Results 1,306 to 1,320 of 1906
-
24-12-2009, 19:38 #1306
Ποιό αγαπημένο ευγενικό πλάσμα γιορτάζει σήμερα;
Μήπως εκείνη,που αθεράπευτα ποθεί τη σύζυγο μου;
Καθότι υπεράνω,σου εύχομαι ό,τι λαχταράς(ακόμα
και τη δικιά μου)και μάλιστα το συντομότερο δυνατό!
Ν'απαλλαγείς από τα επιπλέον κιλάκια,ώστε να στρώσουμε
κι ορμονικά,ν'αποκτήσουμε και πάλι τις σούπερ ντούπερ τιμές,
που θα κάνουν εκείνη την ακατονόμαστη να πάρει πίσω
εκείνα τα "χάλια",που ξεδιάντροπα μας ξεστόμιζε και μετά
να είναι όλα έτοιμα να φιλοξενήσουν τον καρπό του άλλου σου
έρωτα,εκείνου του άγιου ανθρώπου,που παντρευτήκαμε!
Με όλη μου την αγάπη και τη δύναμη σου εύχομαι να ζήσεις
σύντομα όσα σπουδαία λαχταράς!Να είσαι πάντα γερή κι εσύ
και όσοι αγαπάς και το χαμόγελο της colgate,που με τύφλωνε
να μην πάψει να λάμπει ποτέ στο προσωπάκι σου!Όσο για τα υπόλοιπα,
σεξουάλα μου,τι να τις κάνεις τις ευχές με το ταμπεραμέντο και
το απίλ,που έχεις!Εμάς να ευχηθώ λίγο να σου μοιάσουμε!
Να έχεις μια υπέροχη μέρα γιορτής,καρδιά μου!Φιλάκια,ΚΟΠΕΛΙΑ!
- 24-12-2009, 21:26 #1307
valinor_9,χρόνια πολλά και σ'εσένα,φρεσκαδούρα μας!
Δε σε γνωρίζουμε αρκετά καλά για να σου ευχηθούμε
κάτι συγκεκριμένο,οπότε βάζουμε εμείς τη θετική ενέργεια
και συμπληρώνεις εσύ το κένό του αιτήματος.Να απολαύσεις
μια υπέροχη μέρα γιορτής σήμερα,καθώς και τις επόμενες φυσικά!
25-12-2009, 13:54 #1308
Σε ευχαριστώ Ναταλάκι μου.
Είθε όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιηθούν!! Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία να πλυμμηρίσουν τη ζωή σου!!! Σε ευχαριστώ από καρδιας...
Και σε όλες τις υπόλοιπες φτού σας που με ξεχάσατε...εμ ... εννοώ ... Χρόνια πολλά σε όλες , καλά χριστούγεννα και καλές γιορτές!!!!!! Ελπίzω να είστε πάντοτε γερές και ευτυχισμένες!!
28-12-2009, 15:58 #1309
κοριτσια μου γλυκα ..... μετα απο τοσο καιρο σας γραφω .... ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ολες σας χρονια πολλα και καλα, υγεια πανω απ'ολα και οτι ασχημο το 2009 να ηταν περαστικο και το 2010 πιο προσδοφορο και γεματο ελπιδες για ολες σας , ευχομαι να πραγματοποιηθουν. θα κατσω να διαβασω ολες τις σελιδες .... εμαθα για το δυσαρεστο απο την ευγενιτσα και ειναι αληθεια οτι σοκαριστικα ... πεννυ μου θα σε παρω τηλεφωνο πως τα πας γλυκια μου??? ολα καλα? , ναντινακι μου εισαι καλα, θα διαβασω και θα μαθω νεα σας, σοφακι ,αννουλα, ευγενιτσα δεν ηξερα ποτε γιορταζεις...φτου μου ... του χρονου θα ξερω, να σε χαιρομαστε και να σε χαιρονται και ο αγ. εφραιμ να κανει το θαυμα του. βασουλα, βαρμπ κλπ.... σας ευχομαι ολοψυχα οτι ποθειτε να γινει .... ΕΠΙΣΗΣ σε ολες οσεσ διαβαζουν αυτες τις γραμμες ευχομαι να ειναι ο νεος χρονος ... τοσο γλυκος οσο τον εχετε ονειρευτει....
δικαιολογιες δεν υπαρχουν (σοβαρες) γιατι απειχα .... κονεξ πηρα - αλλα ακομα χρονο δεν εχω βρει να το συνδεσω , τι να σας λεω , ανεκδοτο εχω καταντησει με τις αναβολες μου.... αληθεια σας λεω ομως , με το χερι στην καρδια, ευχομαι να ειστε καλα και σας σκεφτομαι παρολο που εχω παρα πολυ καιρο να μπω και να σας διαβασω. δεν υποσχομαι γιατι (μανταρα τα εχω κανει το τελευτα ιο διαστημα με τις υποσχεσεις, ολο τις αθετω προς ολους ) ... anyway γκρινια τελος...συγχαρητηρια σε οσες εχουν χασει βαρος (οσες εγκυμονουν .... δεν μετρανε βαρος πια ;P ) οι υπολοιπες κι εγω μαζι σας κραταμε γερα το λαβαρο του αγωνα... φιλια πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα και ακομα πιο πολλα προς ολες τις κατευθυνσεις της ελλαδας, βορεια νοτια και κεντρικα
28-12-2009, 16:06 #1310
12 αποστολοι λεγοταν το μερος...
28-12-2009, 16:10 #1311
φωτος που ειχα υποσχεθει απο μελβουρνη ...
28-12-2009, 16:12 #1312
απο το πιο ψηλο κτιριο μετα την βροχη ... απο την μια πλευρα η βροχη απο την αλλη το ουρανιο τοξο .... συμβολικο ??? οπως στην φυση το ουρανιο τοξο
28-12-2009, 16:15 #1313
για χαρη του ταξιδεψα μιλια ..... και αυτο το χαμογελο μου εκλεψε την καρδια :) χαλαλι του χαζονονα ε???
28-12-2009, 16:18 #1314
σας ζητω συγνωμη για τα διαφορετικα μεγεθη στις φωτο εκανα πειραματα... σας φιλω :*
29-12-2009, 03:05 #1315
Τετάκι μου,υπέροχο το πνευματικό σου τέκνο!Να το χαίρεσαι όσο συχνότερα είναι εφικτό!
Πανέμορφες κι οι άλλες φωτογραφίες!Πρέπει να ήταν ταξίδι ζωής για σένα η Αυστραλία!
Χαιρόμαστε που είσαι καλά κι ας είσαι ακριβοθώρητη!Μην απολογείσαι πάντως,γιατί όπως
βλέπεις,πάει για κλείσιμο το μαγαζί...ʼμα η ίδια η μαγαζάτορας δεν πατάει πόδι,τι να λέμε;
Να σε προσέχεις και να περνάς υπέροχα!Σ'έχω στα μάτια μου τώρα μπροστά να χαμογελάς...
Φιλάκια πολλά πολλά,γλύκα μου!Κι αν μας έβαζες κι άλλες φωτογραφίες δε θα λέγαμε όχι...
Έχουμε κι έναν σκοτεινό θάλαμο κάπου στα διάφορα,αν θυμάσαι καλά...Σε περιμένει κι εσένα!
(ο συμπλεκτικός σύνδεσμος πάει σ'ένα πολύ ταλαντούχο ζεναρνοφωτογραφόσκατο!Χάι� �τε!)
Τα φιλιά μου σ'όλα τα κυστοκόριτσα!Να περνάτε καταπληκτικά τις μέρες αυτές όπου κι αν είστε!
29-12-2009, 14:36 #1316
να εισαι καλα ναταλακι μου ..... ναι ηταν ταξιδι ζωης .... γιατι εκει συναντησα ανθρωπους απλους με καρδιες γεματες αγαπη και εναν τοπο πολυ ομορφο (φυσικη ομορφια) και αγνο..... επομενη φορα που θα παω , γιατι θα ξαναπαω , οσες πιστες προσελθετε μαζι ..... θα σας ανεβω και καμια βολτα πανω με το νεο ετος , ενας φιλος εχει περασει ανατατη σχολη καλων τεχνων και μπορει να με φιλοξενησει κι ετσι θα εκμεταλευτω την ευκαιρια .... ευγενιτσα και προς τα κατω θα κατεβω..... παει μου θημωσε που την ξεχασα στην γιορτη της ουτε τηλεφωνα σηκωνει ουτε τιποτα .... οσο για την "μαγαζατορα" δικαιολογειται και με το παραπανω.... εγκυμονει και αναμενει κι εμεις μαζι της, ΟΛΑ καλα να ειναι πενουλα μου, κοριτσια νεα και παλια Φιλια πολλα .... εαν κανω το θαυμα και συνδεσω κονεξ θα σας ερθω παλι συντομα...αλλιως με το νεο ετος ! 2010 με το καλο να ρθει
)) υγεια πανω απ' ολα σε ολους μας και σ'αυτους που αγαπαμε και μας αγαπανε ευχομαι!
φιλουρες :*
29-12-2009, 14:41 #1317
melbourne aquarium
29-12-2009, 14:42 #1318
αφιερωμενη με πολλες ευχες για οτι συμβολιζει για την καθε μια απο εσας αυτη η φωτογραφια ! η ερμηνεια σας ... ευχη μου
φιλια :*
30-12-2009, 01:15 #1319
υπέροχες φωτογραφίες τετουλα.. δινεις φως στο κλεισμενο μας μαγαζακι!
οι ευχες μου σε ολες.. μόνο δάκρυα χαράς και συγκίνησης να μας δώσει το 2010! ευαισθησίες, δημιουργικότητα, αγάπη μπόλικη και πάνω απ' όλα υγεία, αγαπημένες μου!
01-01-2010, 13:02 #1320
Πού ξεχάστηκαν να γλεντοκοπάνε τα κυστοκόριτσα,καλέ;
Εγώ θα σας κάνω ποδαρικό;Ελπίζω να μη σας φέρω από τη Μητσοτακίαση μου!
Αλλά να ήσασταν εδώ να με προλάβαινε άλλη!Δε φτάνει που γεμίζουν αράχνες τα καλά μου,
έτσι που ανοίγω την πόρτα σας...Τι να σας ευχηθώ,κοκόνες;Λιγότερες κύστες και περισσότερες χαρές!
Καλά γεννητούρια,καλές συλλήψεις,καλά πτυχία,καλά αδυνατίσματα,καλές συντηρήσεις,καλά μυαλά!
Ε...και λίγος έρωτας δε βλάπτει,ε;Λίγος ακόμα για όσες τον έχετε και έφθινε κάπου στην πορεία,
λίγος περισσότερο για όσες δεν έχουν καθόλου και πολύς πολύς για τον πολύτιμο εαυτό μας η καθεμιά!
Καλέ,εσείς που πίνετε,είναι καλή η σαμπάνια αυτή,που σας κερνώ ή εκτίθεμαι ως τσιγκούνα,μέρα που'ναι;
Φιλάκια πρωτοχρονιάτικα και αγαπησιάρικα πολύ,ομορφιές μου!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή