Results 1,276 to 1,290 of 1906
-
12-12-2009, 19:07 #1276
Aκομα διαβαζω και ομολογω πωs χαθηκα μεσα στιs σελιδεs,ξαφνιαστικα,εντυπω� �ιαστηκα,ολα αυτα μαζι.Ξερω η απουσια μου φαινετε καπωs...το μυαλο σαs οργιαζει,αλλα εγω ηρθα να βαλω τα πραγματα στη θεση τουs!Aλλωστε ποσο σημασια εχουν τα δικα μου,μπροστα σε αυτα που ειδαν τα ματια μου,χαθηκε μια ζωη.........ερχετε μια αλλη,xαθηκαν ζωεs,χανονται κιλα,χαθηκε ενα αυτοκινητο,και ολα εναs kυκλοs,δειγμα του μικροκοσμου μαs,καθημερινοτητα.Καταρχαs να ευχηθω στην πεννυ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,μεσα απο την καρδια μου,για την μικρουλα ζωη που εχει στην κοιλιτσα τηs.Να ευχηθω στην αννα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,οτι επιθυμειs γλυκια μου,να σου δωθει απλοχερα.Να φιλησω etet,την πατρινια μου,που ειναι ετοιμη να μου σουρει,οτι κοσμιτικο επιθετο υπαρχει,και να τηs πω οτι οχι σε sale δεν ημουν ευγενια μου,αλλα σε λευκα-χιονισμενα τοπια τηs φαντασιαs μου!Tι να πρωτοπω?δεν ξερω καλυτερα να μην πω τιποτα,τα λεει ολα η σιωπη!!!Να πω και ενα γεια στα νεα κοριτσια και στα παλια,και στη σοφι για να μην ξεχαστω,στην βαρβ,αλλα και στην αγαπημενη μου ΝΑΝΤΙΝΕ.Μικρο το postaki μου αλλα σαs σκεφτομαι βρε ζουζουνεs oλεs να το ξερετε,και μια και το θεματακι εδω ειναι οι πολυκυστικεs και τα κιλακια να σαs πω,οτι πηρα λιγο την ανηφορα,και φτου και απο την αρχη,κατι λαθοs θα κανω.Ναντιν σε παρακαλω μπορειs να με δεχτειs στο ντιβανι τη ψυχηs??Τι ωρεs δεχεσε???Θα μου εκανε καλο φανταζομαι!Φιλια σε ολεs τιs cyster και μη!!
- 12-12-2009, 19:23 #1277
καλησπερα κοριτσια. ηταν να μην αρχισω να μπαινω απο το σπιτι μου φαινεται. καλα σας βρισκω ολες.
κουραμπιεδες δεν κανω -δεν τους τρωμε-αλά αν θελετε τη συνταγη μου, κατι μπορω να κανω....βεβαια σαν πιστη των ρεντουκτιλ θα τη γραψω εκει και εσεις μπαινετε και τη βρισκετε. επισης εκει εχω και τα μελομακαρονα που εκαναν θραυση και σημερα εβαλα και το τσουρεκοκεικ.....
φιλακια σε ολες και καλο υπολοιπο σαββατοκυριακο. σας βιαβαζω με την πρωτη ευκαιρια κοριτσια και χαιρομαι για να νεα ολων σας.
πεννουλα τι κανει το μωρακι μας? καμια νεα φωτο θα εχουμε στις 23? α, εγω νομιζα οταν λεγαμε πρωι εννοουσαμε στις 7...ο τεντζερης με προσγειωσε κυρια καπακι οποτε προλαβαινω τη γιορτη στο σχολειο. ελπιζω να την κανουν στις 9 και 11 θα ειμαι σιγουρα μαζι σας.
13-12-2009, 00:57 #1278
Originally posted by NADINE
8 κιλά απώλειας,όχι σε ένα μήνα,αλλά σε 5 εβδομάδες!
Όχι Γιάννης,Γιαννάκης!ʼσε που ο μήνας έχει 4,5 εβδομάδες,
άμα θέλεις να είσαι τόσο ακριβοδίκαιη,κοπελιά!Συγχα ρητήρια!
Συγχαρητήρια για την αλλαγή δεκάδας(το 8 σε τύλιξε,το 7 σε φλερτάρει)
μα πάνω απ'όλα συγχαρητήρια για το χαμόγελο και την πίστη στη δύναμη σου!
Το φόρουμ,η Πέννυ κι η διατροφή της είναι απλά συγκυρίες,που συνδράμουν.
Εσύ είσαι αυτή που έκανες τη μεγάλη αλλαγή και πίστεψες στον εαυτό σου!
Και μη λες επιτέλους,γιατί όλα γίνονται στο σωστό τους χρόνο.Όταν τους είμαστε έτοιμοι.
Κι εσύ ετοιμαζόσουν κάθε στιγμή,ακόμα κι όταν ένιωθες πως απομακρυνόσουν από το όνειρο.
Όσα είσαι κι όσα γίνεσαι είναι ολόδικες σου κατακτήσεις μιας θαυματουργής πορείας.Της ζωής σου.
Εμείς στη δική σου είμαστε θεατές,κάποιοι ίσως και κομπάρσοι.Πρωταγωνίστρια μόνο εσύ!Ολόδικα σου όλα!
Όλα τα φώτα πάνω σου,όλο το χειροκρότημα!Αλλά και σενάριο και σκηνοθεσία και ευθύνη για κάθε σου κίνηση.
Και μη γελιέσαι.Δε θα γίνεις σειρήνα το καλοκαίρι.Την έγινες ήδη από τη στιγμή που μάγεψες το φόβο και τον τιθάσευσες.
Εκείνος σε κρατούσε δέσμια στα λιγότερα σου.Από άγουρο Νεκταρίνι,γίνεσαι ζουμερό και καρπώνονται πλέον
κι οι γύρω σου τους χυμούς σου!Το χαμόγελο σου είναι μεταδοτικό και δεν καταλογίζεται σε κάποιο νούμερο.
Γεννιέται από την αίσθηση της δύναμης και του ελέγχου,από μια συνειδητότητα με κόπο κατακτημένη.Είναι πολλά!
Οι γήινες καμπύλες σου μπορεί να σου φαίνονται όλο και πιο σαγηνευτικές μέρα με τη μέρα,αλλά είναι ανώτερο όλο αυτό!
Μην το υποτιμάς!Είμαστε όλοι δίπλα σου!Χαρά μας να συνεχίσουμε να σε καμαρώνουμε ν'ανθίζεις!Φιλάκια πολλά πολλά!
Σ ευχαριστω πολυ πολυ Ναταλια μου, εισαι πολυτιμη!
Πολλες φορες εχω δει, σε διαφορες φασεις της ζωης μου, ολα τα 'δυνατα΄μου χαρτια να καταρριπτονται, να τα χανω, να μου φευγουν. Να ποναω, να κλαιω, να χανω την αυτοπεποιθηση μου αλλα με κοπο να σηκωνομαι, να συνεχιζω, και να βλεπω και παλι το χαμογελο να ξαναρχεται στα χειλη μου. Τελικα δεν χανονται, αλλα περνανε ενα σταδιο καθαρισμου, 'γυαλισματος', ωριμανσης, μεγαλωματος, κλαδεματος για να ξαναγυρισουν σε μας καλυτερα απο πριν! (δεν γυριζουν ολα) Το κλιμα για να φερει περισσοτερο καρπο χρειαζεται να κλαδευτει. Νομιζω οτι για μενα εφτασε ο καιρος καποια 'χαρτια' να μου επιστραφουν πισω καλυτερα απο πριν. Και χαιρομαι γιατι μπορω να μοιραστω αυτη τη χαρα μου μαζι σας!
Και φυσικα μαζι με αυτα τα 'δωρα' θελω να θυμαμαι ολα αυτα που ο Θεος πλουσια καθημερινα μου χαριζει! Και ειναι παρα πολλα! Τιποτε δεν ειναι δεδομενο στην ζωη μας, ας εκτιμουμε και το μικρουλακι.
