Results 121 to 135 of 1906
-
30-05-2009, 10:56 #121
Helloooo CYSTERS,6 μερα και η απωλεια μεγαλωσε λιγο παραπανω, -1κg 200γρ,εγινε θαυμα,μετα απο 4 μηνεs,εκει που ειχε``κολλησει ασχημα``η ζυγαρια,και την εβριζα,τωρα αρχιζω και την αγαπαω,ομωs επειδη ειπαμε οτι δεν εξαρτατε η διαθεση μαs,απο την ζυγαρια,θα προσγειωθω,ΧΩΡΙΣ ομωs να διωχνω την θετικη μου ενεργεια.Το στομαχι μονο με zadac,περναει,προσπαθω να μην το περνω,ειναι δυνατο,αλλα αλλιωs την βγαζω στο μπαλκονι ολη νυχτα!Εκανα γαστροσκοπηση,πρωτη και τελευταια φορα ηταν δηλαδη...οσεs εχετε κανει θα εχετε ιδια γνωμη με μενα φανταζομαι.Εχω απιστευτη καουρα,παρολο που δεν τρωω πικαντικα,αλμυρα,ξυνα κτλ,και κανω και διατροφη πλεον εδω και παρα πολυ καιρο,ισωs το ανχοs να συμβαλει σημαντικα,για τυχον νευρωσειs στομαχου!
Κατι που ηθελα να σαs ρωτησω επειδη γνωριζω οτι γυναικεs με πολυκυστικεs ωοθηκεs,αποθηκευουν λιποs στη κοιλιακη χωρα,ισχυει σε ολεs σαs???εναs διαιτολογοs που πηγαινα καποτε,μου λεει υπαρχουν 2 τυποι σωματοτυπου,το μηλο(με λιποs στη κοιλια,και στο πανω μεροs του σωματοs),kai το αχλαδι (λιποs στην περιφερεια).σε ποιον τυπο απο τουs 2 ανοικετε?
εγω ειμαι 1,71 υψοs
πλεον 113,800γραμ(youpi)
με σωματοτυπο περισσοτερο μηλο.
επιθυμητο βαροs:65kg(ax ποτε θα ερθει αυτη η μερα)
περιμενω και τα δικα σαs pennoyla,marikaki,etet,dx,athinoula,eyxoula,kai oles oi CYSTERS(KAI MH)!!!
``αφου βαλω σε μια ταξη τα ασημαζευτα θα σου πω αν εισαι ενταξη τωρα μαζευτα,και αν κραταs το χαρακτηρα τον αλυγιστο,παρτο δρομο που σου πρεπει τον ΑΓΥΡΙΣΤΟ!αφιερωμενο στα κιλα μου,και τον αλλον μου ευατο που του επετρεψα και με εφτασε τοσα κιλα!``ΦΙΛΑΚΙΑΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!
- 30-05-2009, 15:40 #122
Γλυκουλα μου εισαι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!! Μπραβο για το 1,2 κιλο που εχασες!!! και ειναι μονο η αρχη!!!
Κι εγω τον ιδιο σωματοτυπο εχω, μηλο και τυγχανει να εχω κι εγω 1,71 υψος!!! εχουμε πολλα κοινα τελικα...(οχι απαραιτητα καλα βεβαια), εγω θελω να φτασω στα 70, αν και τα 75 δεν με χαλανε καθολου...ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να τα καταφερουμε ολες!!! ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΕΙ...
Λοιπον και τα δικα μου ειναι καλα! Οταν ξεκινησα την Δευτερα ημουνα 93 κιλα(ειχα σταματησει 1 βδομαδα την διατροφη μου και ειχα βαλει 2 κιλα!), σημερα το πρωι ζυγιστηκα και ημουν 90!!! Ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξη γιατι φοβαμαι την λαιμαργια μου αλλα πιστευω αυτη την φορα θα την εξοντωσω!
Εχω ξεκινησει απο 1/2/2009 διατροφη και με παρα πολλα παραστρατηματα... εφτασα σημερα να μετραω -12 κιλα, νιωθω καλυτερα απο αποψη υγειας και τα ποδια μου αρχισαν σιγα σιγα να μην με πονανε οπως πριν, εχει φτιαξει καπως και η διαθεση μου και αρχισα να βλεπω την ζωη με αλλο ματι...
Λοιπον εειμαι σιγουρη οτι ολες μαζι ενωμενες θα τα καταφερουμε...
Καλες απωλειες κοριτσια μου και παντα να εχουμε καλη διαθεση!!!!!!!!!!!
30-05-2009, 17:45 #123
ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΝΝΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ.ΟΚ ΜΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΛΕΣ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΟΙΣΥΧΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΙΤΑ,ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ.
ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΚΑΚΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟ 70,65 Η 75 ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑ ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΝΟ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ .ΠΕΛΑΓΩΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΒΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΧΟ 10 ΜΕΙΟΝ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΗ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.
30-05-2009, 20:20 #124
penny ευχαριστω για την απαντηση..
glykoula μπραβο σου!!
εγω με υψος 1.62 περιπου και 117.5 κιλα καταλαβαινεις πως εχω λιπος παντου.. αλλα οντως το περισσοτερο ειναι στη κοιλια,οποτε μηλο θα ελεγα και εγω..
αθηνα80 και εγω πελαγωνω οταν σκεφτομαι ποσα εχω να χασω για αυτο και στοχος μου τωρα ειναι τα 17 κιλα αλλα το ονειρο μου και εμενα ειναι το 70!!!!!!!!!!!!!!
αχ θελω πολυ να ζυγιστω να δω πως τα πηγα αυτη την εβδομαδα αλλα θα κανω υπομονη ως την δευτερα το πρωι..
θελω να εχω χασει και πιστευω πως θα τα εχω καταφερει αυτη την φορα με τις συμβουλες της penny..
καλο απογευμα cysters!!!
30-05-2009, 20:46 #125
Πενυ η μεση μου ειναι εντος οριων.Και οι περισσοτεροι ποντοι μαζευονται απο το διατροφικο προφιλ.Εγω παιδια δηλωνω φανατικο αχλαδι..Γλυκουλα πολυ μπραβο!!Αθηνα ετσι,μικροι στοχοι και βημα-βημα η καθε προσπαθεια.Θελει γαιδουρινη υπομονη η μαχη με το φαγητο και τα κιλα.
30-05-2009, 22:34 #126
ΟΟΟΟΟΟΟΚ... τα έχω χάσει τα λόγια μου τώρα! Τι ωραία πράγματα είναι αυτά που διαβάζουν τα ματάκια μου σήμερα;;;; Βρε κορίτσια ΜΠΡΑΒΟΟ!
Γλυκούλα έσκισες! 1,2 κιλά σε έξι μέρες.. είναι super απώλεια!! Και μάλιστα με δεδομένο ότι έχανες από δύσκολα έως καθόλου! Είμαι πραγματικά περήφανη για σένα! Και εννοείται πως δεν αφήνουμε τη ζυγαριά να μας καταδυναστεύει! Το βασικότερο είναι να μην καταπιεζόμαστε, να μην λυσάμε στην πείνα και τα αποτελέσματα θα έρθουν!
Για σένα μαρικάκι τι να πω.. μας έβαλες τα γυαλιά! Και τι γυαλιά.. πατομπούκαλα! 3 κιλά;;;; Εκπληκτική απώλεια! Ελπίζω χωρίς ιδιαίτερη πείνα! Αυτό που έγραψες σε κάποιο άλλο μήνυμά σου για τα χάπια.. ότι μετά από λίγο σταματάνε να σε πιάνουν και πεινάς, ή ότι φοβάσαι τη λαιμαργία σου.. έχω την εντύπωση πως δεν θα συμβεί αυτή τη φορά! Πάντα κρίνω από τη δική μου περίπτωση, που χθες.. ω ναι.. είπα ΟΧΙ σε γαλακτομπούρεκο!! Και δεν ήταν "όχι γιατί δεν πρέπει" αλλά "όχι γιατί δεν θέλω"!! Έχουν μεγάλη διαφορά τα δύο αυτά "όχι" μεταξύ τους! Πάμε γερά για τη δεύτερη εβδομάδα και ακόμα μεγαλύτερα νούμερα! Επίσης πρόσεξα ότι αρχίσαμε διατροφή την ΙΔΙΑ μέρα 1η Φεβρουαρίου! Και είμαστε σχεδόν στα ίδια κιλά!! Ωραίες συμπτώσεις!!
Αθηνά μου διακρίνω μία πτώση ηθικού ή κάνω λάθος; Κάνε τις εξετάσεις σου με το καλό, και μετά.. πιο ενημερωμένη και έτοιμη θα τις τσακίσεις τις 10άδες μία μία! Παίρνεις και τα χαπάκια σου χωρίς παρενέργειες και θα είσαι μια χαρά! Όταν δεν πεινάς όλα φαίνονται ευκολότερα! Και είναι..
DX εμείς μαζί θα ζυγιστούμε τη Δευτέρα! Και φυσικά θα έχεις πάει τέλεια και θα το δεις!! Δεν μας είπες.. πείνασες καθόλου όλη την εβδομάδα;
Ευχή αφού η μέση σου είναι εντός ορίων έχεις πολλές πιθανότητες να μην έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη πράγμα που το εύχομαι από καρδιάς! Πάντως η συγκεκριμένη διατροφή είναι και ένας τρόπος πρόληψης για τη συγκεκριμένη κατάσταση οπότε πιστεύω πως θα σε βοηθήσει να παραμείνεις "αχλάδι" που είναι προτιμότερο από το καταραμένο "μήλο"
Εγώ έχω έναν σωματότυπο που ακόμη και όταν είχα ξεφύγει από άποψη κιλών ήταν πολύ αρμονικός. Ακόμη και ο σκληρότερος κριτής μου, ή μάμα μου, έπεφτε έξω το λιγότερο 10 κιλά! "Εσύ θα πρέπει να έχεις φτάσει τώρα τα 90" μου έλεγε όταν εγώ ήμουν 100! Η διαιτολόγος μου δε.. όταν με είδε πρώτη φορά και πριν με ανεβάσει στη ζυγαριά με "έκοψε" το πολύ για 85! Μετά από 3 φορές που ξαναπάτησε το κουμπί για μέτρηση..πείστηκε πως ήμουν 99,7! Ο ενδοκρινολόγος μου κόντεψε να σπάσει τον λιπομετρητή γιατί νόμιζε πως έπαθε βλάβη όταν έδειξε ποσοστό λίπους 55% (μην λιποθυμήσετε!) Παρόλα αυτά τα τελευταία 5 κιλά που πήρα και έφτασα τα 105 μπήκαν όλα σαν σωσίβιο γύρω από τη μέση μου! Εκεί ήμουν μήλο κανονικότατο! Ευτυχώς ήταν και το πρώτο μέρος που "άδειασε" όταν άρχισα να χάνω.. Εξακολουθώ να έχω τεράστιο ποσοστό λίπους (40%) πράγμα που με παραξενεύει γιατί έχω αρχίσει και ακούω σχόλια του τύπου "φτάνει τόσο.. τώρα είσαι κανονικότατη" και γελάω μέσα μου γιατί "κανονικότατη" με 89 κιλά θα ήμουν αν είχα ύψος 2 μέτρα και όχι 1.65 που είμαι! Ίσως φταίει η τεστοστερόνη.. τι να πω! Η μέση μου είναι 87 εκατοστά σήμερα.. με τιμή έναρξης (μην λιποθυμήσετε) 106 εκατοστά! Το παρήγορο είναι ότι σταμάτησα να μοιάζω με ΦΡΟΥΤΟ!!
Καλή συνέχεια κορίτσια! Είστε όλες αξιέπαινες και είμαι πολύ περήφανη που σας γνώρισα! Τα λέμε σύντομα και πάλι! Φιλιά (Κ)
31-05-2009, 17:03 #127
ΑΧ ΠΕΝΝΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΑΣ!!!!!!!
ΔΕΝ ΠΤΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΘΑ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ,ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΘΗΚΑ ΠΑΛΙ........
ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΡΑΤΙΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΖΥΓΙΣΤΩ ΟΛΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.
31-05-2009, 21:01 #128
marikaki τωρα ειδα την απωλεια σου,μπραβο σου!!!
αχ κοντευει η ωρα για το ζυγισμα να δουμε τι καναμε.. παντως ουτε πεινασα ουτε μου ελειψε κατι ολη την εβδομαδα..
και ουτε ενιωθα εξαντλημενη..
penny ειπες οτι καθε εβδομαδα σου δινει καινουρια διαιτα..σε ολες εχει το ιδιο πρωινο? μια χαρα ειναι και το γαλατακι αλλα θα ηθελα κατι πιο αλμυρο,ισως λιγο ψωμι με τυρι..σου εχει δωσει αλλες επιλογες?
31-05-2009, 23:07 #129
Καλησπέρα κορίτσια! Αύριο το crash test με τη ζυγαριά και μη φοβάστε τίποτα! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην χάθηκε κάτι! Είπαμε πως δεν έχει σημασία το πολύ ή το λιγότερο.. σημασία έχει η πρόοδος! Χαίρομαι πολύ που δεν στερείστε και δεν σας λείπει κάτι.
Αθηνά μου μην τα κάνεις τα χάπια δεκανίκι σου και πείσεις τον εαυτό σου πως δεν ζεις χωρίς αυτά. Ζεις και βασιλεύεις και χωρίς αυτά.. και μια χαρά μπορείς να τηρήσεις διαιτολόγιο. Εγώ τα έκοψα για μια βδομάδα πριν λίγο καιρό, μόνο και μόνο για να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν είναι αυτά η σωσίβια λέμβος μου αλλά το μυαλό μου και η θέλησή μου! Όλα οκ και συνέχιζα να μην πεινάω και να μην έχω λιγούρες! Τώρα πια νομίζω πως θα τελειώσω το κουτί και θα τα σταματήσω εντελώς.
DX το πρωινό μπορεί να έχει και άλλες επιλογές όπως:
Μία φέτα ψωμί ολικής με δύο κουταλιές της σούπας τυρί κότατζ ή μία φέτα ανθότυρο
Μισό γιαούρτι 2% και δύο μικρές φρυγανιές ή ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης ή 2 κριτσίνια μέτρια
και μέχρι 2 φορές την εβδομάδα 1 ποτήρι γάλα με μία φέτα ψωμί ολικής και 1 κγ μέλι όπως είχα γράψει στην πρώτη εβδομάδα. Αυτά υπάρχουν στις επόμενες εβδομάδες αλλά μπορείς να τα αλλάζεις από τώρα για να μην βαριέσαι αν θέλεις.
Πολλά πολλά φιλιά και περιμένω με ανυπομονησία την ετυμηγορία της ζυγαριάς για την πρώτη σας βδομάδα!
01-06-2009, 07:39 #130
καλημερα cysters!!
penny ωραιο το ψωμι με το κοτατζ, αυτο θα τρωω..
λοιπον πρωι πρωι ζυγιστηκα και -2,5 κιλα.. χαρηκα πολυ, ειναι ωραια να βλεπεις πως δεν παει χαμενος τοσος κοπος..
καλη εβδομαδα να εχουμε :-)
01-06-2009, 12:36 #131
MIA ΓΛΥΚΙΑ,ΟΜΟΡΦΗ,ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ,ΚΑ� �ΗΜΕΡΑ!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!,Ειναι αρχη μιαs νεαs εβδομαδαs,αφου η προηγουμενη,εληξε με αισιο τελοs,με λογια γλυκα,με λογια παρορμητικα,αισιοδοξα,απο ολεs μαs!Kαι για να μην σαs κραταω σε αγωνια...εχασα 1,800γρ,yioupiiiii,Ξεκιναμε δυναμικα,αισιοδοξα,με χαρα,και το μυαλο μαs να ξεφυγει και λιγο απο το φαγητο βρε κοριτσια,περα απο την δουλεια που μαs τρωει χρονο,αs δωσουμε στον ευατο μαs χρονο και για εμαs,με περιποιησειs,με μια ωραια βολτα,με παρεα,με φιλουs,ακομα και με την ενασχοληση μαs με τον κηπο-τα λουλουδια μαs,με ενα ωραιο βιβλιο,και φυσικα με το forum αυτο.marikaki bravo,bravo,bravo....για τα 3 ολοκληρα κιλα,και σε ``κατωτερα``,συνεχισε ετσι και θα φτασειs kαι στα 75,70 που θελειs...απλα πιστεψε το!!dx bravo bravo bravo.... και σε σενα για την απωλεια σου,και σε κατωτερα και εσυ...athinoula αφου τελιωσειs με τιs εξετασειs σου,μπεs και εσυ δυναμικα στο προγραμμα,και θα δειs αποτελεσματα.ευχουλα πεs μαs και για τα δικα σου,θελουμε να μαθουμε....Οσο για σε σενα pennoyla τι να πω?οτι ολα ειναι τυχαια,,μπα δεν νομιζω,πιστευω πολυ στο σωστο timing,και στον ``ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ``οπωs λεει και το μυστικο!Ενα πολυυ μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!,αν δεν ανοιγεs αυτο το θεμα,δεν θα γνωριζομασταν,επισηs αν δεν ελεγεs,τα αποτελεσματα σου,απο τη διατροφη αυτη,και δεν ελεγεs oτi εχανεs δυσκολα κιλα,και εχειs πολυκυστικεs ωοθηκεs,οπωs και για τον ισογλυκαιμικο δεικτη,και ολα αυτα για τα οποια μαs διαφωτισεs,μαs ενεργοποιησεs,εμειs δεν θα ξεραμε,οτι υπαρχει αυτη η διατροφη,που κατα την γνωμη μου ειναι πολυ οφελειμη,οσο για τον νομο τησ ελξηs που εγραψα παραπανω,εψαχνα τουs τελευταιουs μηνεs ,μεσω ιντερνετ,να ενημερωθω,γιατι παχυνα,πωs παχυνα,τι εφταιξε κτλ,και εβαλα τον ευατο μου σε μια διαδικασια,να αναλυσω το προβλημα μου και να το ΑΛΛΑΞΟ,ετσι επειδη το ηθελα πολυ,το συμπαν για ακομα μια φορα συνομοτισε και βρηκα το eating desorders,και φυσικα εσαs,και ειμαι χαρουμενη πραγματικα για αυτο,που συμβαινει,και που δημιουργηθηκαν οι CYSTERS,μπορει αλλοι/εs να διαβασουν,να πουν οτι ειμαι υπερβολικη,`η γραφικη,για μενα εχουν σημασια ολα αυτα,γιατι απο τα μικρα βηματα-εγιναν τα αλματα,και απο μικρα ρυακια-εγιναν τα ποταμια!Παμε CYSTERS δυναμικα...........ολεs μπορουμε να τα καταφερουμε,αρκει να το πιστεψουμε!φιλια σε ολεs!!!
01-06-2009, 16:15 #132
καλημερα, καλη εβδομαδα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Αντε και καλα μπανια
να ρωτησω στα ποσα "καιγεσαι"??? γιατι απ'οτι βλεπω μετα λυπης μου σας περασα ολες στο προφιλ 74 επιασα και κοντεψα να παθω το εγκεφαλικο!!!! βεβαια αυτο με συνετησε και ειπα οτι απο εδω και περα ΠΡΕΠΕΙ να προσεχω μια ζωη....για να καθυστερησω οτι μπορεσω να καθυστερησω..... και η καθυστερηση ακομα ..... ακομα να αδιαθετησω (παντως εγκυμοσυνη αποκλειεται εαν αναρωτιεστε) ΠΟΣΟ χαιρομαι που χασατε κι αλλο ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!penny ο σωματοτυπος μου μοιαζει με τον δικο σου!!! τα παιρνω παντου, ομοιομορφα, τοσο πολυ που οντως κανενας δεν πιστευε οταν του ελεγα οτι ειμαι 98 κιλα! αδυνατον ελεγαν, δεν σου φαινεται! αυτο ειναι και καλο και κακο. καλο γιατι οταν παχαινεις δεν σου πολυ φαινεται , κακο γιατι επειδη δεν φαινεται τοσο πολυ αργεις να κανεις κατι γιάυτο, ελα μωρε ελεγα εγω , αφου δεν φαινεται, ας φαω και σημερα και απο αυριο προσεχω...... ετσι μανι μανι τα φτασαμε τα 98 .... μεσα σε 3 χρονια.
glykoula σχετικα με το στομαχι σου, επειδη περσι το καλοκαιρι ειχα κι εγω προβλημα , αλλα απο κακη διατροφη (πολλα γλυκα, φαγητο μαγειρευτο απεξω, τυροπιτες πεινιρλι κλπ τετοιυ ειδους) , και επειδη δεν ηθελα να παιρνω χαπια zantac, ξεροντας οτι η μαστιχα χιου βοηθαει παρα πολυ στο στομαχι (θεωρειται οτι σκοτωνει και το ελικοβακτηριδιο του πυλωρου, μικροβιο που προκαλει ελκος ) πηγα και πηρα απο το mastiha shop μστιχα χιου σε σκονη και την επινα καθε πρωι νυστικη με ενα ποτηρι νερο πριν το φαγητο. το εκανα ενα μηνα (φυσικα δεν επινα καθολου αναψυκτικα-σοδες και ποτα) και μου περασε! δεν με εχει ξαναπιασει...
κλεινω εδω βιαστικα γιατι εχω αρκετη δουλεια, σας φιλω και ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!! φιλιααααα
01-06-2009, 16:17 #133
α, και απο κιλα σημερα ζυγιστικα 94,2 ειμαι ευτυχισμενηηηηηηηη χανω αργα αλλα σταθερα ΓΙΟΥΠΙ!!
01-06-2009, 16:42 #134
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!
-2,600 ΕΔΕΙΞΕ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΓΑ ΚΥΡΙΩΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ....
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ DX87 ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ.ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ.
GLUKOYLA ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ....
ΠΕΝΝΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΑΝ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΟΥ ΘΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΩ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ.ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ.ΤΙ ΝΑΠΩ...........
01-06-2009, 22:42 #135
Κοριτσια μπραβο σας για τις απωλειες,η στηριξη ειναι μεγαλη εδω μεσα.Αθηνα μια χαρα κιλα εχασες,μειον 2,6 σε μια εβδομαδα και χωρις συγκεκριμενη διαιτα ειναι τελειο..Γλυκουλα και εσυ μια χαρα ξεκινησες,παντα τετοια παιδια..
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση