ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ - Page 85
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 85 of 128 FirstFirst ... 3575838485868795 ... LastLast
Results 1,261 to 1,275 of 1906
    Senior Member
    Και ολα αυτα στο msn σε 3 λεπτα? ε, βρε σιγα τα ωα...εγω οταν νυσταζα τους εβαζα να λυσουν ασκησεις και γυριζα το κεφαλι.....τι θυμηθηκα τωρα.....

αννουλα μου, ετεροχρονισμενα χρονια πολλα κι απο εμενα....

Senior Member
    Originally posted by pennyV

Πλησιάζουν οι ευλογημένες διακοπές.. θα δούμε άσπρη μέρα που θα πάει!!
    --->ΦΛΕΡΥ ΝΤΑΝΤΩΝΑΚΗ : ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ

Senior Member
    Γεια σας ομορφες!

Διακοπτω την συζητηση σας βεβαια για την ενημερωση της εβδομαδας.
    Πεμπτη σημερα και σας ενημερωνω.
    Συνεχιζω δυναμικα παρα τους πειρασμους με μικρες ατασθαλιες. Βεβαια σκεφτομαι απο τωρα τα χριστουγεννα και ολους τους πειρασμους του...αχ αλλα τι να κανουμε. We will survive! τα μελομακαρονα δεν ξερω! χα χα

Αυτη την εβδομαδα εχασα 2 κιλα! yeah! για την ακριβια 1,900 αλλα ειπα να κλεψω 100 γρ. χα χα Απο ποντους 1 εκατοστο κατω!
    Συνολικο αποτελεσμα σε 5 εβδομαδες 8 κιλα!!! Ειμαι ενθουσιασμενη!
    Αρχικος στοχος ηταν μεχρι τα χριστουγεννα να χασω 5 κιλα και εγω ηδη εχω χασει 8 και δεν εχουν ερθει ακομη τα xmas!
    Και ενα μερος το οφειλω σε σας και στη δυναμη που μου δινετε!

Καθομαι και σκεφτομαι οτι αν συνεχισω ετσι, μεχρι το καλοκαιρι θα φτασω στο στοχο μου! μου φαινετε απιστευτο! εχω να δω τετοια νουμερα ....χροοοοονια τωρα!
    και μια γενικη εικονα 98/90/68
    ελπιζω να δω συντομα και το 8 μπροστα!
    φιλακια σε ολες σας ομορφουλες!

Senior Member
    Νεκταρίνι μου να σου τα πώ και από εδώ τα συγχαρητήρια μου
    γλυκούλα μου, πάνε τα δυό κιλάκια σου, και εσύ όλο και γίνεσαι
    σούπερ.
    Τα Χριστούγεννα θα τα χαρούμε και κάποιο λαθάκι να κάνουμε,
    ε μια φορά το χρόνο είναι, άλλωστε άλλα πράγματα μετρούν
    αυτές τις μέρες όχι οι ενοχές μας.
    Όπώς και να έχει όμως το καλοκαίρι θα είμαστε σειρήνες, έτσι?

Φιλιά πολλά

Senior Member
    βρε νεκταρινι, μας εφαγες λαχανα...μας εβαλες γυαλια....μπραβο σου. μειον 8 κιλα σε ενα μηνα....πιο τελεια δεν γινεται

Senior Member
    Λίλυκα και Μπαρμπιτα σας ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση σας και τα καλα σας λογια. Ειστε πολυ καλες και οι δυο! Να διορθωσω ομως Μπαρμπιτακι οτι τα 8 κιλα τα εχασα σε 5 εβδομαδες και οχι 4. Σημασια εχει βεβαια οτι τα εχασααααα!!!χαχαχαχαχ

Η αληθεια ειναι οτι ακομη δεν μπορω να συνηδητοποιησω τι γινετε! Η διατροφη συνεχιζετε, τα κιλα πεφτουν και εγω δεν ζοριζομαι ιδιετερα! Εχω απιστευτη συμπαρασταση απο εσας και τι αλλο θα μπορουσα να ζητησω? Ειναι πολυ χαρουμενη για ολα αυτα που μου συμβαινουν!!!! Παντα προσπαθουσα να χασω κιλα και μεσα βαθια μου πιστευα οτι ποτε δεν θα καταφερνα να εφτανα στο επιθυμητο σημειο. Τωρα ομως ειναι αλλιως! ΠΙΣΤΕΥΩ οτι θα φτασω στο επιθυμητο αποτελεσμα!!! Και οπως λεει και η Λιλυ ...
    Originally posted by Lily
    Και το πιστευω κοριτσαρες μου γλυκειες οτι ναι! το καλοκαιρι θα ειμαστε σειρηνες! κορμαρες! και ας χρειαστει να αγορασουμε καινουριο μαγιο και φυσικα μπικινι!!! χααχαχαχαχαχ

Ειμαι χαρουμενη! μ ακουτε???? χαχαχαχ
    Μεχρι και τα παιδια μου καταλαβανε οτι κατι αλλαξε! η μεγαλη μου μου λεει "μαμα εσυ πολυ χαρουμενη εισαι τωρα τελευταια"! Και ειναι αληθεια! Εχω τοση ορεξη να κανω διαφορα πραγματα! Κανουμε κουλουρακια (τοσα πολλα που τα μοιραζω χαχα), καναμε χριστουγεννιατικα στολιδια με πορσελανη και τα βαψαμε (η μαμα μου και η πεθερα μου νομιζαν οτι τα αγορασαμε) κανουμε στολιδια χριστουγεννιατικα με ζυμαρι και τα βαφουμε και αυτα ( δεν τα τελειωσαμε ακομη) και αλλα πολλα κοριτσια!

Αχ Πεννυ! δεν μπορουσα να σε γνωρισω πιο νωρις? με εσωσες! Σ ευχαριστω!!! Ελεγα σημερα στην αδερφη μου πως βρηκα εσενα, την διατροφη αυτη και εσας και επαθε πλακα! Μου λεει αυτη πρεπει να ειναι πολυ καλη κοπελα ωστε να την δωσει την διαιτα ετσι απλοχερα και να βοηθησει τοσο κοσμο! μπραβο της! Οποτε στα μεταφερω!

Ηρθε το μωρο μου και περιμενει να φαει οποτε σας αφηνω για τωρα και τα ξαναλεμε το βραδακι!

φιλια σε ολες σας ομορφες!!!!!!

Senior Member
    πολλα φιλια σε ολες!μπραβο για τις προσπαθειες σας και τις επιτυχιες σας κοριτσια!!πεννουλα μας πως εισαι?τι κανει το μωρουδελι μας?ιδιαιτερους χαιρετισμους στο ναταλακι μας που του υποσχεθηκα οτι θα γραφω πιο συχνα αλλα τζιφος!!sorry ναταλια!πραγματικα ειναι φορες που θελω να γραψω ολοκληρα κατεβατα αλλα γραφω και πολυ αργα στον υπολογιστη οποτε λεω ασε αυριο !και παντα κατι προκυπτει και το χανω!!αλλα παντα σας διαβαζω!και αν τελικα ερθεις Αθηνα θα ερθω σιγουρα να σε δω!μηπως θα επρεπε να τα γραψω στο αδελφο τοπικ των reductil???xaxaxaxaxa!!!!φιλια σε ολες και κυριως στη μαμα με το μικρο φασολακι!!

Senior Member
    Γειά σας τσουπάρες μου όμορφες !!!

τί μου γίνεστε?? είστε όλες καλά??

πενάκι μου τι κάνεις?? ξέρω ξέρω χαμένη στο διάστημα .. κ κούραση όσο δε παίρνει.. ε?? αλλά κάνε κάτι γιαυτό ειδικά αυτούς τους πρώτους μήνες. περιμένω νέα. και μη σε πτουν κακόβουλα και πισωπλατα κουτσομπολιά.. παραμένουν κουτσομπολιά..

εμ οχι θα σας αφηνα να μου πειράζετε το κοριτσάκι μου..χεχε

Νεκταρία μου συγχαρητήρια γιατην απώλεια σου και εύχομαι σύντομα να πιάσεις κ το 8 που τόσο επιθυμείς..!! Μπράβο!!

Αννούλα τι κάνεις ?? έτσι είπαμε να μπαίνεις να βάζεις φωτιές και να φευγεις?? κ μετά άλλες αποκαλείς άσωτες.. Πώσ τα πάς ?? η εργασία πότε παραδίδεται?? Φεβρουάριο?

Τετάκι πού είσαι βρε ψυχή???????????????????? ακόμα αυτό το ίντερνετ?? μας λείπεις??

Σοφάκι μου γλυκό που είσαι χαμένο?? Για μπές κ στείλε καμια δεκαριά μηνύματα μαζεμένα και βάλε κανένα τραγουδάκι που μας έχει λείψει.. άντε να ανεβαίνουμε..

Μπαρμπουνάκι διαβάζω απο ζαχαροπλαστική σχίζουμε.. καλέ πότε τα προλαβαίνεις όλα ?? κ μετά παραπονιέσαι.. αααχχ. Λοιπόν στο τόπικ σου έδωσες μελομακάρονα .. ε εδώ σαν επισημη επισκέπτρια κ μάλιστα με κλειδί δεν θα δώσεις κάτι ακόμα καλύτερό?? σε κουραμπιέδες ας πούμε??

Βάσια μου γλυκιά μου ζουζούνα ελπίζω να είσαι καλά!! πολλά πολλά φιλιά!!

Ναταλία μου είσαι ειδική επι του... κοινωνικού σχολιασμού βλέπω.. χμ...μην ακούς τι λέω.. σε πειράζω όπως πάντα... α!! κ για να μη το ξεχάσω δευτερόλεπτα σου δίνω όσα θές.. μη σου πώ κ ώρες.. μη σου πω κ όλο μου τον χρόνο.. εσύ θα τα πάρεις???? ή θα είσαι απαχολημένη?? και φυσικά εξακολούθώ να σε πειράζω μιας που αυτό που σου εστειλά.. το έκανα ενώ έκλεινα το λαπτοπ!!χιχι..

Εγω να σας πω όλο χαρά οτι έχω ήδη μπεί στην θεραπεία δυναμικά ( με συνεχείς τάσεις για εμετό, ανακατέματα, στομαχόπονους κλπ τα παραβλέπουμε όμως..) και αρχές φλεβάρη θα έχω τα εμφανή αποτελέσματα.αν δεν τα καταφέρω κ μέχρι τότε θα χρησιμοποιήσουμε άλλες τεχνητές μεθόδους που ελπίζω να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και να κρατήσω επιτέλους το όνειρό μου στην αγκαλιά μου..

κοριτσάκια μου γλυκά σας καληνυχτώ γιατι κοντευει 2 και αύριο έχει πρωινό εγερτήριο!!

Φιλιά πολλά κ γλυκά σε όλες σας!!

Senior Member
    Τζοάνα μου συγνώμη αλλά ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι τι να σου κάνει??

Να μπαίνεις να μαθαίνουμε και τα δικά σου νέα και όχι απαραίτητα με κατεβατά εάν δε μπορεις.. και νέα από τον γνώστό αγώνα κατά των κιλών?? η μήπως δεν έχεις πρόβλημα ?? σόρυ αλλά σας μαθαίνω σιγά σιγά.

Ελπίζω να είσαι και να περνάς καλά !!!

φιλάκια πολλά !!

Senior Member
    Originally posted by Nekky

... Να διορθωσω ομως Μπαρμπιτακι οτι τα 8 κιλα τα εχασα σε 5 εβδομαδες και οχι 4. Σημασια εχει βεβαια οτι τα εχασααααα!!!χαχαχαχαχ

Η αληθεια ειναι οτι ακομη δεν μπορω να συνηδητοποιησω τι γινετε! Η διατροφη συνεχιζετε, τα κιλα πεφτουν και εγω δεν ζοριζομαι ιδιετερα! Εχω απιστευτη συμπαρασταση απο εσας και τι αλλο θα μπορουσα να ζητησω? Ειναι πολυ χαρουμενη για ολα αυτα που μου συμβαινουν!!!! Παντα προσπαθουσα να χασω κιλα και μεσα βαθια μου πιστευα οτι ποτε δεν θα καταφερνα να εφτανα στο επιθυμητο σημειο. Τωρα ομως ειναι αλλιως! ΠΙΣΤΕΥΩ οτι θα φτασω στο επιθυμητο αποτελεσμα!!! Και οπως λεει και η Λιλυ ...
    Originally posted by Lily

8 κιλά απώλειας,όχι σε ένα μήνα,αλλά σε 5 εβδομάδες!
    Όχι Γιάννης,Γιαννάκης!ʼσε που ο μήνας έχει 4,5 εβδομάδες,
    άμα θέλεις να είσαι τόσο ακριβοδίκαιη,κοπελιά!Συγχα ρητήρια!
    Συγχαρητήρια για την αλλαγή δεκάδας(το 8 σε τύλιξε,το 7 σε φλερτάρει)
    μα πάνω απ'όλα συγχαρητήρια για το χαμόγελο και την πίστη στη δύναμη σου!
    Το φόρουμ,η Πέννυ κι η διατροφή της είναι απλά συγκυρίες,που συνδράμουν.
    Εσύ είσαι αυτή που έκανες τη μεγάλη αλλαγή και πίστεψες στον εαυτό σου!
    Και μη λες επιτέλους,γιατί όλα γίνονται στο σωστό τους χρόνο.Όταν τους είμαστε έτοιμοι.
    Κι εσύ ετοιμαζόσουν κάθε στιγμή,ακόμα κι όταν ένιωθες πως απομακρυνόσουν από το όνειρο.
    Όσα είσαι κι όσα γίνεσαι είναι ολόδικες σου κατακτήσεις μιας θαυματουργής πορείας.Της ζωής σου.
    Εμείς στη δική σου είμαστε θεατές,κάποιοι ίσως και κομπάρσοι.Πρωταγωνίστρια μόνο εσύ!Ολόδικα σου όλα!
    Όλα τα φώτα πάνω σου,όλο το χειροκρότημα!Αλλά και σενάριο και σκηνοθεσία και ευθύνη για κάθε σου κίνηση.
    Και μη γελιέσαι.Δε θα γίνεις σειρήνα το καλοκαίρι.Την έγινες ήδη από τη στιγμή που μάγεψες το φόβο και τον τιθάσευσες.
    Εκείνος σε κρατούσε δέσμια στα λιγότερα σου.Από άγουρο Νεκταρίνι,γίνεσαι ζουμερό και καρπώνονται πλέον
    κι οι γύρω σου τους χυμούς σου!Το χαμόγελο σου είναι μεταδοτικό και δεν καταλογίζεται σε κάποιο νούμερο.
    Γεννιέται από την αίσθηση της δύναμης και του ελέγχου,από μια συνειδητότητα με κόπο κατακτημένη.Είναι πολλά!
    Οι γήινες καμπύλες σου μπορεί να σου φαίνονται όλο και πιο σαγηνευτικές μέρα με τη μέρα,αλλά είναι ανώτερο όλο αυτό!
    Μην το υποτιμάς!Είμαστε όλοι δίπλα σου!Χαρά μας να συνεχίσουμε να σε καμαρώνουμε ν'ανθίζεις!Φιλάκια πολλά πολλά!

Senior Member
    Originally posted by joanna1974

...υποσχεθηκα οτι θα γραφω πιο συχνα αλλα τζιφος!!sorry ναταλια!πραγματικα ειναι φορες που θελω να γραψω ολοκληρα κατεβατα αλλα γραφω και πολυ αργα στον υπολογιστη οποτε λεω ασε αυριο !και παντα κατι προκυπτει και το χανω!!αλλα παντα σας διαβαζω!
    Καλημέρα Ιωάννα μου!Χαίρομαι που σε ξαναβρίσκουμε στις λίγες σειρές σου.
    Η επικοινωνία δεν είναι ποσότητα,αλλά ουσία.Και μία μόνη καλημέρα κρύβει πολύ μέσα της φως!
    Οι υποσχέσεις βγάζουν έναν καταναγκασμό.Μια ενοχή και μια μελαγχολία όταν δεν τηρούνται.
    Δεν το θέλω αυτό για την επαφή μας.Θέλω να είναι ολόδικη σου ανάγκη,που ικανοποιείς,όποτε σου βγαίνει.
    Δεν είναι χρέος απέναντι στους άλλους.Είναι πρώτιστα εγωιστικό ακόμα και το φαινομενικά αλτρουιστικό κι ανιδιοτελές.
    Ελπίζω να είσαι καλά στην υγεία και τη διάθεση σου,εσύ κι οι δικοί σου.Να είσαι δυνατή σε όσα καταπιάνεσαι και να σε προσέχεις!
    Ασφαλώς και όταν δεήσω να κατέβω Αθήνα θα έχουμε προσωπική επαφή.Διάθεση να υπάρχει κι όλα γίνονται!Σε φιλώ.

Senior Member
    Originally posted by eugenia_

Εγω να σας πω όλο χαρά οτι έχω ήδη μπεί στην θεραπεία δυναμικά ( με συνεχείς τάσεις για εμετό, ανακατέματα, στομαχόπονους κλπ τα παραβλέπουμε όμως..) και αρχές φλεβάρη θα έχω τα εμφανή αποτελέσματα.αν δεν τα καταφέρω κ μέχρι τότε θα χρησιμοποιήσουμε άλλες τεχνητές μεθόδους που ελπίζω να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και να κρατήσω επιτέλους το όνειρό μου στην αγκαλιά μου..
    Ευγενία μου,δεν είναι σύντομος ούτε εύκολος ο δρόμος για όσα αγαπάμε και το έμαθες κι εσύ καλά.Αποκτούν άλλωστε έτσι,άλλη αξία!
    Κάθε πόνος,κάθε δυσφορία σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο σου και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα τα καταφέρεις!Το ξέρω!
    Μου αρέσει που ήδη το βιώνεις με χαρά κι ελπίζω και με όλη τη δυνατή πίστη και θετική ενέργεια,που διαθέτεις!Σου το εύχομαι ολόψυχα.
    Είσαι υπέροχος άνθρωπος,έχεις ευλογηθεί να συναντήσεις και να συμπορεύεσαι με τον δικό σου και αντιλαμβάνομαι τη σημασία
    του να βιώσετε την ολοκλήρωση-ίσως και τη δικαίωση-αυτού του έρωτα και με τον θαυμαστό καρπό του.Ανθρώπινο και θεμιτό.
    Κάνουμε ό,τι περνά από το δικό μας χέρι και λαχταρούμε να το βιώσουμε.'Οχι όμως επειδή το αξίζουμε ή μας το χρωστάνε.
    Δε σημαίνει πως δεν αξίζουν όσοι δεν έχουν αυτή την ευλογία ή αντίστροφα αξίζουν όσοι την έχουν,ανεξαρτήτων προϋποθέσεων.
    Δεν ξέρουμε ποιό είναι το σχέδιο του Θεού για μας.Εδώ δεν ξέρουμε καλά καλά τον εαυτό μας.Πάντα υπάρχουν επιλογές για τα θέλω μας.
    Ίσως όχι ακριβώς όπως τις φανταστήκαμε,αλλά στην ουσία τους,όταν η ουσία είναι η αγάπη πέρα από εγωισμούς και ματαιότητες,
    αυτό,που πραγματικά λαχταρήσαμε όσο τίποτα στον κόσμο,μας δίνεται,ανεξάρτητα από τη συσκευασία στην οποία μας προσφέρεται.
    Κι αν το βρήκες στο πρώτο μαγαζί που επισκέφτηκες κι αν έλιωσες σόλες να το ψάχνεις κι αν το πλήρωσες πιο ακριβά από κάποιους άλλους
    κι αν άργησε να σου εμφανιστεί κι αν ζήτησες βοήθεια για τη δημιουργία του ή εμπιστεύτηκες χέρια άλλων να σου το ετοιμάσουν,όλα αυτά
    στο δια ταύτα είναι ασήμαντες λεπτομέρειες μπροστά στο μεγαλείο της αγάπης και της ζωής,που αξιώνεσαι!Και θα την αξιωθείς!Θα το δεις!

Senior Member
    Την καλημέρα μου σε όλα τα κυστοκόριτσα και τα φιλιά μου!
    Ελπίζω ν'απολαμβάνετε ήδη ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!
    Σοφάκι με τ'ανεβαστικά σου,Τέτα με το γλυκό σου χαμόγελο,
    εργασιομανές Ελλάκι,εξαφανισμένη από καιρό Γλυκούλα,
    αγαπημένο ζεναρνί στις υπηρεσίες μου,λατρεμένη μου σύζυγε
    και κάθε καρυδιάς καρύδι που ανοίγει το τόπικ αυτό,μια ζεστή
    αγκαλιά ξεχωριστά για τον καθένα(δεν είμαι άλλωστε Σαϊνης-
    "εμπρός καλά μου χέρια"-να σας χωρέσω όλες σας)και δύναμη
    στην εκάστοτε προσπάθεια σας για ό,τι ενδόμυχα λαχταράτε!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by joanna1974

...υποσχεθηκα οτι θα γραφω πιο συχνα αλλα τζιφος!!sorry ναταλια!πραγματικα ειναι φορες που θελω να γραψω ολοκληρα κατεβατα αλλα γραφω και πολυ αργα στον υπολογιστη οποτε λεω ασε αυριο !και παντα κατι προκυπτει και το χανω!!αλλα παντα σας διαβαζω!
    Καλημέρα Ιωάννα μου!Χαίρομαι που σε ξαναβρίσκουμε στις λίγες σειρές σου.
    Η επικοινωνία δεν είναι ποσότητα,αλλά ουσία.Και μία μόνη καλημέρα κρύβει πολύ μέσα της φως!
    Οι υποσχέσεις βγάζουν έναν καταναγκασμό.Μια ενοχή και μια μελαγχολία όταν δεν τηρούνται.
    Δεν το θέλω αυτό για την επαφή μας.Θέλω να είναι ολόδικη σου ανάγκη,που ικανοποιείς,όποτε σου βγαίνει.
    Δεν είναι χρέος απέναντι στους άλλους.Είναι πρώτιστα εγωιστικό ακόμα και το φαινομενικά αλτρουιστικό κι ανιδιοτελές.
    Ελπίζω να είσαι καλά στην υγεία και τη διάθεση σου,εσύ κι οι δικοί σου.Να είσαι δυνατή σε όσα καταπιάνεσαι και να σε προσέχεις!
    Ασφαλώς και όταν δεήσω να κατέβω Αθήνα θα έχουμε προσωπική επαφή.Διάθεση να υπάρχει κι όλα γίνονται!Σε φιλώ.
    εισαι το πιο φωτεινο αστερι ναταλακι!!!!!!!!!!!πρεπει να σε γνωρισω οπωσδηποτε!!!

Senior Member
    Originally posted by eugenia_
    Τζοάνα μου συγνώμη αλλά ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι τι να σου κάνει??

Να μπαίνεις να μαθαίνουμε και τα δικά σου νέα και όχι απαραίτητα με κατεβατά εάν δε μπορεις.. και νέα από τον γνώστό αγώνα κατά των κιλών?? η μήπως δεν έχεις πρόβλημα ?? σόρυ αλλά σας μαθαίνω σιγά σιγά.

Ελπίζω να είσαι και να περνάς καλά !!!

φιλάκια πολλά !!
    [align=center]ευγενια μου δεν θα ελεγα οτι με καταδυναστευουν τα κιλα μου αλλα ενα θεματακι το χω κι εγω!!!168 και 67.8 κιλα δεν ειναι και πολυ λιγα!!εδω στο τοπικ ειμαι μια απο τις επισημες guest ποθ οποτε βρω λιγο χρονο λεω μια καλημερα κι εγω!!σου ευχομαι ομως να τα καταφερεις σε οτι κι αν εχεις βαλει σαν στοχο!!και κυριως στα σημαντικα!!το 2010 να σε βρει διπλη σε ψυχουλες!![/align]

Page 85 of 128 FirstFirst ... 3575838485868795 ... LastLast