Ετσι και εγω εκτιμω ολο αυτο που μου συμβαινει, εκτιμω ολες εσας, εκτιμω εσενα Ναταλια, εκτιμω αυτο το φορουμ, εκτιμω αυτο το 'χαρτι' (των γηινων ομορφων καμπυλων μου) που νιωθω οτι επιστρεφει πισω σε μενα. Και ναι αυτην την φορα θα το εκτιμησω αλλιως!!!
Ειμαι ευγνωμων και πολυ χαρουμενη για ολα αυτα!
Και τα λεω για να τα ακουσω και εγω ξανα!
φιλακια γλυκα
13-12-2009, 14:51 #1279
Originally posted by GLUKOULA28
Ναντιν σε παρακαλω μπορειs να με δεχτειs στο ντιβανι τη ψυχηs??Τι ωρεs δεχεσε???Θα μου εκανε καλο φανταζομαι!
(Ασφαλώς δεν αναφέρομαι σε ηχηρό εκφύσημα αερίων από τα έντερα διά του απευθυσμένου)
13-12-2009, 23:09 #1280
Βρε βρε τι είδαν τα τσαχπινομπιρμπιλογαργαλιά ρικα ματάκια μου????
πόστ της Γλυκούλας???
βρε μήπως έκαναν αστράκια???
Απίστευτο!! καλωσόρισες όμορφη κ γλυκιά κοπέλα!!! Πώς κ μας θυμήθηκες?? Ελπίζω να είσαι καλά κοπελάρα μου κ μην ανησυχείς όλα θα φτιάξουν. Με τον έναν η με τον άλλο τρόπο θα βρείςτο δρόμο σου προς την ευτυχία πράγμα που στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.
Αυτό όμως που μου εξαφανίζεσαι πραγματικά δεν το καταλαβαίνω και περιμένω να μου το εξηγήσεις.. σε θέλουμε εδώ όχι μόνο για να στηρίζουμε εμείς εσένα αλλά κ για στηρίζεις εσύ εμάς. Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι όλοι εχουμε τις δυσκολες στιγμές μας κ έχουμε αυτό το τόπικ για να αλληλουποστηριζόμαστε.Αν μη τι άλλο είσαι τόσο καλό παιδί και πραγματικά χρειαζόμαστε την παρουσία σου !!!
Με απλά ελληνικά αν ξαναεξαφανιστείς θα σηκώσω μανίκια κ..... χαχα!! όχι δε θα σε βαρέσω αλλά απλά θα σε αναζητάω πάλι όπως κ έκανα σε τόσα ποστ χωρίς να απαντάς κιουρία μου..
σε φιλώ προς το παρόν κ περιμένω σύντομα νέα σου για το πως είσαι. τι κάνεις κλπ.
εγω πἀντως μία από τα ίδια... στην προσπάθεια ακόμα.. για όλα..
13-12-2009, 23:16 #1281
Καλησπέρα κοριτσάκια μου! ʼλλη μια κουρασμένη καληνύχτα θα σας πω απόψε.. καθώς σήμερα εδεήσαμε να στολίσουμε το δέντρο μας με ότι αυτό συνεπάγεται για την ευαίσθητη πια μέση μου που δεν χάνει ευκαιρία να μου θυμίζει πως δεν μου συγχωρεί πια πολλά ακροβατικά και ορθοστασία.
Γλυκούλα μου αινιγματική καλώς μας ήρθες και πάλι! Ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές και όσο για το "πάμε πάλι απ'την αρχή" ξέρω πόσο δύσκολο είναι.. αλλά μη το βάζεις κάτω! Πέφτουμε, σηκωνόμαστε.. άλλοι ευκολότερα, άλλοι δυσκολότερα.. αλλά πάντως σηκωνόμαστε! Σου εύχομαι τα καλύτερα
Νεκταρίνι μπράβο μπράβο και πάλι μπράβο! Χαίρομαι πολύ που σε ακούω τόσο ανεβασμένη και αισιόδοξη.. είναι μεταδοτικό όλο αυτό και τώρα που πήρες φόρα δεν σε σταματάει τίποτα! Και αυτό που σου λέει η Ναταλία το ασπάζομαι απόλυτα!Η προσπάθεια είναι δική σου και μόνο δική σου.. και το αποτέλεσμα είναι καρπός της θέλησής σου και του προσωπικού σου αγώνα! Ο στόχος είναι μόνο θέμα χρόνου!
Μπαρμπούνι μου όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και υπό συζήτηση μη μου στεναχωριέσαι καθόλου! Να δούμε τα προγράμματά μας προς το τέλος της εβδομάδας και το κανονίζουμε με τρόπο που να βολεύει όλους τους ενδιαφερόμενους! Λέτε να έχουμε και καμία νέα συμμετοχή; ʼντε να δούμε..
Ευγενούλι μου γλυκό.. είδες τι περνάω και πως με δίνει στεγνά η σύζυγος;; Έχε χάρη που της έχω αδυναμία και που δεν κρατάω ιστορικό στο μσν αλλιώς θα είχα πολλά ράμματα για τη γούνα της!!! Θα κλαίγανε μανούλες (και τα παιδιά μαζί μη σου πω)! Το πόσο χάρηκα που διάβασα πως τραβάμε γερά το δρόμο του μωρού δεν λέγεται. Και κυρίως που ακούγεσαι αποφασισμένη και αισιόδοξη.. αυτό δεν αντικαθίσταται με τίποτα! Καλή επιτυχία καρδούλα μου.. όλα θα πάνε καλά και θα το κάνουμε το θαύμα!!!
Γιάνναααααα!! Που είσαι βρε άσωτη γκεστ;; Ελπίζω γερή και δυνατή και το τρέξιμο κάποτε θα μειωθεί που θα πάει! Για να δίνουμε καμιά παρουσία κάπου κάπου, έστω και σε μορφή τηλεγραφήματος να μαθαίνουμε τα νέα σου! Το κλειδί σου είναι πάντα κάτω απ'το πατάκι
12 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα.. να έχουμε μια καλή βδομάδα! Φιλάκια πολλά σε όλες
13-12-2009, 23:31 #1282
Ναντίν μου,
για όλα αυτά που τόσο σοφά είπες για το δύσκολο δρόμο μου,
για την εικόνα που μου αφιέρωσες κ όντως αξίζει χίλιες λέξεις,
για την αμέριστη συμπαράσταση σου στο πρόβλημά μου,
για την δύναμη που με γεμίζουν τα λόγια σου,
για όλα αυτά που αναφέρεις σαν εύκολα ή δύσκολα κ μου προκαλούν αισιόδοξους συνειρμούς,
για την ανιδιοτελή σου αγάπη..
σε ευχαριστώ..
14-12-2009, 00:24 #1283
Μια καληνύχτα από μένα.. Με χαιρετουρες σε ασωτες γλυκουλες, σε μελλοντικες και μη μαμαδες, και cysters που ξερουν ποσο σημαντικες ειναι για μενα!!
Κουκλαρες μου ειμαι καλα.. Όπως και εσείς εχω τα δάχτυλά μου σταυρωμένα για να πάνε όλα καλά στην κιντερ εκπληξη γκουρου μας και στην ευγενιτσα μας.. Ειναι τόσο αξιολάτρευτο πλάσμα, που δεν παίζει να μην της πανε ολα κατ ευχήν στο τελος.. Τετοιοι ανθρωποι σπανίζουν.. Ασε που θα αρχίσει να δέρνει και τους κατοίκους "εκει πανω" αν της κανουν καμια νιλα! Ειναι πατρινάκι λέμε!!
Γλυκουλα μου, ειμαστε εδω να ακουσουμε ό,τι έχεις να μας πεις και οποτε το θες..Μην ξεχνάς πως το να χάνεσαι από το φορουμ δεν σημαινει οτι μπορεις να σβήσεις το ονομα σου απο τις σκέψεις μας!!
Σε Τετα, Σοφη, Έλλη (που χάθηκε?), Νεκταρίνι, Αννεζινάκι, Μπαρμπουνι, Βασια και φυσικά Ναταλία, στέλνω παγωμένα εορταστικά φιλιά! όποια ξεχνάω, ας στηθεί κατω απο το γκι και της ερχομαι!!
14-12-2009, 12:29 #1284
kalhspera koritsia
exo arxisi agogi me xapia gia na mou er8ei periodos ais8anomai polu fouskomeni. ta xapia pou perno einai ta Prumolut. Fovamai gaiti den xero an 8a mou dimiourgisoun provlima. Ta perno mono kai mono gia na kano exetaseis ormonikes.
euxaristo pou me akousate.
15-12-2009, 22:27 #1285
kαλησπερα σε ολα τα κυστοκοριτσα και μη!Σαs ευχαριστω για το καλοσωρησμα πολυ-πολυ,πιστευα οτι θα ετρωγα ενα κατσαδιασμα,αλλα οκ την γλιτωσα!Λοιπον κοριτσια μου γλυκα,αs ξεκινησω μια προτοτυπη λεξη ΔΟΥΛΕΙΑ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΔΟΥΛΕΙΑ,και να αποδειδε καρπουs λεs χαλαλι,αλλα το εμποριο περναει μεγαλη κριση,σαs το λεω απο πρωτο χερι το βιωνω καθημερινα!Για να μην ειμαι ομωs αχαριστη και πεσει κευρανοs και με καψει(και εριξε σημερα ενα χαλαζι,βοηθα παναγια)πηγα και 2 σαββατοκυριακα εκδρομουλα στο εξοχικο με παρεουλα.Αναψαμε τζακι,καθησαμε τριγυρω ολοι,πιναμε κρασακια,ψηνανε και οι αντρεs τηs παρεαs,ψητα,και καταλαβαινετε......αντε να μην σαs ανοιγω την ορεξη και ανοιγει και η δικη μου!Παμε στο προκειμενο,πηρα 4 ολοκληρα κιλα σε 2 μηνεs περιπου,σνιφ-σνιφ,και αντε παλι απο την αρχη,αμα σαs πω και τον τροπο θα γελατε.Δεν ετρωγα πολυ φαγητο και δεν τρεφομουν με συχνα και μικρα γευματα,εμενα νηστικη και ετρωγα 1 φορα την μερα,ετσι πηρα τα κιλα,,,αρα να το θυμαστε..το ειδα και στην πραξη,ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΤΡΟΦΗ!!Ευγενια μου τι κανειs κοπελαρα μου?Ειδεs παλι εμφανιστηκα,αδικο ειχε η πεννυ που με αποκαλουσε σιφουνα??οχι!Πεννυ σε εχω κανει φιρμα πλεον στουs φιλουs-φιλεs για την διατροφη σου.Αννουλα τι πω για σενα,με εχετε στιs σκεψειs σαs ε?τι ευγενια ψυχηs σε διακατεχει βρε ζεν αρνακι!!!τετακι που εισαιιιιι?σοφακι καλα μου εισαι?αν και εχω διαβασει μοντελο,με την διατροφουλα πωs τα παs??Ναταλακι γκρεμιστηκε τελικα εκεινοs o φουρνοs και να `μαι.Κοριτσαρεs δεν εχω συνδεση,μπαινω απο νετ καφε,εχω παρει 4 ολοκληρα κιλα,και δεν μπορω να πω οτι ειμαι στα καλυτερα μου,μια καταθλιψη που υποβοσκουσε,χτυπησε τελικα την πορτα μου και εμφανιστηκε,αλλα το παλευω οσο δεν μπορειτε να φανταστειτε!Θα ηθελα να επισκεφτω εναν ψυχαναλυτη,και θελω τιs εμπειριεs σαs και την γνωμη σαs!!!Exω τελευταια καποια θεματακια με τον ευατο μου,και δεν βρισκω λυσειs.Tι λετε ειναι καλο να κανω ενα βημα παραπανω με αυτον τον τροπο?Γιατι γνωριζω πωs να αντιμετωπιζω τα προβληματα μου,γνωριζω πολλα για μενα,αλλα το αδυναμο σημειο μου ειναι η υλοποιηση ολων αυτων που υπαρχουν στο μυαλο μου το οποιο ξεχειλισε απο γνωση ψυχολοχικων βιβλιων.Σαs φιλω ολεs γλυκα κοριτσαρεs ολεs,να προσεχετε καλο σαs βραδυ!!!
17-12-2009, 21:14 #1286
χαιρετω ολα τα υπεροχα κοριτσια!!!
Δεν γραφω ονοματα γιατι ολο και καποια θα ξεχασω και δεν θελω να στεναχωρησω καμια σας! Ειστε η καλυτερη παρεα και ενθαρρυνση!!!! Σας αγαπω ολες και ας μη σας γνωριζω!
Λοιπον σημερα ζυγισμα και μετρημα
Η μεζουρα εδειξε 1/2 με 1 εκατοστο κατω και η ζυγαρια 1,8 κιλα κατω!!! "Οταν περνω φορα φορα κατηφορα..." Ακομη φυσικα δεν μπορω να το χωνεψω αλλα το απολαμβανω!!! Συνολικα εχω χασει 9,8 κιλα σε 6 εβδομαδες! (με ακριβεια για να μην μου την πει η Ναταλια! χα)
Αρχικα ειχα βαλει στοχο μεχρι τα Χριστουγεννα τα 5 μετα τα 8 και τελικα εφτασα τα 10!!! Και τα γραφω αυτα και για να σας πω την χαρα μου αλλα και να δωσω θαρρος σ ολους που ειναι στις μαυρες τους!
Οταν διαβαζα τα αποτελεσματα της Πεννυς, ελεγα μακαρι να μου συμβουν και μενα καποτε αυτα, και ναι ειναι αληθεια μου συμβαινει και εμενα!!! Α ρε Πεννυ!
Ειμαι πολυ χαρουμενη!!!! και παλι!!!!
Επισης μαζι με το θεμα των κιλων εχω δει διαφορά και στον κυκλο μου. Εχει στρωσει. Μου εχουν κοπει και οι πολλοι και συχνοι πονοκεφαλοι που ειχα. Δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο αλλα εγω το βιωνω! Δεν εχω εντονη ορεξη για γλυκο και γενικα δεν εχω κρισεις υπερφαγιας (καθολου). Επισης τις τελευταιες 3 μερες δεν εχω ιδιετερη πεινα. Δεν εννοω οτι δεν πειναω καθολου αλλα οτι ειναι μικρη και ελεγχομενη! Και αφηνω τελευταιο το γεγονος οτι εχω ορεξη για ζωη! Νιωθω μια απιστευτη χαρα και δυναμη! Ζω και χαιρομαι! Ειμαι πολυ ευγνωμων στο Θεο για ολα αυτα που μου συμβαινουν!
Σας φιλω ολες γλυκα!
20-12-2009, 12:23 #1287
Μια κυριακάτικη χριστουγενιατικη καλημέρα από την όμορφη μεν συνεφιασμένη δε Πάτρα μας!!!
Καταρχήν οφείλω να απολογηθώ στο τόπικ διοτι λόγω των δύσκολων υπερφορτωμένων ημερών (η επιθεώρηση βλέπετε....)δεν προλάβαινα ούτε το όνομά μου να πώ..Πάντως εστέφθη με επιτυχία και δέχομαι συγχαρητήρια γιατι πιο δύσκολη και πολύωρη επιθεώρηση δεν έχω ξαναπεράσει..
Σπεύδω να απαντήσω στην λατρεμένη μου Αννούλα και να την ευχαριστήσω για τα τόσο γλυκά λογάκια!! Σε ευχαριστώ καρδούλα μου αλλά να ξέρεις οτι κ εσύ είσαι από τους σπάνιους εκείνους ανθρώπους που πρέπει να έχουν το καλύτερο στη ζωή τους!! Σ' αγαπάω Αννιώ μου!!
Συνεχίζω με Νεκταρινάκι που έσκισε στην απώλεια η οποία μας έχει αφήσει άναυδες.. Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια!!
Valinor_9 καλωσήλθες κ εσύ κοριτσάκι μου στην ομάδα μας κ δεν υπάρχει λόγος να μας ευχαριστήσεις που σε ακούμε.. εξάλλου γι αυτό είμαστε εδώ, για να βοηθάμε η μία την άλλη..λοιπόν τα χάπια που αναφέρεις δεν τα έχω πάρει αλλά φαντάζομαι οτι είναι σαν τα ντουφαστόν που πίνω εγώ συνήθως για να μου ερθει περίοδος.. κ όντως μου προκαλούν φουσκώματα και πρηξίματα. Δυστυχώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε κ αυτά.. Αλλά πες μας κάποια πράγματα ακόμη για σένα ( κιλά , ορμονικά ,κτλ) για να σου δώσουμε κ πιο συγκεκριμένες απαντήσεις. σε περιμένουμε!!
Λοιπόν..... τώρα στα ''της Πάτρας''...
Τι να πω κορίτσια μου η μάλλον τι να πρωτοπώ???
Η Ναταλία είναι καταρχήν μία λάγνα μελαχροινή που ήρθε για ..μισή.. μέρα Πάτρα μας έκλεψε τις καρδιές μας με έναν μαγικό τρόπο και έφυγε.. είναι απίστευτη!! Απο κοντά είναι ακόμα πιο έξυπνη και ετοιμόλογη ασε δε που δεν άφηνε τίποτα να πέσει κάτω... Εκείνο όμως που πρέπει να κάνω σαφές είναι πως όσο και να προσπάθησε να με αποπλανήσει δεν τα κατάφερε μιας που ο έρωτας μου για την Πένυ είναι ανεξίτηλος και στο χρόνο και στην Ναταλολαγνεία..και ναι πενούλα μου στάθηκα στο ύψος μου!! Βέβαια δεν μπορώ να κρύψω (γιατί θα φανερωθούν..) κάποια χάδια και χουφτώματα αλλά λίγο το κρασί λίγο τα κάλλη λίγο η παραζάλη με παρέσυραν......!!!!!!!!!!!!!!! Θα με συγχωρήσεις μωράκι μου ε? ε φανταστικό μου μωράκι??
Ναταλία είσαι πλέον και επίσημα ένας απο τους σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής μου και χάρηκα τόσο πολύ που σε γνώρισα που δεν μπορώ να το περιγράψω!!
Αφήστε δε, το Μαρικάκι το απίστευτο που είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα με ιδιαίτερο χιούμορ!! Περασα μοναδικά μαζί της και σίγουρα θα το ξανακάνω!! είναι μια ζουζουνιάρικη μανούλα με μια υπέροχη οικογένεια!! την λάτρεψα με το που την είδα!! Ασε δε τα πανέμορφα πράσινα ματάκια της !! έλαμπαν!!
Α κ μιας που το θυμήθηκα όλους μπορειτε να μου τους σνομπάρετε.. εκτός από τον Στέλιο Καζαντζίδη.. ( χτύπημα κάτω από τη ζώνη) .. χαχαχα
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
φιλάκια πολλά - πολλά!!
20-12-2009, 12:59 #1288
Οφείλω όμως να κάνω ένα ακόμα πόστ και να το αφιερώσω στον ερωτά μου τον αγιάτρευτο..
σε ευχαριστώ για την αυρα σου την μονάδική.. την έλαβα..και την κλείδωσα καλά μες στην καρδιά μου. Την φόρεσα κιόλας και θα την φοράω συνέχεια. Τωρα πλέον είμαι σίγουρη οτι όλα θα πάνε καλά και έχω πειστεί για μία ακόμα φορά για την σημασία της παρουσίας σου στην ζωή μου. Θέλω όμως ωστόσο να σου ζητήσω συγνώμη γιατι εγω στάθηκα πολύ πεζη και ελπίζω να με καταλάβεις.. Θα σου εξηγήσει το Ναταλάκι. Της είπα τι τράβηξα τις τελευταίες ημέρες.. και πάλι σου ζητάω συγνώμη..
ΣΕ ΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩ!!!
ΚΑΙ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
20-12-2009, 13:29 #1289
for my love..
20-12-2009, 13:31 #1290
for my nathalie..
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή