Results 1,366 to 1,380 of 1906
-
20-01-2010, 16:45 #1366
εδω εισαι ομορφουλα?
εγραψα λεπτομερειες ...στο μπανιο!!! χεχεχεχε
γενικα οταν δεν τρωω καλα και κυριως οταν δεν κοιμαμαι αρκετα με πιανει. Πεφτει η πιεση και δεν βλεπω καθαρα. Κατι σαν μεσα απο κρυσταλλο. ακολουθει απιστευτος πονοκεφαλος και εξαντληση...
Ειμαι απο καναπε σε καναπε σημερα.... χεχεεχ και εφαγα και περισσοτερο αλατι σημερα. Οποτε ελπιζω να ειμαι καλυτερα αυριο!
Αφου να φανταστεις πηγα για υπνο εχθες στις 10.30!!!!!! χαχαχαχαχαχαχ
φιλια
- 20-01-2010, 16:49 #1367
το μηνημα μου δειχνει τωρα λιγο ξεκαρφωτο αλλα δεν πειραζει!!! χεχεχχεεχ
20-01-2010, 16:53 #1368
Ναι,είδα που ήσουν στο μπάνιο και το έσβησα για να σε προλάβω εκεί...
Αν και μου αρέσει να σας έχω εκτεθειμένες,είπα να μη χάσω τα φιλιά μου
κι έτρεξα να τα μαζέψω!Χαίρομαι που ήδη φρόντισες τα απαραίτητα!
Ελπίζω από σήμερα κιόλας ν'αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα!
Φιλάκια κι από εδώ,ευαισθητούλικο μου!
21-01-2010, 01:43 #1369
Εύχομαι όλα να πάνε καλά Νεκταρινάκι μου!!! Αλλά κάνε μου τη χάρη να μην το αμελείς... θα σε μαλώσουμε όλες μαζί αν δεν το κάνεις και αυτή τη βδομάδα. Όσο για το παχνίδι στο πάτωμα είναι το αγαπημένο μου με τα ανιψάκια μου τα οποία λατρεύω μετά μανίας!!!
και όσον αφορά κάποιες όμορφες κυρίες που μας επισκέπονται μόνο για να μας την πουν ή για να εισπράττουν φιλιά.. μου φαίνεται θα τις χρεώνω ενοίκιο.. 3 φορές τηλέφωνο την εβδομάδα.. ή μάλλον θα το συζητήσω με την ''πενούλα μου'' για να πάρω και την έγκριση της προέδρου...
φιλάκια νυχτερινά σε όλες!!!
22-01-2010, 00:23 #1370
κοριτσια καλησπερα και απο εμενα.....ειπα κι εγω να χτυπησς τις μετα μοσονυχτιες ωρες .... τα νεα μου λοιπον... σε γενικες γραμμες καλα, τις γιορτες περασαμε σουπερ, δεν δουλευα τελικα γιατι ημουν αρωστουλα και επιτελους 1 χρονια εκανα γιορτες με φιλους και συγγενεις! υπεροχα ηταν μετα απο καποια χρονια που αυτες τις μερες δουλευα και περνουσαν οι μερες γρηγορα. ειδικα βεβαια , λογα πολλου και καλου φαγητου...πηρα κιλακια καααααι τα εκατοστησα
(( τωρα στον αγωνα να τα χασουμε.... αποφασησα και πηγα και εκανα εξετασεις παλι για τον θυρεοειδη και εαν αυτη την φορα δειξουν παλι οτι ειμαι στην αρχη του υποθυροειδισμου ε, αυτη την φορα θα ξεκινησω αγωγη και δεν θα το αναβαλλω αλλο. Αισθανομαι πτωμα 24 ωρες το 24 ωρο ... Η δουλεια ευτυχως καλα, ε, με καποια σκαμπανεβασματα αλλα μην τα θελουμε και ολα, και ποιος δεν εχει πανω κατω. τα οικονομικα εχουν στενεψει - μιας και δεν εχω δουλεψει στην δευτερη δουλεια εδω και καποιο καιρο και ετσι στενεψανε τα πραγματα αλλα τωρα τις αποκριες περιμενω να μαζεψω τιποτις ...
Γενικα συμβαινουν και αλλα σε πρψσωπικο επιπεδο και μια ειμαι στα ψηλα και μια στα χαμηλα.... δνε θελω να πω περισσοτερα γιατι οσο τα λεω τα αναμασαω θα περασουν ολα.απλα τσαντιζομαι με τον εαυτο μου που εχω περασει στο παρλθον πολυ πιο δυσκολες καταστασεις και τωρα με "πειραζουν" μικρα πραγματα... ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!! πεννουλα μου τι κανεις εσυ? πως τα πας? σου στελνω πολλα φιλια απο εδω και συντομα - οταν ειμαι νορμαλ ωρα σπιτι θα σε παρω - ευτυχιτσα κρατα γερα και ολα θα γινουν - ναταλιτσααααα που σαι κοριτσακι μου εσυ??? θελω τοσο να μαθω νεα σου , μου φαινεται θα αρχισω να επισκεπτομαι και διπλανο τοπικ να μαθαινω τα νεα σας , εχετε δικιο κοντεψαμε να το κλεισουμε το μαγαζι .... αννουλα μου και σοφακι εσεις ψηνεστε να βρεθουμε εντως των ημερων εν αθηναις και οποια αλλη βρισκεται εδω?? νεκυ 9νεκταρια σωστα?? κατι ειδα πιο πριν γαι χαμηλη πιεση... νερο πινεις?? πιες πιες βοηθαει. κοριτσια τωρα τελευται ανακαλυψα στις υγιεινες τροφες το goji , θεωρειται απιστευτο αντιοξειδωτικο και εχει πολυ βιταμινη C , στο αδυνατισμα μπορει να μην βοηθαει βοηθαει ομως πολυ στα κρυολογηματα - λογω βιταμινων. αυτα.... σας φιλω πολυ πολυ γλυκα ολες σας παω για υπνο στις 6 το πρωι πρεπει να ξυπνησω θα φερουν το πετρελαιο για το καλοριφερ ..μας τελειωσε - αχ, και αλλα εξοδα
(( τελως παντων, να προσεχετε τους πολυτιμους εαθτους σας για να σας χαιρονται οι πολυτιμοι ανθτωποι σας , φιλακια πολλα πολλα πολλα :*
22-01-2010, 00:37 #1371
Originally posted by Nekky
εδω εισαι ομορφουλα?
εγραψα λεπτομερειες ...στο μπανιο!!! χεχεχεχε
γενικα οταν δεν τρωω καλα και κυριως οταν δεν κοιμαμαι αρκετα με πιανει. Πεφτει η πιεση και δεν βλεπω καθαρα. Κατι σαν μεσα απο κρυσταλλο. ακολουθει απιστευτος πονοκεφαλος και εξαντληση...
Ειμαι απο καναπε σε καναπε σημερα.... χεχεεχ και εφαγα και περισσοτερο αλατι σημερα. Οποτε ελπιζω να ειμαι καλυτερα αυριο!
Αφου να φανταστεις πηγα για υπνο εχθες στις 10.30!!!!!! χαχαχαχαχαχαχ
φιλια
22-01-2010, 00:37 #1372
Την καλησπέρα μου σε όλα τα κορίτσια !
22-01-2010, 14:15 #1373
απο εμενα φιλακια σε ολες.
22-01-2010, 18:48 #1374
Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα!!! Τι μου κάνετε;;; Για άλλη μια φορά έχω να μπω πολύ πολύ καιρό και ελπίζω να μη μου κρατάτε κακίες! Δεν έχω προλάβει να διαβάσω σχεδόν τίποτε πέρα από την τελευταία σελίδα και συγχωρέστε με αν χάνω κάτι σημαντικό.. αλλά είμαι στη δουλειά τώρα και έχω απέναντί μου τα γνωστά παιδάκια που "βασανίζω ασύστολα" η σαδίστρια όπως λέει και η σύζυγος!!
Όσο για τα νέα τα δικά μου και του φασολακίου.. όλα βαίνουν καλώς... παρ'όλο που δεν μπήκαμε ακόμη στον πέμπτο μήνα έχω αρχίσει και το νιώθω κανονικότατα και φυσικά η κοιλιά έχει φτάσει όντως πια στο στόμα καθ'ότι μας δίνουν και τη σειρά τους οι άνθρωποι στην τράπεζα!! Κιλά έβαλα.. πάνω από 6 πρέπει να είναι τώρα.. αλλά πραγματικά προσπαθώ να μην αγχώνομαι γι αυτά! Θα τα κατατροπώσω όταν με το καλό έρθει η ώρα τουςΤο Φεβρουάριο θα κάνω αμνιοπαρακέντηση και υπέρηχο β' επιπέδου και θα μάθουμε επιτέλους τι χρώμα ρουχαλάκια να αρχίσουμε να φανταζόμαστε!
Πραγματικά μου λείπετε πολύ, αλλά μετά τις γιορτές έχω να αντιμετωπίσω και τα στραβομουτσουνιάσματα του συζύγου όταν με βλέπει μπροστά στον υπολογιστή.. που δεν μπορεί είναι βαλτός απ'τον πατέρα μου έχω να τονίσω... μου λέει πως δεν χρειάζεται να επιβαρύνομαι ΚΑΙ με την ακτινοβολία της όθόνης! Για το λάπτοπ δε.. ούτε λόγος! Μου απαγορεύει να το παίρνω αγκαλιά.. και εδώ που τα λέμε δεν διαφωνώ και εντελώς μ'αυτό!
Αύριο κανονίζεται καφές και θα δω μπαρμπουνάκι, Βάσια και ελπίζω και Νεκταρίνι.. για τη σύζυγο δε ούτε λόγος! Κρίμα που οι υπόλοιπες πέφτετε τόσο μακριά! Ειδικά ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος υπονοιάζομαι πως ένα καφεδάκι παρέα θα το χρειαζόταν ιδιαίτερα! Φιλάκια πολλά Ευγενούλι μου.. και θα τα πούμε σύντομα! Αρνάκι μου τσαχπίνικο.. άλλαξα συσκευή στο κινητό και ως διά μαγείας το τηλέφωνό σου εξαφανίστηκε μαζί με αρκετά άλλα! Στείλε κανένα μηνυματάκι αν θες!
Φιλιά πολλά πολλά σε όλες.. και κλείνω εδώ το συγκεκριμένο Α4! Θα επανέλθω το Σαββατοκύριακο για να καλύψω τις χαμένες σελίδες. Καλή ξεκούραση σε όλους μας
22-01-2010, 21:08 #1375
Κι ύστερα μιλούν για τις πύλες του ανεξήγητου...και καλά!
Μόλις κατάλαβα σήμερα γιατί έριξε το πρώτο χιόνι στην πόλη!
25-01-2010, 17:31 #1376
τα φιλια μου σε ολα τα κοριτσα εδω!!!
να ειστε καλα ομορφουλες!!!!
28-01-2010, 13:05 #1377
Γειά σας κοριτσάκια μου!!
όλα καλά ????
Πενούλα μου ερωτά μου επιτέλους εμφανίστηκες!!!! Κ έμαθα τα νέα σου έστω και έτσι. Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια στην αμνιοπαρακέντηση και στον υπέρηχο και να μπείς να μας πείς τι μωράκι να περιμένουμε. Να δώ πότε θα καταφέρω ένα βραδάκι να σε πάρω τηλ. Φταίω το ξέρω αλλά μου πέσανε πάλι όλα μαζεμένα και με πιάσανε τα γνωστά μου λυγίσματα... το πόσο πολύ με ξέρεις όμως δε λέγεται.. Θα έδινα τα πάντα για ένα καφέ με τον ερωτά μου..και το χρειάζομαι ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ... Αλλά δυστυχώς επιθυμώ πάντα τα ολίγον ανέφικτα..
Ναταλάκι μου, ούτε τσιγάρο έκοψα ούτε φαι .. όχι πες δεν είμαι ανεπίδεκτη μαθήσεως? Σε αγαπώ πολύ πάντως κ σε παρακαλώ πολύ αν μιλήσουμε μη μου βάλεις τις φωνές!!
Νεκταρινάκι μου φιλιά πολλά και σε σένα!! Ελπίζω να νοιώθεις καλύτερα..!!!!!!
Τετάκι μου σε φιλώ γλυκά και εύχομαι αυτά που έχεις δρομολογήσει να τα τηρήσεις πιστά και είμαι σίγουρη οτι θα πετύχεις όλους τους στόχους!!
Αρνάκι πάλι με άφησες μόνη μου??? φιλάκια μικρό μου ζουζούνι!!!!
και στις λοιπές απόυσες cysteroγαιδάρες...... φιλιά πολλά και ζουμερά!!
28-01-2010, 13:36 #1378
γεια σας και απο εμενα!
τα φιλια μου σε ολες!
Πεμπτη σημερα και εχει report!
Η μεζουρα επεμενε να δειχνει τα ιδια με την προηγουμενη εβδομαδα αλλα δε της κραταω κακια!
Η δε ζυγαρια με απογοητευσε λιγακι αλλα καλα να παθω αφου δεν κρατησα σωστα την διατροφη αυτη την εβδομαδα...
Δειχνει 800 γρ πανω.Βεβαια εχθες αδιαθετησα κιολας αλλα ...δικαιολογιες!!! Συνολικη απωλεια 10 κιλα και κατι ψιλα. Και οσο σκεφτομαι οτι την προηγουμενη Πεμπτη ημουν 11 κιλα κατω!!! τα παιρνω! :S
Απο σημερα ξανα φερμουαρ!
Η αληθεια ειναι οτι αυτες τις μερες προεκυψαν καποια θεματα και με σοκαραν/μπλοκαραν/αναστατωσαν/ στεναχωρησαν και ετσι χαλαρωσα στο θεμα της διατροφης. Τελος παντων χασαμε την μαχη αλλα ...οχι τον πολεμο!!! Συνεχιζουμε!!!!
Οσο για τον πολυγωνο κυκλο μου εχω να πω πως μετα την απωλεια των κιλων επανηλθε και αυτος στα φυσιολογικα του! Στις 30 μερες ακριβως (απο εφηβη ηταν ετσι!) και ειμαι πολυ χαρουμενη!
Ελπιζω να καταφερω αυριο να παω να δωσω αιμα για εξετασεις και την αλλα εβδομαδα να κλεισω και ενα ραντεβου με τον ενδοκρινολογο να δουμε τι γινετε! (σιγα μη παω τοσο γρηγορα και με τοσο κρυο.....αλλα λεμε τωρα! χαχαχα)
τα φιλια μου σε ολες τις κοκονες εδω!
28-01-2010, 13:43 #1379
και να αφιερωσω ενα τραγουδι στην Ευγενια με την υπεροχη ευγενικη ψυχη της!!!
http://www.youtube.com/watch?v=cvr_8kVvJ8U
Ξερω οτι δεν θα μεινει ασχολιαστο απο την Ναταλια αλλα η Πεννυ δεν εχει προβλημα, αφηνει την Ευγενιτσα ελευθερη!!!!!!!! χαχαχαχαχαχ
28-01-2010, 13:54 #1380
Θα σου φανεί απίστευτο αλλά είναι ένα από τα τραγούδια μας με τον νόμιμο σύζυγο.. και το λατρεύω..!!!!! Σε ευχαριστώ..... και ανταποδίδω....
Νεκταρία .. αγάπη μου, αγάπη μου...
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή