες μερες ζω μια τρελα και ενα τρεξιμο..... εχω κουραστει πολυ και σωματικα αλλα κυριως ψυχικα! Προεκυψαν διαφορα (δεν εχουν σχεση με μενα και την οικογενεια μου αλλα με φιλους καλους) οποτε ετρεχα να στηριξω, να βοηθησω και να κανω οτι μπορω σε διαφορετικα ατομα και θεματα. Ταυτοχρονα τα ακουσα και απο μια αξιολογη γυναικα χωρις να φταιω η καημενη ...οποτε 'επεσα'....
    feeling blue.... αυριο ομως ξημερωνει μια καινουρια μερα....

Και τα νεα μου σχετικα με τη διαιτα δεν ειναι και πολυ ευχαριστα. Ζυγιστηκα και ειμαι 200 γρ. πανω στη ζυγαρια, μετρηθηκα ομως και με δειχνει 1 εκατοστο κατω. Να συμπληρωσω βεβαια οτι εχθες αδιαθετησα κιολας, οποτε θα εχω σωστη και ακριβη μετρηση την επομενη εβδομαδα.

Δεν μπορω να καταλαβω ρε σεις κοριτσια....ολα τα καλα μαζι θα σε βρουν αλλα και ολα τα ασχημα παλι μαζι θα σε βρουν...
    any way συνεχιζουμε...και που θα παει ...θα φτιαξουν τα πραγματα. Βλεπουμε στα θετικα...
    φιλακια σε ολες

Senior Member
    τι κάνετε κοριτσάκια??? μπήκα για μια γρήγορη καλημέρα μιάς και είναι το πλέον εφικτό...... τρέξιμο τρέξιμο τρέξιμο και πάλι τρέξιμο........ δεν αφήνω ποτέ κενά,σας διαβάζω και σας σκέφτομαι πάντα.... αλλά δεν βρίσκω καθόλου κουράγιο για γράψιμο...... μαζεύομαι καθημερινά με τις μεγάλες ώρες και το μόνο που θέλω να κάνω είναι να ξεραθώ....... δε θα έρθουν τα χριστούγεννα???? θα έρθουν όπου να ναι..........
    έπειτα από το γεγονός της απώλειας της ονειρένιας..... είναι αλήθεια ότι μου έφυγε κάθε διάθεση για τα συνιθισμένα μου τρελλά γιγαντοπόστ..... περιορίζομαι λοιπόν πρός το παρόν σε τούτο δω....... παρότι δεν την γνώρισα, ταρακουνήθηκα.....
    τα φιλιά μου σε νέες και παλιότερες..........α! και τα καλωσορίσματά μου στα ολοκαίνουρια φρέσκα μέλη της παρεούλας μας................
    φιλιά πολλά...............και ευχές και ένα όμορφο σκ!!!!!

Junior Member
    γεια σας και παλι κοριτσια!χαιρομαι παρα πολυ που βρηκα ατομα που ξερουν απο πολυκυστικες ωοθηκες!ξερετε δεν εχω προβλημα με τα κιλα μου βεβαια την αλλη εβδομαδα αρχιζω ισοθερμικη διαιτα και τα 5 παραπανισια κιλα που εχω μου ειπε η διαιτολογος θα φυγουν αν και εχω φρικαρει λιγο με το γεγονος οχι ξανα σοκολατες.το προβλημα μου ειναι η τριχοφυια!πολλες φορες κοιταζομαι στο καθρεφτη και μου θυμιζω περισσοτερο αντρα παρα γυναικα!εσεις οταν αρχισατε διαιτα ειδατε καμια βελτιωση σε αυτο το θεμα (αν το αντιμετωπιζατε)?

Page 82 of 128 FirstFirst ... 3272808182838492 ... LastLast