Results 1,321 to 1,335 of 1906
-
01-01-2010, 14:34 #1321
Καλη χρονια ομορφουλες!!!!
Ευχομαι στην καθεμια εναν χρονο με χαρα και επιτυχιες, με υγεια και ευημερεια, με αδυνατισμενο κορμι αλλα γεματη ψυχη!
Καθε κρυφη επιθυμια να πραγματοποιηθει φετος!!!!
Ευχαριστω που υπαρχετε, που σας βρηκα και με βοηθησατε τοσο!
Στα καλυτερα που ερχομαι λοιπον!!!!
- 01-01-2010, 14:35 #1322
χαχαχαχαχαχ
στα καλυτερα που ερχονται εννοουσα!!!!!
χαχαχαχ
01-01-2010, 14:48 #1323
Έλα!Έλα!Προδόθηκες,νάρκισσ� �!
Φαντάζομαι εκείνο το κορυφαίο άσμα του ΛεΠα θα το τραγουδούσες:
"Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου για μένα είμαι εγώωωωωωωωω"
01-01-2010, 15:09 #1324
χρόνια πολλά!!
Καλή χρονιά!!
Χαρούμενη χρυσή πρωτοχρονιά!!!
Όλα σας τα όνειρα... μακάρι να τα ζήσετε..
Όλες σας οι ευχές ... μακάρι να πραγματοποιηθούν..
Όλόκληρο το 2010.... να σας γεμίσει ευτυχία αγάπη γαλήνη και φυσικά ΥΓΕΙΑ!!!!!!
Πενούλα, αρχηγέ του τόπικ τούτου...εύχομαι η ζωή σου να είναι ευτυχισμένη μέσα απο την καρδιά μου..!! Ο θεούλης να σου χαρίσει ένα γερό μωράκι και όλα να σου πάνε υπέροχα!! Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και τα μωράκια σου!!
Ναταλάκι μου εύχομαι σύντομα να κάνεις όλα σου τα θέλω ..πράξεις!! εύχομαι σύντομα να βρείς αυτόν που θα λατρεύει εσένα ( κ όχι την Τόνια..χα) και κυρίως εύχομαι να είσαι υγιής , ευτυχισμένη και λαμπερή!!!!!! Ζουζουνάκι μου εσύ..
Αννούλα εύχομαι ότι καλύτερο..τρελή επιτυχία με τη διπλωματική και γρήγορα κουφέτα με τον ουγκ με βασική προυπόθεση να σε κρατάει πάντα ευτυχισμένη..
Τετάκι μου καλό είθε όλες σου οι ευχές να πραγματοποιηθούν στο 2010 και να μη μου θυμώνεις.. μικρό μου... δεν έκανα τίποτα επίτηδες. απλά δεν άκουγα το τηλ κ μετά λόγω των ημερών δεν ήθελα να ενοχλήσω.. βλέπεις αυτές οι ημέρες ανήκουν στην οικογένεια!! Πάντα άξια να είσαι και οφείλω να σου δώσω συγχαρητήρια.. το πνευματικό παιδάκι σου είναι αστέρι.. ( πολύ όμορφες οι φώτο..!!!) Σε περιμένω Πάτρα και πρόσεξε δε φτάνει μόνο να το λές...είναι υπόσχεση!!!
Σοφάκι παιχνιδιάρικο που μας ξεχνας (για έλα προς τα μέρη μας )
εύχομαι χρόνια μοναδικά, άφθονα γεμάτα αρετές και αγαθά.. να είσαι πάντοτε υγιής, πανέμορφη και να κρατάς στην αγκαλιά σου πραγματικά οτιδήποτε ποθείς..
Μαρικάκι μου ζουζούνα μου και μέσω τόπικ εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο!! Να χαίρεσαι τον φωτάκο σου και τον αντρούλη σου!! Υγεία , αγάπη , ευτυχία..
Μπαρμπουνάκι συναδέλφισσα εύχομαι όλα να πάνε κατ΄ευχήν...
και 2010 όνειρά σου να υλοποιηθούν...Και ΥΓΕΙΑ πάνω απ΄όλα !!!!!
Βάσια μου, καρδούλα μου να χαίρεσαι την Βάσια σου και την οικογένεια σου... υγεία , ευτυχία...!!!!
Σε όλες τις αιθέριες υπάρξεις που ξέχασα συγχωρήστε με.. λόγω της ημέρας... εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο...!!! όλα σας τα όνειρα.. ευχές μου!!!!!!!!!!!!!!
01-01-2010, 15:28 #1325
Ευγενία,ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου,αλλά γιατί υπογράφεις ως "Βάσια";
Ήπιαμε λιγάκι παραπάνω και βγήκε κι η άλλη μας προσωπικότητα στη φόρα,διχασμένη μου;
Διευκρίνηση:όταν σου ευχόμαστε "διπλή"αναφερόμαστε στο μωράκι,που λαχταρούμε
κι εμείς μαζί σου να κυοφορήσεις!Οι άλλοι σου εαυτοί με τα άλλα ονόματα,είπαμε,
καλό είναι να τους κρατάμε σε καταστολή,να μην τρομάζει κι ο κόσμος,χρονιάρες μέρες!
Καλή κι ευλογημένη χρονιά στα χνάρια του έρωτα του αγιάτρευτου σου!Φιλάκιαααααααααα
01-01-2010, 15:49 #1326
Καλή χρονια και απο μένα ζουζούνες μου!
Το 2010 να ειναι μια σημαδιακή χρονιά για όλες μας, γεμάτη αγάπη, στόχους (εκπληρωμένους ή μη), υγεία και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις! Μόνο δάκρυα χαράς και ανακούφισης να μας φέρει.. Να ναι μια χρονιά που θα αγαπήσουμε και θα αγαπηθούμε, θα δημιουργήσουμε, θα ζήσουμε εντονα τις στιγμές μας, θα πιστέψουμε λιγο ακομα πιο πολυ στους υπέροχους εαυτούς μας!!
Χρονια μας πολλα!
01-01-2010, 20:16 #1327
Χρόνια πολλά σε όλα τα κορίτσια μας, με όλες τις ελπίδες ζωντανές
προχωράμε μπροστά!
Αγάπη, γαλήνη, ηρεμία ,πίστη,υγεία τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια νέα χρονιά?
'Ολα δικά σας αγαπημένες μου!
Πολλά φιλιά
02-01-2010, 02:15 #1328
ουπς συγνώμη Ναταλάκι για το Βάσια.. Μόλις το είδα κ εχεις δίκιο.. είναι από την αγάπη που έχω στην ζουζούνα της...(το διόρθωσα για να μη μου τη λές..)φιλιάαααααααα!!
03-01-2010, 21:13 #1329
Κορίτσια μου γλυκά, γιορτινά και Πρωτοχρονιάτικα καλησπέρα!!! Ότι και να πείτε θα έχετε δίκιο, γιατί έχω ξεχάσει από πότε έχω να μπω!
Δεν θα προσπαθήσω να δικαιολογηθώ, ή μάλλον θα προσπαθήσω λίγο παρακάτω.. γιατί τώρα θέλω να ευχηθώ με τη σειρά μου να έχουμε όλοι μια καλή νέα χρονιά, με λιγότερα άγχη, περισσότερο κέφι και πολλά πολλά όμορφα πράγματα να μας συμβαίνουν λίγο συχνότερα φέτος! Ελπίζω να περάσατε καλά τις μέρες των γιορτών!
Και περνάω στο κομάτι της απολογίας μου για την μακρά απουσία μου! Η αλήθεια είναι πως όσες μέρες έλειπα, αν και με την κοιλιά στο στόμα (που λέει ο λόγος), και σε χιονοδρομικά ανέβηκα.. και σε ποτάμια βρέθηκα.. και κόσμο φιλοξένησα... και γενικά στον κώλο μου (μετά συγχωρήσεως) δεν έκατσα! Ήταν βλέπετε κι αυτός ο καιρός που περισσότερο ʼνοιξη θύμιζε παρά καταχείμωνο και άντε να κλειστείς μέσα!! Η αλήθεια είναι πως ξεκουράστηκα όμως.. και επέστρεψα σήμερα στη βάση μου έτοιμη να ριχτώ στο σαφάρι των γιατρών και των εξετάσεων από αύριο το πρωί! Κλείνει αισίως το πρώτο τρίμηνο αυτήν την εβδομάδα και έχουμε τρέξιμο!
Πολλά πολλά φιλιά σε όλες.. που δεν τολμώ να ξεκινήσω να λέω ονομαστικά γιατί όλο και θα ξεχάσω κάποια και θα εκνευριστώ, αλλά θα μου επιτρέψετε να στείλω μερικά σπέσιαλ ζουλήγματα στον έρωτά μου τον αγιάτρευτο, στο Τετάκι μου που το μήνυμά του το είδα την επόμενη μέρα και στο αρνάκι μου που άκουσα για πρώτη φορά τη φωνούλα του και είναι ακριβώς όπως το φανταζόμουν! Γλύκα σκέτη!!!
Γλύκα σκέτη.. ακόμη πιο γλυκό κι απ'τους θεϊκούς κουραμπιέδες του ήταν και το Νεκταρίνι μας που επιτέλους το είδαμε στην τελευταία συνάντηση! Δεν έχω λόγια για το χαμόγελο και τη διάθεση και τα πάντα της! Θα σας τα πω άλλη φορά μαζί με τα σχόλια για την έκθεση Μιρό που μπήκαμε να δούμε εγώ κι ο τεντζερούλης μου μετά τη συνάντηση και που ήταν τρελλή επιτυχία.. γελούσαμε με δάκρυα, πάλι καλά που δεν μας πέταξαν έξω με τις κλωτσιές! Α ρε Ντάλια για χατήρι δικό σου και της τέχνης τα τραβάω αυτά!!
Και μετά από ένα σχεδόν Α4.. σας φιλώ γλυκά και υπόσχομαι να δώσω παρόν σύντομα και πάλι! Καλή βδομάδα και καλή νέα χρονιά να έχουμε!
04-01-2010, 11:34 #1330
τις ευχες μου και απο εμενα σε ολη τη παρεα. με υγεια και οτι επιθυμει ο καθενας μας ας το βρει ευτη τη χρονια.
αληθεια, απο οσες ειχα κινητα, εστειλα μυνηματα. τα πηρατε ή τζαμπα εστελνα?
04-01-2010, 15:15 #1331
Αχ τι όμορφες ευχές!!!
Να ξαναευχηθώ και εγώ πέρα από τα κλασικά (Καλή χρονιά κλπ) ΟΛΕΣ αυτές οι ευχές που ακούστηκαν ή μάλλον διαβάστηκαν πιο πάνω να ? ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ!!!
Πενούλλα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, είσαι πολύ καλή!
Μπαρμπιτάκι σ ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα στο κινητό! Αλλά εγώ η μουλάρα δεν σε απάντησα???sorry
Για να επανορθώσω θα σου στείλω μήνυμα τα Φώτα, του Αι Γιάννη, του Αγίου Αθανασίου και το Πάσχα!! Χαχαχα
Φιλάκια γλυκά σε όλες!
04-01-2010, 15:40 #1332
Originally posted by Nekky
Μπαρμπιτάκι σ ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα στο κινητό! Αλλά εγώ η μουλάρα δεν σε απάντησα???sorry
Για να επανορθώσω θα σου στείλω μήνυμα τα Φώτα, του Αι Γιάννη, του Αγίου Αθανασίου και το Πάσχα!! Χαχαχα
και μη ξεχασεις, θα περιμενω μυνημα της αγιας θεκλας, του αγιου ονουφριου, των αγιων ολων γενικα για να επανορθωσεις.....και θα το σκεφτω αν σε συγχωρησω....
05-01-2010, 22:38 #1333
Γειά σας τσουπάρες μου !!!!!!!
Πώς πάει το νέο έτος????? ελπίζω για όλες σας να πηγαίνει τέλεια!!!!
σας φιλώ μία μία ξεχωριστα και καλωσορίζω την πενούλα μας που μας θυμήθηκε επιτέλους....μου έλειψες ερωτά μου αγιάτρευτε!!!!!!
εγώ δεν είμαι και στα καλύτερά μου... πάλι.... αλλά θα την παλέψω...`για ακόμα μία φορά. δεν θέλω όμως, μέρες που είναι, να σας νταουνιάσω.. αλλά θέλω όμως βρε κορίτσια να κάνω μια νέα αρχή για μία ακόμα φορά. και ότι γίνει..... θέλω να ξεκινήσω ξανά διατροφή μπας και καταφέρω επιτέλους να αδυνατίσω... θέλω να σταματήσω το κάπνισμα.. θέλω να αλλάξω δουλειά... θέλω να αλλάξω σπίτι.... θέλω να μην εχω άλλα προβλήματα υγείας.... θέλω να κάνω ένα παιδάκι... θέλω, θέλω, θέλω... να ζήσω απλά και ανθρώπινα. Ζητάω πολλά?????? Συγνώμη για το ξέσπασμα αλλά άλλαξα χρονιά με φόβο... Σας ευχαριστώ που με ακούσατε..
06-01-2010, 13:30 #1334
γλυκεια Ευγενιτσα με την ευγενικη ψυχη
και εμεις θελουμε να πραγματοποιηθουν ολα σου τα θελω! Να συνεχιζεις να θελεις και να διεκδικεις! Σου αξιζουν πολλα!
φιλακια!
07-01-2010, 20:08 #1335
Ευγενία μου,άλλαξες χρονιά με φόβο,αλλά οκ,είναι απλά κατάλοιπο του 2009,
μην του δίνεις μεγαλύτερη σημασία από όση έχει.Όπως κι αν μας μπήκε το νέο έτος
σημασία έχει πώς θα το διανύσουμε και τι ψυχή θα παραδώσουμε,μωρή,στην αλλαγή
σκυτάλης με το 2011!Έχουμε αμέτρητες μέρες να κάνουμε τη διαφορά,όση κούραση
κι απογοήτευση κι αν προς στιγμή νιώθουμε.Είσαι τυχερή,που περνούν από το χέρι σου
τα περισσότερα,που σου λείπουν και λαχταράς!Καταπιάσου με αυτά και τα κουμάντα μου
με το Σύμπαν μου λένε πως,ως επιβράβευση στο καλό μας το κοριτσάκι,θα έρθουν και τα άλλα!
Εγώ πιστεύω πολύ σ'εσένα!Έχεις τόσο φως και δύναμη και σε ξέρεις καλά κι εσύ πως ό,τι βάλεις
πραγματικά στόχο το καταφέρνεις!Το έχεις αποδείξει και στο παρελθόν άλλωστε τόσες φορές!
Χαμογέλα μου,άσε έναν βαθύ αναστεναγμό να τα πάρει όλα τα αρνητικά μαζί του και πάμε από την αρχή!
Νέα χρονιά,νέα απαλλαγμένη προσπάθεια από το βάρος των προηγούμενων!Ξέρω πως δεν έχεις ξανακούσει
για προσεγμένη διατροφή ούτε πως κάποιοι άνθρωποι δεν κυκλοφορούν με τσιγάρο στο στόμα!Το ξέρω,σε σοκάρω!
Τι λες;Δεν κάνεις κι εσύ για πρώτη φορά στη ζωή σου μια προσπάθεια σ'αυτά τα δύο για αρχή,αστέρι μου;
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή