ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ - Page 91
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 91 of 128 FirstFirst ... 41818990919293101 ... LastLast
Results 1,351 to 1,365 of 1906
    Senior Member
    Καλημερα λατρειες! Η διακριτικη πιεση της υπαρχηγου πιανει κ εγω δινω το παρον!
    Ειμαι η "σιωπη των αμνων" προσωποποιημένη.. η φαρυγγιτιδα να ναι καλα! Αλλα, κιουρία! Στο πόστο μου στη σχολη να κρατάω τα μποσικα.. εργασία και άχαρα!
    Με την διατροφη καλά τα πάμε.. Η εθελούσια απουσία μου τον Δεκέμβρη και η αποχή δεν μου άφησαν αμανάτι κανένα κιλο.. Ήταν προετοιμασία για συντήρηση και η προβα πηγε καλά. Βέβαια έχουμε 13 κιλά ακόμα και Σάββατο θα ζυγιστώ να δω πως πάμε. Ευελπιστώ μέχρι τα γενέθλιά μου τον Αύγουστο να τα έχουμε ξεφορτωθεί Με τη γυμναστική μόνο πρέπει να δω τι θα κάνω επειδή αρρωσταίνω τον μισό καιρό και το κολυμβητήριο δεν με βλέπει.. Ποδήλατο στο σπίτι μισή ώρα κάθε μέρα (ή μία ώρα κάθε 2 μέρες!) Δεσμεύομαι κύριε Πρόεδρε!

Χαιρετισματα στις αγάπες μου που με επαναφέρουν στην τάξη.. Ευγενία μου χαίρομαι να σε ακούω δυναμική! Αυτην την κοπελάρα ξέρω!!

Παρεπιπτόντως.. τελευταίο νέο.. Αρχίστε να νιώθετε ανασφάλειες. Το ουγκ δεν προστατεύει πια την πατρίδα! Είμαστε πολίτες!

Senior Member
    Ναταλί Ναταλι... που μου χεις κλέψει της καρδιάς μου το πουλί..

εκτός από το να θάβεις κόσμο,τι άλλο κάνεις??? Γιατί κορίτσι μου αρχικά δυσφημείς τον ερωτά μου τον αγιάτρευτο (γιατί περι φήμων πρόκειται..) και στη συνέχεια κατήγορείς και εμένα την καψερή ενώ εγώ ήδη διεξάγω οντισιόν για τον μίστερ Ναταλοτέλειο..?? Ε γιατί?? Δεν είναι άδικο??
    Εγώ πάντως όντας ........ καλός ..... άνθρωπος θα συνεχίσω την οντισιόν ακάθεκτη!!! Γι΄αυτό κορίτσια μην την ακούτε .. απλά φοβάται μήπως της κλέψω την φορουμίστικη δόξα της.. Πεστε της σας παρακαλώ οτι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση... δεν την φτάνω ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι.. όχι που θα σε άφηνα ... χεχε

Αννιώ μου, ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ το παληκάρι μας!!! Ηδη άρχισα να φοβάμαι και δεν ήξερα τον λόγο.. Να που τον έμαθα. Βρέ τον ουγκ.. γιατί παράτησε την μάνα πατρίδα?? Τώρα θα μου πείς σαν το αρνάκι μας δεν είναι τίποτα..χιχι Χαίρομαι κοριτσάκι που όλα πήγανε καλά με την διατροφή. Εύχομαι τον Αυγουστο να έχει επιτευχθεί ο στόχος σου κοριτσάρα μου μέσα από την καρδιά μου..!! Φιλιά πολλά!!

Φιλάκια σε όλες τις τσούπρες!! Για περάστε....

Senior Member
    Παρουσα!
    Πολλες απουσιες εχω...το ξερω το ξερω αλλα λειπει η απουσιολογος μας και ειπα να το ριξω λιγο εξω και εγω! χαχαχα

Κανονικα γραφω την Πεμπτη τα νεα μου περι διατροφης αλλα εχθες... απουσιασα!
    Στις γιορτες το εριξα λιγο εξω και αυτες δεν διστασαν να μου αφησουν ενα σουβενιρ 1,7 κιλων!
    Χθεσινο μετρημα εδειξε 1,5 εκατοστα κατω στην μεζουρα και 1,6 κιλα κατω στη ζυγαρια!!! Οποτε πανε τα κιλα των γιορτων, τα εχασα!
    Η αληθεια ειναι οτι οι γιορτες μου καναν ζημια. Πριν ημουν πολυ αποφασισμενη και αφοσιωμενη αλλα τωρα δεν μπορω να το ξαναβρω αυτο. Προσπαθω βεβαια αλλα δεν εχω την ιδια δυνατη θεληση...Ελπιζω να ξαναστρωθω σοβαρα και αποφασισμενα.
    Κατα τα αλλα ειμαι πολυ καλα στην υγεια μου. Σκεφτομαι την Δευτερα να παω να κανω ενα ελεγχο το tsh μου να δω που βρισκομαι. Ισως και να ελεγξω και την ινσουλινη μου. Θα δω. Μπορει βεβαια να κανω και εναν ελεγχο και χολιστερινη τριγλικεριδια. χαχαχαχαχαχαχα Τελος παντων μπορει να κανω ενα τσεκαπ!
    Περιμενω να δω τον επομενο μηνα και τον κυκλο μου γιατι μου φαινετε οτι με τα 10 κιλα που εχασα εστρωσε και αυτος!!!

Πενουλα ευχομαι να εισαι καλα και εσυ και το νινι και να απολαμβανεις την εγγυμοσυνη σου και ας μην μας γραφεις πια

Ομορφουλες ευχομαι ολες να ειστε πολυ καλα και περνατε ακομη καλυτερα!
    Το ριπορτ τελειωνει εδω για σημερα αλλα εδω ειμαστε και θα τα λεμε!
    Αντε καλε! περιμενω νεα σας!
    φιλιααααααα

Senior Member
    Αννα
    καλος πολιτης το παληκαρι σου!!!
    να τον χαιρεσαι!!!!

φιλακια

Senior Member
    Νεκταρία μου μοναχούλες μείναμε...

περιμένω νέα από τις εξετάσεις...

φιλιά πολλά κοριτσάκι μου!!

Senior Member
    ΑΑ!! Κ συχαρητήρια για την απώλεια..!! σκίζεις..

Senior Member
    Και ομως, πατρινατσι..

ειμαι εδω!

η απορια ειναι η εξης. το φασολι της προεδρου μεγαλωνει?

Senior Member
    Βρέ βρέ καλώς το αρνάκι μας!! Απίστευτο... ξαναπαίρνει ζωή το τόπικ τούτο....

Η απάντηση στην ερώτηση είναι πως το φασόλι μεγαλώνει κανονικότατα αλλά την κουράζει την προεδρίνα μας και όποτε πάει σπίτι βλέπει μόνο καναπέ και κρεββάτι!! λογικό και μόλις μετα βίας την συγχωρούμε.. στο φασόλι το χρωστάει..!!

Senior Member
    Να δω ποσες νονες θα εχει με το καλο..

καλα ειμαι μωρε ευγενιτσα. ολη μερα στη σχολη εργασια και αχαρα! εσυ πως πας με τα της υγειας σου?

Senior Member
    Ασε Αννιώ μου ας μη το σχολιάσουμε το θέμα της υγείας μου... γιατί δεν με θέλει μανούλα μου.. θα το αντιμετωπίσουμε κ αυτό...
    Πλησιάζει η παράδοση της εργασίας σου . Φλεβάρη δεν είχαμε πεί?? Πώς τα πάς με το διάβασμα??

Senior Member
    Originally posted by esceden

η απορια ειναι η εξης. το φασολι της προεδρου μεγαλωνει?
    Μama! Mama! Mama! Mama! Mama!

Senior Member
    Γκουχ.. Οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια, ο Θεος χαμογελα!

Για καλοκαιρι παει κοκονα μου, δεν προλαβαινουμε για τωρα δυστυχως.. ολα θα σου πανε καλα, να το ξερεις!

Senior Member
    KΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑ!!!! Ηρθα :P με την σειρα μου να σας ευχηθω ..... Ναι εχω συνδεση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣ! κοριτσακια μου ειστε καλα?? ολες??? εγω καλα ....... γενικα ..... ειδικα οκ .... και λεπτομεριακα καθολου..... αλλλααααα ολα θα περασουν . θα σας γραψω πιο αναλυτικα το βραδυ απο το σπιτι ... σας φιλω ολες μια μια ξεχωριστα ! :* καααααιιιιι <3 <3

Senior Member
    Επιτέλους Τετάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλή χρονιά και σε σένα καρδούλα μου με υγεία!!!

ʼντε να σε ακούσουμε λίγο.. πές τα μας όλα...

ʼννα μου σε ευχαριστώ!!

Senior Member
    Γεια σας κοριτσια!
    τι κανετε?
    Αντε ειδα λιγη κινηση και χαρηκα!!!

Ευγενιτσα μου δεν καταφερα να παω για αιματολογικες αυτην την εβδομαδα. Πολυ τρεξιμο και δεν προλαβαινα. Απο Δευτερα λεω να παω (σαν τις διαιτες της Δευτερας!χεχε) Εχει πεσει και η πιεση μου απο εχθες και ζαλιζομαι πολυ και δεν βλεπω καθαρα....αστα να πανε....Η μικρη μου με παρακαλαει να παιξω μαζι της και εγω σερνομαι απο καναπε σε καναπε....Στο τελος ξαπλωσα στο πατωμα και επαιζα ξαπλωμενη!!! χεχεχεχεχε
    Αυτα για σημερα! Αυριο Πεμπτη εχω ενημερωση ζυγισματος! χεχε Τα υπολοιπα αυριο!

φιλακια σε ολες ! μουτς

Page 91 of 128 FirstFirst ... 41818990919293101 ... LastLast