ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ - Page 83
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 83 of 128 FirstFirst ... 3373818283848593 ... LastLast
Results 1,231 to 1,245 of 1906
    Senior Member
    Κορίτσια μου καλησπέρα! Ξέρω πως εξαφανίστηκα τις τελευταίες μέρες.. αλλά όπως και το Σοφάκι και το Νεταρίνι μας έτσι και γω έτρεχα πανικόβλητη το τελευταίο διάστημα. Να καλωσορίσω και το καινούριο μας κορίτσι με τη σειρά μου!! Έμιλυ καλώς μας ήρθες και εύχομαι εδώ να βρεις απαντήσεις σε ερωτήματα που σε ζορίζουν. Όσο γι αυτό που ρωτάς για την τριχοφυία.. δυστυχώς η μόνη λύση είναι τα αντισυλλυπτικά με δεύτερο βήμα το λέιζερ. Αν ρυθμιστούν και τα ορμονικά σου θέματα θα δεις τρομερή διαφορά! Όπως και να χει πάντως.. να μας κρατάς ενήμερες!

Συγχωρήστε μου το λακωνικό μήνυμα για σήμερα.. είμαι ακόμη επηρρεασμένη από το χαμό της Ονειρένιας και δεν έχω ιδιαίτερα κέφια! Να έχουμε ένα ήσυχο βράδι εύχομαι!

Υ.Γ. Μωροενημέρωση: Όλα βαίνουν καλώς!
    Υ.Γ.2 Μου λείπετε όλες

Senior Member
    Καλησπέρα κουκλες.. Μεταμεσονύκτια επίσκεψη απο μένα.. Σαββατοβραδο! Μα ειμαι ξενερωτη η δεν ειμαι? Απαπαπαπα!

Περασα απλα να δωσω το "παρον"! Μην με ξεχάσετε κιολας!

Η αληθεια ειναι πως τα νεα της ονειρενιας οσο να ναι εχουν φερει ενα συννεφο πανω απο την οποια διαθεση μου για πλακιτσα. Και ετσι πρεπει να γινεται, οπως και να εχει. Στους ανθρωπους που φευγουν πρεπει να δωσουμε χρονο.. Για την θλιψη, την οργη, το γιατι, την αναποληση, το δακρυ.. Και απο τα γραφομενα της, σ αυτην την κοπελα αξιζαν πολλα. Δυναμη στους δικους της και σ οποιον απο εδω μεσα ειχε ερθει πιο κοντα της..

Χρονια πολλα στους Νικους και στις Νικολέττες.. Και ας ελπίζω η σχολή μου (γνωστή και ως δεύτερο σπιτι.. κοπανάμε 10ωρα εκει) να μείνει όρθια, και να μην εκμεταλλευτουν και φέτος κακομαθημενοι τραμπουκοι τις καταστασεις για να κρατησουν ομηρο μια ολόκληρη πολη. Ας μην εκμεταλλευονται το ονομα ενος παιδιου που εφυγε τοσο αδικα κ τοσο νωρις, όσοι ψάχνουν αφορμή να "ξεσπασουν" με λάθος τροπο, εις βαρος αθώων. Ουτε ποιτικοι, ουτε πολιτικαντηδες.

Φοβάμαι τη μερα που ξημερώνει. Γιατί όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, ενα χρονο μετά, τιποτε δεν ειναι ίδιο στην περιοχή γύρω απο το Πολυτεχνειο. Επικρατεί η εικόνα της εγκατάλειψης, έχουν κλείσει πάνω από τα μισά μαγαζιά, και τα ίχνη από τις πετρες και τις μολότωφ ακομα στις πινακίδες των οδών..

Φυγαδέψαμε όπως όπως ότι μπορέσαμε από τα πράγματα που είχαμε στη σχολή. (Ειμαι στην διπλωματική μου, και έχουμε οι τελειόφοιτοι κάποιον χώρο εν είδη "γραφείου" -λεγεται καμαρινι- για να μπορουμε να δουλευουμε εκει). Ακόμα όμως κόπος μηνών είναι "εγκλωβισμένη" στην κλειδαμπαρωμένη σχολή..

Και εγώ μένω να αναρωτιέμαι.. γιατί να φεύγω σαν τον φυγά από τον χώρο όπου δικαιωματικά και περα απ όλους ανήκω εγώ?? Οι χειρότεροι πολεμοι στο όνομα της ειρήνης, και οι χειρότερες παραβιάσεις στο ονομα των δικαιωματων λοιπον..

συγνώμη για την θλιψη, το θυμό και την απαισιοδοξία.. Ας ελπίσουμε πως αδικα ανησυχώ.. Αλλα το καταραμένο μου το ενστικτο δεν πεφτει ευκολα έξω..

σας σκεφτομαι ολες. να προσεχετε τους εαυτους σας και να δειχνετε στους δικους σας ανθρωπους συνεχεια την αγαπη σας. μονο αυτο μενει!

Senior Member
    Γεια σας όμορφες!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!
    Έμιλυ μου σε καλωσορίζω κ εγω στην ομάδα μας και για οτιδήποτε χρειαστείς είμαστε στη διάθεσή σου. Οσον αφορά την τριχοφυια κ εγω μια από τα ίδια ... κάθε εβδομάδα κάνω αποτρίχωση στο πηγούνι.. απελπιστική η κατάσταση... βέβαια εγώ έχω κ πρόβλημα με το βάρος κ τρελόοοο κύκλο.. άστα ..

Μπαρμπουνάκι μου, εμείς την διαλέγουμε την εταιρεία αλλά πήγαμε σαν βλάκες κ διαλέξαμε την πιο αυστηρή... βλέπεις θέλαμε το ISO με το σπαθί μας.. βέβαια εγώ δεν έχω να κάνω με τόσους πολλούς επιθεωρητές.. αλλά και αυτοί που είναι αρκούν..για να με αποτελειώσουν.. βρε συ μακάρι να έκανα μόνο αυτό.θα ήταν ψιλοπράγματα αλλά έχω και όλο το γραφείο επάνω στο κεφάλι μου και δεν το αντέχω.. κούραση κ χρόνος μηδέν.. Σήμερα Σάββατο ας πούμε δούλευα από τις 9 το πρωί έως κρατιέσαι?? στις 10 το βράδυ ήτοι 13 ώρες και είναι και Σάββατο.. εγώ να δεις πόσο χαίρομαι που βρήκα έναν άνθρωπο να πώ τον καημό μου.. τον εργασιακό.. μη ζηλευετε οι υπόλοιπες.. αλλά μήπως λες να τις ζαλίσαμε λιγουλάκι βρε ?? κ Λές να μας την πούν?? Φιλάκια!!

Πενούλα μου, όλους μας έχει συντριψει αυτό το περιστατικό με τη γωγω αλλά δυστυχώς έγινε και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να τη θυμόμαστε με αγάπη και να την κρατάμε μέσα μας ζωντανή.. Εσύ όμως προσπάθησε να ηρεμήσεις και να αποβάλλεις όσο μπορείς αυτή τη θλίψη γιατί στην κατάσταση που είσαι γίνεσαι περισσότερο ευάλωτη.. γι ἀυτό ηρέμησε ... σε παρακαλώ.. μιλήστε τσούπρες γιατί θα τη δείρουμε όλες μαζί..

Σοφάκι μου εσύ καρδούλα μου όλα καλά?? Γιατί τρέχεις πανικόβλητη ?? τι προσπαθείς να προλάβεις?? οτι κ εγω μάλλον εε??

βρέ κορίτσια μήπως είδατε εδώ γύρω κανένα ζέν αρνάκι??? η μήπως καμιά τετούλα?? όχι γιατι άφησε η πένυ την ''διακριτική πίεση'' κ θα την πιάσω εγώ.. για να κάνουμε τηνν εμφάνισή μας σιγά σιγά.. γιια να μαζευόμαστε και έβαλε και κρύο...

Βάσια κοριτσάρα μου όλα καλά εσύ?? η μικρούλα??

Ναταλάκι για σένα μωρό μου...

http://www.youtube.com/watch?v=oWXqsguTLPo

Φιλάκια σε όλες!! και μια γλυκιά καληνύχτα να συντοφεύει τους ουρανούς σας...

Senior Member
    ""συντροφεύει

δεν θα το διόρθωνα αλλά θα μου τη πεί η Ναταλία.. κ έτσι...

Junior Member
    Eυχαριστω πολυ κοριτσια για τις πληροφοριες και επισης σας ευχαριστω για το θερμο καλωσορισμα!οφειλω να ομολογησω οτι παρουσιαζεται αυτο το προβλημα ως κατι πραγματικο αντιμετωπισιμο μεσα απο τις ιστοριες σας και αυτο το λεω γιατι πριν δυο χρονια που εμαθα οτι εχω αυτο το συνδρομο λογω ακμης τρομαξα πραγματικα παρα πολυ!την τεταρτη αρχιζω διατροφη και καποιο φαρμακο για την υπερινσουλιναιμια με πολυ αισιοδοξια....ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    Originally posted by eugenia_
    ""συντροφεύει

δεν θα το διόρθωνα αλλά θα μου τη πεί η Ναταλία.. κ έτσι...
    μμμμμμμμμ...κακίες!Λες κι είμαι καμιά τέτοια εγώ!
    Από τη μία μοιάζω με Χίτλερ από την άλλη με τον Μπαμπινιώτη,
    πολύ κολακευτική ιδέα έχεις για μένα,κοπελιά!Μπράβο σου!
    Γι'αυτό άλλωστε μου αφιερώνεις και τραγούδι "ΑυτΟΣ που περιμένω"

Η αλήθεια είναι πάντως πως αλλού σκάλωσε το μάτι μου!

Originally posted by eugenia_

γι ἀυτό ηρέμησε ...
    Ήξερα πως είσαι κάποιας ηλικίας,αλλά...ψιλή στο α;
    Απορώ πού βρήκες όλο εκείνο το μακρυνάρι συμβόλων να τη σχηματίσεις!

Σου αφιερώνω κι εγώ ένα τραγουδάκι με τη σειρά μου,
    από εκείνα τα ωραία της εποχής σου!Δυστυχώς δε βγαίνουν
    πλέον τέτοια τραγούδια την σήμερον ημέραν!Αχ!Τα νιάτα!

--->http://www.youtube.com/watch?v=yRH037WjBqk

Senior Member
    Καλώς ήρθες 'Εμιλυ στην ομάδα των κυστοκόριτσων!
    Αν μέχρι τώρα πίστευες πως τα είχες βρει μπαστούνια
    με τις πολυκυστικές,τώρα να δεις τι σε περιμένει
    από τα κορίτσια τους!Κι έχουν και μία αρχηγό!Ουουου!
    Ο Θεός να σε φυλάει!Αποτρίχωση με βελόνα στο άνω χείλος
    εκεί κάτω από τη μύτη δεν είναι τίποτα μπροστά της!
    Καλό κουράγιο για όσα -φοβάμαι -θα τραβήξεις εδώ μέσα!
    Κατά μία έννοια βέβαια η διατροφή από Τετάρτη θα σου φανεί
    παιχνιδάκι!Είναι μια θετική οπτική κι αυτό!Καλή σου δύναμη πάντως!
    Θα σου χρειαστεί!Εγώ πάντως,σε προειδοποίησα!Τρέχα να σωθείς
    όσο είναι καιρός,Έμιλυ,ανήξερο άθώο πλασματάκι μου!Φιλάκιααααα

Senior Member
    emily μη την ακους ελα και θα περασεις καλα.....

Senior Member
    Ναταλια νεα σου απο Βολο θα μαθουμε? ή θα το αποφευγεις? χα

Εμιλυ μην τρομαζεις! χα χα ολες καλες ειναι εδω!

Μπαρμπιτα τι διαιτα κανεις και εχεις χασει τοσα πολλα κιλα? της Πεννυς? μπραβο σου παντος!

φιλια σε ολες!!!!!! μουτς

Junior Member
    γεια!δεν τρομαζω να ειναι καλα οι περισσοτερες ανδρικες ορμονες που παραγω.....η φωτο ειναι αψογη nadine thanks!Aυτα για σημερα γιατι ειναι και αργα και εχω μαθημα αυριο (οχι στο σχολειο)ιδιαιτερα εχω μιας και ξαναδινω πανελληνιες.Αχ,τεσπα φιλακια πολλα!!!

Senior Member
    καλημερα κοριτσια

εμιλυ, υπομονη, τα φοιτητικα χρονια θα σε ανταμοιψουν....

νεκταρια μου εναμιση χρονο προσπαθησα. οχι, δεν εκανα τη διαιτα της πεννυς. δεν μπορω να ακολουθησω τετοιες διαιτες εγω. με αρεσει να αυτοσχεδιαζω και να μαγειρευω οποτε με βολευει. η πεννυ ομως εχασε καπου 30 σε 6 μηνες αν θυμαμαι καλα. ειναι πλεον αδυνατη..........αντε και στα δικα μας....καμια 15 θελω εγω ακομη καθοτι κοντοστουπα αλλά δεν το βλεπω. ειμαι απο αυτες που δεν μπορουν να αυτοπειθαρχηθουν. και τα 18 που εχασα, παλι καλα....85,9 σημερα αλλα δεν αλλαζω τικερακι γιατι θα τα χασω συντομα

Junior Member
    κοριτσια βοηθεια σημερα πηγα στην διαιτολογο για να μου δωσει την διατροφη!λοιπον μου γραφει καθε μερα να τρωω συγκεκριμενη μεριδα κρεας η ψαρι και οσπρια και λαχανικα σε συγκεκριμενες μεριδες παντα!αλλα αν μια μερα φαω για παραδειγμα φακες θα πρεπει να φαω και κρεας η να φαω ψαρι και σαλατα πως θα τα συνδιαζω?και τι δηλαδη θα πρεπει καθε μερα να τρωω ψαρι η κρεας?φιλακια πολλα και καληνυχτα..........

Senior Member
    μπραβο σου Μπαρμπιτα για την προσπαθεια
    αντε συνεχισε ετσι και μεχρι το καλοκαιρι θα εισαι θεα! Θα χρειαστεις βεβαια καινουριο μαγιο αλλα ...τι να κανεις!
    Ευχομαι να εχεις δυνατη θεληση και πεισμα και να καταφερεις να χασεις και αυτα τα 15!
    Οσο για το τικερακι καλα κανεις και δεν το αλλαζεις!

Senior Member
    Originally posted by emily
    κοριτσια βοηθεια σημερα πηγα στην διαιτολογο για να μου δωσει την διατροφη!λοιπον μου γραφει καθε μερα να τρωω συγκεκριμενη μεριδα κρεας η ψαρι και οσπρια και λαχανικα σε συγκεκριμενες μεριδες παντα!αλλα αν μια μερα φαω για παραδειγμα φακες θα πρεπει να φαω και κρεας η να φαω ψαρι και σαλατα πως θα τα συνδιαζω?και τι δηλαδη θα πρεπει καθε μερα να τρωω ψαρι η κρεας?φιλακια πολλα και καληνυχτα..........
    Εμιλυ εισαι σιφουνας!χα χα παρε μια ανασα καλε!
    Αν καταλαβα καλα, σου δινει συγκεκριμενες μεριδες σε γραμμαρια (δεν ειναι κακο αν μπορεις και ζυγιζεις το γευμα σου, γιατι καποιοι δεν το αντεχουν αυτο). Μηπως αυτο που ρωτας, αν θα τρως καθε μερα κρεας και ψαρι, εχει να κανει με το να συνδιαζεις μεσα σε μια μερα να τρως και λαχανικα και πρωτεινη? Δηλαδη αν το μεσημερι φας φασολακια και σαλατα το βραδυ να χρειαστει να φας τονοσαλατα ωστε να παρεις απο ολες τις κατηγοριες φαγητων? γιατι δεν τον ρωτας καλυτερα για να σου λυθουν ολες οι αποριες σωστα? τηλεφωνησε του.

Και καλη συνεχεια :)))

Senior Member

Ο κακός ο λύκος εύχεται με όλη του την καλή καρδιά
    χρόνια πολλά στο λαχταριστό ζεναρνάκι του!
    Τώρα που αδυνατίζεις και δεν είσαι τόσο καλό μεζεδάκι
    για τα δοντάκια μου,θέλεις να γίνουμε φίλοι,κοκκαλιάρικο μου;
    Έλα,κόπιασε στο αρχοντικό μου!Μη φοβάσαι!Σου έχω ετοιμάσει γιορτούλα!
    Φέρε και τους φίλους σου άμα θέλεις,τα άλλα αρνάκια...--->Έλα!Εδώ!

Page 83 of 128 FirstFirst ... 3373818283848593 ... LastLast